Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
deko - 2009-06-02 10:36:28 odpowiedz | cytuj
taka zwyczajna sprzedaż przez telefon, podtawa 900zł + premie. Rozmowa taka zwykła jak wszędzie. Ale bardzo nie spodobało mi się to ze nawet sobie moje CV wydrukować nie mogli, tylko kazali przynieść, poco ja mam wysyłaćCV a potem im jeszcze przynosić. Za tą formę duży minus. A i dzwonią do wszystkich jak leci.
ZOMBI - 2009-07-13 18:27:08 odpowiedz | cytuj
CZEGO TU ŻAŁOWAC???:):)CIESZ SIĘ:)
Kinga - 2009-07-14 09:15:50 odpowiedz | cytuj
Bo i tak pracuję w telemarketingu i zarabiam 1.000 zł jak dobrze pójdzie i haruje na tym telefonie a tym dają przyzwoitą prowizję za sprzedaż to przynajmniej wiem za co gadam
kiedyś tam byłam... - 2009-07-15 14:03:05 odpowiedz | cytuj
haha pani AGG... hahaha to ci sie udalo....hahaha
ZOMBI - 2009-07-22 15:23:00 odpowiedz | cytuj
WIDZE ZE TAK JAK W PRACY TAK I NA FORUM NIE MOZNA POWIEDZIEC TEGO CO SIE MYSLI!!!BO KTOS ZYCZLIWY USUWA WPISY!!!ALE CZEGO SIE PO TEJ FIRMIE MOZNA SPODZIEWAC!!!???TYLKO ZAKŁAMANIA I NICZEGO WIECEJ:):)POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTORZY JESZCZE NIE STRACILI WIARY W PRODUKT:):):)POWODZENIA BO COS WAM TA SPRZEDAZ OSTATNIO NIE IDZIE:):):):):)
ZOMBI - 2009-07-23 09:57:41 odpowiedz | cytuj
DLACZEGO JESZCZE NIKT NIE SKASOWAL TEGO CO NAPISAŁEM WCZORAJ:):):):)?????COŚ TU JEST CHYBA NIE TAK:):):):):)
Dekarboksylacja - 2009-07-24 18:41:28 odpowiedz | cytuj
ooo widzę, że inne oddziały też mają problem ze sprzedażą! ;)
ona*** - 2009-08-04 14:25:10 odpowiedz | cytuj
Praca dobra ale dla kogoś kto nie poluje od razu na umowę o pracę,bo w ogłoszeniu ładnie wygląda-praca stała(może ale to nie od razu)najpierw sa 3umowy zlecenie każda od 1miesiąca do2 a później zatrudnią albo nie tego nikt nie wie w każdym razie powodzenia.
Misia - 2009-09-03 13:25:10 odpowiedz | cytuj
tez tam byłam na rozmowie z własnoręcznie wydrukowanym cv. przyjęła mnie pani w turkusowym sweterku i średnio potrafiła przeprowadzić rozmowe kwalifikacyjną. na szczęście moj entuzjazm co do tej pracy zwalił ją z nóg, wiec sie nie odezwali :D dzieki Bogu ;)
Sen - 2009-09-24 15:33:14 odpowiedz | cytuj
Dziś zadzwonili do mnie z opisywanej przez Was firmy ... Również proszono mnie o przyniesienie wydrukowanego CV .... Spora firma (tak się określa..), a tu CV sama muszę dostarczyć. Szczerze pisząc, to po wpisach na tym forum odechciało mi się i rozmowy i drukowania CV .... Doświadczenie w telemarketingu i praca w tego typu firmach nauczyła mnie jednego: obietnice awansu, dobra pensja to mit w tej branży ... Bardzo żałuje, że nie ma w Polsce (osobiście nie słyszałam) firmy, która doceniłaby tak ciężką prace jaką jest telemarketing.... Życzę wszystkim znalezienia pracy, która da wam i dobrą pensję i satysfakcję i poczucie, że nie jesteście trybikiem w machinie "sprzedaży" Pozdrawiam.
lucy - 2009-10-07 17:52:45 odpowiedz | cytuj
praca w tej "firmie "to nic innego jak wciskanie jakiejs plytki cd klientom przez telefon, nad głowa slyszysz ciagle glosy sprzedaz sprzedaz, sprzedaz!, a jak ci nie idzie pozbywają sie pracownika! poziom pan kierowniczek pozostawia wiele do zyczenia, szkoda tylko pracownikow ktorzy pracuja tam za marne grosze choc obiecuje im sie kokosy i umowy o prace... jedno wielkie dno! zycze wszystkim pracownikom tej "firmy'znalezienia pracy na poziomie za godne pieniądze
głupota osoby od rekrutacji - 2009-10-16 00:03:35 odpowiedz | cytuj
Dziś pierwszy raz spotkałam się z tym by osoba od rekrutacji była tak ograniczona i niekompetentna. Zdaniem tej osoby "większosc ludzi chciałaby dużo pracowac i nic nie robic".
nowa - 2010-01-14 15:36:24 odpowiedz | cytuj
Dzisiaj dostałam telefon z zproszeniem na rozmowę do tej firmy, 900zł to śmiech!! w firemkach współpracujących z TP telemarketerzy zarabiają od 2000zł. Rezygnuję.
Aneta - 2010-02-02 21:52:15 odpowiedz | cytuj
Byłam na rozmowie u pani Korneli,tragedia raz ze ograniczona przerost formy nad trescią,dwa próbowała mi wmówić ze 900pln to świetna praca i jeszcze na rozmowie ze mną rozmawiała z jak to mówiła:arturku"przez komórkę umawiając się na wieczorną kolację i może nocleg,bardzo profesionalnie,od razu podziękowałam,tragedia.Odradzam pracę w tej firmie
Aneta - 2010-02-02 21:52:31 odpowiedz | cytuj
Pani Kornelia - 2010-02-03 17:29:14 odpowiedz | cytuj
Nawiązując do Pani wywodu to zapraszam na spotkanie jeśli ma Pani odwagę, a osobiście przeproszę jeżeli odebrałam telefon od "arturka" w trakcie rozmowy rekrutacyjnej z Panią, bo takie zachowanie jest faktycznie mało profesjonalne. Ponadto u nas w firmie nikt nie zarabia 900 zł. A co do ograniczenia to szanowna Pani, na dzień dzisiejszy to Pani jest bezrobotna i desperacko szuka pracy a nie ja:)
Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w życiu.
Z poważaniem
Kornela Guzara
Transacta
anonim - 2010-02-03 19:32:04 odpowiedz | cytuj
Pani Kornelia - 2010-02-03 17:29:14

Pracuję:)przynajmniej z profesjonalistami a nie z amatorką
pozdrawiam.
ps nie interesują mnie Pani przeprosiny,albo się jest profesjonalistą albo amatorem.
helios - 2010-02-05 21:29:51 odpowiedz | cytuj
taka niby profesjonalna firma a pozbywa sie najlepszych pracownikow
kaktus - 2010-02-09 19:31:21 odpowiedz | cytuj
Tragedia, to że karzą przynieść wydrukowane CV na rozmowe to nic...Zdecydowałem się tam pójść, rozmowa rekrutacyjna była tragiczna, Pani ( raczej laska która pomyliła chyba prace w firmie z praca na ulicy) która przeprowadzała rozmowe rekrutacyjną nie potrafi się nawet wysłowic dobrze w j.polskim, zadawała mi jakieś nic nie znaczace pytania....porażka. Wciskają ludziom przez telefon produkty których nikt nie chce kupic...współczuję ludziom którzy tam pracują! Naprawdę można znlezc w Krakowie lepszą pracę !!!
vitafit - 2010-02-20 01:22:42 odpowiedz | cytuj
to tylko wciskanie gps które mozna nabyc za 250 zł na necie (bo są bardzo słabej jakości) w sklepie w Krakowie ten model jest za 370 a kazą sprzedawac za 485 zł
i wymagają 40 sprzedaży w miesiącu
a jak nie to wyzywają od szmat
teraz projekt nad pakietem pierwszej pomocy
doskonałą rzecz
jak sie stanie komuś krzywda i człowiek umiera
wrzuc naszą plytę do komputera i czytaj to sie dowiesz co zrobic i gdzie zadzwonic po pomoc a czlowiek niech umiera
czego się spodziewac po szefostwie które jest ze Sląska
tylko im wspólczuc gdzie sie wychowali
no a osobna sprawa z tego co mówią pracownicy oszustwa na wypłatach czy kwestia awansu jak sie je zdobyło i czemu to są tylko kobiety
oleńka - 2010-03-05 09:36:49 odpowiedz | cytuj
Witam wszystkich poszkodowanych przez to.......
nie ma sensu pisać prawdy, gdyż te posty i tak zostaną pominięte.
chciałabym jedynie dodać, że ostatnia osoba nie jest na bieżąco.
Owszem, awans dostaje się " ZA COŚ" ale jak męższczyzna spełni w/w kryteria też może awansować, co też się stało:)
Przecież to taka RODZINNA FIRMA.........
Pozdrawiam wszystkich i jak nie chcecie wydać fortunę na psychiatrę to z dallllllllllllllllaaaaaaaaa
kris - 2010-03-15 16:04:01 odpowiedz | cytuj
Czyli według Ciebie osoba bezrobotna jest ograniczona..? :) A już miałem z wami nawiązać współpracę.
activa - 2010-03-15 16:48:14 odpowiedz | cytuj
czy ktoś pracowała w firmie w Sosnowcu ??
activa - 2010-03-15 16:48:22 odpowiedz | cytuj
czy ktoś pracowała w firmie w Sosnowcu ??
magda - 2010-03-16 10:07:38 odpowiedz | cytuj
hej, ja pracowałam, ale przed wakacjami i naprawdę byłam bardzo zadowolona, fajne zarobki, świetna atmosfera,
ale z tego co słyszałam, wsadzili tam swojego człowieka i sprzedają totalny bubel o którym pisze vitafit. Płyta stokroć lepsza jest na necie po 14.99. A tu wrzucili test, o ile można nazwać to testem ( żenada) a w nim pytania w stylu : co robisz gdy widzisz wypadek?
i do tego odpowiedzi a) rozpalam ognisko; b) zapalam papierosa itp..
Rozumiem, że chcą zarobić, ale takim kosztem????????
Uważam, że żaden szanujący sie człowiek nie powinien tego chłamu sprzedawać!
Pozdro
x