brak logo

Silesia Flavours Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Silesia Flavours Sp. z o.o.

były pracownik 2011-11-02 04:46:43
Witam, mam zastrzeżenia co do zarządu, jednak firma jest dobra, dobrze wynagradza pracowników w stosunku do obowiązków, kontakty zewnętrzne ok.
1
kil 2015-04-08 01:05:35
A kto jest generalnym w Silesia flavours.
1
anonin 2015-05-14 10:06:50
Witam,

Czyżby Pan J. nie ogarniał tematu i wysługiwał się pracownikami ??
3
APM 2015-09-03 06:31:54
Porządna firma. Fajna atmosfera w pracy. Stabilna na rynku. Umowy o pracę na czas nieokreślony. Dobre zarobki.
Nie dla wszystkich dojazd do pracy jest najlepszy, W-wa Okęcie/Włochy.
Ale poza tym tylko plusy.
3
1221 2015-10-22 14:25:38
Firma jest w porządku. Pracy jest dość dużo ale wszystko jest poukładane. Pensja jest na czas, podwyżki tzw. inflacyjne i nie tylko są corocznie. Atmosfera przyjazna. Znajomość angielskiego w stopniu co najmniej dobrym obowiązkowa.
4
klient 2016-02-12 13:44:50
współpracujemy z Silesią wiele lat. Jest to dobry dostawca aromatów. Solidny. Wszystko na czas. Elastyczni, zgadzają się na negocjacje.
4
były pracownik 2016-05-11 10:40:06
Tu mają być opinie o pracodawcy, a nie dostawcy, do tego służą inne profile. Poza tym wiele opinii tych negatywnych zniknęło została tylko jedna, a pozostałe wyparowały... ja nadal nie polecam pracy w tej firmie ze względu na kierownictwo, które na niczym się nie zna i nie potrafi szanować ludzi z którymi współpracuje, mobbing na każdym kroku, no chyba że nie ma już tej osoby wspomnianej przez anonima w 2015r i jest ktoś nowy.
bart. 2016-05-24 10:46:07
Porządny pracodawca. Pracowałam w Silesii może niedługo, lecz nie mam nic złego do powiedzenia na ich temat. Pracy dużo ale i wynagrodzenie dobre. Wskazany dobry angielski.
3
gra.ż. 2016-09-05 15:14:14
Dobry pracodawca. Umowa na czas nieokreślony i dobre wynagrodzenie. Pracy jest dość dużo lecz są jasne reguły gry. Mogę tylko polecić.
2
Silesia 2016-09-23 14:59:41
Cyt.: "... podwyżki tzw. inflacyjne i nie tylko są corocznie" - pracując parę lat w firmie Silesia Flavours Sp. z o.o. ani razu pracownicy nie dostali, czy nawet nie zobaczyli na oczy jakiejkolwiek podwyżki.
APM 2016-09-25 07:14:54
W Silesii podwyżki inflacyjne są w każdym roku. Pracowałam tam to wiem. Powyższa opinia to kłamstwo.
3
Fa 2016-09-26 09:35:43
A jak Pani odniesie się do podwyżek całorocznych?
APM 2016-09-26 15:12:16
Moim skromnym zdaniem inflacyjne były/są dla wszystkich. Przynajmniej tak było jak ja tam pracowałam. Całoroczne prawdopodobnie dla tych którzy wg. szefostwa na nie zasługiwali. Pod względem nie jest tam źle.
3
DTS 2016-11-03 13:59:05
Jeśli zadowala kogoś podwyżka rzędu max. 2-3% rocznie, to ok.
1
Zostaw swoją opinię o Silesia Flavours Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Silesia Flavours Sp. z o.o.