Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o cersanit

Pracowałeś w firmie cersanit i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
łowca - 2012-03-06 15:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukają PH ds. sieci na śląsk jakieś info na temat tego stanowiska?
zdjecie uzytkownika
mateo - 2012-03-06 16:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego, sam miałem wysyłać CV ale jak poczytałem to stwierdzam że pracuje w dużo lepszym środowisku niż to na które bym się potencjalnie zamienił, powodzenia :D
zdjecie uzytkownika
logistyk - 2012-03-15 21:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wraca( usunięte przez administratora )- powiedzcie ,że to ponury żart.
( usunięte przez administratora )e larum grają, firma w niebezpieczeństwie
zdjecie uzytkownika
Detox - 2012-06-05 21:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba masz za duzo czasu w pracy i szef zle planuje Ci KPI, bo sa dzialy zeby dostac KPI pelnego poza operacyjna praca maja jeszcze szereg zlozonych zadan, nie wspominajac o projektowych.
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2012-06-22 15:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wiedze jedną z niewielu wypowiedzi bez emocji :), napisz mi prosze coś wiecej na temat tej firmy, jaka jest atmosfera, jak wyglada sytuacja z realizacja targetów, z czego są rozliczami pracownicy, na co firma zwraca uwage, jakie sa stawki na stanowiskach kierowniczych, jaka jest proporcja pensji zasadniczej do premi
To chyba tyle :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-06-22 18:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po przeczytaniu tych opinii jakiś czas temu miałam wątpliwości czy zmieniać pracę, ale zaryzykowałam i opłacało się. Ludzie są naprawdę ok. Nie wszyscy, nie w każdym dziale. Ale pokażcie mi firmę tej wielkości, w której pracują sami fajni ludzie i każdy każdemu jest życzliwy. Dużo pracy, nie ma czasu na nudę. Tyle nic strasznego
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2012-07-03 19:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiedzą kiedy kończy się kadencja rady nadzorczej?

Uchwała porządkowa
Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia „Rovese” S.A.
z dnia 26 czerwca 2012 r.
”Zwyczajne Walne Zgromadzenie „Rovese” S.A. postanawia usunąć z porządku obrad pkt o treści „VII. wyboru
Członków Rady Nadzorczej „Rovese” S.A.”
W głosowaniu nad ww. uchwałą oddano 206.321.298 ważnych głosów,

Punkt VII porządku obrad dotyczący wyboru Członków Rady Nadzorczej „Rovese” S.A został zamieszczony
niezasadnie, albowiem kadencja Rady Nadzorczej wygasa w roku 2013.
zdjecie uzytkownika
PH - 2012-07-07 11:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie warunki na stanowisku PH? Jaka podstawa, premiowanie itp... Dzięki
zdjecie uzytkownika
Fighting - 2012-10-19 09:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy u was tak jak w Cersanicie III Wałbrzych stosuje się 5-letnie umowy na czas określony?

zdjecie uzytkownika
Fighting - 2012-10-19 15:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli u was pierwsza umowa jest na okres próbny, druga na rok, a trzecia na 5 lat, to mam dla tych co mają 5-letnie umowy o pracę fantastyczną wiadomość. Śledźcie moje wpisy na Gowork.

Dobre wieści będę też mieć dla tych, którym wygasły umowy 5-letnie z upływem okresu na który były zawarte i tych, którym te umowy wypowiedziano bez uzasadnienia z terminem wypowiedzenia 2 tygodnie.

Miłego weekendu życzę:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-11-07 05:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i widzisz po co wątpić w opinie innych ? [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
ochroniarz ale były - 2013-02-27 15:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serdeczne podziekowania dla pani ( usunięte przez administratora )za podpisanie umowy z firma solid a zarazem pozbawienie pracy ludzi którzy przepracowali po 10,15 lat ...PRACA NA UMOWE ZLECENIE ZA 5 ZŁ TO NIE PRACA PROSZE WYBACZY,,,a zarazem wierzymy ze bedzie milion razy gorzej niz jest.tego zycza PRACOWNICY Z BYŁEJ OCHRONY CERSANIT KRASNYSTAW I WAŁBRZYTCH.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-05-04 10:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2012-11-07 05:47:42

i widzisz po co wątpić w opinie innych ? [usunięte przez moderatora]
chłopaki-pamiętajcie żadna krzywda ludzka nie pozostaje bez echa.Bóg choć nierychliwy jest sprawiedliwy-najczęściej za krzywdy uczynione innym płacą dzieci tych którzy niszczą innych. Wiem to z własnego doświadczenia. Życzcie waszym krzywdzicielom by ich dzieci na swojej drodze życia spotkały takich samych pracodawców jakimi oni byli dla was. Pamiętajcie, że fortuna kołem się toczy, ci co dzisiaj są bogaczami jutro będą nędzarzami.AMEN.
zdjecie uzytkownika
wałbrzyszanie cst - 2013-06-08 11:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jak u was z wypłatami, jak z pracą przestoje macie ? Zapytanie od ludzi z Wałbrzycha Cersanit.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-03 17:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co się taki [usunięte przez moderatora] spręża? jak i tak jest przez górę skreślony
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2013-07-05 10:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu nikt nie odpisuje w tym temacie, kiedyś był taki żywy. Nie ma na co narzekac w cersanit? Brak przestoi i kasa na czas? Bo pytał o to kolega z firmy, ale z innego miasta. Może jeszcze premie dają?
zdjecie uzytkownika
rysiek - 2013-08-01 10:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile mozna zarobic na stanowisku ph?
zdjecie uzytkownika
o juz NIKT - 2013-08-04 12:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawidłowo że skreślony, pogardzane przez wszystkich [usunięte przez moderatora] tak lądują.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-05 21:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie! Ile obecnie można zarobić pracując na stałe w firmie cersanit?jaka jest stawka za godzine pracy czy sie sklada z podstawy samej czy tez jakas premie można mieć?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-18 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi ludzie pracują cersanit Kielce?
zdjecie uzytkownika
Mały - 2013-12-09 14:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w Cersanicie jako PH przez ponad 2 lata. Wynagrodzenie na rękę (z "premiami") do 3 000,00 / m-c. Atmosfera fatalna, praca ciężka i mało satysfakcjonująca.
zdjecie uzytkownika
tomi - 2014-10-09 13:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mozna wyrobic wiecej niz 3000 zl? nie wiem czy wiecie, ale w Warszawie jest taka szansa, bo kolega pracowal i byl zadowolony. oczywiscie pracy sporo, ale do wyrobienia. Im wiecej sie starasz tym wiecej zyskasz wiec chyba wystarczajacy powowd do tego, zeby sie postarac i potyrac dluzej niz przecietnie
zdjecie uzytkownika
Mironek - 2014-12-11 01:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy podejmowanie pracy w firmie mając na uwadze kiepską atmosferę jest najlepszym sposobem. Jest to jedna z ważniejszych rzeczy, którą należałoby uwzględnić przy podejmowaniu współpracy w firmie . Jeżeli 3000 to jest maks, to na początek i młody handlowiec będzie się starał osiągać wysokie wyniki.
zdjecie uzytkownika
Kwiatek - 2014-12-11 07:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do atmosfery nie zgodzę się. Pracuje tu ponad 3 lata i były w tym czasie bardzo nerwowe i trudne okresy intensywnej pracy, ale to co każdego dnia pomaga i trzyma mnie przy rovese to ludzie i atmosfera pracy. Dziękuję przy okazji tym, którzy wspierają słowem i uśmiechem!
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-12-17 11:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak u was z produkcją w Wałbrzychu piece wygaszają na 3 hali, grzeje tylko 1 a 2 stoją, zarobki 2300 netto
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie cersanit
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy cersanit?
Zadaj pytanie
x