Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o cersanit

Pracowałeś w firmie cersanit i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Małża - 2012-01-09 19:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie, mieliście to pytanie na teście (nie podam dokładnie, bo nie pamiętam liczb) Jeśli 5175 to "DUŻO" a 4756 to "mało" to ile to "małż"???:)Ktoś może mi wyjaśnić o co kaman...?:))))Testy jak co najmniej na tajnego agenta...agenta Tomka:), ciekawe kto wymyślał pytania...na pewno jakiś super hiper inteligentny psycholog....
zdjecie uzytkownika
urlih - 2012-01-10 19:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdej liczbie odpowiada litera :)
zdjecie uzytkownika
Luna - 2012-01-15 12:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jakaś porażka. Ostrzegano mnie ale nie słuchałam, musiałam się przekonać na własnej skórze. Praca szeregowego specjalisty w dziale sprzedaży okupiona jest nerwami, bo ciągle wmawiają Ci że jesteś do niczego, klienci się na Ciebie skarżą i w ogóle się nie nadajesz ale oczywiście konkretnych przykładów brak. Co jakiś czas zmieniają sobie cel, który jest gnębiony - wszystko po to żeby nikt nie czuł się zbyt pewnie. Dziś Ty a jutro może ja.... Jak widzą, że ludzie się ze sobą zaczynają za bardzo zaprzyjaźniać, to od razu rozbijają zespół i rozsadzają delikwentów po innych rynkach. Wiadomo, w grupie siła a tego w Cersanicie nie tolerują. Każdy kto próbuje mieć swoje zdanie i w jakikolwiek sposób wybija się ponad tzw. szarą masę jest usuwany. Nie wspomnę o nagminnym siedzeniu po godzinach, co jakiś czas nakazie przychodzenia w sobotę oraz o siedzeniu na zakończenie miesiąca niemalże do bladego świtu... Wszystko to oczywiście ZA DARMO i bez możliwości odebrania godzin nadliczbowych... A jak się odezwiesz - już tu nie pracujesz... Najśmieszniej jest jak wybija godzina 16.30 i każdy czeka, kto pierwszy się wyłamie i wstanie od biurka bo jakoś wszystkim głupio wyjść o czasie pomimo, że robota skończona...W tej firmie, jednym z głównych wyznaczników tego czy się nadajesz jest to, czy chętnie zostajesz po godzinach, ludzie nawet jak skończą pracę to wymykają się tylnym wyjściem, aby się nie rzucać kierownictwu w oczy... Kierownictwo udaje, że przejmuje się problemami zespołu a tak naprawdę liże tyłek przełożonym oraz nadstawia swój do lizania bo dupowłazów tutaj nie brakuje. Tak naprawdę trzeba być wieloletnią koleżanką kierowniczki lub jej zastępczyni, chodzić z nimi na obiadki zdając przy tym relację z tego co się dzieje "za szybą" lub też mieć za męża jednego z dyrektorów - wtedy jest miło. Cała reszta się nie liczy, i nikt nie przywiązuje zbytnio wagi do "szaraków" bo rotacja jest spora a ostatnimi czasy firma stawia na darmową siłę roboczą w postaci stażystów i praktykantów.O dziwo desperatów nie brakuje, i tak ludzie po studiach cieszą się, że mają zajęcie bo przecież trudno nazwać pracą coś co się robi za darmo... Jedynym plusem, jest to że zespół tworzą głównie młodzi ludzie więc można zawrzeć ciekawe znajomości nawet na dłużej, ale niestety najpierw trzeba wiedzieć kto jest "donosicielem" aby wiedzieć z kim można rozmawiać o rzeczywistości i codziennych problemach a z kim tylko o pogodzie...
zdjecie uzytkownika
vektorcg - 2012-01-16 21:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do każdej litery jest dopisana cyferka ......wystarczy połączyć litery z cyframi i masz odpowiedź.....wstydź się
zdjecie uzytkownika
Luna - 2012-01-17 18:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma się czego wstydzić bynajmniej. Śmieszne jest to, że Cersanit niby udaje że szuka ludzi bystrych i inteligentnych pod przykrywką tych dziwacznych testów a w rzeczywistości rekrutuje tanią (a najchętniej darmową) siłę roboczą. W tej firmie nie ma miejsca na indywidualność, "szaraki" nie mają wpływu na nic, a ich główne zadanie to wykonywanie ślepo poleceń przełożonych więc po co ten cyrk?
zdjecie uzytkownika
Małż - 2012-01-17 22:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie wstydzę się tak szczerze powiedziawszy, bo przede wszystkim to nie ja byłam na rozmowie, więc nie jestem w stanie przytoczyć go dokładnie, ale przyznaję, że nie wpadłabym na taki pomysł. Lecz zaciekawiło mnie to pytanie, ale się pomyliłam podczas pisania, bo pytanie brzmiało "ile to małża" a nie małż. Więc nawet jeśli faktycznie chodziło o podstawianie, to odpowiedź będzie bezsensu, bo pytanie jest o 1go małża..... A może mój tok rozumowania jest jakiś nie prawidłowy...?? I nie zgrywaj takiego inteligenta a jeśli już musisz to nie uprawnia Cię do obrażania innych....
zdjecie uzytkownika
Walbrzych - 2012-02-10 17:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla Krasnegostawu:) kulturalni ludzie trzymajmy się razem :)
zdjecie uzytkownika
look - 2012-02-10 19:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie! Czy ktoś może zdradzić, jakie są zarobki na kierowniczym stanowisku? Nie wiem, czy składać cv
zdjecie uzytkownika
Midaska - 2012-02-12 22:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co zazdrosc zjada czlowieka, ze tam nie pracuje?
zdjecie uzytkownika
look - 2012-02-13 09:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Midaska - 2012-02-12 22:51:50

Co zazdrosc zjada czlowieka, ze tam nie pracuje?
To chyba nie do mnie, mam nadzieję? Bo jeśli do mnie, to chyba się niektórym w głowach poprzewracało... Faktycznie, jeśli taki jad się sączy z pracowników tej firmu, to nie ma sensu skladać tam cv. Jest ogłoszenie na pracuj.pl, myślę sobie - gowork to chyba jedyne miejsce, gdzie ktoś ze zwykłej ludzkiej życzliwości napisze jedno zdanie, dzięki któremu można ocenić, czy warto pracować w cersanicie (przez pryzmat pensji patrząc, oczywiście) - bo to nic nie kosztuje przecież. No ale widzę, że tu sami frustraci siedzą, znaleźli fajne miejsce do wylewania żółci... dziękuję za "pomoc" i żegnam
ps. Wasze rozżalenie i pretensje też powinny mieć jakąś cywilizowaną formę, bo inaczej ludzie z zewnątrz, którzy to czytają zaczynają mieć wrażenie, że na gowork skrzyknęli się sami potłuczeni pracownicy cersanitu...
zdjecie uzytkownika
Wałbrzych - 2012-02-13 16:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
look - 2012-02-13 09:48:46

Midaska - 2012-02-12 22:51:50

Co zazdrosc zjada czlowieka, ze tam nie pracuje?
To chyba nie do mnie, mam nadzieję? Bo jeśli do mnie, to chyba się niektórym w głowach poprzewracało... Faktycznie, jeśli taki jad się sączy z pracowników tej firmu, to nie ma sensu skladać tam cv. Jest ogłoszenie na pracuj.pl, myślę sobie - gowork to chyba jedyne miejsce, gdzie ktoś ze zwykłej ludzkiej życzliwości napisze jedno zdanie, dzięki któremu można ocenić, czy warto pracować w cersanicie (przez pryzmat pensji patrząc, oczywiście) - bo to nic nie kosztuje przecież. No ale widzę, że tu sami frustraci siedzą, znaleźli fajne miejsce do wylewania żółci... dziękuję za "pomoc" i żegnam

ps. Wasze rozżalenie i pretensje też powinny mieć jakąś cywilizowaną formę, bo inaczej ludzie z zewnątrz, którzy to czytają zaczynają mieć wrażenie, że na gowork skrzyknęli się sami potłuczeni pracownicy cersanitu...
Hej Look, większość ludzi w Cersanicie jest w porzo, niestety są kreatury, które nie znają zwykłego "dzień dobry", i te kreatury niestety psują wizerunek. Na szczęście większość nie bierze z nich przykładu. Jeżeli jesteś osobą kulturalną, umiesz napisać w mailu oraz mówić na co dzień "dzień dobry", to nadajesz się do naszej Grupy. Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
łowca - 2012-03-06 15:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukają PH ds. sieci na śląsk jakieś info na temat tego stanowiska?
zdjecie uzytkownika
mateo - 2012-03-06 16:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego, sam miałem wysyłać CV ale jak poczytałem to stwierdzam że pracuje w dużo lepszym środowisku niż to na które bym się potencjalnie zamienił, powodzenia :D
zdjecie uzytkownika
logistyk - 2012-03-15 21:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wraca( usunięte przez administratora )- powiedzcie ,że to ponury żart.
( usunięte przez administratora )e larum grają, firma w niebezpieczeństwie
zdjecie uzytkownika
Detox - 2012-06-05 21:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba masz za duzo czasu w pracy i szef zle planuje Ci KPI, bo sa dzialy zeby dostac KPI pelnego poza operacyjna praca maja jeszcze szereg zlozonych zadan, nie wspominajac o projektowych.
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2012-06-22 15:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wiedze jedną z niewielu wypowiedzi bez emocji :), napisz mi prosze coś wiecej na temat tej firmy, jaka jest atmosfera, jak wyglada sytuacja z realizacja targetów, z czego są rozliczami pracownicy, na co firma zwraca uwage, jakie sa stawki na stanowiskach kierowniczych, jaka jest proporcja pensji zasadniczej do premi
To chyba tyle :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-06-22 18:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Po przeczytaniu tych opinii jakiś czas temu miałam wątpliwości czy zmieniać pracę, ale zaryzykowałam i opłacało się. Ludzie są naprawdę ok. Nie wszyscy, nie w każdym dziale. Ale pokażcie mi firmę tej wielkości, w której pracują sami fajni ludzie i każdy każdemu jest życzliwy. Dużo pracy, nie ma czasu na nudę. Tyle nic strasznego
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2012-07-03 19:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiedzą kiedy kończy się kadencja rady nadzorczej?

Uchwała porządkowa
Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia „Rovese” S.A.
z dnia 26 czerwca 2012 r.
”Zwyczajne Walne Zgromadzenie „Rovese” S.A. postanawia usunąć z porządku obrad pkt o treści „VII. wyboru
Członków Rady Nadzorczej „Rovese” S.A.”
W głosowaniu nad ww. uchwałą oddano 206.321.298 ważnych głosów,

Punkt VII porządku obrad dotyczący wyboru Członków Rady Nadzorczej „Rovese” S.A został zamieszczony
niezasadnie, albowiem kadencja Rady Nadzorczej wygasa w roku 2013.
zdjecie uzytkownika
PH - 2012-07-07 11:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie warunki na stanowisku PH? Jaka podstawa, premiowanie itp... Dzięki
zdjecie uzytkownika
Fighting - 2012-10-19 09:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy u was tak jak w Cersanicie III Wałbrzych stosuje się 5-letnie umowy na czas określony?

zdjecie uzytkownika
Fighting - 2012-10-19 15:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli u was pierwsza umowa jest na okres próbny, druga na rok, a trzecia na 5 lat, to mam dla tych co mają 5-letnie umowy o pracę fantastyczną wiadomość. Śledźcie moje wpisy na Gowork.

Dobre wieści będę też mieć dla tych, którym wygasły umowy 5-letnie z upływem okresu na który były zawarte i tych, którym te umowy wypowiedziano bez uzasadnienia z terminem wypowiedzenia 2 tygodnie.

Miłego weekendu życzę:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-11-07 05:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i widzisz po co wątpić w opinie innych ? [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
ochroniarz ale były - 2013-02-27 15:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serdeczne podziekowania dla pani ( usunięte przez administratora )za podpisanie umowy z firma solid a zarazem pozbawienie pracy ludzi którzy przepracowali po 10,15 lat ...PRACA NA UMOWE ZLECENIE ZA 5 ZŁ TO NIE PRACA PROSZE WYBACZY,,,a zarazem wierzymy ze bedzie milion razy gorzej niz jest.tego zycza PRACOWNICY Z BYŁEJ OCHRONY CERSANIT KRASNYSTAW I WAŁBRZYTCH.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-05-04 10:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2012-11-07 05:47:42

i widzisz po co wątpić w opinie innych ? [usunięte przez moderatora]
chłopaki-pamiętajcie żadna krzywda ludzka nie pozostaje bez echa.Bóg choć nierychliwy jest sprawiedliwy-najczęściej za krzywdy uczynione innym płacą dzieci tych którzy niszczą innych. Wiem to z własnego doświadczenia. Życzcie waszym krzywdzicielom by ich dzieci na swojej drodze życia spotkały takich samych pracodawców jakimi oni byli dla was. Pamiętajcie, że fortuna kołem się toczy, ci co dzisiaj są bogaczami jutro będą nędzarzami.AMEN.
zdjecie uzytkownika
wałbrzyszanie cst - 2013-06-08 11:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jak u was z wypłatami, jak z pracą przestoje macie ? Zapytanie od ludzi z Wałbrzycha Cersanit.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-03 17:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co się taki [usunięte przez moderatora] spręża? jak i tak jest przez górę skreślony
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2013-07-05 10:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu nikt nie odpisuje w tym temacie, kiedyś był taki żywy. Nie ma na co narzekac w cersanit? Brak przestoi i kasa na czas? Bo pytał o to kolega z firmy, ale z innego miasta. Może jeszcze premie dają?
zdjecie uzytkownika
rysiek - 2013-08-01 10:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile mozna zarobic na stanowisku ph?
zdjecie uzytkownika
o juz NIKT - 2013-08-04 12:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawidłowo że skreślony, pogardzane przez wszystkich [usunięte przez moderatora] tak lądują.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-05 21:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie! Ile obecnie można zarobić pracując na stałe w firmie cersanit?jaka jest stawka za godzine pracy czy sie sklada z podstawy samej czy tez jakas premie można mieć?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-18 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ciekawi ludzie pracują cersanit Kielce?
zdjecie uzytkownika
Mały - 2013-12-09 14:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w Cersanicie jako PH przez ponad 2 lata. Wynagrodzenie na rękę (z "premiami") do 3 000,00 / m-c. Atmosfera fatalna, praca ciężka i mało satysfakcjonująca.
zdjecie uzytkownika
tomi - 2014-10-09 13:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mozna wyrobic wiecej niz 3000 zl? nie wiem czy wiecie, ale w Warszawie jest taka szansa, bo kolega pracowal i byl zadowolony. oczywiscie pracy sporo, ale do wyrobienia. Im wiecej sie starasz tym wiecej zyskasz wiec chyba wystarczajacy powowd do tego, zeby sie postarac i potyrac dluzej niz przecietnie
zdjecie uzytkownika
Mironek - 2014-12-11 01:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy podejmowanie pracy w firmie mając na uwadze kiepską atmosferę jest najlepszym sposobem. Jest to jedna z ważniejszych rzeczy, którą należałoby uwzględnić przy podejmowaniu współpracy w firmie . Jeżeli 3000 to jest maks, to na początek i młody handlowiec będzie się starał osiągać wysokie wyniki.
zdjecie uzytkownika
Kwiatek - 2014-12-11 07:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do atmosfery nie zgodzę się. Pracuje tu ponad 3 lata i były w tym czasie bardzo nerwowe i trudne okresy intensywnej pracy, ale to co każdego dnia pomaga i trzyma mnie przy rovese to ludzie i atmosfera pracy. Dziękuję przy okazji tym, którzy wspierają słowem i uśmiechem!
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-12-17 11:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak u was z produkcją w Wałbrzychu piece wygaszają na 3 hali, grzeje tylko 1 a 2 stoją, zarobki 2300 netto
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-06-19 14:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomości płynące z cersanitu są coraz bardziej przygnębiające. Rozumiem, że czasy są ciężkie i generalnie czasami ciężko połączyć początek z końcem. Nie wiem czy te 2300 na rękę to jest wszystko czego można się spodziewać po pracy w cersanicie czy są jakieś choćby minimalne szanse na podwyższenie tego wynagrodzenia..
zdjecie uzytkownika
Panna na wydaniu - 2015-10-30 22:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jezeli chcecie pracowac na srednim szczeblu a tym bardziej wyzszym przyzwyczajcie sie do chamstwa, przerwywania, podrzucania swin, trwonienia waszego czasu, ciekawych rozmow pelnych bluzgow i wskazywania, ze wasza praca jest g.... warta od top managmentu-jest to mobbing. Od 02.11 rusza badanie AON i na temat satysfakcji etc... jest tak samo jak w 2012/2013 czy 2008/2009-nic sie nie zmienilo na lepsze-byl skok w 2014 ale wrocilismy do punktu wyjscia czyli chamowy na codzien i taka jest centrala w Kielcach. Kasa jest ale jak sobie wywalczycie, drobnica nic nie dostaje, im wyzej od dyr. tym pensja z automatu 5cio cyfrowa. Duzo stresu, srednio z satyfakcja. Sa lepsze firmy. Korporacja powiatowa.
zdjecie uzytkownika
szok - 2015-10-31 01:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wow, no to naprawde widze nie jest w tej firmie za dobrze z tego co mówisz kolego. Zastnawiam się jeszcze nad tym jak u Was jest z praca automatyka, ktoś ma doświadczenie? Wiem, ze płacą na czas, ale ta atmosfera mnie niepokoji, bo wiele osób pisze, że nie bardzo, ze jest stres cały czas i jakaś dziwna rywalizacja.
zdjecie uzytkownika
ew43w - 2016-01-09 00:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w nowym roku wstawili juz calkiem nowe ogloszenia o pracy, w kilku wojewodztach miedzy innymi w pomorskim, wielkopolskim na przedstawiceila handlowego..
zdjecie uzytkownika
vergo - 2016-01-25 22:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko @ew43w poszukują na stanowisko PH, ale także specjalisty ds planowania produkcji i to w obu zakładach. Nie wymagaja jednak zbyt wielu rzeczy, bo to wyższe wykształcenie oraz bardzo dobra znajomość MS Office, w szczególności MS Excel.
zdjecie uzytkownika
tolek - 2016-02-15 21:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
vergo a dowiadywałeś czegoś więcej o wynagrodzeniach? Chciałbym mieć pewność, że aplikująć na logistykę spokojnie 3 tyś do ręki dostanę nie mniej - jaka szansa..
zdjecie uzytkownika
pusus - 2016-02-19 20:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej nikt z góry Ci nie powie ile będziesz zarabiał @tolek. Tego dowiesz się na rozmowie rekrutacyjnej, No ale będzie to coś w graniach 2500 do 3000 złotych
zdjecie uzytkownika
ksu - 2016-03-04 19:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zależy jeszcze na jakie stanowisko będziesz zatrudniony, jeśli posiadasz pięcioletnie doświadczenie tak dla przykładu, to zarobki będą wyższe o jakieś 500 złotych
zdjecie uzytkownika
pacjent - 2016-03-07 19:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dość ciekawie wygląda ogłoszenie na brygadzistę produkcji. Pewnie, że branża budowlana jest skomplikowana, ale skoro jest rozwój to można również liczyć na benefity socjalne.
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2016-03-29 20:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Customer Service Specialist w Kielcach Warto aplikować???? Pomóżcie
zdjecie uzytkownika
rumcajs - 2016-04-05 21:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rewelacja
zdjecie uzytkownika
teskut - 2016-04-07 18:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, żę nie zaszkodzi jak spróbujesz @Zenek, pójdziesz na rozmowę o pracę i będziesz mógł się dowiedzieć wszystkiego na temat pracy w tej firmie, powiem tylko, że no dają umowę o pracę po okresie próbnym
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2016-04-09 09:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [teskut - 2016-04-07 18:23:11]:
a jak z kasą i atmosferą w pracy???
zdjecie uzytkownika
roki - 2016-04-28 21:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z Piotrem

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie cersanit!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie cersanit
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert