Profil firmy Rovese S.A.

Rovese S.A.

Kielce

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Rovese S.A.

look 2012-02-10 19:05:14
Witajcie! Czy ktoś może zdradzić, jakie są zarobki na kierowniczym stanowisku? Nie wiem, czy składać cv
0
Midaska 2012-02-12 22:51:50
Co zazdrosc zjada czlowieka, ze tam nie pracuje?
0
look 2012-02-13 09:48:46
Midaska - 2012-02-12 22:51:50

Co zazdrosc zjada czlowieka, ze tam nie pracuje?
To chyba nie do mnie, mam nadzieję? Bo jeśli do mnie, to chyba się niektórym w głowach poprzewracało... Faktycznie, jeśli taki jad się sączy z pracowników tej firmu, to nie ma sensu skladać tam cv. Jest ogłoszenie na pracuj.pl, myślę sobie - gowork to chyba jedyne miejsce, gdzie ktoś ze zwykłej ludzkiej życzliwości napisze jedno zdanie, dzięki któremu można ocenić, czy warto pracować w cersanicie (przez pryzmat pensji patrząc, oczywiście) - bo to nic nie kosztuje przecież. No ale widzę, że tu sami frustraci siedzą, znaleźli fajne miejsce do wylewania żółci... dziękuję za "pomoc" i żegnam
ps. Wasze rozżalenie i pretensje też powinny mieć jakąś cywilizowaną formę, bo inaczej ludzie z zewnątrz, którzy to czytają zaczynają mieć wrażenie, że na gowork skrzyknęli się sami potłuczeni pracownicy cersanitu...
0
Wałbrzych 2012-02-13 16:11:25
look - 2012-02-13 09:48:46

Midaska - 2012-02-12 22:51:50

Co zazdrosc zjada czlowieka, ze tam nie pracuje?
To chyba nie do mnie, mam nadzieję? Bo jeśli do mnie, to chyba się niektórym w głowach poprzewracało... Faktycznie, jeśli taki jad się sączy z pracowników tej firmu, to nie ma sensu skladać tam cv. Jest ogłoszenie na pracuj.pl, myślę sobie - gowork to chyba jedyne miejsce, gdzie ktoś ze zwykłej ludzkiej życzliwości napisze jedno zdanie, dzięki któremu można ocenić, czy warto pracować w cersanicie (przez pryzmat pensji patrząc, oczywiście) - bo to nic nie kosztuje przecież. No ale widzę, że tu sami frustraci siedzą, znaleźli fajne miejsce do wylewania żółci... dziękuję za "pomoc" i żegnam

ps. Wasze rozżalenie i pretensje też powinny mieć jakąś cywilizowaną formę, bo inaczej ludzie z zewnątrz, którzy to czytają zaczynają mieć wrażenie, że na gowork skrzyknęli się sami potłuczeni pracownicy cersanitu...
Hej Look, większość ludzi w Cersanicie jest w porzo, niestety są kreatury, które nie znają zwykłego "dzień dobry", i te kreatury niestety psują wizerunek. Na szczęście większość nie bierze z nich przykładu. Jeżeli jesteś osobą kulturalną, umiesz napisać w mailu oraz mówić na co dzień "dzień dobry", to nadajesz się do naszej Grupy. Pozdrawiam!
2
łowca 2012-03-06 15:55:41
szukają PH ds. sieci na śląsk jakieś info na temat tego stanowiska?
0
mateo 2012-03-06 16:49:15
kolego, sam miałem wysyłać CV ale jak poczytałem to stwierdzam że pracuje w dużo lepszym środowisku niż to na które bym się potencjalnie zamienił, powodzenia :D
0
logistyk 2012-03-15 21:07:58
Wraca( usunięte przez administratora )- powiedzcie ,że to ponury żart.
( usunięte przez administratora )e larum grają, firma w niebezpieczeństwie
0
Detox 2012-06-05 21:12:11
To chyba masz za duzo czasu w pracy i szef zle planuje Ci KPI, bo sa dzialy zeby dostac KPI pelnego poza operacyjna praca maja jeszcze szereg zlozonych zadan, nie wspominajac o projektowych.
0
Sławek 2012-06-22 15:31:25
Cześć, wiedze jedną z niewielu wypowiedzi bez emocji :), napisz mi prosze coś wiecej na temat tej firmy, jaka jest atmosfera, jak wyglada sytuacja z realizacja targetów, z czego są rozliczami pracownicy, na co firma zwraca uwage, jakie sa stawki na stanowiskach kierowniczych, jaka jest proporcja pensji zasadniczej do premi
To chyba tyle :)
0
pracownik 2012-06-22 18:44:25
Po przeczytaniu tych opinii jakiś czas temu miałam wątpliwości czy zmieniać pracę, ale zaryzykowałam i opłacało się. Ludzie są naprawdę ok. Nie wszyscy, nie w każdym dziale. Ale pokażcie mi firmę tej wielkości, w której pracują sami fajni ludzie i każdy każdemu jest życzliwy. Dużo pracy, nie ma czasu na nudę. Tyle nic strasznego
3
zdziwiony 2012-07-03 19:13:30
nie wiedzą kiedy kończy się kadencja rady nadzorczej?

Uchwała porządkowa
Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia „Rovese” S.A.
z dnia 26 czerwca 2012 r.
”Zwyczajne Walne Zgromadzenie „Rovese” S.A. postanawia usunąć z porządku obrad pkt o treści „VII. wyboru
Członków Rady Nadzorczej „Rovese” S.A.”
W głosowaniu nad ww. uchwałą oddano 206.321.298 ważnych głosów,

Punkt VII porządku obrad dotyczący wyboru Członków Rady Nadzorczej „Rovese” S.A został zamieszczony
niezasadnie, albowiem kadencja Rady Nadzorczej wygasa w roku 2013.
0
PH 2012-07-07 11:15:02
jakie warunki na stanowisku PH? Jaka podstawa, premiowanie itp... Dzięki
0
Fighting 2012-10-19 09:55:35
Czy u was tak jak w Cersanicie III Wałbrzych stosuje się 5-letnie umowy na czas określony?

0
Fighting 2012-10-19 15:15:39
Jeżeli u was pierwsza umowa jest na okres próbny, druga na rok, a trzecia na 5 lat, to mam dla tych co mają 5-letnie umowy o pracę fantastyczną wiadomość. Śledźcie moje wpisy na Gowork.

Dobre wieści będę też mieć dla tych, którym wygasły umowy 5-letnie z upływem okresu na który były zawarte i tych, którym te umowy wypowiedziano bez uzasadnienia z terminem wypowiedzenia 2 tygodnie.

Miłego weekendu życzę:)
1
anonim 2012-11-07 05:47:42
i widzisz po co wątpić w opinie innych ? [usunięte przez moderatora]
0
ochroniarz ale były 2013-02-27 15:55:59
Serdeczne podziekowania dla pani ( usunięte przez administratora )za podpisanie umowy z firma solid a zarazem pozbawienie pracy ludzi którzy przepracowali po 10,15 lat ...PRACA NA UMOWE ZLECENIE ZA 5 ZŁ TO NIE PRACA PROSZE WYBACZY,,,a zarazem wierzymy ze bedzie milion razy gorzej niz jest.tego zycza PRACOWNICY Z BYŁEJ OCHRONY CERSANIT KRASNYSTAW I WAŁBRZYTCH.
0
obserwator 2013-05-04 10:27:48
anonim - 2012-11-07 05:47:42

i widzisz po co wątpić w opinie innych ? [usunięte przez moderatora]
chłopaki-pamiętajcie żadna krzywda ludzka nie pozostaje bez echa.Bóg choć nierychliwy jest sprawiedliwy-najczęściej za krzywdy uczynione innym płacą dzieci tych którzy niszczą innych. Wiem to z własnego doświadczenia. Życzcie waszym krzywdzicielom by ich dzieci na swojej drodze życia spotkały takich samych pracodawców jakimi oni byli dla was. Pamiętajcie, że fortuna kołem się toczy, ci co dzisiaj są bogaczami jutro będą nędzarzami.AMEN.
0
wałbrzyszanie cst 2013-06-08 11:37:55
hej jak u was z wypłatami, jak z pracą przestoje macie ? Zapytanie od ludzi z Wałbrzycha Cersanit.
0
anonim 2013-07-03 17:46:23
Po co się taki [usunięte przez moderatora] spręża? jak i tak jest przez górę skreślony
0
Marcin 2013-07-05 10:53:57
Czemu nikt nie odpisuje w tym temacie, kiedyś był taki żywy. Nie ma na co narzekac w cersanit? Brak przestoi i kasa na czas? Bo pytał o to kolega z firmy, ale z innego miasta. Może jeszcze premie dają?
0
rysiek 2013-08-01 10:57:52
ile mozna zarobic na stanowisku ph?
1
o juz NIKT 2013-08-04 12:22:31
Prawidłowo że skreślony, pogardzane przez wszystkich [usunięte przez moderatora] tak lądują.
0
anonim 2013-08-05 21:59:29
Witajcie! Ile obecnie można zarobić pracując na stałe w firmie cersanit?jaka jest stawka za godzine pracy czy sie sklada z podstawy samej czy tez jakas premie można mieć?
0
Anonim 2013-08-18 07:15:05
Ciekawi ludzie pracują cersanit Kielce?
2
Mały 2013-12-09 14:36:54
Pracowałem w Cersanicie jako PH przez ponad 2 lata. Wynagrodzenie na rękę (z "premiami") do 3 000,00 / m-c. Atmosfera fatalna, praca ciężka i mało satysfakcjonująca.
1
tomi 2014-10-09 13:50:23
czy mozna wyrobic wiecej niz 3000 zl? nie wiem czy wiecie, ale w Warszawie jest taka szansa, bo kolega pracowal i byl zadowolony. oczywiscie pracy sporo, ale do wyrobienia. Im wiecej sie starasz tym wiecej zyskasz wiec chyba wystarczajacy powowd do tego, zeby sie postarac i potyrac dluzej niz przecietnie
0
Mironek 2014-12-11 01:12:41
Nie wiem czy podejmowanie pracy w firmie mając na uwadze kiepską atmosferę jest najlepszym sposobem. Jest to jedna z ważniejszych rzeczy, którą należałoby uwzględnić przy podejmowaniu współpracy w firmie . Jeżeli 3000 to jest maks, to na początek i młody handlowiec będzie się starał osiągać wysokie wyniki.
0
Kwiatek 2014-12-11 07:38:38
Co do atmosfery nie zgodzę się. Pracuje tu ponad 3 lata i były w tym czasie bardzo nerwowe i trudne okresy intensywnej pracy, ale to co każdego dnia pomaga i trzyma mnie przy rovese to ludzie i atmosfera pracy. Dziękuję przy okazji tym, którzy wspierają słowem i uśmiechem!
0
mario 2014-12-17 11:16:19
Jak u was z produkcją w Wałbrzychu piece wygaszają na 3 hali, grzeje tylko 1 a 2 stoją, zarobki 2300 netto
0
Robert 2015-06-19 14:34:31
Wiadomości płynące z cersanitu są coraz bardziej przygnębiające. Rozumiem, że czasy są ciężkie i generalnie czasami ciężko połączyć początek z końcem. Nie wiem czy te 2300 na rękę to jest wszystko czego można się spodziewać po pracy w cersanicie czy są jakieś choćby minimalne szanse na podwyższenie tego wynagrodzenia..
0
Panna na wydaniu 2015-10-30 22:45:04
Jezeli chcecie pracowac na srednim szczeblu a tym bardziej wyzszym przyzwyczajcie sie do chamstwa, przerwywania, podrzucania swin, trwonienia waszego czasu, ciekawych rozmow pelnych bluzgow i wskazywania, ze wasza praca jest g.... warta od top managmentu-jest to mobbing. Od 02.11 rusza badanie AON i na temat satysfakcji etc... jest tak samo jak w 2012/2013 czy 2008/2009-nic sie nie zmienilo na lepsze-byl skok w 2014 ale wrocilismy do punktu wyjscia czyli chamowy na codzien i taka jest centrala w Kielcach. Kasa jest ale jak sobie wywalczycie, drobnica nic nie dostaje, im wyzej od dyr. tym pensja z automatu 5cio cyfrowa. Duzo stresu, srednio z satyfakcja. Sa lepsze firmy. Korporacja powiatowa.
4
szok 2015-10-31 01:48:33
wow, no to naprawde widze nie jest w tej firmie za dobrze z tego co mówisz kolego. Zastnawiam się jeszcze nad tym jak u Was jest z praca automatyka, ktoś ma doświadczenie? Wiem, ze płacą na czas, ale ta atmosfera mnie niepokoji, bo wiele osób pisze, że nie bardzo, ze jest stres cały czas i jakaś dziwna rywalizacja.
0
ew43w 2016-01-09 00:55:29
w nowym roku wstawili juz calkiem nowe ogloszenia o pracy, w kilku wojewodztach miedzy innymi w pomorskim, wielkopolskim na przedstawiceila handlowego..
1
vergo 2016-01-25 22:33:40
Nie tylko @ew43w poszukują na stanowisko PH, ale także specjalisty ds planowania produkcji i to w obu zakładach. Nie wymagaja jednak zbyt wielu rzeczy, bo to wyższe wykształcenie oraz bardzo dobra znajomość MS Office, w szczególności MS Excel.
0
tolek 2016-02-15 21:21:11
vergo a dowiadywałeś czegoś więcej o wynagrodzeniach? Chciałbym mieć pewność, że aplikująć na logistykę spokojnie 3 tyś do ręki dostanę nie mniej - jaka szansa..
0
pusus 2016-02-19 20:15:56
Raczej nikt z góry Ci nie powie ile będziesz zarabiał @tolek. Tego dowiesz się na rozmowie rekrutacyjnej, No ale będzie to coś w graniach 2500 do 3000 złotych
0
ksu 2016-03-04 19:31:42
Wszystko zależy jeszcze na jakie stanowisko będziesz zatrudniony, jeśli posiadasz pięcioletnie doświadczenie tak dla przykładu, to zarobki będą wyższe o jakieś 500 złotych
0
pacjent 2016-03-07 19:38:35
Dość ciekawie wygląda ogłoszenie na brygadzistę produkcji. Pewnie, że branża budowlana jest skomplikowana, ale skoro jest rozwój to można również liczyć na benefity socjalne.
0
Zenek 2016-03-29 20:07:31
Customer Service Specialist w Kielcach Warto aplikować???? Pomóżcie
1
rumcajs 2016-04-05 21:12:34
rewelacja
0
teskut 2016-04-07 18:23:11
Myślę, żę nie zaszkodzi jak spróbujesz @Zenek, pójdziesz na rozmowę o pracę i będziesz mógł się dowiedzieć wszystkiego na temat pracy w tej firmie, powiem tylko, że no dają umowę o pracę po okresie próbnym
0
Zenek 2016-04-09 09:19:54
a jak z kasą i atmosferą w pracy???
0
roki 2016-04-28 21:15:38
co z Piotrem
0
ex 2016-04-30 08:37:46
Z Piotrem? No cóż nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka i poniosą cały jego taliban wiernych i ślepych. Kwestia czasu
0
Konrad 2016-05-02 22:06:57
Dolaczam sie do pytania. Warto aplikowac na administratora IT?zarobi siw wiecej niz 4 tysie netto?
0
slepy 2016-05-09 18:34:25
A co to za taliban wiernych i ślepych - ja nie widziałem żeby on z kimś trzymał
1
ekron 2016-05-10 21:34:05
Myślę, że warto jest spróbować @slepy, nie jest przecież powiedziane, że przyjmą Cię od razu, mają przecież szereg wymagań do spełnienia na to stanowisko, między innymi musisz wykazać się więdzą na temat systemów Windows Server oraz zasad działania Active Directory.
1
miś 2016-06-04 23:06:21
myślę,że najwyższy czas na pana ( usunięte przez administratora ) totalny brak wiedzy z zakresu sprzedaży i marketingu Tylko ściema
0
roza 2016-06-06 21:40:14
Witam czy wartoaplikowac do ksiegowosci ? Czy mozna spodziewac sie zarobko 3000 zl netto?
dziekuje
1
df 2016-06-25 14:42:47
mnei zainteresowala oferta na stanowisko specjalsity do spraw obslugi klienta w Kielcach oczekuja tutaj gotowości do nauki i zaangażowania,bardzo dobrej znajomości języka angielskiego lub języka niemieckiego.bardzo dobrej znajomości pakietu MS Office.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rovese S.A.