PROPERCO sp.k

• Górki Szczukowskie

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o PROPERCO sp. z o.o. sp.k

Opinie o PROPERCO sp.k Kielce

Nie przegap nowości o PROPERCO sp. z o.o. sp.k!

Zofia F.

06.05.2021 12:15

Super obsługa! Pomogli mi ze wszystkimi formalnościami, które mnie przerażały. Rzetelni i uczciwi, zdecydowanie polecam współpracę z nimi.
    Alicja

19.10.2020 16:31

Wysoko jakość obsługi. Doradcy bez problemu odpowiadają na wszystkie pytania. Proces podpisywania umowy przebiega sprawnie. Sczerze polecam.

milena skrzyniarz

25.06.2026 10:35

Polecam serdecznie biuro nieruchomości Properco w Kielcach ,zwłaszcza Panią Dorotę Perz za miłą współpracę, rzeczowo objaśnione konkrety .Biuro godne polecenia! Pozdrawiam Milena Skrzyniarz

Dorota

07.07.2026 10:32

Serdecznie dziękuję za tak ciepłą opinię i rekomendację. Cieszę się, że mogłam pomóc oraz że współpraca przebiegła w miłej atmosferze, a wszystkie kwestie związane z transakcją zostały jasno i rzetelnie wyjaśnione. Dziękuję za okazane zaufanie i polecenie zarówno mnie, jak i biura Properco. Życzę wszystkiego dobrego i zapraszam do kontaktu w przyszłości!

Hypertom

02.09.2024 17:39

Bardzo polecam Properco! Jestem bardzo zadowolony. Załatwili wszystko co trzeba i naprawdę z dużą starannością. Podczas transakcji pojawił się pewien problem, który szybko i bez problemu rozwiązali. Gdyby nie oni to miałbym spory kłopot na głowie. Bardzo rzetelne podejście, pełen profesjonalizm, wszystko jasne i czytelne, bardzo sprawne działanie. Naprawdę wiele firm mogłoby się uczyć od nich podejścia do klienta. Duży szacunek i uznanie dla pana Pawła Ś. - obsługa na najwyższym poziomie!

CKarol

23.03.2024 16:48

Polecam usługi Properco.
    Sylwia G.

09.07.2022 14:58

Szczerze polecam tę agencję. Korzystałam z pomocy Pani Marioli przy wynajmie mojego mieszkania, która zapewniła miłą i rzetelną obsługę, wyjaśniała fachowo niuanse, efektywnie doprowadziła do końca zawarcie umowy najmu okazjonalnego, dbając o jak najbardziej korzystne dla mnie warunki.
    Pawel Skonieczny

14.09.2021 15:56

Profesjonalni i pomocni. Godni zaufania. Duże zaangażowanie w wykonywaną pracę. Bardzo polecam
    PROPERCO sp. z o.o. sp.k

13.01.2022 16:04

dziękujemy za miły komentarz :)
    Siwek

29.11.2021 23:36

Bardzo dobra firma. Miła i bardzo wyrozumiała obsługa. Dział obsługi klienta mimo początkowych nieporozumień był w stanie znaleźć ze mna wspólny język i dojsc do porozumienia. W mojej opinii bezkonkurencyjna firma, a jeśli jest lepsza, to proszę napisać, chętnie ponownie wybadam rynek.
    szczurek

21.10.2021 20:34

Super tam jest super dobrze się bawiłem
    Monika

25.08.2021 11:07

Serdecznie polecam biuro, a przede wszystkim panią Lenę Sosnowską, która wspaniale przeprowadziła nas przez cały proces sprzedaży mieszkania. Kobieta profesjonalna, niezwykle uczciwa, a przy tym bardzo ciepła i cierpliwa. Na pewno ponownie zdecydowałabym się na współpracę z panią Leną!
    Seba

05.08.2021 21:03

Profesjonalni i pomocni . Wojej opinii godni zaufania. W prowadzonych sprawach bardzo zaangażowani, gwarancja zadowolenia z przeprowadzonej transakcji.
    Maria

03.05.2021 20:43

Współpraca z tą firmą była naprawdę świetnym wyborem. Ze wszystkim mi pomogli, znalazłam też u nich mieszkanie, które kupiłam po sprzedaży domu na wsi.
    Magdalena

03.05.2021 14:10

Bardzo pomocna obsługa, powiedzieli mi jak przygotować dom na sprzedaż, zorganizowali profesjonalną sesję zdjęciową i zajęli się formalnościami. Ja nie musiałam się niczym przejmować. Jak dla mnie takie rozwiązanie to uniknięcie stresu, wygoda i możliwość szybszej sprzedaży.
    Michał K.

01.05.2021 17:13

Zadziwili mnie przede wszystkim kompetentni pracownicy i szybkość reakcji. Polecam firmę, rzetelna i uczciwa. Pomogli mi załatwić wszystkie formalności, zrobili profesjonalne zdjęcia, dzięki czemu mieszkanie szybko zostało sprzedane.
    Zuzannna M.

30.04.2021 18:31

Bardzo sympatyczna obsługa, oddana swojej pracy. Z dużym zaangażowaniem przygotowali moją nieruchomość do sprzedaży, pomogli w przygotowaniu niezbędnej dokumentacji, dając dokładne wskazówki co, kiedy i gdzie należy załatwić. Właściwi ludzie, na właściwym miejscu.
    Miłosz

30.04.2021 12:48

Polecam współpracę z tą firmą. Transakcja pobiegła pomyślnie i sprawnie.
    Kaśka

29.04.2021 21:06

Bardzo dobrze współpracowało mi się z firmą Properco. Uczciwi i rzetelni w swojej pracy. Miła obsługa, która potrafi udzielić odpowiedzi na pytania klienta, to moim zdaniem absolutna podstawa. Polecam
    Kasia

25.04.2021 23:52

Zdecydowanie polecam, firma rzetelna, dobre podejście do klienta, szybka obsługa, bezproblemowo odpowiadają na wszystkie pytania. Nie mają też ukrytych kosztów, jak to bywało w innych biurach, w których bywałam.
    Józek

23.04.2021 14:46

Ja polecam, bardzo miła obsługa. Pomogli mi sprzedać dom, szybko i bez problemów. Klientów było sporo, pewnie ze względu na lokalizację i wysoki standard. Moim zdaniem warto im zaufać.

02.08.2019 17:58

Jack

31.03.2021 21:24

Potwierdzam.
    Klient WK

18.01.2021 18:36

Biuro sprawnie przeprowadziło sprzedaż naszego domu. Miła obsługa. Dokumenty potrzebne do sprzedaży zebrane z urzędów w naszym imieniu. Dobre podejście do klienta. Negocjacje zorganizowane w sobotę po godzinach otwarcia biura.
    Ola

06.01.2021 21:03

Witam serdecznie. Mam pytanie do osób korzystających z tego biura. Ile wynosi procentowo prowizja od zakupu nieruchomości?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PROPERCO sp.k?

Kontakt - PROPERCO sp. z o.o. sp.k

ul. Kozia 3A lok. 1 25-514 Kielce

Branża główna: Wynajem nieruchomości
    Rose R

07.12.2020 19:03

Szczerze współpraca z tym biurem nieruchomości to sama przyjemność! Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w sprzedaży mieszkania. Dobry kontakt i miłe kompetentne osoby. Szybko w ciągu tygodnia udało nam się sprzedać mieszkanie, naprawdę nie szukajcie innej firmy w PROPERCO doradzą wszystko to wysoki profesjonalizm ! Polecam!
    AniaD

07.12.2020 09:11

Jakiś czas temu właściciel rozwiązał ze mną umowę najmu mieszkania, potrzebowałam znaleźć nowe. Biuro PROPERCO pomogło mi w tym. Solidnie, szybko i beż zbędnych formalności udało się to załatwić. Jestem bardzo zadowolona z mieszkania. Z czystym sumieniem mogę polecić to biuro
    Sandra P.

04.12.2020 19:45

Bardzo pomocne biuro. Kompleksowa obsługa. Rzetelni i znający się na swoim zawodzie pracownicy. Bardzo dobry kontakt i całość obsługi godna polecenia. Jeśli ktoś cierpi na wieczny brak czasu i potrzebuje pomocy przy sprzedaży nieruchomości niech bez zastanowienia skorzysta z usług PROPERCO.
    Beata

03.12.2020 19:59

Bardzo pomocni przy sprzedaży nieruchomości. Trafnie doradzą. Nie mam głowy do sprzedaży a dzięki tej firmie poszło bezboleśnie.
    Klaudia T

03.12.2020 17:48

Biuro nieruchomości na medal! Świetna współpraca od początku do końca. Ze strony pracowników pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Cały proces przebiegł bezproblemowo. Polecam!
    Klaudia T

03.12.2020 17:47

JuliaJ

03.12.2020 12:12

Dzięki Properco kupiłam wymarzone mieszkanie w świetnej lokalizacji. Długo przeglądałam oferty innych firm i miałam dylemat. Dziś mogę stwierdzić, że podjęłam słuszną decyzję decydując się na współpracę z tą agencją. Polecam jeśli chcecie znaleźć piękne mieszkanie w dobrej cenie!
    bokuwamari

03.12.2020 11:38

Z tą agencją nareszcie udało mi się sprzedać mieszkanie. Nie dość, że szybko udało im się załatwić kupców to jeszcze byli to bardzo mili ludzie! Ceny agencji są bardzo przystępne. Polecam!
    M. Redzik

02.12.2020 01:22

Dzięki firmie szybko udało nam się sprzedać stare mieszkanie po Dziadkach. Profesjonalna obsługa, świetny kontakt, naprawdę polecam.
    L.B

01.12.2020 22:21

Bardzo się cieszę, że właśnie na tę firmę zdecydowaliśmy się przy zakupie mieszkania. Profesjonalnie, bez żadnych niespodzianek przy formalnościach. Polecam firmę każdemu, zwłaszcza przy zakupie pierwszej nieruchomości, tak jak w naszym przypadku.
    Tatiana Lesko

01.12.2020 19:52

Bardzo rzetelne biuro nieruchomości, które zdecydowanie polecam. Sposób prowadzenia transakcji już od samego początku sprawiał wrażenie bardzo profesjonalnego, dzięki czemu miałam odczucie, że panują nad całością sprawy. Można było liczyć na fachowe wsparcie, praktycznie o każdej porze dnia i nocy.
    Aleksandra Sz

01.12.2020 17:12

Nie rozumiem negatywnych opinii na temat firmy. Osobiście mam zupełnie inne odczucia. Moja dalsza znajoma sprzedała nieruchomość szybko i sprawnie, bez żadnych przykrych niespodzianek ze strony firmy. Gdybym mieszkała w rejonie Kielc, prawdopodobnie sama skorzystałabym z ich usług.
    Marcin

01.12.2020 16:54

Bardzo profesjonalne pośrednictwo. Mieszkania sprzedane ekspresowo. Warto dawać mieszkanie na wyłączność, wtedy efekt gwarantowany. Wszystko zostało załatwione przez agencje, my musieliśmy jedynie przyjść do notariusza w celu podpisania umowy. Serdecznie polecamy!
    Veronika Prysiazhna

01.12.2020 15:26

Z przyjemnością polecam. Szybka realizacja, dobry kontakt z klientem i co najważniejsze nie był to żaden problem. Było to zrobione szybko i doskonale. Doradziły mi tak jak oczekiwałam to od danej firmy.
    aniiimall18

01.12.2020 12:08

Z czystym sumieniem mogę polecić firmę. Miła obsługa. Kontakt również nie był utrudniony. Pozdrawiam
    Adrian Karbowski

29.11.2020 22:09

Współpraca z tą firmą jest bardzo dobra. Nie naraziłem się na gigantyczne koszty, a pomoc dostałem natychmiastowo. Oferta spełniła wszystkie oczekiwania.
    Wydra

29.11.2020 16:40

Polecam serdecznie każdemu. Bardzo dobry kontakt z klientem. Ceny bardzo przystępne. Mogę z czystym sumieniem polecić :)

29.11.2020 15:32

A ja oceniam bardzo dobrze współpracę . Wszystko szybko, fachowo i sprawnie bez żadnych ceregieli. Szczerze polecam.
    Joanna J-G

29.11.2020 14:55

Bardzo miła obsługa i załatwienie sprawy zgodnie z oczekiwaniami. Pomoc w załatwieniu niezbędnych formalności. Wszystko na duży plus.
    Paulina P

29.11.2020 13:38

Bardzo wysoka jakość obsługi. Agenci zawsze służą pomocą i odpowiadają na wszystkie pytania. Firma godna polecenia. Sprawy szybko i sprawnie załatwione ????

Zostaw merytoryczną opinię o PROPERCO sp. z o.o. sp.k