PROPERCO sp. z o.o. sp.k

4.2 Dodaj merytoryczną opinię
baner wywiady

Opinie o PROPERCO sp. z o.o. sp.k

Zofia F.
Klient

Super obsługa! Pomogli mi ze wszystkimi formalnościami, które mnie przerażały. Rzetelni i uczciwi, zdecydowanie polecam współpracę z nimi.

Alicja
 Rekomendacja

Wysoko jakość obsługi. Doradcy bez problemu odpowiadają na wszystkie pytania. Proces podpisywania umowy przebiega sprawnie. Sczerze polecam.

Katarzyna Nowy wpis

Kto mi naświetli, jakie sukcesy w handlu trzeba mieć żeby mieć szansę w naborach na pośrednika? Widzę że ostatnio wymagali prawka kat. B, jakie auto służbowe dają?

Bożena Nowy wpis

ciekawie ujęte... i są tu z tego jakieś szkolenia w razie czego? obchodzenie się z klientem itp?

Sylwia G. Nowy wpis
Klient

Szczerze polecam tę agencję. Korzystałam z pomocy Pani Marioli przy wynajmie mojego mieszkania, która zapewniła miłą i rzetelną obsługę, wyjaśniała fachowo niuanse, efektywnie doprowadziła do końca zawarcie umowy najmu okazjonalnego, dbając o jak najbardziej korzystne dla mnie warunki.

Zuzanna Nowy wpis

Miło, że polecasz. A możesz rozwinąć temat? Jakie to są korzystne warunki zatrudnienia?

Pawel Skonieczny
Klient

Profesjonalni i pomocni. Godni zaufania. Duże zaangażowanie w wykonywaną pracę. Bardzo polecam

@Pawel Skonieczny

dziękujemy za miły komentarz :)

Brałeś udział w rekrutacji do PROPERCO sp. z o.o. sp.k. Jakie warunki Ci zaproponowano? Czy na rozmowie kwalifikacyjnej panowała przyjazna atmosfera? Czy coś Cię zaskoczyło?
Siwek
Klient

Bardzo dobra firma. Miła i bardzo wyrozumiała obsługa. Dział obsługi klienta mimo początkowych nieporozumień był w stanie znaleźć ze mna wspólny język i dojsc do porozumienia. W mojej opinii bezkonkurencyjna firma, a jeśli jest lepsza, to proszę napisać, chętnie ponownie wybadam rynek.

szczurek
Klient

Super tam jest super dobrze się bawiłem

Monika
Klient

Serdecznie polecam biuro, a przede wszystkim panią Lenę Sosnowską, która wspaniale przeprowadziła nas przez cały proces sprzedaży mieszkania. Kobieta profesjonalna, niezwykle uczciwa, a przy tym bardzo ciepła i cierpliwa. Na pewno ponownie zdecydowałabym się na współpracę z panią Leną!

Seba
Klient

Profesjonalni i pomocni . Wojej opinii godni zaufania. W prowadzonych sprawach bardzo zaangażowani, gwarancja zadowolenia z przeprowadzonej transakcji.

Zofia F.

Maria
Klient

Współpraca z tą firmą była naprawdę świetnym wyborem. Ze wszystkim mi pomogli, znalazłam też u nich mieszkanie, które kupiłam po sprzedaży domu na wsi.

Magdalena
Klient

Bardzo pomocna obsługa, powiedzieli mi jak przygotować dom na sprzedaż, zorganizowali profesjonalną sesję zdjęciową i zajęli się formalnościami. Ja nie musiałam się niczym przejmować. Jak dla mnie takie rozwiązanie to uniknięcie stresu, wygoda i możliwość szybszej sprzedaży.

Michał K.
Klient

Zadziwili mnie przede wszystkim kompetentni pracownicy i szybkość reakcji. Polecam firmę, rzetelna i uczciwa. Pomogli mi załatwić wszystkie formalności, zrobili profesjonalne zdjęcia, dzięki czemu mieszkanie szybko zostało sprzedane.

Zuzannna M.
Klient

Bardzo sympatyczna obsługa, oddana swojej pracy. Z dużym zaangażowaniem przygotowali moją nieruchomość do sprzedaży, pomogli w przygotowaniu niezbędnej dokumentacji, dając dokładne wskazówki co, kiedy i gdzie należy załatwić. Właściwi ludzie, na właściwym miejscu.

Miłosz
Klient

Polecam współpracę z tą firmą. Transakcja pobiegła pomyślnie i sprawnie.

Kaśka
Klient

Bardzo dobrze współpracowało mi się z firmą Properco. Uczciwi i rzetelni w swojej pracy. Miła obsługa, która potrafi udzielić odpowiedzi na pytania klienta, to moim zdaniem absolutna podstawa. Polecam

Klient

Zdecydowanie polecam, firma rzetelna, dobre podejście do klienta, szybka obsługa, bezproblemowo odpowiadają na wszystkie pytania. Nie mają też ukrytych kosztów, jak to bywało w innych biurach, w których bywałam.

Józek
Klient

Ja polecam, bardzo miła obsługa. Pomogli mi sprzedać dom, szybko i bez problemów. Klientów było sporo, pewnie ze względu na lokalizację i wysoki standard. Moim zdaniem warto im zaufać.

Jack

Potwierdzam.

Weronika

A dużo jest w firmie młodych osób?

Klient WK
Klient

Biuro sprawnie przeprowadziło sprzedaż naszego domu. Miła obsługa. Dokumenty potrzebne do sprzedaży zebrane z urzędów w naszym imieniu. Dobre podejście do klienta. Negocjacje zorganizowane w sobotę po godzinach otwarcia biura.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o PROPERCO sp. z o.o. sp.k - Kielce

• Jak się pracuje w PROPERCO sp. z o.o. sp.k?

Zobacz opinie na temat firmy PROPERCO sp. z o.o. sp.k tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 14.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w PROPERCO sp. z o.o. sp.k?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 13, z czego 13 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

PROPERCO sp. z o.o. sp.k
Przejdź do nowych opinii