Opinie o PROPERCO sp. z o.o. sp.k
Super obsługa! Pomogli mi ze wszystkimi formalnościami, które mnie przerażały. Rzetelni i uczciwi, zdecydowanie polecam współpracę z nimi.
Wysoko jakość obsługi. Doradcy bez problemu odpowiadają na wszystkie pytania. Proces podpisywania umowy przebiega sprawnie. Sczerze polecam.
Bardzo polecam Properco! Jestem bardzo zadowolony. Załatwili wszystko co trzeba i naprawdę z dużą starannością. Podczas transakcji pojawił się pewien problem, który szybko i bez problemu rozwiązali. Gdyby nie oni to miałbym spory kłopot na głowie. Bardzo rzetelne podejście, pełen profesjonalizm, wszystko jasne i czytelne, bardzo sprawne działanie. Naprawdę wiele firm mogłoby się uczyć od nich podejścia do klienta. Duży szacunek i uznanie dla pana Pawła Ś. - obsługa na najwyższym poziomie!
Polecam usługi Properco.
Czy w PROPERCO sp. z o.o. sp.k pracuje się na open space?
Szczerze polecam tę agencję. Korzystałam z pomocy Pani Marioli przy wynajmie mojego mieszkania, która zapewniła miłą i rzetelną obsługę, wyjaśniała fachowo niuanse, efektywnie doprowadziła do końca zawarcie umowy najmu okazjonalnego, dbając o jak najbardziej korzystne dla mnie warunki.
Kto mi naświetli, jakie sukcesy w handlu trzeba mieć żeby mieć szansę w naborach na pośrednika? Widzę że ostatnio wymagali prawka kat. B, jakie auto służbowe dają?
Miło, że polecasz. A możesz rozwinąć temat? Jakie to są korzystne warunki zatrudnienia?
Profesjonalni i pomocni. Godni zaufania. Duże zaangażowanie w wykonywaną pracę. Bardzo polecam
Bardzo dobra firma. Miła i bardzo wyrozumiała obsługa. Dział obsługi klienta mimo początkowych nieporozumień był w stanie znaleźć ze mna wspólny język i dojsc do porozumienia. W mojej opinii bezkonkurencyjna firma, a jeśli jest lepsza, to proszę napisać, chętnie ponownie wybadam rynek.
Super tam jest super dobrze się bawiłem
Serdecznie polecam biuro, a przede wszystkim panią Lenę Sosnowską, która wspaniale przeprowadziła nas przez cały proces sprzedaży mieszkania. Kobieta profesjonalna, niezwykle uczciwa, a przy tym bardzo ciepła i cierpliwa. Na pewno ponownie zdecydowałabym się na współpracę z panią Leną!
Profesjonalni i pomocni . Wojej opinii godni zaufania. W prowadzonych sprawach bardzo zaangażowani, gwarancja zadowolenia z przeprowadzonej transakcji.
Współpraca z tą firmą była naprawdę świetnym wyborem. Ze wszystkim mi pomogli, znalazłam też u nich mieszkanie, które kupiłam po sprzedaży domu na wsi.
Bardzo pomocna obsługa, powiedzieli mi jak przygotować dom na sprzedaż, zorganizowali profesjonalną sesję zdjęciową i zajęli się formalnościami. Ja nie musiałam się niczym przejmować. Jak dla mnie takie rozwiązanie to uniknięcie stresu, wygoda i możliwość szybszej sprzedaży.
Zadziwili mnie przede wszystkim kompetentni pracownicy i szybkość reakcji. Polecam firmę, rzetelna i uczciwa. Pomogli mi załatwić wszystkie formalności, zrobili profesjonalne zdjęcia, dzięki czemu mieszkanie szybko zostało sprzedane.
Bardzo sympatyczna obsługa, oddana swojej pracy. Z dużym zaangażowaniem przygotowali moją nieruchomość do sprzedaży, pomogli w przygotowaniu niezbędnej dokumentacji, dając dokładne wskazówki co, kiedy i gdzie należy załatwić. Właściwi ludzie, na właściwym miejscu.
Polecam współpracę z tą firmą. Transakcja pobiegła pomyślnie i sprawnie.
Bardzo dobrze współpracowało mi się z firmą Properco. Uczciwi i rzetelni w swojej pracy. Miła obsługa, która potrafi udzielić odpowiedzi na pytania klienta, to moim zdaniem absolutna podstawa. Polecam
Zdecydowanie polecam, firma rzetelna, dobre podejście do klienta, szybka obsługa, bezproblemowo odpowiadają na wszystkie pytania. Nie mają też ukrytych kosztów, jak to bywało w innych biurach, w których bywałam.
Ja polecam, bardzo miła obsługa. Pomogli mi sprzedać dom, szybko i bez problemów. Klientów było sporo, pewnie ze względu na lokalizację i wysoki standard. Moim zdaniem warto im zaufać.
Jak się pracuje w PROPERCO sp. z o.o. sp.k?
Zobacz opinie na temat firmy PROPERCO sp. z o.o. sp.k tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 14.
Jakie są opinie pracowników o pracy w PROPERCO sp. z o.o. sp.k?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 13, z czego 13 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!