PROPERCO sp.k

• Górki Szczukowskie

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o PROPERCO sp. z o.o. sp.k

Opinie o PROPERCO sp.k Kielce

Nie przegap nowości o PROPERCO sp. z o.o. sp.k!

Paulina P

29.11.2020 13:38

Bardzo wysoka jakość obsługi. Agenci zawsze służą pomocą i odpowiadają na wszystkie pytania. Firma godna polecenia. Sprawy szybko i sprawnie załatwione ????
    Wiktoria Maza

28.11.2020 21:06

Kupno mieszkania z pomocą tej firmy to sama przyjemność! Obsługa na wysokim poziomie, oferta spełniająca wszystkie oczekiwania, sprawny kontakt. Stosunek ceny do jakości jest bardzo korzystny. Polecam gorąco!
    Natalia

20.10.2020 23:33

Fachowa pomoc i doradztwo. Polecam
    Łukasz

20.10.2020 16:42

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony rozmową z Agentem. Uzyskałem wiele przydatnych informacji na temat interesujących mnie nieruchomości. Profesjonalne podejście i dobra współpraca. Na plus.
    Iza

19.10.2020 22:27

Wysoka jakość obsługi. Bardzo szybko załatwiona sprawa. Czy adekwatne do usług
    Alicja

19.10.2020 16:31

Wysoko jakość obsługi. Doradcy bez problemu odpowiadają na wszystkie pytania. Proces podpisywania umowy przebiega sprawnie. Sczerze polecam.
    Magdalena

19.10.2020 16:23

Aplikowałam na stanowisko pośrednika. Jestem w trakcie rekrutacji. Odpowiedź dot. kolejnego etapu przyszła szybko. Rozmowa telefoniczna przebiegła przyjemnie i sprawnie. Telefon o umówionej godzinie. Wszystko merytoryczne i punktualne.
    Nisu

19.10.2020 12:41

Zostałem bardzo zaskoczony kulturą oraz pozytywnością obsługi telefonicznej , dostałem odpowiedzi na wszystkie pytania w taki sposób żebym wszystko zrozumiał i wiedział. Biuro zaoferowało mi dużą pomoc w załatwieniu formalności czego się najbardziej obawiałem. Duży wybór mieszkań do wynajmu a każde z nich bardzo ładnie wyposażone. Każdemu serdecznie polecam!
    Chmurka82

19.10.2020 09:55

Polecam dla każdego kto szuka swoich czterech kątów. Fachowa pomoc i cierpliwość. Inwestycja w jakikolwiek lokal nie jest łatwa - dzięki podejściu Properco podjęłam decyzję i przekonałam się, że jest dobra. Dziękuje za pomoc i rekomenduje Was! Oby tak dalej.
    karinaaaaa98

19.10.2020 01:11

Doskonała pomoc w znalezieniu mieszkania ! Profesjonalizm, optymalne ceny do jakości uslugi, wszystko na plus. Doskonały zespół osób znających się doskonale na nieruchomościach. Polecam każdemu !
    Evelyyyn

16.10.2020 14:38

Polecam w 100%. Odpowiedni i kompetentny zespół. Angażują się w powierzone zadania i dają z siebie wszystko. Dziękuje za pomoc w zakupie wymarzonego mieszkania i polecam przyszłym klientom
    IP

16.10.2020 10:51

Pierwszy kontakt telefoniczny okazał się miłym zaskoczeniem gdy podczas rozmowy dostałam odpowiedź na wszystkie nurtujące mnie pytania które nie zawsze były łatwe. Następnym etapem było spotkanie które tylko potwierdziło moje pierwsze wrażenie. Firma po prostu zna się na nieruchomości i na ludziach. Znalezienie odpowiedniego mieszkania utwierdziło mnie tylko w przekonaniu, że nie mogłam lepiej tracić.
    Pat

16.10.2020 10:49

bardzo szybka realizacja powierzonego zadania . Profesjonalne podejście do klienta . Firma bardzo profesjonalna dlatego serdecznie polecam.
    Andrzej

14.10.2020 20:27

Agencja Properco może nie należy do najtańszych, ale jeśli komuś zależy na korzystnym i szybkim załatwieniu sprawy, a przy tym dobrej komunikacji opartej na wzajemnym zrozumieniu i szacunku, to warto celować w jakość usług. Znakomite podejście do klienta, pełny profesjonalizm. Szczerze polecam.
    Mglanc

14.10.2020 18:27

Najlepsza moim zdaniem firma zajmująca się obrotem nieruchomościami wszystko na jak najwyższym poziomie bez zbędnego kretactwa. Polecam ją każdemu kto potrzebuje pomocy przy kupnie sprzedaży nieruchomości.
    Tanita_

14.10.2020 16:13

Jako klientka bardzo polecam ich usługi. Mają świetnych, wykwalifikowanych pracowników. Skutecznie realizują powierzone zadania. To dla mnie najlepsza firma na rynku.
    Paulinkab0107

23.09.2020 20:36

Świetne doradztwo w sprawie kupna nieruchomości. Przez całą współpracę kontakt był bezproblemowy a pośrednik szczery i uczciwy. Pośrednik oprowadzający mnie po nieruchomościach, wszystko jasno i szczegółowo opisywał oraz pokazywał. Firma bardzo profesjonalna, dlatego serdecznie polecam.
    Marzena

22.09.2020 22:34

Miałam przyjemność skorzystać z usług Properco i jestem bardzo zadowolona. Na początku konkretny formularz wywiadowy, dzięki temu w stu procentach możemy znaleźć odpowiednią nieruchomość dla siebie. W ciągu kilku miesięcy udało mi się dokonać transakcji. Bardzo polecam !! Miłe podejście do klienta.
    Kamila R

20.09.2020 23:17

Profesjonalne doradztwo w poszukiwaniu swojego miejsca na ziemi. Wszystko jasno wytłumaczone i pokazane. Pośrednicy bardzo mili, pomocni i cierpliwi mimo wielu pytań z mojej strony. Dokumentacja również sprawnie przygotowana. Biuro godne zaufania.
    Łukasz Łukasz

20.09.2020 20:10

Korzytam z uslug firmy juz o kilku lat nigdy nie mialem z nimi żadnych problemów, profesjonalizm i bardzo dobry kontakt. obsługa klienta na najwyższym poziomie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PROPERCO sp.k?

Kontakt - PROPERCO sp. z o.o. sp.k

ul. Kozia 3A lok. 1 25-514 Kielce

Branża główna: Wynajem nieruchomości
    Damian

18.09.2020 21:59

Jeśli krawiec jest od garniturów to PROPERCO.pl są od domów! Nikt tak jak oni nie dobierze Ci oferty. Skorzystałem z ich usług i nie żałuję. Polecam każdemu!
    MuffleR

18.09.2020 21:45

Świetni fachowcy, dzięki nim mogę się cieszyć pięknym domem. Zdecydowanie polecam każdemu. Pomogą niezależnie od preferencji czy wieku, każdy będzie zadowolony :)

18.09.2020 21:27

Bardzo długo zastanawiałam się z usług której firmy skorzystać. Zaryzykowalam z PROPERCO i nie żałuję. Ich doradcy znaleźli dla mnie wspaniałe oferty dzięki czemu dziś mam swój wymarzony dom. Bardzo pozytywni i mili ludzie. Prze ogromne zaangażowanie.
    Wiktor

18.09.2020 12:41

PROPERCO dzięki nim ułożyłem sobie życie, którym się do dziś cieszę. Zaczęło się od mieszkania, które doradzili mi właśnie w firmie PROPERCO. Była to profesjonalna usługa, bez obwijania w bawełnę wszystko zostało pokazane, wytłumaczone i świetnie doradzone w kwestii mieszkania. Nie wiem co by było gdyby nie oni nadal bym wynajmował mieszkania i tracił pieniądze a tak mam swoje i jestem niesamowicie szczęśliwy ze współpracy z tą firmą. Jeszcze raz niezmiernie dziękuje i gorąco polecam, każdemu kto się rozgląda za kupnem mieszkania oni doradzą perfekcyjnie! Polecam! :)
    Iza Nowak

17.09.2020 20:39

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji kupna mieszkania. Dzięki tej firmie udało nam się znaleźć swój wymarzony "kąt". Wszystkie nasze preferencje oraz wymagania zostały spełnione w 100%. Zero ukrytych kosztów, pełen profesjonalizm. Super atmosfera oraz indywidualne podejście do sprawy, polecam.
    Ada

17.09.2020 19:33

Firma godna polecenia. Profesjonalne doradztwo i podejście do klienta. Bardzo pomocni pośrednicy, zawsze "pod telefonem". Kupując mieszkanie mogłam liczyć na pomoc z dokumentami od A do Z, dzięki czemu cały proces przebiegł sprawniej i bezpieczniej. Zdecydowanie biuro godne zaufania.
    Ada

17.09.2020 19:08

Profesjonalna firma, świadcząca profesjonalne usługi. Doskonały kontakt z klientem, świetne doradztwo. Ekspozytory porządnie i terminowo wykonane. Cena jak najbardziej adekwatna do jakości. Polecam.
    Mateusz

17.09.2020 18:21

W firmie pracują bardzo mili i fachowi ludzie. Bardzo pomogli mi w sprawie mieszkania chociaż byłem kompletnie zielony w tych sprawach. Serdecznie ich polecam ze względu na wyrozumiałość w stosunku do klienta. Pracownicy mówią ludzkim, zrozumiałym językiem i śmiało można o wszystko pytać bez jakiś grymasów ze strony agentów. Firma oferuje kompleksową pomoc.
    Marta G

17.09.2020 15:16

W naszej firmie zawsze jest ciepła atmosfera. Bardzo cenię moich współpracowników i politykę firmy. Praca sama w sobie odpowiada moim oczekiwaniom. Polecam tego pracodawcę.
    KlaudiaZ

17.09.2020 13:05

Firma spadła mi z nieba, kiedy szukałam mieszkania. Profesjonalne podejście do klienta, stały kontakt z biurem, a także cierpliwość ze strony pracowników na plus. Zasady były przejrzyste, przedstawione wprost. Bardzo sprawnie i szybko załatwiliśmy wszystkie formalności. Polecam!
    Joanna jurczyk

03.09.2020 15:56

Polecam tą firmę. Bardzo mi pomogli przy kupnie mieszkania, jeśli w dzień nie miałam czasu aby obejrzeć mieszkanie to jak najbardziej wieczorem miałam taka możliwość. Fachowo miałam doradzone gdy nie wiedziałam które z dwóch mieszkań wybrać. Dokumenty też zostały bardzo sprawnie i rzetelnie przygotowane. Cena za usługę też bardzo dobra.
    Arek

02.09.2020 20:49

Super atmosfera między pracownikami oraz przełożonymi. Bardzo cieszę się, że trafiłem na tak dobrego pracodawcę. Możliwość awansu oraz podwyżki. Przejrzyste warunki pracy, wszystko zostało mi wytłumaczone przy podjęciu pracy.
    Łukasz Kosiński

02.09.2020 16:24

Miejsce pracy, w którym pracuję panuje dobra atmosfera. Bardzo dobre warunki zatrudnienia, oraz warunki socjalne. Łatwy kontakt z przełożonym, luźna atmosfera, zgrany zespół, można awansować. Najprzyjemniej - częste spotkania poza pracą.
    Krzysztof

02.09.2020 13:26

Pracowałem kilka miesięcy i mogę polecić tego pracodawce. Wypłaty na czas. Kontakt z kierownictwem itp również. Wszystko można było załatwić,a atmosfera w pracy bardzo przyjazna więc aż miło się pracowało. Wyjechałem do rodziny więc się zwolniłem ,aczkolwiek miło wspominam ten czas !
    Asik Golden

01.09.2020 22:10

W PROPERCO pracowałam niestety niecały rok ze względu na konieczność przeprowadki do innego miasta. Ale prace wspominam bardzo miło. Przede wszystkim relacje między pracownikami i szefostwem bardzo ludzkie o co w dzisiejszych czasach ciężko.
    Remek

01.09.2020 18:48

Bardzo dobra atmosfera w pracy, czas w pracy mijał szybko i przyjemnie. Kierownictwo naprawdę w porządku. Pieniądze zawsze na czas, a to bardzo ważna kwestia.
    gregory

01.09.2020 18:31

Świetna atmosfera. wypłaty na czas. Kontakt z kierownictwem mam do tej pory. Niestety zmiana miasta wymusiła na mnie tez zmianę pracy.
    Natalia

01.09.2020 13:31

Firma pomogła mi w znalezieniu mieszkania. Pracownicy byli mili i cierpliwi, nikt nie próbował mi nic na siłę wcisnąć. Wszystkie zasady były przejrzyście przedstawione, wiedziałam na czym stoję. Myślę, że to była udana współpraca.
    Monika

29.08.2020 22:08

Dobre miejsce do pracy. Pracownicy równo traktowani. Jasne zasady pracy. Wypłata zawsze na czas. Polecam serdecznie
    Piotr S.

29.08.2020 21:10

Firma solidna i uczciwa. Dobrze traktują pracownika, nie oszukują klientów. Wypłaty zawsze na czas. Jasne zasady. Jeśli komuś się nie chce pracować to zawsze będzie narzekać. Ja nie narzekam.

Zostaw merytoryczną opinię o PROPERCO sp. z o.o. sp.k