3.8/5

• Górki Szczukowskie

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o UTI.pl INTERNET PUZZLES

Opinie o UTI.pl INTERNET PUZZLES Kielce

Nie przegap nowości o UTI.pl INTERNET PUZZLES!

NoWy

01.10.2025 13:01

Pracuję w UTI od pewnego czasu i naprawdę mogę powiedzieć, że to dobre miejsce do pracy. Na start dostałem szkolenia – zarówno z produktu, jak i z tego, jak prowadzić rozmowy z klientami. DUżo też trenowaliśmy,zanim trzeba było wykonać pierwszy telefon. Warunki współpracy są jasno określone, wszystko dokładnie omówione. Atmosfera w zespole jest w porządku.
    Karol

23.06.2023 09:25

Pracowałem w Uti ponad rok czasu, świetnie wspominam ten okres, praca bardzo przyjemna w przemiłej atmosferze, managerowie oraz inni współpracownicy bardzo pomocni. Wszyscy w firmie pozytywnie nastawieni. Świetna współpraca, bardzo duża liczba szkoleń i doszkolenia co jest na ogromny plus bo można cały czas się rozwijać. Wszystkiego zostałem nauczony praktycznie od podstaw tzn. Produktu oraz indywidualnego podejścia do klienta. Serdecznie każdemu polecam pracę.

01.12.2023 09:10

Witam. Zaczynając od stanowiska Konsultanta do Spraw Sprzedaży oczywiście jest możliwość awansu. Poprzez sumienne podejście do pracy oraz realizację celów sprzedażowych jest możliwość awansu na wyższe stanowisko w tym przypadku na stanowisko Opiekuna Handlowego. Jeżeli chodzi o wynagrodzenie finansowe takowe informację są udzielane na rozmowie rekrutacyjnej lub w przypadku awansu stawka jest ustalana wraz z przełożonym. Odnosząc się do aspektu co wyróżnia nas od innych firm oferujemy stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub umowy zlecenie (pracownik ma możliwość wyboru), dodatkowo posiadamy pakiet benefitów tj. dofinansowanie do karty Multisport czy też vouchery zakupowe do galerii Echo. W razie pytań zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy, zespół UTI.PL
    KoziołekSzkolny

29.07.2024 18:25

Karol czy może (usunięte przez administratora) Nie porównuj pracy w biurze podróżniczym, gdzie ludzie mają motywację i intencje => wypocząć i odetchnąć z ulgą od codziennej rutyny. Jaką motywację i intencje mają mieć ci, którzy zaoszczędzą kilka stówek w skali roku? A i perspektywa utraty domen, niedziałania serwisów przez dobę lub nawet dłużej to inna para kaloszy niż wykupienie wczasów pod gruszą. Domeny, hostingi, kody authinfo to nie jest coś, nad czym się zastanawiamy na co dzień czy nawet co miesiąc. Tylko chcemy zaklepać biznes i robić swoje. I na tym polega problem takich firm jak Uti. Nikogo nie obchodzą ich bułki i filozofia jaką chcą(chcesz) sprzedać. To tak, jakbyś wybrał cartering dietetyczny na siłkę. Po czym zadzwoniłby do Ciebie inny przedstawiciel i gadał, że u nich możesz mieć taniej. Od razu się zastanawiasz w trakcie rozmowy, jakich mają dietetyków, jakośc składników. W trakcie dyskusji wychodzi, że masz pozyskać kod wykonując pewne kroki.
    Pablo

19.06.2024 14:32

Pracuję w uti już ponad dwa lata i zapewne jeszcze długo tu zostanę :) Praca jest komfortowa, współpracownicy bardzo przyjaźni co tworzy świetną atmosferę (ostatnie zmiany w firmie bardzo pozytywnie wpłynęły na jej klimat), do przełożonych zawsze można się zwrócić z problemem czego brakowało mi w poprzedniej pracy. Bardzo polecam to miejsce.
    Ambitny

19.07.2024 20:09

no to ci gratuluje ambicji, skoro chcesz zostac w tej firmie... Ja zrezygnowalem po paru miesiacach, podszkolilem sie z programowania i po roku dostalem stanowisko juniora za 3x tyle co w UTI. I to zdalnie.

22.07.2024 09:02

Cieszymy się, że znalazłeś satysfakcjonujące Cię stanowisko w branży programistycznej. Chcielibyśmy jednak zaznaczyć, że nasza firma specjalizuje się w innych obszarach działalności i nie zatrudnia programistów. W naszych procesach rekrutacyjnych nie mamy również oczekiwań dotyczących takiego zasobu wiedzy. Życzymy Ci dalszych sukcesów zawodowych!
    Wilk

15.01.2023 19:19

Pracuje w uti od ponad roku. Jestem zadowolony. Produkt, który sprzedaje jest łatwy do przyswojenia. Dodatkowo dość często odbywają się doszkolenia. Atmosfera w zespole bardzo spoko. Umowę o prace każdy kto chce może dostać. Cele realne do spełniania, a prócz premii można wejść do rankingu dla najlepszych handlowców i otrzymać dodatkowa premie.
    Wilk

15.04.2023 18:15

Szkolenia odbywają się w trakcie godzin pracy. Czasem w większych grupach, czasem w mniejszych w zależności od zapotrzebowania.

24.04.2023 09:28

Dzień dobry, W szkoleniach produktowych czy też typowo sprzedażowych uczestniczą wszyscy pracownicy Działu Sprzedaży, na poszczególnych etapach pracy. Natomiast jeżeli chodzi o szkolenia dodatkowe, jak chociażby z kompetencji miękkich, są one organizowane dla osób chętnych, chcących podnosić swoje umiejętności. Nasi pracownicy z dużym zaangażowaniem uczestniczą w takich szkoleniach, które niewątpliwie wpływają na wyniki sprzedażowe. Pozdrawiamy serdecznie
    Łuki

11.04.2026 11:17

Zdecydowanie polecam pracę w UTI. Przeszedłem z innego callceter, warunki bez porównania. Atmosfera super. Od samego początku wsparcie szkoleniowca oraz menadżera. Produkt też fajny i ciekawy :D

13.06.2026 01:48

ile na początku trwa szkolenie wdrożeniowe oraz czy jest możliwość że po szkoleniu po prostu można się nie dostać? oraz czy praca jest ciężka zależy mi na odp ponieważ nie chcę żeby była to strata czasu

15.06.2026 13:50

Dziękujemy za pytanie :) Na początku współpracy przechodzisz szkolenie teoretyczne oraz wdrożeniowe. W tym czasie poznajesz firmę, ofertę, narzędzia, procesy oraz sposób prowadzenia rozmów z klientami. Naszym celem jest przygotowanie Cię do samodzielnej pracy i osiągania pierwszych wyników. Po zakończeniu szkolenia odbywa się test wiedzy oraz scenka praktyczna, które pozwalają sprawdzić poziom przygotowania do pracy. Następnie rozpoczyna się okres wdrożeniowy z jasno określonymi celami tygodniowymi oraz bieżącym wsparciem managera i zespołu. Pracujesz w nowoczesnym i komfortowym biurze, wyposażonym w narzędzia wspierające codzienną pracę. To stanowisko wymaga zaangażowania, energii, systematyczności, konsekwencji i gotowości do nauki. Pracujesz intensywnie. Każda rozmowa ma znaczenie. Każde działanie ma cel. I właśnie dlatego wynik daje satysfakcję. Bo widzisz efekt swojej pracy i własny rozwój. Nam również zależy, aby czas poświęcony na wdrożenie przynosił efekty. Inwestujemy dużo energii, wiedzy i zaangażowania w przygotowanie nowych osób do pracy. Szukamy kandydatów, którzy chcą wykorzystać tę szansę, rozwijać swoje kompetencje i budować wyniki krok po kroku. Jeśli satysfakcję daje Ci osiąganie celów, lubisz widzieć efekty swojej pracy i bierzesz odpowiedzialność za swoje działania, jest duża szansa, że odnajdziesz się w naszym środowisku. Powodzenia i trzymamy kciuki za Twoją decyzję!

Marta

22.04.2026 08:33

Praca w UTI daje możliwość zdobycia pierwszego doświadczenia w kontakcie z klientem. Można nauczyć się prowadzenia rozmów, lepszego radzenia sobie w różnych sytuacjach i większej pewności siebie. Dla młodych osób to fajne miejsce, żeby się wdrożyć i rozwinąć.

Wiktoria

17.04.2026 14:13

Pracuję w uti.pl od kilku miesięcy. Jestem pozytywnie zaskoczona, z tego co się dowiedziałam wiele sie zmieniło w ostatnim czasie na plus. Szkolenia są bardzo intensywne, ale pomocne i dzięki nim poczułam się pewniej, zwłaszcza że z tą branżą nie miałam wcześniej doświadczenia. Pracuje do 15:00, wszyscy wychodzimy zgodnie z czasem, nikt nie robi nadgodzin. Sa jasne cele do zrealizowania i pomocni managerowie.
    Damian

15.04.2026 14:46

Firma daje poczucie stabilności i dobrej atmosfery w zespole, co w branży technologicznej naprawdę ma znaczenie. Ludzie są pomocni, komunikacja działa sprawnie. Możliwości rozwoju są realne. Mile widziana jest własna inicjatywa, co do mnie akurat przemawia. Polecam osobom szukającym stabilnego miejsca pracy z przestrzenią do nauki.
    Nowy pracownik

13.03.2026 13:58

Pracuję w UTI ponad miesiąc. Jestem zadowolona. Praca jest komfortowa, przyjazna atmosfera, wszyscy pomocni. Duża ilość szkoleń na plus. Produkty nie są skomplikowane, szybko idzie się ich nauczyć
    fg847fcinow

27.02.2025 11:28

Czy trudno dostać pracę w tej firmie? Byłam na rozmowie rekrutacyjnej i zastanawiam się czy dostanę pracę ;). Pracownicy! Jak atmosfera w zespole? Po rozmowie jestem bardzo zadowolona ale zastanawiam się czy mam szansę ;c

06.10.2025 10:19

Określenie „paczka” odnosi się do realiów sprzed wielu lat. W naszej firmie taki model został zastąpiony nowoczesnym i przejrzystym sposobem organizacji pracy oraz wynagradzania już około 8 lat temu. Na co dzień korzystamy z autorskiego systemu ERP i pełnej bazy klientów, który stale rozwijamy, aby usprawniać procesy i ograniczać biurokrację. Dzięki temu zespół może skupić się na tym, co najważniejsze - rozmowie z klientem, jakości rozmów i realizacji celów sprzedażowych. System wynagrodzeń jest dwuskładnikowy: obejmuje wynagrodzenie podstawowe (miesięczne lub godzinowe, w zależności od rodzaju umowy - o pracę lub zlecenie) oraz premie uzależnione od skuteczności i zaangażowania. To przejrzysty i motywujący model, który pozwala każdemu realnie wpływać na swoje wyniki i rozwój zawodowy. Zależy nam na rzetelności publikowanych opinii, informacje oparte na dawnych doświadczeniach mogą wprowadzać w błąd osoby poszukujące aktualnych danych o firmie. Każda opinia ma znaczenie, dlatego oczekujemy, że będzie oparta na informacjach zgodnych ze stanem obecnym. W przypadku treści zawierających nieprawdziwe lub nieaktualne informacje zastrzegamy sobie prawo do zgłoszenia ich do administratora serwisu w celu weryfikacji.
    Amadeusz

20.10.2025 13:00

To dobrze, że Uti zmieniło się. Nie spodziewałem się.
    Klara

04.02.2025 11:48

Czy ktoś może coś więcej powiedzieć o stanowisku Pracownik biurowy - Obsługa posprzedażowa ? Czy na tym stanowisku faktycznie nie trzeba sprzedawać? Jak wygląda taki typowy dzień pracy?
    Ona

05.02.2025 15:04

Pracowałam kilka miesięcy w zeszłym roku, nie wiem czy coś się zmieniło ale wtedy nic nie sprzedawałyśmy. Większość dnia zajmowało odbieranie telefonów i maili od klientów, którzy już coś kupili i mieli pytania, potrzebowali pomocy albo chcieli coś załatwić. Czasem można doradzić coś dodatkowego, ale to bardziej na zasadzie jeśli była taka potrzeba. A typowy dzień? Rano sprawdzałyśmy zgłoszenia mailowe, które przyszły po godzinach. Potem tak naprawdę w zależności od tego ile jest telefonów i zadań, dzieliłyśmy się pracą. Klienci dzwonią z różnymi sprawami, od prostych pytań po bardziej skomplikowane przypadki, które trzeba przekazać do specjalistów. Część rzeczy załatwiałyśmy od ręki to, jeśli nie, przekierowujesz sprawę dalej. W międzyczasie odpisujesz na maile. Praca jest bardzo zróżnicowana a jeśli lubisz kontakt z ludźmi, szybko się organizujesz i nie gubisz w wielu zadaniach to jest to bardzo fajna praca.

11.02.2025 14:25

Stanowisko Pracownik biurowy – Obsługa posprzedażowa koncentruje się na kontakcie z klientami, którzy dokonali już zakupu. Nie jest to stanowisko sprzedażowe, choć w niektórych przypadkach możliwe jest doradzenie klientowi dodatkowych rozwiązań, jeśli zachodzi taka potrzeba. Typowy dzień pracy obejmuje: Obsługę zgłoszeń mailowych i telefonicznych – odpowiadanie na pytania klientów, pomaganie w rozwiązaniu problemów w ramach własnych kompetencji lub kierowanie do konkretnych specjalistów. Kontakt z klientami w celach informacyjnych - Wyjaśnienie procedur, wspieranie w formalnościach i przypominanie o podjęciu niezbędnych działań. Współpracę z innymi działami – wsparcie w zakresie merytorycznym i administracyjnym. Praca jest dynamiczna, nie ma tutaj miejsca na nudę czy monotonię daje jednak wiele satysfakcji, dodatkowym atutem jest zgrany zespół i możliwość rozwoju w branży usług internetowych. Mamy nadzieję, że odpowiedź będzie pomocna. Pozdrawiamy Zespół UTI.PL

20.12.2024 11:02

Poszukiwany!
    Programista PHP
    Szukasz nowych wyzwań w świecie programowania PHP? Dołącz do zespołu Wirtuale S.A., lidera ICT w województwie świętokrzyskim, z ponad 20-letnim doświadczeniem w dostarczaniu rozwiązań internetowych dla małych i średnich firm. Jesteśmy właścicielem marki UTI.PL, obsługującej ponad 30 tysięcy klientów z całej Polski.
    Nasza siedziba znajduje się w Kielcach, a jako dynamicznie rozwijająca się firma planujemy debiut na giełdzie. Naszym celem jest dostarczanie najwyższej jakości usług, które wspierają rozwój biznesów w różnych sektorach.
    Jeśli zależy Ci na pracy w firmie stawiającej na innowacyjność, rozwój i satysfakcję zarówno klientów, jak i pracowników – zapraszamy do naszego zespołu!
    Co oferujemy?

• Elastyczne warunki zatrudnienia: Forma współpracy dostosowana do Twoich preferencji.

• Godziny pracy: Od poniedziałku do piątku, 8:00–16:00 – szanujemy Twój czas prywatny.

• Lokalizacja: Nowoczesne biuro w Kieleckim Parku Technologicznym przy ul. Olszewskiego lub możliwość pracy hybrydowej/całkowicie zdalnej.

• Atrakcyjne benefity:

• Dofinansowanie do karty Multisport lub voucher zakupowy do Galerii.

• Pakiet nielimitowanych rozmów i Internetu.

• Słodkie przekąski w biurze.

• Dodatkowa premia roczna w postaci akcji firmy – budujesz swój kapitał na przyszłość.

• Szkolenia i wsparcie:

• Szkolenie wdrożeniowe

• Dodatkowe szkolenia rozwijające Twoje kompetencje.

• Wsparcie doświadczonych pracowników i przełożonych.

Czego od Ciebie oczekujemy?

• Doświadczenie w programowaniu PHP (min. 2 lata)::

• Dobra znajomość języka i wzorców projektowych.

• Umiejętność tworzenia aplikacji zgodnie z architekturą MVC.

• Praca z bazami danych: MySQL/MariaDB.

• Znajomość technologii frontendowych: HTML, CSS, JavaScript (w tym jQuery).

• Doświadczenie w pracy z systemem kontroli wersji Git.

• Mile widziane:

• Doświadczenie z frameworkiem CodeIgniter.

Dlaczego warto z nami pracować?
    W Wirtuale S.A. wierzymy, że ludzie są kluczem do sukcesu. Oferujemy Ci środowisko pracy, które wspiera Twój rozwój zawodowy i pozwala osiągać ambitne cele.
    Dołącz do naszego zespołu i twórz z nami innowacyjne rozwiązania internetowe!

Aplikuj już dziś! Czekamy na Ciebie.
    [email protected]

29.07.2024 11:43

SPECJALISTA DS. DIGITAL MARKETINGU:

Za co będziesz odpowiedzialny?

• Planowanie, realizacja i monitorowanie kampanii marketingowych naszych klientów - Google Ads, Facebook Ads

• Tworzenie  interesujących treści content marketingowych - posty, artykuły, blogi, grafiki, wideo na potrzeby kampanii oraz mediów społecznościowych

• Zarządzanie profilami firmowymi na social media

• Obsługa klienta związana z realizacją usług digital marketing zgodnie z opracowanymi procedurami

• Wprowadzanie usług digital marketing: wsparcie w tworzeniu kart produktowych oraz przygotowywania materiałów do szkoleń, szkolenia innych pracowników

• Współpraca z pracownikami innych działów

• Kontakt z partnerami i kooperantami

• realizacja kampanii i działań e- marketingowych dla serwisów pracodawcy (SEO, FB)

Nasze oczekiwania:

• Praktyczna znajomość portali social media, szczególnie Facebook

• Praktyczna znajomość Facebook Ads

• Praktyczna znajomość Google Ads

• Mile widziany Certyfikat od Google Ads

• mile widziana znajomość innych usług Digital marketing

• zainteresowanie branżą usług internetowych (domena, hosting, strony www)

• Samodzielność i dobra organizacja pracy

• Zaangażowanie w powierzone działania

• Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole

• Kreatywność

• “Lekkie pióro” oraz umiejętność pisania w języku korzyści

• Chęci do rozwoju swoich umiejętności

• Minimum 3 miesięczne doświadczenie na podobnym stanowisku

• Znajomość angielskiego minimum średnia.

Zapewniamy Ci:

• Stabilne warunki zatrudnienia- umowa o pracę lub zlecenie (do ustalenia)

• Perspektywę rozwoju i długotrwałej współpracy

• Wynagrodzenie zależne od umiejętności i doświadczenia

• Pracę w stałych godzinach od 8.00 do 16.00, od poniedziałku do piątku,

• Po okresie wdrożenia możliwość pracy hybrydowej,

• Benefity pozapłacowe: Karta Multisport, Vouchery Zakupowe, Pakiety nielimitowanych rozmów i Internetu, słodkie przekąski, wspólne świętowanie urodzin

• Pracę w Kieleckim Parku Technologicznym, jednym z najbardziej nowoczesnych biurowców w Kielcach,

• Spotkania integracyjne,

• Spokojny proces wdrożenia pod względem personalnym i merytorycznym,

• Otrzymujesz dodatkową premię co roku w postaci akcji firmy dzięki temu budujesz swój kapitał na przyszłość, pracujesz w swojej firmie

Pracuj z pasją w firmie z przyszłością!

Aplikuj do nas i poznajmy się bliżej
    Wyślij nam swoje CV na adres: [email protected]

Dowiedz się więcej odwiedzając naszą stronę i Facebook:

W przesłanym CV prosimy o umieszczenie klauzuli:
    “Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu tej oraz przyszłych rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).”
    Dominik

23.12.2023 14:29

Czy UTi nadal rekrutuje pracowników? Jeżeli tak to na jaki dział/ działy?

25.01.2024 10:01

Procentowe progi celów sprzedażowych omawialiśmy wyżej w konwersacji. O szczegółach odnośnie celi sprzedażowych chętnie porozmawiamy podczas szkolenia. Zapraszamy do aplikowania przez kariera.uti.pl, gdzie będziemy mogli się na tej kwestii bardziej skupić. Pozdrawiam.
    xPolan

28.06.2024 18:22

Cel wdrożeniowy, czyli pracujesz normalnie jakby nigdy nic. Tyle, że czytasz ze skryptu. Od trenerki po 2 dniach usłyszałem, że marnuję kontakty. Czy to normalne podejście w tej firmie?

14.06.2024 08:34

• Dbanie o terminowe płatności Klientów,

Oferujemy:

• Pracę od poniedziałku do piątku od 8:00 do 15:00,

• Stawkę 28,10zł/h brutto + prowizję od sprzedaży,

• Umowę o pracę po okresie wdrożeniowym,

• Dofinansowanie do karty Multisport lub Voucher zakupowy do Galerii,

• Pakiet nielimitowanych rozmów i Internetu, słodkie przekąski,

• Konkursy, wyjścia integracyjne,

• 300 zł premii za doświadczenie w Call Center,

• Możliwość pracy hybrydowej po okresie wdrożeniowym,

• Siedziba firmy w Kieleckim Parku Technologicznym przy ulicy Olszewskiego w Kielcach,

• Dodatkową premię co roku w postaci akcji firmy, dzięki czemu budujesz swój kapitał na przyszłość,

• Możliwość awansu w strukturach wewnętrznych,

• Szkolenie wdrożeniowe, dodatkowe szkolenia na etapie współpracy,

• Wsparcie doświadczonych pracowników,

Aplikuj na: https://kariera.uti.pl/konsultant-ds-sprzedazy/
    News image

10.06.2024 10:03

marmo

13.06.2024 11:25

możesz powiedzieć coś więcej?
    W.S.

12.06.2024 08:33

Praca jak to praca na słuchawce, bez szału. Duży plus za fajnych ludzi poza tym jak wszędzie indziej. Jeśli ktoś ma doświadczenie to raczej będzie szukał czegoś lepiej płatnego ale jak nie masz doświadczenia to wszystko podane na tacy.

27.02.2024 15:55

Rekrutacja na stanowisko Specjalisty ds. Sprzedaży już się zakończyła? Jestem zainteresowany, angielski mam nie tylko średni ale dobrze zaawansowany a moje doświadczenie to 5 lat w tym zawodzie. Jako człowiek znający się na swojej pracy, zna ktoś średnie zarobki dla tego stanowiska i mógłby je przedstawić? Jaka atmosfera u was, pozytywnie ludzie?

29.02.2024 13:58

Dzień dobry, Na chwilę obecną mamy rekrutację otwartą na stanowisko Konsultanta ds. sprzedaży. Wynagrodzenie jest omawiane szczegółowo przy pozytywnej weryfikacji. Co do atmosfery w pracy, możemy śmiało powiedzieć, że jest ona bardzo pozytywna. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu jak i wysłania CV na adres [email protected].

04.02.2024 09:29

Jak w UTI.pl INTERNET PUZZLES wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?

05.02.2024 09:23

Dzień dobry, W UTI.pl stawiamy na proaktywność i zaangażowanie naszych pracowników, doceniając ich wkład i osiągnięcia. Jeżeli osoba takimi cechami się wykazuje, awans wewnętrzny na wyższe stanowisko jest jak najbardziej realny. Pozdrawiam,

05.02.2024 15:00

Proces obsadzania wakatów na kierowniczych stanowiskach w naszej firmie zależy od indywidualnych potrzeb danej roli. Zawsze staramy się najpierw rozważyć istniejące zasoby wewnętrzne, ponieważ zależy nam na rozwijaniu talentów już obecnych w zespole. Jednakże, w przypadku nie znalezienia odpowiedniego kandydata wewnątrz firmy, rozważamy także otwarte rekrutacje, aby pozyskać nowe umiejętności i perspektywy z zewnątrz. Ostateczny proces zatrudniania jest prowadzony z uwzględnieniem naszych wartości i potrzeb organizacyjnych.
    Dagi

04.01.2024 15:58

Dzień dobry, Czy jest możliwość podjąć współpracę zdalną jeśli ktoś ma już doświadczenie dwuletnie w sprzedaży? Słyszałam dobre opinie od byłego pracownika na temat firmy, niestety obecnie mieszkam w województwie Śląskim, ale mam bliskich w Kielcach i zastanawiałam się czy jest możliwość podjęcia pracy z domu, a w przypadku przeprowadzki przejście do Biura. Pozdrawiam, Dagmara. ☺️

05.01.2024 09:43

Dzień dobry Pani Dagmaro, Bardzo proszę o aplikowanie przez kariera.uti.pl, nasz specjalista ds. HR skontaktuje się z Panią i odpowie na wszelkie pytania. ​​​​​​ Pozdrawiam.

05.10.2023 10:21

Czy w UTI.pl INTERNET PUZZLES poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze jakieś świadczenia dodatkowe?

05.10.2023 11:32

Witam. Poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują dodatkowe świadczenia - premie sprzedażowe, premie za wyniki rankingowe. Dodatkowo każdemu pracownikowi przysługuje pakiet benefitów. (Przykładowo: Karta Multisport z możliwością podpięcia osoby towarzyszącej lub voucher zakupowy do galerii Echo)
    Kadroma

04.09.2023 12:40

A posprzedazowa obsługa klienta. Może ktoś się wypowie jak ta praca wygląda? Czy to tylko wabik a praca i tak będzie polegała na sprzedaży... I czy ktoś mógłby podać widełki jeżeli chodzi i zarobki, czy raczej najnizsza krajowa ?

04.09.2023 15:15

Witamy, Stanowisko o które Pani pyta jest w dziale Centrum Obsługi Klienta. Jest to dział posprzedażowy w którym do głównych zadań należy obsługa administracyjna oraz techniczna klienta. Jeżeli chodzi o warunki finansowe są one dobierane indywidualnie dla każdego pracownika, zależnie od wiedzy merytorycznej oraz doświadczenia zawodowego i omawiane są podczas postępowania rekrutacyjnego. Mamy nadzieję, że udało się odpowiedzieć Państwu na dane pytania, w razie pytań zapraszamy do kontaktu, zespół UTI.PL
    pracodawca

05.09.2023 08:23

Poszukujemy osoby na stałe, na umowę o pracę. Nasi pracownicy oprócz gwarantowanej podstawy mają możliwość zdobycia premii oraz dodatków kompetencyjnych czy też stażowych. Oczywiście dysponujemy także benefitami pozapłacowymi. Bardzo nas cieszy Pani zainteresowanie dlatego zachęcamy do złożenia aplikacji, a następnie przy pozytywnej weryfikacja CV zaprosimy Panią na rozmowę kwalifikacyjną i udzielimy wszystkich szczegółów.
    Daniel

13.07.2023 10:02

W Uti pracowałem prawie 2 lata i bardzo miło wspominam ten czas. Bardzo dobre podejście do pracownika, miła atmosfera, możliwość rozwoju to według mnie najważniejsze czynniki dlaczego warto wybrać to miejsce. Generalnie bardzo łatwo wdrożyć się do zespołu ponieważ firma na start oferuję dużo szkoleń, a jeżeli był jakikolwiek problem to mogłem to wyjaśnić z managerami którzy byli zawsze dostępni i chętni do rozmowy. Duży plus za REALNY system premiowy.
    Karl

29.05.2023 18:09

Polecam pracę w uti. Super ludzie w zespole. Z managerami można się dogadać. Produkty nie są skomplikowane więc bardzo szybko można się nauczyć oferty. Umowa o pracę po 1 miesiącu co jest dużym plusem szczególnie dla osób powyżej 26 roku życia.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w UTI.pl INTERNET PUZZLES?

Kontakt - UTI.pl INTERNET PUZZLES

Olszewskiego 6 25-663 Kielce

REGON:291211910

KRS:0000420481

Branża główna: Hosting, domeny i Cloud

23.05.2023 10:47

Czy pracownicy w UTI.pl INTERNET PUZZLES dogadują się między sobą?

23.05.2023 13:26

tak, z niektórymi nawet spotykamy się po pracy, a nasze dzieci czasem grzebią patykiem w jednej piaskownicy :)

24.05.2023 14:18

Po pozytywnym przejściu okresu wdrożeniowego (1 miesiąc) każdy decyduje czy chce umowę o pracę czy zlecenie. Ja pracuję 2 lata, są osoby ze stażem nawet 6 lat. W przyszłym tygodniu (pn-śr) są Dni Otwartej Rekrutacji więc jak chcesz czegoś więcej się dowiedzieć to zapraszamy
    akaroll

22.04.2023 09:31

Hej. Czy mam szanse zarobić 4500 zł netto na początku kariery w uti? Na stanowisku konsultanta telefonicznego. Pozdrawiam

24.04.2023 09:17

Dzień dobry, Początek pracy, jak w każdej firmie, wiąże się z okresem adaptacji, wdrożenia, szkoleń, jeżeli jest to jeszcze dla kogoś pierwsze doświadczenie w pracy na stanowisku Konsultant ds. Sprzedaży, efektywność sprzedażowa wzrasta stopniowo. Na wynagrodzenie miesięczne składa się kilka czynników: podstawa ze stawką godzinową 22,80 za każdą przepracowną godzinę, benefity oraz premie, której wysokość właśnie uzależniona jest od efektywności. Wynagrodzenie jest również zależne od tego, czy dany pracownik pracuje na umowę o pracę, umowę zlecenie i czy ewentualnie posiada status ucznia/studenta. W naszej firmie istnieje klarowna ścieżka rozwoju, gdzie Konsultant może awansować na Starszego Konsultanta czy też Opiekuna Klienta Biznesowego, a co za tym idzie, wzrasta też wynagrodzenie. Zapraszamy do kontaktu telefonicznego bądź mailowego, będziemy mieli okazję do omówienia szerzej danych kwestii. Pozdrawiamy serdecznie.
    Pytanie o szkolenie

12.02.2023 11:59

Ile trwa szkolenie na stanowisku konsultant ds. sprzedaży? 5 dni? Od 9 do 15 godziny?

28.02.2023 07:57

Okres wdrożenia na stanowisko Konsultant ds. Sprzedaży trwa 20 dni roboczych, na ten czas podpisujemy umowę zlecenie. Po okresie wdrożeniowym pracownik sam decyduje jaką formę umowy wybiera, może kontynuować umowę zlecenie, bądź przejść na umowę o pracę. Pozdrawiamy serdecznie

08.03.2023 14:51

Pani Karolino, system wynagrodzeń jest następujący: wynagrodzenie podstawowe ze stawką godzinową 22,80zł dodatkowo premia sprzedażowa, która jest uzależniona od realizacji celu sprzedażowego, dodatkowo dochodzą do tego benefity pozapłacowe, dodatki stażowe itp. Cel sprzedażowy jest na takim poziomie, by każdy kto działa aktywnie, jest zmotywowany do pracy mógł go spokojnie zrealizować, tak jak realizują go nasi obecni Konsultanci. Firma od samego początku wdraża kandydata, szkoląc go z wiedzy o naszych produktach, dostarczając wsparcia z zakresu wiedzy sprzedażowej oraz wsparcia przy stanowisku pracy. Pozdrawiamy serdecznie
    kinderland24.com.pl

24.02.2023 15:52

Daniel Galiński bardzo sumiennie zajął się sprawą odnowienia mojej domeny . Dziękuję i pozdrawiam.

07.01.2023 09:24

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie UTI.pl INTERNET PUZZLES?

12.01.2023 08:02

Rozmowy rekrutacyjne prowadzone są w standardowej konwencji czyli każdy Kandydat ma możliwość opowiedzieć o swoim dotychczasowym doświadczeniu zawodowym, wykształceniu, ewentualnie o zainteresowanich. W międzyczasie rekruter może zadawać pytania, które dadzą więcej informacji przykładowo na temat preferencji stylu pracy, czy kierunku rozwoju. Na rozmowie rekrutacyjnej padają pytania bezpośrednio nawiązujące do przyszłych obowiązków, czyli kontakt z Klientem/sprzedaż. Zawsze stawiamy na jak najlepsze rozpoznanie wspólnych oczekiwań dlatego też chcemy poznać potrzeby i wyobrażenia naszych Kandydatów. Rozumiemy, że rozmowie rekrutacyjnej może towarzyszyć stres, dlatego naszym celem jest by każda rozmowa rekrutacyjna była w pełni komfortowa dla obu stron.
    Dawid

30.12.2022 11:41

Pracowałem w uti.pl rok i szczerze mogę polecić to miejsce pracy osobą, które dopiero zaczynają swoją karierę zawodową, prze ten rok nauczyłem się bardzo dużo i jestem całemu zespołowi bardzo za to wdzięczny. Ogromnym atutem firmy są przełożeni na których zawsze możesz liczyć oraz atmosfera w zespole. Jeżeli chodzi o pieniądze to jak jesteś sumienną i pracowitą osobą możesz liczyć na fajną premię
    element

21.07.2016 23:33

Nie traccie czasu na te zalosna firemke. Tak jak wczasniejsza osoba dodala post. Stawki rozmiaja sie z tym co jest na ogloszeniu, potem z tym co jest podawane podczas rozmowy, a jeszcze potem co jest na umowie. Ja nie wiem jak tak mozna klamac prosto w oczy, no rece opadaja, szkoda slow. Kraj w srodku Europy!!
    Paweł

06.12.2022 19:21

Firma ponad dwukrotnie zwiększyła liczbę zatrudnień. To chyba oczywiste, że prowadzone są zatrudnienia.
    KoziołekSzkolny

07.12.2022 10:58

Szkoda, że w ogłoszeniach nawet nie przyznajecie że praca jest w UTi...Czego się wstydzicie? I jeszcze ten argument, że konkurencja chce wam zaszkodzić (w sensie inne CC) pisząc niepochlebne opinie. Po co mieliby to robić? Pracownik CC to nie jest wykwalifikowana siła robocza, żeby było co podbierać. A brak chociażby jednego to ogromne straty finansowe dla firmy. Przecież robić to może prawie każdy, o ile słyszy i widzi i ma IQ większe niż 80. Ale to na UTi się uwzięli i chcą im zaszkodzić, bo pracownik na UZ (usunięte przez administratora) i prawa nie zna. Ludzie nie są (usunięte przez administratora) i wiedzą, że firma UTi prowadzi szeptankę tutaj czy choćby w opiniach Goolge.
    Paweł

06.12.2022 19:20

Rozpocząłem pracę w 2021r. Pracuje ponad rok. Przez ten czas pracowałem na projekcie konsultant, a obecnie opiekun. Przede wszystkim na plus jasna ścieżka kariera przedstawiona już na etapie rozmowy o pracę. W pracy jest możliwość awansu i rozwoju. Przez ten czas w firmie pojawiały się nowe stanowiska, na które można było rekrutować. Firma ma ambitne, długofalowe cele rozwoju i to widać w liczbie zatrudnionych pracowników. Nie wiem, więc skąd zarzut, że często widać ogłoszenia o pracę. Przez rok niemal dwukrotnie wzrosła liczba konsultantów, więc to chyba jasne, że muszą być prowadzone rekrutację. Menagerowie mega profesjonalni a zarazem ludzcy. Nie spotkałem się z sytuacją, w której nie możnaby się dogadać. Nie oceniają jedynie przez pryzmat cyfer w exelu. Oczywiście, jak to w handlówce pracuje się na określonych celach, ale nie są one oderwane od rzeczywistości. W ciągu mojej kariery firma wprowadziła karty benefit oraz bony do galerii. Zachęcam do zapoznawania się z imiennymi opiniami bo widzę parę negatywów z fake'owych kont z komentarzami bez argumentów
    Dev

20.09.2022 20:31

Cześć. Pracuję w uti od pół roku. Jestem zadowolony. Atmosfera w zespole bardzo dobra. Zarówno pracownicy jak i managerowie bardzo pomocni. Nie ma tutaj wyścigu szczurów, który odczuwałem w poprzednich firmach w których pracowałem. Cele realne do spełnienia oraz jest możliwość awansu. Przełożeni inwestują w pracowników poprzez organizację szkoleń wewnętrznych oraz konkursów z nagrodami rzeczowymi lub pieniężnymi. Jeśli chodzi o umowę o pracę to pracownik sam decyduję czy woli zlecenie czy o pracę.

06.09.2022 14:13

Trochę tu już pracuję. Ludzie są super, atmosfera również na plus. Co jakiś czas organizowane są wyjścia integracyjne, gdzie można się lepiej poznać z pracownikami, których nie widujemy na co dzień. Ogólnie na plus. Jedna rzecz mi jednak doskwiera, która wraca jak bumerang co jakiś czas. Brak odpowiedniej komunikacji - pomiędzy działami, pomiędzy pracownikami. Nierzadko wprowadzane są zmiany, które są zaskoczeniem dla innego działu albo grupy pracowników, przez co czasem wychodzą kuriozalne sytuacje. Nie wiem czy ktoś zapomina o czymś wspomnieć, czy to przykład niekompetencji. Jest też druga część - konsultowanie zmian. Odnoszę wrażenie, że niektóre zmiany są wprowadzane z polecenia jednej czy dwóch osób, gdzie ewidentnie nie konsultowano tego z nikim innym. Jeśli chcemy być typowym korpo - proszę bardzo. Jednak myślę, że firma ma ambicje stać się czymś innym, lepszym, a do tego potrzeba rozmawiać. Czym ta potencjalna zmiana jest spowodowana, jakie to przyniesie korzyści, dyskusja z zainteresowanymi osobami (nawet niższego szczebla) czy to ma sens, czy można to inaczej zrobić. Trzymam kciuki, żeby te zmiany były wprowadzone.
    Ann

23.08.2022 18:52

Polecam pracę w UTI, szczególnie ze względu na atmosferę i przełożonych :) Zarobki Ok jak na Kielce, pracując sumiennie można wyciągnąć fajne premie. Pracowałam również w innych firmach na słuchawce w Kielcach i pracę w UTI polecam zdecydowanie najbardziej.
    Nick2022

02.08.2022 11:10

Witam. Chciałbym zapytać na czym dokładnie polega praca biurowa lub praca jako konsultant ds sprzedaży? Czy praca polega na kontakcie z klientem który już ma usługi w danej firmie, czy na pozyskiwaniu nowych klientów? Jeśli rozmowa telefoniczna to czy polega na oferowaniu usług firmy, czy związana jest z rozwiązywaniem problemów? Mam doświadczenie w pracy biurowej, ale prawdę mówiąc nigdy nie była związana z telefoniczną obsługą klienta. Polegała na rozpatrywaniu wniosku na miejscu, rejestrowaniu wniosku itp. oraz odpowiedzi na wniosek drogą pocztową lub mailową. Nie mam wykształcenia informatycznego, czy to problem, bo widzę, że firma świadczy usługi z tego zakresu. Mam jeszcze pytanie dotyczące pracy jako konsultant ds sprzedaży tygodniowo wychodzi że pracuje 35h, ile taka osoba może miesięcznie wyciągnąć bez doświadczenia itd oczywiście jako umowa podstawowa bez premii?

03.08.2022 09:13

Dokładnie tak + premie+ dodatki stażowe+ benefity pozapłacowe. Czas wdrożenia trwa 25 dni z czego 4 pierwsze dni poświęcone są na szkolenia typowo teoretyczne z wiedzy produktowej oraz sprzedażowej. Strefa pracy jest w formie open space zarówno na Dziale Sprzedaży jak i na Dziale Centrum Obsługi Klienta. Pozdrawiamy serdecznie

03.08.2022 09:17

Dzień dobry, w formularzu należy zaznaczyć Pracownik Centrum Obsługi Klienta. Można również bezpośrednio przesłać swoje CV na adres mailowy: [email protected] i w wiadomości uwzględnić na jakie stanowisko jest aplikacja. Pozdrawiamy serdecznie
    Alicja

15.12.2021 14:28

Firma oferuje wiele kursów i szkoleń aby poszerzyć wiedzę pracowników. Panuje miła i przyjazna atmosfera a pracownicy są zawszę chętni do pomocy. Caly czas można liczyć na wsparcie menagerow i poszerzac swoje kompetencje. Polecam pracę w Uti w 100 % :)
    tyi

02.08.2022 10:52

ja osobiście nie lubię konkursów itd bo mnie takie coś stresuje jako osobę introwertyczną... takie ciągłe zabawy konkursy sprawiają że czuję się osaczony... owszem wszystko przemawia za tym że to może być fajna praca, ale przez tą aż nad podziw rodzinną atmosferę sprawia że ludzie nawet nie wiedzą że biorą udział w wyścigu szczurów... ja lubię robić swoje, w spokoju a konkursy nie są mi potrzebne. Wolę żeby moja praca była dobrze wynagradzana finansowo niż w niematerialny sposób

02.08.2022 12:49

Szanujemy, że ktoś może nie lubić konkursów, możemy do nich zachęcać ale naszym celem nie jest wywieranie na kimkolwiek presji. Pojęcie "ciągłe" zabawy uważamy za nad wyraz przesadzone. Pomiędzy jednym, a kolejnym konkursem zawsze zachowany jest odpowiedni przedział czasowy. Jesteśmy firmą, która w znacznej części skupia się na sprzedaży, a jak wiemy nieodłączną częścią sprzedaży jest optymalna dawka rywalizacji, dlatego też nasi pracownicy często sami wychodzą z inicjatywą takich konkursów. Jeżeli zespół jest dopasowany, działamy na jeden cel, lubimy swoje towarzystwo- to rodzinna atmosfera nie jest niczym dziwnym. Każdy może mieć swoją definicję "dobrze" wynagradzany, a my poza czynnikami typowo finansowymi, mamy jeszcze działania integracyjne, komunikacyjne, motywacyjne czyli wszystko co odpowiada za społeczną sferę życia naszej firmy i takim działaniami możemy między innymi określić konkursy. Nie zapominajmy, że oprócz czynników typowo finansowych dla komfortu pracownika tak samo liczy się pozytywna atmosfera. Pozdrawiamy serdecznie
    Megi

14.07.2022 19:33

Pracuje w uti od pół roku w dziale sprzedaży. Atmosfera w zespole bardzo dobra. Pracownicy sobie pomagają. Mamy sporo szkoleń oraz konkursów. Umowę o pracę dostalam po miesiącu pracy. Przelożeni pomocni i można się z nimi dogadać.
    kamil

02.08.2022 10:40

Przecież to bzdury nikomu do niczego niepotrzebne... nazwa sali konferencyjnej na tydzień... ale mi nagroda. Nagroda to albo dodatkowe pieniądze, ale wartościowe nagrody rzeczowe, reszta to może dla nastolatków fajna.

02.08.2022 12:47

Panie Kamilu, wypowiadając się w danym temacie sugerowalibyśmy wcześniejsze jego zgłębienie. Odbył się konkurs na najlepszy pomysł na nazwę sali konferencyjnej gdzie do wygrania były nagrody materialne, a nazwa została wcielona w życie firmy(nie wiemy skąd pojawił się w Pana opinii tydzień). Jest to znaczna różnica, niż to co Pan opisuje i zgadzamy się, że to w jaki sposób Pan to nakreślił może wydawać się bzdurą. Szanujemy Pana przekonanie na temat konkursów firmowych. Jednak nasza firma ma inną wizje w tym temacie. Jeżeli takie działania nie byłyby pozytywnie odbierane przez pracowników z pewnością byśmy ich nie kontynuowali. Konkursy pełnią rolę dodatku w codziennych obowiązkach, mają głównie na celu zintegrować zespół czy też przyczynić się do pozytywnej atmosfery. Udział w konkursach biorą osoby chętne, jeżeli ktoś nie ma ochoty czy też możliwości uczestniczyć, to oczywiście to respektujemy. Gdyby zagłębił się Pan wcześniej w temat, na pewno zauważyłby Pan, że nagrody również są w formie pieniężnej czy też materialnej. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy więcej optymizmu!
    Gosia

21.07.2022 16:27

Witam wszystkich, Przez przeszło rok pracowałam w UTI.pl INTERNET PUZZLES i śmiało mogę rzec, że jest to najlepsze miejsce pracy z jakim się zetknęłam. Praca od poniedziałku do piątku w godzinach 8:15 - 15:15 naprawdę była czymś wspaniałym. Mogłam łatwo to pogodzić z wychowywaniem dzieci. Dodatkowo nie było problemu z wolnym na tygodniu (o ile masz urlop, jestem chyba jednym pracownikiem, który współpracę zakończył z zerową ilością dni urlopowych ;) ponieważ miałam dużo spraw osobistych do załatwiania). Pracowałam na stanowisku Konsultant ds. Sprzedaży. Trafiłam tam z zerowym doświadczeniem, liderzy wszystkiego mnie nauczyli i byli pomocni do samego końca. Tak samo jak cały zespół. Po okresie wdrożeniowym od razu dostałam umowę o pracę, co również świadczy o pracodawcy. Daje stabilne zatrudnienie. Atmosfera w firmie jest naprawdę rodzinna. Szkolenia, konkursy, benefity, wyjścia integracyjne. Ktoś w poprzedniej opinii napisał "jeszcze tylko brakowało owocowych czwartków" - owocowych nie było, ale były słodkie czwartki ;) Podsumowując. Z czystym sercem mogę polecić pracę w tej firmie. Wiele z tego, co się nauczyłam w UTI.pl wykorzystuję teraz we własnym salonie fryzjerskim. Pozdrawiam całą ekipę
    Isturbia

06.07.2022 17:52

Witam, czy orientuje się ktoś ile wynoszą zarobki na stanowisku pracownika biurowego i co będzie należało do zadań pracownika na tym stanowisku?

07.07.2022 12:00

Dzień dobry, stawka dla pracownika biurowego jest zależna od umiejętności i doświadczenia kandydata, także ustalana jest indywidualnie. Oprócz wynagrodzenia podstawowego pracownik może liczyć na dodatki stażowe, premie oraz benefity pozapłacowe takie jak dofinansowanie do Karty Multisport, Vouchery Zakupowe, Karty SIM z nielimitowanymi rozmowami i Internetem. Jeżeli chodzi o obowiązki osoby na tym stanowisku to głównie: realizacja zgłoszeń mailowych oraz telefonicznych, rozdzielanie zleceń do konkretnych specjalistów, uzupełnianie danych w systemie, fakturowanie oraz współpraca z innymi działami.
    Cpt

26.04.2022 11:20

W marcu aplikowałem na stanowisko pracownika biurowego, nie przypadkowo wybrałem właśnie to stanowisko. Co innego obsługa klienta a co innego wciskanie produktu którego nie potrzebuje lub już posiada. Po kilku dniach pani dzwoni i zaprasza mnie na rozmowę, ale mówi, że rekrutacja na to stanowisko była zakończona, ale proponuje mi stanowisko konsultanta. Może trzeba było usunąć ogłoszenie? Zgodziłem się mimo to, na rozmowie padały dziwne pytania w stylu "dlaczego wybrał pan naszą firmę" albo "dlaczego chce pan tu pracować" - może dlatego że szukam pracy? Dziwne że nie padły jakieś wrażliwe pytania o życie prywatne. Pytania o moje mocne i słabe strony, może wypadało wcześniej zapoznać się z moim CV, to taki dokument który przysłałem po którym pani się do mnie odezwała. No tak, bo podawanie swoich słabych cech podzas rozmowy o pracę ma sens. Pytania o obowiązki jakie miałem w poprzedniej pracy (co i tak napisałem w CV), wśród tych obowiązków dzwoniłem do ludzi z przedstawieniem oferty. Gotowej oferty o którą klient sam poprosił. Poprosił bo ubezpieczenie pojazdu jest obowiązkowe, a posiadanie strony internetowej nie. Pani na rozmowie zaczęła dziwnie formować te pytania jakby nie dowierzała, że ja faktycznie nie pracowałem w call center. Niby w ogłoszeniu doświadczenie nie jest wymagane, w praktyce odwrotnie. Ta sala relaksu z opisu mnie nie przekonuje, brakło owocowych czwartków i pracy w młodym i dynamicznym zespole.

29.04.2022 15:43

Szanowny Panie CPT, dziękujemy za podzielenie się opinią. Bardzo nam przykro, że w ten sposób ocenia Pan proces rekrutacyjny. Pytania, które zostały zadane są standardowymi pytaniami, którymi posługuje się większość firm. Zadaniem rekrutera jest jak najlepsze poznanie predyspozycji kandydata do danego stanowiska. Sama analiza CV, nie wystarczy by zbadać chociażby kompetencje miękkie. Rozumiemy, że pytanie "dlaczego chce Pan pracować w naszej firmie" mogły się wydać nad wyraz trudne, tak się może wydarzyć kiedy Kandydat nawet nie zadał sobie trudu by przeczytać do jakiej firmy aplikuje. Rekruterzy rozpytują o poprzednie stanowiska pracy, by lepiej poznać działania z jakimi się mierzył Kandydat. Większość osób w CV, swoje zadania opisują w sposób hasłowy, jednak jeżeli faktycznie były wykonywane, nie mają problemu z ich rozwinięciem. Panie CPT, w standardzie naszej firmy prowadzenie rozmów odbywa się w sali konferencyjnej, nie zaś w sali relaksu, bo jak sama nazwa wskazuje, sala relaksu służy do odpoczynku dla naszych pracowników. Tak więc rozumiemy, że mógł się Pan poczuć rozczarowany, że nie zaznał Pan odpoczynku. Tym bardziej nam przykro, że w ten sposób wypunktował Pan "wadliwe" aspekty rozmowy, pomijając chociażby fakt swojego blisko 30-minutowego spóźnienia, pomimo którego i tak został Pan zaproszony na rozmowę. Być może większa koncentracja na odpowiedzi, a nie różniocowanie pytań na dziwne- nie dziwne przekułyby się w pozytywną weryfikację Pana kandydatury. Panie CPT, życzymy wielu sukcesów na drodze zawodowej i trzymamy kciuki za wszelkie powodzenia. Pozdrawiamy serdecznie
    Moniq710

06.07.2022 22:59

Wyrazy najgłębszego podziwu dla zachowania profesjonalnego poziomu odpowiedzi dla takiej durnej opinii. Pozdrawiam !

21.06.2022 11:05

Jakie są warunki zatrudnienia w UTI.pl INTERNET PUZZLES?

24.06.2022 14:36

Jeżeli chodzi o warunki zatrudnienia są one zależne od stanowiska. Mamy stałe godziny pracy od 8.00 do 16.00 od poniedziałku do piątku, natomiast osoby pracujące na stanowisku Konsultant ds. Sprzedaży pracują od 8.15 do 15.15. Na czas wdrożenia podpisywana jest umowa zlecenie, po upływie tego okresu pracownik sam decyduje jaką formę umowy wybiera- umowa zlecenie/umowa o pracę. Oprócz wynagrodzenia podstawowego, pracownik może liczyć na premie, dodatki stażowe, dodatki inflacyjne. Benefity w postaci: MultiSport, voucherów zakupowych, pakietów nielimitowanych rozmów i Internetu, słodkich przekąsek, wyjść integracyjnych. Każdy nowy pracownik przechodzi szkolenia wdrożeniowe z doświadczonymi specjalistami, cały czas może liczyć na wsparcie i pomoc menagerów, HR, czy współpracowników. Pozdrawiamy serdecznie
    Iga

21.05.2022 16:14

Pracuje w firmie od ponad 2 lat. Zaczynałam jako Konsultant ds. Sprzedaży, następnie przeszłam na stanowisko Starszego Konsultanta, natomiast na ten moment pracuje na stanowisku Opiekuna Handlowego, więc tak, można awansować i to niejednokrotnie. ;) Atmosfera w pracy jest świetna, zespół jest zgrany i często robimy wypady integracyjne. Menadżerowie sprzedażowki to złoci ludzie i uwielbiam ich całym sercem!! Pozdrawiam :D

13.06.2022 12:45

Dzień dobry Panie Bronisławie, odpowiadając na pytanie o wypady integracyjne, głównie organizujemy je na terenie naszego miasta. Staramy się, by takie spotkania, wypadały raz na kwartał, jednak nie są to sztywne ustalenia. Organizujemy się całą firmą, jak również mniejszymi grupami np: dany dział. Pozdrawiamy serdecznie
    Ola

19.05.2022 12:59

bylam zaproszana na rozmowe na stanowisko do zespolu sprzedazowego, rozmowa z Pania rekrterka byla nie do przyjecia, myslalam ze mam do czynienia z pracownikem, ktory rozpoaczal prace i co mysle standardowe dla firmy Pani zarzekala sie ze odpowie w przeciagu tygodnia, minal prawie mesiac a informacji zadnej nie otrzyamalam, bardzo nieproesjonalne, tym bardziej ogloszenia o prace ich firmy wisza non stop, wiec wcale sie nie dziwie ze z takim podejsciem jujz na dzien dobry podczas rozmowy nikt nie bedzie tam pracowac

24.05.2022 09:54

Pani Olu, dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że w taki sposób ocenia Pani rozmowę, gdyż rekruter za każdym razem stara się by rozmowa była w jak najlepszej atmosferze. Pani Olu, jak każdy z Kandydatów dostała Pani informację, że przy pozytywnej weryfikacji Pani kandydatury otrzyma Pani telefon, w którym będą kolejne ustalenia co do dalszej współpracy. Za każdym razem, jest to mocno podkreślane, że kontaktujemy się tylko z wybranymi Kandydatami, którzy przeszli pozytywnie proces rekrutacyjny, dlatego tym bardziej nam przykro, że w dodanej opinii zawarła Pani tylko wybiórcze informacje. Pani Olu zachęcamy do zgłębienia tematu ciągłej rekrutacji, gdzie proces zbierania aplikacji potencjalnych kandydatów zainteresowanych pracą w danej firmie odbywa się cały czas. Dzięki temu, nawet w momencie braku zapotrzebowania osób na dane stanowisko, kandydaci mogą aplikować. Te osoby, które wzbudzą zainteresowanie bądź rozpocznie się nabór na dane stanowisko, będą mogły być zaproszone. Rozumiemy Pani rozgoryczenie, będziemy trzymać kciuki za odnalezienie satysfakcji na drodze zawodowej, tak jak zrobiło to już kilkudziesięciu naszych pracowników. Pozdrawiamy serdecznie

Zostaw merytoryczną opinię o UTI.pl INTERNET PUZZLES