brak logo

Stara Mydlarnia Jacek Brzuska

Białe Błota

Opinie o Stara Mydlarnia Jacek Brzuska

ola 2015-03-05 09:44
Praca dla ludzi, którzy nie mają rodziny i jej mieć nie chcą. 10-11 godzin dziennie, do ostatniej minuty nie wiadomo o której do domu się wyjdzie. Nadgodziny nie są płacone, umowa na najniższą stawkę.
6
pracownica 2015-04-15 15:52
Prawda.
6
Heniu 2015-11-24 17:08
Zgadza się w 100% praca po 10h dziennie w tym jedna przewrwa 15 min dla osób nie palacych osoby palące maja dodatkowa przerwe na dymka,nic jak tylko zacząć jarać szlugi.Nie masz rodziny szukasz wyzwań prosze bardzo zdecydowanie nie polecam :)
8
liv 2016-02-04 20:12
jakis czas temu pracowalam w jednym ze sklepow firmowych, praca ciezka bo z klientem przez 8 h na nogach, nie mozna usiąść bo kamery wszystko widzą , do tego dochodzą kontrole szefostwa prawie codziennie, wieczne niezadowolenie.... Co do kwestii formalnej to tez piękne nie jest, o umowę trzeba się prosić, w okresie świąt wszystkie weekendy pracujące..... Myślę ze jest to praca ewentualnie na krótki okres czasu.
6
kot 2016-09-16 21:14
Jeszcze należy dodać, że normalną praktyką jest zwalnianie pracowników po bliżej niesprecyzowanym czasie. Tych gorszych, bo są gorsi, ale (co ciekawsze) tych najlepszych również, bo są zbyt dobrymi i cenionymi pracownikami a co za tym idzie spodziewać się należy, że zaraz będą oczekiwać odpowiedniego dla siebie wynagrodzenia. Więc nie ma znaczenia czy ktoś pracuje sumiennie czy nie, i tak będzie zwolniony.
14
prac_mag 2016-10-11 12:20
Firma tragedia ! Zero szacunku do pracownika. Każdy kto ma trochę rozumu ucieka.
10
Jola 2016-11-08 16:01
Przestrzegam! Stara Mydlarnia to beznadziejny pracodawca. Zero szacunku do pracownika, do dostawcy, do człowieka - niezależnie od stanowiska, w sklepie, na produkcji czy w biurze... Pomiatanie i mobbing... Wstyd.
13
paola 2017-01-25 20:51
Niestety muszę przyznać 100 % racji tym wszystkim opiniom. Wieczne niezadowolenie, ciągła zmiana decyzji, trzeba się prosić o umowę a to do tego mobbing. Przestrzegam!
5
myszka 2017-02-09 20:23
Zgadzam się z wszystkimi, co do tego nie ma wątpliwości! Jest dokładnie tak jak opisane powyżej. Jakiś czas temu pracowałam tam i stwierdzam, że jeszcze z takim czymś jak tu to się jeszcze nie spotkałam!!! Mobbing pracowników to podstawa, a jak się trafi na dział zbierania to lepiej od razu uciekać!!!! Tam nowa osoba ma przej.... jak pani nadzorująca ma dobry dzień to jest ok a jak nie to lepiej jej unikać! W tej sprawie nic się nie da zrobić bo mąż tej pani to dobry znajomy szefa. Tak więc wszystko sprowadza się do tego , że lepiej dać sobie spokój, chyba że ktoś lubi być poniżany!
4
pablo 2017-02-12 09:50
Zero szacunku dla pracownika. Firma ładna z zewnątrz a w środku syf. Wstyd, że producent kosmetyków naturalnych, co to stara się mieć miano najlepszego na rynku, tak bardzo pomiata pracownikami. Wszystko zależy od humorów właścicieli i tego jaką nogą z łóżka wstali. Doradzam omijanie tej firmy szerokim łukiem.
5
Akita 2017-02-17 20:27
Zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi komentarzami. Pracowałem tam i potwierdzam, że najgorzej było na dziale zbierającym, bo osoba, która zarządzala magazynem stosuje mobing wobec pracowników i dziwi mnie to, że szefostwo o tym nie wie. Czas najwyższy, żeby coś z Tym zrobić. Jeśli chodzi o długość godzin pracy w tym miejscu to każdy indywidualnie jest o tym poinformowany. Sam fakt godzin nie jest, aż takim wielkim problemem, ale ludzie, którzy podchodzą do innych z pogardą. Czas najwyższy to zmienić! Pozdrawiam i nie polecam!
6
Kamioł 2017-02-20 07:53
Też tam pracowałam i w końcu nie wytrzymałam. Zero szacunku dla pracowników, mobbing, nie do końca jasne zasady wynagradzania. Wszystkim tym którzy tam zostali radzę uciekać.
3
amelia 2017-02-21 16:05
Jeżeli ktokolwiek myśli o podjęciu tutaj pracy to stanowczo odradzam. Na początku obiecują złote góry, i proszą o zmniejszenie stawki na okresie próbnym, po czym kończy się okres próbny i okazuję się, że żadnej podwyżki nie będzie.Do tego mobbing, ciągłe pretensje o wszystko. Pracując na danym stanowisku, wykonujesz pracę trzech osób, no bo przecież nie zatrudnią. Zapomnij jednak o płatnych nadgodzinach, socjalu i miłej atmosferze w pracy.
6
była 2017-03-11 10:19
Zgadzam się z wszystkimi powyższymi opiniami! Dodam, że faktycznie najgorzej jest na dziale zbierania, panie które tam pracują tylko chodzą i się żalą na panią nadzorującą ale nic z tym nie robią!!! Pani nadzorująca to ciężki temat, znęca się psychicznie na współpracowników i stosuje mobbing wobec nich! Ta pani czuje się jakby to ona była właścicielką a jak ktoś coś zrobi nie po jej myśli to ma pozamiatane!!!! Dodam że również ta pani chodzi do biura i donosi skargi na wszystkich! Ja poszłam się pytać o podwyżkę i umowę to powiedzieli mi że jestem ostatni dzień bo się nie sprawdziłam!!! Nic nie mogłam zrobić bo byłam na czarno! Natomiast pani z biura dała mi do zrozumienia że do tego przyczyniła się pani nadzorująca działem zbierania!!!! Ale nic z tym nie zrobią bo osoby które donoszą miały i mają najlepiej, tak wiec najlepiej zostać konfidentem!!! Ja teraz mam normalną prace ale przestrzegam innych przed podjęciem decyzji o pracy tu, no chyba że ktoś lubi być traktowany jak zero!!!
4
Zostaw swoją opinię o Stara Mydlarnia Jacek Brzuska - Białe Błota
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stara Mydlarnia Jacek Brzuska