brak logo

California Trading Sp. z o.o. Sp.k.

Łęgowo

Opinie o California Trading Sp. z o.o. Sp.k.

były 2012-02-03 21:18:45
widac ze kolega mało wie.firma fajna ale niestety coniektore osoby nie wiedza o co chodzi w handlu. np [usunięte przez moderatora] mysl ze wie wszystko najleiej mimo ze jest tepa i nic nie wie o sprzedazy. [usunięte przez moderatora] w szczegolnosi pan Jac. szuka wszedzie [usunięte przez moderatora] a nie widzi ze owakierowniczka robico chce. co jeszcze... jedna z pracowniczeklubi kazdego nowego faceta w pracy..doslownie a nawet doglebnie :) generalnie odradzam mimo ze mam sentyment do tej firmy , jesli jest ktos zainteresowany to gwarantuje ze poprocujesz rok i Cie zwlnia bo nei jestes wystarcajaco wydolny\'\'a cala twoja sprzedaz to zasluga pani [usunięte przez moderatora])
do Były 2012-03-27 13:19:51
Gdybyś nie kręcił lodów na boku to nadal byś pracował. Popracuj nad pisownią bo jeśli tacy handlowcy ograniczeni w pisowni reprezentują firmy to ja dziękuję.
były 2 2015-01-15 14:59:17
Duża rotacja handlowców, ciągłe zmiany polityki handlowej, jak zawieje wiatr w tym kierunku idziemy. Góra zadaje pytania jakie działania podjąć aby podnieść sprzedaż, jak nie wychodzi to zawsze wina pracowników. Brak konkretnego stanowczego, spójnego zarządzania odgórnego i konsekwencji. Zmiana pionu handlowego co kilka miesięcy nie jest sposobem na funkcjonowanie firmy a dowodem na nieudolne kierowanie i decyzje a raczej ich brak.
Dobre strony: płacą na czas, umowa o pracę i tyle.
bodzio 2015-01-24 15:37:25
Były2 - a jak odbierają tą firmę klienci? Ilu jest handlowców w Polsce? Napisałeś, że płacą - a chociaż "kasa" jest przyzwoita ( jakiej wielkości - najniższa krajowa )? Jakie ogólnie warunki pracy ( plany, budżety, GPS, samochody itp. ). Jakich ludzi zatrudniają, a raczej jakich szukają? Jak jeszcze masz jakieś sugestie - napisz.
juls 2015-01-27 19:01:39
Również jestem ciekaw odpowiedzi na pytania kolegi bodzio.
Bardzo proszę o odpowiedź.
bodzio 2015-01-31 18:04:32
Do BYŁY2 - Widzę, że łatwo się wypowiadać krytycznie ogólnie - tak można o wszystkich i o każdym. Ale jak ktoś prosi o szczegóły, to widzę kolego, że ciężko jest coś konkretnego napisać :). Może jednak odpowiesz na te kilka pytań?
juls 2015-02-02 15:59:19
Do bodzio - kolego nie ma się co prosić o opinię osoby, która pewnie wyleciała z hukiem z firmy i teraz wielki bohater na forum...
Widzę że również albo byłeś zaproszony albo jesteś już po rozmowie kwalifikacyjne.
Jeśli możesz napisać coś więcej to bardzo chętnie wymienię się info.
bodzio 2015-02-02 18:07:27
Kolego/ koleżanko JULS.
Zgadam się z Tobą, ale informacje to ja chciałem uzyskać - między sobą ( szczególnie na ogólnym forum ) to nic nie "wymienimy", bo sami oczekujemy rzetelnych informacji. Jak bym takie info miał to bym raczej nie pytał :)
Figlarna Myszka 2015-02-21 21:24:41
były byłeś kiepski pod każdym względem. Teraz na wiagrę za późno. Byłeś za krótki - nie nadajesz się nawet do czyszczenia wc
xyz 2015-02-23 19:38:02
Pani Aniu proszę nie udzielać się na forum...
gość 2015-02-25 09:37:13
Bardzo proszę o rzetelną opinię na temat warunków pracy w tej firmie, jak wskazuje rodzaj strony internetowej, jak wysokie są zarobki i jakimi narzędziami pracy firma dysponuje - rodzaj samochodów, czy pensja jest wypłacana terminowo, czy jest dobry socjal ? Czy ogólnie jest możliwość rozwoju - szkoleń?
$$$$$$$$$ 2015-02-25 12:39:43
Czy w firmie zwracają uwagę na znajomość języków obcych? Czy istnieje współpraca międzynarodowa? Co jest mile widziane jeśli chodzi o pracę ? Czy obowiązuje dreskod ?
. 2015-02-25 14:33:41
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna , by użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie.
2015-02-25 21:41:20
Firma jest super. Polecamy każdemu kto się zaangażuje w swoją pracę.
były 2 2015-11-11 20:12:53
odpowiadając na szczegółowe pytania:
- umowa o pracę ( w zależności od stanowiska i negocjacji indywidualnych takie jest wynagrodzenie)
- wynagrodzenie netto - 1,8 -2,5 tys. ( trzeba zaktualizować)
- możliwość rozwoju - zależy od siły przebicia i rozmów
- flota - Chewrolety Aveo 2014-2015, Skoda Fabia Kombi
- socjal - nie istnieje
- premie - niewielkie ale były
- praca - zespół był przyjazny, nie wiem ile osób jeszcze pracuje ze starej ekipy
- atmosfera -raczej miła
- praca - jak każda inna, za leżenie nikt nie płaci
- procedury - poukładane
- zarządzanie - jak w poprzednim poście
- praca poza RP - nie wiem,
- płaciła terminowo, opłacane noclegi
- GPS - tak
- narzędzia pracy - standard - auto, komórka, laptop dla handlowca

Uwzględniłem obiektywną opinie, pomimo rozstania a mógłbym obsmarować równo. Pytanie po co?
dfv 2016-05-11 18:03:07
hej hej wszystkom wiecie no skoro byly dobre warunki oferowane to nic dziwnego ze oferta szybko zniknela :D z cala pewnoscia na takim stanowisku to trzbe amiec odpowiednie kwalifikacje do pracy i po prostu znac sie na tym co sie robi ciekawe jakie zarobki
Zostaw swoją opinię o California Trading Sp. z o.o. Sp.k. - Łęgowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie California Trading Sp. z o.o. Sp.k.