Dre
2 1169 6 1

Opinie o Dre

Vcxz

Jedyne co mnie trzyma w tej pracy, to dobre zarobki. Ponad 3tysiące na Elbląskie możliwości, to dość sporo. Jednak praca na dłuższą metę w tej firmie, to chyba tylko dla kaskaderów. Na te 3 z czymś musisz robić po 10godzin i błagać na kolanach o soboty. Co do sobót... Jest to NAGRODA, że przyjdziesz do pracy, ale tylko wtedy, gdy robisz nadgodziny. Piszę tu o magazynie. No chyba, że jesteś z okolic Starego Pola i podwieziesz Pana Leona do pracy- wtedy każda będzie Twoja. Pozatym każdy gada na każdego, nikt sie wzajemnie nie lubi, może poza skrajnymi przypadkami. Poza pieniędzmi dorabiam się tam urazów kręgosłupa... Na szczęście minimalnymi kroczkami zbliżam się do otworzenia własnej działalności

Takie zycie
@Vcxz 18.01.2019 23:33

Ja sie dorabiam rozwolnienia z nerwow. System sobot chory, a brygadzisci smieja sie w twarz

bvgy
@Takie zycie 19.01.2019 04:59

nie podoba sie praca ? zmien na wymarzona

ks
@Vcxz 18.01.2019 23:33

Ja mam 2.400 bez sobót bez nadgodzin bez dodatków zwykła pensja jestem operator zdegradowany bez wytłumaczenia dlaczego bez odpowiedzi po prostu pan tak chciał i zdania nie zmienie pracuje ponad 10 lat i jak zaczynałem pracować zarabiałem więcej niż teraz

??
@ks 20.01.2019 20:46

Za taka kase w tak chorej firmie to nie oplaca sie przeciez pracowac

??
@ks 20.01.2019 20:46

Przecież to raczej niemożliwe żeby ludzie pracujący ponad 10 lat w takiej firmie zarabiali po 2400 pln jak

To ja

Panie Prezes gdzie te podwyżki obiecane? Druga zmiana wchodzi na produkcje i mysli Pan, ze w tej chorej atmosferze ludzie zostana? Po uwaleniu nadgodzin i sobot? Polowa ekipy odchodzi na dzien dobry. Niech wielece genialny kierownik i (usunięte przez administratora) sami sobie drzwi kleja!

Gorzelko

Pozdrawiam Pana Leona który cały czas się zneca nad pracownikami

Adam
@Gorzelko 15.01.2019 17:45

Wlasnie powinni z tym zrobic porzadek

To ja
@Adam 16.01.2019 15:02

Nie wiem czy Leonso jest gorszy na trzezwo czy po paru mocnych. Pogromca magazynu

men

Nowy rok nowe wyzwania dzisiaj nasz pan kerownik postanowił zadbać o zdrowie swojego pracownika i uświadomić mu że palenie jest bardzo szkodliwe i szkoda pieniędzy zwłaszcza za 3 min 10 .00 no ale jakoś mu nie wyszło bo okazało się że pan Lakomy sam chciał zadbać o swoje zdrowie i postanowił pobiegać z płytami pomiędzy halami , nasz pan chyba bardzo się zdenerwował bo on bardzo lubi dbać o nasze zdrowie i o zawartość naszych portfeli to naprawde wychodzi mu najlepiej i po to się urodził a tekst o bracie blizniaku no brawo zwyczajny debjl nie wiedzący czym ma wybrnąć .

mem
@men 17.01.2019 20:44

Powinien pan jeszcze zadbać o zdrowie pana Szfajsera który siedzi w choinkach na pecie i nikt go tam nie widzi no oprócz kranika no ale to ziomale a co w rodzinie zostaje w rodzinie nasz pan się nie dowie albo powinien nasz pan wpaść do szatni przed 14.00 bo może Lewy już siedzi pod prysznicem { no nie teraz ale za jakiś czas } podobno lepiej tak często się nie kąpać bo szkodzi zdrowiu i PH słabe

Zybi

Najlepsza hala to Z3 i przyszły kierownik D.M

Pracownik
@Zybi 14.01.2019 10:23

Ja pracuje na z3 od jakiegoś czasu i nie jest za lekko trzeba pracować odpowiednim tempem na maszynie bo też korygują premię jak zamulasz.W poprzednim lokalnym zakładzie było podobnie niestety taki jest Elbląg.

miś
@Zybi 14.01.2019 10:23

Damian !!!!! czy to ty !!!

Pracuje Bo muszę

Witam jakie zarobki dla nowego pracownika z doswiatczeniem Płaca Benefity Stawka na h Ile godzin dziennie Sobty? Premie Coś ktoś wie

tadeusz35ab

Witam Ile mozna zarobic w Dre jako operator? Jest mozliwosc zostania organizatorem? Jaka placa jest na takich stanowiskach

Pikuś
@tadeusz35ab 03.01.2019 18:54

Nie

miś
@tadeusz35ab 03.01.2019 18:54

Z1 jest spoko 2400 u małego dzbana zarobisz !!

z1
@tadeusz35ab 03.01.2019 18:54

Już nie jest tak świetnie i kolorowo już skończyły się czasy kiedy ludzie chcieli pracować tylko w dre teraz ludzie pracują po 10 h bo nie ma komu robić młodzi przychodzą i jeszcze szybciej odchodzą i to nie my psujemy opinie firmy pisząc ale tacy ludzie jak mały jarek który nie potrafi docenić pracownika i dalej myśli że można okroadaś ludzi a to niestety już nie te czasy tera żeby zatrzymać pracownika trzeba chyba trochę inaczej no ale kto nie jest reformowalny i dalej będzie myślał i robił tak jak kiedyś to daleko nie zajedzie czasy trochę się zmieniły i zmienią się jeszcze bardziej kwestia czasu i mały janek sam będzie robił i sam sobie zabierał premie i podwyżki .

z1
@z1 12.01.2019 17:57

Dobrze powiedziane prawda prawda i sama prawda może ktoś { czytaj szefostwo w końcu to zobaczy } czasy się zmieniają niestety ale nasz mały janek chyba nie da rady dla niego czas stanął chyba w miejscu i on też !!

K.

Ta chyba że nasz mały Kszyśiu nam go skutecznie obrzydzi

Pracownik
@K. 31.12.2018 17:19

Przestań wypisywać głupoty.

jest
@Pracownik 02.01.2019 14:43

Masz na imię kszyśiu ?? wstydz się człowieczku !!

Pracownik
@jest 02.01.2019 19:25

Taki mądry jesteś? To sie przedstaw! Nie pasuje Ci coś? To zmień prace blokujesz tylko miejsce pracy !!!

???
@Pracownik 03.01.2019 15:46

Sorry panie nie ma nic o firmie nie ma nic o pracy jest Tylko o pewnym naszym panu który robi co chce w firmie nasz pan jest wszech obecny a pan panie perdolisz głodne kawałki nie wiem po co ? albo bronisz siebie albo piszesz po to żeby pisać ok mogę ci napisać kto ja jestem napisz nr telefonu a napisze ci sms

?????
@Pracownik 03.01.2019 15:46

no dawaj !!

????
@Pracownik 03.01.2019 15:46

Taki Mądry Jestem !! a ty jaki odważny jesteś pokaż ???

???
@Pracownik 03.01.2019 15:46

No Pizza !!

Pracownik
@??? 05.01.2019 22:16

To dawaj tu na forum ! Haha

Kszyśiu
@K. 31.12.2018 17:19

Wszyscy umrzemy jedni z twarzą inni bez jedni patrzą w lusterko i widzą dobrego człowieka inni patrzą i nie widzą nic i tak zostaną zapamiętani dobżi albo żli

Mlody

Dajcie spokoj pracowalem na Z0 porazka...kiero mirus(pozdrawiam serdecznie,dobry chlopak????)taki kon..n ze szal hu.a kazdy gadal na kazdego brak slow,dup...zy masakra nadgodziny,soboty jak du.y nie lizesz to zapomnij...zle wspominam tan czas w tej firmie a mialo byc tak pieknie...

HD
@Mlody 06.01.2019 23:13

Zgadzam się pracowałem na z1 wszystkie majstry wszechwiedzące i najmądrzejsze kiedyś pijaki i (usunięte przez administratora) tera okaz pracowitości moralności i wzorów do naśladowania i mały wszechwiedzący wszechmogący i najmądrzejszy nasz mały uk dzban który zjadł wszystkie rozumy który robił i robi i będzie robił na pewno co chce w firmie i nikt mu nic nie powie i nic mu nie zrobi bo facet może wszystko pan życia i śmieci

Rudolf

Panowie zdrowych pogodnych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku !!!! oby był lepszy od starego !!

ZUO

PRZYJMUJA DO PRACY? PO NOWYM ROKU

runo

i co panowie napaliliśmy się już i znowu nasz mały poborca podatkowy znalazł sposób na zarobienie czytaj okradanie nas z kasy

kick
@runo 10.12.2018 23:52

No własnie pan Lakomy nawet dostał kamizelke żeby nie marznąć na palarni

Dre
@kick 11.12.2018 10:55

Pan Robert P przesiaduje pół dnia na palarni a drugie pół dnia przelazi dlubiac w nosie. I gdzie tu zaangażowanie do pracy Panowie? Nie wspominając o okradaniu szefa. Panie kierownik nie widzi Pan tego czy nie chce widzieć. A może razem okradacie firmę?

krzyś
@Dre 11.12.2018 22:45

pan kerownik dużo rzeczy nie widzi albo nie chce widzieć tera nagle pobiera haracz za wszystko tym co nic nie mówią (usunięte przez administratora) nas na każdym kroku bo tak naj łatwiej

Dre

Tomasz P was zniszczy chowając się za regalami obserwując i donaszac dla kierownika który wogole nie zna się na produkcji. Jest bo jest.

Fred

Czas najwyższy zrobić z tym porządek!!!!!

Fred

Kierownikowi (usunięte przez administratora) się poprzewracalo. Ludzi traktuje jak śmieci, przecież to my na niego (usunięte przez administratora)

Obeznanywtemacie

Niekompetentny? Pan Tomasz w Pasłęku jest najlepszy ,zaczynał karierę od wynoszenia ropy w butelkach a teraz jest "psem gończym".mało tego kierownik o wszystkim wiedział i zamiótł sprawę pod dywan. Prezesie otwórz oczy czy to jest w porządku że człowiek okrada pana zakład ,a pan mu jeszcze za to placi.

Mit

Niekompetentny to Tomasz P. W Pasłęku

Xxx
@Mit 08.12.2018 08:22

Zgadzam się z tym.

Fred

D. R. E Pasłęk ogólnie nie polecam pracy na tym dziale, warunki pracy są chore, pracownicy którzy ogarniaja i znają się na robocie są zwalniani, tak naprawdę bez powodu a fachowcy sami się zwalniają. Wkoncu jak to można pracować w warunkach gdzie cały czas jesteś rozpraszany przez tak zwanych ludzi, ( inaczej "Psów Gończych" zamiast pracować to obserwują i sprzedają Kierownikowi. Jeszcze trochę minie czasu i nikt nie będzie pracował w tak chorej atmosferze co jest na dziale w Pasłęku

Baca

Jet taki jeden o biega jak opętany gwiazda na wszystkich wieczny u niego brak pracowników bo mi się zapytać o co kolejek kierownika. Jak potrzebujesz kłamie jest nie kompetentny wobec ludzi. A potem zdziwion. ????

Zenek

Zmiana kierownika w Pasłęku wyszłaby wszystkim na dobre....

miko

Jakie sa godziny pracy?

Lena

Jak tam jest z praca dla kobiet? Jest jedna zmiana czy 2-3?

Blum
@Lena 29.11.2018 15:23

Tez bym chciala sie dowiedziec

Iwona
@Lena 29.11.2018 15:23

A czy jesteś zainteresowana jakąś konkretną posadą? W poszukiwaniu ofert warto zaglądać na stronę internetową pracodawcy, bądź też skontaktować się z nim telefonicznie. Czy masz doświadczenie w tej branży? Od Twojego wpisu upłynęło już trochę czasu, czy aplikowałaś do Dre?

Gżegżółka

Bardzo dobra firma . Zarobki - jak na stolarnię - bardzo przyzwoite 2400 pln powiedziałbym wysokie odpowiedni ludzie na stanowiskach brygadzistów , obiektywni szukający rozwiązań dobierani według kryteriów . Tutaj mamy do czynienia ze schematem ''jestem brygadzistą ,mam władzę i wszystko dla was zrobię ''.

Gżegżółka
@Gżegżółka 31.10.2018 10:41

Chciałbym się dowiedzieć kto i jakim prawem zmanipulował i totalnie przekręcił sens mojej wypowiedzi?? Słowa w poście wyżej są absolutnym przeciwieństwem tego, co pisałem wcześniej.. proszę moderatorów o interwencję..

skarpeta

Taa i znowu nasz pan kerownik zabłysnął . Człowiek chory bardzo chory prosi kerownika o pomoc bo wszystko wszystko boli oj . prosi kierownika żeby pomógł bo inaczej zwolnienie albo rehabilitacja albo tylko jeżeli Pan Pozwoli i się zgodzi to tylko urlop a pan kerownik co ? no nie chce Pan iść na zwolnienie ? ale jak przecież dostał Pan pińcet złotych to jak pan możesz iść na zwolnienie i wszystko zostawić ?

.
@skarpeta 10.11.2018 00:16

Najnowszy tekst . dostał pan 500 złoty

janek
@skarpeta 10.11.2018 00:16

Za chwilę facet powie że on nam dał te pieniądze

u.m
@skarpeta 10.11.2018 00:16

No Tak pamiętam jak Facet już kiedyś mówił że DRE to Ja mówił że jego EGO wzrasta po przekroczeniu bram tego zakładu !!! A na mieście zwykły mały jasiu

hania
@skarpeta 10.11.2018 00:16

Najgorsze jest to że nasz mały janek wymyślił sobie kto ma premie , kto ma premie plus dodatek , kto ma tylko dodatek , kto ma tylko premie kto jest operatorem i ma premie , kto jest operatorem i ma premii i ma tylko dodatek wymyślił sobie swój własny sposób wynagradzania ludzi a szef , szefostwo nie ma chyba o tym pojęcia że w ich firmie jest firma która ma się całkiem dobrze , która patrzy na swój własny interes swój i swoich ludzi !!1

@@@
@hania 13.11.2018 22:31

Też mi się wydaje że system wynagrodzeń we firmie jest bardzo dziwny i nie jasny . albo dostałeś żadną podwyżkę i jakiś dodatek albo dostałeś podwyżkę ale zabrał ci dodatek albo dostałeś podwyżkę i prawie zero premii albo dostałeś premie ale dał ci prawie nic podwyżki albo zabrał ci prawie wszystko . Wszystko zależy jak mu czapa stanie nikt nie zna dnia i godziny i wszystko zależy od humoru naszego wielmożnego nie ma jasnych zasad kto ile i za co wszystko zależy od największego naszego pana

haha
@hania 13.11.2018 22:31

A ja mam wyjechane mam prawie 23 zl super operator premię i wszystkie dodatki jest jedwabiście

dlaczego !!

hipokryzja obłuda i zakłamanie jeżeli jest tak dobrze to dlaczego jest tak żle dlaczego zabierane są premie bez żadnego tłumaczeniai wytłumaczenia dla pracownika ? dlaczego młodzi są lepiej traktowani niż starzy i doświadczeni pracownicy którym zależy na pracy ! a świeży pracownicy ? mają wszystko w dużym poważaniu jak nie tu to wszędzie gdzie kolwiek ! dlaczego operatorzy są sciągani z operatorów bez żadnego tłumaczenia i wytłumaczenia dlaczego i z jakiego powodu ? dlaczego ludzie którzy kiedyś chlali albo kradli i okradali firmę są lepiej traktowani niż ludzie uczciwie pracujący ? dlaczego pan kierownik tego nie widzi dlaczego nikt tego nie widzi ??

wilk
@dlaczego !! 28.10.2018 21:39

to ci powiem dlaczego,,,bo jestesmy idiotami.to jest tylko praca.nigdy sie nie przywiazuj .trza robic swoje i reszte mjec w tylku..a nie plakac..jak zle to zmienic robote i tyle..za komuny jak ludziom cos nie pasowalo to robili strajk zbiorowy.ale t6o nie przejdzie bo kazdy na swoj tylek patrzy.Juz niedlugo niemcy otworza rynek pracy dla ukraincuw.wtedy sie zrobi ciekawie jak tam wszyscy beda uciekac.i raczek do pracy na maxa zabraknie

Łuka
@wilk 29.10.2018 12:00

Weź Ty słownik sobie kup w prezencie jak dostaniesz kase na święta.

Semła
@Łuka 31.10.2018 16:26

Właśnie Panie i Panowie pilnujcie swoich kart podarunkowych na święta od naszego Św. Mikołaja { podobno prezent będzie większy } a nasz mały poborca podatkowy wiadomo jakim jest (usunięte przez administratora) i wszyscy wiedzą że lubi prezenty tylko dla siebie a nas tylko okraść !

Łuka
@Semła 01.11.2018 00:04

Weź Ty przestań wypisywac takie glupoty bo Ci ludzie co to czytaja myślą ,, Co to za firma '' A prawda jest taka że D. R. E to jedna z naj pożądniejszych firm w Elblągu . Bez Pozdrowień Semła

Semła
@Łuka 01.11.2018 03:54

Taa panie kolego o firmie D.R.E nie wiem czy zauważyłeś nie było ani jednego słowa , sprawdź co znaczy sarkazm , musisz się bardziej skupić i czytać ze zrozumieniem jeżeli potrafisz . Było tylko o Naszym Św. Mikołaju chapeau bas i jednym panu który jest zwykłym nadgorliwym zlodzieieem który myśli że jest bardziej ważny niż właściciel firmy i może wszystko . A i jeszcze najporządniejsza pisze się troszkę inaczej !!!

Semła
@Łuka 31.10.2018 16:26

A od wilka się (usunięte przez administratora)

Łuka
@Semła 01.11.2018 19:46

Ty jesteś żałosny. Nie pasuje Ci to zmień firme . Wiecznie wypisujecie tu że ktoś was okrada masz na to dowód? Kim Ty wogóle jesteś pewnie jakiś zdesperowany............

Łuka
@Semła 01.11.2018 19:46

Ty sie weź za robote leniu a nie . Ten Wilk to taki sam jak i Ty . Wiecznie coś wam nie pasuje ..

W.
@Łuka 01.11.2018 23:25

Przepraszamy!!

HD
@Łuka 01.11.2018 23:21

Widzę że chcesz obrazić osobę która nas okrada pisząc o niej Ktoś jak by to była osoba jakaś nie wiadomo ktoś a to jest przecież jest osoba bardzo realna która wszyscy wiedzą znają a nie taki zwykły ktoś chyba

Iwona
@dlaczego !! 28.10.2018 21:39

Jeśli faktycznie w firmie panuje taka sytuacja, to czy zostało to gdzieś zgłoszone? Wspominasz, że nowi pracownicy są traktowani lepiej od tych długoletnich, dlaczego tak sądzisz i w jaki sposób się to objawia? Co do premii, to czy zasady jej przyznawania są określone w umowie?

Iwona

Na stronie internetowej firmy nie ma informacji na temat rekrutacji. Powiedzcie, czy w firmie istnieje jakiś system poleceń? Wspominaliście, że jest duża rotacja, może dodatek za polecenie i dodatek dla nowego pracownika zachęci do pozostania w firmie? Pamiętajcie również, że atmosferę tworzą sami pracownicy. Jeśli będą się ze sobą dogadywać, mają szansę grupowo zmienić wiele rzeczy i na przykład wynegocjować podwyżki.

Alissja
@Iwona 04.11.2018 17:52

Oj Iwono pracownicy raczej nie prowadzą żadnej rekrutacji w firmie nie ma też żadnego dodatku za polecenie nowego pracownika ani dodatku zachęcającego nowego pracownika do pozostania w firmie . Nie ma też nic nawet dla starych pracowników zachęcającego do pozostania w firmie nigdy też ,ludzie pracownicy , nie dadzą rady i nawet nie chcą nie mają ochoty bo po co ? się ze sobą dogadywać ? bo to raczej nie możliwe przez naszego wielmożnego małego pana zaszczuł wszystkich a jego zielone ludziki są wszędzie wszystko słyszą i wszystko mu donoszą o wszystkim . A o podwyżkach w firmie decyduje przede wszystkim zarząd firmy a nasz mały pan decyduje kto i ile dostanie podwyżki a kto nie dostanie . A nasz pan może naprawdę dużo dużo więcej , niż nam się wydaje . Więc chwalmy Pana Amen !

K.
@Alissja 06.11.2018 22:18

Żałosna wypowiedź. Co szkoda Ci że nie jesteś jednym z nas ? I za pewne nigdy nie bedziesz

K.
@K. 07.11.2018 11:06

To powiedz co jest inaczej raczej

K.

A co też byś chciał?

HD
@K. 07.11.2018 11:06

Żałosny kolego to ty jesteś nie masz żadnych merytorycznych argumentów a idąc śladem twojej myśli pytam dlaczego jesteś imbecylem a ty mi odpowiadzasz bo jestem i już i nic na to nie poradzę . !! to moje pytanie a twoja odpowiedz ??

WRrr
@HD 08.11.2018 23:34

Zajmij sie pracą a nie wypisywaniem na gowork

W.

Ciecie kierownika.... Ogień z (usunięte przez administratora) Kierownik nawet dzień dobry nie odpowie to jest poszanowanie i atmosfera?

Pracownik
@W. 03.11.2018 12:42

Bynajmniej... Wole być Cieciem Kierownika . A to że Ci dzień dobry nie mowi to już musisz pisac na gowork ? Z tege co na pisałeś tu widać że masz ze sobą problem .

!!

W samo sedno. Pozdrawiam

S.

Srają na gościa który odszedł, a wszyscy dobrze wiedzą jaka jest prawda. Układ jaki istnieje pomiędzy panem WP i ST jest nie do obalenia. Nie liczą się osoby, które sumiennie wykonują swoje obowiązki.

Nikt ważny

To chyba pisał niezadowolony sikorek który się zbuntowany na cały system i poszedł do wojska. Jak pracowałeś to nie święciłeś przykładem.

Zostaw opinię o Dre - Gronowo

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dre