Dre
1 1247 6 1

Opinie o Dre

Filtruj opinie po kryteriach:

men
 Opinia

Jak tam panowie hucznie zapowiadane podwyżki chyba niektórym wyszły bokiem nasz pan ( wiadomo o kogo chodzi ) znowu wszystkich wydymał a od jutra spodziewa się tłumów pod swoją budką a tydzień temu jeszcze nie wiedział nic o podwyżkach po prostu wstyd co ludzie podostawali i jak zostali docenieni i jak już ktoś pisał nie ważne co potrafisz nie ważne na ilu maszynach potrafisz robić nasz pan ma swoje kryteria i wartości którymi się kieruje Tak wiem że będą go bronić oczywiście zmianowi i ci co mają po 25 zł na godzinę i nic w tym dziwnego i naprawdę życze mu żeby zarabiał 20,000 tysięcy a nie te marne tylko 12,000

Pomocna?
Tak9Nie3
Ciekawski
 Opinia
@men 15.04.2019 20:02

skad wiesz, ze zarabia 12tys?

Pomocna?
Tak6Nie1
???
 Opinia
@Ciekawski 16.04.2019 12:40

A pan kierownik tylko to wyczytał czy może też coś innego i coś z tego zrozumiał bo były ważniejsze rzeczy niż te marne 12,000 tyś

Pomocna?
Tak7Nie2
: }
 Opinia
@Ciekawski 16.04.2019 12:40

Józek mi powiedział

Pomocna?
TakNie
Ciekawski
 Opinia
@??? 16.04.2019 21:26

Skoro dla ciebie to marne 12 tys zl, to po co sie silisz na forum a tym bardziej w tej robocie ? Z pensji nigdy nie bedziesz zadowolony, no chyba ze dla ciebie kasa to rzecz wtorna i wstajesz codziennie o 5:00 dla idei. To zwracam honor,,,

Pomocna?
Tak2Nie1
dodaj
 Opinia
@Ciekawski 17.04.2019 22:54

Jakie 12,000 dodaj jeszcze z 6,000 albo 8,000

Pomocna?
TakNie1
Jasio
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Firma identyczna jak meble Wójcik. Poza tym , normy z kosmosu , stawki po znajomości. Nie wazne co potrafisz, ile maszyn obslugujesz. Można, by tak wyliczać bez końca. Poza tym istna psychoza ,mobing i nagonka. Zaklad? Chcesz, być niewolnikiem? Dre zaprasza :) , totalnie nie polecam :)

Pomocna?
Tak11Nie2
end
 Opinia
@Jasio 10.04.2019 20:04

prawda zgadzam się podwyżki też po znajomości i według sobie tylko znanemu kryterium pana kierownika i nie ważne co potrafisz i na ilu maszynach potrafisz pracować

Pomocna?
Tak7Nie1
sum
 Opinia
@Jasio 10.04.2019 20:04

Niestety wszystko po znajomości jesteś znajomy masz wszystko niestety znajomości brak jakoś wszystko nie tak !

Pomocna?
Tak2Nie1
sum
 Opinia
@sum 12.04.2019 00:12

Czuć nasz pan kierownik wszyscy wiedzą że on kocham kocham kocham tylko on forever

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gżegżółka
 Opinia
@Jasio 10.04.2019 20:04

Czyli zgadza się to co napisałem jakiś czas temu.. (usunięte przez administratora)Najpierw tam trzeba zrobić przemeblowanie..

Pomocna?
Tak1Nie
Ja nie narzekam - znam zasady
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Gżegżółka 13.04.2019 20:57

Wykonalem polecenie nie tak jak powiedzial kierownik/szef i dostalem po premii? Przykro... ale kierownika ze musi pracowac z ludzmi ktorzy nie rozumieja slowa pisanego i mowionego Rob jak chce a bedziesz dostawal normalna pensje. Chcesz kozaczyc i podskakiwac to nie wylewaj zalu na goworku tylko sie ogarnij.

Pomocna?
TakNie
Gżegżółka
 Opinia
@Ja nie narzekam - znam zasady 13.04.2019 23:13

Twój sposób pisania pokazuje, że jesteś którymś z brygadzistow i że porządnie się sfrustrowałeś czytając moją wypowiedź.. Więc pewnie mam rację... Weź to na klatę jak facet- niewiele z was pożytku w pracy..

Pomocna?
Tak2Nie1
Bee
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Gżegżółka 14.04.2019 09:22

To prawda, bo tak naprawdę co potrafi robić owy brygadzista? Tak naprawdę to nic! no może tylko drzwi malować, i ewentualnie wynieść do poprawy. Zero pomocy dla pracownika żeby produkcja sprawniej szła.

Pomocna?
Tak1Nie
Pliss
 Opinia

Szefie !! Szanowne Szefostwo !i Wszyscy Święci ! prosimy tylko o jedno żeby znowu system podwyżek i wynagrodzeń nie był znowu ustalany przez szanownych panów kierowników bo znowu odbędzie się według schematu szfagrostwa u pana Ch. albo kolesiostwa u pana J. Czyli tak jak zwykle bez obiektywnego i uczciwego zdania . Wszystko powinno być ustalone odgórnie bez interwencji wyżej wymienionych panów po prostu uczciwie i obiektywnie przez ludzi którzy patrzą uczciwie i obiektywnie bez żadnych chorych urojeń i uprzedzeń do ludzi którzy naprawdę się starają nie kradną i uczciwie pracują na swoje wynagrodzenie . Bo niestety znowu będzie jak zwykle ci co mają dużo dostaną jeszcze więcej bo niestety tak działa nasz system naszych panów kierowników . Amen .

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zlota Rypla
 Opinia
@Pliss 26.02.2019 00:11

Patrzac na to co sie dzieje w firmie- t.j gnojenie pracownikow, mobbing na skale przemyslowa, upierniczanie premii, kolesiostwo, donosicielstwo, wprowadzania ciaglych zmian ktore sa tylko gorsze dla pracownika, wyzerowanie mozliwosci dorobienia (brak nadgodzin, systemy zmianowe np. Magazyn lub 4...) Panie Prezesie, Pana nie zastanawia czemu tyle pracownikow jest na L4? Wlasnie przez to co wyzej opisalem. Ludzie nie wytrzymuja psychicznie.

Pomocna?
Tak15Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oitak
 Opinia
@Pliss 26.02.2019 00:11

Oj tak daleko tym panom do uczciwego i równego traktowania wszystkich pracowników

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
cieniasy
 Opinia
@Zlota Rypla 26.02.2019 09:33

"gnojenie pracownikow", "mobbing na skale przemyslowa," - to ze ktos ci zwraca uwage po raz enty, ze robisz zle i marnujesz material to nie jest mobing tylko obowiazki przelozonego ... jesli nie chcesz pracowac to zmien pracodawce, a nie blokujesz miejsce.

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
cieniasy
 Opinia
@cieniasy 26.02.2019 21:55

oczywiście zgadzamy się z Panem Kerownikem to nie jest mobing bo to za trudne słowo dla Pana '' MOBING '' powtarzam jeszcze chwila i pan zrozumie !!! że nikt nie robi nic zle nie marnuje materiału i że nikt nie jest kretynem i wie po co przychodzi do pracy wszystko jest po to żeby up i..e. r.do.l. i.....c przez pana panie pracownika i pi.. e r ..d o.. li.sz panie cieniasy

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Zlota Rypla 26.02.2019 09:33

Prawda!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pytający
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Witam. Mam pytanie kiedy będą doładowywane karty na święta ? Wie ktoś?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hymm
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@pytający 05.04.2019 09:24

Kiedy to będą ale podwyżki bo już tyle wersji o każdej hali tylko na z1 i z2 cicho, nie ma komu przekazać czy będą czy nie i ile

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
żal
 Opinia
@Hymm 05.04.2019 11:57

Kiedyś poeta powiedział Taki mamy klimat my możemy powiedzieć Takiego mamy kierownika na innych halach wszyscy wiedzą już ile mają podwyżki i jak to wygląda a jak nie to idą do kierownika i wszystko wiedzą na temat a nasz jaki jest wszyscy wiedzą on podobno nie wie nic o żadnej podwyżce

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tyga
 Opinia

Muszę przyznać że nasz pan kierownik bardzo skutecznie obrzydza nam pracę w tym zakładzie tylko pytanie dlaczego i jaki ma cel ?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jest ok
 Opinia
@tyga 02.04.2019 18:20

Panowie i tak powinniśmy się cieszyć że mały Jaśiu śiu da nam zarobić 2400- 2500 zarabiamy i tak więcej niż Białorusini u Wójcika którzy mają po 2000 tyś

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bez nazwy. Nie chcę kłopotów.
Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja
@tyga 02.04.2019 18:20

Przepraszam. Mam jedno pytanie. Czytam ten portal od dłuższego czasu i czy to DRE, czy inne firmy w Polsce to jest źle,tragicznie..... Teraz mam do Was szczere pytanie: pracuję w Tramwaje Elblaskie od "X" lat i chcę zmienić pracę. Motywuję swoją decyzję tym: chcesz stracić życie rodzinne i towarzyskie to idź do pracy w komunikacji miejskiej.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bez nazwy. Nie chcę kłopotów.
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Bez nazwy. Nie chcę kłopotów. 04.04.2019 21:17

Warto zmienić?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
666
 Opinia

Niektórych ludzi pan kierownik nigdy nie będzie lubił ponieważ ich duch irytuje jego demony

Pomocna?
Tak9Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zibis63
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Drzwi papierowe, zamki rozpadające się po kilku latach eksploatacji.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@zibis63 31.03.2019 00:06

Wszystko zależy od tego jak eksploatujesz.. Kupiłem drzwi DRE kilka lat temu i służą do tej pory. Więc daruj sobie te głodne kawałki bo żadne drzwi nie wytrzymają jak się nimi ciągle (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nicky
 Opinia

Witam a jak się pracuje w Pasłęku bo chciałbym się tam zatrudnić na którym dziale najlepiej

Pomocna?
Tak10Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
: )
 Opinia
@Nicky 27.03.2019 19:10

Jest super !

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dr DRE
 Opinia

Czy są jakieś przyjęcia do pracy? Na jakie pieniądze można liczyć na początek? Jakie trzeba papiery, żeby móc obsługiwać maszyny?

Pomocna?
Tak20Nie3
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zlota Rypla
 Opinia
@Dr DRE 11.03.2019 12:07

Zdrowy kregoslup sie przyda i checi w podpierdzielaniu kolegow z pracy. Kasa? 15,40 na start, beka totalna Niektorzy pracuja po kilka lat i nie moga sie przebic przez 2500 wyplaty. Firma ma w pupie starych pracownikow.

Pomocna?
Tak25Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zzz
 Opinia
@Dr DRE 11.03.2019 12:07

Skoro nie chce ci sie podejsc do kadr aby zapytac czy jest praca dla ludzi z twoim wyksztalceniem to masz szanse za miesiac/dwa zaspiewac na tymze forum ‚znowu w zyciu mi nie wyszlo; pomocy pracuje za pieciu a kasa zadna; cos nietak z ta firma’. Lepiej poszukaj gdzie indziej.

Pomocna?
Tak14Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dr DRE
 Opinia
@Zzz 11.03.2019 22:18

Zzz- głupio gadasz, bracie. Tak się składa, że do kadr mam paręset km, bo właśnie jestem na etapie przeprowadzki w Elbląskie okolice.. Więc nie chęci mój panie.. Rozumiem, że te 15 z groszem to dla szeregowego pracownika. A jak się ma temat operatorów?

Pomocna?
Tak2Nie1
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zlota Rypla
 Opinia
@Dr DRE 12.03.2019 10:25

A skad wiesz, ze zostaniesz operatorem? Operator ma na start 17,09 bodajze. Jak wejdziesz komu trzeba w ... to moze awansujesz Nie ma od lutego zadnych nadgodzin wiec dalej perspektywy na zarobek nedzne

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zosia
 Opinia
@Dr DRE 11.03.2019 12:07

idz namagazyn tam futryny nosza jest spoko

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dr DRE
 Opinia
@Zlota Rypla 12.03.2019 10:39

Nie wiem, czy zostanę, czy nie, w każdym razie dzięki za odpowiedź /ostrzeżenie.. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Umcaumca
 Opinia
@Zlota Rypla 11.03.2019 20:03

To wyjątkowo zdolny jesteś ... jak to jest Twój szczyt... Podaj konkrety a nie piszesz farmazony

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ccc
 Opinia
@Dr DRE 12.03.2019 10:25

No widzisz jacy fajni ludzie tu pracują Jeszcze nie zacząłeś pracy a już śpiewają ci piosenki ; )

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dr DRE
 Opinia
@ccc 13.03.2019 18:49

Właśnie się zastanawiam, po co to robią? Przecież skoro jest tak źle jak piszą, to albo lubią być wykorzystywani, albo to zwyczajne koloryzowanie.. Nie widzę w tym logiki..

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
!!!
 Opinia
@Dr DRE 14.03.2019 13:15

Prawdopodobnie pisał z tobą jakiś kierownik albo brygadzista a oni zarabiają świetnie nie to co zwykli pracownicy na pewno prawdą jest że bez sobót i nadgodzin zarobisz 2400 - 2500 pln

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dr DRE
 Opinia

:/

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NNN
 Opinia

Nie jestes anonimowy w sieci.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
piiss
 Opinia
@NNN 16.03.2019 22:51

Facet okrada mnie i moje dzieci !!! zamknij mnie !!! pliss może będą miały lepiej ???

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pliss??
 Opinia
@NNN 16.03.2019 22:51

pliis??

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pliss??
 Opinia
@NNN 16.03.2019 22:51

Pliss gdzie jesteś ???

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zlota Rypla
 Opinia

I jak tam obiecane podwyzki? Nadgodzin nie ma, sobot nie ma. 2300-2600 na reke za fizyczny zapierdziel. Do tego na wioche trzeba dojechac na ta 6 rano. Magazyn dostal w nagrode upierdzielona premie Nowi pracownicy po 2 dniach uciekaja. Starzy siedza na l4, bo nie oplaca sie pracowac Firma sie rozwija, kosztem pracownika

Pomocna?
Tak34Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
???
 Opinia
@Zlota Rypla 07.03.2019 19:39

U nas też lipa Na Z2 soboty są jak trzeba na Z1 soboty są jak trzeba ale tylko dla wybrańców bo jak powiedział nasz mały janek na tych panów to Mnie nie stać i przychodzą tylko wybrańcy ( tak jak by to były jego pieniądze i płacił ze swojej kieszeni a przecież naszego małego janka interesuje tylko nasza kieszeń !!! ) większy szef od samego Prezesa !!! cienko widzę te podwyżki u małego dzbana ?? u mnie w tym miesiącu 2.400 pln super a ile u małego janka 12.000 pln ?? czy więcej ???? nikt chyba nad tym już nie panuje masakra jakaś jak żyć ? jak przeżyć ?? gdzie coś kupić coś odłożyć na czarną godzine ?? gdzie rodzina ?? wegetacja !!!! a mały janek nasz poborca finansowy jest wszędzie i trzyma ręke na pulsie a nawet dwie ręce Nic dla ludzi wszystko dla siebie !!!! Amen !!! SZEFIE !!!! POMOCY !!!!

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pała
 Opinia
@??? 08.03.2019 18:56

Taa Łeb łysieje mózg maleje duuppa szaleje i postanowił będę piękny i se zapuścił brode jak na ...huhu uju haha piękne i kręcone fujj może będę bardziej meski ???? nie jesteś ??

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dziad
 Opinia
@Zlota Rypla 07.03.2019 19:39

Panowie nikt nam nie da nic za darmo jak dostaniemy to potem skutecznie je nam zapie ..r...olą w premii bo że coć nie tak albo inaczej pamiętajcie że zera na koncie muszą się zgadzać ale nie wam . Tak jak u Wójcjka dał bony a potem zaje..b a ..l w premii !!! A na 500 + też musieli gdzieś znaleźć !!!

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aaa
 Opinia
@??? 08.03.2019 18:56

Skoro tak ci zle to zmien prace. Po co masz wegetowac? Twoj wolny wybor. Sam jestes kowalem swojego sukcesu

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zeus
 Opinia
@Aaa 09.03.2019 07:52

Witam wolisz być Minerwą czy Ateną bo twoje przemyślenia są bardzo przemyślane i inteligientne Czekałem właśnie na takie bo płynie z nich głęboka Myśl i przemyślenie przemyśleń wszystkich myśli !! O brawo Ty !! a głupi ja !! jak mogłem !! przepraszam ???

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zeus
 Opinia
@Aaa 09.03.2019 07:52

Przepraszam o wielkie Aaa

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zeus
 Opinia
@Aaa 09.03.2019 07:52

pozwól że ucałuje twoje stopy ale chyba nie godzien ich ja być

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aaa
 Opinia
@Zeus 09.03.2019 16:07

obejdzie sie. pamietaj, jesli nie radzisz sobie w zyciu to twoj problem a nie pracodawcy.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zlota Rypla
 Opinia
@Aaa 09.03.2019 16:50

Pracodawca zaraz bedzie sobie sam zasuwal, bo chyba polowa firmy zastanawia sie kiedy isc na l4 i juz nigdy nie wrocic. Ja pamietam te obietnice, ze od marca pracy bedzie duzo- soboty i nadgodziny. Nie lenie sie, biore kazda nadgodzine jaka jest, tylko od lutego nie ma nic. Podwyzki tez nie ma, a wyplata? 2400 na reke. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aaa
 Opinia
@Zlota Rypla 09.03.2019 20:02

powtorze sie po raz ostatni : pamietaj, jesli nie radzisz sobie w zyciu to TWOJ problem a nie PRACODAWCY. wiekszymi sie juz nie da.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pppp
 Opinia
@Aaa 10.03.2019 14:16

Dokładnie !

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

hejterzy online pozdrawiam serdecznie hahaha

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Reżyser kina akcji
 Opinia

Wszyscy mówicie " pisałeś z sensem a teraz co..." nie napilem się i nic mi się nie stało, też mam rodzinę i właśnie Dla niej bym starał się coś zrobić gdyby byłoby mi tak źle jak to opisują niektórzy tutaj... Nie jestem dzieciakiem, pracuje w tej firmie ponad 10lat, nie mówię, że zawsze było fajnie i kolorowo ale od początku starałem się stawiać pewne granice wobec hamstwa i odzywek od brygadzistow ale i od kierownika przez szacunek wobec samego siebie. Ale przy tym wszystkim dawałem z siebie stówe jako pracownik, a wiedząc że po za mania wyższości jaka maja nie którzy ludzie kiedy dostaną jakieś stanowisko nie przemawia za nimi nic innego, nie raz stawialem na jedną kartę i sam dążyłem do konfrontacji kiedy ktoś próbował mi coś zarzucić. I choć od kilku lat nie narzekam na tą pracę to kiedy wtedy to poczytałem, pomyślałem, że może warto coś zrobić . Dzisiaj mówicie że pisałem dobrze z sensem itd... Więc kto z dalej narzekających coś próbował zmienić? Nie tutaj się szuka pomocy, wtedy wyglądało tak jakby większość, byla nie zadowolona i starałem się wytłumaczyć, że razem możecie zmienić dużo, dzisiaj się okazuje że jest garstka niezadowolona i Wypowiada się tylko tutaj... Dlaczego.....

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
p
 Opinia
@Reżyser kina akcji 27.02.2019 16:50

Panie Rezyserze piszesz mówisz i co ????piszesz cytat ..Warto coś zrobić … pytanie co zrobiłeś ? piszesz cytat .. starałem się wytłumaczyć i co ?/.. razem możecie zmienić dużo a ty co ?? razem możecie zmienić dużo ? ?? A ty co próbowałeś zmienić kiedy i gdzie ?? Jeżeli mnie ktoś okrada to nawet jeśli będę tylko garstką jak piszesz to i tak będę dalej okradany fakt . Może nie tutaj szuka się pomocy ale wiele osób dowiedziało się prawdy dopiero tutaj i pytanie ? Jeżeli dla ciebie jest tak świetnie to dlaczego jest dla innych tak żle ! Bardzo cię proszę o pomoc sam nie dam rady tylko ty możesz mi pomóc proszę zrób coś

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Reżyser kina akcji
 Opinia
@p 28.02.2019 00:10

Napisałem właśnie dlaczego jest mi dobrze, a czemu Tobie źle? Nie wiem. Okrada to trochę zbyt duże słowo, ktoś może nie przyznawać Ci premii lub podwyżki , więc jeżeli sądzisz że nie słusznie i masz na to argumenty a ktoś kto robi to samo co Ty zarabia więcej no to chyba sprawa jest prosta.... Wiesz czasami ludziom jest źle z samego faktu, że rano muszą wstać i iść do pracy...

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
stefan
 Opinia
@Reżyser kina akcji 27.02.2019 16:50

jak sie dostac na magazyn ponoc dobre zarobki przyjmuja

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pan J.
 Opinia
@Reżyser kina akcji 27.02.2019 16:50

Mesjasz Mamy Nowego Mesjasza Boże Pobłogosław Bo Nie Wie Jakie Dobro Czyni Alleluja !!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pan J.
 Opinia
@Reżyser kina akcji 27.02.2019 16:50

Daj mi nr . tel . !!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
billaden
 Opinia
@Reżyser kina akcji 27.02.2019 16:50

rezyser kina akcji jaka szkole skonczyles marnujesz sie tutaj

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Reżyser kina akcji
 Opinia
@Pan J. 28.02.2019 23:59

Załatw sobie lepiej numer do dobrego Pana doktora, bo widać, że z główką nie do końca wszystko w porządku...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
truth
 Opinia
@Reżyser kina akcji 27.02.2019 16:50

Panie Reżyserze zwolnij się i zacznij pisać jakieś komedie albo komediodramaty bo żart przedni jest twój i to co piszesz . A twoja rodzina jak piszesz że dla niej zrobił byś wszystko podobno nie do końca wszystko w niej jest Twoje jak mówią niektórzy twoi znajomi ale nie wiem czy to prawda . pozdrawiam ciebie i twoją rodzine

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Reżyser kina akcji
 Opinia
@truth 01.03.2019 23:53

O, to moglibyśmy stworzyć duet bo ty byś mógł pisać niezłe powieści fantastyczne skoro wydaje ci się, że moi znajomi mogliby tobie coś mówić... Twoi znajomi mówią że jesteś chory psychicznie, ale też nie wiem czy to prawda...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
To ja
 Opinia
@Reżyser kina akcji 28.02.2019 13:27

Jak się ma odpowiednią atmosferę w pracy to się chce wstawać i z przyjemnością robić swoje-robilem na Z4 masakra nie praca

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kocioł
 Opinia
@Reżyser kina akcji 01.03.2019 19:04

Wszystkich wysyłasz do doktora albo mówisz że są chorzy psychicznie a to może z tobą jest coś nie tak i potrzebujesz pomocy ?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Reżyser kina akcji
 Opinia
@kocioł 06.03.2019 17:47

Faktycznie tego nie przemyślałem, zastanowię się nad tym... A ten koleś co o Mesjaszu pisał na pewno miał tylko zły dzień... Przepraszam. Tylko tak dla przypomnienia - nigdy nie wrzucałem wszystkich do jednego worka i zawsze to podkreślam. Wiem na własnym przykładzie, że dużo zależy od samego człowieka jak będzie traktowany, i jak będzie się czuł w pracy, a sama praca jest jak każda inna, robić trzeba bo za leżenie nikt nie płaci, jedni dzwigaja inni nie, ktoś musi być operatorem, a ktoś inny pomocnikiem itd. Sprawiedliwości nie ma i nie będzie, a problemy personalne są indywidualna sprawa i albo ktoś chce je rozwiązać albo obwinia cały świat a sam nic nie robi.. Widzisz wystarczy tylko kilka dziwnych wpisów i ludzie zapominają o tym że narzekali przed chwilą na pracę i skupiają się na pozdrowieniach. Za jakiś czas znowu ktoś sobie przypomni, ze jest strasznie źle i od nowa zacznie się ten sam temat... Czemu? Bo ciągle marudza Ci sami a na go work nikt im niestety nie pomoże... Tak więc: tym czasem, miłej pracy którą jednak w gruncie rzeczy większość znosi, reszta może potrzebuje porównania.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lolo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Tralala

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Reżyser kina akcji
 Opinia

(usunięte przez administratora) AAA LUDZIE..!! WY CHYBA. NIE TE TABLETKI RANO PRZYJMUJECIE! czytając te wasze komentarze to faktycznie można stwierdzić, że z niektórymi kontakt może być ograniczony, wypadałoby się zastanowić czy to aby nie stąd wasze problemy w pracy ????

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pifpaf
 Opinia
@Reżyser kina akcji 26.02.2019 22:47

Może rozwiń myśl bo kiedyś byłem pod wrażeniem a dziś chyba z tobą coś nie tak ???

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pifpaf
 Opinia
@Reżyser kina akcji 26.02.2019 22:47

(usunięte przez administratora)!a kiedyś dycha punkt w punkt masakra ???!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Reżyser kina akcji
 Opinia
@pifpaf 26.02.2019 23:18

Kiedyś myślałem, że piszą tu ludzie którzy chcą pracować tylko trzeba im trochę pomóc... Próbowałem. Jeżeli byłeś pod wrażeniem to chyba przyznasz, że nie jest tak źle jak niektórzy piszą. To jest praca a nie (usunięte przez administratora) koncentracyjny. Każdy by chciał czegoś więcej, ale nie popadajmy w paranoje... Nie długo będą mówić, że muszą dopłacać żeby pracować. NIE BIERZ TEGO DO SIEBIE, NIE MÓWIŁEM O WSZYSTKICH! P. S - KRETYN??? DAJ SPOKÓJ STARY...

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Reżyser kina akcji
 Opinia
@pifpaf 26.02.2019 23:18

Wchodzisz na go work mija rok, dwa a tu ciągle to samo piszą Ci sami "szefie ratunku... Pomocy! Wszyscy są źli tylko ja dobry... " i sypia argumentami jak z wora, mobbing, srobbing,premie za darmo zabierają, 20 lat bez podwyżki pracują... No bez jaj, pracował byś gdybyś miał się tak męczyć jak co niektórzy tutaj?? Tak świetnie pracują i tu pomocy szukają?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mobi
 Opinia
@Reżyser kina akcji 27.02.2019 01:04

Dzieciaku, moze niektorzy maja rodzine na utrzymaniu i musza tam robic poki co. W tej pracy zesralo sie totalnie. Nie pozdrawiam ludzi z magazynu, co roku tam zagladam i zostaje moze 5 osob z 50. A ponoc tak cudownie maja!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pik
 Opinia
@Reżyser kina akcji 26.02.2019 23:54

troche panie przesadzasz w czym chciałeś pomagać pisałeś z sensem a tera cie poniosło tylko po co ? na..pi..łeś się teraz czy jak

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jarosław
 Opinia
@Reżyser kina akcji 26.02.2019 23:54

PiS Wam Pomoże !!!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kosmos
 Opinia

Trzeba tylko do marca czekac i zobaczymy nowy system wynagrodzeń

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zz
 Opinia
@Kosmos 22.01.2019 18:15

Powiem Wam Jak Będzie a będzie jak zwykle czyli ci co mają już najwięcej dostaną jeszcze więcej czyli mają już po 22pln albo 23 na godzinę czyli super operatorzy albo ci którzy dostali 7% albo 10% podwyżki oni dostaną jeszcze więcej i już jak zwykle a reszta wiadomo to tylko reszta jak zwykle !

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gkgf
 Opinia
@zz 26.01.2019 11:26

A dlaczego dostali? Za zapiera.. lanie! W chu.ja ktoś nie leci, na zwolnienia z katarem nie chodzi to i ma. Uważam że wszystkim się podwyżki należą ale z podejściem takim że jest pracownik i pracownik który pracuje i który ma na wszystko(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
A to ja
 Opinia
@zz 26.01.2019 11:26

Fachowcy czy tylko ci co głęboko palca trzymają w ciepłym miejscu "kierownika" albo pomazańcy???

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Beka z was
 Opinia
@A to ja 27.01.2019 13:18

Hahaha Wez sobie oszczedz. Zawsze robie najwiecej nadgodzin, a mam stawke mniejsza niz najwieksze lenie. A w tym samym czasie sie zatrudnilem

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
***
 Opinia
@Gkgf 26.01.2019 13:05

Właśnie dobrze powiedziane wszystkim się należą ale niestety rzeczywistość okazała się trochę inna nie wszyscy dostali

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik2
 Opinia
@Beka z was 28.01.2019 10:00

castora*ma czeka wlasnie na ciebie, po cholere sie meczysz ? obywatelu zrob sobie dobrze sam!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kkkjjjjiiii
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Gkgf 26.01.2019 13:05

Pie___rdo__lenie o szopenie. Pracowałem w tym (usunięte przez administratora) kilka lat. Na zwolnieniu byłem 2 razy. W tym raz ze względu uszkodzenia dysku w części lędźwiowej spowodowanym dźwiganiem fajansu który jest tam produkowany. Pracownik nie jest doceniany w żadnym stopniu. Różnica w wynagrodzeniu prowadzącego stołu montażowego a jego pomocnika jest groszowa. Na podwyżkę po zmianie stanowiska czekałem pół roku. Jeżeli nie wyrwiesz zębami jakiejkolwiek podwyżki nie licz że ktoś zwróci uwagę na to że się starasz. I zwrócę jeszcze uwagę na to że ludzie mają tam po kilkadziesiąt dni zaległego urlopu którego nie mogą wykorzystać bo zawsze jest z tym problem. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam naczelnego donosiciela hali Z-4.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pliss
 Opinia
@Kosmos 22.01.2019 18:15

Szefie !! Szanowne Szefostwo !i Wszyscy Święci ! prosimy tylko o jedno żeby znowu system podwyżek i wynagrodzeń nie był znowu ustalany przez szanownych panów kierowników bo znowu odbędzie się według schematu szfagrostwa u pana Ch. albo kolesiostwa u pana J. Czyli tak jak zwykle bez obiektywnego i uczciwego zdania . Wszystko powinno być ustalone odgórnie bez interwencji wyżej wymienionych panów po prostu uczciwie i obiektywnie przez ludzi którzy patrzą uczciwie i obiektywnie bez żadnych chorych urojeń i uprzedzeń do ludzi którzy naprawdę się starają nie kradną i uczciwie pracują na swoje wynagrodzenie . Bo niestety znowu będzie jak zwykle ci co mają dużo dostaną jeszcze więcej bo niestety tak działa nasz system naszych panów kierowników . Amen .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zxc
 Opinia

Kierowniku szanowny, mam takie małe pytanko. Jak niskie trzeba mieć IQ żeby zostać brygadzistą/pomocnikiem brygadzisty na Z2? Pytam tylko i wyłącznie z ciekawości.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
IQ
 Opinia
@Zxc 19.02.2019 21:57

Zależy Panie kolego w jakich skalach w binetowskich czy wechslerowskich fakt nie wiele się różnią ale jednak kilka punktów więcej na pewno co dla niektórych robi różnicę a niektórzy zmianowi albo pomocnicy rozsiali się jak grzyb po hali albo odziedziczyli schede po innych inteligientach i nic już im nie pomoże i tak to się kręci a inteligencja im W niczym nie przeszkadza bo niestety dzban pusty .

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sup
 Opinia
@Zxc 19.02.2019 21:57

Taa grzyby żądzą to jest super inteligient ale szkołe jaką kolwiek to trzeba skończyć boo i pisać nauczą i czytać każdego kretyna chyba no ale może irokez wystarczy i świetne ciuchy w pracy bo co się nie wie to się na wygląda

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracuś
 Opinia

Kocham ta firmę. I kierownika też kocham I majstra kocham

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Myśliwy
 Opinia
@Pracuś 17.02.2019 21:37

My też kochamy wszystkie zwierzątka leśne i te polne te większe i mniejsze te Grube i te biedne chudziutkie te co skaczą i te co fruwają

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwka
 Opinia
@Pracuś 17.02.2019 21:37

Ty lepiej Kochaj Żone i syna !!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
SeSemla
 Opinia

Brawo !! Nosił Wilk Razy Kilka Ponieśli i Ustrzelili W końcu Grubego Zająca No i super w końcu chociaż raz system okazał się sprawiedliwy dla takiego sk….syna !!! chociaż raz gratki dla Krzysia bądź taki zawsze a ludzie cię docenią nie kradnij a w końcu będziesz kimś !! Daj Ludziom Sprawiedliwie A będziesz wielki !! Amen !! 1Amen !!

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sekunda
 Opinia
@SeSemla 14.02.2019 00:26

No i dobrze na patyki Królewicza może trochę pokory w życiu a nie że wszyscy go okradają i nie dają mu zarobić może tera siara go doj..e...b.....jj...e!! tak jak i on to robił ludziom !!

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
luk
 Opinia
@SeSemla 14.02.2019 00:26

Najważniejsze że było 22,50 zł i super operator i kasa się zgadza

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adolf
 Opinia

Witam mam pytanie czy ma może ktoś pożyczyć przewodnik po lasach polskich ? Chyba na dobry dział trafiłem?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
maniek
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Adolf 11.02.2019 19:19

chyba na magazyn trafiles powodzenia

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pomocny
 Opinia
@Adolf 11.02.2019 19:19

Super Adolfie Twój żart jest zajefajny a twój nick rozwala system I t Super Adolfie Jesteś jedwabisty Twój żart jest zajefajny jest mi bardzo przykro że tacy idioci piszą tu i teraz mam taki przewodnik daj mi nr tel to ci pożyczę Trzecia Rzesza Jest Bardzo Z Ciebie Zadowolona mam ta

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktoś
 Opinia

Witam wszystkich ma ktoś pożyczyć wkładki do butów na sobote wieczór

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pomocny
 Opinia
@Ktoś 12.02.2019 19:31

Ja mam panie kierowniku tylko nie wiem czy mam takie małe wiadomo rozmiar buta świadczy chyba pan wie najlepiej wiadomo o o czym ale może pan se przyciąć żeby pasowały do wymaganego wymiaru dla sz.p .kierownika

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
On
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia

Pozdrowienia dla Groszka zMagazynu

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
maniek
 Opinia

na magazynie lataja z tymi futrynami jacy podjarani a za pare miesiecy sam se zrobi

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pufa
 Opinia

Haha Lewy pod prysznicem to nic jak on się kąpie to Pan Zwierzak stoi już przebrany w blokach startowych prawie już w samochodzie . No co prawda teraz się trochę uspokoił bo wie że podwyżki niedługo i postanowił że idzie do kierownika a on po prostu ma vvyiebane i chce taką samą podwyżkę jak ma Galóba i nie będzie mniej zarabiał niż ten opierdalaka bo kierownik mu powiedział że się pomylił jak mu dawał taką małą podwyżkę bo przecież szczęsnik robi mnie niż on panie kierowniku

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oj Miśiu
 Opinia
@pufa 01.02.2019 19:23

No trochę ma racje pan Mietek jest cwańszy od samego cwaniaka może nikt tego nie widzi ale pan Mietek potrafi przychodząc na 8 godzin do pracy pracuje tylko 6 no jak trzeba to 6,5 godziny reszta to ide se z paleciakiem a kto mi zabroni albo jabłuszko po drodze albo se postoje se . Super operator = Super kombinator takich ludzi pan kierownik to docenia

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
amin
 Opinia
@Oj Miśiu 02.02.2019 15:16

Dobrze że generał wraca bo pan Be . chyba nie daje rady tylko kasa ma się zgadzać

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
amin
 Opinia
@Oj Miśiu 02.02.2019 15:16

Dobrze że generał wraca bo pan Be . chyba nie daje rady tylko kasa ma się zgadzać

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zadowolony
 Opinia

Lubię tu zaglądać ;) Dziękuję wtedy Bogu, że nie muszę tam pracować i nie muszę się kłaniać przełożonym co w większości stanowią zwykli prości ludzie z przerośniętym ego. Pozdrawiam pracowników i życzę wytrwałości ;)

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik zadowolony
 Opinia
@Zadowolony 03.02.2019 18:27

Ja pracuje w tej firmie już trochę czasu i nie narzekam :) myślę że co nie którzy mają bujną wyobraźnię na temat pracy w DRE to nie są ludzie którzy byli by zadowoleni z czego kolwiek . Teraz pytanie do wszystkich pracownikow ? Jak wam jest aż tak zle to dlaczego nie zmienicie pracy ? Na wasze miejsce jest sporo ludzi którzy dążą do czegoś starają się . Bo co nie którzy tylko patrzą w telefony i czekają żeby 8 h przelecialo. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
SP
 Opinia
@Pracownik zadowolony 04.02.2019 09:20

Ta ostatnio przyjęli 16 zostało 2 jest super

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zadowolony
 Opinia
@Pracownik zadowolony 04.02.2019 09:20

Tak jest cudownie jak mówisz, że starzy pracownicy uciekają. A trochę to tylko trochę. Te 2500 zarabiało się 20 lat temu w tej firmie i wtedy było zupełnie inaczej. Kiedyś też się patrzyło w telefony i grało w karty. Ale jak przychodzi gimbaza do pracy bez żadnych wartości to tak jest.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik zadowolony
 Opinia
@Zadowolony 04.02.2019 19:38

A co masz 2500 ? Bo ja mam 3500 :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
***
 Opinia
@Pracownik zadowolony 04.02.2019 22:10

Czujesz oddech na plecach czy wsadziłeś se sam paluszka w d.....e i sprawdzasz se stan prostaty ? Czy nie możesz zrozumieć że nikt nie mówi nie pisz nic złego o FIRMIE ludzie chcą pracować tu ale chcą też być uczciwie wynagradzani za to co robią a nie okradani za nic po prostu bo pan J . K ma focha Albo się nie wyspał . 7 - 8 LAT Temu zarabiałem więcej niż dzisiaj

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zadowolony
 Opinia
@Pracownik zadowolony 04.02.2019 22:10

Powiedz jeszcze, że jedziesz do pracy z uśmiechem na twarzy i to Twoje marzenie i spełnienie :) Aaa i Twoja pasja :) Dlatego miej nawet i 4000 :)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik zadowolony
 Opinia
@*** 04.02.2019 23:37

Bo te 7-8 lat temu nie opierd**ałęś się tak jak teraz !

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
**
 Opinia
@Pracownik zadowolony 05.02.2019 05:29

Nie rozumiem kochanie dlaczego jesteś dla mnie taki okrutny przecież dobrze wiesz że 7-8 lat temu pracowałem tak samo jak dzisiaj i nigdy się nie (usunięte przez administratora) nie wiem po co tak piszesz

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zlota Rypla
 Opinia
@Zadowolony 03.02.2019 18:27

Ja zarabialem wiecej na okresie probnym niz teraz. Wyplaty to istna loteria. Bez tej smiesznej premii to wychodzi 2k na reke. 2k za zapierdzielanie az kregoslup trzeszczy. Bo ktorys z tych smiesznych kierownikow ma zly dzien i musi sobie ulzyc. Czas sie pozegnac smieszna firemko. Wiem wiem, banda *** z Wojcikow i Krismara juz czeka na moje miejsce.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Milirm
 Opinia
@Zlota Rypla 08.02.2019 12:53

Żegnamy !

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
maniek
 Opinia

przyjmuja do pracy tylko niena magazyn

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wali to
 Opinia
@maniek 08.02.2019 17:33

Na magazynie zarabia dobrze garstka ludzi. Reszta to pacholy za grosze

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kombajnista
 Opinia

Pozdrawiamy mułka z3 trzeba długo pracować żeby mieć taką pracę

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lemke B
 Opinia

Produkcja wysokiej jakości Moje sugestie dla Dre: Nie mam żadnych sugestii ponieważ produkcja jest wysokiej jakości Lubię atmosferę w Dre za: Podejście pracowników do Klientów

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Vcxz
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia

Jedyne co mnie trzyma w tej pracy, to dobre zarobki. Ponad 3tysiące na Elbląskie możliwości, to dość sporo. Jednak praca na dłuższą metę w tej firmie, to chyba tylko dla kaskaderów. Na te 3 z czymś musisz robić po 10godzin i błagać na kolanach o soboty. Co do sobót... Jest to NAGRODA, że przyjdziesz do pracy, ale tylko wtedy, gdy robisz nadgodziny. Piszę tu o magazynie. No chyba, że jesteś z okolic Starego Pola i podwieziesz Pana Leona do pracy- wtedy każda będzie Twoja. Pozatym każdy gada na każdego, nikt sie wzajemnie nie lubi, może poza skrajnymi przypadkami. Poza pieniędzmi dorabiam się tam urazów kręgosłupa... Na szczęście minimalnymi kroczkami zbliżam się do otworzenia własnej działalności

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Takie zycie
 Opinia
@Vcxz 18.01.2019 23:33

Ja sie dorabiam rozwolnienia z nerwow. System sobot chory, a brygadzisci smieja sie w twarz

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bvgy
 Opinia
@Takie zycie 19.01.2019 04:59

nie podoba sie praca ? zmien na wymarzona

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ks
 Opinia
@Vcxz 18.01.2019 23:33

Ja mam 2.400 bez sobót bez nadgodzin bez dodatków zwykła pensja jestem operator zdegradowany bez wytłumaczenia dlaczego bez odpowiedzi po prostu pan tak chciał i zdania nie zmienie pracuje ponad 10 lat i jak zaczynałem pracować zarabiałem więcej niż teraz

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
??
 Opinia
@ks 20.01.2019 20:46

Za taka kase w tak chorej firmie to nie oplaca sie przeciez pracowac

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
??
 Opinia
@ks 20.01.2019 20:46

Przecież to raczej niemożliwe żeby ludzie pracujący ponad 10 lat w takiej firmie zarabiali po 2400 pln jak

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bing
 Opinia
@ks 20.01.2019 20:46

Nie rozumiem jak ? jak panie Prezesie człowiek który pracuje ponad 10 Lat może zarabiać 2.400 przecież ten człowiek budował tą firme prawie od początku od podstaw a teraz jest zwykłym śmieciem i nic po tylu latach mu się nie należy . Bo Nasz Pan Wie swoje i nic jego zdania nie zmieni Odpowiedz -Ten Pan Już Jest Mi Nie Potrzebny ,Pan zrobił swoje i Pan Może Odejść

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gorzelko
 Opinia

Pozdrawiam Pana Leona który cały czas się zneca nad pracownikami

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia
@Gorzelko 15.01.2019 17:45

Wlasnie powinni z tym zrobic porzadek

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
To ja
 Opinia
@Adam 16.01.2019 15:02

Nie wiem czy Leonso jest gorszy na trzezwo czy po paru mocnych. Pogromca magazynu

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prawdziwy
 Opinia
@To ja 18.01.2019 19:21

Pogromca magazynu pan Leon dalej jeździ pod wpływem i zneca się nad pracownikami, nie dziwię się czemu ludzie zwalniają się. Brawo Panie Leon...

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
To ja
 Opinia

Panie Prezes gdzie te podwyżki obiecane? Druga zmiana wchodzi na produkcje i mysli Pan, ze w tej chorej atmosferze ludzie zostana? Po uwaleniu nadgodzin i sobot? Polowa ekipy odchodzi na dzien dobry. Niech wielece genialny kierownik i (usunięte przez administratora) sami sobie drzwi kleja!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Dre - Gronowo

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dre

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.