Dre

Gronowo

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1041 ocen.

Dre
2 1041 6 1

Opinie o Dre

Gżegżółka

Bardzo dobra firma. Zarobki- jak na stolarnię- bardzo przyzwoite, powiedziałbym wysokie. Oczywiście w zależności od zajmowanego stanowiska. Pieniądze zawsze na czas, bonusy na święta i karty na obiekty sportowe. Sporym problemem są nieodpowiedni ludzie na stanowiskach brygadzistów- nieobiektywni, nie szukający rozwiązań.. Moim zdaniem ludzie na takie stanowisko powinni być dobierani według innych kryteriów. Tutaj mamy do czynienia ze schematem: "jestem brygadzistą, mam władzę i co mi zrobisz". Poważny problem do rozwiązania. Moje sugestie dla Dre: Profesjonalne szkolenia dla osób średniego szczebla kierowniczego, tzw. brygadzistów

p
@Gżegżółka 10.10.2018 19:16

dobrze powiedziane.ale to nie przejdzie odnosnie brygadzistow..to nie korporacja typu Microsoft tylko stolarnia.Fabryka Ikea w europie zachodniej powinna byc dobrym odnosnikiem do sredniego szczebla.pozatym place jak na elblag dobre klimat szwankuje.

Gżegżółka
@p 10.10.2018 22:04

Nie ma zgody co do jednego- to już nie jest zwykła stolarnia. To nie garaż z trzema maszynami. Myślę, że firmie bliżej do korporacji, dlatego według mnie dużo większy nacisk powinno się położyć na odpowiednim doborze kadry- zwłaszcza w tak delikatnej materii jaką jest kontakt kierownik- pracownik. W mojej opinii żaden z obecnych brygadzistów nie jest odpowiednio przygotowany do sprawowania tej funkcji.

p
@Gżegżółka 11.10.2018 02:25

Oczywiscie ze nie.zgadzam sie ze to durza firma.chcialem powiedziec ze akurat roznica miedzy zakladem produkcyjnym a korporacja typu Microsoft polega na tym ze ludzie pracujacy w owej korporacji to koncern globalny zatrudniajacy ludzi przeszkolonych na kazdym szczeblu placacy durze pieniadze..a DRE to firma produkujaca dzwi aspirujaca do bycia marka globalna..ale nie ma co gdybac.Jacy ludzie sa majstrami czy kierownikami.to ludzie bez wyksztalcenia pracujacy iles jako zwykli pracownicy dobrani wedle wlazidupstwa.DRE w Elblagu poza alstomem najlepsza firma.ale zestawilem akurat nie na miejscu Microsoft z dre to jakbym porownywal goliata z davidem.zreszta inny sektor.chcialem powiedziec ze pracujac w dre na produkcji nie trzeba za wiele umiec....to glownie obsluga maszyn i pomocnicy.

Gżegżółka
@p 11.10.2018 06:58

Dlatego wydaje mi się, że chcąc odbudować pozytywny wizerunek w oczach pracowników należy położyć nacisk na dobór odpowiednich osób, przeszkodzić te osoby, bo tak jak napisałem wyżej- to bardzo specyficzna funkcja, którą jest nadużywania przez naszych "majstrów".. Myślę, że chcąc aspirować do miana marki globalnej trzeba zrobić porządek z tymi- jakby nie patrzeć- podstawowymi problemami..

Tzw. Brygadzista
@Gżegżółka 11.10.2018 02:25

W Twojej opini mówisz..? Najwidoczniej nie znasz wszystkich brygadzistow w firmie D. R. E, albo próbujesz wywołać wilka z lasu...

Gżegżółka
@Tzw. Brygadzista 14.10.2018 21:04

..nie rozumiem ostatniej części Twojej wypowiedzi...

Tzw. Brygadzista
@Gżegżółka 15.10.2018 05:05

Jeżeli nie rozumiesz to uznaj że jej nie napisałem. Skup się na pierwszej części... Miałeś do czynienia z każdym brygadzistą w firmie, że wystawiasz taka opinię??

Gżegżółka
@Tzw. Brygadzista 15.10.2018 21:14

Absolutnie ze wszystkimi- z tymi którzy nimi byli i z tymi, którzy nimi są.. na tej podstawie zdecydowanie obiektywnie potrafię ocenić, że są do niczego- poruszę choćby pierwszy z brzegu temat kontaktów międzyludzkich- brak empatii, zakrawający niemal o mobbing.. A przykłady można mnożyć... Popraw mnie jeśli się mylę. Ale podaj merytoryczne przykłady jeśli tak nie jest, a nie piszesz o wilkach..

Tzw. Brygadzista
@Gżegżółka 15.10.2018 22:07

Wynika z tego co mówisz, że jeżeli pracujesz w D. R. E to po za obserwowaniem brygadzistow nic innego nie robisz... To może znaczyć, że masz jakąś fobie na ich punkcie? Zgodzę się z Tobą odnośnie tego, że faktycznie są tacy którym woda sodowa uderzyła do głowy i tacy którzy kompletnie nie nadają się na takie stanowisko. Jednak kij ma dwa końce, ciężko jako brygadzista pogodzić to żeby kierownik był zadowolony i ludzie szczęśliwi. W każdym razie nie o to chodzi, ale o to że chyba nie oceniasz zdecydowanie obiektywnie a tylko mocno wierzysz, że tak jest. A takim merytorycznym przykładem dla Ciebie jestem ja... Jeżeli wrzucasz wszystkich do jednego worka to raczej ze mną nie pracowałeś. Chociaż mogę się mylić, ale to by znaczyło, że problem masz sam ze sobą.

Gżegżółka
@Tzw. Brygadzista 16.10.2018 03:46

Cieszę się, że wziąłeś udział w dyskusji, ponieważ właśnie opinii strony zainteresowanej tutaj brakowało.. Ale do meritum: Zastosujmy zatem prostą symetrię- zabolały Cię moje słowa dotyczące brygadzistów, piszesz, że nie każdy jest taki i aby nie wrzucać wszystkich do jednego worka.. jak zatem mają czuć się pracownicy, którzy swoją pracę wykonują uczciwie i rzetelnie a są wrzucani do jednego worka (sic!) z brakorobami.. gdzie uczciwy podział?(bez kolesiostwa i osobistych animozji) Masz może pomysł jak to rozwiązać, czy jak innym- mało Ci na tym zależy i cieszy taki stan rzeczy? (bez urazy)

Olo
@Gżegżółka 16.10.2018 11:07

Prawda jest taka ze brygadzista i tak szybciej przymili sie kierownikowi niz stanie w obronie pracownika

Tzw. Brygadzista 2
@Gżegżółka 16.10.2018 11:07

Mam, ale na pewno nie na gowork

semi
@Gżegżółka 10.10.2018 19:16

brygadziści są nie odpowiedziaalni nie odpowiedni bez żadnego wykształcenia przypadkowi ludzie niektórzy są debilami bez żadnego wykształcenia nie potrafiący nawet pisać co niektóre grzyby i tacy ludzie robią co chcą a on nasz wszechmogący paczy i wierzy i jak kiedyś powiedział on sam nasz mały ale wielki kto przyjdzie pierwszy ten ma zawsze racje a rzeczywistość jest jednak inną prawdą i byli już tacy co mówili że jakość to prawie to to samo co jakoś to będzie ale nasz pan wszechmogąca wiedział o wszystkim i wierzył im albo wybierał swoją prawde a oni go dymali we wszystkie dziurki fujj

Wiara
@semi 16.10.2018 22:45

W końcu ktoś niech coś z tym zrobi.

Gżegżółka
@Wiara 17.10.2018 18:53

Jak sam widzisz podjąłem temat, ale najwidoczniej "góra" nie ma ochoty czegokolwiek zmieniać.. nie dziwcie się zatem, że klimat pracy zamiast zmienić się na plus, będzie jeszcze bardziej szwankować, bo majstrom na ludziach zależy w mniejszym stopniu niż na dawaniu się "głaskać" przez kierownika.. Taki świat, takie czasy...

Tzw. Brygadzista
@Gżegżółka 18.10.2018 15:07

Pytasz czy zwisa mi to tak jak innym... A u kogo już z tym byłeś? Szukasz "góry" na go work?? Odnośnie Twoich słów o brygadzistach to mnie nie zabolały bo ja siebie znam, a za innych odpowiedzialności nie biorę. Zgodziłem się z Tobą nie wszyscy się nadają, ale tak samo nie wszyscy ludzie się do pracy nadają jest masa leni którym wydaje się że zanim dadzą coś od siebie najpierw muszą coś dostać. Fakt jest taki że w firmie nie jest tak źle jak tutaj się to opisuje, bo większość ludzi raczej nie narzeka, a tu większość opini zostawiają Ci którzy na czymś lub kimś się przejechali i mają żal do całego świata, a w sumie każdy jest kowalem własnego losu. Jeżeli mówisz że żaden z brygadzistow się nie nadaje kompletnie to teraz Ty daj merytoryczny dowód na swoje słowa, ale na każdego z osobna jeżeli z każdym jednym miałeś do czynienia, bo ja wszystkich do jednego wora nie wpakowałem. A jeżeli uważasz, że byś był lepszym brygadzistą od swojego, to udowodnij to wszystkim, pokaz że masz większą wiedzę itd. Walnij mu konfrontację. Ja u siebie mam ogarniętych chłopaków, ale znam również swoją wartość. Jeżeli Twój przełożony nie ma takiej wiedzy jak Ty to pokaż to, ktoś na pewno zauważy. Bo jeżeli chodzi Ci tylko o to jak ktoś się odnosi lub traktuje to jest kwestia indywidualna. W każdym razie ja uważam, że bez względu na stanowisko przede wszystkim trzeba być człowiekiem.

salli

Z tym się zgadzam te 500 zl 2007 różni się od tego z 2018

salli

Ja myśle niech będzie to tylko 50 % prawdy z jednej i z drugiej strony to wszyscy powinni zrozumieć że jest chuujjowwwo

Peaca

Potrzebują do pasłęka do dre? Jak zarobki. Brygadzisci?

salli

Ja myśle niech będzie to tylko 50 % prawdy z jednej i z drugiej strony to wszyscy powinni zrozumieć że jest chuujjowwwo

Gżegżółka
@salli 13.10.2018 13:34

..a Ty pracujesz w DRE?

wloch

robie drugi tydzien do cwanego trafilem...i jest normalnie....zapierniczu nie ma normy sie spokojnie wyrabia,,,nikt nikogo nie goni,,,jest dobrze kasa tesz dobra,,w sumie nie jest puki co zle,,,niewiem jak u chlasty podobno tam jest durzo gorzej..ale w zyciu pracowalem durzo cierzej nisz tu

anonymous
@wloch 22.09.2018 18:57

z ortografia problemy

pańcio
@wloch 22.09.2018 18:57

z ortografią i z głową !!

Mały ????
@wloch 22.09.2018 18:57

Kasa dobra ? A skąd wiesz jak 2 tydzień robisz ? A po 2 jeśli 2 tysiące dla Ciebie to dobra kasa to ok ale chyba jak z mamą mieszkasz ????????

Mały ????

Miałem okazję tam pracować niestety przez 4 lata . Odradzam Z-0 kierownik ma tylko swoich pupili którzy mogą cokolwiek z nim załatwić a resztą ludzi to nawet gardzi i nie potrafi rozmawiać z ludźmi . nie licze brata ktory bierze większą kasę niż zmianowi hehe. O podwyżkę nie ma co prosić bo i tak nie ma szans chyba że jesteś nowy to oni czasem zarabiają więcej niż pracownik co tam robi 5 lat . Prócz tego kolesiostwo i nie miła atmosfera.

Hory

Tu nie ma miodu jaki się wydaje. Kręgosłupa nie kupisz za wypłatę.

Grubby
@Hory 03.10.2018 21:54

Odpoczniesz na zwolnieniu :D doladujesz energię

Google
@Grubby 04.10.2018 10:13

Musisz zmienić pracę na kuriera bo w samochodzie plecy cię nie bolą.

Nicko
@Hory 03.10.2018 21:54

Weź Ty sie za robote a nie wiecznie narzekacie za co bys chcial wyplate ? Za stanie i przegladanie facebook w czasie pracy

Google
@Nicko 06.10.2018 06:23

Umowy na stałe i tak nie dostaniecie chyba że pieski kierownika. Kierownik co nie przedłuży umowy i powie przyjdź za miesiąc to pomyślimy ????

Niunia
@Nicko 06.10.2018 06:23

Każdy pracuje A telefon to powszechna rzecz, to nie tę czasy że zerknąć nie wolno, w telefon kuka kiero, zmianowy no i pracownik. Odbywa to się w czasie pracy ale w wolnej chwili tak jest już w każdym zakładzie, postępu nie zmieniasz

senior

Witam dzień dobry dobry wieczór i co tam tylko chcecie pracuje tu długo oj długo i mają mnie w (usunięte przez administratora) w głębokim jest tylko jego chore ego które wzrasta po przekroczeniu bram tego zakładu

oj takk
@senior 07.10.2018 00:36

Zero może wszystko !!

To

Tylko marudzić potraficie. Za pracę się wziąć! Rynek wolny nikt was nie zmusza do pracy w tej firmie! Każdy by chciał tylko stać kawę pić i nic nie robić! Za darmo nic nie ma! Problem jest taki, że teraz pracownik robi łaskę do pracy, a atmosferę sami sobie stwarzacie. Praca to nie imieniny. Przychodzisz zrobić swoje i wracasz do domu. Jak chcesz jeden z drugim porozmawiać to po pracy na piwo idź!

anonymous
@To 28.09.2018 06:37

To chyba jakiś rudy inteligent pisał z palcem głęboko w (usunięte przez administratora) u Krzysia

Olo
@To 28.09.2018 06:37

A ty co paluszka trzymadz gleboko panu kiero ludzie ciezko pracuja a wielki pan kiero tylko przydupaskom premie daje

Egzekutor
@To 28.09.2018 06:37

O jakiś następny piesek

Pracownik
@To 28.09.2018 06:37

Tak jak piszesz . A nie jeden z drugim stoją głupoty gadają a wiele jest na ich miejsce

Wójcik

Ciecie kierownika.... Ogień z (usunięte przez administratora) Kierownik nawet dzień dobry nie odpowie to jest poszanowanie i atmosfera?

Paweł
@Wójcik 28.09.2018 14:28

Nie zasłużyłęś.

salli

Ja myśle niech będzie to tylko 50 % prawdy z jednej i z drugiej strony to wszyscy powinni zrozumieć że jest (usunięte przez administratora)

Olo

Jak tam u was u wojta juz spory zaciag ze wschodu ale najlepsze jest to ze ani w zab z nimi niemozna sie porozumiec a kietownictwo mysli ze zalatalo dziury juz

mister
@Olo 03.10.2018 12:44

co ty nie powiesz juz rok temu przerabialem temat z ukraincami w innej stolarni....zrobil sie rynsztok...oni zaczeli pracowac po 12 a nawet 14 godzin...wtedy boss polakom dowalil po 12..i zaczely sie zwolnienia...co zabawne sami ukraincy tesz zaczeli dawac dzide ale na zachod...za lepsza kase,chciwosc nie zna granic ale kiedys to sie zemsci ale nie w naszym zyciu he

Olo
@mister 05.10.2018 10:49

Masz racje ale moze i te cwaniaki dostana wreszcie nauczke

Geniusz

Niech tam kamery wkoncu założą. Będą trudne sprawy :D

Lama
@Geniusz 28.09.2018 21:00

Jak założą kamer to donosiciele kierownika stracą posadę, bo już wtedy nie będą donosic i wymyślać głupot pograzajacych innych pracowników. Na kamerach będzie udokumentowana cała prawda kto jak się angażuje w stosunku do pracy mu przepisanej.

fe

zawsze beda donosic bo tacy sa ludzie

Kocur

Bałagan w D. R. E , W Pasłęku zero poszanowania dla pracownika, tylko konfidenci maja dobrze u kierownika.

Iwona

Na stronie internetowej firmy nie ma informacji na temat rekrutacji. Powiedzcie, czy w firmie istnieje jakiś system poleceń? Wspominaliście, że jest duża rotacja, może dodatek za polecenie i dodatek dla nowego pracownika zachęci do pozostania w firmie? Pamiętajcie również, że atmosferę tworzą sami pracownicy. Jeśli będą się ze sobą dogadywać, mają szansę grupowo zmienić wiele rzeczy i na przykład wynegocjować podwyżki.

jkl

@Pracownik 14.09.2018 12:59 Z tym się zgadzam te 500 zl 2007 różni się od tego z 2018

w

jak w tej piosence jeden chlasta drugi chlasta,,i wiadomo o co chodzi

sansej
@w 07.09.2018 17:39

I 10 znowu chlasnął nawet nie wiem za co po prostu robią co chcą nie dziwota że ludzie popracują kilka dni i uciekają no ale niektórym się udaje i robią karierę no ale to nie oni robią produkcje

w
@sansej 11.09.2018 16:25

wlasnie tak jak muwisz nie inaczej..wszyscy powinni sie wypiac solidarnie,,,co to za robota skoro ludzie robia po kilka dni i uciekaja ,,ta cala sytuacja jest nienormalna..i nie chodzi o zadna place,ale o klimat i czlowieczenstwo.tak samo jest u wojcika,...

wojt
@sansej 11.09.2018 16:25

czemu ludzie pracuja po kilka dni ?chodzi o tego kierownika chlaste? chcialem sie przyjac

p
@sansej 11.09.2018 16:25

czemu u chlasty jest gorzej nisz u tego drugiego kierownika?

luz
@p 23.09.2018 08:17

Nie słuchaj bzdur jeden i drugi jest jedwabisty jeden lepszy od drugiego są super wręcz nie można od nich oczu oderwać ani oni od ciebie a 10 jest wręcz apogeum tej miłości

Dre

Dre Pasłęk istny (usunięte przez administratora) Jeżeli szef tym się nie zajmie to niedługo nie będzie miał pracowników.

ctr

Właśnie kiedyś cięcia robił tylko kenrownik teraz ma od tego naszych kochanych zmianowych oni wydają wyroki podejmują decyzje i robią cięcia { czytaj trochę inaczej } robią jak im się wydaje obiektywnie co niestety im tylko się wydaje .

Ja
@ctr 20.09.2018 12:18

Przestań gadać głupoty. Zmianowy jak każdy inny. Jak trzeba to musi zgłosić pewne rzeczy. Z drugiej strony. Trzeba być Zmianowym żeby to wiedzieć! Jak coś trzeba zrobić to wielkie halo! Ludzie jak nie chcesz robić to się zwolnij. Faktycznie jedynie jest prawda taka, że nie ma ludzi do pracy. Każdy łaskę robi. Ja robię 15 lat. Wiem ile kosztuje dojście do pewnego stopnia uznania. Za darmo nic nie ma. Najlepiej jest narzekać, albo głupoty na forum pisać! Pokaż na co ciebie stać a napewno zostaniesz oceniony odpowiednio! Proste. Za darmo nic nie ma!

Sam
@Ja 22.09.2018 01:24

Oczywiście,zgadzam się z Tobą. Żeby coś osiągnąć potrzeba czasu i zaangażowania bo pracownik pracownikowi nie równy,tylko że co niektórzy mają klapki na oczach i nie dostrzegają ludzi z wieloletnim stażem i doświadczeniem. Mam prośbę!szanujmy pracowników starszych stażem i doświadczeniem to będzie dobrze,bo niekiedy młodzi którzy mają gdzieś zasady i obowiązki są lepiej traktowani od pracowników wieloletnich. Pozdrawiam

amin
@Ja 22.09.2018 01:24

Można być nie tylko zmianowym można też być po prostu człowiekiem co chyba niektórzy zapomnieli można mieć obiektywne zdanie a nie zgłaszać pewne rzeczy inaczej bym to nazwał i być uprzedzonym do niektórych i gratuluję pewnego stopnia uznania tylko ciekawe jakim i czyim kosztem i jak długo latałeś do kerownika

anonymous
@Ja 22.09.2018 01:24

nie da sie byc zmianowym i czlowiekiem bo z gory robii sie wszystko by atmosfera byla odpowiednio zla a ludzie skloceni-w tym zakladzie nie da sie nic zrobic ,nie ma odpowiednich i odwaznych ludzi,nie ma zgrania ,kazdy mysli o sobie a fakt ze niektorym dre uratowalo zycie wyciagajac z gnoju ktory zostawily pgr-y.Osobiscie uwazam ze ta garstka fajnych chlopakow ktorzy tam pracuja musza zaciskac zeby i przec do przodu,zmian nie bedzie.Pozdrowienia

lus
@anonymous 25.09.2018 01:41

dwa jelonki i pełno rychlików rządzą pany się porobiły

mix

czemu ludzie pracuja po kilka dni i uciekaja ?chodzi o tego kierownika czy haruwke? bo to jednak dobra firma

Iwona

@Wiertacz, czy sądzisz, że pracownicy rezygnują tak szybko z powodu atmosfery? Tworzą ją sami zatrudnieni, może warto na ten temat porozmawiać i wyjaśnić problematyczne kwestie? @Czekający, określasz firmę jako "dobrą", możesz doprecyzować, co to dla Ciebie znaczy? Czy chodzi Ci o stabilność zatrudnienia, zarobki? Rozumiem, że poza atmosferą reszta Ci odpowiada?

zorro

Brygadziści są dobrani według schematu: "wybadaj co za jeden, udawaj dobrego kolegę". Później wychodzą kwiatki typu "tego nie lubię, więc powiem kierowi, że facet ujowo pracuje (nieważne, że dobrze wykonuje swoje obowiązki), i kiero zabiera premię. Prywatne animozje okazują się ważniejsze niż faktyczne zaangażowanie i umiejętności. Niekwestionowanym "miszczem" w obrabianiu doop jest pewien z Bożej łaski brygadzista (Wituś mu dali na chrzcie)..- kwalifikacji żadnych, umiejętności raczej marne, za to świetnie radzi sobie w roli zakładowego kapo, czego przykłady niejednokrotnie miałem (wątpliwą) przyjemność obserwować.. Szkoda, że tacy ludzie decydują kto pracuje dobrze a kto nie.. Taka sytuacja miała miejsce przy przyznawaniu podwyżek i awansów na super operatora- to Witja wskazywał komu się należy, komu nie.. Oczywiście nie trzeba zgadywać kto otrzymał nominacje i dlaczego.. Niestety przez takich ludzi cierpi tylko reputacja firmy a atmosfera jest nerwowa i nie ułatwia pracy. Gdyby nie tego typu klimaty, pracę w firmie DRE oceniłbym bardzo dobrze. Tak naprawdę głównym problemem jest owa "średnia kadra kierownicza". To tam wszystko się zaczyna.. Pozdrawiam chłopaków z produkcji.

Nikt ważny
@zorro 30.08.2018 21:04

To chyba pisał niezadowolony sikorek który się zbuntowany na cały system i poszedł do wojska. Jak pracowałeś to nie święciłeś przykładem.

Ludź
@zorro 30.08.2018 21:04

Witam. Wnerwia mnie taka wypowiedź. Zmieniłem pracę to mogę du.py obrobić. Miałeś nie jednokrotnie możliwość zmienienia stanowiska lecz rękoma i nogami się trzymałeś swojego,a teraz żal du.pe ściska że co niektozy na liniach dostali większe stawki niż ty. I jeszcze jedno,nie pozdrawiaj ludzi którym nie raz słyszałem jak gadales -ten wąsaty,ten zezowaty,ten garbaty,temu ręce się trzęsą,ten sra a tamten wącha.

Lolek
@Nikt ważny 01.09.2018 11:52

O ile dobrze wiem, to sikor nawet słowa na tym forum nie zamieścił. Pańcio z pewnością się nudzi na swoich przerwach i pisze takie pierdoły. A jakim przykładem miał świecić, robił swoją robotę. Teraz wszystkim odchodzącym będziecie za plecami obrabiać d...ę.

Qwerty
@Ludź 03.09.2018 16:43

Jeszcze jednej ksywy tu brakuje, jej właściciela i jego charakter określił trafnym słowem w 100%, a pozostałe to chyba dla śmiechu. Moja mi się podoba ????

Sannheiser
@zorro 30.08.2018 21:04

Zorro, czy mi się wydaje, że Twoja wypowiedź to plagiat, czy tylko przypadkowo masz zdanie identyczne z moim?

Gsk
@zorro 30.08.2018 21:04

Pracujecie że sobą latami i sracie do wspólnego gniazda,du.py obrabiacie jeden drugiemu. Ładnie tak? Zastanówcie się.

Czekający
@Sannheiser 17.09.2018 12:52

Srają na gościa który odszedł, a wszyscy dobrze wiedzą jaka jest prawda. Układ jaki istnieje pomiędzy panem WP i ST jest nie do obalenia. Nie liczą się osoby, które sumiennie wykonują swoje obowiązki. Czekam na swoją kolej i będę zmykał. Firma dobra, praca dobra tylko prawdziwych ludzi jakby coraz mniej.

Sannheiser
@Czekający 17.09.2018 14:56

W samo sedno. Pozdrawiam

Pracownik

Pracuje w firmie dość długo. Firma oferuje dobre zarobki,i przedewszystkim na czas. Atmosfera gdzie niegdzie mogła by być trochę lepsza ale nie jest źle jak ktoś chce pracować i się angażować w pracę. Jedyny minus to że mało jest robione pod pracowników. Mogły by być organizowane jakieś imprezy integracyjne, coś dla dzieci pracowników itd. Kiedyś były paczki dla dzieciaków teraz nie ma. Dodatkowo mamy talony na święta tylko szkoda że już ponad 10 lat jest te same 500 zł a wszystko poszło w górę!!mogli by z tym coś zrobić. W każdym bądź razie firmę polecam

jkl
@Pracownik 14.09.2018 12:59

Z tym się zgadzam te 500 zl 2007 różni się od tego z 2018

wloch

dzisiaj pierwszy dzionek przerobilem trafilem do ,K.J,,,,,,i byl spoko.zobaczym jak bedzie sie robic dalej ale pierwsze wrarzenie spoko

Oki
@wloch 13.09.2018 16:45

Hahahahahaa zobaczymy za kilka miesięcy jak wytrzymasz (usunięte przez administratora) spoko ????

wloch
@Oki 13.09.2018 17:36

morzliwe ale muwili ze u (usunięte przez administratora) jest lepiej trafic nisz do chlasty,,u chlasty durze normy...tak zawsze na poczatku jest ? taka zaslona dymna?

pracownik

Juz były Pracownik 05.07.2017 11:42 Znowu sie zaczyna !!!!Doswiadczeni ludzie sie zwalniaja!!!!Dzieci przyjmuja! Dalej zabieraja premie za dobrze wykonana prace!!! Co to ma byc? Czy Prezes ma jakis wpływ na to? Czy Prezes bedzie to tolerował,że kierownik tak robi i przez niego w 90% ludzie sie zwalniaja!

pracownik2
@pracownik 28.08.2018 22:06

Prezes widzi więcej niż wam się wydaje.

Pracownik
@pracownik2 28.08.2018 22:34

A ja mysle ze on niewidzi nic dopoki mu kada na koncie sie zgadza to nic niezrobi u wojcika jest tak samo chlopaki ogarnieci sie pozwalniali a teraz to prawdziwa lapanka jest kto przyniesie cv to najlepiej w ten sam dzien zeby do pracy przyszedl takie braki juz sa

pracownik2
@Pracownik 29.08.2018 20:51

i myslisz, ze jest toba przejety bo wyrazasz swoja opinie natemat firmy na forum zamiast pojsc na spotkanie ? a moze jestes internetowym trollem ktory pracuje w sokolce i podgrzewa atmosfere i ma w tym interes aby zle mowiono o firmie?

?????
@pracownik2 30.08.2018 22:04

ojej ale dlaczego w sokolce ?? trollem ???

anonymous
@pracownik2 30.08.2018 22:04

Ty smieszny gosc jestes a moze lubisz pana kietownika batdzo

gódka
@pracownik2 28.08.2018 22:34

Bóg też widzi więcej niż nam się wydaje i nic z tym nie robi ?

K.W
@pracownik 28.08.2018 22:06

SZCZERA PRAWDA.NIC DODAC NIC UJAC

POPEK MONSTER
@pracownik 28.08.2018 22:06

No to trzeba zaczac pracowac po wlosku

ROBOL
@pracownik 28.08.2018 22:06

w takim razie chromolic premie skoro nie ma na to wplywu i nie morzna norm wyrobic>>

Wiertacz

Fachowcy nie do zdarcia "śmiech na sali" klimat tragiczny ludzie przychodzą do pracy po robią parę dni i (usunięte przez administratora) nie polecam tego miejsca.

RED
@Wiertacz 09.09.2018 14:21

ROBISZ TAM JESZCZE,? CZEMU TAKI PROBLEM JEST.? CHODZI O WYJECHANE NORMY U TEGO TOKSYCZNEGO KIEROWNIKA I JEGO MROWKI ,DLATEGO LUDZIE NIE WYTRZYMUJA

dwa Jelonki

Jeśli ktoś traktuje cię jak śmiecia , pamiętaj że to z nim jest coś nie tak , nie z Tobą . Normalni ludzie nie czują potrzeby dowartościowania się poprzez krzywdzenie drugiego człowieka !! A nasz nie omylny wszechwiedzący i naj piękniejszy robi to codziennie a 10 wręcz ta euforia tryska z niego wszystkimi dziurami !!

expedebless

mam pytanie...aktualnie przyjmuja do pracy./? ile godzin w miesiacu przerabiacie? czy jest jakas roznica miedzy wojcikiem a dre.?..bo wojcik to masakra .atmosfera jest tragiczna,......ile na reke na poczatek?,,,,,,,,,,

Odpowiedzialny
@expedebless 20.08.2018 21:23

Jak jesteś leniem do roboty to wszędzie będzie Ci źle . Nie masz czego szukać w DRE

expedebless
@Odpowiedzialny 21.08.2018 09:57

akurat robie u wojcika 20 lat......wiec nie mow mi pracusiu co to cierzka praca.....i jest roznica miedzy harowa a normalna praca.

Gaz
@Odpowiedzialny 21.08.2018 09:57

W dre zalezy gdzie trafisz na jaka hale

Odpowiedzialny
@expedebless 21.08.2018 18:29

Właśnie widać.

Odpowiedzialny
@expedebless 21.08.2018 18:29

Skoro pracujesz tam 20 lat to po co Ci zmieniać pracę . Chyba, że przez te lata więcej Cię nie było tam niż byłeś

Odpowiedzialny
@Gaz 21.08.2018 20:47

Ja nie narzekam.

Gax
@Odpowiedzialny 22.08.2018 17:19

No a ja mam kilki kolesi ktorzy sie zwolnili i pracowali tam po kilkanascie lat ale zaczeto traktowac ich jak smieci

Jglshc
@expedebless 20.08.2018 21:23

Ja dostalem 14.35 plus 20% premi po 3 miesiacach masz 15 i 30% zalezy ile godzin zrobisz jak na 3 zmiany to za nocke masz dodatkowe 100 zl

oby nie
@Gaz 21.08.2018 20:47

Oby nie do małego poborcy podatkowego !!

Odpowiedzialny
@Odpowiedzialny 21.08.2018 09:57

właśnie tak nie masz czego szukać nam potrzeba ludzi odpowiedzialnych przydupasów podpierrdalaczy a nie takich odpowiedzialnych leni

Odpowiedzialny
@Odpowiedzialny 27.08.2018 21:48

Mówisz o sobie ?

Odpowiedzialny
@Odpowiedzialny 27.08.2018 21:48

Ty jesteś leń. Za robotę się weź lizusie

anonim

(usunięte przez administratora)

Były pracownik

To Witek

bogaty dzięki Tobie!

Witam i pozdrawiam wszystkich . Chciałbym życzyć panu kierownikowi tego samego czego on życzy nam żeby jego rodzina była po prostu szczęśliwa żeby dzieci miały wszystko co tylko sobie za marzą i miały co jeść żeby jego żona była szczęśliwa żeby było go na to wszystko stać kochamy cię nasz ty !tylko !!

Zostaw opinię o Dre - Gronowo

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dre