Dre

Gronowo

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 811 ocen.

Dre
2811

Opinie o Dre

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dre

ja

DREwutnia 19.01.2017 13:20 Kilka porad dla chcacych sie zatrudnic lub nowowzatrudnionych.Z1 - Z2 1. Nie choruj! Za parę dni chorobowego żegnasz się z częścią premii. 2. Nie choruj w okresie wakacyjnym bo prawdopodobnie stracisz całą premię (~700zl) !! 3. Urlop w sezonie letnim trafi Ci się może raz na 3 lata. 4. Uważaj z kim i o czym rozmawiasz. "Pseudomajstry" lubią się zwierzać kierownikowi z czystej chęci ponabijania się z kogoś lub podlizania. 5. Masz marne szanse na lepsze stanowisko. To jest loteria. Możesz od lat zastępować operatora i nigdy nim nie zostaniesz. A jak zostaniesz, to też nie wiadomo na jak długo. 6. Satysfakcji z pracy raczej nie uświadczysz - ogólnie panująca zasada to odwalić swoje 8h i iść do domu. W zamian za to dostajesz ~2400zł (operator ~300zł więcej) Bony 2 razy w roku ~500zł (-minus podatek) 50-ki za nadgodziny (max 2h) 100-tki za soboty (jak się trafią)

Y
@ja 23.05.2018 16:58

A jak wygląda urlop okolicznościowy na urodziny dziecka i tatusiowie!

zelig

Zelig 02.05.2017 23:59 Ta Czyli Wszystko wam się podoba Zara zobaczycie jak będzie - 10%

plyciarz

Plyciarz 07.02.2017 22:04 Pracuje w dre od ok 4 lat a w 2016 zarobki mialem sporo nizsze z powodu braku premii. Dodatkowo mam wiecej obowiazkow fizycznych niz mialem. Atmosfera bardzo zla, lepiej z nikim nie gadac bo nigdy nie wiadomo kto podkabluje. Kiedys do.Dre kazdy chcial sie dostac teraz mysle ze za podobne stawki mozna dostac prace w innych firmach o lzejszym trybie pracy. Mysle ze czas rozgladania sie za inna praca, albo.pracownicy zostana docenieni albo bedziemy uciekac. Nie chodzi mi o zarobki 3x wieksze ale docencie nasza ciezka.prace fizyczna. Drzwi nie waza jak kiedys 20kg tylko 40-60kg. Odradzam prace kazdemu kto nie musi na sile tu isc z roznych.powodow. wyzysk wyzysk wyzysk kosztem pracownika

@

@Reżyser kina akcji 14.02.2017 22:38 Szacun kolego bardzo logicznie piszesz!

pracownik

Pracownik 22.04.2017 19:28 Wiem jakie są zarobki w DRE, pytałem czy teraz przyjmują?

zed

ZED 04.05.2017 08:37 Nie piszcie Państwo, do mnie. Nie zajmuję kluczowgo stanowiska w Państwa firmie i nie mam wpływu na zmianę Państwa rzeczywistości. Życzę dobrej zmiany.

Iwona

Iwona 13.02.2018 15:41 @??? nie jestem z firmy Dre, jestem moderatorem forum gowork.pl. Chciałabym, żeby pojawiało się jak najwięcej opinii o pracy w firmie, które będą prawdziwe i będą pomocne osobom zainteresowanym pracą w firmie.

on

on123456 13.02.2018 19:58 Witam, mam pytanie, czy może ktoś wie o przyjęciach do DRE ?? Dokładnie interesuje mnie praca w magazynie, ponieważ mam uprawnienia na wózki widłowe. Na głównej stronie DRE i innych portalach z ofertami pracy nic nie ma. Z góry dziękuje za odpowiedź

Konrad

Podpowiedzcie jaka macie atmosferę w pracy? Warto aplikować?

:(jak
@Pracowity 21.05.2018 15:17

Mały janku (usunięte przez administratora) jesteś kradniesz po prostu dla zasady nawet niie potrafisz odpowiedzieć jak cie zapytać dlaczego kradniesz jesteś zwykłym hipokrytom mówisz coś innego myślisz coś innego robisz coś a potem mówisz że tego nie mówiłeś ale robisz to czego nie mówiłeś potem wszystko zmieniasz a potem robisz małą korektę premii i mówisz że to deszcz pada że to nikt nie pluje jak możesz patrzeć na siebie w lustrze

pozdrowienia

Witam i pozdrawiam wszystkich tych co wierzą w siebie i patrzą na innych i tych co wierzą w siebie i nie patrzą na innych i tych co wierzą w siebie i patrzą na pana kierownika i tych co wierzą w siebie i chcieli by mu napluć w twarz za to co robi . dzień wypłaty i znowu ciach bo jak ma być inaczej pan kierownik zadowolony . Chciałbym życzyć panu kierownikowi tego samego czego on życzy nam żeby jego rodzina była szczęśliwa żeby dzieci miały wszystko i miały co jeść żeby jego żona była szczęśliwa oczywiście jeżeli ją ma żeby było go na to wszystko stać nie tylko na bmw

EDI

Chciałbym złożyć podanie o pracę i mam parę pytań,czy będąc obecnie operatorem miałbym szansę od razu zostać operatorem w dre? A jak tak czy mógłbym liczyć od razu na taką samą stawkę co mają pozostali operatorzy czy bym musiał odbimbać jakiś czas.

nick
@Y 15.05.2018 23:16

jesteś jedwabisty po co takie pindolenie przecież wszyscy wiedzą że to nie prawda jak trafią do małego poborcy podatkowego to mają prze j eb an e

Egon

Król wywalczył kasę za jazdę sztaplarką

I.
@bez sensu 12.05.2018 01:18

Lepiej stać pod sklepem i piwo pić Koziołka zapalić i mąrzyć się na internecie. Podejdź i powiedz co ciebie boli! Prujesz (usunięte przez administratora) aż śmierdzi. Ciebie boli ze ktoś zarabia. Pokaż na co ciebie stać. Płaczku!

To

Paznokieć obgryziony!

To Gus
@To 07.05.2018 16:53

Pewnie!!U nóg też !!!!

Ja

Witam wszystkich. Jakie plany na majówkę? Haha buuuee.

oj
@Ja 25.04.2018 10:24

Brak słów. !!!!

Szczęśliwy

Wesołych świąt dla wszystkich pracowników firmy, oby 2018 był jeszcze lepszy od 2017 równie udanego. Pozdrawiam

Brzydal
@Zorro 08.01.2018 11:29

Stary nie kompromituj się DRE nie płaci takiego samego podatku czy ZUSów ja człowiek na działalności jednosobowej

Ula

Może coś zmieniło się w waszym zachowaniu ? Brak zaangażowania?

bzyk
@Ula 23.04.2018 10:21

Ulu kochana co ty możesz wiedzieć o życiu jeżeli Ty nigdy swoją dupką w ulu nie siedziałaś ! jeżeli ktoś najpierw wydymał cię dyskretnie po cichutku w du p ke a potem no już trochę bardziej odważnie w cipuchę i znowu w du pke a potem znowu już bez żadnych skrupułów we wszystko !!! w każdą dziurkę to o jakim zaangażowaniu ty mówisz ? zaangażowanie jest ! było ! ale ktoś ma to du p ie i systematycznie powoli to zabija u wszystkich a potem ma pretensje i się przypi e rd ala o wszystko co zrobiliśmy nie tak a sam do tego wszystkiego doprowadził to o jakim zaangażowaniu ty mówisz sorry UK

center

Nie rozumiem PRACUJE W firmie ponad 10 lat budowałem budowaliśmy tą firme prawie od podstaw a teraz jesteśmy TRAKTOWANI przez pana kierownika jak śmiecie nie ma znaczenia że byliśmy tu wcześniej od młodych że ludzie którzy naprawdę się starali zależy im a teraz pan kierownik zrobił z nas zwykłe śmieci że ludzie którzy kiedyś okradali firme są teraz lepiej traktowani niż my

Baca

Ciekawe jakie dzis będą groźby po przymusem przyjścia w sobotę. Ci brygadzisci są niezrefolmanizowani

Młody wilk

Stawka godzinowa plus premia 20%, płatne nadgodziny 50% i 100% dodatek nocny. Bony na św. do 650 pln. (przeważnie 500 pln). Po roku pensja jest ze wszystkim jest w granicach 2800 - 3500 pln. Ja pracuje dla pieniędzy. Atmosfera jest taka, że każdy na każdego i do każdego donosi, każdy Twój ruch - dotrze do kierownika szybciej niż Ci się wydaje. Na chorobowym nie byłem ni razu, z urlopami nie miałem problemu. A brygadziści to tragedia . . . matkę by sprzedali by kierownikowi wejść w du.... Najgorsze, że przy Tobie udają kolegów odwracają się i wylewają swe żale.

nikt ważny !

Witam i jak tam Panowie i Panie zadowoleni z podwyżek ???

dzięki
@nick 12.04.2018 16:37

Kierownik nawet mówił siaruni żeby nie jeździł w takim stanie motocyklem !

Wysoki

Nie ma jak maly Janek

po co ?
@Wysoki 12.04.2018 22:00

Człowieczku bez nazwiska coś ty narobił najlepszego ??? po co ?

qwerty

Kierownik u niektórych przy przyznawaniu podwyżki pomylił chyba opinie obiektywną i uczciwą pracowników z opinią osobistą i znowu wyszło jak wyszło . Państwo w Państwie !

jest super
@HR 12.04.2018 17:09

50 groszy ale to chyba brutto żeby nam się w głowach nie poprzewracało od tej podwyżki

bez sensu !

Nie Wiem? Nie Rozumiem ? o co chodzi robimy na tej samej maszynie ? chyba ? robimy to samo ? chyba ? ale mamy różne stawki !!! chore !!!

Ja

Krążą słuchy że za marzec wypłata będzie z podwyżką? Ktoś coś wie?komu co i jak?

Wczorajszy ja
@Xyz 29.03.2018 10:44

Chyba Kolego mnie z kimś pomyliłeś,to jest pierwszy post jaki zamieściłem. Poprostu ktoś rzucił temat podwyżek na palarni i tyle. Chcialem się tylko zapytać ile w tym prawdy.

Edi

Chciałbym złożyć podanie o pracę i mam parę pytań,czy będąc obecnie operatorem miałbym szansę od razu zostać operatorem w dre? A jak tak czy mógłbym liczyć od razu na taką samą stawkę co mają pozostali operatorzy czy bym musiał odbimbać jakiś czas. I jeszcze jedno pytanie tzn. Jak jest z urlopami? Pozdrawiam.

tem
@Edi 22.03.2018 17:32

Jeżeli stwierdzą, że się nadajesz to tak, co do stawki to nie wiem, ale wydaje mi się, że tyle samo nie (tu wszyscy operatorzy nie mają takich samych stawek). O urlopach wolę się nie wypowiadać (,ale dobrze nie jest).

Iwona

@akc dziękuję za dokładne opisanie warunków współpracy w firmie Dre. Z racji, że zbliżają się święta Wielkanocne to będziecie dostawać 500 zł na kartę. Możecie wytłumaczyć, gdzie można tą kartę wykorzystać?

akc
@Iwona 21.03.2018 12:58

Praktycznie w każdym sklepie w, którym się płaci kartą.

Maciej

Witam. Mam pytanie czy w firmie przyjmują do pracy. Na jakie zarobki mogę liczyć. Jakjest z socjalem bo wiem że jakieś bony dostajecie, czy są jakieś trzynastki, stazowe? Czy organizują coś dla dzieci,kursy itp.proszę o życzliwe opisanie bo zamierzam złożyć CV.pozdrawiam

akc
@Maciej 20.03.2018 20:27

Przyjmują do pracy. Zarobki- to zależy w jakim miejscu, na jakim stanowisku, jako pomocnik na początek około 2000 zł ( bez sobót, nadgodzin). Trzynastek, stażowych nie ma, dla dzieci żadnych kursów też nie ma, na święta (czyli dwa razy w roku, dostaje się po około 500 zł, jest to doładowywane (tzn. te pieniądze) na kartę. Pozdrawiam.

BBBB

Polecam pracę w DRE ! Dla tych którzy chcą pracować i osiągnąć coś

BBBB
@Monter 16.03.2018 15:09

Ja nie narzekam pracowałem w wielu firmach i tu jest dobrze

juzek

A jak jest na produkcji I oklejanie srzwi jakie sa tam zarobki I ilu kolesi pracuje 4 czy 5 I ile wyciagnal na reke I jak dokladnie robi sie te drzwi

Reżyser kina akcji.
@juzek 12.03.2018 11:06

Jak dokładnie się robi to nikt nie wie, bo jest faktycznie czterech i trzymają język za zębami, ale podobno nie jest to takie proste.. Chodzą plotki że mają przyjąć piątego, wydaje mi się, że masz szansę więc jak się czegoś dowiesz to pisz bo wszyscy jesteśmy ciekawi. A jeżeli chodzi o zarobki to chłopaki robią to z pasji i dla przyjemności. Trzymam kciuki - powodzenia...

elblążanin30

Skoro jest tak źle to dlaczego ludzie zwalniają się z Wójcika i idą do DRE??

Wieśiek
@elblążanin30 03.03.2018 11:41

jest dobrze robimy po 10 godzin

Zostaw opinię o Dre - Gronowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dre