Dre

Gronowo

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 939 ocen.

Dre
2 939 6 1

Opinie o Dre

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

ex

co sie tam dzieje ze zrobil sie z tego zakladu drugi wojcik? ludzie tesz uciekaja jak od wojcika? czy ich zwalniaja? kiedys to byl dobry zaklad

ex
@Ja 15.08.2018 09:27

a co mnie kierownictwo obchodzi i szyld...oni akurat tylko biegaja,,jak by tak pieknie bylo to by tylu rotacji nie bylo...i ludzie by nie narzekali...

Konrad

Podpowiedzcie jaka macie atmosferę w pracy? Warto aplikować?

et
@captcha 20.05.2018 22:51

jest tylko jedna morzliwosc na jegomoscia..ale nieco drastyczna

Gog

A to wodze ze u was jak i u pana w tmosfera mila

pamiętaj

Pamiętajcie że wszyscy umrzemy i ty też !!!

Uśmiechniety
@I. 30.07.2018 16:13

Nie narzekaj, wodę ciepłą w baniaku masz no i wiatrak

Iwona .

Widzę w obiektywny sposób że macie pretensje tylko do jednego kierownika czy możecie w metorycznych zdaniach wyrazić stosunek albo bardziej w obiektywnych słowach napisać co z Panem Tym jest nie tak ??

jest zabawa
@Iwona . 14.07.2018 23:45

Mi pan kerownik zabiera premie a kiedy go zapytałem dlaczego to nie potrafił nie potrafi mi odpowiedzieć po prostu jest fajnie !!

Iwona

@ron, wcześniej wspominałeś, że jesteś zainteresowany pracą w firmie, czy zdecydowałeś się przesłać dokumenty aplikacyjne? Może masz już za sobą kontakt z pracodawcą? Daj proszę znać, czy zdecydowałeś się podjąć zatrudnienie i opisz swoje doświadczenia. @ckb, w swoim komentarzu mówisz o podnoszeniu norm, czy obecnie trudno je wyrobić? Jaki dział mógłbyś szczególnie polecić?

captcha
@szukam na sile sensacji. 21.07.2018 22:22

pierdddool pieerdoll ja posłucham !!!

Iwona

@ron, jeśli ostatecznie zdecydujesz się aplikować do firmy i podejmiesz tam pracę, napisz proszę, czy potwierdzasz negatywne opinie, czy może jednak pracodawca zrobił na Tobie dobre wrażenie. Opinie często są subiektywne, dlatego też sądzę, że warto sprawdzić samodzielnie. Czy znajdzie się na forum ktoś, kto jest zadowolony? W dużej mierze może zależeć to od zajmowanego stanowiska. Czy jest jakieś, które polecacie w Dre?

ron

przyjmuja do dre teras,jestem zainteresowany? niech ktos napisze,,trzeba tam cv skladac?

ron
@ckb 18.07.2018 21:46

NO TAK SKORO CIAGLE PODNOSI NORMY TO BADA GRANICE LUDZKICH MORZLIWOSCI....JAK JUZ BEDZIE WIEDZIAL ILE LUDZIE WYTRZYMAJA TO WTEDY WYDLURZY CZAS PRACY ALBO DODA TAK ZWANE NIEOBOWIAZKOWE SOBOTY I NIEDZIELE....CZAS ZMIENIC RODZAJ PRACY..NA BARDZIEJ SPOKOJNA.BO SIE CZLOWIEK WYKONCZY,,MLODZIENIASZKIEM JUZ SIE NIE JEST

SEX MACHINE

ZOBACZYCIE NIEDLUGO W NIEDZIELE BEDZIEMY ZAPIERNICZAC...FAKTYCZNIE DRUGI WOJCIK SIE ROBI...STRAJK.HE ALE KAZDY (usunięte przez administratora) TRZESIE...JA ROZUMIEM (usunięte przez administratora) OSTRO ZA GRANICA BO EMIGRANTEM ZAROBKOWYM SIE JEST JAK U NAS UKRAINCY.A I TAK DUZO LEPIEJ SIE ZAROBI.A TU JESTESMY U SIEBIE I GNOJENI JESTESMY,.......U NIEMCA ROBISZ SPOKOJNYM RYTMEM PRACY BO NIEMIEC WIE ZE PRACOWNIK ZADOWOLONY I WYPOCZETY TO PRACOWNIK BARDZIEJ EFEKTYWNY,,ALE U NAS TO NIE,,,NAJLEPIEJ 12 GODZIN 7 DNI W TYGODNIU..CHCIWOSC..I JAK Z TEGO KRAJU NIE WYJECHAC

everest

mam pytanko..tyle tych stolarni jest.a ma ktos jakies pojecie morze ktos pracowal,,gdzie sie dobrze robi chodzi mi o dobry klimat,co stolarnia to masakra..najgorzej podobno u wojcika to prawdziwy obuz.dre powoli zaczyna sie psuc,ludzie sie gryza,,,,,,co zaklad to niedobrze,pewnie tak juz bedzie zawsze,przeciesz pracujac w dobrym klimacie czlowiekowi sie chce do tej roboty isc,,naliczylem tych stolarni sporo,....DRE>WOJCIK>KAM>BESTSELLER>KRIS MAR>WALENTYNOWICZ>BONA>LUPUS>HOME>CONCEPT>MEBLOLAND>LAYMAN>HALEX>itd.....ciekaw jestem czy jest gdzies w miare normalnie.nie chodzi o place ale o klimat.gdzie choc troche szanuje sie ludzi

Iwona

@!!!, szczegóły dotyczące pracy w Dre są bardzo istotne dla osób poszukujących pracy. Możesz powiedzieć, czy za nadgodziny jest wypłacana wyższa stawka? Wspominasz o złej organizacji, jak to się objawia? Czy masz na myśli rozplanowanie pracy, czy coś innego? @Lipa, rozumiem, że obecnie normy są wyrabiane, a czy nadgodziny często się pojawiają? Czy są obowiązkowe?

Lipa

I po nadgodzinach

Iwona

Czy możecie w merytoryczny sposób opisać obecną sytuację w firmie Dre? Jak przedstawiają się warunki zatrudnienia? Czy pracownicy otrzymują od początku umowę o pracę? Czy praca jest w systemie zmianowym? Może jakieś stanowisko szczególnie byście polecili? Zachęcam Was do przedstawienia swojego punktu widzenia, rzeczowe komentarze pomogą osobom poszukującym idealnego pracodawcy.

!!!
@Iwona 05.07.2018 14:29

Co tu pisać. Za nadgodziny płacą a jest ostatnio ich dużo. Jedyny minus i to bardzo wielki to brak urlopów w sezonie letnim. Szczerze to jest brak organizacji. Organizacji nie ma. Bałagan totalny! Reszta ok!

Bartek

Podpowiedzcie czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

Aleeewuuu
@Bartek 20.06.2018 20:51

Som

Iwona

@ja co wpłynęło na Twoje doświadczenia z firmą Dre? Jak oceniasz atmosferę panującą między współpracownikami? Z tego, co napisałeś firma oferuje social w postaci świątecznych bonów i nie ma zbyt wielu nadgodzin - traktujesz to jako atut? Dla wielu poszukujących pracy, dodatki pracownicze i norma pracy 8h charakteryzuje dobrego pracodawcę. Ktoś jeszcze może wypowie się na temat atmosfery w DRE? Zapraszam do dyskusji na forum.

AH
@Iwona 25.05.2018 12:17

Iwona, zajmij sie kiszeniem ogorkow. Koniecznie zdaj relacje ile kopru, ile czosnku, ile soli....

ja

DREwutnia 19.01.2017 13:20 Kilka porad dla chcacych sie zatrudnic lub nowowzatrudnionych.Z1 - Z2 1. Nie choruj! Za parę dni chorobowego żegnasz się z częścią premii. 2. Nie choruj w okresie wakacyjnym bo prawdopodobnie stracisz całą premię (~700zl) !! 3. Urlop w sezonie letnim trafi Ci się może raz na 3 lata. 4. Uważaj z kim i o czym rozmawiasz. "Pseudomajstry" lubią się zwierzać kierownikowi z czystej chęci ponabijania się z kogoś lub podlizania. 5. Masz marne szanse na lepsze stanowisko. To jest loteria. Możesz od lat zastępować operatora i nigdy nim nie zostaniesz. A jak zostaniesz, to też nie wiadomo na jak długo. 6. Satysfakcji z pracy raczej nie uświadczysz - ogólnie panująca zasada to odwalić swoje 8h i iść do domu. W zamian za to dostajesz ~2400zł (operator ~300zł więcej) Bony 2 razy w roku ~500zł (-minus podatek) 50-ki za nadgodziny (max 2h) 100-tki za soboty (jak się trafią)

Y
@ja 23.05.2018 16:58

A jak wygląda urlop okolicznościowy na urodziny dziecka i tatusiowie!

zelig

Zelig 02.05.2017 23:59 Ta Czyli Wszystko wam się podoba Zara zobaczycie jak będzie - 10%

plyciarz

Plyciarz 07.02.2017 22:04 Pracuje w dre od ok 4 lat a w 2016 zarobki mialem sporo nizsze z powodu braku premii. Dodatkowo mam wiecej obowiazkow fizycznych niz mialem. Atmosfera bardzo zla, lepiej z nikim nie gadac bo nigdy nie wiadomo kto podkabluje. Kiedys do.Dre kazdy chcial sie dostac teraz mysle ze za podobne stawki mozna dostac prace w innych firmach o lzejszym trybie pracy. Mysle ze czas rozgladania sie za inna praca, albo.pracownicy zostana docenieni albo bedziemy uciekac. Nie chodzi mi o zarobki 3x wieksze ale docencie nasza ciezka.prace fizyczna. Drzwi nie waza jak kiedys 20kg tylko 40-60kg. Odradzam prace kazdemu kto nie musi na sile tu isc z roznych.powodow. wyzysk wyzysk wyzysk kosztem pracownika

@

@Reżyser kina akcji 14.02.2017 22:38 Szacun kolego bardzo logicznie piszesz!

pracownik

Pracownik 22.04.2017 19:28 Wiem jakie są zarobki w DRE, pytałem czy teraz przyjmują?

zed

ZED 04.05.2017 08:37 Nie piszcie Państwo, do mnie. Nie zajmuję kluczowgo stanowiska w Państwa firmie i nie mam wpływu na zmianę Państwa rzeczywistości. Życzę dobrej zmiany.

Iwona

Iwona 13.02.2018 15:41 @??? nie jestem z firmy Dre, jestem moderatorem forum gowork.pl. Chciałabym, żeby pojawiało się jak najwięcej opinii o pracy w firmie, które będą prawdziwe i będą pomocne osobom zainteresowanym pracą w firmie.

on

on123456 13.02.2018 19:58 Witam, mam pytanie, czy może ktoś wie o przyjęciach do DRE ?? Dokładnie interesuje mnie praca w magazynie, ponieważ mam uprawnienia na wózki widłowe. Na głównej stronie DRE i innych portalach z ofertami pracy nic nie ma. Z góry dziękuje za odpowiedź

pozdrowienia

Witam i pozdrawiam wszystkich tych co wierzą w siebie i patrzą na innych i tych co wierzą w siebie i nie patrzą na innych i tych co wierzą w siebie i patrzą na pana kierownika i tych co wierzą w siebie i chcieli by mu napluć w twarz za to co robi . dzień wypłaty i znowu ciach bo jak ma być inaczej pan kierownik zadowolony . Chciałbym życzyć panu kierownikowi tego samego czego on życzy nam żeby jego rodzina była szczęśliwa żeby dzieci miały wszystko i miały co jeść żeby jego żona była szczęśliwa oczywiście jeżeli ją ma żeby było go na to wszystko stać nie tylko na bmw

EDI

Chciałbym złożyć podanie o pracę i mam parę pytań,czy będąc obecnie operatorem miałbym szansę od razu zostać operatorem w dre? A jak tak czy mógłbym liczyć od razu na taką samą stawkę co mają pozostali operatorzy czy bym musiał odbimbać jakiś czas.

nick
@Y 15.05.2018 23:16

jesteś jedwabisty po co takie pindolenie przecież wszyscy wiedzą że to nie prawda jak trafią do małego poborcy podatkowego to mają prze j eb an e

Egon

Król wywalczył kasę za jazdę sztaplarką

I.
@bez sensu 12.05.2018 01:18

Lepiej stać pod sklepem i piwo pić Koziołka zapalić i mąrzyć się na internecie. Podejdź i powiedz co ciebie boli! Prujesz (usunięte przez administratora) aż śmierdzi. Ciebie boli ze ktoś zarabia. Pokaż na co ciebie stać. Płaczku!

To

Paznokieć obgryziony!

To Gus
@To 07.05.2018 16:53

Pewnie!!U nóg też !!!!

Ja

Witam wszystkich. Jakie plany na majówkę? Haha buuuee.

oj
@Ja 25.04.2018 10:24

Brak słów. !!!!

Szczęśliwy

Wesołych świąt dla wszystkich pracowników firmy, oby 2018 był jeszcze lepszy od 2017 równie udanego. Pozdrawiam

Brzydal
@Zorro 08.01.2018 11:29

Stary nie kompromituj się DRE nie płaci takiego samego podatku czy ZUSów ja człowiek na działalności jednosobowej

Ula

Może coś zmieniło się w waszym zachowaniu ? Brak zaangażowania?

bzyk
@Ula 23.04.2018 10:21

Ulu kochana co ty możesz wiedzieć o życiu jeżeli Ty nigdy swoją dupką w ulu nie siedziałaś ! jeżeli ktoś najpierw wydymał cię dyskretnie po cichutku w du p ke a potem no już trochę bardziej odważnie w cipuchę i znowu w du pke a potem znowu już bez żadnych skrupułów we wszystko !!! w każdą dziurkę to o jakim zaangażowaniu ty mówisz ? zaangażowanie jest ! było ! ale ktoś ma to du p ie i systematycznie powoli to zabija u wszystkich a potem ma pretensje i się przypi e rd ala o wszystko co zrobiliśmy nie tak a sam do tego wszystkiego doprowadził to o jakim zaangażowaniu ty mówisz sorry UK

Zostaw opinię o Dre - Gronowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dre