Dre

Gronowo

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 672 ocen.

Opinie o Dre

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dre

Iwona

Dokładnie @Si możesz opisać swój dzień pracy w firmie Dre? Czym dokładnie się zajmujesz? Jakie są Twoje zadania? Czy jest możliwość wyboru czy chce się pracować na wózkach czy w innej części magazynu, gdzie się dźwiga czy przydział jest losowy?

Si
@Iwona 20.02.2018 14:49

O własnie opisz swoją pracę bo ja napisałem jasno ze trzeba nosić , a wózkami jeżdżą Ci co pracują już bardzo długo . Firma jest coraz wieksza i nowi są do noszenia dzwi i ościeżnic .

Pan EUgeniusz
@Iwona 20.02.2018 14:49

Może jeszcze mam Ci napisać z kim sypiam???? To tym teraz moderatorzy się zajmują ???? Informacyjnie : z WIKIPEDII : Moderator – osoba oceniająca komentarze, oraz inne treści wprowadzane na stronie WWW, kanale IRC, liście dyskusyjnej, serwisie społecznościowym lub na forum, zazwyczaj posiadająca dostęp do narzędzi technicznych, zarządzania treścią oraz kontami uczestników na poziomie wyższym niż zwykli uczestnicy (jak np. edytowanie lub trwałe usuwanie komentarzy/postów, blokowanie kont). Celem moderacji jest zapobieganie trollowaniu, nadużyciu systemu komentarzy, zapewnieniu, że wpisy nie będą powodować kłótni i rozstrzyganie sporów między użytkownikami. Moderatorzy dbają o przestrzeganie zasad netykiety, a czasami również o czystość języka polskiego używanego w dyskusji poprzez zwracanie uwagi lub poprawianie błędów ortograficznych. Moderowanie może być wykonywane w trybie prewencyjnym – publikacja treści zależy wtedy od moderatora. " Czyli co Iwona sama piszesz , sama odpowiadasz, co jeszcze sama robisz????

Swojak

Po pierwsze, ktos pisal ze jak jest na zwolnieniu nie ma całej premii. To chyba normalne, premia jest uznaniowa, nie byles w pracy kilka dni nie masz calej premii. Po drugie, nie trzymam kierownikowi paluszka i jak jest robota w sensie wieksze zamowienia to i jest sobota i nadgodziny, choć długi czas nie bylo. Kierownik czasem przegina z podejsciem do ludzi ale tez potrafi być czlowiekiem :) z1

serek
@Swojak 19.02.2018 23:25

To widać słychać i czuć powodzenia

on123456

Witam, mam pytanie, czy może ktoś wie o przyjęciach do DRE ?? Dokładnie interesuje mnie praca w magazynie, ponieważ mam uprawnienia na wózki widłowe. Na głównej stronie DRE i innych portalach z ofertami pracy nic nie ma. Z góry dziękuje za odpowiedź

on123456
@Si 15.02.2018 13:29

Dzięki wielki za info, a tobie życzę zdrowia

on123456
@Si 15.02.2018 13:29

@Si możesz powiedzieć, to co takiego robicie na magazynie??? Opisz swoją pracę, skoro nie jeździsz wózkiem

!!!

Witam i pozdrawiam wszystkich tych co wierzą w siebie i patrzą na innych i tych co wierzą w siebie i nie patrzą na innych i tych co wierzą w siebie i patrzą na pana kierownika i tych co wierzą w siebie i chcieli by mu napluć w twarz za to co robi . dzień wypłaty i znowu ciach bo jak ma być inaczej pan kierownik zadowolony . Chciałbym życzyć panu kierownikowi tego samego czego on życzy nam żeby jego rodzina była szczęśliwa żeby dzieci miały wszystko i miały co jeść żeby jego żona była szczęśliwa oczywiście jeżeli ją ma żeby było go na to wszystko stać nie tylko na bmw

kto
@Wacuś 13.02.2018 15:39

Łamie łamie wacuśiu obejrzyj swojego albo zagraj w karty ? Mobing to też łamanie praw pracowniczych psychiczne znęcenie to też łamanie praw pracowniczych wyzywanie to też łamanie praw pracowniczych zabieranie pramii bez podstawnie to też łamanie praw pracowniczych Pan kierownik kiedyś powiedział dajcie mi człowieka to znajde na niego paragraf bardzo szkoda że nie ma nikogo nad nim takiego kogoś żeby pan wielmożny zrozumiał że że zloodziej to zllodziej że kórrewna to kóreewna że kiedyś go Pan Bóg trafi oby jak naj szybciej !!

Fgklllhcd
@kto 14.02.2018 19:20

grubo przeginasz siara. W poniedziałek przyszłes jak sit nie puścił cię do domu bo brak ludzi i się mścisz. Raz ze wymyślasz a dwa on z tym może iść na (usunięte przez administratora) Pracuje kilka lat i mówię - wymyślasz. Co do Boga - pomysl jak ciebie ukaże.

Iwona

@??? nie jestem z firmy Dre, jestem moderatorem forum gowork.pl. Chciałabym, żeby pojawiało się jak najwięcej opinii o pracy w firmie, które będą prawdziwe i będą pomocne osobom zainteresowanym pracą w firmie. @!!! możesz powiedzieć w jaki sposób łamie?

Xyz

Pozdrawiam serdecznie wszystkich pracowników tych zadowolonych i tych z fochem na samego siebie . Bo żeby żyć trzeba uwierzyć w siebie .A nie patrzeć na innych .

x
@Xyz 10.02.2018 04:57

Nie Wiem Nie Rozumiem dlaczego i po co to piszesz albo masz nie pokolei we łbie albo jesteś nienormalny ale powodzenia i dalej wierz w siebie i nie patrz na innych papa

Iwona

@Rysiek a gdzie widzisz siebie? Rozumiem, że blisko Ci tego wieku i chciałeś odpocząć? @Arek czyli całe Twoje niezadowolenie z pracy w Dre było spowodowane Twoim kierownikiem? Może istniała szansa, żeby ktoś inny nim został i był bardziej pro pracowniczy. Tylko o tych sytuacjach musielibyście powiedzieć przełożonemu kierownika.

???
@Iwona 06.02.2018 13:26

Iwono widać że nie jesteś przypadkową osobą słychać że wiesz dużo i piszesz żeby pisać wież więcej i ciągle jesteś bardzo grzeczny pytasz ale po co o co ci chodzi ???

???
@Iwona 06.02.2018 13:26

co tak naprawdę chcesz wiedzieć

Arek

Witam,bylem pracownikiem firmy i na poczatek mialem nie cale 14zl brutto a po okresie probnym stawka zostala zwiekszona o cale 0,57gr i powiem tak,pracowalem na hali gdzie nie ma nadgodzin i kazda sobota wolna,jezeli odpowiada komus praca za 2000zl do reki po roku czasu to spoko dla mnie to za malo,chyba ze trafisz hale z nadg i sobotami to calkiem kasa spoko a z tego co wiem soboty sa tylko dla wybranych,jezeli trzymasz kierownikowi paluszka w (usunięte przez administratora) i sprzedajesz na kazdym kroku kolegow to masz dobrze,trzeba byc lizusem zeby tu robic a poza tym jezeli idziesz na L4 to twoja premia juz taka nie bedzie jak wczesniej tylko o wiele mniejsza...a jak juz przyjdziesz po zwolnieniu,za kare kierownik rzuca cie po roznych stanowiskach i ma cie za nic...masakra pracowalem z takim kolega(staz w dre 12lat)smiech na sali...wasz wybor

gandachar

witam planuje zlozyc podanie do pracy w DRE chcialbym sie dowiedziec jak jest tam w firmie jak zarobki jaka atmosfera dzieki za szczere opinie z gory

Ja
@gandachar 02.02.2018 19:29

Masz tyle wpisów tu na forum, że jest co czytać. Są wypowiedzi o atmosferze i zarobkach. Dokładne zarobki dowiesz się na rozmowie kwalifikacyjnej. Po co po pytać się o coś, co było już tysiąc razy poruszane. Idź osobiście i się dowiedz.

!!!

Jest spoko tylko obyś nie trafił na z1 tu jest mały zakompleksiony (usunięte przez administratora) .

Iwona
@!!! 26.01.2018 21:02

ocb?

Iwona

@rysiek widzę, że jesteś zadowolony z pracy w firmie Dre. Jedyne co średnio Ci odpowiada to atmosfera. No ale nie ukrywajmy, że sama firma nie ma aż takiego wpływu na charaktery swoich pracowników i zawsze atmosfera będzie zależała od ludzi. @Wladyslaw Jagiello rozumiem, że te 4000 zł osiąga się stażem pracy, prawda?

Rysiek
@Iwona 31.01.2018 13:25

Już podziękowałem firmie za współprace.Jeśli komuś pasuję pracować na jednym stanowisku do emerytury,to jego sprawa.Praca nie jest zła.Tylko z wiekiem na pewno będzie męcząca.Dlatego zdecydowałem się odejść.Nie wyobrażam siebie w wieku 60 lat jako pracownika produkcji.Pozdrawiam wszystkich.

Wladyslaw Jagiello

Witam wszystkich serdecznie. Obserwuję opinie od bardzo dawna. Czasami aż szkoda patrzeć na zawiść, zazdrość i złośliwość co niektórych wypowiadających się tutaj. Ale nie o tym. Chcę wam opowiedzieć o pracy w DRE według moich obserwacji. Pracuję od 2 lat w firmie, zaczynałem jak każdy, niepewnie poznawałem strukturę firmy. Nie ma tutaj złej atmosfery. Są jasno postawione wymagania względem pracownika i wypełniania obowiązków dot. pełnionego przez niego stanowiska. Nikt nikogo do pracy nie zmusza. Niezależnie od firmy, wszędzie zwraca się uwagę na zaangażowanie w pracę. Czy warto starać się o pracę tutaj? Jak najbardziej. Zatrudniając się tutaj zarabiałem ok 2300-2500 zł miesięcznie, a po 2 latach moja wypłata nie spada poniżej 3000 zł, a często nawet bliżej 4000 zł będąc pracownikiem fizycznym. W takich miejscach pracuje się dla pieniędzy, a nie by się realizować i spełniać marzenia, Ja osobiście wstaję rano i z uśmiechem na twarzy idę do pracy, która daje mi przeżyć i odłożyć całkiem sporo do skarbonki. To jest tylko moje zdanie, zwykłego pracownika, który nie jest szwagrem, lizusem czy innym typem, co ma przywileje. Możecie mówić co chcecie, biadolić i narzekać, Nigdzie w okolicy nie ma lepszego miejsca do pracy w takiej branży.

???
@Wladyslaw Jagiello 27.01.2018 00:24

Napisz chociaż na jakiej hali pracujesz ? bo chyba pracujemy w dwóch różnych zakładach

bnm.
@Wladyslaw Jagiello 27.01.2018 00:24

Za to masz najwidoczniej problem ze szwagrami i lizusami...Też jestem ciekawy na jakiej hali pracujesz?

Zainteresowany

Czy są tutaj osoby, które mogą z czystym sumieniem polecić firmę DRE? Czy jest w Elblągu i okolicach stolarnia godna polecenia?

Zainteresowany
@rysiek 24.01.2018 18:04

Dziękuję za bardzo szczerą odpowiedź. Widzę, że jednak istnieją normalni ludzie pracujący w tej firmie. Czytając komentarze to większość albo zazdrości kto ile zarabia, albo narzeka, że trzeba jednak coś przez te 8 godzin zrobić. Pozdrawiam Cię serdecznie.

oj
@Zainteresowany 25.01.2018 16:33

Za darmo nic nie ma!!! No chyba,że jesteś zmianowym na Z1. Nic nie wiedzieć nawet wymiarów nie znać,o wszystko pytać pracowników. tzw Majster,Brygadzista,Zmianowy! haha.Śmiech na sali!

Iwona

Oczywiście poprawną formą jest napisanie 2000 zł i na tym zakończmy ten spór jak napisać wysokość wynagrodzenia. Skupmy się na głównym temacie wątku, czyli pracą w firmie Dre. Mogą pracownicy firmy wypowiedzieć się stricte na ten temat?

Iwona2
@Iwona 23.01.2018 12:05

Jaki temat? Jaki wątek?

PIOTR 30

Witam ile można zarobić jako magazynier ?

bca
@toniezlygosc 18.01.2018 23:22

Jeśli ktoś zarabia słownie 'dwa tysiące złotych' to powinien napisać '2000 zł'.

ktf
@bca 19.01.2018 22:32

Nie musisz widzieć różnicy, do Ciebie nikt tego nie odpisał. Jak masz takie wysokie aspiracje i taką wiedzę , to chyba w tym miejscu Ci nie wyjdzie. Jak chcesz się wspinać po szczeblach kariery, ze "swoją mądrością", to proponuję zmienić pracę, takie zdolności marnować(niedoceniona wiedza).

Szczęśliwy

Wesołych świąt dla wszystkich pracowników firmy, oby 2018 był jeszcze lepszy od 2017 równie udanego. Pozdrawiam

???
@Zorro 05.01.2018 10:45

Kapitalizm to wyzysk człowieka przez człowieka!!! a socjalizm odwrotnie !!! baranie !!!! jeżeli zrozumiałaś !!

Zorro
@??? 07.01.2018 19:10

??? Powinieneś się trochę zastanowić nad formą wypowiedzi. I raczej skupić się nad jej merytoryczną częścią, pozbawiną rzecz jasna błędów gramatycznych oraz ortograficznych. Tak, aby była zgodna z zasadami panującymi w jezyku polskim. Do rzeczy: Dlaczego przywolujesz socjalizm vs. kapitalizm. Może czas stworzyć nowy ustrój, który będzie bardziej przychylny obu stronom. Zarówno pracodawcy, jak i pracownikowi? Przede wszystkim system pozbawion barier wejścia nowemu, małemu przedsiębiorcy na rynek. Uważasz, że płacenie tej samej wysokości zusu przez jednosobową firmę inp. DRE jest ok? przez przypadek kliknąłem poza tobą w zieloną ikonke pomocna. nie mysl sobie, że ktoś inny cie popiera w przemysleniach.

Iwona

@??? a czy pisząc swój komentarz musiałeś napisać obraźliwe słowo? To jest łamanie regulaminu forum: https://www.gowork.pl/regulamin i możliwe, że administrator zmoderuje Twój komentarz. A możesz powiedzieć co sądzisz o pracy w firmie Dre?

!!!

Panowie i stało się człowiek niezastąpiony czyli super operator na zwolnieniu lekarskim i kto go zastępuje ? zwykły pracownik nawet nie operator z niższą stawką ! brawo ! gratuluje !

czarny
@!!! 04.01.2018 12:56

Brawo Czarny

Iwona

@Pracownik a czemu miesiąc krótki? Jak macie rozliczane dni pracy? Jaki podatek jest odtrącany za święta? Dostaliście świąteczną premię i od niej został odcięty podatek, tak? Twoja wypowiedź jest ironią na temat wynagrodzenia od Dre? Możecie wytłumaczyć dlaczego?

Glk
@Iwona 15.12.2017 11:02

Bo było 20 dni roboczych a to razy 8 godzin i plus procent premii,napewno jest mniej niż w październiku. A premia swiateczna jest dodana do przychodów.

zły

Zadowoleni z wypłat?

Pracownik
@zły 08.12.2017 18:52

Pewnie że tak. A co byś chciał za krótki miesiąc!! Nie zapomnij że jeszcze pewnie za kasę na święta podatek odtrącili także nie narzekaj.

Iwona

Co tu się zadziało w ciągu ostatnich 2 miesięcy? Czemu wszyscy wypowiadają do siebie w taki sposób? Czy nie możecie porozmawiać z kierownikiem o tych podwyżkach, zamiast wyzywać się wzajemnie z zazdrości, że ktoś dostał, a ktoś nie. Rozumiem, że czujecie niesprawiedliwość, ale tutaj jej nie naprawicie. Jeżeli uważacie, że każdemu należała się podwyżka to proponuję w grupie przejść się do szefostwa i tam przedstawić swoje argumenty.

ty

Jeżeli ktos dostał podwyżkę to znaczy ,ze zasługuje na nią!!!! Podwyżkę daje Kierownik,a przede wszystkim Prezes własciciel firmy!!! Także nie rozumiem dlaczego ma ktoś pretensje do kolegi z pracy,że dostał podwyżkę!!!! Polska mentalność!!!Zazdrość ,Zawiść .

ciekawy?
@ty 13.11.2017 12:09

Ludzie chcą po prostu żeby ktoś im to wszystko wytłumaczył dlaczego akurat ci panowie ???

oj
@???? 14.11.2017 20:39

Jak masz odwagę idź zapytaj !!!!! A nie tu swoje gorzkie żale wypisujesz!!!!

szura

Panowie może jakieś zakłady kto następny ??

Nick

Witamy nowego Super operatora !!!!!

On

A szukaja teraz kogos do pracy?

Operator

Podwyżka znów dla niektórych!dlaczego??niewiem!

Ja

Mam nadzieje, że kierownik zrobi porządek z (usunięte przez administratora) co chodzą w czasie pracy na palarnie. Mało tego okradaja firmę w ten sposób a inny pracownik w tym momencie robi za nich ich pracę.

Ja

Co niektórzy to nawet tych pieniędzy nie powinni dostawać za to co robią! Także jak się nie podoba to zmienić pracę proponuję. Najlepiej nic nie robić, chodzić po szatni lub siedzieć na stołówce, bawić się telefonem ruszać się jak żółw i wiecznie narzekać!

Gfd

Nie polecam. Operatorzy są niedoceniani za pracę i lojalność. Podwyżki tylko dla wybranych dlatego minus

Operator

Pracuje w firmie jako operator parę dobrych lat i nie bylo żeby kiedy kolwiek były takie podziały na dobrych i gorszych. Stawka zawsze była równa dla wszystkich operatorów tym bardziej że ci co dostali podwyżki niczym się nie wyróżniają od pozostałych . Ludzie chodzą źli,rozgorczeni tym faktem bo czują się ignorowani,nie doceniani . Tak nie powinno być.

error
@Operator 03.11.2017 15:50

Nie rozumiem Czego Pan nie rozumie? zawsze był i jest lepszy i gorszy sort ! wg panów kerowników!!! Tzw.. Państwo W Państwie robią co chcą !!! rozgoryczenie i złość tym faktem nic tu nie da a ignorowanie i nie docenianie pracowników jest na porządku dziennym . A od pana kerownika najczęściej usłyszysz ! !!!Jak się panu nie podoba to niech się pan zwolni !!!! Przypadkowi Ludzie którzy być może mają wiedze i pojęcie o produkcji i maszynach tylko a i to nie wszyscy . Ale nie mają żadnego pojęcia o zarządzaniu ludzmi i byciu kerownikami

Pieniądze są bezwartościowe
@Operator 03.11.2017 15:50

Dla tych co nie dostali podwyżki będzie spotkanie z ekspertem, który przeprowadzi wykład na temat "dlaczego pieniądze szczęścia nie dają". Ja już jestem po jednym takim seansie... gorąco polecam. Uśmiech na twarz i lejmy ten miód na serce Naszych przełożonych.

Ciekawy

Witam,mam pytanie,może ktoś wie lub słyszał. Chodzą słuchy że od tego miesiąca będzie podwyżka! Ile w tym prawdy?

korek
@Ciekawy 18.09.2017 16:44

Były ale nie dla Ciekawych ! Były !!!i już koniec !!Były dla Najlepszych ??

ok
@Ciekawy 18.09.2017 16:44

A u nas wszyscy dostali !!!

Rudy

NIE POLECAM

R.
@Rudy 29.10.2017 22:57

nie polecam

Operator

Dostałem podwyżkę. Jestem mega szczęśliwy

Ć. ek
@Operator 30.10.2017 18:50

Gratuluje ja też dostałem !!

Naiwny ?
@Ć. ek 04.11.2017 23:36

To powiedz dlaczego jesteś wybrańcem w czym jesteś lepszy ? ? Co masz więcej do roboty ? Co więcej ogarniasz ? Ilu ludzi musi się napracować żebyś ty dostał podwyżkę ? myślisz że sam na to zapracowałeś ??? Tylko twoje obiektywne zdanie ????

Bywa i tak

Cześć. Jestem pracownikiem DRE. Wiadomo, że nie ujawnię swojej tożsamości, bo naraziłbym się na nieprzyjemne konsekwencje z wielu stron. W szczególności od kierownika. I to od niego chyba trzeba zacząć ,prawda? Pan KJ szef produkcji, kierownik pierwszych hal jest niskim człowiekiem po 40-stce o ciemnej karnacji, powoli już łysiejącym, prawdopodobnie ze stresu. Wszędzie chodzi z telefonem, jest wszędzie i nigdzie, potrafi zaskoczy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przy okazji, czasem pomóc, gdy jest zawał roboty. Słyszałem,że bardzo często wtrąca się w życie osobiste pracowników, co kto ma robić,a czego nie. Według mnie jest nieszczęśliwy, przyglądam się mu. Jest to człowiek opryskliwy i wulgarny, który lubi mieć wszystko pod kontrolą. Jego zachowanie może usprawiedliwiać jedna rzecz-że większość zakładu to hołota. Niewykształceni, szarzy ludzie,prości ludzie zadowalający się prostymi przyjemnościami. Nie ma żadnych usprawiedliwień na swoje zachowanie. Czuję, że odpowiedzialność jaką przyjął na siebie zostając kierownikiem zrujnowała mu częściowo jego prywatne życie. Z drugiej strony trzyma ona cały zakład w ryzach,ma kontrolę, ludzie go szanują, boją się go i jego władzy nad wszystkim. To dobre cechy, zakład pracuje, nikt się nie obija. Poza kierownikiem, najgorsze są normy. Bardzo ciężko jest je czasem wyrobić, człowiek nie jest już młody,a wszystko boli, a trzeba nosić, przesuwać,targać ze sobą dużo ciężkich rzeczy. Nie powinno tak być, normy nie powinny wynosić aż tyle sztuk na dwie, czy jedną osobę. To jest tragedia. Szatnie wyglądają jak więzienie, szare, poobdzierane. Toalety również. Wszystko śmierdzi, jest niezadbane i stare. Powinni byli już to dawno wymienić. Ale wiadomo, pieniądz rodzi pieniądz. A właściciel nadal chce więcej nie troszcząc się o warunki pracy swoich ludzi traktując ich jak mrówki. Jest to naturalne. apetyt rośnie w miarę jedzenia. Natomiast czasem trzeba zapanować nad swoimi pierwotnymi instynktami,bo to jest to, co odróżnia nas od zwierząt. Chociaż w takim zakładzie, czasami ciężko odróżnić człowieka od zwierzęcia. Życzę wyrozumiałości.

Reksio
@Rex 20.10.2017 21:54

Nie masz o czym rozmawiać? Kim ty jesteś, ? To, że ktoś robi w fabryce to nie znaczy o wykształceniu! Wiele jest pracowników z wyższym wykształceniem czy techniczny, to są mądrzy i wartościowi ludzie . Stolarnicze wykształcenie. Skąd ta nazwa? Uwierz są fachowcy w tej firmie, nie tylko kierownik ! I nie mają stolarniczego wykształcenia. Większość maszyn to cnc na których można wsztkich nauczyć obsługi komputera, żadna filozofia . Są jeszcze maszyny na których trzeba poprostu doświadczenia i tam pracują ludzie nawet po 20 lat i jak ktoś może kogoś takiego pouczyć jak sam nie ma zielonego pojęcia? Teoria nie zawsze idzie z praktyką w parze! A ty kolego po co wypisujesz bzdury, że ktoś Ciebie nie rozumie.? Skoro nie pracujesz w tej firmie to po jaki h....j wypowiadasz się? Nie znasz tematu i całej polityki! Pracujesz gdzieś indziej to pracuj.

Rex
@Reksio 20.10.2017 23:14

Kim jestem? Napisałem nie czytasz ze zrozumieniem. A kto powiedzial, że nie wiem? Kto powiedział, że nie pracowałem? Z wyższym to znaczy jakim? Technicznym wyższym? Pokaz mi kogoś oprócz właścicieli technologa i kierownika z technicznym. Pokaz mi te maszyny na produkcji drzwi gdzie pracują 20 lat. Słucham. Bo drzwi są robione od 13 lat. I trochę kultury. Napisałem, żegnam. To po co odpisujesz amebo.

maro

Panowie, jestem byłym pracownikiem. Czytając wpisy o punktualnym wychodzeniu i przychodzeniu z przerwy łapię się za głowę. Wam się we łbach poprzewracało. Na całym świecie przychodzi godzina taka a taka rozpoczyna się przerwa i kończy się ta przerwa punktualnie o wyznaczonej godzinie. Brak słów. Teksty jak u stałych bywalców z pod monopolowego. A gdzie wy macie inaczej ? W Googlach lub Apple może. Ale studiować się nie chciało, więc trzymać się należy zasad pracodawcy w PL. Jakby się Wasza pensja spóźniła to w byście larum podnosili. Przeczytajcie sobie Wasze posty. Jak to ktoś z zewnątrz czyta to ma Was za żuli, którzy nigdy nie pracowali w normalnej firmie.

komfortowiec

Czy są może przyjęcia w dre w gronowie? Z kim najlepiej kontaktować się w sprawie ewentulanej rozmowy w sprawie pracy? Z góry dzięki za odpowiedź.

Iwona

@boss przypominam, że forum ma regulamin http://www.gowork.pl/regulamin i służy ono do opiniowania firm, a nie używania wulgaryzmów i obrażania. Poproszę o opinię i aktualizacje jak wygląda sytuacja w firmie Dre, by osoby poszukujące tam pracy szybko mogły znaleźć odpowiedź.

Cezar

Po ile dziś rubel?

ja

Jaka podwyżka? Laduj na ziemi człowieku!!!!Za dwa lata moze bedzie? Bałagan na Z1 masakra,brak organizacji!!!

Iwona

@Ciekawy a skąd posiadasz takie informacje? Może ktoś temu użytkownikowi powiedzieć coś na ten temat? Potwierdzić lub nie? Jak coś wiecie to powiedzcie ile będzie wynosiła podwyżka i czy będzie wszystkich obejmować.

enter

Nie rozumiem dlaczego szfagry się tak zdenerwowały ?a jeden w szczególności! przecież naprawde te 6000 tyś to dla innych jakaś abstrakcja a przecież nie robicie ani więcej ani lepiej ani nie jesteście jakimiś lepszymi fachowcami jesteście tylko szfagrami i przecież żeby wam dać to trzeba innym zabrać i żeby chociaż szfagier dawał to ze swojej własnej kieszeni ! i jeszcze uważacie że tu jest w porządku !?!?crl

crl
@enter 16.09.2017 15:05

Szwagier, przez w się pisze. Czy Ty naprawdę wierzysz, że ktoś tyle zarabia-(pracownik fizyczny)? Te 6000 tyś. to była odpowiedż na teksty (pracusia i pracownik z z4) - czysta ironia. Też mają czego zazdrościć- bycia czyimś szwagrem.

Pracuś
@crl 16.09.2017 16:46

Typowe podejście Polaka. Zmieńmy swoją mentalność, a będzie lepiej w tym kraju!!! Żygać się chce wypocinami co niektórych. Jak sąsiad ma lepszy samochód to pewnie uczciwie nie zarobił. Jak ktoś lepiej zarabia to pewnie szwagier. Ja na swoją stawkę sam zapracowałem. Jakbym zarabiał mniej za to co wykonuję w pracy, to bym szukał zatrudnienia gdzie indziej. Nikt na siłę nikogo nie trzyma. Z drugiej strony jak patrzę na zaangażowanie co niektórych w pracy, to i te 2400 to za dużo. A odnośnie szacunku przełożonych, to jak dałeś sobie wejść na głowę...

Ja

Crl. Dziobak jestes . Trzymasz nosa tam gdzie nie trzeba bronzowy nosie

crl
@Ja 13.09.2017 18:12

Nie jestem dziobakiem, wręcz przeciwnie- jestem szwagrem.

?

Przyjdz chopie na z2

Zz

Wiadomo łatwo się Szlasta nie swoimi pieniędzmi a jeszcze łatwiej się zabiera !!!

Lukas

3400 zl netto, z-4, pomocnik

crl
@Pracuś 13.09.2017 13:05

Ja nie zarabiam 2400, przecież napisałem, że 6000.

uuuulala
@crl 13.09.2017 10:22

6000 tyś na rękę to 6 000 000 (słownie sześć milionów !!!!) sporo się u was zarabia

$

2400

???

I jak wypłata ?

!!!

Brawo Wy !!!

!!!

Nikt nie chce albo nie będzie chciał pracować w sobotę bo po co jeżeli zaraz mu sie tą kase zabierze albo za norme albo za to że Pan Kerownik Będzie pobierał podatki

biały kieŁ kranika !

prosze pana nie rozumiem o co panu chodzi ?nikt tu nic nie wymyśla pan może pracuje w Stolarni ?Ja!My pracujemy W Dre !nam się zabiera premie za za nic. U naszego Pana Kierownika są równi i równiejsi jedni za to co zrobili mają -5% inni jak podpie ..r .dolą mają buzi od Pana Kierownika .Tu się nie lubi ludzi mądrych ludzi którzy mają swoje zdanie albo są jacyś albo mądrzejsi od Panów Zmianowych .Pan kerownik lubi ludzi poddanych jemu podpier.dalaczy takich panów z plastikowymi zębami pomocników! Sam nie zaj.ebie premii to Kranik pomoże !Kranik jest dobry na wszystko

Zostaw opinię o Dre - Gronowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dre