dopiero co poprawiali droge , przejechal samochod i od nowa do poprawy . takie latanie todo (usunięte przez administratora) .firma konbud nie polecam .patalachy
co za firma / robia idiotow z mieszkancow . wysypali pare lopat na droge bez zageszczenia. wieczorem sladu niie bedzie tytul insz/z/yniera chyba byl ki\upiony kiedys na stadionie rozyckiego . zenada
Zdarza się firmie potrącać z wypłat? Jeśli tak to jaki podają powód ?
firma robila kanalizacje w wakacje 2020 noi przy okazji droge .obecnie jest koncowka lutego 2021 droga wyglada masakrycznie przed remontem duzo lepiej wygladala . (usunięte przez administratora)
Jako podwykonawca od prawie roku nie mam zapłacone za dostawy.Tylko obiecywanki i brak kontaktu
Wypłacili zaległe pensje. Wzieli nowe roboty. No i mam umowę o prace a nie zaplate na gebe
@Podwykonawcy, jak obecnie wygląda sytuacja z płatnościami? Czy zaległości zostały uregulowane? Może firma ma tylko jakieś przejściowe problemy finansowe? @gość 1, oczywiście rozumiem. Jak aktualnie wygląda sytuacja? Czy otrzymaliście swoje zaległe wynagrodzenia? Zachęcam do dodawania opinii na temat tego pracodawcy! Każda z nich z pewnością będzie mile widziana przez osoby zastanawiające się nad podjęciem pracy w Konsbud.
Niestety nie dostałem zapłaty za listopad i grudzień.Zero wiadomości z firmy jak i od syndyka
Firma w rozsypce nie płaci podwykonawcom.Z miesiąca na miesiąc obiecują rozliczenie należności i na tym koniec.
@gość, skąd masz takie informacje na temat firmy? Natomiast jeśli chodzi o pytanie dotyczące wypłat, to z tym chyba najlepiej zwrócić się do firmy bezpośrednio, a nie na forum. Czy w firmie Konsbud w Lublinie są aktualnie jakieś przyjęcia? Nie widziałam w Internecie nowych ofert pracy, ale może ktoś z obecnych pracowników firmy wie coś na temat prowadzonych rekrutacji?
Wiktoria to moja sprawa gdzie piszę może któryś z panów dyr. to czyta są koledzy którzy pracują i są na urlopach wypłaty nie dostają firma zaplaciła za luty po 1000 zl. i nic wiecej i co najgorsze nic nie słychać o dalszej wypłacie a my mamy rachunki do zapłaty i nie tylko a żaden z dyr. nic nie raczy powiedzieć serdecznie pozdrawiam gość 1
Do Administratora zaspiewaj sobie TO JUŻ JEST KONIEC i masz odpowiedz.
Kiedy wyplata za Styczen ludzie mają zobowiązania ?
Gdzie jest wypłata za grudzień
Gdzie wypłata za grudzień?
Co z wypłatą
Wiesz co no to dobra oferta faktycznie a co do wymagań to chyba dobrze, nie chcesz przecież pracować z byle kim, kto Cię później przypadkowo zabije na maszynie, albo coś, dla mnie to logiczne dosć jest
Jedna z nielicznych już firm w branży budowlanej która działa rzetelnie. Pensja na czas, składki, umowa. Polecam
Jeżeli chodzi o zarobki, to nie mam orientacji czy są ok. Ale co najważniejsze zawsze kasa jest na czas. Nigdy nie było żadnego opóźnienia. mniejsza, większa, ale jest. Oraz umowa o pracę też jest
Jak masz trochę oleju w głowie i umiesz sobie poradzić na budowie to możesz spokojnie jak na lubelskie warunki nieźle zarobić, a i kadra na budowach w większości jest OK. Firma płaci na czas, a i podejście do pracownika jest normalne... Zdecydowanie polecam współprace!!!
Pracowałem, jak firmę zakładano było ok .Myślę że nie powinnno być gorzej skoro dawni kierownicy są na miejscu szefa, nawet jeden czasami daje mi pracę u siebie lub znajomych, jest ok, polecam
Firma jest ok, kasa jak na Lbn nawet spoko. traktowanie pracowników przez szefów pozytywne. Polecam