brak logo

Arteria

Warszawa

Opinie o Arteria

była pracownica 2011-02-19 11:43
Hej, pracowałeś na ul Rosoła w Warszawie, ale chyba jakiś czs temu byłeś pracownikiem? Skoro byłeś kierownikiem, to napewno miałeś duzo lepiej niz konsultanci. Zero presji sprzedaży.Z tego co zauważyłam to kierownictwo ma tam dobre pogaduchy, a tylko konsultantów gonią, a sami w swoim gronie dobrze się relaksują.
TUPOLEW 2011-02-20 22:08
Zdaje Ci się ;) całkiem niedawno byłem kierownikiem i nigdy więcej na tak kiepskich warunkach... Za tak wiele funkcji tak marne pieniądze konkurencja za to samo daje więcej ;P
Enka 2011-02-22 23:01
Czytam te wszystkie bzdury i oczom nie wierze. Pracuje w arterii od ponad 3 miesięcy i naparwde nie rozumiem tych negatywnych opinii. Owszem zdarzaja sie nieprzyjemni supervisorzy, mam tu , jedna z nich jest naprawde ( usunięte przez administratora )le reszta ludzi jest naprawde w porzadku. Nie kantuja z wyplata, kasa przychodzi najczesciej koło ósmego, czyli dwa dni wczesniej, prowizje zawsze da sie wyrobic, jeżeli ma sie gadane i faktycznie sie sprzedaje. Szkolenia są często, ale nie zawsze są obowiązkowe, ja nie byłam na żadnym szkoleniu dodatkowym po godzinach odkąd tam pracuje, bo nie musiałam. Trzeba mieć wyniki czyli starać sie. I tyle. Jak komuś nie idzie to trudno telemarketer to nie jest praca dla wszystkich i tyle. Dziekuje, dobranoc.
pfff 2011-05-06 13:06
Praca w tej firmie uwłascza godności człowieka, wnagrodzenia na stanowisku Kierownika POS, czy konsultanta handlowego ponizej krytyki. Nie wypłacanie wynagrodzenia pracownikom którzy odeszli z firmy. Po roku poswiecania sie 220h m-sc pracy odchodze z radoscią, ludzie strzeżcie sie tych(usunięte przez moderatora) prezesi firmy jezdza luksusowymi autkami naszym kosztem wynagrodzeniem za nijnizsza płace krajowa i obcinaniem premi. Jesli sie szanujesz nie poswiecaj czasu na nerwy cisnieniecie na sprzedaz i i 12 godzinne siedzenie przez 7 dni pod rzad w pracy .. Kierownik Punktu( usunięte przez administratora )( anie wszedzie jest taki) konsultant handlowy na umowe o( usunięte przez administratora )a i tak nie zapłaca- żenua
calineczka 2011-05-16 18:36
praca w tej firmie to istny koszmar. Supervisior podczas retreningów powtarza sie i wytyka caly czas jeden i ten sam blad, kierownik przez 8h pracy siedzi na facebooku. Gdy sie zapytalam prosta rzecz nikt nie potrafil mi odpowiedziec i powiedziano mi zebym dzwonila; spoznienie sie 5 min z przerwy grozi dywanikiem u kierownika ktory nawet nie zna kodeksu pracy; sa na tyle bezczelni ze potrafia obgadywac i wysmiewac konsultantow nie przejmujac sie ze ich slychac;(usunięte przez moderatora) w tej firmie to chleb powszedni. Odradza tam prace
TUPOLWE 2011-05-20 16:02
Pragnę dodać, że wynagrodzenie kierownika autoryzowanego punktu wynosi ( usunięte przez administratora )a kodeks pracy mówi, że kierownik autoryzowanego punktu sprzedaży powinien otrzymywać minimum( usunięte przez administratora )Dostałem pismo z PIPu, że mam iść do sądu po wyrównanie!!! I niech każdy kierownik poda tą dziadowska firmę do sądu i odbierze swoje ciężko zarobione pieniądze które niezgodnie z ustawą zostały okrojone...
zainteresowana 2011-05-24 21:19
hmmm mają do mnie dzwonić pod koniec miesiąca do pracy na Rosoła, jak tam jest? też tak źle?
XYZ 2011-06-01 16:01
Po ilu dniach odzywaja się po rozmowie rekrutacyjnej ktoś wie?
1
aaaaaaaaa 2011-06-09 19:26
( usunięte przez administratora ) na projekcie NETII to najgorszy supervisor na tej ziemi ona kompletnie nie ma pojęcia o swojej pracy. Moim zdanie to jest pierwsza osoba do zwolnienia zamiast zwykłego pracownika. tylko problem w tym ze dala( usunięte przez administratora )wi wiec będą zwalniani wszyscy dobrzy konsultanci a ona za( usunięte przez administratora ) miesięcznie zachowa stanowisko. moim zdaniem to samo za siebie przemawia żeby tam nie pracować.
arius 2011-06-18 16:33
Widzę, że przez lata nic się nie zmieniło. Typowy motłoch sprzedażowy, gdzie sprzedajesz produkt którego w życiu nie widziałeś, za pieniądze zupełnie nie adekwatne i jeszcze z haczykami, że jeśli nie odeślesz czegoś, czy nie zrezygnujesz w przeciągu kilku dni leżysz i płacisz im do (usunięte przez moderatora)śmierci. Poza stawką godzinową na prowizje nie można było co liczyć, bo liczyli dopiero od któregoś produkty dziennie - co dla normalnej osoby nie było możliwe. Serdecznie odradzam, chyba że praca na wakacje i chcecie wyprać sobie mózg pierdołami z zakresu Wiedzy i Praktyki...
anonim 2011-07-03 17:00
Odważni bo anonimowi - ( usunięte przez administratora )to jeden z lepszych SV jacy pracują w Arterii - widać dostałeś kopa w tyłek bo byłeś beznadziejnym pracownikiem i stać Cię tylko na obrażanie. ŻAŁOSNE!
xwqw 2011-07-13 23:08
Jest już dziś 13.07.2011 a wypłat jak nie ma tak nie ma za Czerwiec! Arteria chyba tonie, a raczej napewno to pierwsze objawy. Czy wy tez nie macie wypłat?
anonim 2011-07-15 11:21
taaa wypłaty mają być do 10 dnia miesiąca więc w lipcu za czerwiec powinny być najpóźniej 8 wieczorem i co? większość dostała wypłatę dopiero wczoraj czyli 14.07 a są i tacy co dopiero dziś :/ nie no porażka z tymi wypłatami

co do premii niby są ale faktycznie ciężko je zrobić jeśli jesteś uczciwy i zamykasz rekordy jak należ więc albo robisz co do ciebie należy z zasadami i o premii możesz marzyć albo kombinujesz jak koń pod górę i masz premię za to ci uczciwi mają przez ciebie (usunięte przez moderatora)... bo jak umówisz ponowną rozmowę z klientem który jest zdecydowanie na nie ty nie masz konsekwencji żadnych prócz (usunięte przez moderatora)od kierownictwa za to ten co trafi to po tobie ma (usunięte przez moderatora)bo nie dość że użera się z beznadziejnym klientem który się drze że przecież mówił że nie chce to jeszcze zamykasz kupe rekordów i co za tym idzie nigdy nie osiągniesz wymaganej efektywności :D:D:D
tak więc premie tak ale tylko dla kombinatorów :D:D:D

co do umów hmmm czasami dają o pracę ale jak spełniasz tak wiele warunków że żadko kto dotrwa do tego momentu bo się ucieka jak tylko jest możliwość zmiany pracy na coś lepszego :D
Bodo 2011-07-18 12:17
Przecież 13-go wszyscy konsultanci strajkowali,poszli pod budunek prezesa,ale nie wyszedł.
Bodo 2011-07-18 12:24
Kadra kierownicza,trenerzy supervisorzy(z małymi wyjątkami) są zatrudniani \"po znajomości\".Siedzą na portalach społecznościowych,plotkarskich,a potem ruszają,robiąc wielki wrzask koło siebie,by zauważono,że pracują(zwłaszcza trenerzy ).Czy takiej firmie zależy na wynikach...
anonim 2011-08-05 17:42
zgadzam się z Bodo kierownicy i przełożeni po znajomościach ,kłamsto juz od początku na rozmowie,że możliwość umowy o pracę bzdura,jest tylko zlecenie ,wyśmiewają się z konsultantów przy odsłuchach,pensje nie na czas a w umowie jest napisane do 10 każdego miesiąca.Wykorzystują i upokarzają ludzi ,jak tak można.Najgorszemu wrogowi nie polecam tej firmy.
małolatka 2011-09-06 17:40
Pracowałam tam 3 misiące...... ogólnie atosfera bardzo przyjemna... bez kombincji osiagalam bardzo fajne wyniki... ale zdenerwowałam sie z innego powodu. Gdyz poprostu po jakims czasie na tzw. dodzwonkach dawałam z siebie wszystko ze straciłam po prostu głos.... gadalam tak długo ze dawalam rade sprzedac 4 a nawet 5 w ciagu dnia. Potem lekarka kazała mi wziac l4 ale co z tego skoro nie mialam 3 miesiecy przepracowanych i nie obejmowało mnie ubzpieczenie ( za które brali mi 33% mojej pensji w miesiącu). Tydzien lezałam w szpitalu i wypłata zaledwie 300 zł. i co do premii to bardzo ciezko ja miec.... i co do umowy to faktycznie sa duze wymagania zeby uzyskac umowe o prace. Oczywiście się zwolniłam bo dostałam znacznie lepsza oferte i z mojej grupy która sie przyjmowała i miała szkolenie na dzien dzisiejszy nie zostal nikt... Nie polecam
1
krystyna 2011-10-08 17:28
co to się dzieje w tej firmie to jedna wielka porażka i paranoja, nie polecam najgorszemu wrogowi, kierownicy robia co chcą przychodza kiedy chca i wychodza kiedy chcą, nie stiosuja się do grafiku a od Ciebie wymagają żebyś siedział ile się da i najlepiej na nich pisał umowy, a jak juz nie daj Boże sie rozchorujesz i chcesz iść na zwolnienie to wyzwą Cię od leni, włakoni itd
nie polecam najgorszemu wrogowi, jak jestes uczciwym człowiekiem nie idź tam pracować bo jedyne co otrzymasz (oprócz marnych wypłat) to brak szacunku, poniżenie, poczujesz się dosłownie jak (usunięte przez moderatora)
mmmmmmm 2012-01-24 11:27
Pracowalam 2 lata w POS .Milo to wspominam ! Fakt trzeba byc odpornym na stres i miec twarde siedzenie , ale prawda jest taka zetrzeba byc DOBRYM w tym co sie robi .Ja bylam :-) Dzieki Arterii mam super prace , poniewaz z przygotowaniem po niej i referencjami nie mialam problemu zeby znalezc lepiej platna prace (duzo lepiej).
Ale prawda jest tez to ze wielu ludzi ktorzy przychodza jako nowi pracownicy poprstu sie nie nadaje do tego typu pracy. wychodza chyba z zalozenia ze czy sie stoi czy lezy i tak sie nalezy.
j adobrze tam zarabialam , bylam zadowolona z nagrod jakie dostawalam za wysoka sprzedaz Playa i nki.
Trzeba byc dobrym , miec podejscie do ludzi i bedzie sprzedaz . a nie zuc gume i wychodzic co chwile na faja . taka jest prawda
Kraków 2012-02-07 18:39
Naciągacze!!! Zawsze spoźnienia z prowizją o ile w ogole się ją dostanie
anomin x2 2012-02-09 13:51
pracowalysm z kolezanka w tej firmie przez 3 dni atmosfera wsrod pracownikow ok ale wsrod przelozonych zupelnie odwrotnie praca tam polega na cisnienciu pracownikow wywieraniu presji i stresowaniu .. a ponadto taki pracownik musi dzwonic po 10 lub wiecej razy w ciagu godziny do tej samej osoby i po mimo ze tra osoba tego nie chce i wydziera sie w sluchawke i mowi tez ze jest sie powiedzmy 10 osoba ktora do niej dzwoni i mowi ze nie chce kozystac z uslugi to i tak trzeba namawiac do tego. praca ogolnie jest stresujaca poniewaz jesli niczego sie nie sprzeda to wtedy taka osoba jest cisnieta . jezeli wpadnie zbyd duzo polaczen to taz wtedy ma sie problem i jest sie cisnietym a przeciaz na to nie ma sie wplywu .
ramzess 2012-03-06 20:24
praca bardzo stresująca , krotkie przerwy , nieosiagniesz progu 3 % sprzedaży zwalniaja Cie po kilku dniach , klienci prawie w 100% niezainteresowani sa tym badziewiem z Wiedzy i Praktyki , które mamy im wciskać , a dodatkowo trzeba ich oszukiwać , nie polecam , tylko dla ludzi o mocnch nerwach..
acab 2012-04-09 05:25
Pierwsza wypłata w terminie. Atmosfera spoko. Akurat mój supervisor i kierownik jest ok. Wiadomo ze sprzedaż nie jest dla wszystkich. Nie wiem jak bylo kiedys teraz polecam. Uwazam ze powyzsze opinie sa pisane przez ludzi ktorzy sa zli na firme gdyz nie chciala utrzymywac pracownika z ktorego nie ma zysku. Ludzie pieniadz robi pieniadz ty robisz pieniadz dla firmy jest sens Cie trzymac nie zarabiasz to spadaj. Nie zarobisz dla firmy dlaczego mialbys zarobic dla siebie?
1
Anonim 2012-04-12 23:50
Pracowałem tak kiedyś pół roku jak byłem młody i głupi. Najgorsze c.c. w jakim pracowałem. Przypomina [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . Brak klimatyzacji w lato przy 30 stopniowym upale robi swoje. Pracownik traktowany jak zwierzę. [usunięte przez administratora] Z TEJ PRACY jak szybko się tylko da.
abrakadabra 2012-04-25 19:43
Nie polecam nikomu, nawet największemu wrogowi. Nie wytrzymałam tam miesiąca. Pierwszy raz spotkałam się z takim brakiem szacunku do podwładnego ze strony przełożonych. Pomijając to, że stanowiska pracy aż się lepią z brudu... Harówa, marne pieniądze, bo premia jest nieosiągalna w praktyce.
Obserwator projektów obcojęzycznych 2012-05-21 13:03
abrakadabra - 2012-04-25 19:43:05

Nie polecam nikomu, nawet największemu wrogowi. Nie wytrzymałam tam miesiąca. Pierwszy raz spotkałam się z takim brakiem szacunku do podwładnego ze strony przełożonych. Pomijając to, że stanowiska pracy aż się lepią z brudu... Harówa, marne pieniądze, bo premia jest nieosiągalna w praktyce.
Też nie polecam! Teraz inzerują język czeski. Opis ich zachowań: Trzy podróże (36 Zł), trzy długie rozmowy, żadna odpowiedź przez dwa tygodnie, po dwu tygodniach od ostatniej niegatywna odpowiedź aniżeli by podziękowali kandydatowi czy przeprosili za zmarnowany czas. W rozmowach kilkakrotnie powtarzane pytania na jedno a to samo, jak nauczone z jakiegoś podręcznika menedżmentu, nie podano konkretnych odpowiedzi na strukturę i ksztalt projektu - a to wskazuje niestaty brak profesjonalizmu. Nie warto z nimi w ogóle tracić czas!
byłominęło 2012-06-28 01:10
Niestety potwierdzam powyższe stwierdzenia. Ludzi sympatyczni (pracownicy na słuchawkach). Oprócz tego mega stres, koniec rozmowy i wpada ci następne połączenie nawet się nie można napić. Masz mówić idealnie jak jest w skrypcie, bo inaczej będzie wezwanie na dywanik. Spóźnienie kilka minut odliczają ci już, przerwy wyliczane co do sekundy prawie, wychodzenie do WC i krzywe spojrzenie gdzie i na jak długi idziesz. Nie możesz normalnie zakończyć rozmowy jeżeli mówi nie, klient musi ci rzucić słuchawką, inaczej pretensja góry. Wszystkie retreningi odbywają się po godzinach pracy i nikt za to nie płaci. Podsłuch kilka razy dziennie. Stres stres i jeszcze raz stres. Nie polecam tego miejsca kompletnie nikomu. Kogo nie znam znikał stamtąd w ciągu tygodnia do dwóch. A o premiach można zapomnieć na wstępie. Nie możliwe do zrealizowania targety. Produkty kiepskie, skrypty bez sensu i nie można ich zmienić pod siebie trzeba lecieć jak osioł zgodnie z tym co napisane. Najgorsze miejsce do jakiego kiedykolwiek było mi dane trafić.
huhuhuh 2012-08-01 22:33
czy po przepracowaniu w arterii tygodnia i zlozeniu wypowiedzenia otrzymam pieniadze za przepracowane godziny? podpisalam umowe-zlecenie, jestem zwyklym konsultantem.dziekuje
prac 2012-08-23 09:54
Jeżeli ktoś chce współpracować jako wlaścicciel punktu, OK polecam tylko niech liczy się z tym że musi tam praocwac przez przynajmniej 3 miesiace dokladając doś spore pieniadze do interesu a wynagrodzenia i tak nie zobaczy, Wielka firma, majaca duzo prawnikow ktorzy wymyślaja podstepne umowy by nie wyplacic wynagrodzenia ;) Arteria to wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .
Mała misia 2012-10-21 19:25
Krótko zwięźle i na temat - SYF!!!!! [usunięte przez administratora] pracy, zero szacunku, wymagania kosmiczne, bazy danych i projekty tragiczne. Ciągłe zmiany projektów, wysyłanie do domu i przerwy w pracy - żenada. Stanowczo odradzam, pracowałam w kilku call center ale to jest najtragiczniejsze z możliwych. O kompetencji supervisorów nawet nie będę pisać. Podsumowując omijajcie z daleka!
kiepsko 2012-10-26 05:15
8 zł/h + premia lub jej brak. śmierdzi w budynku , po korytarzach krzątają się zaniedbane i wychudzone osoby , wygląda na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . Zarobki 1000-2000 zł w zależności od projektu. Na dużo nie liczcie . Rozmowa indywidualna podczas rekrutacji (być może nikt inny nie przyszedł) ale to ma swoje plusy.Są również indywidualne pogadanki z szefową jak nie idzie sprzedaż czego wam nie życzę żeby musieć słuchać tych bzdur.
egzamin wewnętrzny 2012-11-17 14:59
Dwudniowe szkolenie po którym jest egzamin na słuchawce , kto nie zda ten nie dostanie pracy więc 2 dni stracone ;) Podobno jest kilka podejść ...do tego egzaminu
dniówka 2012-11-22 11:50
Za dwudniowe szkolenie nic nie płacą , za darmo tam siedzicie no ale jak ktoś nic nie umie ...to i takie darmowe szkolenie , egzaminy , pogadanki z szefem i rygor szefostwa przydadzą się do późniejszego ściemniania w CV że się czegoś nauczyło w pracy hehe
Śnięty Mikołaj 2012-12-26 11:35
Wrogowi najgorszemu bym nie polecił. Trzymajcie się z daleka!
Kolo 2013-01-17 15:46
Witam,

Jak teraz wygladaja stawki? Dalej jest premia za frekwencje? Czyli dodatkowa kasa za obecnosc oprocz stawki godzinowej i premi od sprzedarzy?
Struś Pędziwiatr 2013-02-28 10:23
Zgadzam się z przedmówczynią, miałem wątpliwa przyjemność tam pracować. Z mojej około 10 osobowej, grupy wytrzymałem najdłużej bo około 2,5 miesiąca. (usunięte przez administratora). Nie polecam.
1
PKBFB 2013-03-28 08:42
Witam,

Na wstępie powiem tak. Przepracowałem w tej firmie prawie rok na słuchawkach i to jeszcze nie tak dawno temu. Nie żałuje. Część z Was która się tutaj wypowiada pracowała miesiąc, dwa? i co? nie spodobało się to trzeba napisać jak najgorszą opinie. Jeżeli chodzi o samą pracę wiadomo że szczyt marzeń to nie jest, ale jeżeli chodzi o pensję, premie, wszystko jest wyjaśnione na szkoleniach i
wszystko się sprawdza. Szkolenia nie są płatne, to jesteśmy poinformowani na początku. Komuś się nie podoba? OK. Nikt na siłę go nie trzyma. Jeżeli chodzi o egzaminy wstępne fakt są czasami dziwne, ale to ze względu na jednego egzaminatora. Ale niestety to wydawnictwo przeprowadza egzaminy nie arteria, więc dyskutować z tym ciężko. Ale takich przypadków egzaminów tzw. 'dziwnych' jest 1 na 100. Jednak jeżeli osoba będzie się nadawała do tej pracy, to po prostu dostanie drugą szansę, gdzie już na pewno przechodzi.
Nikt mi nie powie, że osoba która dobrze radziła sobie na szkoleniu, została odrzucona od widzi mi się jakiegoś egzaminatora. Jeżeli ktoś wykazywał jakieś zaangażowanie w szkolenie to śmiało można powiedzieć że do pracy zostaje dopuszczony.
Teraz kwestia pensji. Piszecie że oszuści, kradną każdą złotówkę, zegarki przestawiają. Jak macie tak zmyślać to lepiej się nie wypowiadać. Czasami milczenie jest złotem. Zegarki chodzą dokładnie z zegarkiem który jest w metrze.
Czyli co? metro tez sobie do przodu zegarki przestawiło?
Wredni przełożeni. Że niby kto? Supervisor który stara się pomóc nowym osobom? A jak nic to nie daje, odsyłany jest do rozmowy z kierownikiem? Proszę Was. Oni i tak są cierpliwi. 40% osób która tam pracuje na słuchawkach podchodzi olewczo
do tej pracy, siedzą aby im zapłacili. A jak jest brak wyników to ich to nie interesuje, najwyżej zdejmą z projektu pójdę na inny. Wśród supervisorów fakt, nie wszyscy się nadają. Ale jak ktoś pracuje, robi wynik, stara się, to tak na prawdę z tym supervisorem nie musi mieć kontaktu. Robi swoje, to niech robi. Nie wiem czy staranniej objaśniłem kwestię pieniędzy, to napiszę. Jeżeli ktoś
był cały miesiąc to za ten cały miesiąc dostanie. Jeżeli się komuś nie zgadza pensja, idzie normalnie do kierownika, przedstawia sytuacje. Jeżeli tak jest, dostaje on wyrównanie przy następnej wypłacie. Sam miałem taką sytuacje, że supervisor zapomniał mi wpisać raz godzin, przez co nie dostałem 100 zł za obecność. Zostało sprawdzone i dostałem wyrównanie w następnym miesiącu.
Więc, jeżeli ktoś określa firmę, że okrada konsultantów, to chyba nie
pracował w innych call center, gdzie za brak wyników czy innych wskaźników, konsultantom obcinają pensje. To call center jest akurat bardzo uczciwe pod tym względem.
Warunki? Fakt z krzesłami to różnie bywało że się rozpadały. Teraz są powoli naprawiane, ale wiadomo że przydałyby się nowe. To jest mały problem. Zostały też wymienione słuchawki dla konsultantów.

Awans:
Awans tylko dla tych co ekstra sprzedaja? Z tego co widzialem, to supervisorow nie brali tylko za zajebista sprzedaz. Tak sie składa ze z częscia z nich dzwonilem i zajebisci nie byli, ale byli ogarnieci, pracowali uczciwie i sie wykazali w jakis sposob. Mowicie ze burdel, smierdzi? Sorry, ale nikt nikogo nie zmusi zeby sie mył, bo jak smierdzi to glownie z tego powodu. Słuchawki sa wymieniane i w pojedynczych boksach moga byc zepsute. Wykladzina byla wymieniana w calej firmie wiec nie wiem, gdzie Ty ja brudna widziales. Jedyne co mi przeszkadzalo to krzesla, aplikacja zacinajaca sie i nie umyci konsultanci.

Podsumowując. Jeżeli ktoś podchodzi do pracy na poważnie i nie boi się wyzwań którymi czasami są klienci tzw. trudniejsi. spokojnie sobie w tej pracy poradzi.

PS. Ta praca wiadomo, że nie rozwija ale na prawdę daje możliwość awansu. Nawet obecny dyrektor call center, zaczynał w tej firmie na słuchawkach, kierownik,supervisor itp.

Kasa 10.40 za godzinę złą nie jest.
premia ? 2013-05-07 17:06
Wyskoczyli z ogłoszeniem 14 zł/godz + Premie hehe .
Co na to powie reszta pracowników pracująca za 10 zł/brutto ?

http://www.gumtree.pl/cp-telemarketing-call-center/ursynow/konsultant-telefoniczny-14zl-h-brutto-premie-od-zaraz-481981945
jaśka 2013-10-04 14:57
Dzwonili do mnie ostatnio z propozycją zatrudnienia. Pani bardzo miła, kulturalna, ale stawka, którą proponują to jakaś kpina. Uwaga! 8 zł brutto/h. Dodam, że w ogłoszeniu podana była stawka 14...
misiulka 2013-10-08 09:30
jestem po szkoleniu, miła Pani prowadziła. zobacze jak bedzie jutro już na stanowisku pracy. Widziałam gdzie będę siedzieć, ładne maja biurka i mili konsultanci.
pseudoja 2013-10-08 09:34
jaśka - 2013-10-04 14:57:16

Dzwonili do mnie ostatnio z propozycją zatrudnienia. Pani bardzo miła, kulturalna, ale stawka, którą proponują to jakaś kpina. Uwaga! 8 zł brutto/h. Dodam, że w ogłoszeniu podana była stawka 14...
jaśka a mi zaproponowali 10.40netto, to chyba zależy od projektu... a to nie było netto?
lolekkkkk3 2013-10-09 10:03
polecam dla nowych projekt eduself i google, najlepiej płaca!!!
1
lamnion 2013-10-18 14:59
ciekawe szkolenie z produktu, nie wiem jak koordynatorze... Macie może jakies doświadczenie?
1
byledopiatku 2013-10-28 21:22
Nie jest tak źle, jak sie przychodzi i robi wynik to i jest premia za obecność i za wyniki wiec w skali pelnego miesiaca nie wychodzi najgorzej. Ludzie calkiem spoko nie ma jakiejs makabrycznej spiny bo superwajzorki też nawet wyluzowane. Mogliby tylko okna umyć :P
gadzina 2013-10-31 09:32
od 4 lat sie zmieniła atmosfera na lepsze, kiedys tu pracowałem...teraz w koncu wyjeli sobie kołki z (usunięte przez administratora) płaca 10.40 netto, ciekawe czy sie utrzyma ta stawka
1
fanka pudelka 2013-11-12 10:05
na godzinę dają 10.40 do reki. ale powinni umyć okna:) zmienili koordynatorw:)
zalany 2013-11-29 08:47
pracuje tu 3 tygodnie i nawet udaje mi sie ribic wynik.potwierszam, stawka to 10,40 na reke. ciekawe czy placa w terminie, moze ktos wie?
errr12 2014-01-21 18:31
to moja pierwsza praca, trochę się bałam że sobie nie poradzę ale jest ok jak narazie ,pracuję 2 mc... miła atmosfera .koordynatorzy też fajni pomagają bardzo. wynik trzeba robić ale to chyba o to chodzi w pracy...POLECAM
plotkara 2014-01-29 10:25
Wyniki nie są wysokie do robienia. Jestem na słynnym WiP, ale nie jest najgorzej.Premie do max 450 zł miesięcznie. Lepsze to niż sprzedaż bielizny przez telefon!:)
aas 2014-02-19 15:04
kasa taka sobie, ludzie bardzo przyjemni. Szczególnie na projekcie Google POLSKA (o ruskich wolę się nie wypowiadać).
1
Zostaw swoją opinię o Arteria - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arteria