brak logo

Arteria

Warszawa

Opinie o Arteria

wiktor 2015-09-03 14:32
hahaha dobre :)
2
Miki 2015-09-19 12:24
Nie polecam pracy w tej firmie
Nikt nie wyrobi 110 normy by dostać prowizję
Mało osób odbiera telefony
4
Adam 2015-09-21 18:41
jezeli mozesz to szukaj innej firmy zarobki marne chyba ze jestes student to bedzie w miare na granicy ubostwa. atmosfera do kitu !!! menago do kitu !!! praca do kitu!!!
7
Jaga 2015-10-05 09:58
(usunięte przez administratora) Ludzie litości... Weszłam żeby zobaczyć co to za firma ale za taką stawkę to tylko lenia można zatrudnić a nie wydajnego sprzedawcę nie dziwię się ciśnieniom bo kto by się starał za taką stawkę- dzięki za info szkoda mojego czasu na aplikowanie
2
Kamila 2015-11-17 21:34
@mika, he, he już miesiąc temu miałaś tam pracować pisząc że to firma godna polecenia :) Nie przyjęli ? Nie mogę uwierzyć :)
2
karo 2015-11-22 11:14
Brawo, sie wypowiada, a nie wie :) Umowa zlecenie, jesli nie jestes studentem, ma wszystkie skladki oplacane, takze na emeryture tez. nie wiesz to nie sciemniaj
ikyyy 2016-01-27 16:11
brak informacji zwrotnej po spotkaniu; ja nie otrzymałem informacji od miesiąca, ale całe szczęście mam już inną pracę
1
rat 2016-01-29 00:11
Praca jest od 8-16 maksymalnie i nie jest tak zle
Rosoła 10 2016-02-04 20:24
Cięcie, gięcie.Ale wiocha. Połowę postów powycinana że odpowiedzi kupy się nie trzymają. Arteria pozostawiła tylko te które o rekrutacji mówią. Na giełdzie też niewesoło. Najniższy kurs od 5 lat.
5
Specjalistka 2016-02-16 20:41
Cud , miód, malinka. Super lajtowa atmosferka, super kierownictwo i dyrekcja, super kaska czyli 14 zeta za godzinę czyli spokojnie można wyciągnąć nawet półtora tysiaka na rękę. No i te nieograniczone możliwości rozwoju. Od razu można zostać specjalistką ds. telemarketingu.
5
Sedek 2016-04-16 08:22
najgorsza praca w ktorej kiedy kolwiek pracowałem :/
4
aejao 2016-04-18 16:34
Jeżeli "kiedy kolwiek" piszesz osobno, to wielce prawdopodobne, że twoje kwalifikacje mogły być nieco za małe. Nawet dla call center.
4
Shakespeare 2016-04-22 18:24

Praca nie „dla” tylko „w” call center dla lub na rzecz jakiejś firmy.

Nie „mogły być” tylko „mogłyby być”

Coś mi tu zalatuje zakierzońskim dialektem tak, więc daj sobie spokój z etymologią epistołów tutaj wygłaszanych.

Zresztą zaraz sendek jak i moje „tłomaczenie” zostanie natychmiast wykasowane. Źle się kojarzy.

Tu się tylko wychwala Arterię a nie wygłasza negatywne opinie.

Ktoś czuwa, aby czuwać nie musiał ktoś.
2
ojojoj 2016-06-22 14:24
Mimo dobrych zarobków na projekcie Google praca ciężka, bo wymagają miliona bzdurnych wskaźnikow i statystyk do spełnienia. Firma, cały projekt skierowany na zarabianie i ciśnięcie klienta na kasę. Niemniej można się czegoś nauczyć na przyszłość. Firma jako dobra "skocznia" do dalszego rozwoju.
Pracowniknawakacje 2016-07-01 17:42
Witam. W przyszłym tygodniu mam rozmowę na ul. Stawki jako konsultant ds umawiania spotkań. Czy pracuje tam ktoś lub pracował żeby powiedzieć jak tam jest?
7
Pracowniknawakacje 2016-07-01 19:19
Tak tylko na wakacje, trzeba od września do szkoły wrócić niestety :( Ale z tego co tu czytam, to aż się boję... ;x
Kiero 2016-08-15 22:37
Jażem tu trzaskał taką kasę ,że mi się nie śniło. Czaskałem kasę i siedziałem na stolcu i nic nie robiłem, tylko pu-sczałem bąki. Ja żem był Kierownikiem! a ze z nudów łaziłem po różnych stronach w internecie to spaliłem dysk na kompie i w telefonie. Ale kasa moja
3
vvv 2016-08-17 10:53
5600 netto? praca zdalna? ciekawe bardzo , bardzo aż tak, że niewiarygodne...
1
hgghgh 2016-08-18 19:29
Masz racje te ogłoszenia od nich cały czas są aktualne ale mnie właściwie zainteresowała ta dla konsultanta biznesowego ona jest dodana dosłownie kilka dni temu wiec na pewno jest aktualna wiadomo jak można się na rozmowę kwalifikacyjna przygotować ?
xxx 2017-01-19 16:19
jest ok
Buźka 2017-01-19 17:11
Firma jest ok. takie mam informacje. Mam rozpocząć pracę od lutego, słyszałam, że kasę wypłacają w terminie.
NiePolecam 2017-02-12 20:20
Nie polecam - w kazdej chwile można zostać przeniesionym na inny projekt (usunięte przez administratora) Jeśli ktoś cieszy się, że może pracować jak na infolinii musi liczyć się z tym, że po 2 tygodniach może zostać przeniesionym do sprzedaży książek, ktorych nikt nie potrzebuje. Dla mnie to jest najgorsza firma w jakiej pracowałam.
4
Remik 2017-02-19 17:24
Pracuję tu od dawna i uważam, że to jest świetna firma. Kto lubi taki rodzaj pracy to będzie zadowolony.
Ja5 2017-03-01 16:09
A jak wygłada współpraca z dyrektorem it?
Chciałabym zostać jego sekretarką, żeby się czegoś od niego nauczyć.
tuZnowuJa 2017-03-10 14:24
Nie polecam-mimo dobrych zarobków na projekcie (usunięte przez administratora)praca jest ciężka, bo wymagają sporo różnych wskaźników i statystyk do spełnienia. Cały projekt jest skierowany na zarabianie kasę. Brakuje szkoleń z aplikacji na których się pracuje. Ludzie się zmieniają, zwłaszcza na polskim rynku, jeden dzień jesteś a następny już Cię nie ma...
Dominika 2017-03-14 18:10
@tuZnowuJa Sądzę, że wszystkie warunki pracy i płacy ustalone w trakcie podpisywania umowy powinny być negocjowane i wówczas wiemy jak należy pracować.
Aneta 2017-04-05 10:39
Arteria ma zawsze sporo ofert pracy, myślę, że to dobrze świadczy.
nick 2017-05-13 22:26
no chyba wlasnie nie
Kazik 2017-05-14 10:43
Mam propozycję pracy w Arterii dla jednego z banków . Chodzi o umawianie przedstawicieli handlowych z jego klientami. Proszę o informacje w tej sprawie.
Buźka 2017-05-16 16:26
Jeśli od początku nie odpowiada komuś rodzaj pracy to powinien przemyśleć swoją decyzję. Jak człowiek robi to co podoba mu się chociaż trochę to już jest połowa sukcesu. Jak mówi powiedzenie z niewolnika nie ma dobrego pracownika. Jest rynek pracy pełen różnych robót.
Maro 2017-05-17 07:48
Do kogo pijesz ?
Buźka 2017-05-21 20:04
Arteria jest dziś liderem polskiego rynku w obszarze sprzedaży i utrzymania klienta realizowanych w modelu BPO. Firma aktywnie inwestuje w nowe przedsięwzięcia. Myślę, że praca w takiej firmie to również prestiż dla pracowników?
Buziaczek 2017-06-05 20:55
Ile dostajesz za robienie "dobrego" PR-u Arterii, pomimo faktu, że wyzyskuje ludzi i zatrudnia menedżerów o niskich kwalifikacjach, możliwe takich jak Ty, przy których zwalniają się ludzie i nikt nie wie dlaczego...? A może to polecenie służbowe w celu polepszenia opinii na GoWork dla tej firmy? Jakby było tak dobrze jak piszesz, to zespoły sprzedażowe nie padałyby po pół roku a ludzie nadal by z Wami pracowali. A jak jest? Sama wiesz ;)
3
Buźka 2017-06-10 17:12
@Buziaczek Wydaje mi się, że nie masz kompetencji do oceny działań firmy przy wyborze pracowników.!!
InFlames 2017-06-15 16:25
Wspaniale - w obu przypadkach, poprawiając przedmówcę, nie miałeś racji, a i jeszcze sam błysnąłeś , używając w niewłaściwym znaczeniu słów "etymologia" oraz "epistoła" (w tym drugim przypadku również popełniłeś błąd w deklinacji). Jak się chce zgrywać mądralę, to trzeba się lepiej przygotować ;)
Buźka 2017-06-20 14:27
Praca w takiej firmie jak Arteria może nie należy ciężkich ale też nie wszyscy mogą tu pracować. Jeśli ktoś nie lubi pracy na słuchawce to niech szuka pracy w innym charakterze. To trzeba poprostu lubić.
michel 2017-06-21 14:28
ja pracuję od 3 miesięcy na projekcie sprzedażowym i jest ok, fajna atmosfera, przełożeni również,kasa ok, ale oczywiście trzeba się postarać . nic nie dostaje się za darmo, ale to przecież w każdej firmie.
Buźka 2017-06-23 23:08
Interesuje mnie praca w firmie ale mam pytanie. Może ktoś mi podpowie czy na słuchawce można godziwie zarobić. Czy wysokość jest uzależniona od efektów sprzedaży?
zainteresowana 2017-07-09 00:42
A jak z terminem płatności?
ferdas 2017-07-09 20:36
ja pracuje w arterii, powiem wam cos o tej firmie: jest to spoko call center, pracowalem w roznych wiec mam porownanie, moze stawki nie urywaja d.upy ale tez nie sa tragiczne, wychodzi jakos 10 na reke na godzine + premie i jesli ktos sie stara i jest dobry to moze ladne pieniadze wyciagnac z tych premii, zalezy ile godzin robisz, jesli masz zamiar pracowac tu 8 godz dziennie a nie tylko dorywczo to okolo 1600-1700 zarobisz, jesli bedziesz dobry to mozesz dociagnac nawet do 1900-2000 przy dobrych wynikach, najlepsi zgarniaja okolo 2300, przecietny pracownik ktory pracuje 8 godz dziennie zarabia 1600-1700.
Atmosfera jest ok, koordynatorzy sa w porzadku ludzmi. pracodawce jako caloksztalt oceniam na dobry, przypominam ze to tylko call center kokosow nie nalezy sie spodziewac.

a zapomnialem: jesli chodzi o termin platnosci to do 10. w tym miesiacu kasa byla juz 7, gdy 10 wypadal w poniedzialek, wiec dali wczesniej i za to duzy plus
1
Bonia 2017-07-10 11:16
Właśnie aplikuję do firmy i myślę, że robię dobry ruch. Opinie na forum są również dobre to daje mi spokój.
olia 2017-07-10 12:58
Jeśli aplikuję na infolinię, to rzeczywiście jest tak, że za chwilę mogą mnie przenieść na inny projekt?
ferdek 2017-07-10 20:06
nie znam odpowiedzi na to pytanie, ale bardzo mozliwe bo niejednokrotnie widzialem jak kogos przenosili na inne projekty
Buziaczek 2017-07-13 14:34
Uważam, że zmiany stanowisk to jest dobra sprawa. Człowiek mimo woli uczy się czegoś nowego, oby tylko zmiany były na dobre to zupełnie mi to n ie przeszkadza. W sumie pracuje mi się dobrze, oby tak dalej .
Agata 2017-07-27 14:59
Mój znajomy pracuję w tej firmie codziennie po 12h jest tam najmocniejszy jeżeli chodzi o siedzenie i wiecie co ?

2500 nigdy nie zarobił... Poważanie w tej pracy jak pracujecie po 8 h to macie 1600 i tyle.

To antyludzka firma, praca nudna monotonna, zero perspektyw. To nie jest praca za która można wyżyć
2
Boner 2017-07-28 11:39
Lubię pracę na słuchawce i jestem zadowolona z pracy w Arterii. Pewnie to praca nie dla wszystkich!!
Dominika 2017-08-09 11:49
@Agata rozumiem, że informacje o firmie masz z drugiej ręki. Czy ktoś z obecnych pracowników Arteria miał takie doświadczenia, o jakich wspomina @Agata? Takie informacje o aktualnych warunkach zatrudnienia będą bardzo pomocne. Co trzeba wiedzieć o tej pracy przed przesłaniem swojego CV?
henryk 2017-08-15 18:35
ja pracuje po 8 godzin dziennie, w zeszlym miesiacu zrobilem dodatkowo 2 soboty, razem z premiami wyszlo mi 1900 zl lekko ponad
Bolo 2017-08-15 21:36
Akcje spółki Arteria idą w górę czyli firma coraz lepiej idzie do przodu. Cieszy to ponieważ to sygnał, że firma się rozwija i ma perspektywy na przyszłość a my pracownicy mamy stabilizację miejsc pracy. Ja jako starszy pracownik bardzo się cieszę .!
... 2017-08-17 15:43
Nikomu nie polecamy pracy w Arterii. Płacone masz tylko za czas zalogowania do systemu. Bardzo często zmieniają akcje na które się dzwoni a za czas oczekiwania na decyzje(3-4h) oczywiście nie masz zapłacone bo nie wykonujesz połączeń. Nikt tu nie szanuje ani pracownika ani jego czasu każąc tyle godzin czekać za darmo. Czas szkoleń również baezplatny a poziom szkoleń to śmiech na sali, przed szkoleniem wiesz więcej niż po tym śmiesznym 3 dniowym szkoleniu które w ogóle nie przygotowuje żeby dobrze wykonywać swoją prace. Może gdyby skzolenia były odpowiednio prowadzone to później jakośc pracy konsultantów byłaby zadowalająca. Między konsultantami atmosfera w porządku ale relacje konsultant koordynator pozostawiają wiele do życzenia. Jedynym plusem są godziny pracy 8-15:30 lub 9-17 oraz wolne podczas długich weekendów.
Zostaw swoją opinię o Arteria - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arteria