brak logo

Arteria

Warszawa

Opinie o Arteria

szafir 2015-01-06 16:29:34
O rany a na czym polega tam praca? Jakaś infolinia?
szafir 2015-01-06 17:11:19
Jest jakaś stała pensja czy stawka godzinowa?
Krzysiek 2015-01-07 19:02:29
Płacą 6 zł brutto na godzinę. Praca polega na telefonowaniu do ludzi i proponowanie im swoich usług. Cena jest bardzo wysoka - ludzie raczej nie chcą kupować.
5
joasia 2015-01-08 14:15:27
Mi płacą po 10,40 za godzinę pracy... Na jakim projekcie jest taka niska stawka?
1
Marcin 2015-01-08 17:08:14
Jak jesteś supervisorem to może i masz 10,40 zł na godzinę :/ Szary pracownik ma 6 zł brutto na godzinę. Ja pracuję na projekcie Coldowym.
Dokończ zdanie 2015-01-08 20:03:22
Cold, ten klucz drzwi otwiera....
1
PRECZ Z CENZURĄ 2015-01-08 21:54:21
ZNOWU CENZOR WYKOSIŁ FAJNE OPINIE ALE NIE FAJNE DLA ARTERII
4
Patrycjaaaaa 2015-01-09 09:57:42
ja pracuje od 2 miesiecy na Coldach i mam 10,40 za h pracy. Jak to jest ze ty masz mniej?
Piotr 2015-01-09 21:51:17
Ja jestem pracownikiem i mam 6 zł a Ty jesteś SV to masz 10,40 zł. Jak wygląda sprawa z zatrudnia niem gejów? Czy nadal wykolejency są zatrudniani na innych projektach?
Filip 2015-01-11 18:38:22
Cześć. Czy był ostatnio jakiś skandal w Arterii?
Marcin 2015-01-13 22:04:25
Szkoda, także kłade ręce na kolderce zgodnie z sugestią. Jakby wybuchł jakiś skandal to proszę o informacje.
Spóźnialska 2015-01-18 12:15:11
Marudzisz Etyka. Mi się to właśnie podoba że im częściej będę podpierniczała koleżanki to szybciej awans dostanę. Wiedza na projektach googlowych nie jest mile widziana bo udowadniasz że jesteś mądrzejsza od SV tylko lizusostwo. Dzięki temu mogę też spóźniać się i wcześniej wychodzić z pracy pod byle pretekstem bo zawsze będę kryta.
Piotr 2015-01-18 13:48:13
Boże, widzisz i nie grzmisz! Ludzie sami chwalą się że jeden drugiego podpieprza dla kasy! Po to żeby dostać awans. Każdy do każdego się uśmiecha a potem donosi. Eh, anonimowe donosy do dyrektora aby tylko wyrzucić z roboty swojego konkurenta który robi troszkę lepsze wyniki - a wszystko to tylko po to żeby samemu pozostać w robocie. Syf straszny, nic więcej. Strasznie się cieszę że już tam nie pracuję.

Pozdrowienia dla tych normalnych,

Piotr
Ann 2015-01-18 23:21:29
prosiak, który myślał że jest MM, już dawno został WPR..y bo nic nie sprzedawał tylko opowiadał, że sprzeda i nie uprawia już chlewu ...
1
Od dawna nie w Arterii 2015-01-20 15:24:00
Hej. Widzę, że na googlowym dzieje się sporo. Już jakiś czas szczęśliwie mnie z Wami nie ma. Ja jeszcze byłam za czasów Lidii i Julii. Teraz podobno się pozmieniało. A jak dyrektor? Wciąż ten sam? Za moich czasów wesoło nie było - ale bez przesady...
turbo 2015-01-29 20:34:48
na Amreście jest fajna atmosfera, zarobki 7-8 zł na godzinę, są premie do wyrobienia, jak się dobrze złoży to ponad 10 zł na godzinę z premiami, elastyczny grafik można studiować itd., tylko klienci czasem paskudni
1
turbo 2015-01-29 20:39:40
mało płacą, firma jest ogólnie skąpa
alexkirk 2015-02-03 20:00:10
witam
planuję wysłać cv do arterii. mam kilka pytań do osób, które pracują tam lub pracowały. na jakiej zasadzie przydziela się osoby do poszczególnych projektów? dlaczego na różnych projektach są inne zarobki? czy można dostać się na projekt, gdzie zarabia się więcej?
1
Leon 2015-02-04 07:48:43
pracuje na ing od 3 miesięcy. stawki na rekę zaczynaja się od 8 zł ale jak sie umowi duzo spotkań dostajesz 12.Ing nie jest trudne:)
Na innych jest po 10 na rękę, ale musisz sprzedawać.
2
robolek 2015-02-12 12:47:03
Dobre warunki pracy, fajna atmosfera i godziwe wynagrodzenie za swoją prace. Polecam
1
specjalista 2015-02-20 20:42:51
złe warunki pracy, fatalna atmosfera - NIE POLECAM
20
malinka 2015-04-09 22:00:44
Atmosfera ok ale zarobki marne
Atmosfera 2015-04-09 22:36:33
Malina jest z tych niewymagajacych, aby w Warsiawie mieć robotę, zawsze to lepiej niż na podmokłych łąkach w głębokim białostockim.
Atmosefra jest dobra dla tych niewymagających i na wszystko sobie pozwalajacych.
Atmosfera tu jest zła
5
EmCee 2015-04-13 20:20:58
Atmosfera, a co Ci zawinił Malina? to prawilny chłopaczyna!
3
prawa_strona_miasta 2015-06-01 23:41:36
Cold, ten klucz drzwi otwiera, czernik szybko znika i wraca jak bumerang.

Pozdro Ekipa!
1
? 2015-06-02 17:52:49
Co to jest CZERNIK?
lewa strona miasta 2015-07-03 17:56:12
chce wysłać cv do arterii. jacy są kierownicy czy koordynatorzy? Da radę się normalnie dogadać (usunięte przez administratora)?
AB 2015-07-14 23:17:09
chyba cie pogieło z kim sie chcesz dogadać z niekompetentymi ludźmi ???? z tępolami ??????????
2
boliglowa 2015-08-07 13:38:18
ostatnia rzecza jaka bym zrobil to poszedlbym do pracy do arterii
8
były pracownik 2015-08-15 22:42:46
usuwają komentarze, co jest bardzo nie fajne. Rozumiem, gdyby były nie prawdziwe to można usuwać, ale prawdy się boicie?
Powiem krótko NIE POLECAM TEJ FIRMY.
6
AZ 2015-08-20 00:14:22
do pracy w arterii idziesz z desperacji jak cię nigdzie więcej do roboty nie chcą nawet w Pomiechówku
6
wiktor 2015-09-03 14:32:58
hahaha dobre :)
2
Miki 2015-09-19 12:24:26
Nie polecam pracy w tej firmie
Nikt nie wyrobi 110 normy by dostać prowizję
Mało osób odbiera telefony
2
Adam 2015-09-21 18:41:52
jezeli mozesz to szukaj innej firmy zarobki marne chyba ze jestes student to bedzie w miare na granicy ubostwa. atmosfera do kitu !!! menago do kitu !!! praca do kitu!!!
5
Jaga 2015-10-05 09:58:03
(usunięte przez administratora) Ludzie litości... Weszłam żeby zobaczyć co to za firma ale za taką stawkę to tylko lenia można zatrudnić a nie wydajnego sprzedawcę nie dziwię się ciśnieniom bo kto by się starał za taką stawkę- dzięki za info szkoda mojego czasu na aplikowanie
1
Kamila 2015-11-17 21:34:59
@mika, he, he już miesiąc temu miałaś tam pracować pisząc że to firma godna polecenia :) Nie przyjęli ? Nie mogę uwierzyć :)
2
karo 2015-11-22 11:14:36
Brawo, sie wypowiada, a nie wie :) Umowa zlecenie, jesli nie jestes studentem, ma wszystkie skladki oplacane, takze na emeryture tez. nie wiesz to nie sciemniaj
ikyyy 2016-01-27 16:11:08
brak informacji zwrotnej po spotkaniu; ja nie otrzymałem informacji od miesiąca, ale całe szczęście mam już inną pracę
1
rat 2016-01-29 00:11:11
Praca jest od 8-16 maksymalnie i nie jest tak zle
Rosoła 10 2016-02-04 20:24:13
Cięcie, gięcie.Ale wiocha. Połowę postów powycinana że odpowiedzi kupy się nie trzymają. Arteria pozostawiła tylko te które o rekrutacji mówią. Na giełdzie też niewesoło. Najniższy kurs od 5 lat.
4
Specjalistka 2016-02-16 20:41:59
Cud , miód, malinka. Super lajtowa atmosferka, super kierownictwo i dyrekcja, super kaska czyli 14 zeta za godzinę czyli spokojnie można wyciągnąć nawet półtora tysiaka na rękę. No i te nieograniczone możliwości rozwoju. Od razu można zostać specjalistką ds. telemarketingu.
4
Sedek 2016-04-16 08:22:59
najgorsza praca w ktorej kiedy kolwiek pracowałem :/
3
aejao 2016-04-18 16:34:13
Jeżeli "kiedy kolwiek" piszesz osobno, to wielce prawdopodobne, że twoje kwalifikacje mogły być nieco za małe. Nawet dla call center.
2
Shakespeare 2016-04-22 18:24:35

Praca nie „dla” tylko „w” call center dla lub na rzecz jakiejś firmy.

Nie „mogły być” tylko „mogłyby być”

Coś mi tu zalatuje zakierzońskim dialektem tak, więc daj sobie spokój z etymologią epistołów tutaj wygłaszanych.

Zresztą zaraz sendek jak i moje „tłomaczenie” zostanie natychmiast wykasowane. Źle się kojarzy.

Tu się tylko wychwala Arterię a nie wygłasza negatywne opinie.

Ktoś czuwa, aby czuwać nie musiał ktoś.
1
ojojoj 2016-06-22 14:24:39
Mimo dobrych zarobków na projekcie Google praca ciężka, bo wymagają miliona bzdurnych wskaźnikow i statystyk do spełnienia. Firma, cały projekt skierowany na zarabianie i ciśnięcie klienta na kasę. Niemniej można się czegoś nauczyć na przyszłość. Firma jako dobra "skocznia" do dalszego rozwoju.
Pracowniknawakacje 2016-07-01 17:42:14
Witam. W przyszłym tygodniu mam rozmowę na ul. Stawki jako konsultant ds umawiania spotkań. Czy pracuje tam ktoś lub pracował żeby powiedzieć jak tam jest?
5
Pracowniknawakacje 2016-07-01 19:19:22
Tak tylko na wakacje, trzeba od września do szkoły wrócić niestety :( Ale z tego co tu czytam, to aż się boję... ;x
Kiero 2016-08-15 22:37:59
Jażem tu trzaskał taką kasę ,że mi się nie śniło. Czaskałem kasę i siedziałem na stolcu i nic nie robiłem, tylko pu-sczałem bąki. Ja żem był Kierownikiem! a ze z nudów łaziłem po różnych stronach w internecie to spaliłem dysk na kompie i w telefonie. Ale kasa moja
2
vvv 2016-08-17 10:53:27
5600 netto? praca zdalna? ciekawe bardzo , bardzo aż tak, że niewiarygodne...
hgghgh 2016-08-18 19:29:25
Masz racje te ogłoszenia od nich cały czas są aktualne ale mnie właściwie zainteresowała ta dla konsultanta biznesowego ona jest dodana dosłownie kilka dni temu wiec na pewno jest aktualna wiadomo jak można się na rozmowę kwalifikacyjna przygotować ?
Zostaw swoją opinię o Arteria - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arteria