brak logo

Arteria

Warszawa

Opinie o Arteria

robolek 2015-02-12 12:47
Dobre warunki pracy, fajna atmosfera i godziwe wynagrodzenie za swoją prace. Polecam
1
specjalista 2015-02-20 20:42
złe warunki pracy, fatalna atmosfera - NIE POLECAM
23
malinka 2015-04-09 22:00
Atmosfera ok ale zarobki marne
1
Atmosfera 2015-04-09 22:36
Malina jest z tych niewymagajacych, aby w Warsiawie mieć robotę, zawsze to lepiej niż na podmokłych łąkach w głębokim białostockim.
Atmosefra jest dobra dla tych niewymagających i na wszystko sobie pozwalajacych.
Atmosfera tu jest zła
7
EmCee 2015-04-13 20:20
Atmosfera, a co Ci zawinił Malina? to prawilny chłopaczyna!
3
prawa_strona_miasta 2015-06-01 23:41
Cold, ten klucz drzwi otwiera, czernik szybko znika i wraca jak bumerang.

Pozdro Ekipa!
2
? 2015-06-02 17:52
Co to jest CZERNIK?
lewa strona miasta 2015-07-03 17:56
chce wysłać cv do arterii. jacy są kierownicy czy koordynatorzy? Da radę się normalnie dogadać (usunięte przez administratora)?
AB 2015-07-14 23:17
chyba cie pogieło z kim sie chcesz dogadać z niekompetentymi ludźmi ???? z tępolami ??????????
3
boliglowa 2015-08-07 13:38
ostatnia rzecza jaka bym zrobil to poszedlbym do pracy do arterii
10
były pracownik 2015-08-15 22:42
usuwają komentarze, co jest bardzo nie fajne. Rozumiem, gdyby były nie prawdziwe to można usuwać, ale prawdy się boicie?
Powiem krótko NIE POLECAM TEJ FIRMY.
8
AZ 2015-08-20 00:14
do pracy w arterii idziesz z desperacji jak cię nigdzie więcej do roboty nie chcą nawet w Pomiechówku
7
wiktor 2015-09-03 14:32
hahaha dobre :)
2
Miki 2015-09-19 12:24
Nie polecam pracy w tej firmie
Nikt nie wyrobi 110 normy by dostać prowizję
Mało osób odbiera telefony
3
Adam 2015-09-21 18:41
jezeli mozesz to szukaj innej firmy zarobki marne chyba ze jestes student to bedzie w miare na granicy ubostwa. atmosfera do kitu !!! menago do kitu !!! praca do kitu!!!
6
Jaga 2015-10-05 09:58
(usunięte przez administratora) Ludzie litości... Weszłam żeby zobaczyć co to za firma ale za taką stawkę to tylko lenia można zatrudnić a nie wydajnego sprzedawcę nie dziwię się ciśnieniom bo kto by się starał za taką stawkę- dzięki za info szkoda mojego czasu na aplikowanie
1
Kamila 2015-11-17 21:34
@mika, he, he już miesiąc temu miałaś tam pracować pisząc że to firma godna polecenia :) Nie przyjęli ? Nie mogę uwierzyć :)
2
karo 2015-11-22 11:14
Brawo, sie wypowiada, a nie wie :) Umowa zlecenie, jesli nie jestes studentem, ma wszystkie skladki oplacane, takze na emeryture tez. nie wiesz to nie sciemniaj
ikyyy 2016-01-27 16:11
brak informacji zwrotnej po spotkaniu; ja nie otrzymałem informacji od miesiąca, ale całe szczęście mam już inną pracę
1
rat 2016-01-29 00:11
Praca jest od 8-16 maksymalnie i nie jest tak zle
Rosoła 10 2016-02-04 20:24
Cięcie, gięcie.Ale wiocha. Połowę postów powycinana że odpowiedzi kupy się nie trzymają. Arteria pozostawiła tylko te które o rekrutacji mówią. Na giełdzie też niewesoło. Najniższy kurs od 5 lat.
5
Specjalistka 2016-02-16 20:41
Cud , miód, malinka. Super lajtowa atmosferka, super kierownictwo i dyrekcja, super kaska czyli 14 zeta za godzinę czyli spokojnie można wyciągnąć nawet półtora tysiaka na rękę. No i te nieograniczone możliwości rozwoju. Od razu można zostać specjalistką ds. telemarketingu.
5
Sedek 2016-04-16 08:22
najgorsza praca w ktorej kiedy kolwiek pracowałem :/
4
aejao 2016-04-18 16:34
Jeżeli "kiedy kolwiek" piszesz osobno, to wielce prawdopodobne, że twoje kwalifikacje mogły być nieco za małe. Nawet dla call center.
4
Shakespeare 2016-04-22 18:24

Praca nie „dla” tylko „w” call center dla lub na rzecz jakiejś firmy.

Nie „mogły być” tylko „mogłyby być”

Coś mi tu zalatuje zakierzońskim dialektem tak, więc daj sobie spokój z etymologią epistołów tutaj wygłaszanych.

Zresztą zaraz sendek jak i moje „tłomaczenie” zostanie natychmiast wykasowane. Źle się kojarzy.

Tu się tylko wychwala Arterię a nie wygłasza negatywne opinie.

Ktoś czuwa, aby czuwać nie musiał ktoś.
2
ojojoj 2016-06-22 14:24
Mimo dobrych zarobków na projekcie Google praca ciężka, bo wymagają miliona bzdurnych wskaźnikow i statystyk do spełnienia. Firma, cały projekt skierowany na zarabianie i ciśnięcie klienta na kasę. Niemniej można się czegoś nauczyć na przyszłość. Firma jako dobra "skocznia" do dalszego rozwoju.
Pracowniknawakacje 2016-07-01 17:42
Witam. W przyszłym tygodniu mam rozmowę na ul. Stawki jako konsultant ds umawiania spotkań. Czy pracuje tam ktoś lub pracował żeby powiedzieć jak tam jest?
7
Pracowniknawakacje 2016-07-01 19:19
Tak tylko na wakacje, trzeba od września do szkoły wrócić niestety :( Ale z tego co tu czytam, to aż się boję... ;x
Kiero 2016-08-15 22:37
Jażem tu trzaskał taką kasę ,że mi się nie śniło. Czaskałem kasę i siedziałem na stolcu i nic nie robiłem, tylko pu-sczałem bąki. Ja żem był Kierownikiem! a ze z nudów łaziłem po różnych stronach w internecie to spaliłem dysk na kompie i w telefonie. Ale kasa moja
3
vvv 2016-08-17 10:53
5600 netto? praca zdalna? ciekawe bardzo , bardzo aż tak, że niewiarygodne...
hgghgh 2016-08-18 19:29
Masz racje te ogłoszenia od nich cały czas są aktualne ale mnie właściwie zainteresowała ta dla konsultanta biznesowego ona jest dodana dosłownie kilka dni temu wiec na pewno jest aktualna wiadomo jak można się na rozmowę kwalifikacyjna przygotować ?
xxx 2017-01-19 16:19
jest ok
Buźka 2017-01-19 17:11
Firma jest ok. takie mam informacje. Mam rozpocząć pracę od lutego, słyszałam, że kasę wypłacają w terminie.
NiePolecam 2017-02-12 20:20
Nie polecam - w kazdej chwile można zostać przeniesionym na inny projekt (usunięte przez administratora) Jeśli ktoś cieszy się, że może pracować jak na infolinii musi liczyć się z tym, że po 2 tygodniach może zostać przeniesionym do sprzedaży książek, ktorych nikt nie potrzebuje. Dla mnie to jest najgorsza firma w jakiej pracowałam.
4
Remik 2017-02-19 17:24
Pracuję tu od dawna i uważam, że to jest świetna firma. Kto lubi taki rodzaj pracy to będzie zadowolony.
Ja5 2017-03-01 16:09
A jak wygłada współpraca z dyrektorem it?
Chciałabym zostać jego sekretarką, żeby się czegoś od niego nauczyć.
tuZnowuJa 2017-03-10 14:24
Nie polecam-mimo dobrych zarobków na projekcie (usunięte przez administratora)praca jest ciężka, bo wymagają sporo różnych wskaźników i statystyk do spełnienia. Cały projekt jest skierowany na zarabianie kasę. Brakuje szkoleń z aplikacji na których się pracuje. Ludzie się zmieniają, zwłaszcza na polskim rynku, jeden dzień jesteś a następny już Cię nie ma...
Dominika 2017-03-14 18:10
@tuZnowuJa Sądzę, że wszystkie warunki pracy i płacy ustalone w trakcie podpisywania umowy powinny być negocjowane i wówczas wiemy jak należy pracować.
Aneta 2017-04-05 10:39
Arteria ma zawsze sporo ofert pracy, myślę, że to dobrze świadczy.
nick 2017-05-13 22:26
no chyba wlasnie nie
Kazik 2017-05-14 10:43
Mam propozycję pracy w Arterii dla jednego z banków . Chodzi o umawianie przedstawicieli handlowych z jego klientami. Proszę o informacje w tej sprawie.
Buźka 2017-05-16 16:26
Jeśli od początku nie odpowiada komuś rodzaj pracy to powinien przemyśleć swoją decyzję. Jak człowiek robi to co podoba mu się chociaż trochę to już jest połowa sukcesu. Jak mówi powiedzenie z niewolnika nie ma dobrego pracownika. Jest rynek pracy pełen różnych robót.
Maro 2017-05-17 07:48
Do kogo pijesz ?
Buźka 2017-05-21 20:04
Arteria jest dziś liderem polskiego rynku w obszarze sprzedaży i utrzymania klienta realizowanych w modelu BPO. Firma aktywnie inwestuje w nowe przedsięwzięcia. Myślę, że praca w takiej firmie to również prestiż dla pracowników?
Buziaczek 2017-06-05 20:55
Ile dostajesz za robienie "dobrego" PR-u Arterii, pomimo faktu, że wyzyskuje ludzi i zatrudnia menedżerów o niskich kwalifikacjach, możliwe takich jak Ty, przy których zwalniają się ludzie i nikt nie wie dlaczego...? A może to polecenie służbowe w celu polepszenia opinii na GoWork dla tej firmy? Jakby było tak dobrze jak piszesz, to zespoły sprzedażowe nie padałyby po pół roku a ludzie nadal by z Wami pracowali. A jak jest? Sama wiesz ;)
3
Buźka 2017-06-10 17:12
@Buziaczek Wydaje mi się, że nie masz kompetencji do oceny działań firmy przy wyborze pracowników.!!
InFlames 2017-06-15 16:25
Wspaniale - w obu przypadkach, poprawiając przedmówcę, nie miałeś racji, a i jeszcze sam błysnąłeś , używając w niewłaściwym znaczeniu słów "etymologia" oraz "epistoła" (w tym drugim przypadku również popełniłeś błąd w deklinacji). Jak się chce zgrywać mądralę, to trzeba się lepiej przygotować ;)
Buźka 2017-06-20 14:27
Praca w takiej firmie jak Arteria może nie należy ciężkich ale też nie wszyscy mogą tu pracować. Jeśli ktoś nie lubi pracy na słuchawce to niech szuka pracy w innym charakterze. To trzeba poprostu lubić.
michel 2017-06-21 14:28
ja pracuję od 3 miesięcy na projekcie sprzedażowym i jest ok, fajna atmosfera, przełożeni również,kasa ok, ale oczywiście trzeba się postarać . nic nie dostaje się za darmo, ale to przecież w każdej firmie.
Buźka 2017-06-23 23:08
Interesuje mnie praca w firmie ale mam pytanie. Może ktoś mi podpowie czy na słuchawce można godziwie zarobić. Czy wysokość jest uzależniona od efektów sprzedaży?
Zostaw swoją opinię o Arteria - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arteria