logo Delta Contact

Delta Contact

Warszawa

Opinie o Delta Contact

ex-pracownik 2017-04-19 19:07
jest ok. płaca do 15 lub 20 i bez opóźnień. tylko umowa zlecenie ale bez ściemy. uczciwie. ludzie ok. więcej sprzedaży niż infolinii. duża sala niestety. niektóre projekty stałe. od lat. w sumie polecam.
1
hej 2017-04-19 20:01
wip jest spoko
dobre godziny - od ósmej
Iwona 2017-04-20 08:55
@hej mógłbyś powiedzieć coś więcej o tym jak działa praca w różnych projektach w firmie? W zależności od projektu godziny pracy mogą się różnić?
Nick 2 2017-04-20 16:23
Nie jestem żadnym Nikodemem, pracowałem w Delcie, ale odszedłem na własne życzenie. Co do tego, co napisałem: stwierdziłem tylko oczywisty fakt, każde słowo, które napisałem pokrywa się z rzeczywistością, więc o co chodzi?
Nick 2 2017-04-20 16:27
Ok, ale ludzie po studiach wolą szukać firm, w których przełożony będzie również po studiach, Warto wiedzieć, że w Delcie tak nie jest.
1
teo 2017-04-21 20:22
rozumiem, że obecnie masz takiego przełożonego, który jest po studiach. życzymy sukcesów. deltę zostaw w spokoju. a Twojemu przełożonemu życzymy samych dobrych opinii.

dla zainteresowanych opinią o projektach w delta to projekt przedłużania umów jest ciekawy. sporo osób pracuje.
Stella 2017-04-23 11:27
Delta nie ma wcale nowych ofert i nie dziwi mnie,bo to dobra firma.
1
Iwona 2017-04-24 09:36
@Stella sprawdzałaś stronę internetową firmy? Aktualnie Delta Contact poszukuje osób na stanowisko Konsultant Telefoniczny ds. obsługi połączeń wychodzących oraz Konsultant telefoniczny ds. ubezpieczeń. Jesteś zainteresowany aplikacją, na któreś z nich? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda proces rekrutacyjny do firmy.
Nick 2 2017-04-25 17:04
Dlaczego ktoś zablokował moja wypowiedź, że JR nadaje się tylko do Call Center, bo zdobycie wykształcenia to nie na jej możliwości? Dlaczego ktoś zablokował? Przecież to prawda, ludzie muszą wiedzieć do jakiej firmy idą. Tacy są tam kierownicy i taka to ''firma''.
2
Z innego nicka 2017-04-25 17:06
Dlaczego ktoś zablokował moja wypowiedź, że JR nadaje się tylko do Call Center, bo zdobycie wykształcenia to nie na jej możliwości? Dlaczego ktoś zablokował? Przecież to prawda, ludzie muszą wiedzieć do jakiej firmy idą. Tacy są tam kierownicy i taka to ''firma''.
1
Iwona 2017-04-26 09:09
@Z innego nicka komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą naruszać dóbr osobistych, ani zawierać pomówień. Chętnie dowiemy się, co uważasz o Delta Contact jako pracodawcy, jednak proszę o nie skupianie się w swoich opiniach na indywidualnych pracownikach.
Fyrkla1 2017-05-23 18:27
Pracownika nie traktują poważnie, patrzą na nich jak na mase, która sie przelewa przez biuro i zawsze coś tam sprzedadzą. Często jest tak że przychodzisz do pracy i nie ma wolnego miejsca. Ściągają więcej ludzi niż jest miejsc, bo zakladają, że część się wypnie na tą prace. Starej kadry praktycznie tam nie ma , poza paroma emerytkami. Jestem krótko, a widze ciągle nowe twarze. Jak ogloszenia rekrutacyjne znikają, to pół sali jest pustej, jak mówią te emerytki. No i szkolenia na fyrklach żenada, jakaś pucułowata panienka próbuje przekazyweać rzeczy oczywiste bardziej zawile.
5
tu i tam 2017-05-27 09:34
Nie tylko na fryklach ale i na innych projektach
ktoś 2017-05-29 12:43
Cześć :)
Ja polecam pracę w Delcie, szczególnie na 17 Stycznia. Pracuję na projekcie LUX MED i bardzo ją sobie chwalę. Stawkę dają super, 16 zł brutto. Praca spokojna, nikt się nie kłóci a wręcz przeciwnie, wszyscy sobie nawzajem pomagają.Wypłata na czas, Kierownik projektu tez super.
1
pracownik 2017-05-29 12:47
pracuję na fyrklu i jest w porządku i jak to w sprzedaży - jest konkretny cel do osiągnięcia ale nikt nad tobą nie wisi jak w innych call center. masz komfort. szkolenia ciekawie poprowadzone - w moim przypadku tak było. kierowniczka wyrozumiała jeśli chodzi o nowych a to jest coś. pracuję od kilku miesięcy. polecam.
1
polecam pracę 2017-05-29 12:53
hej. dla zainteresowanych pracą a nie plotkami :)
polecam pracę w delta na nc plus. rozmawiacie ze stałymi klientami. jak ktoś lubi klimaty: kino telewizja rozrywka sport, to nie będzie się nudził i męczył. :)
naprawdę w tymi rozmowami można się bawić. nie jest monotonnie. polecam. innych projektów nie znam.

a plotkarzom proponuję wyjść z tego forum i pójść na ploteczki do parku z kolegą, bo to żadna konstruktywna krytyka: "pucołowata panienka". szkolenia na nc plus kilka dni trwają i cóż... trzeba przejść żeby być gotowym do pracy. normalna sprawa.
1
next 2017-05-29 12:59
praca jak każda inna w call center. :)
pracowałem kilka miesięcy temu. zastanawiam się nad powrotem na wipa.

delta ma 2 oddziały na pradze i na 17 stycznia. wip jest ok. dobrze się pracowało.
dzwoni sie do firm, szkół - całkiem fajnie, bo nie do zwykłych klientów.

sprzedają jeszcze skarpety na 17 stycznia i nie pamiętam co jeszcze w każdym razie robota całkiem w porządeczku :)
Iwona 2017-05-29 13:05
@polecam pracę wspominasz, że szkolenia trwają kilka dni. Jak oceniasz ich poziom? Czy w początkowym etapie pracy można liczyć na pomoc współpracowników?
@next rozumiem, że Ty również poleciłbyś pracę w Delta Contact. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy? Wspominasz, że jest to praca jak każda inna w call center. A jak wyglądają godziny pracy? Czy są stałe, czy też działa w firmie system zmianowy?
1
polecam pracę 2017-05-29 19:34
szkoli kierownik albo lider. potem pomaga lider albo doświadczony konsultant. akurat na fyrklu jest sporo doświadczonych "fajnych babek" :) chętnych do pomocy. mnie szkolono jakieś 3 dni a potem słuchałam rozmów na sali. chyba dłużej niż zazwyczaj ale zależało mi na tym. nie miałam doświadczenia.
1
aaaaaa 2017-05-30 10:48
jak jest z pracą na infolinii i obsłudze miali na prace południe ?
idę jutro na rozmowę i nie wiem czego się spodziewać. jaki to projekt ? czego dotyczy? ktoś wie moze?
na rozmowę zaprosił mnie Kamil Kaszycki
Iwona 2017-05-30 11:00
@polecam pracę czyli długość szkolenia może być dostosowana do doświadczenia i potrzeb pracownika. To dobra informacja dla osób, które obawiają się pierwszych dni pracy.
morena 2017-05-31 18:15
bardzo fajny projekt, poszerzają go, do tej pory były rozmowy wychodzące a teraz tylko obsługa emaili i rozmów, które wpadają od klientów. warto, w delta jest mało infolinii i rzadko rekrutują na ten projekt.
1
bb 2017-05-31 18:18
są projekty z bardzo elastycznymi godzinami. dzwoni się od 9 do 21 wiec można sobie wygodnie ustawiać grafik. wiadomo że trzeba to obgadać z liderem. jest tez umawianie spotkań, jesli dobrze się orientuję to dzwonią popołudniami
Iwona 2017-06-01 11:39
@bb dziękuję za odpowiedź. Wynika z tego, że może być to dobra praca dla studentów, którzy chcą jednocześnie pracować. To ważna informacja dla osób studiujących, które myślą o pracy w Delta Contact.
1
BoskiMarian 2017-06-13 14:25
Siema. Zna ktoś hasło do firmowego wi-fi w Warszawie, bo nie chcą nam podać?
Telek 2017-06-19 23:14
Słyszałem sporo dobrego o Delta Contact i chciałbym dowiedzieć się kilku informacji. Czy warto starać się o pracę w firmie? Jak wam się tu pracuje? Jak wygląda dokształcanie pracowników? Jakie warunki stawia firma przed kandydatem? Bardzo dużo pytań ale dobrze wiedzieć coś więcej.
Delciontko 2017-06-20 19:18
Otrzymujesz stała stawkę za godzinę pracy 13 zl. w ramach umowy zlecenie i to jest jedyna pewna rzecz w tej firmie.
1
Delciontko 2017-06-20 19:23
Otrzymujesz stała stawkę za godzinę pracy 13zl. Brutto w ramach umowy zlecenie. Grafik jest elastyczny. I to chyba jedna rzecz jaka jest pewna.
Majka 2017-06-20 23:04
Musisz przynieść wlasny fotel, bo na tych rupieciach nie da się siedzieć, kup sobie sluchawki bo zlapiesz jakiegos wirusa nie wiedząc po kim, odzież na każdą pore roku, bo emerytki z dusznościami co chwila robią przeciągi, notesik i zapisuj godz. bo zawsze pomylą się na twoją niekorzyść, uzbruj się w cierpliwość, bo na kiepskiej bazie będą domagać się od ciebie cudów. Powodzenia.
2
Iwona 2017-06-21 12:06
@Majka wspominasz, że ważne jest zapisywanie godzin pracy. Czy odbywa się ona w trybie zmianowym? Jest może możliwość pracy na niepełen etat?
tero 2017-06-21 17:18
wszystko co piszesz sie zgadza, ale ja osobiscie uwazam, że wskazane jest otwieranie okien w upały, na dusznej sali gdzie pełno kompów-wraków, a nie siedzenie Majka w smrodzie i zaduchu!!!!
Telek 2017-06-24 15:05
Jak niektórzy traktują firmę zupełnie jak przedszkole to otrzymują odpowiednią zapłatę. Niektórzy to chyba z nudów pizza na tym wątku? Pracuję tu bo lubię pracę na telefonie, może nie wszyscy tak czują?
Ewa 2017-07-02 19:17
W upaly tak, ale też nie na caly dzien . Wpada zapocona tłustawa konsultantka, po dlugim marszu od przystanku do biura to zamiast postać przed biurem i ochłonąć /stracić zapach/ wpada na sale i krzyczy otwierać okna, bo tu jest duszno i ludzie jej ustępują rozwalając okna, zamiast JEJ powiedziec wyjdź na zew. i ochłoń.
1
JA 2017-07-03 23:59
mega merytoryczny wpis, szczególnie na takim portalu. Proponuję zwrócić tej konsultantce uwagę, zamiast siedzieć cicho i pisać nie na temat. Ciekawe czy inni są nie zapoceni i nie tłustawi? hejt się wylewa i frustracja, żenada.
Malar 2017-07-06 22:19
Słyszałem sporo dobrego o firmie o mam pytanie . Czy firma ma aktualnie jakieś oferty pracy,? pytam ponieważ nie mogę nic znaleźć? Jak się wam pracuje?Bardzo prosze o pomoc i kilka informacji, będę wdzięczna.
Iwona 2017-07-17 15:32
@Malar
zajrzyj na stronę internetową Delta Contact. W zakładce aktualnie poszukujemy znajdziesz informacje o aktualnych ofertach pracy. Między innymi poszukiwani są kandydaci do pracy jako: Opiekun klienta, Doradca ds. oferty programowej oraz Doradca ds. produktów.
Co jako obecni pracownicy firmy możecie doradzić osobom, które są zainteresowane pracą właśnie na tych stanowiskach?
Kaja 2017-07-22 22:41
Polecam to co Majka,
Musisz przynieść wlasny fotel, bo na tych rupieciach nie da się siedzieć, kup sobie sluchawki bo zlapiesz jakiegos wirusa nie wiedząc po kim, odzież na każdą pore roku, bo emerytki z dusznościami co chwila robią przeciągi, notesik i zapisuj godz. bo zawsze pomylą się na twoją niekorzyść, uzbruj się w cierpliwość, bo na kiepskiej bazie będą domagać się od ciebie cudów. Powodzenia.
Pracuś 2017-07-24 11:28
Delta to spoko firma a do tego ma wielu pracowników dowcipnych!!
pracownik DC 2017-07-27 20:43
to super, że można przynieść własny fotel i słuchawki. ;)

do Malar:
tak poważnie i merytorycznie: wcale nie oczekują cudów. płacą za pracę - solidną, czyli klient odbiera połączenie to rozmawiasz i utrzymujesz się w rozmowie. sprzedajesz. tyle .

w większości ludzie pracują na sprzedaży produktów, usług ale i ostatnio pojawiła się duża infolinia i chyba obsługa korespondencji od klientów. jak szukasz pracy to ogłoszenie znajdziesz na pewno. patrz olx.
pracownik DC 2017-07-27 20:43
to super, że można przynieść własny fotel i słuchawki. ;)

do Malar:
tak poważnie i merytorycznie: wcale nie oczekują cudów. płacą za pracę - solidną, czyli klient odbiera połączenie to rozmawiasz i utrzymujesz się w rozmowie. sprzedajesz. tyle .

w większości ludzie pracują na sprzedaży produktów, usług ale i ostatnio pojawiła się duża infolinia i chyba obsługa korespondencji od klientów. jak szukasz pracy to ogłoszenie znajdziesz na pewno. patrz olx.
pracownik DC 2017-07-27 20:48
no proszę Cię, strona deltacontact.pl i na pewno coś znajdziesz...
polecam projekt utrzymaniowy - ciekawy. stali abonenci. fajne rozmowy. naprawdę super.
jest też infolinia ubezpieczeniowa ale to już pisz do rekrutacji. powodzenia.

firma jest spoko. fajni ludzie. w różnym wieku.
jak widziałeś/łaś po nieco głupich opiniach emeryci też są ;) ale też jest pełno studentów
misiek 2017-07-27 20:53
no nie, czytać tego nie można. bzdury. chyba że ty liczyć nie umiesz. he he.
jesteś dorosły. coś ci się nie zgadza wyjaśniasz z kierownikiem i po sprawie.
a jak jesteś "dzieciakiem" to siedzisz cicho a frustrację wylewasz w necie.

pracuję 2 lata . owszem godziny sobie codziennie notuję jak coś to wyjaśniam i już.
ludzie, litości... mniej buractwa na tym forum. sami sobie wystawiamy opinię .
123 2017-07-27 20:56
zgadza się, to dobra praca dla studentów ale też dla osób 50 +
Marcelina 2017-07-28 11:10
Każdy ma prawo do pisania własnej opinii, bez względu na to czy jest ona pozytywna czy negatywna. Nie ma idealnej firmy, wszędzie można znaleźć jakieś błędy ale sądzę, że zawsze można je naprawić. Dla mnie Delta jest spoko.
Ane 2017-07-28 21:19
Jest spoko potwierdzam. Polecam WiP-a i Fyrkla.
Ane 2017-07-28 21:20
Jest spoko potwierdzam. Polecam WiP-a i Fyrkla.
LWIąTko 2017-07-29 23:45
Projekt NC+ na Murmańskiej:
nie jest to praca dla karzdego, wymaga trochę wiedzy - tego uczą na szkoleniach i na couchingach potem liderzy ( wiedzy do opanowania sporo w porównaniu z innymi projektami cc). Wymaga ta praca sporo zaangażowania uczenia sie na codzień i przede wszystkim zdolności słuchania klientów i odpowiedniej rozmowy z nimi - nie karzdy to potrafi.
Płacą jak to w cc nie najlepiej ale regularnie bez problemów i na czas. Jak ktoś przychodzi do pracy pracować a nie towarzysko to można prowizję dodatkowo zaarobić.
Czas pracy elastyczny można się dogadać podając grafik liderowi.
Ludzie ok, niektorzy pracują tu już bardzo długo i nie narzekają.
Naciski na wynik owszem są ale jak robiisz swoje i masz do tego talent to nikt bez sensu się nie czepia. Owszem liderzy czasami muszą się czepić bo ktoś wyżej naciska, ale rób swoje i jest ok.
Czasami warto posłuchać co lider ma do powiedzenia i dopasować rozmowy z klientem do tego co mówi, bo jak ktoś słucha twoich rozmów to inaczej to odbiera niż ty sam i może mieć racje.
Liderzy mogliby być mniej schematyczni w ocenianiu rozmów, chyba za długo już są liderami i rutyna ich dopadła, zamiast być otwarci na pomysły na rozmowy konsultantów wolą oceniać czy trzymasz się standaru wymyślonego przez kogoś dawno temu, a sprzedają nie standarty standartom tylko ludzie ludziom. Czasami by im się przydało posiedzieć na słuchawkach raz w miesiącu przez 2-3 godziny to by sobie wiedze z praktyki rozmowy z klejentami odnowili.
Czyli w skrócie: praca ok, ale nie dla karzdego. Ludzie ok. Projekt nc+ ok ale dość trudny.
Tobiasz 2017-08-03 23:27
ha, ha, hi, hi, he, he na wipie to można nabawic sie mega depreji, Fyrkl lepszy i kiero na Fyrklu spoko
Mala Mi 2017-08-05 18:23
Ta firemka jeszcze istnieje???? Wszedzie tylko nie tam.
1
Kamyczek 2017-08-07 10:36
Jak ktoś nie lubi takiego rodzaju pracy to nie wiem dlaczego zgłasza się do firmy? Teraz jest tylu pracowników potrzebnych więc można coś zmienić. Pracuję w Delcie już dość długo i lubię to co robię .
Zostaw swoją opinię o Delta Contact - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta Contact