logo Delta Contact

Delta Contact

Warszawa

Opinie o Delta Contact

Rademenes 2015-06-11 13:51:35
Hej wszystkim.Pytanie mam do was. Ile w tej Delcie mozna zarobic? odp. prosze.
były pracownik 2015-06-21 20:32:13
mało
Kamcia 2015-06-28 00:43:11
Obiecują każdemu podwyżki, (usunięte przez administratora) byle każdego zatrzymać jak najdłużej bo zawsze coś dla nich zarobisz.
1
2015 2015-07-03 18:50:33
Popieram Cię w 100%.Miernota, brak kompetencji, obniżanie wartości nie ma pojęcia o niczym o stosunkach miedzyludzkich już nie wspomnę. Pozbyła się Grażynki P.bo była za db dla ludzi nie dała nikogo skrzywdzić a ta druga kompetentna kier.od jakości jeszcze lepsza. Widzisz Elunia stanęłaś za nią murem walczylaś o nią jak lwica a ona Ciebie też w cztery litery kopnęła i odsunęła od projektu bo to podły człowiek. Wszyscy uprzedzali Cię przed nią a Ty swoje. (usunięte przez administratora)
3
były pracownik 2015-07-05 19:24:10
gdyby odeszla jedna osoba która byla kierowniczka na 17 stycznia a teraz jest na murmańskiej to napewno do firmy sporo by osob wrocilo ale ta osoba ma mocne plecy wiec nic z tego zobacze czy wpis bedzie usuniety
1
zeus 2015-07-16 13:26:56
Ale jestescie zalosni w kolko pier dol icie to samo od lat ci sami ludzie marudza, zle Wam to szukajcie szczescia w innym call center po co siedzie tam i narzekac wezcie odpowiedzialnosc ze swoje zycie
1
Nieuki 2015-07-22 11:38:23
Ci sami haahha
1
Fryjerka Frajerka 2015-07-22 23:06:51
Ci sami a moze nie Ci sami i kazdy ma takie samozdanie ci co tam siedza udaja że jest ok okłamuja siebie :)
2
polka 2015-07-24 01:41:13
popieram Cię całkowicie ,kierowniczka i zastępca,boją się o swoje stołki i zrobią wszystko żeby wywalić lepszych od siebie.Dlatego zgnębiły Grażynę P,pozbyły się jej w białych rękawiczkach.MANIPULANTKI!pamiętajcie "kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada"
1
Kinia 2015-08-14 20:01:11
Nie ma "pleców" jest tylko grubo ciosana.
ola 2015-09-29 10:28:23
cale wakacje pracowalam na sluchawie w delta contact, jestem w klasie maturalnej i milo wspominam. trzeba robic sswoje i jak sie obijasz to nie beda cie trzymali na sile, ale nie ma zadnych takich chorych akcji jak opisujecie powyzej.. atmosfera jest mila, domowa, ludzie serdeczni i mozna pogadac :)) mowie za siebie i to wrazenia z pracy na goclawiu, ale ogolnie polecam
Alo 2015-10-05 08:29:42
jak pracowałaś na słuchawce ? jak teksty propagandowe piszesz. atmosfera miła ahhahaha
pracownik 2015-10-10 11:20:34
@Alo
mam szczerą nadzieję, że Ty w DC nie pracujesz, ani w sumie nigdzie indziej w branży, bo z taką słomą z butów i buractwem to do kopania rowów się jedynie nadajesz, nie obrażając pracowników fizycznych
Ema 2015-10-11 16:30:18
(usunięte przez administratora) Kompletny brak jakiejkolwiek organizacji pracy. Rządzi jakaś podstarzała lolita/konsultantka/ która ma duszności i rozwala ci na plecy okno, zero reakcji ze strony kierownictwa. Dorobisz się najwyżej zapalenia ucha, a w najlepszym przypadku złapiesz katar,a kasę to chyba z chorobowego,odpuściłam.
1
Koma 2015-10-15 22:35:20
Dokładnie, dodam że niektóre zapominają, że myjemy się, a nie wietrzymy.
2
Sabrina 2015-10-21 21:34:28
Co się dziwić. Słoiki znają tylko wentylacje powietrza przez okna i drzwi.W Delcie masa słoików i starocie,hihi...
abc 2015-10-22 18:22:04
Ema ty tez jestes podstarzala, a w dodatku nielubiana przez innych, myslisz ze jestes anonimowa???
Miś uszatek 2015-10-25 21:56:47
Do sabrina żal takich hejterów jak ty, marna istoto jak wyjedziesz z Wawy tez bedziesz słoikiem a jak dożyjesz gnido to tez będziesz stara, żal czytac twoj bełkot
Ema 2015-10-27 21:40:45
Mylisz się, jestem b.lubiana, a kolesie nie dają mi spokoju.A Ty ABC jesteś po prostu zawistna,a właściwie to zgryźliwa,bo latka Ci dokuczają.
hhahhah 2015-11-19 20:16:59
propaganda j..........
wima 2015-12-10 23:00:47
A sprzątaczka to Operator Ręcznych Urządzeń Czyszczących, chyba najstarszy pracownik firmy. Nie masz swojej bazy, to zwykła czarna propaganda.Dzwonisz to co ci podłączą, nawet przy nędznej bazie potrafią cię odłączyć i wysłać do domu za brak wyników.Bo to nie baza jest słaba, tylko twoje umiejętności.
3
Karol 2015-12-16 00:28:36
Dobra robota dla osób mających komornika lub alimenty. Idzie sie dogadać z wypłatą. Polecam
1
mecia 2016-01-06 22:31:15
To i tamto ogłoszenie będzie aktualne do końca świata i jeden dzień dłużej hahaha
krzych 2016-01-26 14:31:34
Witam. Pracuje/Pracował ktoś na projekcie infolinii przychodzącej? Chodzi o projekt telewizji cyfrowej- infolinia sprzedażowa. Jeżeli tak, to czy możecie coś o tym projekcie powiedzieć? Pozdrawiam!
krzych 2016-01-26 14:34:36
Witam. Pracuje/Pracował ktoś na projekcie infolinii przychodzącej? Chodzi o projekt telewizji cyfrowej- infolinia sprzedażowa. Jeżeli tak, to czy możecie coś o tym projekcie powiedzieć? Pozdrawiam!
Krzychu 2016-01-26 15:12:12
Witam, pracował ktoś z Was na infolinii sprzedażowej-przychodzącej? Jeżeli tak, to jak wrażenia, kasa, liderzy?
1
zemsta 2016-02-03 08:21:29
na 17 stycznia jestesmy szczęśliwi ze mmo odeszła hen daleko, wystarczyło na nią spojrzeć, ta mina skrzywiona, niedługo sama sobie przyśle kwiaty do pracy udając zaskoczoną. Oby zniknęła z delty na dobre z kopem i bez pożegnania bo chyba nikt nie ma jej za ok człowieka.
były pracownik 2016-02-05 21:50:41
daj spokój człowieku tyle juśnie pracujesz w firmie a dalej żółć się wylewa żenada tylko dlatego ze nie dałeś sobie rady
zemsta 2016-02-07 10:47:58
czok, były 2 osoby , same odeszły i wróciły na 17 stycznia, tu już nie ma ing i imp, są na Courluxie.Ale mało nas jest, zarobki lepsze niż na wip-ie . Hejka
Kadet 2016-02-12 21:43:26
Jak stabilne to jadę. Napisz gdzie dają zakwaterowanie i jakie są tam warunki/pokój ilu osobowy, wyżywienie itp/. Czy od razu jest umowa o pracę na czas nieokreślony, czy po 3 m-cach?
Traktowana jako nikt 2016-05-22 21:15:25
Firma jest ok a na zarbki nie narzekam. Jednakże postawa liderka jaka reprezentuje swoją postawa liderka Anna R. Pozostawia niestety wiele do życzenia no. Dzis usłyszałyśmy ze nie jest ona etykieta żebyśmy ja wolały kiedy mamy problem . Całymi dniami siedzi przy komputerze albo jest na papierosie i nie można doprosić sie o załatwienie czegokolwiek. Szkolenia prowadzone przez ta osobę sa mało klarowne i pózniej jak siadasz na słuchawkę nic nie ogarniasz a ze strony ten osoby brak jakiegokolwiek wsparcia. Bardzo często podnosi na nas głos, jakby nie zrozumiała ze my czegoś nie potrafimy zrobić. Podaje nam często rozbieżne informacje jakby miała na celu umyślne wprowadzenie kogoś w błąd. Miesza sie w sprawy prywatne które nie sa związane w jakikolwiek sposób z nasza praca.
1
Kalina 2016-06-02 17:50:13
A ja byłam na ING, żenada, te panienki niby pomagające Ci powiedzieć klientowi "do widzenia",wiszące Ci nad głową jak winogrona, bo muszą pokazać że coś robią. Z braku ludzi firma przesuwa do pomocy niektórych już po tygodniu pracy. Taka z awansu potem wydziera się nad konsultantem który mógłby ją uczyć od podstaw.Pomagierki chodzą i tylko łapią spojrzenia nowych konsultantów z nadzieją że może się załapią i szkolą ich do upadłego, aż gostek więcej nie przyjdzie bo ma dosyć tego...prowadzenia rozmów z dwoma na raz.
1
Czlowiek 2016-06-13 19:16:32
Pracowalem w delcie dluzszy czas. Nie zgodze sie z malkontentami odnosnie kierownictwa itp. Trzeba miec na uwadze ze idzie sie do PRACY a nie sobie posiedziec z glowa w chmurach i narzekac na wszystko dookola. Wlasnie przez takie podejscie fatalnych pracownikow Ci lepsi ktorzy robia wynik traca premie. I tu jest akurat problem delty. Stawka godzinowa minimalna pensja 15 dnia miesiaca i ostatnie 3 wyplaty z poslizgiem prawie tydzien. To akurat jest karygodne. Natomiast sama atmosfera w pracy i ludzie tam dluzej pracujacy na roznych stanowiskach nie mam prawa powiedziec zlego slowa bo naprawde sa mega sympatyczni i pomocni. Ale pod warunkiem ze robisz to tak jak powinienes i ze najzwyklej w swiecie nadajesz sie do pracy na takim stanowisku.
2
Olaf 2016-06-20 22:52:13
Podzielę się z Wami kochani moimi wspomnieniami na temat pracy w delta contact. Postaram się przybliżyć kilka ciekawych smaczków. Takie top 10 faktów o delcie.
1. Lodówka znajdująca się w kuchni to istna czarna dziura. Po wprowadzeniu do niej materii w postaci np. obiadu lub jogurtu, twój posiłek w ciągu kilku chwil znikał w niewyjaśnionych okolicznościach.
2. zapach zioła wydobywający się z klopa
3. komunikat "przeloguj się na imp"
4. ubikacja to także mini studio fotograficzne, ok. 40% zatrudnionych tam kobiet regularnie robi sobie "selfie" w kiblu, następnie wrzuca zdjęcia na facebooka.
5. Kolega alkoholik wygrywający 0,5 litra wódki w konkusie tygodniowym na najlepszą sprzedaż
6. Koleżanka przyszła do pracy z kundlem, którego trzymała pod biurkiem.
7. Rotacja większa niż na peronie metro centrum o 8 rano.
8. kolega na rozmowie kwalifikacyjnej otrzymał informację, że szkolenie zaczyna się za tydzień, i jak do tej pory nie znajdzie niczego lepszego to może przyjść.
9. pilnuj pieniedzy
10. Nawet pana kanapki sprzedającego zleżałe żarcie za 20% ceny tu nie spotkacie :)
5
zemsta 2016-07-07 21:22:06
Witam, pracuję 3 lata- wszyscy maja stawkę godzinową + prowizję i dodatkowe nagrody za wyniki w konkursach. B. rzadko kogoś zwalniają i tylko za brak wyników, zawsze wcześniej rozmawiają i dają szanse. Jeśli chcesz odejść nie robią problemów. w porównaniu z innymi call center Delta ma lepsze warunki płacowe i ruchomy grafik. I nie słuchaj tych innych. bo jak czytam tej emmy "b. lubianej" we własnym mniemaniu piszącej o wieku słoika pracownic to widać że ma przerost ego nad własną wartością- za dużo lustra a za mało wiedzy i perspektywa nicości wśród innych, przyszła konserwa . skuteczność wyrabia się z czasem i sprytem. powodzenia.
zemsta 2016-07-15 07:50:55
Olaf opisał Murmańska, na 17 stycznia jest b. ciekawie ale nie tak "rozrywkowo" jak tam. atmosfera ok i więcej miejsca.
zemsta 2016-07-18 08:19:42
nie ma bonusów
Serek 2016-07-19 00:14:35
25/h brutto, to była infolinia testowa, nie wiadomo czy ją dostanie Delta, czy też nie.
Sylwia 2016-07-20 22:14:58
Masz racje, a jak widzę jeszcze tych trolii piszących zachęcające posty w godz. pracy , to rzygać mi się chce. "Kadra" siedzi i pisze posty pochwalne bo nie mają co robić, ponieważ ludzie uciekają i nie ma kim zarządzać. Zostają tylko leciwe panie z dusznościami rozwalające okna i wykłócające się ze wszystkimi. Odpuściłam sobie po paru tygodniach.
4
Konek 2016-07-23 21:59:02
Miks ty trollu , jak słusznie zauważyła Sylwia, weź się podłącz pod kroplówkę jak nie masz już konsultanta na swoim projekcie aby się podłączyć i mu przeszkadzać. Złotousty kadrowiczu hihi...
1
Bard 2016-07-30 19:19:22
Co ty bredzisz, pogadają z tobą 2-3 godz. i modlą się abyś przyszła na drugi dzień. Omijaj łukiem projekt ING najpierw robią ci grafik godzin a potem sami go zrywają jak nie masz wyników po 3 godz. i do domu, a winna jest baza a nie ty. Efekt taki, ze przeszkoleni ludzie uciekają z tej roboty, a ci zaczynają rekrutacje od nowa i tak w kółko. Kadra do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakiś wytatuowany wieśniak straszący wyglądem. ING nie polecam.
1
mmm 2016-08-03 19:18:50
Czy płacą za szkolenia ?
abc 2016-09-14 23:27:31
Jaka jest obecnie stawka godzinowa dla nowych konsultantow? Z gory dziekuje za odpowiedz
abc 2016-09-14 23:29:09
Jaka jest obecnie stawka godzinowa dla nowych konsultantow? Z gory dziekuje za odpowiedz
Bercia 2016-10-17 18:25:00
Oferować to mogą i to wszystko. Pamiętam jak obiecywali rok temu nowe komputery a obecnie brakuje nawet sprawnych słuchawek i gąbek na słuchawki. Byłam tam parę m-cy temu, ale ziomala jest do tej pory i opowiada. Po prostu nadal działa tam "Pchła Szachrajka" która tylko obiecuje, na różnych spotkaniach świątecznych i tyle.
4
Samanta 2016-10-18 18:30:17
Ha,ha, ha..... nie rozśmieszaj mnie, bo mam zajady. Sensowne, jak i inne były sensowne, a teraz ciągle wiszą na nie ogłoszenia rekrutacyjne.
Gocławianin 2016-11-26 13:56:25
Myslalem zeby sie tu zatrudnic bo mam blisko i doswiadczenie ale z tego co czytam to biora byle uczniaka po gimnazjum. Jestem na to za wysoko.
Isaja 2016-11-28 10:02:29
jest tutaj (Praga) "wymagający" projekt, na którym pracują ludzie po 5 lat i nie szukają czegoś innego;
dobra stawka - jedna z najwyższych w Warszawie; naprzemienne połączenie przychodzące i wychodzące z priorytetem na przychodzące; szukają nowych osób bo projekt powiększa się; zadzwoń i sprawdź.
Milka 2016-11-28 18:19:31
Napisz jeszcze żeby kupił sobie grubą pikowaną kamizelkę z kapturem bo na sali rządzą stare i podstarzałe lamperie z dusznościami które pracują nawet w zimie tylko przy otwartym oknie. Jak zarobisz na leki to traktuj to jak sukces..zawodowy.
1
Sporto 2016-11-30 15:05:26
co do pilnowania pieniędzy to przy podjęciu pracy w Delcie najpierw złóż pisemnie do kadr/księgowości wniosek o wyszczególnienie składników wynagrodzenia: godziny, prowizje i ew. premie! Na koncie widzisz kwotę ogólnie a jak spytasz ile i za co to Panie z biura informują że " cyt. nie ma możliwości wygenerowania kwot bo to system tak działa". Wiele osób miało źle naliczone wynagrodzenie- oczywiście na swoją niekorzyść i zrobiły z tego użytek. Specjalnie tak liczą księgowe- mają pracowników za idiotów..Pracowałem w Delcie kilka m-cy a odszedłem , bo nie mogłem znieść niekompetencji zastępczyni Dominika. K. nie umie szkolić tylko mówić " dobra, masz tu skrypt, czytaj, rzygać mi się chce jak Was słucham" itp. Jej przekleństw, nieskoordynowanych ruchów, słów, gestów i wpadania w rezonans jak przyjdą chłopaki na szkolenie- pewnie dlatego odchodzą, jak ja.
Zostaw swoją opinię o Delta Contact - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta Contact