Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2008-10-30 13:58:50 odpowiedz | cytuj
Moze ktoś coś napisać na temat Delta Contact? Atmosfera, zarobki...
anonim - 2008-10-30 15:30:00 odpowiedz | cytuj
Pracuję w niej już trochę czasu i jestem zadowolona.Fajna ekipa, godziny elastyczne i niezła kasa. Jak w kazdej pracy trzeba pracować.
aaa - 2008-11-14 13:01:46 odpowiedz | cytuj
Słowa kojarzące się z Delta Contact (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): stresująca, monotonna, miła atmosfera, wymagająca
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako): wystarczające, słabe możliwości awansu .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są bardzo w porządku .
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 9,50/godz.
Najbardziej podobało mi się w Delta Contact: fajni ludzie, miła atmosfera, system prowizyjny
Najbardziej nie podobało mi się w Delta Contact: słabe bazy klientów, monotonia pracy, kłopoty ze sprzętem
kaffelatte - 2008-12-16 13:02:34 odpowiedz | cytuj
Słowa kojarzące się z Delta Contact firmą to (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): uczciwa, swojska, wyczerpująca
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako realne
Atmosfera i ludzie tam pracujący są baardzo w porządku
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 10,5
Najbardziej w tej firmie podobało mi się: ludzie
Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w: ECP
były pracownik - 2009-03-16 18:24:43 odpowiedz | cytuj
Słowa kojarzące się z Delta Contact : firma niesolidna, nie szanuje czasu ani zdrowia pracownika
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako: bardzo słaba
Atmosfera i ludzie tam pracujący są : kadra zarządzająca na bardzo niskim poziomie
Od jakiej stawki można negocjować pensję? - od 9 zł za godzinę i nie wiadomo czy się dostanie
Najbardziej podobało mi się w Delta Contact: moi współpracownicy i trener od sprzedaży
Najbardziej nie podobało mi się w Delta Contact: praca wyczerpujaca, bardzo nisko opłacana ( niewspółmiernie do wysiłku), brak szacunku dla czasu osoby zatrudnionej, bezpłatne szkolenia, słaby system komputerowy, który często się zawiesza i to,że od niego zależy liczba wypracowanych godzin, a nie od faktycznej obecności w firmie
anonim - 2009-03-30 18:51:15 odpowiedz | cytuj
spox
anonim - 2009-05-25 21:53:41 odpowiedz | cytuj
wszystko tam jest do bani nie warto pracowac mlody wyrzucony z pracy
anonim - 2009-05-26 19:54:30 odpowiedz | cytuj
zupelnie sie zgadzam i tak ta firma padnie
robotna - 2009-06-15 19:01:58 odpowiedz | cytuj
a mnie sie wydaje OK. Tylko, że nie mam wymagań, jak księżniczka :-)
Pracownik - 2009-08-13 21:20:01 odpowiedz | cytuj
Bardzo, bardzo pozytywnie
karol - 2009-11-24 22:19:24 odpowiedz | cytuj
9zł brutto za godz to chyba jakis zart ;/
rozczarowana - 2009-11-24 22:22:43 odpowiedz | cytuj
rozmowa kwalifikacyjna to wykład jakiejs pańci,ktora mowi ile mozna zarobic,w avonie tez mozna wyciagnac 5tys/mc ,wszystko mozna,a realnie podstawa to mniej niz tysiac zł
umowa na 2mc ...bez komentarza
Cafecaldo - 2009-11-30 08:55:45 odpowiedz | cytuj
pracuję w tej firmie ja to nazywam,że to jest cyrk na kólkach.Pracuję bo muszę na razie. Kadra jest do dupy- nie zapisują żadnych prowizji,na godzinach oszukują.A pozatym jeśli chodzi o szkolenia miały trwać 3-4 dni a my chodziliśmy 2 tyg. Za kurs mieliśmy mieć za płacone tj. 50 zł nie jest to duża suma, ale kłamią w żywe oczy.Co innego mówią i co innego robią. Jeśli chodzi o wypłaty to są nie na czas.Moja koleżanka miała dostać do 12.11 09. wypłatę i jeszcze do dziś jej nie otrzymała a jest już 30.11 09.Niektórzy mają z tym problem, bo również pieniądze dla niektórych osób wpłyneły na nie ich konto tylko na inne. Więc to jest to co wspomniałem, wielka ściema.Odradzam pracować w tym cyrku.
... - 2009-12-08 16:27:57 odpowiedz | cytuj
pracowałam tam ponad 7 miesięcy, mile wspominam tę pracę, jak i ludzi tam pracujących, nigdy nie miałam problemu z otrzymywaniem pensji, nawet przed terminem wpływała na konto co było miłym zaskoczeniem, może rzeczywiście była trochę monotonna, ale można było się oderwać gadając z ludźmi tam pracującymi, bo atmosfera była super, i zawsze wszystko dało się załatwić
danP1 - 2009-12-15 01:47:16 odpowiedz | cytuj
Ja pracuje w Delcie od listopada. Sprzedaje komórki i abonamenty. Jestem mega zadowolony bo trafiłem na zajeb.................. kierowniczke!!! Nie ma rzeczy, ktorej nie da sie zalatwic. Kasa może nie wielka, ale wpływa regularnie. Poza tym wiele sie nauczylem, bo ciagle mnie szkolą. To się przyda na przyszłośc. Polecam Delte.
jest ok. - 2009-12-29 19:27:19 odpowiedz | cytuj
jest stawka za godz, od 9 zł do 13 zł brutto to zależy od projektu i stażu pracy,Super atmosfera, mili ludzie , wypłaty na czas - można tu pracować i zarobić jeśli się nie obijasz .
pracownik - 2010-02-18 14:06:25 odpowiedz | cytuj
dla mnie OK. call center ani lepsze ani gorsze od innych. Ostatnio zaczęło bardziej się starać i dla mnie jest spoko.
anonim - 2010-02-18 22:47:15 odpowiedz | cytuj
Ja osobi�cie pracuje w Delcie na IMP i uważam że zarobi� można spokojnie 2tys.z�,przy 8 godz. pracy i wysokiej premi uzaleznionej oczywi�cie od w�asnych wyników.Tylko nie podoba mi si� kadra zarz�dzaj�ca,która nie dostrzega osób które naprawd� robi� co� dla firmy-czyli osi�gaj� spore wyniki,a bierze przy awansach pod uwag� osoby które za wszelk� cen� si� podlizuj� .
PRACOWNIK - 2010-03-11 11:44:36 odpowiedz | cytuj
Bardzo małe zarobki 1000 zł góra jeśli nie masz innych dochodów to wegetujesz Przełożeni bez wykształcenia, dużo prostactwa i braku kultury osobistej
Nitro - 2010-03-31 14:48:59 odpowiedz | cytuj
Hehe wiadomo, że wałują jak każde call center, ale tam jest zajebisty luz. Nigdzie indziej nie znajdziecie takiego. Szef (T.T.) ugodowy mimo swojego oficjalnego języka, gadasz ludziom co chcesz, opierając się o skrypt tylko w podsumowaniu, można naruchać prowizji na tych naiwniakach kupujących przez tel. :) Mnie nie walili na prowizje, nawet mimo tego, że przekraczałem przerwy codziennie, czasem było to nawet 1,5h, szło się na bro czy buszka ;) Dużo ludzi pracujących tam to cipy, lepiej być outsiderem bo podpierdolą, są ziomale zajebiste, ale nie będę wymieniał. Generalnie jak ma się wyniki to potem podstawa jest zajebista. Ja ze swoim olewczym trybem pracy, w stanie nietrzeźwości i upalenia (to pomaga tą chora monotonię miałem 12 zeta za h, plus wyniki. I nie zostałem wyjebany, sam odszedłem. :) Pozdro ekipa oldskul IMP - wtajemniczeni wiedzą ;)
Ralf - 2010-06-29 21:42:43 odpowiedz | cytuj
Czy może ma ktoś z was aktualne wiadomości dotyczące pracy e Delta Contact? Jakie wynagrodzenia? Jaka atmosfera?
moi - 2010-07-08 18:09:00 odpowiedz | cytuj
Kiedyś dało się tam pracować i nawet zarobić. ale to było kiedyś. Jeżeli lubisz być obrażany przez kierowników i klientów to zapraszam. Ostatnio z Delty odeszło wielu dobrych kierowników i konsultantów (odeszli sami albo mieli w tym pomoc) i to widać po atmosferze, która tam panuje. Nowa pani dyrektor jest tak śliska, że nigdy nie wiesz co cię trafi. Teraz kierownictwo nie liczy się z twoimi potrzebami, liczy się tylko wynik, a bazę dają taką, że prościej by było dzwonić z książki telefonicznej. Przy dobrych wiatrach zarobisz ok 1000 zl na rękę, jeżeli cię wcześniej nie wywalą z powodu braku wyników albo z innych sobie wymyślonych. Szczególnie na 2 zmianie u T.T. Każdy ma kto choć trochę oleju w głowie szuka nowej roboty. Szczerze to szkoda czasu na tą firemkę.
Xynus - 2010-09-02 02:18:35 odpowiedz | cytuj
LOL
masz umowe i nie mgoe cie wywalic, po prostu nie rpzedluzaja z toba umowy.
Jak jestes kiepski to nikt sie toba nie interesuje, jak jestes rpzecietny to masz usmiech od innych i uczciwe traktowanie, jak jestes zajebisty to... Masz co chcesz. Nawet indywidualny system prowizyjny a do pracy mozesz przychodzic kiedy i na ile chcesz. Ale trzeba pracowac a nie obijac sie i co drugi dzien nie przychdozic do roboty...
Xynus - 2010-09-02 02:18:47 odpowiedz | cytuj
LOL
masz umowe i nie mgoe cie wywalic, po prostu nie rpzedluzaja z toba umowy.
anonim - 2010-11-27 14:28:51 odpowiedz | cytuj
Odradzam niskie zarobki łamanie prawa prawa pracy tworzą jakieś dziwne umowy OSZUKUJĄ nazywa się to potrąceniami za ECP
Straszny hałas bród w w WC . Pomieszczenie socjalne to dosłownie klitka .PRACA DOBRA DLA NIEUDACZNIKÓW ŻYCIOWYCH
x