logo Delta Contact

Delta Contact

Warszawa

Opinie o Delta Contact

Czlowiek 2016-06-13 19:16
Pracowalem w delcie dluzszy czas. Nie zgodze sie z malkontentami odnosnie kierownictwa itp. Trzeba miec na uwadze ze idzie sie do PRACY a nie sobie posiedziec z glowa w chmurach i narzekac na wszystko dookola. Wlasnie przez takie podejscie fatalnych pracownikow Ci lepsi ktorzy robia wynik traca premie. I tu jest akurat problem delty. Stawka godzinowa minimalna pensja 15 dnia miesiaca i ostatnie 3 wyplaty z poslizgiem prawie tydzien. To akurat jest karygodne. Natomiast sama atmosfera w pracy i ludzie tam dluzej pracujacy na roznych stanowiskach nie mam prawa powiedziec zlego slowa bo naprawde sa mega sympatyczni i pomocni. Ale pod warunkiem ze robisz to tak jak powinienes i ze najzwyklej w swiecie nadajesz sie do pracy na takim stanowisku.
3
Olaf 2016-06-20 22:52
Podzielę się z Wami kochani moimi wspomnieniami na temat pracy w delta contact. Postaram się przybliżyć kilka ciekawych smaczków. Takie top 10 faktów o delcie.
1. Lodówka znajdująca się w kuchni to istna czarna dziura. Po wprowadzeniu do niej materii w postaci np. obiadu lub jogurtu, twój posiłek w ciągu kilku chwil znikał w niewyjaśnionych okolicznościach.
2. zapach zioła wydobywający się z klopa
3. komunikat "przeloguj się na imp"
4. ubikacja to także mini studio fotograficzne, ok. 40% zatrudnionych tam kobiet regularnie robi sobie "selfie" w kiblu, następnie wrzuca zdjęcia na facebooka.
5. Kolega alkoholik wygrywający 0,5 litra wódki w konkusie tygodniowym na najlepszą sprzedaż
6. Koleżanka przyszła do pracy z kundlem, którego trzymała pod biurkiem.
7. Rotacja większa niż na peronie metro centrum o 8 rano.
8. kolega na rozmowie kwalifikacyjnej otrzymał informację, że szkolenie zaczyna się za tydzień, i jak do tej pory nie znajdzie niczego lepszego to może przyjść.
9. pilnuj pieniedzy
10. Nawet pana kanapki sprzedającego zleżałe żarcie za 20% ceny tu nie spotkacie :)
7
zemsta 2016-07-07 21:22
Witam, pracuję 3 lata- wszyscy maja stawkę godzinową + prowizję i dodatkowe nagrody za wyniki w konkursach. B. rzadko kogoś zwalniają i tylko za brak wyników, zawsze wcześniej rozmawiają i dają szanse. Jeśli chcesz odejść nie robią problemów. w porównaniu z innymi call center Delta ma lepsze warunki płacowe i ruchomy grafik. I nie słuchaj tych innych. bo jak czytam tej emmy "b. lubianej" we własnym mniemaniu piszącej o wieku słoika pracownic to widać że ma przerost ego nad własną wartością- za dużo lustra a za mało wiedzy i perspektywa nicości wśród innych, przyszła konserwa . skuteczność wyrabia się z czasem i sprytem. powodzenia.
1
zemsta 2016-07-15 07:50
Olaf opisał Murmańska, na 17 stycznia jest b. ciekawie ale nie tak "rozrywkowo" jak tam. atmosfera ok i więcej miejsca.
zemsta 2016-07-18 08:19
nie ma bonusów
Serek 2016-07-19 00:14
25/h brutto, to była infolinia testowa, nie wiadomo czy ją dostanie Delta, czy też nie.
Sylwia 2016-07-20 22:14
Masz racje, a jak widzę jeszcze tych trolii piszących zachęcające posty w godz. pracy , to rzygać mi się chce. "Kadra" siedzi i pisze posty pochwalne bo nie mają co robić, ponieważ ludzie uciekają i nie ma kim zarządzać. Zostają tylko leciwe panie z dusznościami rozwalające okna i wykłócające się ze wszystkimi. Odpuściłam sobie po paru tygodniach.
4
Konek 2016-07-23 21:59
Miks ty trollu , jak słusznie zauważyła Sylwia, weź się podłącz pod kroplówkę jak nie masz już konsultanta na swoim projekcie aby się podłączyć i mu przeszkadzać. Złotousty kadrowiczu hihi...
1
Bard 2016-07-30 19:19
Co ty bredzisz, pogadają z tobą 2-3 godz. i modlą się abyś przyszła na drugi dzień. Omijaj łukiem projekt ING najpierw robią ci grafik godzin a potem sami go zrywają jak nie masz wyników po 3 godz. i do domu, a winna jest baza a nie ty. Efekt taki, ze przeszkoleni ludzie uciekają z tej roboty, a ci zaczynają rekrutacje od nowa i tak w kółko. Kadra do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakiś wytatuowany wieśniak straszący wyglądem. ING nie polecam.
1
mmm 2016-08-03 19:18
Czy płacą za szkolenia ?
abc 2016-09-14 23:27
Jaka jest obecnie stawka godzinowa dla nowych konsultantow? Z gory dziekuje za odpowiedz
abc 2016-09-14 23:29
Jaka jest obecnie stawka godzinowa dla nowych konsultantow? Z gory dziekuje za odpowiedz
Bercia 2016-10-17 18:25
Oferować to mogą i to wszystko. Pamiętam jak obiecywali rok temu nowe komputery a obecnie brakuje nawet sprawnych słuchawek i gąbek na słuchawki. Byłam tam parę m-cy temu, ale ziomala jest do tej pory i opowiada. Po prostu nadal działa tam "Pchła Szachrajka" która tylko obiecuje, na różnych spotkaniach świątecznych i tyle.
7
Samanta 2016-10-18 18:30
Ha,ha, ha..... nie rozśmieszaj mnie, bo mam zajady. Sensowne, jak i inne były sensowne, a teraz ciągle wiszą na nie ogłoszenia rekrutacyjne.
Gocławianin 2016-11-26 13:56
Myslalem zeby sie tu zatrudnic bo mam blisko i doswiadczenie ale z tego co czytam to biora byle uczniaka po gimnazjum. Jestem na to za wysoko.
1
Isaja 2016-11-28 10:02
jest tutaj (Praga) "wymagający" projekt, na którym pracują ludzie po 5 lat i nie szukają czegoś innego;
dobra stawka - jedna z najwyższych w Warszawie; naprzemienne połączenie przychodzące i wychodzące z priorytetem na przychodzące; szukają nowych osób bo projekt powiększa się; zadzwoń i sprawdź.
Milka 2016-11-28 18:19
Napisz jeszcze żeby kupił sobie grubą pikowaną kamizelkę z kapturem bo na sali rządzą stare i podstarzałe lamperie z dusznościami które pracują nawet w zimie tylko przy otwartym oknie. Jak zarobisz na leki to traktuj to jak sukces..zawodowy.
2
Sporto 2016-11-30 15:05
co do pilnowania pieniędzy to przy podjęciu pracy w Delcie najpierw złóż pisemnie do kadr/księgowości wniosek o wyszczególnienie składników wynagrodzenia: godziny, prowizje i ew. premie! Na koncie widzisz kwotę ogólnie a jak spytasz ile i za co to Panie z biura informują że " cyt. nie ma możliwości wygenerowania kwot bo to system tak działa". Wiele osób miało źle naliczone wynagrodzenie- oczywiście na swoją niekorzyść i zrobiły z tego użytek. Specjalnie tak liczą księgowe- mają pracowników za idiotów..Pracowałem w Delcie kilka m-cy a odszedłem , bo nie mogłem znieść niekompetencji zastępczyni Dominika. K. nie umie szkolić tylko mówić " dobra, masz tu skrypt, czytaj, rzygać mi się chce jak Was słucham" itp. Jej przekleństw, nieskoordynowanych ruchów, słów, gestów i wpadania w rezonans jak przyjdą chłopaki na szkolenie- pewnie dlatego odchodzą, jak ja.
4
Marica 2016-12-17 15:52
A przykład idzie z góry, tzw. pomagierzy wyżywają się na konsultantach odsłuchując ich rozmowy /bo czas im leci za który im płacą / i potem wzywają go na przesłuchanie i się mądrzą, bo inaczej tego nie można nazwać. Na ING z braku konsultantów czepiają się tych co jeszcze zostali i starają się "naprawiać" ich rozmowy. A z braku chętnych do pracy na tym projekcie, czepiają się stale tych samych, najdłużej pracujących. Banalne dyskusje , banalne uwagi, zniechęcające do pracy. Gdy jeszcze tam byłam, widziałam jak taka blondyna podpieła się do konsultanta i zaczęła gaworzyć ze wszystkimi dookoła, dusza towarzystwa. Konsultant musiał w tym czasie rozmawiać z klientami w tym towarzyskim kociołku, a potem ta sama blondyna odsłuchuje go i mówi że mało koncetracji na kliencie, ż e n a d a.
2
xyz 2016-12-17 20:55
Na projekcie ubezpieczeń robią wszystko żeby tylko zabrać Ci Twoja prowizje i uciąć godziny jest coraz to gorzej......
5
Telek 2017-01-23 10:09
Delta jest firma naprawdę spoko. Jeśli ktoś nie lubi tego rodzaju pracy musi ją zmienić.
Mika 2017-01-23 21:46
Nie ma warunków do pracy, przy temp. minus na dworze wietrzą sale oknami. Ledwie zaczelam, a juz sie przeziebilam, serdecznie odradzam.
1
lux 2017-02-08 14:12
Z tym się zgadzam. Trzeba się myć, a nie rozwalać okno w zimie. Na uderzenie podczas menopauzy są leki.
1
Telekom 2017-02-14 10:40
Cieszę się, że pracuję w Delcie bo to fajna firma. Jak czytam wpisy niektórych to robi się słabo, bo jeśli ktoś jest bardzo delikatny to radzę zostać w domu. .
3
Lodołam 2017-02-20 11:04
Nie mogą dowiedzieć się czy Delta ma obecnie oferty pracy dla pracownika biurowego? Szukając pracy słyszałam, że to dobra firma i warto złożyć cv. Jeśli ktoś wie proszę o podpowiedź. Jaka tu jest atmosfera w firmie?
admin juz usuwal moje wpisy, ciekawe czy ten sie o 2017-02-22 18:57
atmosfera zalezy od kierownika projektu, bo rowniez on ja tworzy, nie tylko konsultanci, odradzam projekt wipa, reszta spoko
1
Ula 2017-02-23 11:33
Delta jest moim miejscem pracy od dłuższego juz czasu i nie narzekam przeciwnie jest mi bardzo dobrze. Niestety są ludzie którym nie chce sie pracować, tylko piszą!!!.
Iwona 2017-03-01 09:11
Delta Contact poszukuje obecnie osoby do pracy w Warszawie na stanowisko Konsultant Telefoniczny - Doradca ds. sprzedaży. Pracujesz już jako doradca? Opowiedz jak wygląda codzienna praca w tym charakterze!
1
Kiwcia 2017-03-08 20:45
Ciekawe na czym pracujesz że jest tak ci b.dobrze, tylko nie mów że na Fyrklach, bo tam więcej ucieka niż zostaje.
1
Iwona 2017-03-09 08:54
@Kiwcia a Ty jesteś pracownikiem firmy? Chętnie poznamy również Twoją opinię.
Nell 2017-03-09 20:29
Przede wszytkim powinna wejść tam Inspekacja Pracy z BHP. Ludzie pracują w pomieszczeniu pozbawionym sprawnej wentylacji. Sale ponad 100mkw chca wietrzyć w zimie oknem pod ktorym pracują ludzie a reszta siedzi w przeciągu. Siedzisz na rozwalajacych sie fotelach że juz po godz boli cie kregoslup a na koniec dnia nie mozesz wstac. Brudne sluchawki z lepiacymi sie gabkami, siedlisko bakterii i wirusow. Klejące sie do palcow klawiatury ktore nigdy nie byly czyszczone. Starczy?
3
Iwona 2017-03-10 10:08
@Nell rozumiem, że odnosisz wrażenie, że są problemy z wyposażeniem firmy? A jakie warunki zatrudnienia oferuje firma? Czy oferują możliwości rozwoju?
Ella 2017-03-10 16:48
Liderzy to ludzie bez studiów, nierzadko bez matury. Natomiast telemarketerzy to często ludzie z wyższym wykształceniem. Sorry, ale to chyba najwięcej mówi o tej firmie
2
Iwona 2017-03-13 09:42
@Ella długo już pracujesz w firmie? Chętnie usłyszymy co najbardziej podoba Ci się w pracy w Delta Contact.
Klaudia 2017-03-13 16:51
Jeśli nie chcesz się upodobnić do głupszych od Siebie i jeszcze samodzielnie myślisz a nie chcesz przenieść bakteri na domowników to znajdż Firmę w ktrórej liderzy pracują a nie bawią się inrernetem
2
kaktus 2017-03-13 18:45
Świeta prawda, warunki pracy urągające, jest tak jak piszesz
Iwona 2017-03-14 09:47
@kaktus a możesz opisać swoje wrażenia z pracy w firmie? Jakie są plusy pracy w niej?
Al. 2017-03-15 21:02
Podobno pracowali tam chorzy na trąd, szkoda gadać.
Isaja 2017-03-16 11:19
jeszcze nie fruwasz jak gołębica? takie bzdury piszesz, że już powinieneś już być w kosmosie...
były pracownik 2017-03-18 21:44
Syf, kiła, mogiła. W Białymstoku krzesła wyglądają jakby ktoś regularnie na nich się spuszczał, pomijam fakt, że nie które nadawałby się na karę bo wielkie gule uwierają w plecy. Kibel śmierdzi na całą firmę, wykładzina śmierdzi i jest cała porozrywana, stanowiska się lepią, sprzęt nowszej generacji można oglądać w muzeum. Sale obdrapane, brudne ściany. Powyrywane myszki, klawiatury.
Iza 2017-03-19 15:42
Mam pytanie czy Delta Contact ma jakieś nowe oferty pracy? Słyszałam dobre oceny o nich i mam ochotę tu pracować
Iwona 2017-03-20 09:27
@Iza aktualne oferty pracy znajdziesz na stronie internetowej firmy. http://deltacontact.pl/aktualnie-poszukujemy/
Praca na jakim stanowisku Cię interesuje?
Angela 2017-03-21 13:12
Zgadzam się co do Fyrkla kierownictwo beznadziejne jedną już zdjeli druga się miota zamiast siedzieć w domu na emeryturze pobawić się internetem można w domu w pracy trzeba dbać o ludzi bo z nich żyje Firma
1
Daga 2017-03-21 13:21
Angela twoja opinia to strzał 10-tkę.Jedna stara panna nie poradziła sobie z Fyrklem jeszcze opluła konsultantkę do Fyrkla słoiki tak mają a druga gwiazda udaje dobrą mamusię a raportu nie potrafi zrobić w prowizjach też się myli
Marica 2017-03-21 19:23
Dokładnie, dlatego trwa tam stała łapanka na liderów. Po paru dniach potrafią już proponować lidera, byle się ktoś zgodził. Brak kompetencji nadrabiają złośliwościami i arogancją w stosuku do konsultantów. Każdy jednak trzeźwo myślący ich olewa, bo wie że jest tylko chwilowo.
1
dereń 2017-03-22 11:30
Fakt.Po co się uczyć kiedy można iść do Delty rządzić może byle kto byle chwalił kierowniczkę.Powiesz że pięknie wyglada już masz punkty bez znaczenia jak sprzedajesz ile jest na Ciebie reklamacji najwyżej Ci potrącą z nagrody którą już dostałeś.A.jeszcze zaproponują wyższe stanowisko,wystarczy gnębić konsultantów.Najlepsi już zrobili odwrót kasy brak a kierownik ceruje się dobrym sprzedawca,ale do czasu.
1
berka 2017-03-22 18:27
dereń - ta opinia nie jest pomocna dla szukających pracy. Chyba nie chcesz powiedzieć, że od chwalenia kierowniczki rośnie Ci skuteczność i masz więcej sprzedaży ;)

Jak w każdej firmie TM ważna jest sprzedaż - masz odpowiednie nastawienie, potrafisz uczyć się od tych co tę sprzedaż mają to masz prostą drogę w innym przypadku zostań w domu lub poszukaj pracy w ankietach. ale wiedz, że za ankietę nikt Ci nie zapłaci dobrej stawki.

W Delta jest spoko atmosfera, nie ma presji choć jest orientacja na sprzedaż. Uczciwie płacą co miesiąc.
be2 2017-03-22 18:45
to nie jest prawda, że z fyrkla więcej osób ucieka. w tym zespole większość osób pracuje od miesięcy czy lat a to już świadczy o tym, że jest w porządku. kiero jest naprawdę ok, każdemu daje szansę ale jak się nie nadajesz do sprzedaży, to orła z ciebie nie zrobi nikt, choć próbują i to się chwali.

dają ci pod nos bazę, skrypt, "starzy" sprzedawcy ci pomagają, to czego chcieć więcej jak kas na czas. a kasa na czas jest.

frustratom zamieszczającym tutaj opinię wierz albo nie wierz. twoja decyzja.
Realista 2017-03-23 15:09
A jednak się mylisz albo jesteś jedną z nich rotacja straszna już w czasie szkoleń,pracują Ci którzy nie mają wyścia.Dereń ma rację
Fyrkla 2017-03-23 21:53
Jak można kierowac projektem gdy nie potrafi się nawet prawidlowo podliczyc godz. i ma sie problem z prosta obsluga komputera. Na Fyrklu ciagle nie zgadzaja sie godz. i ciagle jest ta sama spiewka" skoryguje w systemie", tylko ze mamuska nie ma pojecia co to jest system i jak sie to robi. Wynik finansowy naciaga nie doliczeniem godz. czy przelaczaniem na kiepskie bazy gdy ktos zaczyna za duzo sprzedawac. Mimo tabunu ludzi ktorzy przeszli przez szkolenie, nadal pracuje tylko garstka starych pracownikow. Be2 to chyba mamuska piszaca rozpaczliwie, bo boi sie zostac sama.
Zostaw swoją opinię o Delta Contact - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta Contact