logo Delta Contact

Delta Contact

Warszawa

Opinie o Delta Contact

były pracownik 2017-03-18 21:44
Syf, kiła, mogiła. W Białymstoku krzesła wyglądają jakby ktoś regularnie na nich się spuszczał, pomijam fakt, że nie które nadawałby się na karę bo wielkie gule uwierają w plecy. Kibel śmierdzi na całą firmę, wykładzina śmierdzi i jest cała porozrywana, stanowiska się lepią, sprzęt nowszej generacji można oglądać w muzeum. Sale obdrapane, brudne ściany. Powyrywane myszki, klawiatury.
3
Iza 2017-03-19 15:42
Mam pytanie czy Delta Contact ma jakieś nowe oferty pracy? Słyszałam dobre oceny o nich i mam ochotę tu pracować
Iwona 2017-03-20 09:27
@Iza aktualne oferty pracy znajdziesz na stronie internetowej firmy. http://deltacontact.pl/aktualnie-poszukujemy/
Praca na jakim stanowisku Cię interesuje?
Angela 2017-03-21 13:12
Zgadzam się co do Fyrkla kierownictwo beznadziejne jedną już zdjeli druga się miota zamiast siedzieć w domu na emeryturze pobawić się internetem można w domu w pracy trzeba dbać o ludzi bo z nich żyje Firma
1
Daga 2017-03-21 13:21
Angela twoja opinia to strzał 10-tkę.Jedna stara panna nie poradziła sobie z Fyrklem jeszcze opluła konsultantkę do Fyrkla słoiki tak mają a druga gwiazda udaje dobrą mamusię a raportu nie potrafi zrobić w prowizjach też się myli
Marica 2017-03-21 19:23
Dokładnie, dlatego trwa tam stała łapanka na liderów. Po paru dniach potrafią już proponować lidera, byle się ktoś zgodził. Brak kompetencji nadrabiają złośliwościami i arogancją w stosuku do konsultantów. Każdy jednak trzeźwo myślący ich olewa, bo wie że jest tylko chwilowo.
2
dereń 2017-03-22 11:30
Fakt.Po co się uczyć kiedy można iść do Delty rządzić może byle kto byle chwalił kierowniczkę.Powiesz że pięknie wyglada już masz punkty bez znaczenia jak sprzedajesz ile jest na Ciebie reklamacji najwyżej Ci potrącą z nagrody którą już dostałeś.A.jeszcze zaproponują wyższe stanowisko,wystarczy gnębić konsultantów.Najlepsi już zrobili odwrót kasy brak a kierownik ceruje się dobrym sprzedawca,ale do czasu.
1
berka 2017-03-22 18:27
dereń - ta opinia nie jest pomocna dla szukających pracy. Chyba nie chcesz powiedzieć, że od chwalenia kierowniczki rośnie Ci skuteczność i masz więcej sprzedaży ;)

Jak w każdej firmie TM ważna jest sprzedaż - masz odpowiednie nastawienie, potrafisz uczyć się od tych co tę sprzedaż mają to masz prostą drogę w innym przypadku zostań w domu lub poszukaj pracy w ankietach. ale wiedz, że za ankietę nikt Ci nie zapłaci dobrej stawki.

W Delta jest spoko atmosfera, nie ma presji choć jest orientacja na sprzedaż. Uczciwie płacą co miesiąc.
1
be2 2017-03-22 18:45
to nie jest prawda, że z fyrkla więcej osób ucieka. w tym zespole większość osób pracuje od miesięcy czy lat a to już świadczy o tym, że jest w porządku. kiero jest naprawdę ok, każdemu daje szansę ale jak się nie nadajesz do sprzedaży, to orła z ciebie nie zrobi nikt, choć próbują i to się chwali.

dają ci pod nos bazę, skrypt, "starzy" sprzedawcy ci pomagają, to czego chcieć więcej jak kas na czas. a kasa na czas jest.

frustratom zamieszczającym tutaj opinię wierz albo nie wierz. twoja decyzja.
Realista 2017-03-23 15:09
A jednak się mylisz albo jesteś jedną z nich rotacja straszna już w czasie szkoleń,pracują Ci którzy nie mają wyścia.Dereń ma rację
1
Fyrkla 2017-03-23 21:53
Jak można kierowac projektem gdy nie potrafi się nawet prawidlowo podliczyc godz. i ma sie problem z prosta obsluga komputera. Na Fyrklu ciagle nie zgadzaja sie godz. i ciagle jest ta sama spiewka" skoryguje w systemie", tylko ze mamuska nie ma pojecia co to jest system i jak sie to robi. Wynik finansowy naciaga nie doliczeniem godz. czy przelaczaniem na kiepskie bazy gdy ktos zaczyna za duzo sprzedawac. Mimo tabunu ludzi ktorzy przeszli przez szkolenie, nadal pracuje tylko garstka starych pracownikow. Be2 to chyba mamuska piszaca rozpaczliwie, bo boi sie zostac sama.
Ab 2017-03-26 11:53
Ganiali mnie 4 popoludnia. Najpierw wprowadzenie, pozniej szkolenie wstepne z dziewczyna, ktora czytala z kartki, sluchanie rozmow, nauka skryptu. Przeszlam pierwsza rozmowe, ale i tak Aska stwierdzila, ze jeszcze posluchaja moich rozmow i wtedy zdecydu ja. Oczywiscie nie podpisali ze mna umowy.
Iwona 2017-03-27 09:55
@Ab rozumiem, że proces rekrutacji do firmy składa się z kilku etapów. Jak określisz jego poziom? Czy był trudny?
zniesmaczona 2017-03-27 21:03
w Warszawie jest identyczny syf, smrod z kibla, wykladziny jakby ktos sie shaftował, krzesla rozklekotane, wsszystko sie lepi, do kuchni strach wejsc, nie tylko Białystok tak ma , kompy tez do muzeum, w kilku call center pracowalam, ale taki syf to tylko w delcie, dziwne ze pani prezes jest na to ślepa.
4
Bogini 2017-03-27 21:17
nie zadawaj durnych pytan, sama jestes pracownikiem delty, masz specyficzny styl pisania tutaj, po co te glupie pytania zadajesz???????????
2
Iwona 2017-03-28 08:50
@Bogini nie jestem pracownikiem Delty. Jak możesz zauważyć po najechaniu kursorem na ikonkę obok mojego imienia jestem redaktorem serwisu gowork.pl. Zależy mi na poznaniu firmy dzięki Waszym opiniom, dlatego też chętnie dowiem się jak według Ciebie wygląda praca w Delta Contact.
Nikodem 2017-03-29 15:17
Beznadziejnie steki obietnic łapanka na konsultantów byle utrzymać się na stanowisku kierownika tak jest na projektach
1
Ula 2017-03-29 20:05
może się nie nadawałaś i olewałaś temat
Ab 2017-03-30 10:03
Nie składa się z kilku etapów, tylko od razu na niby rozmowie pytają na którą jutro przyjdziesz. Ganiali mnie przez 4 popołudnia przez brak organizacji, to nikt nie umiał przeprowadzić szkolenia, to ktoś inny, kto miał przeprowadzić szkolenie sam gdzieś pojechał, a mnie nikt nie raczył powiadomić żebym nie przychodziła.
Ab 2017-03-30 10:05
Tak najlepiej powiedzieć, przeszłam pierwszą rozmowę za pierwszym razem, kilka osób, które było ze mną nie przeszło rozmowy, a i tak ich przyjęli.
Isaja 2017-03-30 11:33
coś mi się tu nie zgadza, przecież na Fyrkla szkolenia są tylko rano; była jakaś dziewczyna, która mogła
przychodzić najwcześniej o 17:00 i specjalnie dla niej był inny tok szkolenia; z tego co wiem to ostatniego dnia jak miała podjąć próbę rozmowy z prawdziwym klientem to uciekła z firmy; wiem na pewno, bo szukała jej liderka Marta; to o co Ci chodzi?
Ab 2017-03-30 12:37
Przy mnie było kilka osób, które mogły pracować tylko popołudniami. Z tego co wiem, to nie miała jeszcze przeprowadzać rozmowy, tylko mieli się zastanawiać i miała przyjść następnego popołudnia.
Nikodem 2017-03-31 12:26
z tej grupy już nic nie będzie znowu jakaś liderka bez doświadczenia liderka Marta ? jak długo ?
1
Ab 2017-04-03 10:18
Tak, Marta, czytała szkolenia z kartki, jak ją o coś zapytali to szukała w notatkach.
Nikodem 2017-04-03 11:40
Zgadza się,ten projekt robi się załosny efekt pracy taki jak traktowanie konsultantów
1
Isaja 2017-04-03 13:41
Hmmm
A nagrodę od Klienta to z co projekt dostał? jak myślisz? wiem bo moja koleżanka tam pracuje :)
Jak widzę to codziennie jakieś 20 osób jest na sali z Fyrkla więc chyba cos tu ściemniasz :(
Ab 2017-04-04 11:36
Wcześniej mi odpisałaś, że szukała dziewczyny liderka Marta, a teraz twierdzisz, że twoja koleżanka tam pracuje? To chyba ty ściemniasz, albo jesteś jednym z liderów...
1
Iwona 2017-04-04 11:41
Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień.
1
ja 2017-04-07 16:59
tu kazdego przyjmują
2
kruk 2017-04-07 17:06
nie jestes adminem, wiec daruj sobie te teksty, przeloguj sie najlepiej na inny portal
Zuzuzuzuzuzu 2017-04-08 02:18
A mi na projekcie ing pracuje się dobrze, nie rozumiem skąd tyle jadu w ludziach, brak gabek do słuchawek, te okropne krzesła i brak klimatyzacji jest minusem Ale mimo wszystko godna polecenia 7/10.
Iwona 2017-04-10 09:28
@Zuzuzuzuzuzu czyli pozytywnie oceniasz Delta Contact jako pracodawcę? Co zaliczysz do plusów w swojej pracy?
Nick 2017-04-11 07:23
Dokładnie tak jest, do tego płacą jak im się podoba. Przelewają mniej jak zarobiłeś faktycznie licząc ze się nie połapiesz. Uciekajcie. Odradzam.
Firma która żeruje na ludziach.
2
Iwona 2017-04-11 09:37
@Nick jak często wystąpiły takie błędy w naliczeniu wypłaty? Rozumiem, że zgłaszałeś je i udało się rozwiązać sytuację?
Nick2 2017-04-12 17:48
I przepraszam, ten ostatni post to ja pisałem, a nie użytkownik Nick, który pisał tu wcześniej. Nie zauważyłem, że ktoś używa tego nicka
teo 2017-04-19 18:36
to "spadaj" w lepsze miejsce i przestań hejtować. posługiwanie się imionami na tym forum uważam za przejaw braku kultury. Nikodem kompletnie nie nadajesz się do pracy z klientami. co robisz w Delta?

moja opinia o firmie - pracuję od kilku miesięcy i jest całkiem w porządku. robię swoje nikt się mnie nie czepia o pierdoły w stylu "nie mów do klienta do widzenia ale do usłyszenia".
1
do nick 2017-04-19 18:43
naprawdę uważasz, że to jest wartościowa opinia dla osób zastanawiających się na etapie rekrutacji nad praca w Delta Contact?... że była kierowniczka jest samotna. please daj sobie spokój z takimi opiniami. idź na kawę z kumpelą i sobie pogadaj a na tym forum już się nie wypowiadaj.

w Delta Contact nie ma presji, nikt nad tobą nie wrzeszczy, żeby cię "zmobilizować" do zamówień.jak rozumiesz po co jesteś (masz pozyskiwać zamówienia) to nie staniesz się frustratem. pracowałem na wip i fyrklu jakiś czas temu. z fyrkla nigdy mnie nie odsunęli za brak zamówień, wip był bardziej wymagający ale zawsze szukali dla mnie innego projektu. stało się tak że znalazłem lepiej płatną pracę ale też w sprzedaży.

na pewno nauczą cię sprzedawać jak tylko dasz sobie i im szansę.
2
? 2017-04-19 18:46
jak pracuje się na sprzedażny tv? coś takiego chyba jest w Delta...
monik2 2017-04-19 18:56
atmosferę tworzą ludzie. chyba nie chciałabym pracować w zespole, w którym ktoś tak jak Ty obgaduje ludzi na forum.

widziałam ogłoszenia na olx. szukają na kilka projektów. który polecacie? ale proszę o odpowiedzi, które pomogą podjąć mi decyzję (stawka, czy fajny produkt, czy fajni ludzie sprzedają czy dzwoni się do firm czy dzwoni się do os. fizycznych, czy łatwo jest produkt sprzedać, prowizje)
ex-pracownik 2017-04-19 19:07
jest ok. płaca do 15 lub 20 i bez opóźnień. tylko umowa zlecenie ale bez ściemy. uczciwie. ludzie ok. więcej sprzedaży niż infolinii. duża sala niestety. niektóre projekty stałe. od lat. w sumie polecam.
1
hej 2017-04-19 20:01
wip jest spoko
dobre godziny - od ósmej
Iwona 2017-04-20 08:55
@hej mógłbyś powiedzieć coś więcej o tym jak działa praca w różnych projektach w firmie? W zależności od projektu godziny pracy mogą się różnić?
Nick 2 2017-04-20 16:23
Nie jestem żadnym Nikodemem, pracowałem w Delcie, ale odszedłem na własne życzenie. Co do tego, co napisałem: stwierdziłem tylko oczywisty fakt, każde słowo, które napisałem pokrywa się z rzeczywistością, więc o co chodzi?
Nick 2 2017-04-20 16:27
Ok, ale ludzie po studiach wolą szukać firm, w których przełożony będzie również po studiach, Warto wiedzieć, że w Delcie tak nie jest.
1
teo 2017-04-21 20:22
rozumiem, że obecnie masz takiego przełożonego, który jest po studiach. życzymy sukcesów. deltę zostaw w spokoju. a Twojemu przełożonemu życzymy samych dobrych opinii.

dla zainteresowanych opinią o projektach w delta to projekt przedłużania umów jest ciekawy. sporo osób pracuje.
Stella 2017-04-23 11:27
Delta nie ma wcale nowych ofert i nie dziwi mnie,bo to dobra firma.
Iwona 2017-04-24 09:36
@Stella sprawdzałaś stronę internetową firmy? Aktualnie Delta Contact poszukuje osób na stanowisko Konsultant Telefoniczny ds. obsługi połączeń wychodzących oraz Konsultant telefoniczny ds. ubezpieczeń. Jesteś zainteresowany aplikacją, na któreś z nich? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda proces rekrutacyjny do firmy.
Nick 2 2017-04-25 17:04
Dlaczego ktoś zablokował moja wypowiedź, że JR nadaje się tylko do Call Center, bo zdobycie wykształcenia to nie na jej możliwości? Dlaczego ktoś zablokował? Przecież to prawda, ludzie muszą wiedzieć do jakiej firmy idą. Tacy są tam kierownicy i taka to ''firma''.
Z innego nicka 2017-04-25 17:06
Dlaczego ktoś zablokował moja wypowiedź, że JR nadaje się tylko do Call Center, bo zdobycie wykształcenia to nie na jej możliwości? Dlaczego ktoś zablokował? Przecież to prawda, ludzie muszą wiedzieć do jakiej firmy idą. Tacy są tam kierownicy i taka to ''firma''.
Iwona 2017-04-26 09:09
@Z innego nicka komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą naruszać dóbr osobistych, ani zawierać pomówień. Chętnie dowiemy się, co uważasz o Delta Contact jako pracodawcy, jednak proszę o nie skupianie się w swoich opiniach na indywidualnych pracownikach.
Zostaw swoją opinię o Delta Contact - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta Contact