logo Delta Contact

Delta Contact

Warszawa

Opinie o Delta Contact

Ab 2017-03-30 12:37
Przy mnie było kilka osób, które mogły pracować tylko popołudniami. Z tego co wiem, to nie miała jeszcze przeprowadzać rozmowy, tylko mieli się zastanawiać i miała przyjść następnego popołudnia.
Nikodem 2017-03-31 12:26
z tej grupy już nic nie będzie znowu jakaś liderka bez doświadczenia liderka Marta ? jak długo ?
2
Ab 2017-04-03 10:18
Tak, Marta, czytała szkolenia z kartki, jak ją o coś zapytali to szukała w notatkach.
Nikodem 2017-04-03 11:40
Zgadza się,ten projekt robi się załosny efekt pracy taki jak traktowanie konsultantów
1
Isaja 2017-04-03 13:41
Hmmm
A nagrodę od Klienta to z co projekt dostał? jak myślisz? wiem bo moja koleżanka tam pracuje :)
Jak widzę to codziennie jakieś 20 osób jest na sali z Fyrkla więc chyba cos tu ściemniasz :(
Ab 2017-04-04 11:36
Wcześniej mi odpisałaś, że szukała dziewczyny liderka Marta, a teraz twierdzisz, że twoja koleżanka tam pracuje? To chyba ty ściemniasz, albo jesteś jednym z liderów...
1
Iwona 2017-04-04 11:41
Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień.
1
ja 2017-04-07 16:59
tu kazdego przyjmują
2
kruk 2017-04-07 17:06
nie jestes adminem, wiec daruj sobie te teksty, przeloguj sie najlepiej na inny portal
Zuzuzuzuzuzu 2017-04-08 02:18
A mi na projekcie ing pracuje się dobrze, nie rozumiem skąd tyle jadu w ludziach, brak gabek do słuchawek, te okropne krzesła i brak klimatyzacji jest minusem Ale mimo wszystko godna polecenia 7/10.
Iwona 2017-04-10 09:28
@Zuzuzuzuzuzu czyli pozytywnie oceniasz Delta Contact jako pracodawcę? Co zaliczysz do plusów w swojej pracy?
Nick 2017-04-11 07:23
Dokładnie tak jest, do tego płacą jak im się podoba. Przelewają mniej jak zarobiłeś faktycznie licząc ze się nie połapiesz. Uciekajcie. Odradzam.
Firma która żeruje na ludziach.
4
Iwona 2017-04-11 09:37
@Nick jak często wystąpiły takie błędy w naliczeniu wypłaty? Rozumiem, że zgłaszałeś je i udało się rozwiązać sytuację?
Nick2 2017-04-12 17:48
I przepraszam, ten ostatni post to ja pisałem, a nie użytkownik Nick, który pisał tu wcześniej. Nie zauważyłem, że ktoś używa tego nicka
1
teo 2017-04-19 18:36
to "spadaj" w lepsze miejsce i przestań hejtować. posługiwanie się imionami na tym forum uważam za przejaw braku kultury. Nikodem kompletnie nie nadajesz się do pracy z klientami. co robisz w Delta?

moja opinia o firmie - pracuję od kilku miesięcy i jest całkiem w porządku. robię swoje nikt się mnie nie czepia o pierdoły w stylu "nie mów do klienta do widzenia ale do usłyszenia".
1
do nick 2017-04-19 18:43
naprawdę uważasz, że to jest wartościowa opinia dla osób zastanawiających się na etapie rekrutacji nad praca w Delta Contact?... że była kierowniczka jest samotna. please daj sobie spokój z takimi opiniami. idź na kawę z kumpelą i sobie pogadaj a na tym forum już się nie wypowiadaj.

w Delta Contact nie ma presji, nikt nad tobą nie wrzeszczy, żeby cię "zmobilizować" do zamówień.jak rozumiesz po co jesteś (masz pozyskiwać zamówienia) to nie staniesz się frustratem. pracowałem na wip i fyrklu jakiś czas temu. z fyrkla nigdy mnie nie odsunęli za brak zamówień, wip był bardziej wymagający ale zawsze szukali dla mnie innego projektu. stało się tak że znalazłem lepiej płatną pracę ale też w sprzedaży.

na pewno nauczą cię sprzedawać jak tylko dasz sobie i im szansę.
2
? 2017-04-19 18:46
jak pracuje się na sprzedażny tv? coś takiego chyba jest w Delta...
monik2 2017-04-19 18:56
atmosferę tworzą ludzie. chyba nie chciałabym pracować w zespole, w którym ktoś tak jak Ty obgaduje ludzi na forum.

widziałam ogłoszenia na olx. szukają na kilka projektów. który polecacie? ale proszę o odpowiedzi, które pomogą podjąć mi decyzję (stawka, czy fajny produkt, czy fajni ludzie sprzedają czy dzwoni się do firm czy dzwoni się do os. fizycznych, czy łatwo jest produkt sprzedać, prowizje)
ex-pracownik 2017-04-19 19:07
jest ok. płaca do 15 lub 20 i bez opóźnień. tylko umowa zlecenie ale bez ściemy. uczciwie. ludzie ok. więcej sprzedaży niż infolinii. duża sala niestety. niektóre projekty stałe. od lat. w sumie polecam.
1
hej 2017-04-19 20:01
wip jest spoko
dobre godziny - od ósmej
Iwona 2017-04-20 08:55
@hej mógłbyś powiedzieć coś więcej o tym jak działa praca w różnych projektach w firmie? W zależności od projektu godziny pracy mogą się różnić?
Nick 2 2017-04-20 16:23
Nie jestem żadnym Nikodemem, pracowałem w Delcie, ale odszedłem na własne życzenie. Co do tego, co napisałem: stwierdziłem tylko oczywisty fakt, każde słowo, które napisałem pokrywa się z rzeczywistością, więc o co chodzi?
Nick 2 2017-04-20 16:27
Ok, ale ludzie po studiach wolą szukać firm, w których przełożony będzie również po studiach, Warto wiedzieć, że w Delcie tak nie jest.
1
teo 2017-04-21 20:22
rozumiem, że obecnie masz takiego przełożonego, który jest po studiach. życzymy sukcesów. deltę zostaw w spokoju. a Twojemu przełożonemu życzymy samych dobrych opinii.

dla zainteresowanych opinią o projektach w delta to projekt przedłużania umów jest ciekawy. sporo osób pracuje.
Stella 2017-04-23 11:27
Delta nie ma wcale nowych ofert i nie dziwi mnie,bo to dobra firma.
1
Iwona 2017-04-24 09:36
@Stella sprawdzałaś stronę internetową firmy? Aktualnie Delta Contact poszukuje osób na stanowisko Konsultant Telefoniczny ds. obsługi połączeń wychodzących oraz Konsultant telefoniczny ds. ubezpieczeń. Jesteś zainteresowany aplikacją, na któreś z nich? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda proces rekrutacyjny do firmy.
Nick 2 2017-04-25 17:04
Dlaczego ktoś zablokował moja wypowiedź, że JR nadaje się tylko do Call Center, bo zdobycie wykształcenia to nie na jej możliwości? Dlaczego ktoś zablokował? Przecież to prawda, ludzie muszą wiedzieć do jakiej firmy idą. Tacy są tam kierownicy i taka to ''firma''.
2
Z innego nicka 2017-04-25 17:06
Dlaczego ktoś zablokował moja wypowiedź, że JR nadaje się tylko do Call Center, bo zdobycie wykształcenia to nie na jej możliwości? Dlaczego ktoś zablokował? Przecież to prawda, ludzie muszą wiedzieć do jakiej firmy idą. Tacy są tam kierownicy i taka to ''firma''.
1
Iwona 2017-04-26 09:09
@Z innego nicka komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą naruszać dóbr osobistych, ani zawierać pomówień. Chętnie dowiemy się, co uważasz o Delta Contact jako pracodawcy, jednak proszę o nie skupianie się w swoich opiniach na indywidualnych pracownikach.
Fyrkla1 2017-05-23 18:27
Pracownika nie traktują poważnie, patrzą na nich jak na mase, która sie przelewa przez biuro i zawsze coś tam sprzedadzą. Często jest tak że przychodzisz do pracy i nie ma wolnego miejsca. Ściągają więcej ludzi niż jest miejsc, bo zakladają, że część się wypnie na tą prace. Starej kadry praktycznie tam nie ma , poza paroma emerytkami. Jestem krótko, a widze ciągle nowe twarze. Jak ogloszenia rekrutacyjne znikają, to pół sali jest pustej, jak mówią te emerytki. No i szkolenia na fyrklach żenada, jakaś pucułowata panienka próbuje przekazyweać rzeczy oczywiste bardziej zawile.
5
tu i tam 2017-05-27 09:34
Nie tylko na fryklach ale i na innych projektach
ktoś 2017-05-29 12:43
Cześć :)
Ja polecam pracę w Delcie, szczególnie na 17 Stycznia. Pracuję na projekcie LUX MED i bardzo ją sobie chwalę. Stawkę dają super, 16 zł brutto. Praca spokojna, nikt się nie kłóci a wręcz przeciwnie, wszyscy sobie nawzajem pomagają.Wypłata na czas, Kierownik projektu tez super.
1
pracownik 2017-05-29 12:47
pracuję na fyrklu i jest w porządku i jak to w sprzedaży - jest konkretny cel do osiągnięcia ale nikt nad tobą nie wisi jak w innych call center. masz komfort. szkolenia ciekawie poprowadzone - w moim przypadku tak było. kierowniczka wyrozumiała jeśli chodzi o nowych a to jest coś. pracuję od kilku miesięcy. polecam.
1
polecam pracę 2017-05-29 12:53
hej. dla zainteresowanych pracą a nie plotkami :)
polecam pracę w delta na nc plus. rozmawiacie ze stałymi klientami. jak ktoś lubi klimaty: kino telewizja rozrywka sport, to nie będzie się nudził i męczył. :)
naprawdę w tymi rozmowami można się bawić. nie jest monotonnie. polecam. innych projektów nie znam.

a plotkarzom proponuję wyjść z tego forum i pójść na ploteczki do parku z kolegą, bo to żadna konstruktywna krytyka: "pucołowata panienka". szkolenia na nc plus kilka dni trwają i cóż... trzeba przejść żeby być gotowym do pracy. normalna sprawa.
1
next 2017-05-29 12:59
praca jak każda inna w call center. :)
pracowałem kilka miesięcy temu. zastanawiam się nad powrotem na wipa.

delta ma 2 oddziały na pradze i na 17 stycznia. wip jest ok. dobrze się pracowało.
dzwoni sie do firm, szkół - całkiem fajnie, bo nie do zwykłych klientów.

sprzedają jeszcze skarpety na 17 stycznia i nie pamiętam co jeszcze w każdym razie robota całkiem w porządeczku :)
Iwona 2017-05-29 13:05
@polecam pracę wspominasz, że szkolenia trwają kilka dni. Jak oceniasz ich poziom? Czy w początkowym etapie pracy można liczyć na pomoc współpracowników?
@next rozumiem, że Ty również poleciłbyś pracę w Delta Contact. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy? Wspominasz, że jest to praca jak każda inna w call center. A jak wyglądają godziny pracy? Czy są stałe, czy też działa w firmie system zmianowy?
1
polecam pracę 2017-05-29 19:34
szkoli kierownik albo lider. potem pomaga lider albo doświadczony konsultant. akurat na fyrklu jest sporo doświadczonych "fajnych babek" :) chętnych do pomocy. mnie szkolono jakieś 3 dni a potem słuchałam rozmów na sali. chyba dłużej niż zazwyczaj ale zależało mi na tym. nie miałam doświadczenia.
1
aaaaaa 2017-05-30 10:48
jak jest z pracą na infolinii i obsłudze miali na prace południe ?
idę jutro na rozmowę i nie wiem czego się spodziewać. jaki to projekt ? czego dotyczy? ktoś wie moze?
na rozmowę zaprosił mnie Kamil Kaszycki
Iwona 2017-05-30 11:00
@polecam pracę czyli długość szkolenia może być dostosowana do doświadczenia i potrzeb pracownika. To dobra informacja dla osób, które obawiają się pierwszych dni pracy.
morena 2017-05-31 18:15
bardzo fajny projekt, poszerzają go, do tej pory były rozmowy wychodzące a teraz tylko obsługa emaili i rozmów, które wpadają od klientów. warto, w delta jest mało infolinii i rzadko rekrutują na ten projekt.
bb 2017-05-31 18:18
są projekty z bardzo elastycznymi godzinami. dzwoni się od 9 do 21 wiec można sobie wygodnie ustawiać grafik. wiadomo że trzeba to obgadać z liderem. jest tez umawianie spotkań, jesli dobrze się orientuję to dzwonią popołudniami
Iwona 2017-06-01 11:39
@bb dziękuję za odpowiedź. Wynika z tego, że może być to dobra praca dla studentów, którzy chcą jednocześnie pracować. To ważna informacja dla osób studiujących, które myślą o pracy w Delta Contact.
1
BoskiMarian 2017-06-13 14:25
Siema. Zna ktoś hasło do firmowego wi-fi w Warszawie, bo nie chcą nam podać?
Telek 2017-06-19 23:14
Słyszałem sporo dobrego o Delta Contact i chciałbym dowiedzieć się kilku informacji. Czy warto starać się o pracę w firmie? Jak wam się tu pracuje? Jak wygląda dokształcanie pracowników? Jakie warunki stawia firma przed kandydatem? Bardzo dużo pytań ale dobrze wiedzieć coś więcej.
Delciontko 2017-06-20 19:18
Otrzymujesz stała stawkę za godzinę pracy 13 zl. w ramach umowy zlecenie i to jest jedyna pewna rzecz w tej firmie.
1
Delciontko 2017-06-20 19:23
Otrzymujesz stała stawkę za godzinę pracy 13zl. Brutto w ramach umowy zlecenie. Grafik jest elastyczny. I to chyba jedna rzecz jaka jest pewna.
Majka 2017-06-20 23:04
Musisz przynieść wlasny fotel, bo na tych rupieciach nie da się siedzieć, kup sobie sluchawki bo zlapiesz jakiegos wirusa nie wiedząc po kim, odzież na każdą pore roku, bo emerytki z dusznościami co chwila robią przeciągi, notesik i zapisuj godz. bo zawsze pomylą się na twoją niekorzyść, uzbruj się w cierpliwość, bo na kiepskiej bazie będą domagać się od ciebie cudów. Powodzenia.
2
Iwona 2017-06-21 12:06
@Majka wspominasz, że ważne jest zapisywanie godzin pracy. Czy odbywa się ona w trybie zmianowym? Jest może możliwość pracy na niepełen etat?
tero 2017-06-21 17:18
wszystko co piszesz sie zgadza, ale ja osobiscie uwazam, że wskazane jest otwieranie okien w upały, na dusznej sali gdzie pełno kompów-wraków, a nie siedzenie Majka w smrodzie i zaduchu!!!!
Telek 2017-06-24 15:05
Jak niektórzy traktują firmę zupełnie jak przedszkole to otrzymują odpowiednią zapłatę. Niektórzy to chyba z nudów pizza na tym wątku? Pracuję tu bo lubię pracę na telefonie, może nie wszyscy tak czują?
Zostaw swoją opinię o Delta Contact - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta Contact