Kontakt - Bakałarz Bis Sp. z o.o. Słupsk - telefon, adres, NIP, informacje

Poniżej znajdziesz dane kontaktowe dla firmy Bakałarz Bis Sp. z o.o. w Słupsk, adresy, NIP, numery telefonów, infolinia i e-maile, oraz informacje: dane finansowe i władze firmy. Jeżeli widzisz nieaktualne dane, prosimy o informację.


Branże: Produkcja leków, produktów leczniczych i suplementów diety

Dane kontaktowe

Adres
ikona kontakt
UL. ŚLĄSKA 33 / 4
81-310 GDYNIA
NIP: 8393019063
KRS: 0000280400
REGON: 220397530

Dodatkowe informacje kontaktowe


Dane firmowe

Nazwa pełna:

ENGINEERING AND BIOTECHNOLOGY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Adres rejestrowy:

UL. ŚLĄSKA 33 / 4 81-310 GDYNIA

NIP:

8393019063

KRS:

0000280400

REGON:

220397530

Kapitał zakładowy:

50 000.00 zł

Forma prawna:

spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Data rozpoczęcia wykonywania działalności gospodarczej:

2007-05-10

Data rejestracji:

2007-05-10

Sygnatura akt:

RDF/322613/21/556


Profil działalności

Kod PKD:
  • 46.46.ZSprzedaż hurtowa wyrobów farmaceutycznych i medycznych
  • 46.45.ZSprzedaż hurtowa perfum i kosmetyków
  • 73.11.ZDziałalność agencji reklamowych
  • 47.74.ZSprzedaż detaliczna wyrobów medycznych, włączając ortopedyczne, prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
  • 46.75.ZSprzedaż hurtowa wyrobów chemicznych
  • 46.76.ZSprzedaż hurtowa pozostałych półproduktów
  • 21.20.ZProdukcja leków i pozostałych wyrobów farmaceutycznych
  • 82.92.ZDziałalność związana z pakowaniem
  • 77.32.ZWynajem i dzierżawa maszyn i urządzeń budowlanych
  • 78.20.ZDziałalność agencji pracy tymczasowej

Mapa

Bakałarz Bis Sp. z o.o.
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Ogrodowa 5A
    76-200 Słupsk
  • NIP: 8393019063 REGON: 220397530 KRS: 0000280400
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 634 470
  2. Pracuj.pl 3 137 130
  3. LinkedIn 3 035 232
  4. Olx.pl 2 564 298
Bakałarz Bis Sp. z o.o.