Impel Business Solutions

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 65 ocen.

Opinie o Impel Business Solutions

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Business Solutions

Groteska

Weźcie już przestańcie robić z siebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nagle wszyscy zaczęli słodzić impelowi jak niby tam super się pracuje! Ktoś kto ma trochę oleju w głowie nie uwierzy w te superlatywy pisane przez firmę!

Aurora
@Groteska 10.10.2017 16:30
Weźcie już przestańcie robić z siebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nagle wszyscy zaczęli słodzić impelowi jak ni...

Trochę to dziwne, że wszyscy tacy szczęśliwi i zadowoleni. A jak wyglada to naprawdę? Niech na to pytanie właściwe osoby odpowiedzą sobie same.

waldek

Nie ma tak żeby wszystko wszystkim pasowało, ale jak komuś zależy na pracy to ustawia się do swoich obowiązków z odrobiną chocby pokory, bo nie jest pępkiem świata. Impel ma dobre notowania jeśli chodzi o stabilnosć finansową i jest wypłacalny.

paper
@waldek 10.12.2017 13:12
Nie ma tak żeby wszystko wszystkim pasowało, ale jak komuś zależy na pracy to ustawia się do swoich obowiązków z odrobiną chocb...

Zgadzam się z Tobą

kalina

Więcej obiektywizmu w niektórych komentarzach; Impel daje spore szanse na zadowolenie, pracę dzisiaj trzeba szanować.

pumpi
@kalina 13.12.2017 12:15
Więcej obiektywizmu w niektórych komentarzach; Impel daje spore szanse na zadowolenie, pracę dzisiaj trzeba szanować....

Tylko trzeba faktycznie pracować, a nie udawać

tete

Dopiero zaczynam prace tu, ale póki co jest spoko. Dużo roboty, ale spoko

ignacy
@tete 07.11.2017 17:44
Dopiero zaczynam prace tu, ale póki co jest spoko. Dużo roboty, ale spoko

nie zniechęcaj się, z czasem będzie trochę łatwiej, oswoisz się z otoczeniem i przyzwyczaisz do obowiązków

michał
@ignacy 30.11.2017 22:49
nie zniechęcaj się, z czasem będzie trochę łatwiej, oswoisz się z otoczeniem i przyzwyczaisz do obowiązków...

zgadzam się z @ignacy na początku tez wszystko ledwo ogarniałem, ale z czasem jest duuzo latwiej i teraz większość rzeczy robi się już automatycznie :)

Juszek

Najgorsza firma z jaką miałem styczność! Brak profesjonalizmu, organizacji w firmie i chora atmosfera , którą tworzą wredne babska bo ta firma to przecież babiniec. Tam tylko lesby mogą pracować.

irmina
@Juszek 28.10.2017 20:36
Najgorsza firma z jaką miałem styczność! Brak profesjonalizmu, organizacji w firmie i chora atmosfera , którą tworzą wredne ba...

Argument poniżej pasa; takie pozamerytoryczne pyskówki obrażające pracowników Impela trącą brakiem elementarnej kultury. Wypadałoby jakieś magiczne przepraszam.

tomek
@Juszek 28.10.2017 20:36
Najgorsza firma z jaką miałem styczność! Brak profesjonalizmu, organizacji w firmie i chora atmosfera , którą tworzą wredne ba...

no bardzo niski poziom wypowiedzi, nie da się ukryć...

adam

Fajny dynamiczny zespół pełen energii. Przełożeni też spoko. Choćby z tego powodu warto

Natalia

Jeżeli jesteście zainteresowani pracą w Impel Business Solutions i zastanawiacie się nad tym jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna, to na tej stronie w zakładce rozmowy kwalifikacyjne, możecie zapoznać się z przebiegiem kilku z nich. Zachęcam również, osoby aktualnie zatrudnione w tej firmie o podzielenie się informacjami na temat procesu rekrutacyjnego. Z ilu etapów się składał?

Miro

Fajna firma, fajni ludzie, dobre pieniądze, dobra umowa polecam!

Natalia

Na stronie Impel Business Solutions znajduje się wiele ofert pracy na stanowiska w różnych obszarach działalności firmy, np. na stanowisko specjalisty ds. obsługi klienta. Pozostałe znajdziecie tutaj: http://www.impel.pl/praca.php Pracodawca oferuje przystępinie do programu Multisport i opiekę medyczną. Jak natomiast wygląda kwestia awansu wewnątrz struktur firmy i szkoleń? Zachęcam do pozostawiania opinii osoby, które aktualnie pracują w Impel Business Solutions

ignacy
@Natalia 13.11.2017 21:30
Na stronie Impel Business Solutions znajduje się wiele ofert pracy na stanowiska w różnych obszarach działalności firmy, np. na...

w impelu właśnie fajne jest to, że mają dużo ofert, jest w czym wybierać i każdy znajdzie coś dla siebie

omar

Praca jest stabilna i kasa na ok. Nie ma obijania się, ale ja nie narzekam.

fifi
@Tomasz 20.11.2017 14:06
Są stanowią gdzie w impelu można zarobić

na kazdym mozna, ale nie na kazdym miliony.

eliza
@fifi 22.11.2017 18:09
na kazdym mozna, ale nie na kazdym miliony.

wszystko zalezy jaka kwota kogo satysfakcjonuje

heniek

Sami wybieramy sobie pracodawce, jesli spełniamy wymagane kryteria to nie ma obaw o reszte, polecono mi Impel w kregu znajomych i jestem tu juz kilka lat; wiadomo pracowitosc w cenie więc ze strony firmy jest docenienie w dniu wypłaty.

witek
@heniek 23.11.2017 16:36
Sami wybieramy sobie pracodawce, jesli spełniamy wymagane kryteria to nie ma obaw o reszte, polecono mi Impel w kregu znajomych...

jak dla mnie takie polecanie przez znajomych to najlepsza droga informacji, najpredzej dowiesz sie jak jest naprawde. dobrze ze ich posluchales :)

laura

Warto pamiętać, że Impel to powazny pracodawca, który stwarza coraz to ciekawsze oferty pracy; mnie zanteresował outsoursing i daję plus bo korzystam.

megs
@laura 15.11.2017 13:34
Warto pamiętać, że Impel to powazny pracodawca, który stwarza coraz to ciekawsze oferty pracy; mnie zanteresował outsoursing i...

to prawda, wybór jeśli chodzi o oferty jest naprawdę spory, każdy powinien znaleźć coś dla siebie

desperatka93

Bardzo fajni ludzie. Problem to zarządzanie, tzn. jego brak. Jedno wielkie dziadostwo.

megs
@desperatka93 24.11.2017 20:52
Bardzo fajni ludzie. Problem to zarządzanie, tzn. jego brak. Jedno wielkie dziadostwo.

a u mnie akurat takich problemów nie było. szefowa trafiła się naprawdę dobrze zorganizowana, każdy wiedział, co gdzie i jak, ale to widocznie kwestia na kogo się trafi :)

agnieszka

Impel jest na tyle sprawdzoną firmą ,że warto ją polecać.

agata
@agnieszka 30.11.2017 17:03
Impel jest na tyle sprawdzoną firmą ,że warto ją polecać.

dokładnie, nie jest to firma "krzak" i można być spokojnym, że nie straci się pracy z dnia na dzień

rino

ok

małgosia

Fajne podejście do pracownika, spoko ludzie, pieniądze ok, stablina praca

ewa

Dynamiczny młody zespół, praca ciekawa, człowiek się nie nudzi, ale na koniec miesiąca pensja całkiem ładna wychodzi

desperatka93

Bardzo fajni ludzie. Problem to zarządzanie, tzn. jego brak. Jedno wielkie dziadostwo.

desperatka93

Bardzo fajni ludzie. Problem to zarządzanie, tzn. jego brak. Jedno wielkie dziadostwo.

Kasia

Nowoczesna firmy dobry pracodawca. Fajny młody zespół pełen energii.

Joanna

trafiłam do Impela z polecenia koleżanki, która pracowała tu wcześniej. i miała rację- fajni ludzie, kompetentni przełożeni, wypłata o czasie i można się sporo nauczyć. dobrze by było gdyby każda firma taka była ;)

iza

Kasa spoko, fany skład młodego pręznego zespołu. Dynamiczna robota dla dużej firmy

fela

Zarobki zgodne z tym co się ustaliło, a kasa zawsze na czas na kocie. Praca też spoko bo w fajnym zespole

ela

Spoko firma, pracuję głównie z młodym zespołem. Impel to marka sama w sobie stąd też dba o pracownika

Ja wiem

Nie polecam ! Umowy śmieciowe na porządku dziennym w tej firmie, brak organizacji i kompetencji liderek! Atmosfera pozostawia wiele do życzenia. Nie warto!

kasia
@Ja wiem 31.10.2017 07:37
Nie polecam ! Umowy śmieciowe na porządku dziennym w tej firmie, brak organizacji i kompetencji liderek! Atmosfera pozostawia w...

Pracuję w Impel i nie potwierdzam. Mi atmosfera odpowiada, można się dogadać, kwestia nastawienia. Z pieniędzmi też nigdy problemów nie było. Dobra i stabilna firma.

tara

Byłam zadowolona pracując w tej firmie. Teraz sie wyprowadzam i zmiemian robotę, ale wspominać będę raczej dobrze

patryk

Warto zwrócić uwagę ,że w każdej pracy liczy się fachowość i co ważne relacje międzypracownicze o które w konkurencyjnym świecie nie jest najłatwiej; kiedy trafiłem do Impela ujęło mnie że miałaem wsparcie zawodowe i odpowiednie szkolenie

jacek

trafiłem z polecenia znajomego i bardzo się cieszę, impel to dobra firma która zagwarantowała mi stabilne zatrudnienie w momencie kiedy najbardziej go potrzebowałem

ola

Z zarobków jestem zadowolona. Duża firma, pracujesz w dobre atmosferze, można zdobyć sporo doświadczenia a to zawsze w cenie.

paweł

jak w każdej firmie zachodzą też zmiany w Impelu; w ostatnich miesiącach pozytywnie w góre drgnęły płace. I to się opłaci.

NAJNIŻSZA KRAJOWA

TAAAA FIRMA, KTÓRA ZATRUDNIA ZA NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ I WY WSZYSCY ZADOWOLENI Z PŁACY BO ZA NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ DA SIĘ WYŻYĆ! ŚMIECHU WARTE!

mikołaj

pracuje w impelu kilka juz dobrych lat i nie rozumiem tego hejtu. wiadomo, nie zawsze jest kolorowo, ale ogólnie jestem zadowolony z firmy i nie mam się do czego przyczepić

akom

Doba firma, pracuję od pół roku i jestem zadowolona. Daje szerokie możliwości rozwoju, zespół też spoko.

artur

Firma w porządku, daje zatrudnienie, są pieniadze na utrzymanie stadła rodzinnego i sie kręci do przodu. Każda praca uczciwie wykonana daje satysfakcję więc nie rozumiem utyskiwaczy...

miki

Powiem tak: pracowało mi się ok, pensja ok, atmosfera ok. Generalnie po prostu ok firma

pytajnik
@miki 13.10.2017 13:59
Powiem tak: pracowało mi się ok, pensja ok, atmosfera ok. Generalnie po prostu ok firma

Dlaczego odeszłaś ?

mimi

firma ok jak dla mnie

patryk

@kuba - ja podobnie, zaczynałem od stażu i już tu zostałem - znam pracę ,wiem czego wymagają, jestem zadowolony więc nie odczuwam potrzeby szukania zatrudnienia gdzie indziej :)

man

też na impel nie narzekam. sprawdza się jako pracodawca, dobrze się pracuje, jasno określone obowiązki, pieniądze na czas, więc płacę swoje zobowiązania w terminie.

kuba

@antro oj tak zaczynałem u nich jako stażysta, poźniej szybko przyjęli mnie na pełny etat - wiadomo, że opłaca im się zatrudnić kogoś kto zna się na temacie niż kogoś zupełnie zielonego, więc staż to całkiem fajna sprawa

franek

Dobrze, ze w Impelu mozna załapać się na staz i przy okazji zarobić trochę kasy na podreperowanie studenckiego budżetu, nie bez znaczenia jest też wpis do CV, zawsze coś...

antro
@franek 26.09.2017 18:48
Dobrze, ze w Impelu mozna załapać się na staz i przy okazji zarobić trochę kasy na podreperowanie studenckiego budżetu, nie bez...

No i łatwo potem o pracę u nich, a to się też liczy

mirek

wiadomo, ile ludzi tyle opinii, ja jednak jestem zdania, że impel to godna polecenia firma. Miła atmosfera, kierownicy naprawdę w porządku, nie ma problemu żeby coś z nimi załawtić czy uzgodnić, elastyczne godziny pracy co jest dużym ułatwieniem dla osób np studiujących

szach

Dobrze mi się pracowało u nich. Porządna firma na start i dużo mozliwości awansu. Wspominam dobrze

dariusz

Impel to dobra firma. Dają szansę młodym ludziom, można zrobić u nich staż a później zostać i normalnie pracować. Mi się udało. Czuję, że się rozwijam, uczę się od bardziej doświadczonych pracowników. Z warunków, także finansowych jestem naprawdę zadowolony.

szymon

Mogła się zdarzyć jakaś "niedoróbka" z terminową wypłatą, czasem to czynnik ludzki lub awaria warsztatowa; nie sądzę żeby to było zamierzone. Od lat pracuję w Impelu i jak dotąd nie było nawałki.

rom

dobra firma na start. ode mnie plus

zbig

Jak dla mnie praca jest ok. Wyamagaja dużo, ale dają też od siebie.

jan

ja jestem z roboty zadowolony, wiadomo nigdzie idealnie nie bedzie, ale w impelu jest mi dobrze

marcin

hmm ja mam zupełnie inne odczucia, ale wiadomo każdy ma prawo do własnego zdania... akurat mi współpracownicy trafili się bardzo w porządku więc i atmosfera miła. Regulaminowość uważam za wielki plus bo teraz ciężko o to, wszędzie tylko zyks i zysk, nieważne jakim kosztem, nie patrząc wgl na pracownika i jego prawa.

Normalny

Praca do upadlego najlepiej 25/24h 7dni w tygodniu za najnizsza krajowa I bedzie git,prostactwo brak jakiejkolwiek kultury osobistej przeklenstwa jak w rynsztoku. Brawo prezesie ,jaki pan taki kram

mixa

ja się tylko zastanawiam kto czasami pisze takie bzdury ze staż jest za darmo.. przecież pobiera się wynagrodzenie, więc nie rozumiem o co z tym chodzi

Zostaw opinię o Impel Business Solutions - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Business Solutions