Opinie o Netia S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netia S.A.

Wind

Rozmowa jak każda inna. Trwała ok godzinę. Pytanie o doświadczenie, studia, pakiet Office. Jedyny minus do rekrutera-jest nieslowny.

Karolina

@Asja może zaaplikuj i jeżeli firma Netia S.A. Cie zaprosi na rozmowę to się przekonasz jak z tą umową. Bo nie ma co gdybać. Możliwe jest to, że umowa zlecenie jest na okres próbny lub dla studentów, a reszta osób ma umowę o pracę. Czy jest tak jak podejrzewam? Czy ktoś może z pracowników się wypowiedzieć?

Asja

jakie są Wasze opinie o pracy na taśmowej? wszędzie na forum są informacje o śmieciowych umowach natomiast w ogłoszeniu są informacje o umowie o prace? proszę o opinie pracowników którzy zajmują się pracą biurową, bo takich opinii na forum jest najmniej .

Karolina

@Timok i nie ma możliwości potem zmiany umowy? Czy pracownicy pracujący dłuższy czas nie mają innych umów? A rozmawiałeś w firmie Netia S.A., że chciałbyś pracować na innej umowie? Może jest taka możliwość?

Adi

Ja pracuję nadal w Netii w Poznaniu. To co tutaj piszecie to jakieś bzdury. Pewnie piszą osoby, które pracowały 2 godziny dziennie i liczyły na kokosy. Ja jestem przedstawicielem D2D. Nigdy nie zarobiłęm mniej niż 6 tysięcy na rękę. Największa wypłata to 13 000 zł więc myślę, że warto. Pracuję każdego dnia po 8 godzin dziennie. Normalny etat. Jedyny mankament to umowa zlecenie ale przynajmniej z pełnym wymiarem składek. Ja tam polecam pracę w Netii. Pracuję ponad 3 lata

Timok
@Adi 04.07.2017 12:42

Co z tego, śmieciówka to śmieciówka.

Karolina

W firmie Netia jest możliwość odbycia stażu i praktyki: https://my.netia.pl/kariera/praktyki-i-staze Czyli firma chce dać szansę młodym osobom bez doświadczenia na zdobycie tego. Czy wiecie czy jest szansa na stałe zatrudnienie w Netii po dobyciu takiego "przyuczenia"?

Karolina

@zniesmaczony z tego, co obserwuję rynek pracy to raczej większość firmy nie daje odpowiedzi zwrotnej, bo tak naprawdę nie mają takiego obowiązku. Rozmowę oceniasz pozytywnie, więc czy brak odpowiedzi to jedyny powód dlaczego nie polecasz firmy Netia? Czy w takim razie chociaż możesz podać więcej szczegółów z rozmowy i rady jak się do niej przygotować dla innych użytkowników? A pozostałych użytkowników zachęcam do zapoznania się z wywiadem z pracodawcą: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,2477,wywiad-monika-mrugala

Michalll

Czy jako przedstawiciel handlowy dostaje służbowy samochód oraz telefon ? W jaki sposób w tej firmie pozyskuje się klientów

zniesmaczony

Aplikowałem na ofertę pracy Kierownik Rozwoju Inwestycji, rozmowa odbyła się w biurze w Gdańsku z ewentualnym przyszłym przełożonym i pracownikiem działu HR. Rozmowa miła i rzeczowa ale moją opinię o firmie zepsuło to, że w wyznaczonym terminie nikt nie powiadomił o wynikach rekrutacji. Wypadałoby chociaż wysłać maila w przypadku gdy kandydat nie odpowiada. Jak chodziło o umówienie na rozmowę to potrafili zadzwonić i wysłać maila. Więc jak dla mnie nie poważna firma. Nie polecam chyba, że lubi się tracić czas.

Karolina

@Natali, @Nick dlaczego uważacie Netię za fajną firmę? Możecie to uargumentować? Ważne, by na forum pojawiały się merytoryczne opinie, bo to ułatwia przyszłym pracownikom podjęcie decyzję o pracy. Aktualnie właśnie jest m.in. oferta na stanowisko Młodszy Kierownik ds. Kontentu (http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,2477,wywiad-monika-mrugala), czy ktoś pracuje na tym stanowisku i chciałby się wypowiedzieć?

Nick

Mam wrażenie, że wiele opinii jest pisanych przez przypadkowe osoby, być może ktoś je inspiruje do negatywnych wpisów.? Może konkurencja ? Pracuję tu i nie narzekam!

Natali

Fajna firma i pewnie sporo osób ze zwykłej zazdrości pisze o niej źle.

Natalia

Przeczytałam opinie i wiedzę, że Netia to fajna firma!!

lama

zatrudniłam się niedawno i jestem zadowolona

Netka

Czy w obecnej sytuacji warto zatrudniać się w firmie?

Netka

Mam nadzieję, że Netia poradzi sobie z nową sytuacją a ja nie stracę pracy.

Nora

Chyba jednak nie do końca jest prawdą, że Netia będzie zwalniać ludzi bo ofert pracy mają bardzo dużo!!

Efbhuk

Niedlugo beda zwolnienia. Kwestia czasu

lama

słyszałam, że podobno jestpodstawa + premia, jak udaje sie sprzedawac to mozna zarobic...

Natalka

Czy coś o stanowisku doradcy klienta biznesowego dowiem się na forum? Jakie wymagania stawia firma przede kandydatem? Czy są jakieś dodatki do pensji?

nik

ja pracuje 2 lata i warunki fajne plus premka. warunki uzaleznione od doświadczenia. rekomenduje

Hubert M.

Ktoś na stanowisku kierownik ds. klienta korporacyjnego ? Jakie warunki ?

Netka

Firma jest spoko i praca moja również, oby tak dalej.

Jan

Doradca Klienta - Rynek SOHO taką ofertę pracy znalazłem ostatnio w firmie i w związku z tym mam pytanie. Jakie wymagania ma firma dla chętnego? Jakie widełki płacowe są przy tej pracy? Może jest jeszcze coś co warto wiedzieć?

Karolina

Co nowego w firmie Netia S.A.? Dawno nikt nie pisał opinii.

zaraza
@Karolina 14.03.2017 10:47

A co cię to obchodzi ?

Nowy

Kto pracuje w tak znanej firmie może być pewien pracy.

majkel

Witam serdecznie, czy mógłby się ktoś wypowiedzieć o pracy na stanowisku konsultanta telefonicznego w Katowicach na ulicy Murckowskiej 18/18a? Będę wdzięczny za pomoc

Byćlubnie

Jest bardzo dobrze. Atmosfera jest dobra ale to zasługa ludzi, którzy starają się żeby tak było.!!

Kam/slam/lob
@Byćlubnie 27.01.2017 18:41

Gdzie? w jakim dziale, zespole?

Rekin Sprzedaży
@Kam/slam/lob 31.01.2017 23:24

Masz rację, w tym tygodniu 3 osoby odeszły do UPC

handlo

Byłam na rozmowie i wypadła milo i przyjemnie. Z tego co wiem od znajomych atmosfera jest teraz już ok. Niestety musiałaś z powodów osobistych zrezygnować z rekrutacji, ale polecam.

Zauroczona

Jestem handlowcem i bardzo zależy mi na pracy w Netii bo to sprawdzona i znana firma.Nie zniknie z rynku i będę musiał szukać zaraz nowej pracy. Proszę tylko o info o co pytają na rozmowie ? i czy jest to trudna rozmowa?. Jaka jest atmosfera w firmie?

DKB/LAM/KAM

Najlepsi handlowcy już dawno odeszli do Timo, teraz także odchodzą, nie polecam. Przyjęcia są od DKB do KAMów ICT, ale mało kto chce pracować w Netii.

Netka

Czy są jakieś przyjęcia na handlowców? Jeśli ktoś wie proszę o info

KAM
@Netka 18.01.2017 14:39

odradzam, wszyscy uciekają, odchodzą, a nowi nie chcą przychodzić

kamil

Jak teraz wyglądają plany sprzedażowe na stanowisku Konsultanta Telefonicznego ?

Mateusz

a bo jak pracujecie byle jak, to byle jak zarabiacie. Ja już nie pracuję z Netią, chociaż wspominam dobrze. Pracuję dla innej firmy, która ma zarobki też spoko jak było, w Netii, ale mnie przynajmniej bardziej doceniają i szanują......

Snack

Widze ze dyskusja wrze :-) co do zarobkow handlowca home d2d, podstawa to 1500 brutto + prowizja za uslugi + bonusy za standardowe oferty + po przekroczeniu progu 15 uslug doplata 100 zl do kazdej kolejnej uslugi. I tak przy 21 uslugach ktore mial kolega wyzej zakladajac ze np 5 mial na ofercie standardowej: podstawa 1500+ prowizja 2100+ bonus 600+ bonus standard 500= 4700 brutto (prowizja za uslugi liczona w przybliżeniu). Więc jeżeli chodzi o zarobki rzedu 1200 zl to trzeba naprawdę nic nie robić. Co do rozbudowy sieci widzę że wypowiadają się osoby które nie mają o tym pojęcia, sieć jest ciągle rozbudowywana na technologii etth wiec mowy o braku portu nie ma. Co do lokalizacji gdzie nie ma kabla to trudno, trzeba działać tam gdzie jest i tyle w temacie. Pozdrawia zadowolony Handlowiec D2D Netii

Żałosne....

Pracowałem w Będzinie - dramat wyzysk tutjanie tylko z ulubieńcami i tylko liczy się SPRZEDAŻ Sprzedaż i jeszcze raz Sprzedaż wolałbym pracować gdzieś charytatywnie niż w tej Netii.

Anonim
@Żałosne.... 16.11.2016 19:59

No chyba ta praca na tym polega :-P

Aneta

Poszukujemy pracowników w Warszawie do Telefonicznej i mailowej obsługi klienta/ umowa o pracę Rozmowy przychodzące. 80% rozmowy przychodzące + 20 % obsluga mailowa ,Jest to infolinia dla klientów sieci elektromarketów, informowanie o dostępności produktów, rezerwowanie i sprzedaż, dosprzedaż dodatkowych produktów i usług (gwarancja, ubezpieczenie). Mile widziane osoby z pozytywnym nastawieniem do pracy i doświadczone w rozmowach telefonicznych Może być to także praca dodatkowa Osoby zainteresowane proszę o kontakt: amalanowska.linguajob@gmail.com

Płonie

Wysokie podstawy są normalne jesli chodzi o Netię.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ffgggggg

Takie macie wysokie podstawy ??? Skad ??? U mnie w netii podstawa 500 zł na czysto .... ale pewnie dlatego ze jedt największe bezrobocie i wiedza, ze ludzie i tak pracować przyjdą , przemiał jest ogromny , dzwoni sie ciagle do tych samych ludzi , słucha sie wyzwisk i rożnych takich ... przejściowo sie tam mecze ale uciekam jak złapie cos innego .... moze zarobic sie da jak sie jest dobrym kanciarzem i sie nawciska głupot a potem inny konsultant zadzwoni do tego samego klienta bo tak niestety jest ze sie dalej takich obdzwania i sie nasłucha jakim sie jest oszustem bo dostał przyklAdowo kartę ktora miała byc za darmo a płaci :D nasłuchać sie mozna , po 7 godz słuchania łeb strzela

NKWiA

Jestem przedstawicielem Handlowym od 4 miesięcy . To co niektórzy tutaj wypisują to zwykle brednie . W tej firmie da się zarobić bardzo dobrze . Netia jest jedna z firm najbardziej płacąca w Polsce . Jeżeli nie pracujesz i siedzisz na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to wiadomo ,ze twoje zarobki są niskie . Ale ja pracując tutaj 4 miesiące ,robię po 21 usług . Moja pensja wynosi ponad 5 tysięcy . Dlatego Ci którzy piszą negatywne opinie o tym ,ze jest tak strasznie złe zwyczajnie nic nie robią tylko narzekają . Pensja zależy od Ciebie ,jak przycisniesz w danym miesiącu to jesteś w stanie mieć dużo kasy . Oczywiście plany ,planami , ja pracuje w młodym zespole z młodym kierownikiem dlatego bardziej się dogadujemy ,plany trzeba robić ,nie ukrywam ,ze czasami jest cieżko ale każdy podchodzi na luzie ,jeden miesiąc jest dobrze drugi jest gorzej . Nie ma nacisku ale musisz robić swoje ,żeby dobrze zarobić . Praca jak najbardziej na plus ,polecam i zachęcam wszystkich do spróbowania sił w tej branży . Ja wchodząc w ta firmę nie miałam bladego pojęcia o sprzedaży ,okres 4 miesięcy dużo zmienił ,i zarobki jak na mnie są bardzo wysokie tylko jak pisałam wcześniej ,zarobki zależą od Ciebie i od tego ile włożysz w to pracy i chcesz iść dalej na lidera czy tylko zostać zwykłym handlowcem . ;)

Zorientowany
@NKWiA 01.09.2016 00:26

Drogi NKWiA nie wiem jakim cudem masz za 21 usług ponad 5000 zł. A jesteś z D2D Jeśli chcesz to prześlę stawki z umowy (d2d zlecenie, czy firma firma dla PH) włączając w to "podstawę" to się wszyscy pośmiejemy.

A

A co do opinii oszustów u klientów to taka renomę właśnie robią nieuczciwi sprzedawcy, którzy np. zapewniają klienta, że w mieszkaniu nic nie trzeba robić, jeśli klient ma kabel koncentryczny np. po UPC... Wielu nowych PH wogóle nie zna technologi, którą sprzedaje, ale to też wina firmy, która prawie wogóle nie organizuje szkoleń.

A

Jestem związany z tą firmą 17 lat, ale nie zajmuje się sprzedażą. Generalnie warunki finansowe z roku na rok coraz gorsze. Generalnie koorporacyjny wyzysk nastał. Jak się zatrudniałem w 1999r to miałem większą pensje niż obecnie ludzie dostają na umowe-zlecenie. Ludzie pracuja po X lat, aby dorobić się umowy o prace, ale wielu tego nie doczekuje, no chyba, że w W-wie. Firma wizjonerska jeśli chodzi o rozwiązania technologiczne w 2020r., tylko, że są w czarnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w porównaniu do konkurencji już na starcie. A jeszcze dzisiaj mnie kierownik wkur....

turysta

Jak ktoś chce wiedzieć jak się traktuje pracownika w neti to polecam poczytać wykop!!!! to co pisze jest prawda bo wiem o kogo chodzi bo pracowalam gdy go zwalniali, tak wiec zastanowcie sie zanim wyslecie swoje cv do neti !!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Bubu
@Erytrocyty 02.08.2016 18:27

I jeszcze jedno: nie pracuję już w Netii, bo się nie opłaca. To dobra praca dla studentów, którzy chcą dorobić. Dlaczego? Bo klient chce zamówić usługi a na też lokalizacji nie ma kabla i nie będą okablowywać / wszystkie miejsca wyprzedane a rozbudowy nie będzie / mieszkanie na czarnej liście / klient dłużnik. Bo roznoszę ulotki / dzwonię i wysyłam oferty a klient zamawia przez www lub infolinię (bo może), ja się narobię a kasy nie zarobię. Jeden z kolegów przeszedł do UPC do Soho i chwali sobie, bo oni rozbudowują i okablowują nowe lokale. Inni zajęli się swoimi biznesami, jak ja. Niemniej zawsze będę mieć sentyment do Netii i wciąż spotykamy się w kilka / kilkanaście osób przy kawce / piwku.

sam
@Bubu 23.08.2016 21:23

Praca w Małe i Średnie Firmy - no nie, mamy umowę o pracę, pozdrawiam

Jerzyk

A jak wygląda sytuacja z wekslami? Trzeba podpisywać in blanco?

pracownik

Z tego co czytam to większość z was nie ma zielonego pojęcia jak wygląda praca w Netii. Rozróżnijmy kanały HOME - klient indywidualny, SOHO - małe firmy. Można pracować jako przedstawiciel lub konsultant telefoniczny. Ja pracuje jako przedstawiciel w Lubuskim. Pracuję dla Netii a nie dla innej firmy zatrudnionej przez Netie. Piszecie o zarobkach na poziomie 2tys miesięcznie. Tak! Ale jak ktoś leniwy i chce się przyłożyć do pracy. Jeden z przedstawicieli w naszym biurze w ciągu ostatniego pół roku nie zszedł z zarobków poniżej 10tys.. tylko ulotkując teren.. Średnio zarobki na poziomie 4-5tys na rękę i to dla osób w wieku 21lat to mało? Jest podstawa 1000zł i prowizję za sprzedaż plus bonusy za wyrabianie celu. Często organizowane są konkursy za dodatkową kasę. Wszyscy płaczą że zarobki mała ale żeby zabrać się konkretnie za robotę żeby zarabiać to nie ma komu. Dodatkowo osoby ambitne przenoszą się do nowego miasta gdzie otwierają nowe biura. Cena i produkt szczerze najlepsze na rynku. Nie wierzysz to porównaj z UPC czy Vectrą które za przyzwoity internet z tv chcą koło 100zł. Szczerze ja polecam prace jako przedstawiciel. Ale tylko jeśli ktoś jest ambitny i chce zarabiać a nie się opieprzać za 1300zł.

Bubu
@pracownik 27.06.2016 17:16

Twoja wypowiedź to jakaś bzdura. "Dodatkowo osoby ambitne przenoszą się do nowego miasta gdzie otwierają nowe biura. " 1. Netia nie otwiera nowych biur a zamyka stare np. przejęte po Multiplay, Dialog, TK Telekom. 2. Rozumiem, że te ambitne osoby, które przenoszą się do innego miasta, są tak ambitne, że same "ciągną" kable, bez monterów i pieniędzy z centrali, bo pieniędzy na okablowanie sąsiedniej kamienicy nie ma, co dopiero innego miasta. No, chyba że korzystamy z kabla Orange, ale na nim prowizja za net 10zł. 3. Zaś co do 10000zł - możliwe, ale ile zostanie, jak potrącą w następnych miesiącach za klientów, kt. zrezygnowali i niepłacących. 4. Och, i słyszałam o kierowniku, któremu został 1 pracownik, bo reszta odeszła przez korekty i potrącenia, który sam biega i ulotkuje do 2 w nocy, bo target.

ptasiek
@pracownik 27.06.2016 17:16

śmiech to co piszesz, na infolinii na umowę o prace zwykły konsultant dostaję 1700 na rękę, plus premie oczywiście jak wyrobi cele czyli najważniejsza jest sprzedaż, możesz mieć wszystkie wyniki ponad normę , ale jak nie ma sprzedaży to gołe 1700. Jest to oczywiście infolinia przychodząca na którą dzwonią wkurzeni klienci: awaria, faktura błędna, korekty, skargi na PH, którzy oszukują klientów na każdym kroku żeby sprzedać, wszystkie chwyty dozwolone, to powiedz jak tu sprzedać?

samoggon

"firma krzak, oszukiwanie kl" - ciekawe określenia tu padają, mam tylko jedno pytanie O jakim segmencie mówimy B2C, SOHO, czy B2B?

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Hahahahaha. Perełka w CV- dobre. Stali klienci odchodzą z netii, bo takie wały są na nich robione. Także netia się nie wybija ponad innych operatorów, a ma opinie oszustów. Tyle na ten temat. Wiem, jak robi się w h... klienta, dlatego tam już nie pracuje.

losia

Ja pracowalam w netii tylko ze w Bielsku w zeszlym roku to jakas masakra byla niby umowy o prace sa ale osoby mozna policzyc na palcach, zreszta sa przyznawane nie odgornie tylko za wyniki - sprzedazowe oczywiscie, dziwne ? pewnie tak zwlaszcza ze pracowalam na infolini TECHNICZNEJ a nie sprzedazowej, jednak tylko to sie tam liczylo, w dodatku bylam chyba w najgorszej grupie bo u Kryst...., ten koles to nie wiem jak zostal koordynatorem, nic go nie obchodzilo tylko sprzedaz, jak czegos nie umialam zrobic to odsylal mnie do tych specjalistow, w zasadzie pomagal ylko wtedy jezeli byl "potencjal sprzedazowy", ale jak sie nie udalo WCISNAC klientowi pakietu t wtedy dopiero narzekal i wydzieral sie, niepowazny czlowiek, chociaz slyszalam o gorszych. Tak wiec jak sie siedzi w warszawie i przepisuje umowy to praca moze fajna, ale tu w bielsku to masakra,sprzedaz,sprzedaz,sprzedaz nic innego sie liczy, jak nie chce kupic to olej, zakoncz szybko rozmowe moze nastepny bedzie chcial. I zeby nie bylo ze tylko ja narzekam, wystarczy poczytac sobie opinie w internecie,na takich poratalch albo na faceboku, nikt kogo stamtad znam nie wypowiada sie pozytywnie o tej firmie krzak. Reszta pracuje bo musi gdzies zarabiac, na szczecie w nowej pracy nie mam tak chorego 'koordynatora' i stechlej atmosfery jak tam. A rotajce pracownikow to maja teraz jak swin w masarni, i ztego co mi mowia znajomi maja teraz problem ze znalezieniem "jeleni" ktorzy by tam pracowali -taka sobie renome wyrobili :)

samoggon
@dudek 03.04.2016 16:42

do jakiej lokalizacji było to ogłoszenie?

dudek
@samoggon 12.04.2016 15:28

W Bielsku-Białej. Na szczęscie, jak się później okazało (popytałem znajomych co o tej netii wiedzą) poszedłem do innego CC, płacą tam 16 brutto czyli o 4 zł więcej niż NAJNIŻSZA stawka w netii tam mają jakieś progi, cele jakoś tak i mają widełki 12-16. Okazało się że pracuje tam koleżanka i bardzo nie poleca, sama też będzie próbować się dostać tam gdzie ja teraz, bo w zasadzie tak jak napisała @losia, mówi że sama sprzedaż i nic więcej a ta opcja 16 to nieliczni sprzedawcy (na infolinii technicznej bo tak piszą w ogłoszeniach a w rzeczywistości jak się okazuje jest inaczej), może nie powinienem się w takim razie dziwić dlaczego ta blondyna, nie potrafiła pojąć takich podstaw, ale z tego co mówiła jest koordynatorką zespołu, to ciekawe jak odpowiada na techniczne zapytania klientów :)

polcia

czesc, pracowalam tam kilka miesiecy i takich zlych wrazen nie mialam, faktycznie kokosow sie nie zarabia no ale jako przejsciowa praca czy na chwile to nie jest tak zle

Anonimowy

Nie polecam pracy w Netii, a przynajmniej w działach sprzedaży. Gdzieś indziej może jest lepiej ale tutaj każdy ma cię w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Umowa tylko smieciowa (jeden pracownik sie zwolnil po kilku latach pracy bo mu nie dali umowy o praqce) rzucanie qrwami pomiedzy pracownikami jest powszechnie akceptowane, ogolnie to na nic nie patrza poza tym zebys zrobil wynik, caly czas jest cos zle bo prawdopodobnie pani kierowniczka straci posade, jak statystyki nie pojda w gore, durne zasady wymyslane przez kogos na gorze, z kazdym pracownikiem jak rozmawiasz to ci mowi ze albo szuka innej pracy albo kiedy sie zwolni albo ze jest ******, nie maja tez najlepszej oferty, calkiem spory przemial, jak sie spoznisz raz w miesiacu pol godziny bo cos ci wypadnie to mozesz dzwonic takie gooowno ze wolisz isc do domu bo nic nie zarobisz a jak pojdziesz do domu to cie najczesciej strasza wypowiedzeniem itd... ogolnie to moim zdaniem najgorsza w Netii byla tendencja spadkowa warunkow i atmosfery pracy (kiedys bylo duzo lepiej), coraz to nowe wymagania, dluzej pracowac, zawsze poprawiac statystyki itp. zero szacunku dla kogokolwiek zero wsparcia i wspolpracy pomiedzy przelozonymi, wspolpracownikami. jak ktos przychodzi nowy do pracy to najczesciej od razu sie zwalnia, stali tez sie zwalniaja okolo raz w miesiacu ktos. jak ktos nie ma kompletnie zycia albo lubi tracic zdrowi psychiczne to zapraszam do netii :) korporacja wyciagnie z cb 120% twoich mozliwosci, wszyscy sfrustrowani tam chodza jeszcze dodam. co do zalet, jezeli lubisz oszukiwac ludzi dla wlasnej korzysci to mozesz sie tam bardzo szybko odnalesc, no i kasa... jak jestes dobrym sprzedawca to hajs sie zgadza bardzo dobrze, prowizje za sprzedaz potrafia byc astronomiczne i ladnie zakrywaja smiesznie niska podstawe. pensje w wyznaczonym terminie najczesciej prawidlowo wyliczone. a to ze oszusci to sie zgadzam.

Zostaw opinię o Netia S.A. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netia S.A.