InServ Sp. z o.o.

5 Dodaj opinię
InServ Sp. z o.o.
5 36 93 5 1

Opinie o InServ Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

muraz
 Opinia

2 tyg prAcuje z inserv dostalem zaliczke na kato ogulnie polecam, tszeba karte godzin wyslac na czas bo inaczej panie sie denerwujom. czekam za mojim 70e za polecenie kolegi do pracy. pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie
Paweł
 Opinia
@muraz 11.07.2019 17:51

Będziesz tak uprzejmy i napiszesz, jak to się stało, że udało Ci się dostać do pracy za pośrednictwem firmy InServ? Odpowiedziałeś na jedno z aktywnych ogłoszeń, czy może polecił Cię któryś ze znajomych? Widzę, że Ty również kogoś polecałeś, więc chętnie dowiem się, jak Ty tam trafiłeś.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marek
 Opinia

Nie polecam, zdecydowanie nie polecam. Ostrzegam wszystkich przed tą firmą.

Pomocna?
Tak1Nie1
Paweł
 Opinia
@Marek 07.07.2019 18:57

Przypuszczam, że spotkały Cię negatywne doświadczenia związane z pracą w firmie InServ. Twoja wypowiedź na to wskazuje, dlatego chciałbym, abyś te doświadczenia opisał. Mógłbyś napisać o poziomie wynagrodzeń u tego pracodawcy? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Janek
 Opinia

Mnie sie podoba to że już w rozmowie telefonicznej na wszystkie pytania odpowiadajo nie ma owijania w bawełne i to się chwali. wszystko wiesz od samego poczatku, stawka, umowa, kwatera. a nie że jedziesz kilkaset kilometrów do roboty i dopiero na miejscu sie wszystko okazuje. przy podpisywaniu umowy też w biurze wszystko powiedzieli. licze na duga wspołprace.

Pomocna?
Tak2Nie
Paweł
 Opinia
@Janek 25.06.2019 09:08

Dobrze wiedzieć, że firma już w trakcie rozmowy telefonicznej przedstawia warunki, które oferuje pracodawca w danym ogłoszeniu o pracę. Na pewno jest to spore ułatwienie, ponieważ decyzję o ewentualnym zatrudnieniu możemy podjąć bez stawiania się na rozmowę rekrutacyjną. Wiesz może, czy osoby bez doświadczenia zawodowego również znajdą dla siebie odpowiednie ogłoszenia dodane przez firmę InServ?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pazdzioch
 Opinia

Pracowałem już zagranicą i chyba z ta firma najlepiej,, inni za dużo kombinują, w biurze dużo papierkow do podpisania ale przynajmniej czarno na białym co i jak, w razie pytan można się dogadać

Pomocna?
Tak3Nie
Paweł
 Opinia
@Pazdzioch 03.06.2019 17:20

Chwalisz firmę, a to dobra rekomendacja dla osób zainteresowanych zatrudnieniem. Czy w kontrakcie masz wyszczególnione wszystkie prawa i obowiązki, które potem mają pokrycie w realnym zatrudnieniu? Praca jest sezonowa, czy długoterminowa? Podziel się swoim doświadczeniem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zenek
 Opinia
@Paweł 04.06.2019 10:17

To co na umowie to w realu nie spotkałem się żeby było inaczej.

Pomocna?
Tak2Nie1
Paweł
 Opinia
@Zenek 06.06.2019 16:50

To dobra wiadomość dla osób, które chcą podjąć współpracę z firmą InServ. Może przybliżysz na jakim stanowisku pracowałeś i jakich kwalifikacji od Ciebie oczekiwano? Każda taka informacja będzie cenna dla osób które chcą wyjechać z tą agencją.

Pomocna?
TakNie
Krystian
 Opinia

Jestem zadowolony. Jak powiedzieli tak jest. Wszystkie warunki spełnione. Trochę z ta stawka mi nie pasowało ale Rzymu od razu nie zbudowano, pieniadze są na czas i w ogole są - 4 m-c temu inna firma mnie wyrolowala na cała wypłatę wiec cieszę się, że trafiłem w koncu na normalna firmę. Kontakt z biurem ok choć mogliby popracować nad tym kto się czym zajmuje bo raz byłem odsyłany od jednej Pani do drugiej i na odwrót. Koniec końców załatwiłem to co chciałem ale nie powinno tak to wyglądać - kwestia do poprawy. Zwrócili kasę za dojazd, chata spoko, praca w normalnym towarzystwie. Moge polecić

Pomocna?
Tak2Nie
Agata
 Opinia

Do pracy w Niemczech, InServ poszukuje Regipsiarzy. Oferowana jest stawka 12 euro na godzinę, ubezpieczenie, bezpłatny nocleg, atrakcyjne i terminowe wynagrodzenie, zwrot kosztów pierwszego przejazdu oraz prowizje 70 euro od polecenia pracowników. Tutaj znajdziecie więcej informacji: http://inserv.com.pl/jobs/zatrudnimy-regipsiarzy/ Czy ktoś z Was w najbliższym czasie będzie korzystał z pośrednictwa firmy?

Pomocna?
Tak1Nie2
Lukasz
 Opinia
@Agata 07.02.2019 22:39

Tak ja będę korzystał z tej firmy za tydzień mam jechać w delegację i pierwszy raz więc też jest strach

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
alex
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Agata 07.02.2019 22:39

Stawka jest 11e , koszty dojazdu nie sa zwracane , DARMOWE jest tylko mieszkanie . 100e miesiecznie odciagaja za ksiegowa . Wypłata jest na czas ale za tle godz ile wypracujesz nie masz na umowie okreslonych godz peacy w miesiacu nazezy ci sie 2 dni urlopu oczywiscie nie płatnego

Pomocna?
Tak1Nie
Paweł
 Opinia
@alex 09.05.2019 10:16

Jak określiłbyś warunki mieszkaniowe? Czy są w dobrym standardzie? A ubezpieczenie i kontrakt z koordynatorem projektu? Czy na tym polu wszytko przebiegło pomyślnie? Wymagana jest komunikatywna znajomość języka niemieckiego? Rozwiń swoją wypowiedź o te szczegóły dotyczące zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marian
 Opinia

(usunięte przez administratora) !!!!!!!!!!!!!, CO INNEGO MÓWIĄ . A CO INNEGO JEST W PRACY NA MIEJSCU W NIEMCZECH. NIE POLECAM.....

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sieklecki
 Opinia
@Marian 22.03.2019 17:43

O tak, my się też przekonaliśmy że to firma z którą nie należy współpracować, bo kłamią perfidnie i oszukują podwykonawcow

Pomocna?
Tak4Nie1
Adam
 Opinia
@Sieklecki 26.03.2019 07:37

Masztyle ile z siebie dosz, tyś w kieliszek tylko patrzyl

Pomocna?
Tak1Nie
nowy
 Opinia
@Marian 22.03.2019 17:43

Napisz o co chodzi, bo jade za tydzien.

Pomocna?
TakNie
Adam
 Opinia

Swoje trzeba umiec, znac się na robocie i nie narzekać że się robi. Pieniądze dobre lepsze niż w Polsce. Mam własna firme wiec taka wspolpraca jak najbardziej na plus

Pomocna?
Tak1Nie
Zenek
 Opinia

Kary za picie spore wiec jak pijesz to odrazu do widzenia lepiej nie narobić sobie problemów a tak wszystko wporządku

Pomocna?
Tak1Nie
xxx
 Opinia

Wypłata na koncie jak dosyleszz karte godzin podpisaną przez baulaitera, 100euro przez pierwszy miesiąc co tydziń to fajna sprawa

Pomocna?
Tak1Nie
Zibi72
 Opinia

Uwaga! baby z biura nie chcom pomagac w załatwianiu kindergeld papiery mam i trzeba we wlasnym zakresie a one przez tel mowia ze firma w tym nie pomaga nie znam niemieckiego i ni (usunięte przez administratora) pomocyt od nich. dla mnie to jest warzne bo 500 plus to za malo a mam 7 dzieci radze sie dwa razy zastamnowic bo sa niepomocne

Pomocna?
Tak1Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
elegancki89
 Opinia

niewyksztalceni (usunięte przez administratora)mysla ze wszystko dostaniecie

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
andrzej
 Opinia

lwspólprace z Inserv. Pracowałem 3 miesiące w Monachium na regipsach, zaliczki otrzymalem 4, bez zadnego problemu. Zglosilem się sam, dostałem kolege, który mówil rtroche po niemiecku. Napisalem wypowiedzenie, obylo sie bez problemu, musialem przepracowac dwa tygodnie, potem ktos inny pojechal na moje miejsce. Wyplate rowniez dostalem na czas i bez żadnych problemow. Nocleg byl rownież ok.

Pomocna?
Tak7Nie
babcia
 Opinia

Jakie macie umowy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Michał84
 Opinia

Kwatera troche mała ale jesteśmy z batem we dwuch wiec nie ma tragedii ważne że jest duża lodówka. Raz na 5 tygodni podobno jest zjazd do domu na tydzień także trzebabyło zabrać z domu zapasy. Jak na razie jest spoko

Pomocna?
Tak2Nie
Adam
 Opinia

Fajne Panie z biura, troche duzo dokumentow ale jest ok, kasa raz w miesiacu, nocleg darmowy, mozna zarobic, nawe w sobote

Pomocna?
Tak3Nie
Asit
 Opinia

Pracowałem w tej firmie dwa tygodnie prosiłem o zaliczkę i nie dostałem do tej pory zwolniłem się po dwóch tygodniach zarobiłem 750 € (usunięte przez administratora) Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Asit
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Ta firma jest najgorsza jaką tylko znam w Polsce za trzy miesiące dostałem 8000 do zapłacenia podatku

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maniek
 Opinia

Rosciołem sobie reke na budowie. Pomoc pań z biura była od razu karetkę wezwały zawiozła mnie do szpitala szwy mi założyli. Nie znam niemieckiego panie z biura mi tłumaczyły wszystko przez telefon a poźniej jeszcze dzwoniły codziennie pytać jak się czuję po tygodniu szwy zdjeli i wróciłem do pracy. Taka opieka nad pracownikiem powinna być wszędzie!

Pomocna?
Tak7Nie
Kuba
 Opinia

Panie w biurze troche złoszczą sie za brak dokumentów jak ktos nie ma wszystkiego na czas, nocleg jest, wyplata tez

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agata
 Opinia
@Kuba 21.01.2019 15:49

Zapewne chodzi tu o dotrzymanie terminów i wszystkich niezbędnych formalności. Czy powiesz nam coś więcej na temat warunków finansowych na stanowisku, które zajmujesz? Napisałeś, że warunki finansowe są dla Ciebie odpowiednie. A czy dla pracowników przewidywane są również premie/dodatki płacowe, które niewątpliwie podnoszą wartość wynagrodzenia? Jak to wygląda w przypadku firmy InServ?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bodzio
 Opinia

Piondz leci jak dżonyłolker z kranu tylko czeba jechac do poznania i umowe zapisac jestem murarz i pracuje rok jade do polski co miesionc tylko daleko trohe

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia

Kasa jest, na czas a nie ma co ukrywać… ale na tym najbardziej każdemu zalezy , firma jest ok, na razie nie slyszalem żeby kogos oszukali a o to tez trudno!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Peter
 Opinia

Nie pracuję już z Inserv, ale było wszystko dobrze, wypłata na czas ( z innymi firmami miałem gorzej, czasami czekało się 2 lub 3 miesiące bez wypłaty) dają zaliczki, zwracają za przejazd,tylko trzeba mieć paragon za busiarza.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Andrzej
 Opinia

Troche sie trzeba naprawcować, nocleg w miarę blisko budowy, nie jest zapchlony, pokoje po 2 osoby, pieniadze sa zawsze, raz na miesiac wyplata

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bartek
 Opinia

Podobało mi się bo nie musiałem sam się męczyć z papierkami,urzędami,załatwianiem…. przy tym warunki takie jak ustaliliśmy,da się spokojnie robić i co najważniejsze zarobić ;)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kazimierz
 Opinia

Tak zarabiasz jak pracujesz, inne sprawy załatwione typu kwatera, ubezpieczenie, wynagrodzenie –informują o wszystkim, zero kruczków jak masz pytanie dzwonisz do którejś z pań nawet w weekendy, mi zawsze pomogły!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jack
 Opinia

Kasa ok nocleg w porzontku panie w biurze spoko wszystko na czas czeba karty godzin wysylac ale jest ok

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marcino
 Opinia

Bardzo dobra uczciwa firma, dobre zarobki i mieszkania super. Jestem zadowolony i bede kontynuowal wspolprace. Marcin P

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kris
 Opinia

Jak znasz się na tym co robisz to będziesz zadowolony, bo firma ogólnie sprawdzona, uczciowa, ja się nie zawiodłem

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paweł
 Opinia

Wszystko ok. Kasa się zgadza. Naprawdę polecam, można dobrze zarobić w tej firmie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sylwester
 Opinia
@Paweł 19.06.2018 21:28

Dobrze zarobić??????

Pomocna?
TakNie
Nick
 Opinia

Jak ktos planuje chlac po robocie to nie dla niego taka praca, bylo paru takich to szybko ich pogonili bo z pożytek z nich żaden, sama robota ok, nie zdazylo mi sie żeby cos było nie tak – jak jesteś fer to oni tez i tyle

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o InServ Sp. z o.o. - Poznań

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny