InServ Sp. z o.o.
6 23 6 1

Opinie o InServ Sp. z o.o.

Irek

Powiem tak jak masz fach w ręku i trochę w swoim życiu przepracowałeś to wiesz jak wygląda budowlanka praca łatwa nie jest ale pewna i z wypłatą na czas a oszustów w tych czasach nie brakuje

Czarny67

Ja pracowałem trochę czasu w tej firmie i zero problemów – panie z biura chętnie pomagają i wszystko da się dogadać.

Mirek

Robota jest cały czas, na stawki nie ma co narzekać ogólnie polecam.

Mirek

nie polecam tej firmy ponieważ okradają ludzi z wypłat wymyślając różne preteksty. A jak chcesz już skończyć współpracę to nie wypłacają wynagrodzenia. Kontakt z nimi jest tragiczny jak pracowałem i jak coś mi się stało to wogóle nie odbierali telefonów nie przejmując się tym że masz problem. Ubezpieczenie to również jedno wielkie oszustwo jak chcesz iść do lekarza to najpierw musisz zadzwonić na infolinię pzu i dojechać do palcówki wyznaczonej a nie do najbliższej. Ludzie unikajcie tej firmy mówię serio

Rysiu
@Mirek 12.04.2018 21:12

Ciekawy jestem co zrobiłeś, że tak ich opisujesz!? Ja swoje lata mam i już wiele w życiu widziałem. Najwięcej ryczy ten który jest winny! Ja nigdy nie miałem problemu z kontaktem bo zawsze odbierają i to samo z pieniędzmi. Irytują mnie takie baranki co to z wszystkiego są niezadowoleni i wszystko się im należy a najlepiej za nic. Miałem takich typków u siebie co to nie oni i wielce roszczeniowi a największą chałe odwalali a potem nagle zdziwieni, że się im uwagę zwraca. Jak się jest w porządku wobec pracodawcy i się stara to Cie nie olewa. A co do Ubezpieczenia to dziwne co piszesz, że nie działa bo korzystałem z niego kilka razy Lippstadt i nigdy nie miałem problemów do tego wszystko bezgotówkowo wiec jak dla mnie coś wymyślasz. Coś odwaliłeś i się poprostu mścisz jak to ma w zwyczaju zawistny polak !

Konrad
@Rysiu 14.04.2018 17:26

Bo ty jesteś ciul

Konrad

To (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) a wy (usunięte przez administratora) i tak kasujecie opinie

Zenon

Moim zdaniem ciężko znaleźć pracę na lepszych warunkach niż ta firma, sam pracowałem w różnych miejscach, ale u nich wszystko było jasne a kontakt w razie czego bezproblemowy nie to co gdzie indziej

Antoni

Nie ma co zostawać w Polsce – firma zapewnia mieszkanie, ubezpieczenie więc jak chcesz dorobić to warto jechać

Marek

Jak dla mnie szkoda tylko że zaliczki som tylko w pierwszym miesiącu pracy ale nie można mieć wszystkiego jak to mówią. Kwatera jest ok wypłata na koncie tak jak mówili.

Zdzisław

Poleciłem do pracy kolegów i dostałem za nich po 70€. Fajnie można tym dorobić. Koledzy mają pracę na zimę ja dostałem kasę i wszyscy są zadowoleni.

Tadek J.

Powiem tyle dla mnie najważniejsze jest żeby kasa się zgadzała. Tu jak na razie mi się zgadza choć pracuję dopiero trzeci miesiąc. Na razie nie mam na co narzekać.

Marcin

Zapewnili bezpłatny nocleg, zwrócili pieniądze za paliwo, zaliczki co tydzień do pierwszej wypłaty no i oczywiście wypłata na czas. Nie wiem jak można by narzekać. Ja pracuję z nimi już 4 miesiąc i nie mogę złego słowa powiedzieć. Nie jest to moja pierwsza praca w Niemczech także mam porównanie. Tutaj wszystko załatwili, o nic się nie musiałem martwić. Polecam

Nowak M.

Ja z inserv działam od dawna i zero problemów! 3 lata wspolpracy z przerwami i nigdy sie nie zdazylo zebym musial sie o cokolwiek dopraszac czy upominac. Zawsze byli zadowoleni z mojej pracy to wszystko dzialalo bez zarzutow. Oczywiscie znajda sie jakies ofiary losu co to rzucają sie a sami są winni ze nie dostali wyplaty ale nie wspomna o tym, ze albo (usunięte przez administratora) chodzi albo (usunięte przez administratora) cos lub co gorsza spartloli robote! Rzygac mi sie chce od takich ofiar losu ktore szkaluja kogos dobre imie przez swoje niedodzialanie. Ja Inserv Polecam w 100 %. Jak mialem problem z policja w niemczech to nawet przy niedzieli mi pomogli i wogule zawsze moge na nich liczyć.

Ja

Praca ok płacą w terminie Papiery dziadostwo Żadnego zusu itd

Podpowiadacz
@Ja 06.08.2018 17:12

Maja ZUS ale trzeba zrobic przynajmniej miesiąc.

Zbynio

Podpowiedzcie jak organizują warunki pobytu za granicą? Czy pracy mają dużo?

Aneta

@Grzesiek, @Andrzejek, dziękuję Wam za opinię. Jesteście zadowoleni z pracy, a to duży plus. Pozytywne nastawienie pracownika zawsze podnosi wydajność. Wasi poprzednicy na forum też dobrze wypowiadają się o firmie. Czy prócz wynagrodzenia pracodawca proponuje premie, ekstra płatne nadgodziny, szkolenia lub pakiet socjalny? Jak wygląda sprawa umów o pracę? Czy są to zlecenia, czy umowy na czas określony? Każda informacja, którą tu dodacie będzie pomocna dla innych osób starających się o zatrudnienie.

Grzesiek

W zeszłym roku jechałem do Inserv z myślą, że jadę tylko miesiąc lub dwa żeby trochę gotówki na szybko zarobić, ale po tym czasie stwierdziłem, że nie ma sensu odchodzić skoro firma okazała się być fer. Dzięki nim wyszedłem z długów raz na zawsze. Dziękuję

Andrzejek

Praca ciężka, jak to w budowlance. Grunt, że pieniądze są na czas i nigdy nie było z nimi problemu. Kiedy miałem problem rodzinny i nie raz musiałem pilnie zjechać, Pani z biura zawsze starała się pomóc. Jak dla mnie super.

Aneta

@Paweł, Twoja opinia jest bardzo ważna, gdyby jednak była bardziej obszerna na pewno bardziej przydałaby się osobom odwiedzającym forum. Dodaj kilka szczegółów na temat zatrudnienia. Jesteś zadowolony z wynagrodzenia, a czy pracodawca oferuje też inne pozapłacowe dodatki takie jak szkolenia i pakiet socjalny? Jak oceniasz atmosferę w pracy? Jesteś z niej zadowolony? Czekam na Twoją bardziej szczegółową opinię.

Paweł

Wszystko ok. Kasa się zgadza. Naprawdę polecam, można dobrze zarobić w tej firmie.

Henryk

Pracuje w Inserv od lutego i jestem bardzo zadowolony. Szybki i sprawny kontakt z paniami z biura. Nie ma problemu z wypłatam, bo są zawsze na czas.

Mietek

Polecam współpracę z tą Firmą. Fajne zarobki, dużo godzin pracy. Mieszkanie dają bezpłatne.

Aneta

@Staszek, Twoja opinia jest bardzo cenna. Mógłbyś jeszcze dodać, czy poza wynagrodzeniem pracownicy mogą liczyć na premie lub pakiet socjalny? Jaki rodzaj umów proponuje pracodawca? Zlecenie, czy raczej na czas określony? Zachęcam wszystkich do dodawania opinii, tak, aby inni użytkownicy forum mogli się z nimi zapoznać.

Staszek

Wszystko jak najlepszym porządku! Nie słyszałem o przypadkach, żeby komuś nie placili(prócz tych z neta) oprócz tych którzy piją (nakładają kary) co w swoją droga prawidłowo bo nie po to jadę, żeby z pijakami siedzieć! Ja gorąco polecam, dobry kontakt, wszystko na czas, miłe panie z biura które są zawsze kiedy ich potrzeba. Super firma nastawiona na ludzi! Daje lajka

Aneta

@Maniek, piszesz o problemie z wypłaceniem wynagrodzenia za przepracowane godziny. Czy sam tego doświadczyłeś? Próbowałeś rozwiązać swój problem zgłaszając to pracodawcy i do działu finansowego? Zapraszam Cię do rozwinięcia swojej wypowiedzi!

Maniek

Najwieksi zlodzieje jacy moga tylko byc poznanskie pyry. Uwazajcie ludzie bo firma nie wyplacalna i non stop wiele innych problemow.

Aneta

Witam, poszukuje informacji na temat firmy Inserv. Możecie coś więcej powiedzieć na temat pracy w tej firmie, jakie cele stawia sobie firma? Jaki stosunek mają do nowo-przyjętych pracowników? @Pinto, są jakieś problemy z płatnością wynagrodzenia? Możesz coś o tym napisać? Pozdrawiam.

Władysław

Póki co najuczciwsza firma z jaką pracowałem bo wiadomo jak to z wyjazdami

Żona
@Władysław 18.04.2018 20:23

A dla mnie kolejni złodzieje...na razie tydzień spóźnienia z wypłatą...tłumaczenie ,że oni też pieniędzy nie dostali...a z kim podpisana była umowa???? Z Inserv więc czekam jeszcze tydzień a potem do prawnika...nie dam się po raz kolejny oszukać.

Władysław
@Żona 20.04.2018 12:47

Spokojnie, tez miałem taka sytuacje, ze spóźnili się 4 dni bo im (jak twierdzą) nie zapłacili ale koniec końców dostałem na konto wszystko co do grosza. Nie ma co panikować. Wszędzie są jakies podkniecia ale ważny jest efekt końcowy. Pozdrawiam

Pinto
@Żona 20.04.2018 12:47

Ja z 15 kolegami już prawie rok czekamy na nasze pieniądze, około 2000 na głowę

Mariusz:)
@Pinto 25.04.2018 14:48

Ja z nimi zakończyłem w bardzo dobrych relacjach. Ze wszystkim się pieknie dogadałem, na czas w przyjaznych relacjach. Nawet poleciłem im 2 znajomych to prowizje dostałem przy wypłacie wiec spoko, nie ma rzucania słów na wiatr. Pozdrawiam Panie z Poznania;)

Ryszard

Pracowałem z nimi ponad półtora roku ale praca się skończyła więc miałem przestój na 2 miesiące i znów zaczęliśmy współpracować. Nigdy nie było problemów ani z pieniędzmi ani z pomocą z ich strony. Wcześniej sam prowadziłem działalność to raz mnie niemiec oszukał, raz firma z polski i w końcu musiałem zamknąć tą działalność. Dzięki InServ wyszedłem na prostą bo kasa zawsze się zgadzała i nie wymyślali. Nawet ja Niemcy doszukiwali się błędów i kazali poprawki robić to firma wypłacała pieniądze w całości. Jak się jest Fair wobec nich to oni są fair wobec pracownika. Panie z biura bardzo miłe (choć była tam jedna która działała na nerwy ale ją wyrzucili) i bardzo pomocne. Ja polecam w 100 % i oby więcej takich firm ja ta!

Wodzuuu4

Witam .Mam zamiar podjąć pracę w tej firmie i chciałbym wiedzieć ile można wyciągnąć na czysto ? I czy działalność ubezpieczenie działa w Polsce czy tylko w Niemczech?

anonymous
@Wodzuuu4 11.04.2018 17:37

lepiej szukaj innej firmy ta firma to (usunięte przez administratora) którzy okradają z wypłaty

Waldi
@Wodzuuu4 11.04.2018 17:37

Jak pijesz to za nie pojscie do pracy daja kary pieniezne i od razu wyrzucaja wiec pijaczkom nie polecam ale jeżeli jedziesz zarobic to wszystko ok. Ile to zalezy jaka masz stawke ale ja srednio robie 190/200h Ubezpieczenie fakt trzeba dzwonic na infolinie PZU ale wszystko załatwione bezgotówkowo i od reki - przynajmniej wszystko można załatwić po polsku ale czy w Polsce dziala to nie wiem. Ja z nimi dzialam od listopada i nie mam zadnych problemow ale bylo paru co lubilo dac w palnik to byli dla nich bezwzgledni.

Tomek90

Polecam! Wszystko na czas i według ustaleń! Współpraca odbywa się w przyjaznej atmosferze i na najwyższym poziomie. Nic nie było przekolorowane i idzie sie z wszystkim dogadać.

Zostaw opinię o InServ Sp. z o.o. - Poznań

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InServ Sp. z o.o.