4.8/5

• Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o InServ

Opinie o InServ Poznań

Nie przegap nowości o InServ!

Janek

25.06.2019 09:08

Mnie sie podoba to że już w rozmowie telefonicznej na wszystkie pytania odpowiadajo nie ma owijania w bawełne i to się chwali. wszystko wiesz od samego poczatku, stawka, umowa, kwatera. a nie że jedziesz kilkaset kilometrów do roboty i dopiero na miejscu sie wszystko okazuje. przy podpisywaniu umowy też w biurze wszystko powiedzieli. licze na duga wspołprace.
    Pazdzioch

03.06.2019 17:20

Pracowałem już zagranicą i chyba z ta firma najlepiej,, inni za dużo kombinują, w biurze dużo papierkow do podpisania ale przynajmniej czarno na białym co i jak, w razie pytan można się dogadać
    Zenek

06.06.2019 16:50

To co na umowie to w realu nie spotkałem się żeby było inaczej.
    Krystian

05.06.2019 18:13

Jestem zadowolony. Jak powiedzieli tak jest. Wszystkie warunki spełnione. Trochę z ta stawka mi nie pasowało ale Rzymu od razu nie zbudowano, pieniadze są na czas i w ogole są - 4 m-c temu inna firma mnie wyrolowala na cała wypłatę wiec cieszę się, że trafiłem w koncu na normalna firmę. Kontakt z biurem ok choć mogliby popracować nad tym kto się czym zajmuje bo raz byłem odsyłany od jednej Pani do drugiej i na odwrót. Koniec końców załatwiłem to co chciałem ale nie powinno tak to wyglądać - kwestia do poprawy. Zwrócili kasę za dojazd, chata spoko, praca w normalnym towarzystwie. Moge polecić

22.05.2019 19:28

Swoje trzeba umiec, znac się na robocie i nie narzekać że się robi. Pieniądze dobre lepsze niż w Polsce. Mam własna firme wiec taka wspolpraca jak najbardziej na plus
    Zenek

20.05.2019 07:51

Kary za picie spore wiec jak pijesz to odrazu do widzenia lepiej nie narobić sobie problemów a tak wszystko wporządku
    xxx

18.05.2019 11:20

Wypłata na koncie jak dosyleszz karte godzin podpisaną przez baulaitera, 100euro przez pierwszy miesiąc co tydziń to fajna sprawa
    Agata

07.02.2019 22:39

Do pracy w Niemczech, InServ poszukuje Regipsiarzy. Oferowana jest stawka 12 euro na godzinę, ubezpieczenie, bezpłatny nocleg, atrakcyjne i terminowe wynagrodzenie, zwrot kosztów pierwszego przejazdu oraz prowizje 70 euro od polecenia pracowników. Tutaj znajdziecie więcej informacji: http://inserv.com.pl/jobs/zatrudnimy-regipsiarzy/ Czy ktoś z Was w najbliższym czasie będzie korzystał z pośrednictwa firmy?
    Lukasz

24.03.2019 15:54

Tak ja będę korzystał z tej firmy za tydzień mam jechać w delegację i pierwszy raz więc też jest strach
    alex

09.05.2019 10:16

Stawka jest 11e , koszty dojazdu nie sa zwracane , DARMOWE jest tylko mieszkanie . 100e miesiecznie odciagaja za ksiegowa . Wypłata jest na czas ale za tle godz ile wypracujesz nie masz na umowie okreslonych godz peacy w miesiacu nazezy ci sie 2 dni urlopu oczywiscie nie płatnego
    Zibi72

27.03.2019 20:06

Uwaga! baby z biura nie chcom pomagac w załatwianiu kindergeld papiery mam i trzeba we wlasnym zakresie a one przez tel mowia ze firma w tym nie pomaga nie znam niemieckiego i ni (usunięte przez administratora) pomocyt od nich. dla mnie to jest warzne bo 500 plus to za malo a mam 7 dzieci radze sie dwa razy zastamnowic bo sa niepomocne
    elegancki89

01.04.2019 14:36

niewyksztalceni (usunięte przez administratora)mysla ze wszystko dostaniecie
    andrzej

30.03.2019 13:59

lwspólprace z Inserv. Pracowałem 3 miesiące w Monachium na regipsach, zaliczki otrzymalem 4, bez zadnego problemu. Zglosilem się sam, dostałem kolege, który mówil rtroche po niemiecku. Napisalem wypowiedzenie, obylo sie bez problemu, musialem przepracowac dwa tygodnie, potem ktos inny pojechal na moje miejsce. Wyplate rowniez dostalem na czas i bez żadnych problemow. Nocleg byl rownież ok.
    babcia

21.03.2019 16:08

Jakie macie umowy
    Michał84

02.03.2019 21:32

Kwatera troche mała ale jesteśmy z batem we dwuch wiec nie ma tragedii ważne że jest duża lodówka. Raz na 5 tygodni podobno jest zjazd do domu na tydzień także trzebabyło zabrać z domu zapasy. Jak na razie jest spoko

21.02.2019 09:36

Fajne Panie z biura, troche duzo dokumentow ale jest ok, kasa raz w miesiacu, nocleg darmowy, mozna zarobic, nawe w sobote
    Asit

12.02.2019 16:54

Pracowałem w tej firmie dwa tygodnie prosiłem o zaliczkę i nie dostałem do tej pory zwolniłem się po dwóch tygodniach zarobiłem 750 € (usunięte przez administratora) Pozdrawiam

Oferty pracy - InServ

Praca fizyczna / produkcja prefabrykatów - praca w Niemczech

Germersheim

16 - 17 EUR / h

Praca w Niemczech dla elektryków (m/k)

Lohne

22 - 23 EUR / h

Praca w Niemczech - płytkarz (m/k)

Oberhausen

Hamberge

17 - 18 EUR / h

Asit

12.02.2019 16:49

Ta firma jest najgorsza jaką tylko znam w Polsce za trzy miesiące dostałem 8000 do zapłacenia podatku
    Maniek

04.02.2019 10:44

Rosciołem sobie reke na budowie. Pomoc pań z biura była od razu karetkę wezwały zawiozła mnie do szpitala szwy mi założyli. Nie znam niemieckiego panie z biura mi tłumaczyły wszystko przez telefon a poźniej jeszcze dzwoniły codziennie pytać jak się czuję po tygodniu szwy zdjeli i wróciłem do pracy. Taka opieka nad pracownikiem powinna być wszędzie!
    Bodzio

31.01.2019 14:04

Piondz leci jak dżonyłolker z kranu tylko czeba jechac do poznania i umowe zapisac jestem murarz i pracuje rok jade do polski co miesionc tylko daleko trohe
    Kuba

21.01.2019 15:49

Panie w biurze troche złoszczą sie za brak dokumentów jak ktos nie ma wszystkiego na czas, nocleg jest, wyplata tez
    anonymous

14.01.2019 08:15

Kasa jest, na czas a nie ma co ukrywać… ale na tym najbardziej każdemu zalezy , firma jest ok, na razie nie slyszalem żeby kogos oszukali a o to tez trudno!
    Peter

08.01.2019 11:55

Nie pracuję już z Inserv, ale było wszystko dobrze, wypłata na czas ( z innymi firmami miałem gorzej, czasami czekało się 2 lub 3 miesiące bez wypłaty) dają zaliczki, zwracają za przejazd,tylko trzeba mieć paragon za busiarza.
    Andrzej

21.12.2018 11:10

Troche sie trzeba naprawcować, nocleg w miarę blisko budowy, nie jest zapchlony, pokoje po 2 osoby, pieniadze sa zawsze, raz na miesiac wyplata

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w InServ?

Bartek

18.12.2018 13:44

Podobało mi się bo nie musiałem sam się męczyć z papierkami,urzędami,załatwianiem…. przy tym warunki takie jak ustaliliśmy,da się spokojnie robić i co najważniejsze zarobić ;)
    Kazimierz

13.12.2018 15:14

Tak zarabiasz jak pracujesz, inne sprawy załatwione typu kwatera, ubezpieczenie, wynagrodzenie –informują o wszystkim, zero kruczków jak masz pytanie dzwonisz do którejś z pań nawet w weekendy, mi zawsze pomogły!
    Jack

10.12.2018 09:04

Kasa ok nocleg w porzontku panie w biurze spoko wszystko na czas czeba karty godzin wysylac ale jest ok
    Marcino

09.12.2018 10:49

Bardzo dobra uczciwa firma, dobre zarobki i mieszkania super. Jestem zadowolony i bede kontynuowal wspolprace. Marcin P
    Kris

30.11.2018 15:04

Jak znasz się na tym co robisz to będziesz zadowolony, bo firma ogólnie sprawdzona, uczciowa, ja się nie zawiodłem
    Paweł

19.06.2018 21:28

Wszystko ok. Kasa się zgadza. Naprawdę polecam, można dobrze zarobić w tej firmie.
    Sylwester

30.11.2018 08:58

Dobrze zarobić??????

Kontakt - InServ

ul. Murawa 12-18 /E1 61-655 Poznań

Branże: Przygotowanie budowy

27.11.2018 16:05

Jak ktos planuje chlac po robocie to nie dla niego taka praca, bylo paru takich to szybko ich pogonili bo z pożytek z nich żaden, sama robota ok, nie zdazylo mi sie żeby cos było nie tak – jak jesteś fer to oni tez i tyle
    Zenon

22.11.2018 15:48

Kasa zgodnie z umową, ZUS, kwatera – wszystko załatwione elegancko!!!
    Jack

20.11.2018 15:38

Gdzieś słyszałem o tej firmie więc postanowiłem pojechać, na początku jak jest ciężko z kasą to dają zaliczki na start a współpraca taka jak zapewniali
    Irek

13.11.2018 14:15

Powiem tak jak masz fach w ręku i trochę w swoim życiu przepracowałeś to wiesz jak wygląda budowlanka praca łatwa nie jest ale pewna i z wypłatą na czas a oszustów w tych czasach nie brakuje
    Czarny67

09.11.2018 15:41

Ja pracowałem trochę czasu w tej firmie i zero problemów – panie z biura chętnie pomagają i wszystko da się dogadać.
    Mirek

06.11.2018 09:31

Robota jest cały czas, na stawki nie ma co narzekać ogólnie polecam.
    Zenon

30.10.2018 16:05

Moim zdaniem ciężko znaleźć pracę na lepszych warunkach niż ta firma, sam pracowałem w różnych miejscach, ale u nich wszystko było jasne a kontakt w razie czego bezproblemowy nie to co gdzie indziej
    Antoni

28.10.2018 11:09

Nie ma co zostawać w Polsce – firma zapewnia mieszkanie, ubezpieczenie więc jak chcesz dorobić to warto jechać

24.10.2018 14:07

Jak dla mnie szkoda tylko że zaliczki som tylko w pierwszym miesiącu pracy ale nie można mieć wszystkiego jak to mówią. Kwatera jest ok wypłata na koncie tak jak mówili.
    Zdzisław

20.10.2018 12:12

Poleciłem do pracy kolegów i dostałem za nich po 70€. Fajnie można tym dorobić. Koledzy mają pracę na zimę ja dostałem kasę i wszyscy są zadowoleni.
    Tadek J.

16.10.2018 12:22

Powiem tyle dla mnie najważniejsze jest żeby kasa się zgadzała. Tu jak na razie mi się zgadza choć pracuję dopiero trzeci miesiąc. Na razie nie mam na co narzekać.
    Marcin

15.10.2018 08:24

Zapewnili bezpłatny nocleg, zwrócili pieniądze za paliwo, zaliczki co tydzień do pierwszej wypłaty no i oczywiście wypłata na czas. Nie wiem jak można by narzekać. Ja pracuję z nimi już 4 miesiąc i nie mogę złego słowa powiedzieć. Nie jest to moja pierwsza praca w Niemczech także mam porównanie. Tutaj wszystko załatwili, o nic się nie musiałem martwić. Polecam

06.08.2018 17:12

Praca ok płacą w terminie Papiery dziadostwo Żadnego zusu itd
    Podpowiadacz

07.08.2018 10:51

Maja ZUS ale trzeba zrobic przynajmniej miesiąc.
    Grzesiek

26.06.2018 11:29

W zeszłym roku jechałem do Inserv z myślą, że jadę tylko miesiąc lub dwa żeby trochę gotówki na szybko zarobić, ale po tym czasie stwierdziłem, że nie ma sensu odchodzić skoro firma okazała się być fer. Dzięki nim wyszedłem z długów raz na zawsze. Dziękuję

Zostaw merytoryczną opinię o InServ