4.8/5

• Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o InServ

Opinie o InServ Poznań

Nie przegap nowości o InServ!

Zych

07.09.2020 15:36

Nie ma nic za darmo a widziałem wielu co to mysleli że pojadą i dostaną wypłatę w Euro za udawanie ze pracuja. Ja akurat miałem fajną brygadę i po miesiącuy udalo nm się wynegocjować podwyżkę. Więc mogę polecić!
    Kasiek

15.08.2020 08:32

Hej, mam wyjechać 1 raz z agencją i w końcu wybrałam hotistin. Mam nadzieję, że jak będzie git potem dogadam się z pracodawcą i będę pracować bez pośredników. Ale do tego czasu mam nadzieję, że nie wtopiłam??? Najważniejsze czy są wypłacalni, czy zwracają koszty dojazdu (w moim wypadku bardzo wysokie), jak kwatery, no i czy płacą uczciwie? Jak potem z rozliczeniem się z podatku z takiej umowy? Wiem, dużo pytań. Ktoś może coś wie?
    Macias

02.09.2020 15:22

Też się bałem tego dojazdy. Szwecja to jednak nie Niemcy czy nawet Holandia ;) U mnie jednak poszło jak należy, kasa do mnie wrociła. Wypłatę tez miałem na czas (byłem jako pomoc szefa kuchni). A podatek płacisz normalnie, dostajesz PIT jak z każdej innej pracy w Polsce i na tej podstawie się rozliczasz. Powodzenia!

28.08.2020 21:48

Witam, czy ktoś pracuje przy wykończeniach i może podzielić się jakie warunki i jak z pracą?
    Majkel

02.09.2020 10:36

Byłem z kolegą na wykończeniach na początku wakacji. Po dwóch tygodniach zabrakło pracy, więc agencja od razu przeniosła nas na inną budowę. Także wszysko ogarnęli i nie byliśmy stratni ani euro. Warunki jak wszedzie - bez ananasów i szampana. Grunt że hajs się zgadza i nie traktowali nas jak pracowników 2-giuej kategori.
    Szlumikk

17.08.2020 13:07

Może nie płacą kokosów lae za to uczcuoiwe i na czas.
    Ewa

15.08.2020 16:32

Jeszcze nie mogę się wypowiedzieć na temat firmy ,bo od miesiąca czekam na odpowiedz,ale według większości wypowiadających się firma jest Ok ????
    Ewa

16.08.2020 10:36

Jest ok (miało być potwierdzeniem a nie pytaniem) jak pokazuje w mojej opinii
    GosiaK

12.08.2020 09:45

Pierwsze dni kiepskie, słaby nocleg i trudny kontakt z przełożonym. 2-3 dni i agencja załatwiła przeniesienie i wszystko poszło już fajnie. Dobre pieniądze, jasne zasady. Czuła, że paniom w Polsce naprawdę zależy na pracowniku. To fajne, daje pewność siebie i chęć do pracy. Nie chcę nikomu pisać na złość ale muszę przyznać, że nie raz widziałam jak jeden czy drugi "udawał że pracuje" i potem narzekał że wypłatę mu obcinają. Ale tak już bywa. Grunt to nie oglądać się na innych i robić swoje. Wtedy wyjazd do pracy to właściwie czysta przyjemność, bo Szwedzi potrafią decenić pracownikka. Pozdrawiam :)
    ANIA

05.08.2020 15:29

Dzień dobry, czy spotkał się ktoś z państwa z taka sytuacja że w biurze podpisał umowę na 12 euro A po przyjeździe do Niemiec dostał aneks na 10 euro ( praca dotyczy układania kostki brukowej )
    Jerzy

15.07.2020 11:08

Trzy miesiące na wykończeniach - pod Berlinem wiec blizutko domu. Między ludźmi różnie - z jednymi lepiej innymi gorzej. Ale pojechałem tam zarobić i to się w pelni udało.
    Karolina

02.07.2020 12:15

Witam, czy agencja wywiązuje się z wszystkich zapewnień i jest godna zaufania?
    Aneta

09.07.2020 15:41

Byłam, sprawdziłam. Mogę polecić jako pomoc kuchenna. Mieliśmy małe problemy na początku żeby się dogadać (słabo znam angielski) ale przydzielili mnie na zmianę z kucharzem z Polski i już poszło z górki.
    Ada

13.07.2020 12:31

Oj tak, polecam! Czasem trzeba długo czekać na zlecenie, ale bardzo lubię z nimi wyjeżdżać. No i Szwecja - piękny kraj!
    Martuśka

10.07.2020 21:51

Witam, pracował ktoś może jako kelner/kelnerka lub pokojówka w Szwecji? Chodzi mi o firmę InServ. Zastanawiamy się z przyjaciółka czy jechać. Od razu pytanie ile godzin się pracuje na tych stanowiskach i czy można zjeżdżać do polski
    EddieQuest

10.07.2020 18:18

Witam, był ktoś może w Szwecji na kelnerce lub pokojowce? Chce jechać z koleżanka na kilka miesięcy z ta firma. Czy od razu mógłby ktoś powiedzieć ile się tam pracuje na takich stanowiskach i czy można zjeżdżać do polski chociaż co dwa miesiace?
    Przemoo

07.07.2020 10:36

Trafilem na nich jak straciłem pracę przez koronę. W tydziseń dostałem wyjazd na pomocnika brukarza. Czekam na przejazd na samodzielne stanowisko ale i tak fajnie udało sie uniknąć bezrobocia!
    Adrian

08.06.2020 21:10

Cześć. Mam pytanie. Cz pracował ktos moze dla firmy InServ Sp. z o.o. Sp. A konkretnie HOTISTIN. Wybieram sie do Sztokcholmu z tą agencja. Moze ktos slyszal opinie lub wspolpracowal z ta Agencją?
    Natka

22.06.2020 15:20

U mnie na dzień dobry był fatalny nocleg, jak schowek na miotły. Ale po interwencji pań z Hotistinu na drugi dzień miałam już normalny pokój z własną łazienką. Reszta kontraktu przebiegła bez zarzutu1
    Berek

06.07.2020 17:57

jak najbardziej polecam firmę.

Oferty pracy - InServ

Praca fizyczna / produkcja prefabrykatów - praca w Niemczech

Germersheim

16 - 17 EUR / h

Praca w Niemczech dla elektryków (m/k)

Lohne

22 - 23 EUR / h

Praca w Niemczech - płytkarz (m/k)

Oberhausen

Praca za granicą - malowanie

Hamberge

17 - 18 EUR / h

30.06.2020 14:00

Na poczatek wysłali mnie do miejsca gdzie był (usunięte przez administratora) brygadzista. chciałem po tygodniu rzucić papierami. Kazali mi poczekać 3 dni i znaleźli nową budowę. Po tej akcji wszystko jest ok, kasa na czas. Więc szacunek dla pań z biura za szybką reakcje.
    Brukarz

18.06.2020 10:38

Ja miałem na odwrót niż niektórzy tu piszom -, dojechał do mnie gość który miał być brukarzem a okazało się, że nie potrafił nawet prosto nawet pół kraweżnika osadzić. I potem narzekał, że niemiec go (usunięte przez administratora) Więc byłbym ostrożny z takimi opiniami. Niestety ludzie czesto kłamią w CV i potem na budowie wszystko wychodzi. co do kasy - u mnie było wszystko na czas, pod warunkiem ze karte pracy wysłałem na czas. Z ubezpieczenia korzystalem raz - jak rozcęłem rękę i poszlo jak należy.
    Marian

22.03.2019 17:43

(usunięte przez administratora) !!!!!!!!!!!!!, CO INNEGO MÓWIĄ . A CO INNEGO JEST W PRACY NA MIEJSCU W NIEMCZECH. NIE POLECAM.....
    Twój Pan

01.03.2020 15:29

Ty to taki głupek Adaś jesteś? Tak?Bo ryja masz jednego i szanuj go .
    Byly pracownik

16.06.2020 10:45

Jedziesz jako pomocnik, Niemiec zdziwiony ! Miał przyjechać fachowiec.(usunięte przez administratora). Do czasu hehe.Ubezpieczenie to jakiś żart. Nie polecam, pamiętajcie ze to agencja pracy !
    Doris

30.05.2020 16:26

Czy jakieś kobiety wyjeżdżały z tą firmą do Szwecji - jako pokojówki , sprzątaczki? Proszę o informację czy warto, czy to solidna firma ?
    Lukasz

10.06.2020 14:12

Długo czekałam aż znajdzie sie dla mnie praca i potem musiałam się szybko decydować na wyjazd. Ale jak już pojechgałam, to było wszystko ok. Praca jako pomoc kuchenna, naprawdę przyjemne dwa miesiące.
    Mariusz

03.03.2020 12:07

Witam. Jestem zainteresowany pracą z Tą firmą. Czy polecacie ja?
    Remi

07.05.2020 09:49

To zależy od konkretnej ofert. Najczęściej wymaganiom komunikatywnegi niemieckiego. Ale są i takie bez języka więc próbuj i pytaj w biurze.
    Kuba

07.05.2020 11:42

U mnie było12 Euor na godzinę.
    Marcel

09.04.2020 17:53

Dlaczego w ogloszeniu jest podane "samozatrudnienie"? Firma ubezpiecza, na jakich warunkach, polskich, niemieckich?
    Matt

21.04.2020 09:41

Musisz mieć działalność polską albo niemiecką gewerbę - pomogą ci założyć bez problemu. Na terenie Niemiec masz normalne ubezpieczenie obowiazujace w calych Niemczech.
    Stan

03.04.2020 15:32

Mam ubezpieczenie i pełen kontakt z opioekunem. To dla mnie mega wazne. pieniadze mam na czas takie jak w umowie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w InServ?

Pablo

30.03.2020 17:05

Nie miałem większych problemów. Jak przyjechałem nocleg nie był gotowy. Po dwóch godzinach opanowali i znlezli mi inny. Reszta kontraktu nez fajerwerków. Kasa na czas, Miałem 12 Euro za godzinę jako brukarz.
    krzysiek-zajda

09.03.2020 15:59

Ile ludzi tyle opinii. Ja powiem tak - to nie był łatwy wyjazd ale tego włąśnie się spodziewałem. Formalności, dokumenty i pieniadze były zgodne z początkowymi ustaleniami. Nie byłem zachwycony z wspłlokatora ale niegdy nie wiesz na jakiego człowieka trafisz. Całość ocenia na cztery gwiazdki. Polecam tym kyórzy naprawdę chcą pracować i zarabiać. Jak ktość chce się obijac i imprezowac to nic z tegp nie będzie.
    KowalMACIEJ

21.02.2020 19:00

Ja długo szukałem i większość zleceń była za marne siano. Oni dali niezłe Euro i niezłe warunki. Baulajtera na miejscu miałem do (usunięte przez administratora) no ale jakoś gościa przetrawiłęm. Zjechalem już do Polski w przyszłym tygodniu już gadamy o kolejnym kontrakcie bo kasa mega mi się przyda
    CzarnyKRIS

24.02.2020 14:13

Potwierdzam. Na miejscu można spotkać różnych zjebów i pijaków. Ale to da się przeżyć. Dla mnie liczyla sie kasa na czas i tak było.
    Józef_k

06.03.2020 12:04

Ja jako brukarz miałem 12 euro na godzine. Spanie za darmo, za pierwszy dojazd tez mi zwrócili. (usunięte przez administratora)całkiem uczciwa kasa. To zależy oczywiście od ilosi godzin ale to ustalasz juz na poczatku. Wiec zanim wyjedziesz bedziesz wiedzial jakich pieniadzy się spodziweać.
    Mocny

02.03.2020 11:36

Trochę sytuacji na minus było. Ale tak jes zawsze. Dla mnie najważniejsze było to, że jak już byłem na kontrakcie i coś się działo zawsze moglem zadzwonić. Jak nie udało się czegos poprawić, to chociaż próbowali wiec ogónie na plus!

31.12.2019 09:51

Czy InServ Sp. z o.o. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
    msal59491

27.02.2020 15:52

Umowy sa na świadczenie usług, albo na firmę jak masz. Dopytaj w biurze o warunki, mi to szybko przez telefon wyjasnili i było tak jak obiecali.
    Robson

26.02.2020 15:55

JA już wrociłe, Ale nie narzekałem na rootę z nimi. Jak miało być, tak było. Najlepsze, że zawse masz kotakt z opiekunem w Polsce. No i zaliczki na pczątek, to jet to

Kontakt - InServ

ul. Murawa 12-18 /E1 61-655 Poznań

Branże: Przygotowanie budowy

ozlu

21.02.2020 23:32

Pracowałem i nie polecam Przedmiotowe traktowanie pracownika. Pani P oschła i ma w (usunięte przez administratora) wszystko co się do niej mówi. Inne są spoko, ale widać ze pod wpływem koleżanki po fachu, jakby zdania swojego nie miały. Wszystkie młode i tak naprawdę nic nie wiedza o życiu. Polecam szefom firmy zatrudnić Panie które wiedza czym jest budowlanka. Bo zadają pytania , a same odpowiedzi nie znają. Niech się chociaż raz na budowę przejada i zobaczą jak się tam zapier...a
    maras47

21.02.2020 08:12

Niektórzy Rodacy naprawdę potrafią robić wjochę na mieszkaniach… Spędziłem na robocie już kilka tygodni i wcale si,e nie dziwie żę im walą kary na kilkadziesiąt euro… No ale cuż, nie każdy ma świadomośćże robota jest od roboty a nie imprezowania
    Przemek

09.01.2020 22:06

Czy firma jest wypłacalna? Co myślicie o ofercie pracy w Szwecji?
    Staszek

04.02.2020 16:21

Mi zapłacili na czas. Miałem też zaliczki. W pierwszym miesiącu brałem i potem odcieli mi to z wyplaty. Pojade z nimi jeszcze raz tylko czekam na oferte na niemcy
    sebastianj

14.02.2020 13:29

Z godzinami mozna się dogadać, 160 to chyba minimum. Ważne,że płacą za każde wyrobione godziny. Wic jak masz wiecej to wiecej zarobisz. Ja miałam wypłatę na czas. Musisz ylko pilnować, żeby ci na miejscu podpisywali karte gdzin, bo na tej podstawie dostajesz swoje pieniadze.
    Adam2306

13.02.2020 14:49

Duży plus dla pań na miejscu. Przy podpisywaniu umowy wszystko wyjaśnione u wiadomo czego się na miejscu spodziewać.
    Maciej_Poznan

09.02.2020 15:50

Ode mnie propsy już na początek za ciuchy robocze – nowe i fajnej jakości nie najtanszy chińczyk. Buty robocze nawet dali na start. Oby tak dalej!
    Przemek

09.01.2020 21:21

Witam, czy ktoś jest w stanie powiedzieć coś o pracy w Szwecji na sam początek? Sprzątanie biur. Rzeczywiście jest 160 h pracy + nadgodziny ? Czy firma jest wypłacalna? Z góry dziękuje.
    Były Klient

27.12.2019 11:47

Fatalna firma. Bardzo niskie kompetencje pracowników. Brak kultury osobistej, wiedzy i doświadczenia. Nie polecam.
    frup..

10.11.2019 21:15

Ludzie , wezcie juz nie piszcie ze ta firma jest wogole uczciwa i kazdy ja poleca , bo kazdy kto spedzil jakas czesc swojego zycia za granica wyjezdzajac przez posrednika , wie jak jest !!! ja tych firm przezylem dokladnie 14 z roznego regionu PL, cala jedna teczka umow papierow , mi po nich tylko została. A w kazdej to samo na wariackich papierach wszystko , tylko podpisz i wyp... , reszta pozniej sie bedziemy martwic , a niewiele takich firemek wyplacilo mi miesieczna wyplate zeby sie wszystko zgadzalo. Trzeba bylo wydzwaniac dopytywac sie , meczyc ich, bo inaczej maja cie gdzie ? A widząc te ich ogłoszenia ,, Jestesmy rzetelną profesionalną doswiadczona firma , mamy sztab specjalistow itd. '' Buahhahahahahahaa , myślałem że to JAś Fasola jest najbardziej zabawnym komikiem na świecie a tu zonk heheh... POZIOM USŁUG FIRM HR W CAŁEJ POLSCE TO (usunięte przez administratora).... (usunięte przez administratora)
    Małgosia/baba z biura :)

20.09.2019 18:15

No i będzie pierwsza opinia od baby z biura! Myślę jednak że również przyszli rekruterzy zasługują na to żeby wiedzieć czy warto czy też nie :) Opinia myślę, że pozytywna choć na pewno nie będę slodzić. To nie w moim stylu. Stawiam na uczciwość. Generalnie pracę polecam osobom które chcą rozwijać się w obszarze rekrutacji i nie straszna im praca w branży budowlanej a także opieka nad tymi pracownikami od a do z. Bywa dość wymagająco ale jak wg mnie właśnie to przynosi dużo satysfakcji. Pracy jest dużo, sytuacja codziennie bardzo dynamiczna i czasami działo się tak wiele, że nie zauważałam kiedy nadchodziła godzina 16. Nie można się tam nudzić, codziennie jest pełno wyzwań, szybkie tempo i przygody (czasami naprawdę ciekawe sytuacje, czasem zabawne a niekiedy wzbudzające dreszczyk emocji) Plusy: -myślę że spoko wypłata. Są uczciwe systemy premiowy więc do podstawy można ładnie dorobić nawet będąc jeszcze na okresie próbnym. I to tak realnie. -pieniądze na czas. Niby nie powinno to być w zaletach bo to obowiązek pracodawcy ale wiadomo jak to bywa. Tu chylę czoła za punktualność i dotrzymywanie słowa -były sytuacje kiedy firma pokazała ludzką twarz kiedy potrzebowałam pomocy więc to ogromny plus i też za to dziękuję -po okresie próbnym uczciwa forma zatrudnienia, umowa na czas nieokreślony -narzędzia pracy które spełniały moje oczekiwania- sprawny komputer, nowy smartfon. To istotne bo zdarzało mi się pracować już na tzw złomie. -fajne szkolenia Plus dotyczący z kolei zatrudnianych budowlańców: Czyli to co najbardziej do mnie przemawia to zaangażowanie w sprawy wysyłanych do Niemiec ludzi. Serio myślę, że pracownicy którzy są tam w Niemczech mogą czuć się zaopiekowani. Niejednokrotnie wszyscy w biurze stawali na rzęsach żeby ogarnąć szybko jakąś sprawę związaną z pracownikiem w Niemczech. Ludzie nie pracują w tym biurze na pół gwizdka. Minusy: -na pewno nie jest to praca dla osób wyrazistych, z inicjatywą i samodzielnie myślących. Musisz robić to co ci nakazują i nie ma ale. -nierówne traktowanie (mi wypomniano za mało formalny strój podczas gdy ruda koleżanka (mega sympatyczna żeby nie było) chodzi w trampkach i zwykłych tshirtach) i dawanie nierealnych celów do wykonania (tak moje drogie wystarczy policzyć sobie wszystko w pliku) -z mojej perspektywy sztuczna atmosfera. Sztuczne uśmiechy, zwłaszcza pani N i pani P i niepotrzebne konflikty między działami. Wszyscy z kijami wiadomo gdzie ;) i z prawie żadnym poczuciem humoru. Zwłaszcza odizolowani totalnie właściciele... A może to ja jestem lekko duchem i dziwakiem? :) Podsumowując: idźcie i pracujcie tam bo generalnie myślę, że warto. Stabilne warunki, praca w biurze od poniedziałku do piątku i ciekawe przygody z ludźmi którymi musicie się opiekować :) gdyby ludzie byli troszkę bardziej zdystansowani, pewnie biłabym się o to miejsce.

19.08.2019 17:59

Uważajcie na tę firmę. Ja mam jak najgorsze doświadczenia, nigdy więcej z tą firmą! Uważajcie na gewerbę i na rozliczenia roczne!
    Jarek

07.08.2019 13:23

Chciałem zapytać jak warunki mieszkaniowe czy hotel robotniczy i jedna cb pralka jeden natrysk na 30 chłopa czy mieszkania i po dwóch n.p w pokoju
    BOB MARLEY

24.07.2019 10:15

Bardzo pozytywna współpraca . Jak najbardziej polecam
    muraz

11.07.2019 17:51

2 tyg prAcuje z inserv dostalem zaliczke na kato ogulnie polecam, tszeba karte godzin wyslac na czas bo inaczej panie sie denerwujom. czekam za mojim 70e za polecenie kolegi do pracy. pozdrawiam

07.07.2019 18:57

Nie polecam, zdecydowanie nie polecam. Ostrzegam wszystkich przed tą firmą.

Zostaw merytoryczną opinię o InServ