Motorola

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 141 ocen.

Opinie o Motorola

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Motorola

Santa

Dzien dobry. Czy jest tu ktos kto pracuje w Supply Chain w Motoroli? Moglby ktos napisac cos na temat zadan jakie sie wykonuje, rzucic lekkie swiatlo na oferowane zarobki. Wszelkie opinie mile widziane. Pozdrawiam.

Santa
@Santa 07.12.2017 11:39

Dzieki za opinie, choc po ich przeczytaniu jedyne co wiem, to ze nadal nic nie wiem :) W sumie troche mnie to dziwi, bo forum jest anonimowe, a uchylajac rabka tajemnicy odnosnie zarobkow czy zakresu obowiazkow pomoglibysmy sobie wzajemnie... milego dnia!

Dziękujemy
@Pio Pia 10.02.2018 18:55

Ktoś kto myśli, że informacje pozostawione w sieci są anonimowe - mocno się myli. Namierzyliśmy koleżance Twojej żony, już niebawem za głoszenie nieprawdy sama wyląduje na starych śmieciach albo na śmieciach. Nikt nie może sprzeciwiać się myśli, że w u nas jest najlepiej.

Milenialna

Męczący proces rekrutacyjny. Telefon nr 1, telefon nr 2 (ponoć sprawdzają angielski i skille techniczne), potem zapraszają do siedziby sprawdzać... Angielski i skille techniczne! Pytania przez telefon od Sasa do Lasa, jakaś taka hrowa checklista, z wrażeniem, że non stop usiłują cię złapać na błędzie. (Jakie ma znaczenie dla osoby z 8-letnim doświadczeniem powód wyboru kierunku studiów licencjackich i co jeśli np. był to powód osobisty? I klasyczne "gdzie się widzisz za 10 lat" - jakby człowiek był jakimś jasnowidzącym). Szkoda że nie rekrutują fast trackiem na dniach otwartych, za dużo hrowania, za mało meritum!

Rolnik

O jak dobrze że tu trafiłem, Moto-Rola to chyba firma promująca zmechanizowane rolnictwo. Słyszałem o kilku innowacjach wprowadzonych przez tą firmę z których chciałbym skorzystać, może ktoś będzie w stanie mi pomóc i wyjaśnić na czym dokładnie polegają te opatentowane technologie albo ile kosztowało by ich wykorzystanie. Pierwszą z nich jest opracowana nowa technologia orki - oranie ludźmi - dość przewrotna nazwa ale słyszałem że skuteczna. Kolejna, którą mogę być zainteresowany jest silosowanie zespołu - podobno w wyniku silosowania coś się zwalnia (jakieś miejsce, magazynowe czy cuś, manager słyszałem pokątnie ale ja nie znam angielskiego), przyda się na pewno. Jest jeszcze jedna technika, której absolutnie nie rozumiem jak ona może działać, chodzi o zwalnianie przerostów, podobno z sukcesem wykorzystywane w USA gdzie przerosty osiągają nawet ponad trzydzieści lat, na pewno wiecie o czym piszę chodzi o jakieś przerośnięte struktury, czego na swojej roli też bym sobie nie życzył. Będę bardzo wdzięczny o wszelakie informacje jak mogę wykorzystać te technologie u siebie na mojej roli, bazując na waszych doświadczeniach.

Nat

Czy może ktoś napisać jak wygląda praca w dziale finansów (intercompany)? Przeszłam przez 1-szy etap rekrutacji,ale niestety się dowiedziałam,że pracuje się wg kalendarza amerykańskiego (np. jak polskie święto wypada w okresie zamknięcia miesiąca typu 1,3 maja; 1 listopada to trzeba przyjść do pracy). Trochę mnie to zdziwiło, bo pracowałam w innej firmie międzynarodowej w takim samym dziale i normalnie były szanowane dni wolne w Polsce a nie te klienta. Może jest tu ktoś kto mógłby się więcej wypowiedzieć na ten temat?

pozdr

Udało mi się zaprogramować pralkę na 40st i odwirowywanie - czy mogę aplikować do Motoroli?

też_Motorolanin
@Motorolanin 14.02.2018 19:31

Pralek nie programuję, w Power Poincie nie robię, więc jestem poza konkurencją :-D

Motorolanin
@też_Motorolanin 14.02.2018 20:19

Tak trzymaj! :-)

Julita

Jeżeli zauważyliście, że występuje u Was w firmie mobbing to oczywiście powinniście w tym kierunku podjąć działania. Jednak zanim to zrobicie upewnijcie się na pewno czy w firmie Motorola on występuje. "Zgodnie z art. 94(3)§2 kodeksu pracy, mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. " Czy tego doświadczyliście?

Pietrek

Jestem rekruterem technicznym na stanowiska związane z webdevelopmentem. Angielski kandydatów oceniam w trakcie rozmowy telefonicznej (na rozmowie u nas w ośrodku robi to zwykle manager). Oceniam w skali 1-10. Nie rozmawiałem jeszcze z nikim kogo mógłbym ocenić poniżej 3. I nikogo jeszcze z powodu języka nie dyskwalifikowałem. Jeśli będziecie u nas pracować jest możliwość nauki języka na koszt firmy - w tym roku chyba ten program nie wystartował, lub na własny koszt z native speakerem. Atmosferę w firmie określam na fantastyczną. Można pogadać na luzie nawet z naszym dyrektorem generalnym. Znakomita większość managerów to fantastyczni ludzie. Z drugiej strony nie udało mi się trafić do "złego" zespołu, gdzie atmosfera była niesprzyjająca pracy. Atmosferę w pracy tworzą ludzie, a ci są naprawdę OK. Możecie mi wierzyć - kilka zespołów zwiedziłem. No i jak @Łanda wspomniała wciąż szukamy webdeveloperów. Ciekawe nowe projekty (bardzo mało lub nawet brak, legacy kodu, nowoczesne technologie i w ogóle sam miód i orzeszki. Ja polecam.

DOUBT
@Pietrek 24.05.2016 16:16

Jak jest z tymi technologiami w webdeveloperce? Bo wczoraj pojawił się wpis ze jednak nie jest tak kolorowo jak jest to opisane tutaj?

Motorolanin
@Kaska 25.05.2016 12:45

Czy w wymaganiach do stanowiska na ktore aplikowalas byla znajmosc jezyka angielskiego?

Sprechen Sie Deutsch?

A czy motorola oferuje jakieś kursy doszkalające z języków obcych, np. Niemiecki?

Pietrek
@Sprechen Sie Deutsch? 23.12.2017 19:57

Nie wiem jak w finansach. Dla inżynierów tylko angielski i polski.

Pietrek
@Sprechen Sie Deutsch? 23.12.2017 19:57

Dzisiaj widziałem w kuchni w budynku FOC ogłoszenie o nauce niemieckiego. Nie wiem jakie były warunki.

Korpoludek

Jeżeli szukacie elokwentnego i wyrafinowanego mobbingu to Motorola chętnie otworzy przed wami swoje wrota, każdego kto tego nie doświadczył i ma ochotę - zapraszamy. Szukamy bardzo ambitnych pozwalających się wykorzystywać młodych ludzi. Wykorzystujemy tu do motywacji mobbing pionowy i poziomy, dodatkowe atuty naszych projektów to Crunching i projekty typu Death March. Gdyby komukolwiek brakowało wrażeń to naszym atutem jest wdrożony proces zarządzania projektami SAFE co aktualnie w skrócie znaczy, że nikt nie wie co będzie robił za trzy miesiące i w jakim zespole się znajdzie. Chętnie przyjmiemy też ludzi, którzy chcą oddać swoją krew, mamy tu akcje Moto Krwinka, wierzę że jeżeli będziecie chętni oddać nerkę lub wątrobę też uda się takie dary spożytkować.

Faith
@Motorolanin 21.01.2018 13:25

Motorolanin, ciekawe jest to, ze w większości to postawa jaka prezentuje Polski mgmt. Pracowałem z różnymi ludźmi jak i Wy z reszta bo to sa przecież międzynarodowe firmy i nie spotkałem się z takim podejściem jaki prezentuje Polska elita. „Pszypadek?” Nie sadze. No ale cóż, taka mentalność. Czasami warto walczyć potem człowiek przynajmniej nie ma żalu, ze popuścił głupiemu. Ale z drugiej strony, mądry głupiemu ustępuje...Kto szuka znajdzie miejsce dla siebie wśród normalnych ludzi.

też_Motorolanin
@Motorolanin 21.01.2018 13:25

"Właściwie działający management"? To nie w Motoroli w Krakowie. Znam dwa przypadki mobbingu, gdzie NIKT, absolutnie nikt nie przyłożył ręki do rozwiązania problemu, włącznie z managerem departamentu i szefową HR, którą interesuje tylko to, by mieć święty spokój w swojej "komfort zonie", w której żyje już kilkanaście lat. W efekcie dwóch pracowników musiało się zwolnić.

Julita

@justInCase widzę, że ten urlop to ważna dla Ciebie sprawa. Ale jak Ci odpisał @misio-pysio może Ci się poszczęścić i w nowej pracy też nie będziesz miał problemów, ale jak widzisz często to w życiu tak jest, że zależy na jakiego człowieka trafisz.

justInCase

Cześć, a jak wygląda sprawa urlopów? Muszą być zaplanowane z dużym wyprzedzeniem? Często zdarzają się odmowy? pytam, bo w obecnej firmie nie ma z tym najmniejszego problemu, chce urlop na tydzień to nawet dzień wcześniej idę i mam, nie ma nawet problemów z tymi obleganymi terminami jak między świętami czy majówkami, a to dość ważny aspekt.

misio-pysio
@justInCase 02.01.2018 08:23

Ja akurat nie miałem z tym nigdy problemów, ale wszystko zależy od fazy projektu, w jakim jesteś i od managera.

Crossroads

A jak wygląda sprawa z instrucional desiger / content developer? Na jakie zarobki można liczyć na początek? Czy w ogóle ktoś się orentuje w tym temacie?

Pietrek
@Crossroads 27.12.2017 16:21

Widełki są takie same na wszystkich stanowiskach inżynierskich. Wcześniej już były podawane.

Dzięki za info
@Pietrek 28.12.2017 15:30

Nie wiedziałem, że to stanowisko zalicza się do tej kategorii.

Julita

@czerwony mak to może w takiej sytuacji warto firmie Motorola o sobie przypomnieć? @misio-pysio podejrzewam, że tak samo duża część firm tego nie robi, bo jak wcześniej napisałam to nie jest obowiązek.

Studying4FutureJobAtMotorola

A czy jest gdzieś na internecie strona z opisem produktów/usług oferowanych przez motorolę? Pytam się, gdyż w jednej ofercie taka wiedza jest wymagana.

Pietrek
@Studying4FutureJobAtMotorola 23.12.2017 14:41

Opis wszystkich produktów i usług znajdziesz na stronie głównej Motoroli: www.motorolasolutions.com Ponadto możesz zerknąć na Wikipedię pod hasłami Astro i Dimetra oraz wszystko co się z tymi hasłami wiąże a zwłaszcza APCO25. I raczej wybierz wersję angielską Wiki.

Confirmation Required

Z tego co wyczytałem wynika, iż młodszy programista/inżynier zarabia 4 tys. netto. Czy ktoś może to potwierdzić?

mchal
@Confirmation Required 23.12.2017 14:19

Na stazu przez pierwszy rok sa 4 tys ale brutto (UoP) czyli ok 3 tys netto.

Kandydat chyba

Podbijam @Pietrek w porzednich wpisach wspominałeś o dziale webdev, możesz powiedzieć o nim coś więcej? Czy jest szansa pracy tam z obecnymi topowymi technologiami? Kojarzysz może jaka tam panuje atmosfera? No i co z tym mobingiem, bo też zasiało to wątpliwości.

Pietrek
@Pietrek 21.12.2017 20:06

Aha, jeszcze coś... Nie pracuję w SAFE :P Dziecko szczęścia normalnie.

misio-pysio
@Pietrek 21.12.2017 20:06

Tak, jesteś szczęściarzem. Twój przykład jest niereprezentatywny. Piszesz tak, jak gość, co fuksem trafił "szóstkę" w Totka i mówi innym "wy też wygracie, na pewno, może już nawet w tym tygodniu".

Answer seeker

A czy istnieje możliwość przeniesienia do innego oddziału/stanowiska w przyszłości? Powiedzmy, że na obecnym stanowisku ma się styczność z fron-endowymi rozwiązaniani + dodatkowo poszerza się więdzę w tym zakresie w wolnym czasie. Czy firma udostępnia jakieś szkolenia albo wskazówki dla ludzi chcących pogłebiać wiedzę programistyną w tym zakresie?

Answer seeker
@Pietrek 19.12.2017 20:09

Dzięki za odpowiedź, ale może doprecyzuję, gdyż nie za jasno to opisałem. Czy np. dokumentalista, który w wolnym czasie doszkala się oraz klepie sobie jakieś osobiste projekty, mógłby spróbować przenieść się z czasem na pozycję junior front-deva po uprzedniej wewnętrznej weryfikacji kompetencji?

Pietrek
@Answer seeker 19.12.2017 21:31

Tak, okresowo (chyba co dwa tygodnie) przychodzą mailem wewnętrzne oferty pracy. Kontaktujesz się z osobą wymienioną jako odpowiedzialną za to stanowisko, przeprowadzacie krótką rozmowę którą można nazwać bardzo uproszczoną rekrutacją i kiedy obydwie strony będą zadowolone, jesteś w nowym zespole. Korzystałem z tego i to działa bardzo dobrze.

Julita

@Pietrek bardzo dziękuję Ci za odpowiedź. Rzeczywiście benefity robią ogromne wrażenie. Pod tym względem to jasne, że firma Motorola dba o swoich pracowników. @Justy firmy nie mają zwyczaju informować o negatywnej decyzji i nie możemy od nich tego wymagać, bo nie jest w Polsce to ich obowiązek. Przykro mi, ale tak jest. Zawsze możesz próbować do skutku kontaktować się i pytać jak Ci poszło.

x
@Julita 05.12.2017 12:50

Te motorolowe "super benefity" to teraz stadard w każdej krakowskiej korpo, więc nie ma się czym podniecać.

misio-pysio
@Julita 05.12.2017 12:50

> firmy nie mają zwyczaju informować o negatywnej decyzji i nie możemy od nich tego wymagać, bo nie jest w Polsce to ich obowiązek Bzdura. Mycie się i używanie dezodorantu to też nie jest obowiązek. To kwestia kultury i szacunku dla innych. Niestety w Motoroli "szacunek dla innych" to pojęcie dawno zapomniane i nieużywane. Wiesz, ile krakowskich firm informuje o negatywnym rezultacie rekrutacji? Zdziwiłabyś się!

Ciekawy

Jak wygląda sprawa z wyjazdami zagranicznymi? Czy są one obowiązkowe?

Pietrek
@Ciekawy 19.12.2017 01:11

Nie są obowiązkowe. I zawsze jest na wyjazd chętnych więcej niż możliwości wyjazdu.

Kandydat chyba

@Pietrek w porzednich wpisach wspominałeś o dziale webdev, możesz powiedzieć o nim coś więcej? Czy jest szansa pracy tam z obecnymi topowymi technologiami? Kojarzysz może jaka tam panuje atmosfera? Z góry dzięki :)

joedoe

Mam pytanie, na jakie wynagrodzenie w netto może liczyć Junior Software Engineer (Java) ?

Justy

Szkoda czasu na rekrutację w tej firmie. Przeszłam przez wszystkie etapy i od prawie 3 tygodni zero informacji zwrotnej w postaci telefonu, bądź maila. ZERO! Ogromnie się zawiodłam na Motoroli. Człowiek się stara, uczy, aplikuje, przygotowuje, stresuje rozmowami rekrutacyjnymi, a oni po prostu mają to gdzieś i olewają cię z góry na dół. A wystarczy jeden głupi, 30 sekundowy telefon z jasną odpowiedzą. Tak czy nie. Nie polecam.

2500 €
@Justy 26.10.2017 13:17

Czesc, nie ty pierwsza i nie ostatnia. W ABB tak samo, mozesz poczytac watek. Generalnie kandydatow w PL traktuje sie jak scierwo najgorsze i radze zaczac wysylac CV za granice. Tam przynajmniej zawsze dostajesz maila zwrotnego, odmownego - w PL to jest jeszcze cos nie do pomyslenia.

susi

Czy na stanowisku młodszego księgowego ma się codzinny kontakt z klientami? Czy stawka 3500 brutto jest normą na początek ? z tego co słyszałam taka pensja to już standard w korpo. Jak wygląda rozmowa o co pytają ? Czy ciężko przejść proces rekrutacji? Niech ktoś łaskawie wypowie się na temat tego stanowiska :D

Pietrek

Jestem inżynierem w Motoroli. Premie zależne są od wyniku finansowego firmy oraz zajmowanego stanowiska. Wynik finansowy oraz współczynniki do wzoru do obliczenia premii podawane są w lutym każdego roku. Premia wypłacana jest w kwietniu. W tym roku na stanowisku senior deweloper premia wyniosła ponad 80%. Podwyżka zależna jest od wyników w pracy i jest w stu procentach uznaniowa przez menadżera. Jeśli chodzi o wysokość podwyżki Sky Is The Limit ;) podwyżka nie jest obligatoryjna, jednak trzeba mieć naprawdę złe wyniki żeby nie dostać żadnej. Słyszałem plotki że w tym roku podwyżka miała średnią wysokość 5%.

Pietrek
@Ja 14.10.2017 20:26

Faktycznie nie dopisałem. Mea culpa. 80% miesięcznego wynagrodzenia.

Domyślny
@Ja 14.10.2017 20:26

@Ja - przecież to logiczne, że przeważnie jest premia roczna od jednokrotnego miesięcznego wynagrodzenia. @Pietrek - dzięki za informacje.

Zawiedziona2

Byłam w kwietniu na rozmowie, przeszłam przez 3 etapy rekrutacji i po dziś dzień nie dostałam feedbacku (miał być w przeciągu dwóch tygodni). Niestety, mało profesjonalne podejście do kandydatów; firma pozostawia po sobie nieciekawe wrażenie.

Gikinasmietniki

Pietrek nie jest ci wstyd że pracując w korpo a) jesteś wyrobnikiem którego nie stać na nic więcej poza wykonywaniem odgórnie przydzielonych zadań B) niszczysz polska gospodarkę? Korpo Kraków to syf

Gosc

Hej mam pytanie odnośnie działów finansowych - jakie są przeciętne stawki na stanowisku Team Leadera? I jak wygląda work-life balance w rzeczywistości? Dużo robi się nadgodzin? Z góry dziękuję za odp

Obserwator

Mam uwagę, prosze o opinie. Czy zauwazyliscie, ze praktycznie w kazdej korporacji lacznie z Motorola, tak zwany MENEDZMENT ma bardzo slaba opinie i bardzo wiele osob ma zastrzezenia do tego co robia? Dlaczego nie ma opinii na temat programistki Grazyny, ktora nie wywiazuje sie ze swoich obowiazkow. Czy tez Pani Kasi z administracji, ktora nie potrafi odpowiedziec na zadane pytanie? Zabawna sprawa. Nie ma to jak probowac wydymac swojego rodaka Polaka (ale sie zrymowalo - heheszki)

gumiś
@Pietrek 19.10.2017 11:49

Więc co jest w końcu prawdą, to: " jestem rekruterem" czy może to "Jestem inżynierem w Motoroli" ?????

Pietrek
@gumiś 22.10.2017 21:14

Przede wszystkim jestem inżynierem. Kiedy nasz dział rekrutacji przetrawi wstępnie CVkę kandydata wybiera jednego z doświadczonych i przeszkolonych inżynierów z docelowego departamentu do przeprowadzenia pierwszego (telefonicznego) etapu rekrutacji. Dla webaplikacji (czy to frontend czy backend) trafia mi się czasem ta przyjemność rozmawiać z kandydatami przez telefon. Potem przychodzi drugi etap na który (nadal przez nasz dział rekrutacji) zapraszany jest manager i jeszcze jeden inżynier (zwykle inny niż ten od telefonu) z dużym doświadczeniem i odpowiednio przeszkolony. Ten inżynier ma za zadanie przeprowadzić rozmowę techniczną. Tutaj również możecie na mnie trafić. Tylko tyle i aż tyle. (usunięte przez administratora) Czasem zależnie od kontekstu piszę, że jestem inżynierem, a czasem piszę, że jestem rekruterem TECHNICZNYM. Nigdy nie pisałem, że pracuję w dziale rekrutacji Motoroli czy w HR. Stąd też znam wielu managerów i znam kilku ludzi z HR. I nie widzę jakichkolwiek powodów do wstydu. Za stary jestem żeby się bawić w wymachiwanie szabelką czy rajfurzenie na konto Motoroli. Piszę o tym co jest dla mnie ważne i piszę o tym o co ludzie pytają na rekrutacjach. Nie dlatego, że moja firma mi karze to robić tylko dla tych wszystkich którzy się wahają bądź chcą dowiedzieć czegoś więcej o pracy tutaj.

Zawiedziona

Wzięłam udział w procesie rekrutacji, po rozmowie kwalifikacyjnej w siedzibie miałam otrzymać odpowiedz w przeciagu dwóch tygodni. Minęły ponad dwa tygodnie, napisałam nawet maila do osoby z HR z pytaniem o wyniki procesu rekrutacji...zero odpowiedzi. Przykre, gdyz dotychczas miałam bardzo dobra opinie o tej firmie.

Pietrek
@Zawiedziona 17.10.2017 14:16

Istnieje duże prawdopodobieństwo, że osoba która prowadzi twoją rekrutację jest na zwolnieniu lekarskim. Podaj mi proszę imię swoje i osoby która się z tobą kontaktowała - postaram się pomóc.

Ja
@Pietrek 19.10.2017 18:05

Cieszę się, ze masz taka opinie i doświadczenia. Oby wszędzie i więcej. Jakbyś jeszcze nie obśmiewał ze w innych firmach można zarobić więcej niż w Moto i nie jest to startup - wszystko jest OK. ) Pozdro i Hello. Ps. Mi właśnie płaca więcej ale się nie obrażam o tego seniora. )

Nowa

Większość opinii dotyczy działu IT. Czy wypowie się ktoś z finansów? Jak z godzinami pracy tzn. od której godziny zaczynacie pracę, czy system 8 czy 8,5? Czy możliwa jest praca zdalna? I w końcu jakie sa mniej więcej widełki płac na stanowiskach juniorskich i regular (wiem że to tajemnica poliszynela ale mniej więcej).Dzieki!!

Pietrek
@Nowa 09.10.2017 07:15

Poniżej odpowiedź sympatycznej Ani z działu finansowego. w regulaminie zaczynamy miedzy 8 a 9 ale nie jest to restrykcyjnie przestrzegane, sporo osob przychodzi przed 8 - elastyczne podejscie pracuje po 8 h (- 30 minut na przerwe obiadowa - tak jak w regulaminie) Hmm... jesli chodzi o place to chyba zalezy od dzialu i chyba zmienia sie co roku nie od dzialu - od departamentu jest Order Management, Accounts Receiveable, Account Payable i General Ledger + FP&A praca zdalna - wyjatkowe przypadki za zgoda przelozonego....ale jezeli ktos musi, to nie robi sie z tym probelmu generalnie ( usunięte przez administratora ) zrobil z nami spotkanie i taka 'permanentna' praca z domu nie jest mozliwa ale z placami to Ci nie powiem, bo nie wiem

Julita

@Kaziu, @Pietrek widzę, że głównie wasza rozmowa skupia się na premii w firmie Motorola. A czy możecie powiedzieć coś więcej o innych aspektach pracy w tym miejscu? Czy firma oferuje coś extra dla swoich pracowników, jak np. pakiet medyczny czy kartę multisporta? Takie benefity też wpływają na zainteresowanie potencjalnego pracownika firmą, dlatego warto by o tym też porozmawiać.

Pietrek
@Julita 06.10.2017 12:18

Z tzw. socjalu Motorola oferuje pracownikom - Ubezpieczenie medyczne w Medicover - Multikafeterię (bony, bilety, karty rabatowe) lub Multisport do wyboru - Ubezpieczenie na życie (równowartość dwuletniej wypłaty brutto) ponadto fundusz socjalny dopłaca do różnych "projektów" prowadzonych przez pracowników dla pracowników (jazda konna, wakeboarding, wyjazdy narciarskie...), mikołajek dla dzieci pracowników, zajęcia wakacyjne i w ferie dla dzieci, piknik rodzinny (w okolicach Dnia Dziecka), etc w czasie pracy możesz liczyć na szkolenia on-line (Lynda i podobne) szkolenia wewnętrzne i szkolenia wyjazdowe, wyjazdy na konferencje (również zagraniczne) w czasie pracy można też pracować nad patentami - niektórzy zorganizowali sobie z tego dodatkowe źródło dochodu ;P

asdsfg

Ile mniej więcej procentowo wynoszą roczne podwyżki w Motoroli na stanowiskach inżynierskich?

Julita

Motorola poszukuje aktualnie pracowników na stanowiska: Order Validation Specialist (Mixed shift) i Junior Receivables Specialist with French (2nd shift) (http://www.gowork.pl/praca/motorola;pr). Czy ktoś pracuje na tych stanowiskach i chciałby powiedzieć jak wygląda praca? Czy są możliwe premie? Każda informacja dla aplikujących może być cenna.

jfa

Jakie są w przybliżeniu widełki płacone na stanowisku Junior Financial Accountant?

exMotek

@Motorolanin, sam dajesz dowód ile ta Motorola jest warta. Wszystkie Twoje posty są pisane w godzinach 9:00 - 17:00, więc wniosek jest prosty - ciekawsze jest dla Ciebie siedzenie na forum gowork niż zadania w pracy :-D

Haters gonna hate
@exMotek 28.08.2017 19:04

Myślę, że wielu wypowiadających się tutaj doceniają feedback Motorolanina i Pietrka, a mogliby to przecież olać. Wiem, że dla mnie był on bardzo pożyteczny :).

exMotek

I jeszcze jedno, panie Motorolanin, ta Wasza "stabilność" to pic na wodę. Firma zapewnia tak oszałamiający rozwój, że po spędzeniu u Was kilku lat człowiekowi ciężko ogarnąć się na rynku pracy, bo okazuje się, że jest 100 lat za Afryką :-D Sam przez to przeszedłem i prawie wszyscy moi kumple, którzy uciekli z tego korpocuda. Budujecie w firmie cudowne komfort zony żyjące własnym życiem i nie mające nic wspólnego z nowoczesną firmą IT.

exMotek
@Motorolanin 28.08.2017 10:33

Nie masz pojęcia jaki ja jestem szczęśliwy :-)) Ale poza wymianą uprzejmości widzę, że nie było Cię stać na podjęcie dyskusji. No bo co tu mówić, Motka teraz wlecze się w ogonie rankingu krakowskich firm IT.

WWW
@Motorolanin 28.08.2017 10:33

Widzę, że taktyka HRów to teraz wyśmiewanie ludzi, którzy odeszli ;) Dobrze wiedzieć, myślałem nad aplikowaniem ale jednak nie warto ;)

Greg1982

Dzien dobry, Czy ktos moze napisac cos o nowym dziale Supply Chain? Sadzac po ilosci i tresci ofert dzial ten dopiero sie tworzy, no ale moze ktos cos wie. Chcialbym wrocic do Krakowa z Dublina po 10 - ciu latach i sonduje rynek pracy. W Supply Chain od roku... Przepraszam za brak polskich znakow - taka wersja Windowsa :)

Motorolanin
@Greg1982 15.08.2017 16:22

Tak to nowy dzial, ktory wystartowal 2 lata temu i jest w trakcie silnej rozbudowy, startuj i wracaj :-)

Greg1982
@Motorolanin 17.08.2017 15:35

Dziekuje za odpowiedz. Mam jeszcze umowe do wypelnienia do konca roku z obecnym pracodawca, nastepnie powrot do Krakowa. Na pewno Motorola bedzie jednym z pierwszych miejsc gdzie bede aplikowal. Pozdrawiam.

michal

Witam ile mozna zarobic i jak z grubsza wyglada praca na stanowisku Junior Financial Accountant?

Michau

Stawki - średnia dla seniora w IT w Krakowie to 8-8,5netto. Motorola placi tak jak wyzej podane, czyli jednak sporo mniej, pozdrawiam.

Obiektywny.
@Moto 01.08.2017 09:42

@Michau - 2017-07-27 15:54 8.5 netto to chyba w jakimś startupie, gdzie nie znasz dnia ani godziny zamknięcia całego projektu. Do tego pewnie na umowę B2B bez prawa do płatnego urlopu i chorobowego. Co kto lubi. Szanowni z Moto. Takie widełki obowiązują w mojej obecnej korporacji. Senior ma przeciętnie ponad 8netto, nie jest to żaden startup, powtarzacie się już z tym bo nie pierwszy raz to czytam. Jeśli chodzi o umowę B2B to jest to bardzo powszechna praktyka i nie widze w tym nic negatywnego. Widocznie nie do końca wiecie jakie są zalety i wady takiej umowy, skoro próbujecie to demonizować. Jeszcze w środowisku IT...Skoro osoba na pierwszej rozmowie z rekruterem podaje widełki, które podobno docierają do managera. Potem bierze udział w całym procesie, który trwa ponad miesiąc i wypada świetnie, a na koniec okazuje się ze nie macie od początku takiego budżetu to jesteście po prostu śmieszni. Ale człowiek uczy się całe życie...Przestrzegam specjalistów!

exMotek
@Obiektywny. 25.08.2017 16:05

Hehe :-)) Wysokość (a raczej niskość) płac w Motce jest już powszechnie znana wśród specjalistów w Kraku, dlatego firma ma takie problemy z zatrudnieniem. Idą tam tylko ludzie z Ericssona, dla których 8000pln to szczyt marzeń. Pozdrawiam panią szefową HR (K.R.) i jej dobre samopoczucie :-))))

Corporate-Employee

Junior - 77 517 Regular - 97 600 Senior - 116 283 Potwierdzam stawki (ogolnie to troche marne, poniżek 7knetto dla seniora, smiech) poza tym zawracają głowę ludziom, na których ich nie stać. Zamiast od razu poinformować, ze nie ma takiego budżetu. Polecam pytać na samym początku czy akceptują warunki bo inaczej strata czasu. Pozdrawiam!

Julita

Ostatnio pojawiło się sporo ofert pracy od firmy Motorola. Czy ktoś może napisać coś o tym, jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna? Jakich pytań można się spodziewać? @J Czy uzyskałeś odpowiedź na temat wyników rekrutacji w której brałeś udział? Jak oceniasz rozmowę przeprowadzoną w firmie Motorola?

J
@Julita 19.07.2017 13:46

Julita - pytania sa zapewne adekwatne do stanowiska. Tak bylo w moim przypadku. Rozmowa byla mila i przyjemna. Spotkanie w siedzibie to samo, nie mam nic do zarzucenia. Ale to jak wszedzie, zalezy na kogo sie trafi. Poczytaj sobie prosze opinie o innych korpo, wyciagniesz wspolny mianownik. Wynikow rekrutacji jeszcze nie ma, jestem przyzwyczajony do szybkich odpowiedzi, a tu leca kolejne tygodnie. Natomiast to moje subiektywne zdanie. Pozdrawiam.

J

Zadaj najpierw pytanie, czy odpowiedz na temat wynikow rekrutacji dostaniesz po miesiacu, po 6ciu czy wcale. Super predki proces.

Hello Moto

Czy ktoś orientuje się jakie są widełki płacowe jako content developer/instructional designer. Jest to wciąż dosyć niszowa branża w Polsce tudzież zastanawiam się czy warto podszkolić się i uzupełnić drobne braki. Byłbym wdzięczny za odpowiedź.

Wystraszona

Witam! Mam pytanie odnośnie stanowiska Junior Receivables Specialist - w najbliższy czwartek mam mieć rozmowę telefoniczną i jestem zdygana odnośnie niej.. Ma być przeprowadzona po polsku, angielsku i mam dostać pytanie po hebrajsku na znajomość języka - tego się boję najbardziej, bo hebrajskiego uczyłam się już jakiś czas temu, podstawy znam jako tako, do biegłego mówcy mi daleko;p czego się mogę spodziewać, jakich pytań? Liczę, że przynajmniej będą mówić wyraźnie, bo babka, która dzwoniła do mnie, wyrażała się w sposób niezrozumiały, początkowo nawet nie zrozumiałam, z jakiej firmy dzwoni..

Kargul
@Wystraszona 12.07.2017 00:15

Na rozmowach przez telefon zawsze są podstawy, nikt nie każe referować Pana Tadeusza. Coś o doświadczeniu, dlaczego aplikowałaś na to stanowisko, co Cię motywuje, Twoje mocne słabe cechy itp. Typowe rozmowy HR. A jeżeli mówi jak bambus z kawałkiem kija w ustach to poproś, czy mogła by mówić głośniej i wyraźniej ponieważ nie nie słyszysz i nie rozumiesz.

???

Będziecie jeszcze robić Akademię Motoroli ? Jeśli tak to kiedy i jakich języków ?

Daroks
@??? 04.07.2017 20:24

Jeżeli liczysz na odpowiedź z HR lub kogokolwiek z Motoroli to się przeliczysz. A jeżeli już będzie akademia to wezmą tylko i wyłącznie osoby potrafiące programować na poziomie juniorskim i w ramach akademii zrobią im miesięczne bezpłatne przygotowanie do pracy, które powinni przeprowadzić odpłatnie w ramach pracy po podpisaniu umowy....

Motorolanin
@??? 04.07.2017 20:24

Nie planujemy teraz nowych edycji, jak tylko przyjdzie nam to do glowy to info bedzie na naszym fejscie

byłyMotek

Firma z mocno niejasnymi zasadami zatrudniania, z wszechpanującym kolesiostwem. Krakowski management siedzący od lat na jednych stołkach oderwany od rzeczywistości. Płace poniżej krakowskiego rynku. Pracowałem w Motce kilka lat i szczęśliwy jestem, że mogę o tym mówić już w czasie przeszłym.

Bulba
@byłyMotek 03.07.2017 00:01

Hehe ciekawe ze wytrzymales zagryzajac zeby przez pare lat jak piszesz, i pewnie teraz z duma wpisujesz sobie do CV prace w motce, czyzbym sie mylil? :-)

Zainteresowany

Hello Moto. Widzialem widelki finansowe wyzej, stanowisko techniczne, wierze, ze w dalszym ciagu obowiazujace (widelki, chociaz stanowisko tez ;)). Wiem, ze z Moto tez ktos tu zaglada. Mozecie mi powiedziec prosze czy w zwiazku z podrozami mozna liczyc na cos wiecej i jaki jest Wasz punkt widzenia w tej sprawie? Procent podrozy to 25... Dzieki i pozdrawiam.

Pietrek
@Zainteresowany 21.06.2017 18:50

W związku z podróżą należą się diety. Ich wysokość zależy od kraju do którego się podróżuje. Dieta którą płaci Motorola jest znacznie wyższa od "urzędowej".

AgaMillar

Widzialam u Was ciekawe ogloszenie na Scrum Mastera. Niestety nie mieszkam w PL. Czy istnieje mozliwosc przeprowadzenia wszystkich etapow rekrutacji zdalnie? O jakich widelkach placowych moge myslec? Pozdrawiam

Pietrek
@AgaMillar 20.06.2017 23:47

Tak, można przeprowadzić zdalną rekrutację. Widełki są takie jak dla inżynierów.

blackout

Cześć, możecie mi powiedzieć, jakie są godziny pracy w Motoroli? Czy jest niewliczana przerwa na lunch? Zdecydowanie lubię kondensować pracę w pracy (a przerwę i czas na swoje pasje mieć potem, bez sjest), a wiele korporacji zmusza pracowników do takiej niezbyt produktywnej przerwy :(. Jak jest w Motoroli? Chętnie dowiem się też, czy godzina rozpoczęcia pracy jest elastyczna i czy jest opcja home office. Dzięki!

Pietrek
@blackout 27.05.2017 13:31

8 godzin w tym przerwa na lunch. Regulamin pracy mówi, że należy przyjść pomiędzy 8 a 10. W szczególnych przypadkach można uzgodnić z managerem inne godziny pracy. Praca zdalna jest możliwa po uzgodnieniu z managerem, jednak to mogą być sporadyczne sytuacje a nie stały sposób pracy.

Haerówka

Podbijam ostatnie zapytanie- jak wyglądają szanse na pracę w dziale HR lub PR w Waszej firmie? Czego można się spodziewać?

x
@Haerówka 14.05.2017 15:02

W dziale HR można spodziewać się legendarnej już szefowej. Gorąco odradzam!

Zostaw opinię o Motorola - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Motorola