Motorola

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 147 ocen.

Motorola
3 147 6 1

Opinie o Motorola

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Patryk

Słyszałem, że firma ma dobra opinię, warto starać się?

LenSmierdzacy
@Motorolanin 17.08.2018 10:59

Bo 90% zespołów pozoruje że coś robi a tak naprawdę fb/yt i wykop cały dzień

Pietrek

Jestem rekruterem technicznym na stanowiska związane z webdevelopmentem. Angielski kandydatów oceniam w trakcie rozmowy telefonicznej (na rozmowie u nas w ośrodku robi to zwykle manager). Oceniam w skali 1-10. Nie rozmawiałem jeszcze z nikim kogo mógłbym ocenić poniżej 3. I nikogo jeszcze z powodu języka nie dyskwalifikowałem. Jeśli będziecie u nas pracować jest możliwość nauki języka na koszt firmy - w tym roku chyba ten program nie wystartował, lub na własny koszt z native speakerem. Atmosferę w firmie określam na fantastyczną. Można pogadać na luzie nawet z naszym dyrektorem generalnym. Znakomita większość managerów to fantastyczni ludzie. Z drugiej strony nie udało mi się trafić do "złego" zespołu, gdzie atmosfera była niesprzyjająca pracy. Atmosferę w pracy tworzą ludzie, a ci są naprawdę OK. Możecie mi wierzyć - kilka zespołów zwiedziłem. No i jak @Łanda wspomniała wciąż szukamy webdeveloperów. Ciekawe nowe projekty (bardzo mało lub nawet brak, legacy kodu, nowoczesne technologie i w ogóle sam miód i orzeszki. Ja polecam.

Motorolanin
@Trolololo 31.07.2018 09:35

Bo widzisz czasami jest tak ze zanim sie cos odpowie to trzeba dopytac aby odpowiedz byla udzielona ze zrozumieniem. To sie nazywa rozmowa. Wyjasnie Ci dlaczego zadalem to pytanie: jesli w ogloszeniu o prace bylo wyrazie zaznaczone ze znajomosc jezyka angielskiego byla wymagana to odmowa rozmowy w jezyku angielskim na interview dyskwalifikuje kandydata od razu i nie ma senu dalej prowadzic tej rozmowy. Natomiast jesli nie bylo takiego wymogu (w co absolutnie nie wierze to bo firma amerykancka i jezyk angielski jest podstawowym jezykiem komunikacji w rozmowach z innymi osrodkami w swiecie) to oczywiscie zadzanie rozmowy w tym jezyku bylo nie na miejscu. No wiec jak bylo?...

Pytajacy

Po przekazaniu informacji o pozytywnej rekrutacji i akceptacji warunkow, nie jest podpisywany list intencyjny, a umowa dopiero w 1 dniu pracy, co przy 3 mies. wypowiedzeniu daje duzo niepewnosci zuwagi na dlugi czas, czy zdazylo sie nie podpisac umowy o prace przez Motorole mimo, ze taka wola poczotkowo byla wyrazona przez firme?

Motorolanin
@Jatoja2 12.08.2018 15:13

Czy ja Cie obrazam swoim wpisem tak jak Ty to robisz? A co Ty o mnie wiesz ze wyrazasz na moj temat swoje opinie. Jak chcesz obrazac ludzi to idz na inne fora i tam sie wypowiadaj w tym tonie. To forum ma inne zadanie.

AA

Mój alkoholizm rozpoczął się w Motoroli. Zaraz po studiach, jako ambitna młoda osoba, skuszona tzw. dużymi możliwościami rozwoju, okraszonymi przez marketing tej firmy nieustannie rozbryzgiwanym we wszystkie strony miodem, rozpocząłem tu pracę. Zaczęło się od niewinnych spotkań integracyjnych, zakrapianych piwkami i drineczkami mającymi na celu budowanie dobrych relacji w zespole. Wcześniej w firmie było spokojniej, po kilku latach pracy i awansie byłem na tyle pewny siebie, że zacząłem relaksacyjnie dodatkowo popijać – po pracy, w weekendy. Wtedy alkohol dodawał mi animuszu i pewności siebie, byłem też bardziej kreatywny i energiczny. Wydawało mi się że jestem bardzo cenionym pracownikiem, do momentu aż pojawiły się trudności. Od dłuższego czasu w firmie prowadzona jest nieustanna reorganizacja i restrukturyzacja (globalnie, nie tylko w Krakowie). Destabilizacja, wyznaczania nierealnych celów niemożliwych do zrealizowania, wszechobecne wychwalanie przez kierownictwo zmieniającego się - co raz to nowego - często wykluczających się kierunku rozwoju i zachodzących zmian, bycie popychadłem, szukanie sobie nowego miejsca w nowych strukturach, oraz wiele innych sytuacji stresogennych, doprowadziły to tego, że alkohol był lekiem na stres, pozwalał zapomnieć o kłopotach, o walce o przetrwanie, o próbach pozostania człowiekiem - nie zasobem. Piłem coraz więcej, na co nie zwracałem uwagi. Na szczęście zauważyła to rodzina i zareagowała, nie pozwoliła mi kontynuować tej agonii. Już dwa lata nie piję, nie pracuję w tej firmie i znalazłem nowe miejsce, gdzie pomagam innym, czuję się potrzebny, spełniony i spokojny.

BG
@Moto 13.04.2018 13:21

Pracowalem w wielu firmach i wszedzie widzialem alkoholikow - byly to male i duze firmy.

mateusz

Najbardziej prymitywne jednostki ludzkie kształci AGH EAIGE - czy jak się szczyci ten wasz prestizowy wydział - po którym klepiecie kodzik z błędami w motoroli, bo przez X lat ten (usunięte przez administratora) prestizowy wydział nie potrafił wykształcic ludzi, którzy mogliby stworzyć podobny biznes:) całe IT krakowskie to jeden wielki smietnik Ale do meritum - ludzie po AGH zdolni przede wszystkim do A) PODPIEPRZANIA INNYCH B) KUPIENIA BILETU TRAMWAJOWEGO DO ROBOTY C) KLEPANIA OPROGRAMOWANIA Z BLEDAMI :) ZENADA:)

BG
@mateusz 17.03.2018 20:22

Niesamowite! Chce wyslac syna na studia - jakie polecasz / skonczyles ktore beda ksztalcily swietnie? Gdzie pracujesz - jaka firme polecasz by nie wdepnac - rozumiem, ze pracowales w Moto i wszystko wiesz jak tam jest...

Podejrzany

Byłem swego czasu na rozmowie ws. pracy na stanowisko TSE. Mogę tylko powiedzieć, że to była najgorsza "rozmowa" w moim życiu. Przypominało to przesłuchanie, gdzie "policjant" czytał z kartki, a "świadek" odpowiadał na pytania. Nie polecam tego działu/stanowiska. Omijać szerokim łukiem.

Santa

Dzien dobry. Czy jest tu ktos kto pracuje w Supply Chain w Motoroli? Moglby ktos napisac cos na temat zadan jakie sie wykonuje, rzucic lekkie swiatlo na oferowane zarobki. Wszelkie opinie mile widziane. Pozdrawiam.

Pio Pia
@Dziękujemy 23.02.2018 22:47

Jak widac moze, bo nadal od Was kase ciagnie :-) Pozdrawiam

Zuza

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Motorolanin
@Zuza 23.06.2018 20:58

Podpowiadam: Tak prowadzi. Droga do ofert pracy: pracawmotoroli.pl u gory klikasz "Oferty pracy", na nowo otwartej stronie na dole zakladka "SZUKAJ OFERT PRACY" , w polu Search Location wpisz Krakow, oferty na stanowiska rozwina sie ponizej, milego szukania :-)

AlanMaKota

Pracowalem w Moto kilkanascie lat i postanowilem cos zmienic. Zmienilem zupelnie branze i znowu czuje ze zyje. W Moto bralem udzial w kilku projektach i przeszedlem sciezke od dewelopera do architekta. Na plusy moge zaliczyc: w miare OK wynagrodzenie, dobra atmosfere pracy wsrod profesjonalistow (ludzie z podobnym stazem jak moj), benefity, mialem OK bezpodredniego managera. Na minusy zdecydowanie zaliczylbym: monotonna praca, stare technologie (projekty embedded w ktore firma przestaje inwestowac), bardzo trudny awans powyzej pewnego poziomu, koniecznosc "lansowania sie" i wszechobecna "polityka" (masz wrazenie ze pie*nie glupot wazniejsze jest od pracy nad produktem), gole patentowe (innowacyjnosc na sile, bez wsparcia ze strony firmy w postaci szkolen i czasu na rozwoj), starszy management stawia niejasne cele i ciagle zmieniaja sie struktury. Generalnie ludzie tacy jak ja pamietaja gdy w firmie bylo ponad 60 tys ludzi a teraz jest ok 10. Historia zwalniania i zamykania oddzialow zagranicznych z ktorymi sie wspolpracowalo powoduje ogolnie kiepskie morale.

Ilemoznasluchacglupot

A jeszcze jedno, trzeba bylo przeczytac zanim cos komus podsylasz: "To wprost idealne miejsce dla narcyzów, którzy uważają siebie za najlepszych we wszystkim. Dostanie się do korporacji to dla nich prestiż, powód do zachwytu nad sobą, samouwielbienia i możliwość udowodnienia innym, że jest się tym najlepszym i jedynym. Więc jeśli taki nie jesteś i nie zamierzasz pracować wśród narcystycznych osób, zapomnij o pracy w korporacji. Szukaj zawodu, w którym naprawdę się spełnisz." Nie ma to jak samego siebie zaorac. ;-)

Milenialna

Męczący proces rekrutacyjny. Telefon nr 1, telefon nr 2 (ponoć sprawdzają angielski i skille techniczne), potem zapraszają do siedziby sprawdzać... Angielski i skille techniczne! Pytania przez telefon od Sasa do Lasa, jakaś taka hrowa checklista, z wrażeniem, że non stop usiłują cię złapać na błędzie. (Jakie ma znaczenie dla osoby z 8-letnim doświadczeniem powód wyboru kierunku studiów licencjackich i co jeśli np. był to powód osobisty? I klasyczne "gdzie się widzisz za 10 lat" - jakby człowiek był jakimś jasnowidzącym). Szkoda że nie rekrutują fast trackiem na dniach otwartych, za dużo hrowania, za mało meritum!

milenialna
@Pietrek 18.05.2018 23:15

Poznawanie w Motoroli? Nah, no raczej nie. Dostałam fajniejszą pracę (to mój punkt widzenia, nie jakieś prawo natury) ;)

Już nie Moto

Info o Moto: Zarobki starych pracowników poniżej średniej krakowskiej w IT Projekty i micromanagement z US na poziomie 100% Krk zagra jak mu US każe, managerowie aby utrzymać krzesła podporządkują się bez słowa Firma dobra na start, albo jak umiesz płynniejsze poruszać się po korporacji to i dla doświadczonych-awans masz pewny Z plusów - jak się dobrze ustawisz z swoim managerem to masz święty spokój, momentami możesz nic nie robić Elastyczny czas pracy

Pietrek
@? 13.06.2018 19:10

W regulaminie pracy masz zapis, że przychodzisz między 7-10, wychodzisz osiem godzin później. Plan taryfowy nie przewiduje darmowych wieczorów i weekendów.

Waldi

Podpowiedzcie czy firma rekrutuje może ?

Pietrek
@Waldi 11.06.2018 11:54

Rekrutuje. Aktualne oferty są dostępne na stronie https://www.pracawmotoroli.pl/

Julita

@Pietrek Koniecznie zajrzyj tutaj: https://www.pracawmotoroli.pl znajdziesz sporą dawkę ofert pracy dla firmy Motorola. Koniecznie podziel się z nami wrażeniami z rozmowy kwalifikacyjnej. Przejrzałam pozostałe zakładki i chciałam zapytać obecnych pracowników co myślicie o stwierdzeniu "W Motoroli otrzymasz wsparcie najzdolniejszych ludzi, a do Twojej dyspozycji będą najlepsze narzędzia i procesy."? Czy faktycznie tak wygląda praca dla tej firmy?

Pietrek
@hehe 07.06.2018 00:05

@korpoludek, @hehe Kilka spraw: - przekazuję SWÓJ punkt widzenia - nie jestem szeregowym inżynierem, przynajmniej ja tak sądzę - nie pracuję dla HRów i nie jestem kontraktorem. Nie dostaję wynagrodzenia/nagród/pochwał/podwyżek/bonów do greenpeper za moje grafomaństwo - z nazwy wymieniłem departamenty które znam i w których polecam pracę - Serwisy i Command Central - przekazuję SWÓJ punkt widzenia - nie wymieniłem i nie wymienię nazw departamentów gdzie pracy nie polecam, znane mi osobiście czy nie znane - nie znam wszystkich departamentów i managerów - macie swoje doświadczenia, świetnie, napiszcie gdzie nie warto aplikować. Już wiemy, że dział HR jest "so so". - chcecie ze mną pogadać w realu, zostawcie swoje namiary w kopercie opisanej "Pietrek" na portierni w B - MotoBelfer działa na ile Małopolska Chmura Edukacyjna pozwala i na ile uczestnicy programu mają zdrowie z MChE walczyć - przekazuję SWÓJ punkt widzenia

Ciekawy

Długo się czeka na telefon po wysłaniu CV?

beginner

Cześć, czy można przystąpić do rekrutacji o staż (C#, Java) mając skończone studia podyplomowe z inżynierii oprogramowania (posiadam zupełnie inny, techniczny kierunek studiów inżynierskich) czy raczej takie osoby są odrzucane na wstępie? Z góry dziękuje za odpowiedź.

Pietrek
@Wino_Komandos 20.05.2018 13:08

Pracuje u nas wielu kolegów zza miedzy ;) Jeden z nich szacuje, że będzie to kilkadziesiąt osób.

Gutek

Słyszałem , że to dobry pracodawca. Jakieś podpowiedzi przed rozmową?

Pietrek
@Gutek 14.05.2018 18:47

Na jakie stanowisko aplikujesz?

Grzesiek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Pietrek
@Grzesiek 19.04.2018 21:04

Tutaj są wszystkie oferty: https://pracawmotoroli.pl/ Dodatkowo informacje o stażach i takie tam.

Mateusz

Julita 15.03.2018 14:20 @Nat ale zawsze masz opcję wolnych dni, kiedy Amerykanie mają wolne. Tyle znaczycie w świecie polaczky z moto buahha...

Rozważająca

Witam, mam pytania odnośnie stanowiska Junior Accounts Receivable Specialist. Jakie warunki panują w tym dziale ? Jakiego wynagrodzenia można oczekiwać ? I jak wyglądają 2 i trzeci etap rekrutacji, czego się spodziewać ? Pierwszy to telefon więc zapewne jak ktoś tu już pisał - podstawy, standardowe pytania jak w innych korporacjach. Ale jak przebiega drugi i trzeci etap? Jaki poziom? Poziom języka i poziom wiedzy. I jeszcze pytanie o pracę na tym stanowisku na 2nd shift - jak wygląda, czym się różni od zmiany porannej, i ile osób pracuje na 2nd shift (jednocześnie). Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi Pozdrawiam

Mateusz
@Współczucia 13.04.2018 11:36

poza tym czlowieku wez spojrz w lustro i serio , twoje szare komorki , twoja swoboda wypowiedzi pozwalaTYLKO na argument masz problemy z psychika? przeciez to jest na poziomie jakies szkoly podstawoej! smuteczek, ze z takimi ludzmi trzeba na codzien obcowac, zeby cos zarobic.

zawiedziona2

Mój przypadek jest podobny do wielu kolejnych w tym wątku - byłam na rozmowie ponad miesiąc temu. Odpowiedź miałam dostać w ciągu dwóch tygodni, po miesiącu usiłowałam się dodzwonić pod numer, z którego umawiano rozmowę - bezskutecznie, wysłałam też do osoby umawiającej maila, na którego nikt nie odpowiedział.

zawiedziona2
@zawiedziona2 28.03.2018 13:06

[EDIT] pomyłkowo wybrałam nick - Zawiedziona2 poniżej w tym samym wątku i ja (zawiedziona2) to dwie różne osoby.

Nowa

Większość opinii dotyczy działu IT. Czy wypowie się ktoś z finansów? Jak z godzinami pracy tzn. od której godziny zaczynacie pracę, czy system 8 czy 8,5? Czy możliwa jest praca zdalna? I w końcu jakie sa mniej więcej widełki płac na stanowiskach juniorskich i regular (wiem że to tajemnica poliszynela ale mniej więcej).Dzieki!!

yellowgreen
@Nowa 09.10.2017 07:15

A czy można dowiedzieć się czegoś więcej o pracy na stanowiskach 2nd shift ? praca w godzinach US. Jakieś informacje ? chodzi o dział finansowy

mateusz

Hej Giki! Jakie to uczucie skończyć studia iść do jakiejś motokorpo, klepać bzdury dla jakiś łoki toki - bo jest się tanią siłą roboczą?:) Jakie to uczucie podpieprzać kolege z timu, żebrając o awans u amerykańskich bogów Jakie to uczucie brać kredyt na norę na ruczaju, żeby mieć bliżej do roboty?:) Haha, banda prymitywów po agh, uj, których INTELEKTUALNIE nie stać na nic więcej prócz pracy w korpo:)

Julita

@Nat ale zawsze masz opcję wolnych dni, kiedy Amerykanie mają wolne. Może w święta polskie możesz brać urlop jak coś planujesz? Piszecie o mobbingu w firmie Motorola. Czy jesteście pewni, że o to zjawisko chodzi? Jest to przestępstwo i dlatego powinno być pewne, że o to Wam chodzi. Według Art. 943 §3 K.p. jest podstawą odpowiedzialności pracodawcy, daje pracownikowi możliwość dochodzenia zadośćuczynienia pieniężnego od pracodawcy za utratę zdrowia spowodowaną mobbingiem. Przedstawione zadośćuczynienie nie zostało określone w Kodeksie pracy dlatego na podstawie art. 300 K.p. stosuje się odpowiednio przepisy kodeksu cywilnego (art. 445 K.c. oraz art. 444 K.c.). Dodatkowo jeżeli mobbing był przyczyną rozwiązania umowy o pracę, pracownikowi przysługuje prawo dochodzenia od pracodawcy odszkodowania w wysokości nie niższej niż minimalne wynagrodzenie za pracę (art. 943 §4. K.p.) To mieliście na myśli?

Korpoludek

Jeżeli szukacie elokwentnego i wyrafinowanego mobbingu to Motorola chętnie otworzy przed wami swoje wrota, każdego kto tego nie doświadczył i ma ochotę - zapraszamy. Szukamy bardzo ambitnych pozwalających się wykorzystywać młodych ludzi. Wykorzystujemy tu do motywacji mobbing pionowy i poziomy, dodatkowe atuty naszych projektów to Crunching i projekty typu Death March. Gdyby komukolwiek brakowało wrażeń to naszym atutem jest wdrożony proces zarządzania projektami SAFE co aktualnie w skrócie znaczy, że nikt nie wie co będzie robił za trzy miesiące i w jakim zespole się znajdzie. Chętnie przyjmiemy też ludzi, którzy chcą oddać swoją krew, mamy tu akcje Moto Krwinka, wierzę że jeżeli będziecie chętni oddać nerkę lub wątrobę też uda się takie dary spożytkować.

k
@też_Motorolanin 21.01.2018 21:13

napisz cos wiecej czego mobbing dotyczyl bo trudno w to uwierzyc. Wiem ze zwalniano stad juz ludzi za przekroczenie CoC. Poza tym masz ethics line

Justy

Szkoda czasu na rekrutację w tej firmie. Przeszłam przez wszystkie etapy i od prawie 3 tygodni zero informacji zwrotnej w postaci telefonu, bądź maila. ZERO! Ogromnie się zawiodłam na Motoroli. Człowiek się stara, uczy, aplikuje, przygotowuje, stresuje rozmowami rekrutacyjnymi, a oni po prostu mają to gdzieś i olewają cię z góry na dół. A wystarczy jeden głupi, 30 sekundowy telefon z jasną odpowiedzą. Tak czy nie. Nie polecam.

Motorolan
@Justy 26.10.2017 13:17

Dzwon do działu rekrutacji i się upomnij. Mogło gdzieś utknąć, ale zasadą jest że odpowiadamy zawsze z wynikiem rekrutacji.

Zawiedziona2

Byłam w kwietniu na rozmowie, przeszłam przez 3 etapy rekrutacji i po dziś dzień nie dostałam feedbacku (miał być w przeciągu dwóch tygodni). Niestety, mało profesjonalne podejście do kandydatów; firma pozostawia po sobie nieciekawe wrażenie.

Motorolan
@Zawiedziona2 05.11.2017 11:36

Dzwon do działu rekrutacji i się upomnij. Mogło gdzieś utknąć, ale zasadą jest że odpowiadamy zawsze z wynikiem rekrutacji.

Rolnik

O jak dobrze że tu trafiłem, Moto-Rola to chyba firma promująca zmechanizowane rolnictwo. Słyszałem o kilku innowacjach wprowadzonych przez tą firmę z których chciałbym skorzystać, może ktoś będzie w stanie mi pomóc i wyjaśnić na czym dokładnie polegają te opatentowane technologie albo ile kosztowało by ich wykorzystanie. Pierwszą z nich jest opracowana nowa technologia orki - oranie ludźmi - dość przewrotna nazwa ale słyszałem że skuteczna. Kolejna, którą mogę być zainteresowany jest silosowanie zespołu - podobno w wyniku silosowania coś się zwalnia (jakieś miejsce, magazynowe czy cuś, manager słyszałem pokątnie ale ja nie znam angielskiego), przyda się na pewno. Jest jeszcze jedna technika, której absolutnie nie rozumiem jak ona może działać, chodzi o zwalnianie przerostów, podobno z sukcesem wykorzystywane w USA gdzie przerosty osiągają nawet ponad trzydzieści lat, na pewno wiecie o czym piszę chodzi o jakieś przerośnięte struktury, czego na swojej roli też bym sobie nie życzył. Będę bardzo wdzięczny o wszelakie informacje jak mogę wykorzystać te technologie u siebie na mojej roli, bazując na waszych doświadczeniach.

Nat

Czy może ktoś napisać jak wygląda praca w dziale finansów (intercompany)? Przeszłam przez 1-szy etap rekrutacji,ale niestety się dowiedziałam,że pracuje się wg kalendarza amerykańskiego (np. jak polskie święto wypada w okresie zamknięcia miesiąca typu 1,3 maja; 1 listopada to trzeba przyjść do pracy). Trochę mnie to zdziwiło, bo pracowałam w innej firmie międzynarodowej w takim samym dziale i normalnie były szanowane dni wolne w Polsce a nie te klienta. Może jest tu ktoś kto mógłby się więcej wypowiedzieć na ten temat?

Confirmation Required

Z tego co wyczytałem wynika, iż młodszy programista/inżynier zarabia 4 tys. netto. Czy ktoś może to potwierdzić?

mchal
@Confirmation Required 23.12.2017 14:19

Na stazu przez pierwszy rok sa 4 tys ale brutto (UoP) czyli ok 3 tys netto.

pozdr

Udało mi się zaprogramować pralkę na 40st i odwirowywanie - czy mogę aplikować do Motoroli?

Motorolanin
@też_Motorolanin 14.02.2018 20:19

Tak trzymaj! :-)

Zostaw opinię o Motorola - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Motorola