Motorola

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 144 ocen.

Motorola
3144

Opinie o Motorola

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Motorola

beginner

Cześć, czy można przystąpić do rekrutacji o staż (C#, Java) mając skończone studia podyplomowe z inżynierii oprogramowania (posiadam zupełnie inny, techniczny kierunek studiów inżynierskich) czy raczej takie osoby są odrzucane na wstępie? Z góry dziękuje za odpowiedź.

Pietrek
@Wino_Komandos 20.05.2018 13:08

Pracuje u nas wielu kolegów zza miedzy ;) Jeden z nich szacuje, że będzie to kilkadziesiąt osób.

Milenialna

Męczący proces rekrutacyjny. Telefon nr 1, telefon nr 2 (ponoć sprawdzają angielski i skille techniczne), potem zapraszają do siedziby sprawdzać... Angielski i skille techniczne! Pytania przez telefon od Sasa do Lasa, jakaś taka hrowa checklista, z wrażeniem, że non stop usiłują cię złapać na błędzie. (Jakie ma znaczenie dla osoby z 8-letnim doświadczeniem powód wyboru kierunku studiów licencjackich i co jeśli np. był to powód osobisty? I klasyczne "gdzie się widzisz za 10 lat" - jakby człowiek był jakimś jasnowidzącym). Szkoda że nie rekrutują fast trackiem na dniach otwartych, za dużo hrowania, za mało meritum!

Pietrek
@milenialna 02.05.2018 17:40

To zawsze można zmienić ;D

Gutek

Słyszałem , że to dobry pracodawca. Jakieś podpowiedzi przed rozmową?

Pietrek
@Gutek 14.05.2018 18:47

Na jakie stanowisko aplikujesz?

Grzesiek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Pietrek
@Grzesiek 19.04.2018 21:04

Tutaj są wszystkie oferty: https://pracawmotoroli.pl/ Dodatkowo informacje o stażach i takie tam.

Mateusz

Julita 15.03.2018 14:20 @Nat ale zawsze masz opcję wolnych dni, kiedy Amerykanie mają wolne. Tyle znaczycie w świecie polaczky z moto buahha...

Rozważająca

Witam, mam pytania odnośnie stanowiska Junior Accounts Receivable Specialist. Jakie warunki panują w tym dziale ? Jakiego wynagrodzenia można oczekiwać ? I jak wyglądają 2 i trzeci etap rekrutacji, czego się spodziewać ? Pierwszy to telefon więc zapewne jak ktoś tu już pisał - podstawy, standardowe pytania jak w innych korporacjach. Ale jak przebiega drugi i trzeci etap? Jaki poziom? Poziom języka i poziom wiedzy. I jeszcze pytanie o pracę na tym stanowisku na 2nd shift - jak wygląda, czym się różni od zmiany porannej, i ile osób pracuje na 2nd shift (jednocześnie). Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi Pozdrawiam

Mateusz
@Współczucia 13.04.2018 11:36

poza tym czlowieku wez spojrz w lustro i serio , twoje szare komorki , twoja swoboda wypowiedzi pozwalaTYLKO na argument masz problemy z psychika? przeciez to jest na poziomie jakies szkoly podstawoej! smuteczek, ze z takimi ludzmi trzeba na codzien obcowac, zeby cos zarobic.

AA

Mój alkoholizm rozpoczął się w Motoroli. Zaraz po studiach, jako ambitna młoda osoba, skuszona tzw. dużymi możliwościami rozwoju, okraszonymi przez marketing tej firmy nieustannie rozbryzgiwanym we wszystkie strony miodem, rozpocząłem tu pracę. Zaczęło się od niewinnych spotkań integracyjnych, zakrapianych piwkami i drineczkami mającymi na celu budowanie dobrych relacji w zespole. Wcześniej w firmie było spokojniej, po kilku latach pracy i awansie byłem na tyle pewny siebie, że zacząłem relaksacyjnie dodatkowo popijać – po pracy, w weekendy. Wtedy alkohol dodawał mi animuszu i pewności siebie, byłem też bardziej kreatywny i energiczny. Wydawało mi się że jestem bardzo cenionym pracownikiem, do momentu aż pojawiły się trudności. Od dłuższego czasu w firmie prowadzona jest nieustanna reorganizacja i restrukturyzacja (globalnie, nie tylko w Krakowie). Destabilizacja, wyznaczania nierealnych celów niemożliwych do zrealizowania, wszechobecne wychwalanie przez kierownictwo zmieniającego się - co raz to nowego - często wykluczających się kierunku rozwoju i zachodzących zmian, bycie popychadłem, szukanie sobie nowego miejsca w nowych strukturach, oraz wiele innych sytuacji stresogennych, doprowadziły to tego, że alkohol był lekiem na stres, pozwalał zapomnieć o kłopotach, o walce o przetrwanie, o próbach pozostania człowiekiem - nie zasobem. Piłem coraz więcej, na co nie zwracałem uwagi. Na szczęście zauważyła to rodzina i zareagowała, nie pozwoliła mi kontynuować tej agonii. Już dwa lata nie piję, nie pracuję w tej firmie i znalazłem nowe miejsce, gdzie pomagam innym, czuję się potrzebny, spełniony i spokojny.

Moto
@AA 10.04.2018 12:33

Podcięło mi nogi po tym co przeczytałem, AA trzymaj się ! Reorganizacji jest od dłuższego czasu to prawda. Co rok są wyznaczane nowe ambitne cele.... Czy mają one sens to już inna dyskusja. Co dział to inna mniejsza lub większa polityka. Bez apelacyjne zgadzam się z jednym-młodych ambitnych ludzi potrafią wyssać do cna. Jest korporacyjne pranie mózgów.

zawiedziona2

Mój przypadek jest podobny do wielu kolejnych w tym wątku - byłam na rozmowie ponad miesiąc temu. Odpowiedź miałam dostać w ciągu dwóch tygodni, po miesiącu usiłowałam się dodzwonić pod numer, z którego umawiano rozmowę - bezskutecznie, wysłałam też do osoby umawiającej maila, na którego nikt nie odpowiedział.

zawiedziona2
@zawiedziona2 28.03.2018 13:06

[EDIT] pomyłkowo wybrałam nick - Zawiedziona2 poniżej w tym samym wątku i ja (zawiedziona2) to dwie różne osoby.

Nowa

Większość opinii dotyczy działu IT. Czy wypowie się ktoś z finansów? Jak z godzinami pracy tzn. od której godziny zaczynacie pracę, czy system 8 czy 8,5? Czy możliwa jest praca zdalna? I w końcu jakie sa mniej więcej widełki płac na stanowiskach juniorskich i regular (wiem że to tajemnica poliszynela ale mniej więcej).Dzieki!!

yellowgreen
@Nowa 09.10.2017 07:15

A czy można dowiedzieć się czegoś więcej o pracy na stanowiskach 2nd shift ? praca w godzinach US. Jakieś informacje ? chodzi o dział finansowy

mateusz

Najbardziej prymitywne jednostki ludzkie kształci AGH EAIGE - czy jak się szczyci ten wasz prestizowy wydział - po którym klepiecie kodzik z błędami w motoroli, bo przez X lat ten (usunięte przez administratora) prestizowy wydział nie potrafił wykształcic ludzi, którzy mogliby stworzyć podobny biznes:) całe IT krakowskie to jeden wielki smietnik Ale do meritum - ludzie po AGH zdolni przede wszystkim do A) PODPIEPRZANIA INNYCH B) KUPIENIA BILETU TRAMWAJOWEGO DO ROBOTY C) KLEPANIA OPROGRAMOWANIA Z BLEDAMI :) ZENADA:)

mateusz

Hej Giki! Jakie to uczucie skończyć studia iść do jakiejś motokorpo, klepać bzdury dla jakiś łoki toki - bo jest się tanią siłą roboczą?:) Jakie to uczucie podpieprzać kolege z timu, żebrając o awans u amerykańskich bogów Jakie to uczucie brać kredyt na norę na ruczaju, żeby mieć bliżej do roboty?:) Haha, banda prymitywów po agh, uj, których INTELEKTUALNIE nie stać na nic więcej prócz pracy w korpo:)

Julita

@Nat ale zawsze masz opcję wolnych dni, kiedy Amerykanie mają wolne. Może w święta polskie możesz brać urlop jak coś planujesz? Piszecie o mobbingu w firmie Motorola. Czy jesteście pewni, że o to zjawisko chodzi? Jest to przestępstwo i dlatego powinno być pewne, że o to Wam chodzi. Według Art. 943 §3 K.p. jest podstawą odpowiedzialności pracodawcy, daje pracownikowi możliwość dochodzenia zadośćuczynienia pieniężnego od pracodawcy za utratę zdrowia spowodowaną mobbingiem. Przedstawione zadośćuczynienie nie zostało określone w Kodeksie pracy dlatego na podstawie art. 300 K.p. stosuje się odpowiednio przepisy kodeksu cywilnego (art. 445 K.c. oraz art. 444 K.c.). Dodatkowo jeżeli mobbing był przyczyną rozwiązania umowy o pracę, pracownikowi przysługuje prawo dochodzenia od pracodawcy odszkodowania w wysokości nie niższej niż minimalne wynagrodzenie za pracę (art. 943 §4. K.p.) To mieliście na myśli?

Korpoludek

Jeżeli szukacie elokwentnego i wyrafinowanego mobbingu to Motorola chętnie otworzy przed wami swoje wrota, każdego kto tego nie doświadczył i ma ochotę - zapraszamy. Szukamy bardzo ambitnych pozwalających się wykorzystywać młodych ludzi. Wykorzystujemy tu do motywacji mobbing pionowy i poziomy, dodatkowe atuty naszych projektów to Crunching i projekty typu Death March. Gdyby komukolwiek brakowało wrażeń to naszym atutem jest wdrożony proces zarządzania projektami SAFE co aktualnie w skrócie znaczy, że nikt nie wie co będzie robił za trzy miesiące i w jakim zespole się znajdzie. Chętnie przyjmiemy też ludzi, którzy chcą oddać swoją krew, mamy tu akcje Moto Krwinka, wierzę że jeżeli będziecie chętni oddać nerkę lub wątrobę też uda się takie dary spożytkować.

k
@też_Motorolanin 21.01.2018 21:13

napisz cos wiecej czego mobbing dotyczyl bo trudno w to uwierzyc. Wiem ze zwalniano stad juz ludzi za przekroczenie CoC. Poza tym masz ethics line

Justy

Szkoda czasu na rekrutację w tej firmie. Przeszłam przez wszystkie etapy i od prawie 3 tygodni zero informacji zwrotnej w postaci telefonu, bądź maila. ZERO! Ogromnie się zawiodłam na Motoroli. Człowiek się stara, uczy, aplikuje, przygotowuje, stresuje rozmowami rekrutacyjnymi, a oni po prostu mają to gdzieś i olewają cię z góry na dół. A wystarczy jeden głupi, 30 sekundowy telefon z jasną odpowiedzą. Tak czy nie. Nie polecam.

Motorolan
@Justy 26.10.2017 13:17

Dzwon do działu rekrutacji i się upomnij. Mogło gdzieś utknąć, ale zasadą jest że odpowiadamy zawsze z wynikiem rekrutacji.

Zawiedziona2

Byłam w kwietniu na rozmowie, przeszłam przez 3 etapy rekrutacji i po dziś dzień nie dostałam feedbacku (miał być w przeciągu dwóch tygodni). Niestety, mało profesjonalne podejście do kandydatów; firma pozostawia po sobie nieciekawe wrażenie.

Motorolan
@Zawiedziona2 05.11.2017 11:36

Dzwon do działu rekrutacji i się upomnij. Mogło gdzieś utknąć, ale zasadą jest że odpowiadamy zawsze z wynikiem rekrutacji.

Santa

Dzien dobry. Czy jest tu ktos kto pracuje w Supply Chain w Motoroli? Moglby ktos napisac cos na temat zadan jakie sie wykonuje, rzucic lekkie swiatlo na oferowane zarobki. Wszelkie opinie mile widziane. Pozdrawiam.

Dziękujemy
@Pio Pia 10.02.2018 18:55

Ktoś kto myśli, że informacje pozostawione w sieci są anonimowe - mocno się myli. Namierzyliśmy koleżance Twojej żony, już niebawem za głoszenie nieprawdy sama wyląduje na starych śmieciach albo na śmieciach. Nikt nie może sprzeciwiać się myśli, że w u nas jest najlepiej.

Rolnik

O jak dobrze że tu trafiłem, Moto-Rola to chyba firma promująca zmechanizowane rolnictwo. Słyszałem o kilku innowacjach wprowadzonych przez tą firmę z których chciałbym skorzystać, może ktoś będzie w stanie mi pomóc i wyjaśnić na czym dokładnie polegają te opatentowane technologie albo ile kosztowało by ich wykorzystanie. Pierwszą z nich jest opracowana nowa technologia orki - oranie ludźmi - dość przewrotna nazwa ale słyszałem że skuteczna. Kolejna, którą mogę być zainteresowany jest silosowanie zespołu - podobno w wyniku silosowania coś się zwalnia (jakieś miejsce, magazynowe czy cuś, manager słyszałem pokątnie ale ja nie znam angielskiego), przyda się na pewno. Jest jeszcze jedna technika, której absolutnie nie rozumiem jak ona może działać, chodzi o zwalnianie przerostów, podobno z sukcesem wykorzystywane w USA gdzie przerosty osiągają nawet ponad trzydzieści lat, na pewno wiecie o czym piszę chodzi o jakieś przerośnięte struktury, czego na swojej roli też bym sobie nie życzył. Będę bardzo wdzięczny o wszelakie informacje jak mogę wykorzystać te technologie u siebie na mojej roli, bazując na waszych doświadczeniach.

Nat

Czy może ktoś napisać jak wygląda praca w dziale finansów (intercompany)? Przeszłam przez 1-szy etap rekrutacji,ale niestety się dowiedziałam,że pracuje się wg kalendarza amerykańskiego (np. jak polskie święto wypada w okresie zamknięcia miesiąca typu 1,3 maja; 1 listopada to trzeba przyjść do pracy). Trochę mnie to zdziwiło, bo pracowałam w innej firmie międzynarodowej w takim samym dziale i normalnie były szanowane dni wolne w Polsce a nie te klienta. Może jest tu ktoś kto mógłby się więcej wypowiedzieć na ten temat?

Confirmation Required

Z tego co wyczytałem wynika, iż młodszy programista/inżynier zarabia 4 tys. netto. Czy ktoś może to potwierdzić?

mchal
@Confirmation Required 23.12.2017 14:19

Na stazu przez pierwszy rok sa 4 tys ale brutto (UoP) czyli ok 3 tys netto.

pozdr

Udało mi się zaprogramować pralkę na 40st i odwirowywanie - czy mogę aplikować do Motoroli?

Julita

Jeżeli zauważyliście, że występuje u Was w firmie mobbing to oczywiście powinniście w tym kierunku podjąć działania. Jednak zanim to zrobicie upewnijcie się na pewno czy w firmie Motorola on występuje. "Zgodnie z art. 94(3)§2 kodeksu pracy, mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. " Czy tego doświadczyliście?

Pietrek

Jestem rekruterem technicznym na stanowiska związane z webdevelopmentem. Angielski kandydatów oceniam w trakcie rozmowy telefonicznej (na rozmowie u nas w ośrodku robi to zwykle manager). Oceniam w skali 1-10. Nie rozmawiałem jeszcze z nikim kogo mógłbym ocenić poniżej 3. I nikogo jeszcze z powodu języka nie dyskwalifikowałem. Jeśli będziecie u nas pracować jest możliwość nauki języka na koszt firmy - w tym roku chyba ten program nie wystartował, lub na własny koszt z native speakerem. Atmosferę w firmie określam na fantastyczną. Można pogadać na luzie nawet z naszym dyrektorem generalnym. Znakomita większość managerów to fantastyczni ludzie. Z drugiej strony nie udało mi się trafić do "złego" zespołu, gdzie atmosfera była niesprzyjająca pracy. Atmosferę w pracy tworzą ludzie, a ci są naprawdę OK. Możecie mi wierzyć - kilka zespołów zwiedziłem. No i jak @Łanda wspomniała wciąż szukamy webdeveloperów. Ciekawe nowe projekty (bardzo mało lub nawet brak, legacy kodu, nowoczesne technologie i w ogóle sam miód i orzeszki. Ja polecam.

Motorolanin
@Kaska 25.05.2016 12:45

Czy w wymaganiach do stanowiska na ktore aplikowalas byla znajmosc jezyka angielskiego?

Sprechen Sie Deutsch?

A czy motorola oferuje jakieś kursy doszkalające z języków obcych, np. Niemiecki?

Pietrek
@Sprechen Sie Deutsch? 23.12.2017 19:57

Dzisiaj widziałem w kuchni w budynku FOC ogłoszenie o nauce niemieckiego. Nie wiem jakie były warunki.

Julita

@justInCase widzę, że ten urlop to ważna dla Ciebie sprawa. Ale jak Ci odpisał @misio-pysio może Ci się poszczęścić i w nowej pracy też nie będziesz miał problemów, ale jak widzisz często to w życiu tak jest, że zależy na jakiego człowieka trafisz.

justInCase

Cześć, a jak wygląda sprawa urlopów? Muszą być zaplanowane z dużym wyprzedzeniem? Często zdarzają się odmowy? pytam, bo w obecnej firmie nie ma z tym najmniejszego problemu, chce urlop na tydzień to nawet dzień wcześniej idę i mam, nie ma nawet problemów z tymi obleganymi terminami jak między świętami czy majówkami, a to dość ważny aspekt.

misio-pysio
@justInCase 02.01.2018 08:23

Ja akurat nie miałem z tym nigdy problemów, ale wszystko zależy od fazy projektu, w jakim jesteś i od managera.

Crossroads

A jak wygląda sprawa z instrucional desiger / content developer? Na jakie zarobki można liczyć na początek? Czy w ogóle ktoś się orentuje w tym temacie?

Dzięki za info
@Pietrek 28.12.2017 15:30

Nie wiedziałem, że to stanowisko zalicza się do tej kategorii.

Julita

@czerwony mak to może w takiej sytuacji warto firmie Motorola o sobie przypomnieć? @misio-pysio podejrzewam, że tak samo duża część firm tego nie robi, bo jak wcześniej napisałam to nie jest obowiązek.

Studying4FutureJobAtMotorola

A czy jest gdzieś na internecie strona z opisem produktów/usług oferowanych przez motorolę? Pytam się, gdyż w jednej ofercie taka wiedza jest wymagana.

Pietrek
@Studying4FutureJobAtMotorola 23.12.2017 14:41

Opis wszystkich produktów i usług znajdziesz na stronie głównej Motoroli: www.motorolasolutions.com Ponadto możesz zerknąć na Wikipedię pod hasłami Astro i Dimetra oraz wszystko co się z tymi hasłami wiąże a zwłaszcza APCO25. I raczej wybierz wersję angielską Wiki.

Kandydat chyba

Podbijam @Pietrek w porzednich wpisach wspominałeś o dziale webdev, możesz powiedzieć o nim coś więcej? Czy jest szansa pracy tam z obecnymi topowymi technologiami? Kojarzysz może jaka tam panuje atmosfera? No i co z tym mobingiem, bo też zasiało to wątpliwości.

misio-pysio
@Pietrek 21.12.2017 20:06

Tak, jesteś szczęściarzem. Twój przykład jest niereprezentatywny. Piszesz tak, jak gość, co fuksem trafił "szóstkę" w Totka i mówi innym "wy też wygracie, na pewno, może już nawet w tym tygodniu".

Answer seeker

A czy istnieje możliwość przeniesienia do innego oddziału/stanowiska w przyszłości? Powiedzmy, że na obecnym stanowisku ma się styczność z fron-endowymi rozwiązaniani + dodatkowo poszerza się więdzę w tym zakresie w wolnym czasie. Czy firma udostępnia jakieś szkolenia albo wskazówki dla ludzi chcących pogłebiać wiedzę programistyną w tym zakresie?

Pietrek
@Answer seeker 19.12.2017 21:31

Tak, okresowo (chyba co dwa tygodnie) przychodzą mailem wewnętrzne oferty pracy. Kontaktujesz się z osobą wymienioną jako odpowiedzialną za to stanowisko, przeprowadzacie krótką rozmowę którą można nazwać bardzo uproszczoną rekrutacją i kiedy obydwie strony będą zadowolone, jesteś w nowym zespole. Korzystałem z tego i to działa bardzo dobrze.

Zostaw opinię o Motorola - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Motorola