Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Murapol S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-11-21 14:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteś zatrudniony w tej spółce i masz już wyrobione własne zdanie na jej temat? Ciężko jest odnaleźć opinie o firmie Murapol S.A. której siedzibą jest Bielsko-Biała . O ile cokolwiek o niej wiesz podziel się opiniami. Co dobrego a co złego wiesz o tej spółce? Inni z chęcią także o tym poczytają. Ewentualni pracownicy będą ogromnie wdzięczni za opinię przydatną w poznaniu przyszłego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
Mały - 2011-03-10 00:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciebie gościu chyba [usunięte przez moderatora]. Praca tam to istny koszmar, prezes szaleje, wyciska z ludzi wszystkie soki, zmienia ludzi jak rękawiczki, srednia długość pracy w Murapolu to około 3 miesiące, prezes traktuje ludzi jak śmieci, pomiata nimi na każdym kroku. Wejdźcie na fora murapola i sprawdzcie, jaką mają opinie - tragedia - przestrzegam.
zdjecie uzytkownika
Max - 2011-05-28 05:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z przedmowcą - wystarczyło mi spotkanie z Prezesem podczas rozmowy kwalifikacyjnej - nie chciałbym podjąć tam pracy pod żadnym pozorem. Chamstwo - to mało powiedziane. Rozejrzałem sie tez po biurze - ludzie wydają się zestresowani, nikt się nie usmiecha, atmosfera grobowa. A to że ludzie odchodzą, nie dziwię się - oznacza to tyle, że ryba psuje sie od glowy. Ci co jednak zostają - musze byc pokroju Prezesa, inni nie są w stanie przetrwać.
zdjecie uzytkownika
anna - 2011-05-31 01:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też byłam na bezpośrednim spotkaniu z zarządem, przykre wrażenia i doświadczenie. Panowie z milionami w kieszeni i słomą w butach, atmosfera żenująca, brak elementarnej kultury osobistej, pycha i tępa buta, niedopuszczają do swojej świadomości, że czegoś nie wiedzą, a wiedzą nie wiele.. tak to jest jak chamstwo bez szkoły bierze się za kierowanie firmami i ludźmi..Siedziałam godzinę w upale bez szklanki wody, bo tam każdy traktowany jest jak petent, którego najlepiej się pozbyć.. Wystarczy porozmawiać dyskretnie z pracownikami z biura...masakra, szkoda ludzi
zdjecie uzytkownika
zygi - 2012-03-24 23:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anna - 2011-05-31 01:13:40

Też byłam na bezpośrednim spotkaniu z zarządem, przykre wrażenia i doświadczenie. Panowie z milionami w kieszeni i słomą w butach, atmosfera żenująca, brak elementarnej kultury osobistej, pycha i tępa buta, niedopuszczają do swojej świadomości, że czegoś nie wiedzą, a wiedzą nie wiele.. tak to jest jak chamstwo bez szkoły bierze się za kierowanie firmami i ludźmi..Siedziałam godzinę w upale bez szklanki wody, bo tam każdy traktowany jest jak petent, którego najlepiej się pozbyć.. Wystarczy porozmawiać dyskretnie z pracownikami z biura...masakra, szkoda ludzi
godzinę w upale bez wody... hehe
do firmy budowlanej aplikacje składa Pani [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
tom - 2012-03-30 22:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zygi - 2012-03-24 23:28:26

anna - 2011-05-31 01:13:40

Też byłam na bezpośrednim spotkaniu z zarządem, przykre wrażenia i doświadczenie. Panowie z milionami w kieszeni i słomą w butach, atmosfera żenująca, brak elementarnej kultury osobistej, pycha i tępa buta, niedopuszczają do swojej świadomości, że czegoś nie wiedzą, a wiedzą nie wiele.. tak to jest jak chamstwo bez szkoły bierze się za kierowanie firmami i ludźmi..Siedziałam godzinę w upale bez szklanki wody, bo tam każdy traktowany jest jak petent, którego najlepiej się pozbyć.. Wystarczy porozmawiać dyskretnie z pracownikami z biura...masakra, szkoda ludzi
godzinę w upale bez wody... hehe

do firmy budowlanej aplikacje składa Pani [usunięte przez moderatora]..
moze jest ksiegowa albo kadrowa geniuszu ? murpol slynie z doboru kadry co widac po tym poscie ich pracownika - murapol to jest deweloper a nie firma budowlana jak napisales. nawet nie wiesz gdzie pracujesz zreszta
zdjecie uzytkownika
Kserkses - 2012-07-31 16:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną do siedziby spółki w Bielsku Białej na stanowisko kierownika budowy do Warszawy. Oto cały opis warunków zatrudnienie (w nawiasach podaję swoją interpretację).
1) Rozmowa trwa ok. 1 godziny. Pytania przedstawiciela firmy sprawdzające wiedzę potrzebną na stanowisku kierownika budowy i inspektora nadzoru (pytania bez wcześniejszego uprzedzenia i przygotowania kandydata o o technologie, rozwiązania techniczne wraz z rysowaniem rozwiązań, procedury dot. procesu budowlanego, dokumentów niezbędnych w różnych sytuacjach –ok do przejścia dla ludzi z wiedzą i doświadczeniem
2) 2godzina (jak się przejdzie) rozmowa z Prezesem, na której nic konkretnego się nie można dowiedzieć (raczej jaki się wrażenie wywiera – ok akceptowalne), brak decyzji co do zatrudnienia. Umowa o świadczenie usług więc trzeba mieć założoną działalność gospodarczą z możliwością wystawienia faktury VAT. Telefon za kilka dni w piątek, że w poniedziałek proszę przyjechać podpisać umowę i na szkolenie wprowadzające do firmy (na 1 rozmowie Murapol nie wydaje wzoru umowy i nie podaje warunków zatrudnienia, tylko sprawdzenie, czy kandydat się nadaje, możliwość współpracy o działalność gospodarczą i ile kandydat chce netto)
3) 2 wizyta. Dostajemy 3 umowy do podpisania w tym 1 zawiera 2 załączniki do umowy o świadczenie usług :
3a) Umowa o świadczenie usług
3b)Umowa o zakazie konkurencji
3c)Umowa najmu urządzeń
A o to najciekawsze zapisy umowne, które są nienegocjowalne (żadne z warunków umowy nie można negocjować, tylko przyjąć w całości). W nawiasach moja interpretacja.
3a) Paragraf 1Przedmiot umowy: świadczenie przez Zleceniobiorcę usług doradztwa oraz wykonywanie przez Zleceniobiorcę zadań w zakresie ustalonym treścią załącznika, a w nim:
-obowiązki związane z pełnieniem funkcji kierownika budowy określone przez prawo budowlane oraz inne przepisy powszechnie obowiązujące w zakresie organizacji proces
zdjecie uzytkownika
Kserkses - 2012-07-31 16:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3a) Paragraf 1Przedmiot umowy: świadczenie przez Zleceniobiorcę usług doradztwa oraz wykonywanie przez Zleceniobiorcę zadań w zakresie ustalonym treścią załącznika, a w nim:
-obowiązki związane z pełnieniem funkcji kierownika budowy określone przez prawo budowlane oraz inne przepisy powszechnie obowiązujące w zakresie organizacji procesu inwestycyjnego (brak wyszczególnienia jakie, a więc wszystko łącznie z tym co jest w obowiązku inwestora, a jest związane z procesem budowlanym)
-zobowiązanie do pełnienia roli i wykonywania zadań Inspektora Nadzoru (na 1 dużej budowie kierownik, a na innych w innym mieście inspektor na papierze)
-obowiązek uzyskania niezwłocznie opinii i uzgodnień z projektantem w zakresie dokonanych odstępstw od projektu (nie wyszczególnione przez kogo dokonane odstępstwa, projekt przygotowuje inwestor i za błędy projektowe odpowiada on wraz z projektantem), procedura uzyskania projektu zamiennego na budowę spoczywa na kierowniku budowy (nie zgodne z prawem budowlanym ponieważ spoczywa na Inwestorze)
-brak określenia miejsca wykonywania zlecenia (jakiej budowy dotyczy)
Punkt 2 nie podejmowanie działań mogących podważyć dobre imię i wiarygodność Zleceniodawcy (czyli wszystko co on uzna, ponieważ brak zapisów co Zleceniodawca przez to rozumie)
Punkt 5 Zleceniodawca jest obowiązany do przestrzegania procedur i aktów wewnętrznych obowiązujących u Zleceniodawcy a związanych z zawieraniem i wykonywaniem umów z kontrahentami i klientami Zleceniodawcy (kierownik nie ma wglądu do umów, nie przygotowuje ich, regulamin wewnętrzny ani procedury nie zostały przedstawione i są nieznane, ciągle przypominam, że mamy do czynienia z umową zlecenia poza siedzibą spółki)
zdjecie uzytkownika
Kserkses - 2012-07-31 16:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paragraf 4 Zleceniobiorca jest zobowiązany do zachowania w tajemnicy wszelkich informacji (tajemnicy przedsiębiorstwa), czyli wymieniają wszystkie dokumenty jakie kierownik sporządził, zebrał, otrzymał, opracował (czyli nawet te, które będą dowodami przeciwko Zleceniodawcy o łamaniu przez niego warunków umownych i zmuszających np. do wykonania robót niezgodnie z prawem budowlanym). W przypadku rozwiązania umowy lub jej wygaśnięcia obowiązek zwrócenia wszystkiego. Obowiązek zachowania tajemnicy rozciąga się na 3 lata od wygaśnięcia umowy,. Zleceniobiorca jest odpowiedzialny za szkody jakie mogą wyniknąć z naruszenia tajemnicy przedsiębiorstwa. (odpowiedzialność powinna być dopiero po sprawie sądowej, w której udowodni Murapol, że poniósł szkodę, a nie uznaniowo)
Paragraf 5 Zleceniobiorca jest zobowiązany ujawnić Zleceniodawcy wszelkie koncepcje, pomysły, plany działalności stworzone przez niego w okresie obowiązywania umowy i związane z działalnością Zleceniodawcy, w tym wszelkie opracowania mogące być przedmiotem ochrony patentowej albo wynikającej z przepisów prawa autorskiego, prawa o ochronie znaków towarowych, znaków zdobniczych lub innej podobnej ochrony (czyli za darmo Murapol przejmuje wszystkie twoje koncepcje, pomysły, patenty na zarabiania pieniędzy, prowadzenie działalności kierownika budowy lub Inspektora i to wg uznania). Zleceniodawca nabywa prawa majątkowe do wszystkich takich stworzonych przez Zleceniobiorcę w okresie obowiązywania Umowy opracowań.
Paragraf 6 Zleceniobiorca przez czas trwania umowy zobowiązuje się do powstrzymywania się od prowadzenia działalności konkurencyjnej wobec Zleceniodawcy (który jest Inwestorem i generalnym wykonawcą, a więc chociaż masz działalność a nie etat, to praktycznie nic nie możesz robić bo może być uznane za niepożądane działanie)
zdjecie uzytkownika
Kserkses - 2012-07-31 16:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paragraf 7 Jak ty wypowiesz umowę bez zachowania terminu to płacisz 10 tys. Kary, a Murapol może wypowiedzieć umowę w każdym momencie i nic za to nie płaci. Takie są zapisy umowne. W załączniku 2 szereg kar dla kierownika w przypadku ujawnienia wad, nieprawidłowego wykonania, a zero kar umownych w przypadku niewywiązywania się z postanowień umownych przez Murapol
3b)Zleceniobiorca zobowiązuje się w czasie trwania umowy, a także w okresie 12 miesięcy po ustaniu tej umowy nie prowadzić działalności konkurencyjnej wobec Zleceniodawcy takich jak:
-świadczenie pracy w oparciu o umowę o pracę na rzecz jakiegokolwiek podmiotu prowadzącego działalność konkurencyjną wobec Zleceniodawcy (przypominam Murap[ol deweloper, generalny wwykonawca, zakaz konkurencji za darmo, oznacza brak zarobków przez rok )
-prowadzeniu przedsiębiorstwa konkurencyjnego; -podejmowanie jakiejkolwiek innej współpracy z podmiotami prowadzącymi działalność konkurencyjną (wszystko za darmo, jak nie przestrzegasz, a przecież masz działalność gospodarcza i masz zarabiać to kara 10tys. z automatu plus odszkodowanie ustalone sądownie)
3c) Dają tylko notebook i telefon. Za notebook 300zł/ms czynsz, telefon 200zł/ms czynsz płatny z dołu przez kierownika
Brak zapisów o możliwości odstąpienia od umowy w przypadku zmuszania kierownika do wykonywania robót niezgodnie z projektem budowlanym, pozwoleniem na budowę, warunkami technicznymi, wiedzą techniczną. Brak jakichkolwiek zapisów dot. praw kierownika w umowie. Tylko do wynagrodzenia, które może być dowolnie regulowane w dół przez Murapol.
Przestrzegam wszystkich inżynierów. Lepiej wyjechać na zmywak, niż pracować w takiej firmie.
zdjecie uzytkownika
sspaj - 2012-08-28 20:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kserkses - 2012-07-31 16:46:38

Paragraf 7 Jak ty wypowiesz umowę bez zachowania terminu to płacisz 10 tys. Kary, a Murapol może wypowiedzieć umowę w każdym momencie i nic za to nie płaci. Takie są zapisy umowne. W załączniku 2 szereg kar dla kierownika w przypadku ujawnienia wad, nieprawidłowego wykonania, a zero kar umownych w przypadku niewywiązywania się z postanowień umownych przez Murapol

3b)Zleceniobiorca zobowiązuje się w czasie trwania umowy, a także w okresie 12 miesięcy po ustaniu tej umowy nie prowadzić działalności konkurencyjnej wobec Zleceniodawcy takich jak:

-świadczenie pracy w oparciu o umowę o pracę na rzecz jakiegokolwiek podmiotu prowadzącego działalność konkurencyjną wobec Zleceniodawcy (przypominam Murap[ol deweloper, generalny wwykonawca, zakaz konkurencji za darmo, oznacza brak zarobków przez rok )

-prowadzeniu przedsiębiorstwa konkurencyjnego; -podejmowanie jakiejkolwiek innej współpracy z podmiotami prowadzącymi działalność konkurencyjną (wszystko za darmo, jak nie przestrzegasz, a przecież masz działalność gospodarcza i masz zarabiać to kara 10tys. z automatu plus odszkodowanie ustalone sądownie)

3c) Dają tylko notebook i telefon. Za notebook 300zł/ms czynsz, telefon 200zł/ms czynsz płatny z dołu przez kierownika

Brak zapisów o możliwości odstąpienia od umowy w przypadku zmuszania kierownika do wykonywania robót niezgodnie z projektem budowlanym, pozwoleniem na budowę, warunkami technicznymi, wiedzą techniczną. Brak jakichkolwiek zapisów dot. praw kierownika w umowie. Tylko do wynagrodzenia, które może być dowolnie regulowane w dół przez Murapol.

Przestrzegam wszystkich inżynierów. Lepiej wyjechać na zmywak, niż pracować w takiej firmie.
murpol zatrudnił prawdopodobnie speców od pozycjonowania,
ponieważ w google (murapol opinie pracowników) nie pokazują się krytyczne opinie na temat tego pracodawcy.

po
zdjecie uzytkownika
mz - 2014-05-26 22:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skandal czy ktos wie kiedy będzie odbiór budowlany Różanej doliny?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Murapol S.A.
x