Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MURAPOL S.A

Pracowałeś w firmie MURAPOL S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Net - 2015-03-30 14:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal - 2015-03-26 18:27:46]:
A czy nie jest tak, że szukają tych ludzi do pracy w Krakowie, bo już oferują Garbarnię - mieszkania tam na sprzedaż? Czyli żeby wyglądało, że się rozwijają i wszystko u nich w porządku jest.
zdjecie uzytkownika
lili - 2015-03-30 15:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baniluczka - 2015-03-30 10:12:18]:
Tak, mozesz wiazac przyszlosc z ta praca, pamietaj tylko, że przyszlosc to tez jest miesiac albo trzy. Jak nie masz pracy, to bierz te robote, mozliwe ze nawet daja umowe o prace ale z minimalną pensja, awans? Jak sie sprawdzisz, to moze zostaniesz doradca klientow - sprzedawca. Są naprawdę gorsze miejsca pracy niż Murapol.
zdjecie uzytkownika
Raduś - 2015-03-30 23:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baniluczka - 2015-03-30 10:12:18]:
i na rozmowę kwalifikacyjną proszę naucz się tych tekstów sponsorowanych,którymi Murapol z taką ochotą ostatnio zaśmieca INTERNET,"dlaczego jesteśmy najlepsi","najbardziej polecani","najbardziej sexy" i takie tam dyrdymały :):):)
zdjecie uzytkownika
Hase - 2015-03-31 13:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Audi - 2015-03-26 21:33:44]:
Już nie ma "Szlachetnej", teraz w dramatycznym poszukiwaniu inwestorów na obligacje, przebierając nozkami umieścili tekst niby firmy Reas o tym, że niby w 2013 roku byli trzecim deweloperem w Polsce, a ta firma napisała też że M. jest notowany na giełdzie papierów wartościowych, a to przecież nieprawda z ta gielda... to pewnie i cala reszta tez nie prawda. Czy to teraz znaczy ze M. będzie zamieszczal na stronie internetowej wszystkie swoje sponsorowane tekściki co je teraz wypuszca? byle bez taich bledow. To już Szlachetna P. była lepsza. Co a może nie ma chętnych na obligacje? Murapolowe "dziury w ziemi" się nie sprzedają? Zwalnianie ludzi "hektarami" nie pomogło firmie? Co na to to "genialny strateg Michel D."?
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-04-01 12:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uciszcie się proszę zazdrośnicy!!! Murapol kwitnie na wiosnę, nowe inwestycje: Siewierz,Garbarnia,a niedługo Toruń. Rozwój pełną parą. Nie możecie przeżyć że to wszystko jest możliwe bez Was!!! To cała tajemnica tego jadu na tym forum. Michale Dz. trzymaj się!!!
zdjecie uzytkownika
Oktavka80 - 2015-04-01 14:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich

Mam pytanie czy warto iść do pracy w charakterze inżyniera budowy w Murapol ?
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-04-01 14:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oktavka80 - 2015-04-01 14:20:17]:
Oczywiście że warto. Mnóstwo doświadczeń i niezłe zarobki wypłacane zawsze na czas. Murapol ma wiele ciekawych, dużych projektów, dla młodych, ambitnych profesjonalistów to szczególnie ważne. Firma Murapol ma wysokie standardy, wiele wymaga, ale również wiele daje w zamian.
zdjecie uzytkownika
Octavka80 - 2015-04-01 15:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karol - 2015-04-01 14:50:37]:
Karol od kiedy pracujesz w Murapolu ?
zdjecie uzytkownika
instalator - 2015-04-01 22:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam wasze opinie i jakby tak wziąć je wszystkie na wagę to murapol nie wypadnie dobrze jako pracodawca. Przede mną rozmowa na projektanta i proszę was o poradę czy warto się zarażać?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-01 23:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karol - 2015-04-01 14:50:37]:
Nie polecam, ale wybór należy do Ciebie.
zdjecie uzytkownika
Anty Murapol - 2015-04-02 07:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Karol - 2015-04-01 14:50:37]:
NIE PRAWDA, nie zawsze Murapol płaci na czas, zapytaj tych co pracują na własnej działalności, albo są podwykonawcami!
zdjecie uzytkownika
Michalina - 2015-04-02 09:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anty Murapol - 2015-04-02 07:04:58]:
Potwierdzam. Z płatnościami, w tym dla tych "pracowników" pracujących na "własnej działalności" - a odnośnie stanowisk, gdzie pensja jest trochę wyższa to własna działalność to norma, bywa różnie. Tyle że taka umowa to już prawie wszędzie norma, niestety, poczytajcie sobie o zjawisku zwanym "prekariat". Mnie tez dziwi ze Murapol ma aż tyle rozpoczętych inwestycji, czy naprawdę jest tylu chętnych na te mieszkanka teraz? Tyle ludzi wyjechało i chce wyjechać z Polski a jak tu zostaja to maja smieciowe umowy. Tyle ze chyba w M. sobie jakos to zbadali. Szukaja teraz około 30 ludzi do pracy, przy rotacji w M. to norma niezwiązane raczej to jest z "rozwojem".
zdjecie uzytkownika
fan-www - 2015-04-02 13:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michalina - 2015-04-02 09:19:14]:
nie, chyba nie mają az tyle ofert pracy,na ten przykład az dwa razy podaja w zakładce kariera na swojej stronie ze szukają dyrektora oddzialu w Krakowie ... wiec może po prostu MD nie radzi sobie z takim narzędziem jak internet i dopuszcza takie pomyłki,powtarzanie się ofert... no bo zakładam ze on nie jest taki zakręcony i chyba wie, kogo szuka do pracy i w jakich ilosciach
zdjecie uzytkownika
fan-www - 2015-04-02 14:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zresztą to dublowanie się ofert dotyczy też innych stanoiwsk: ekspert [specjalista ] ds. planowania i analiz w kontrollingu, projektant ds. instalacji i doradca klienta w Poznaniu. Tak bija po oczach wszystkich tym swoim pseudoliderstwem jak tylko wejsdzie się na ich strone to niech MD wezmie po prostu kartke,olowek i gumke i zrobi se porządek z tymi ogloszeniemai o pracy w "karierze"
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-03 11:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Michalina - 2015-04-02 09:19:14]:
Potwierdzam, rotacja pracowników w firmie duża. M.Dz.nie szanuje się pracowników.
zdjecie uzytkownika
Tomeczek - 2015-04-03 11:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyżby wczoraj znowu Drużyna Pierścienia ( ściagajacy odbrączki przed wejściem do pracy) była w swoim Mordorze czytaj Magnumie, żeby podszczypywać laseczki po tyłkach? Oddechy co po niektórych są śmierdzące !
zdjecie uzytkownika
Ada - 2015-04-03 12:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomeczek - 2015-04-03 11:51:40]:
Tyle że takie zachowanie to raczej nie MDZ, nie pasuej do niego, mnie trudno go sobie wyobrazić w Magnumie i w ogole w takich sytuacjach, psy..ol, to prawda , ale inaczej się realizuje.
zdjecie uzytkownika
Tomeczek - 2015-04-04 09:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ada - 2015-04-03 12:33:23]:
Gdybyś była długoletnim pracownikiem Mrapolu to byś wiedziała, że nie chodzi o M.Dz.
zdjecie uzytkownika
Czytacz - 2015-04-07 14:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, mam pytanie przeczytałem ogłoszenie że firma Mad Sp. z o.o. (grupa Murapol S.A.) szuka menedżera znającego się na inwestowaniu w nieruchomości. To jakaś poważna oferta czy po prostu szukają takiego lepszego "przedstawiciela handlowego" dla nieruchomości z portfela Murapol? Wymagania mają duże co do tej osoby, ale tak bardzo niejasno to napisali, że nie bardzo wiem, kogo tak naprawdę szukają. Upraszczając, czy chodzi im o kogoś, co pomoże im sprzedać to co Murapol ma swojego na stanie (o jakie inne "setki" nieruchomości zarządzanych przez Murapol mogłoby chodzić) plus znajdzie dla Murapol inwestycje, finansowanie, inwestorów. O to chodzi? Na koniec, dlaczego nazwali te spółkę "MAD" czyli "Szalony/szalona"?
zdjecie uzytkownika
Leon - 2015-04-07 18:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytaj to tak ze MD szuka teraz managerów do biura w Krakowie, możliwe ze rzeczywiście chce przenieść za jakiś czas firmę do K-wa i chce przygotować ekipe,to ogłoszenie to pewnie sam MD redagowal, bo jest tam i "lider" i "mentor" i takie tam teksty megalomańskie o rynkach międzynarodowych chociażby,szeroko pojechal, najlepiej to żeby taki Foster i Bill Gates w jednej osobie dla niego pracowali :) genialny omnibus poszukiwany,i finansista, i spcjalista od spraw architektoniczno-inżynieryjnych, nie chodzi o to ze szuka speca "od sprzedaży", szuka raczej kogos kto moglby w przyszłości zarzadzac cala firma, to co tam jest napisane to się chyba w HR nazywa "profil idealnego kandydata" :) tak przynajmniej ja sobie mysle. Szukal wcześniej długo do rady nadzorczej i do zarządu takich ludzi. Pytanie tylko czy taki ktoś długo wytrzyma w murapolu. Mnie się najbardziej podoba w tej ofercie na początku w opisie spólki polaczenie "aktywny i zrównoważony", z tym zrównoważeniem to przecież nie może być o murapolu. o tej firmie Mad Sp. z o.o. - nazwa pewnie od "Mad Mike'a" :) to nie slyszalem wcześniej.
zdjecie uzytkownika
M - 2015-04-08 15:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mulholland Drive :)
zdjecie uzytkownika
Margot - 2015-04-08 15:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M - 2015-04-08 15:17:46]:
Toż to był "mroczny" film Davida Lyncha z 2001 roku. Naprawdę uważasz, że M.Dz. sugerował się tym tytułem wybierając nazwę dla swojej spółki? (Murapol Architects Drive)? Wątpię.
zdjecie uzytkownika
rondo - 2015-04-09 10:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Margot - 2015-04-08 15:37:47]:
mysle że M.D nie jest w stanie wymowic prawidlowo nazwy tej spolki a co dopiero imie i nazwisko tego rezysera, czego od niego wymagać, prosty chlopak jest. Tylko po co uzywac nazw i skrotow ktorych nie rozumie i osmieszaja murapol (MAD na przyklad, nikt mu tego nie przetlumaczyl na nasze) ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo stresujący. Trzech Panów architektów zadawało pytania i przeprowadzało "testy" z wiedzy praktycznej i teoretycznej. Każdy był chyba specjalistą swojej dziedzinie- rysowanie projektów, załatwianie administracji i prawdopodobnie coś w rodzaju marketingu, wyników ekonomicznych inwestycji (niewiele mówili o sobie, to moje wnioski)przypuszczalnie na niektóre pytania sami odpowiedzi nie znali ( po mojej odp jeden z nich zaczął polemikę- po rozmowie sprawdziłam -ja miałam rację)
Pytania: przerysowanie czegoś w cadzie na czas, komentarz nt prawidłowości pod względem p.poż komunikacji z fragmentu projektu, interpretacja mpzp- ile mieszkań można "upchnąć" i dużo, dużo więcej...już nie pamiętam
zdjecie uzytkownika
PP - 2015-04-09 12:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz jest znowu chyba ponad 30 ogłoszeń o pracy w M. Znowu Dz. pewno miał doła i pozwalniał ...
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-04-12 02:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tomeczek - 2015-04-03 11:51:40]:
Pewnie tak,i pewnie stała ekipa,MS,JM....;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MURAPOL S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MURAPOL S.A?
Zadaj pytanie