Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MURAPOL S.A

Pracowałeś w firmie MURAPOL S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
krk - 2015-03-20 17:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [MN69 - 2015-03-18 18:24:31]:
już się nastraszyłem, że obowiązkowe wyjazdy firmowe to standard : ) no to chyba nie ma co się interesować taką pracą - dzięki za informację ! miałem kiedyś przyjemność pracować z dzieckiem właścicieli firmy reklamowej - wystarczy na całe życie
zdjecie uzytkownika
krk - 2015-03-20 17:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
" zastrzegał, że nic go nie łączy z firmą Murapol " - ot taka cytata, która uchroniła mnie przed stratą czasu i godności osobistej ...
zdjecie uzytkownika
krk - 2015-03-20 17:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krk - 2015-03-20 17:32:18]:
na tym kończę - ponieważ nie rejestrowałem nicka - wszelkie dalsze wypowiedzi "krk" nie będą mojego autorstwa; dziękuję raz jeszcze za informacje
zdjecie uzytkownika
Nikoś - 2015-03-25 08:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [krk - 2015-03-20 17:35:54]:
Bez psychologa ciężko będzie zerwać z murapolem :)
zdjecie uzytkownika
misiu - 2015-03-26 09:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moznaby kiedys zrobic zlot osob ktore szczesliwie zakonczyly swoja przygode z Murapolem....zaprosic MDZ i MS
zdjecie uzytkownika
Dominika - 2015-03-26 09:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Planuję złożyć cv na stanowisko grafika.Proszę powiedzieć, jak duży w M. jest ten dział designu, projektowania na potrzeby netu, itd., kto jest szefem i ile średnio można wytrzymać w tym dziale? Interesuje mnie Kraków.Czy płacą coś koło 3000-4000 zł brutto miesięcznie? Nie chcę podać na rozmowie jakiejś zaporowej kwoty albo za niskiej.Pozdro.
zdjecie uzytkownika
michal - 2015-03-26 18:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że zgodnie z tradycja prezes przed świętami miał zły humor. Tym razem wybór padł na Kraków. Szukają dyrektora oddziału, kierownika kontraktu, kierownika budowy i inżyniera budowy. Nie ma to jak racjonalizatorski pomysł wymiany połowy kadry technicznej naraz :)
zdjecie uzytkownika
Audi - 2015-03-26 21:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MD to chyba nawet nie wie że to już Wielkanoc niedługo bo cały czas na stronie internetowej ma tekst o mikołajach na Boże Narodzenie i szlachetną paczkę :):)Mamy koniec marca!!! Puk, puk - tu wiosna!!! Może MD sobie na święta poczyta jakąś książkę o tym że szanowanie pracowników, tworzenie stałej kadry i ludzkie warunki pracy sprzyjają zwiększaniu zysków tak w skrócie można to ująć.Horror z ta powszechną ciągłą rotacja wobec wszystkich ( nie tylko tych, którzy się nie nadają ) i niepewność jutra nie przekłada się na dobro firmy.
zdjecie uzytkownika
Audi - 2015-03-26 21:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MD to chyba nawet nie wie że to już Wielkanoc niedługo bo cały czas na stronie internetowej ma tekst o mikołajach na Boże Narodzenie i szlachetną paczkę :):)Mamy koniec marca!!! Puk,puk - tu wiosna!!!Może MD na święta poczyta jakąś książkę o tym że szanowanie pracowników,tworzenie stałej kadry zwiększa zyski.Tak w skrócie można to ująć.Horror z ta powszechną ciągłą rotacja wobec wszystkich ( nie tylko tych, którzy się nie nadają ) i niepewność jutra nie przekłada się na dobro firmy.
zdjecie uzytkownika
Nikoś - 2015-03-27 11:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiu - 2015-03-26 09:11:13]:
misiu pisze: "Moznaby kiedys zrobic zlot osob"
Co proponujesz spodek, czy SN w Warszawie?
zdjecie uzytkownika
Pietropaolo - 2015-03-27 12:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dajcie chłopinie spokój :):):)... On (M.DZ.) spać nie może . Mieszkan nie daje się mu sprzedać mimo desperackiej promocji ,rabatow , obligacje na spłate swoich długów Murapol musi emitowac , chyba niebardzo M.DZ. obchodzi czy wielkanoc czy "Christmas" czy Boze Cialo ... Jedyne co jego to ze kogos se zwolni , taka tego M.DZ. cala radosc z zycia ...
zdjecie uzytkownika
-KTO- - 2015-03-27 12:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pietropaolo - 2015-03-27 12:10:37]:
No wlasnie nie wiem, czy tak bardzo chce sprzedac. Promocje jutrzejszych dni otwartych to zarzad po prostu na stronie internetowej Murapolu skopal albo odpuscil. Na glownej stronie nie ma nic, zadnej informacji, dopiero jak sie wchodzi na poszczegolne lokalizacje to jest po lewej stronie haslo drzwi otwarte i mozna wejsc, jak sie to oczywiscie zauwazy. Po co im ta strona internetowa, jak nie umia korzystac? pewnie, potem najltawiej to z pretensjami do sprzedawcow i dzialu sprzedazy, jak cos nie wyjdzie na tych dniach
zdjecie uzytkownika
misiu - 2015-03-27 13:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Nikoś - 2015-03-27 11:29:05]:
a spodek moze byc....firma powazna to i z pompą powinno byc.Wodke sponsoruje murapol
zdjecie uzytkownika
łeee... - 2015-03-28 16:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Dominika - 2015-03-26 09:56:17]:
Najlepsze wyjście- nie składaj cv. Szkoda mieć w papierach, że pracowałaś miesiąc, max dwa. Będziesz musiała założyć działalność, zapłacić zus, potem zwolni Cię szef sms-em i za chwilę zawieszać działalność. Szkoda zawracać sobie głowę...
zdjecie uzytkownika
łeee... - 2015-03-28 16:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [-KTO- - 2015-03-27 12:55:06]:
Masz rację- jemu nie zależy już na sprzedaży mieszkań. Jemu tylko zależy na zwalnianiu ludzi. W ten sposób tłumaczy sobie niepowodzenia firmy.
zdjecie uzytkownika
baniluczka - 2015-03-30 10:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie

Prosiłabym o opinie, rade dotyczącą stanowiska oferowanego w Bielsku: konsultant telefoniczny, na jakich warunkach, czy można wiązać przyszłość na tym stanowisku itp, za wszystkie porady szczerze z serca dziekuje.
Magda
zdjecie uzytkownika
baniluczka - 2015-03-30 10:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie

Prosiłabym o opinie, rade dotyczącą stanowiska oferowanego w Bielsku: konsultant telefoniczny, na jakich warunkach, czy można wiązać przyszłość na tym stanowisku itp, za wszystkie porady szczerze z serca dziekuje.
Magda
zdjecie uzytkownika
Net - 2015-03-30 14:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal - 2015-03-26 18:27:46]:
A czy nie jest tak, że szukają tych ludzi do pracy w Krakowie, bo już oferują Garbarnię - mieszkania tam na sprzedaż? Czyli żeby wyglądało, że się rozwijają i wszystko u nich w porządku jest.
zdjecie uzytkownika
lili - 2015-03-30 15:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baniluczka - 2015-03-30 10:12:18]:
Tak, mozesz wiazac przyszlosc z ta praca, pamietaj tylko, że przyszlosc to tez jest miesiac albo trzy. Jak nie masz pracy, to bierz te robote, mozliwe ze nawet daja umowe o prace ale z minimalną pensja, awans? Jak sie sprawdzisz, to moze zostaniesz doradca klientow - sprzedawca. Są naprawdę gorsze miejsca pracy niż Murapol.
zdjecie uzytkownika
Raduś - 2015-03-30 23:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baniluczka - 2015-03-30 10:12:18]:
i na rozmowę kwalifikacyjną proszę naucz się tych tekstów sponsorowanych,którymi Murapol z taką ochotą ostatnio zaśmieca INTERNET,"dlaczego jesteśmy najlepsi","najbardziej polecani","najbardziej sexy" i takie tam dyrdymały :):):)
zdjecie uzytkownika
Hase - 2015-03-31 13:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Audi - 2015-03-26 21:33:44]:
Już nie ma "Szlachetnej", teraz w dramatycznym poszukiwaniu inwestorów na obligacje, przebierając nozkami umieścili tekst niby firmy Reas o tym, że niby w 2013 roku byli trzecim deweloperem w Polsce, a ta firma napisała też że M. jest notowany na giełdzie papierów wartościowych, a to przecież nieprawda z ta gielda... to pewnie i cala reszta tez nie prawda. Czy to teraz znaczy ze M. będzie zamieszczal na stronie internetowej wszystkie swoje sponsorowane tekściki co je teraz wypuszca? byle bez taich bledow. To już Szlachetna P. była lepsza. Co a może nie ma chętnych na obligacje? Murapolowe "dziury w ziemi" się nie sprzedają? Zwalnianie ludzi "hektarami" nie pomogło firmie? Co na to to "genialny strateg Michel D."?
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-04-01 12:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uciszcie się proszę zazdrośnicy!!! Murapol kwitnie na wiosnę, nowe inwestycje: Siewierz,Garbarnia,a niedługo Toruń. Rozwój pełną parą. Nie możecie przeżyć że to wszystko jest możliwe bez Was!!! To cała tajemnica tego jadu na tym forum. Michale Dz. trzymaj się!!!
zdjecie uzytkownika
Oktavka80 - 2015-04-01 14:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich

Mam pytanie czy warto iść do pracy w charakterze inżyniera budowy w Murapol ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo stresujący. Trzech Panów architektów zadawało pytania i przeprowadzało "testy" z wiedzy praktycznej i teoretycznej. Każdy był chyba specjalistą swojej dziedzinie- rysowanie projektów, załatwianie administracji i prawdopodobnie coś w rodzaju marketingu, wyników ekonomicznych inwestycji (niewiele mówili o sobie, to moje wnioski)przypuszczalnie na niektóre pytania sami odpowiedzi nie znali ( po mojej odp jeden z nich zaczął polemikę- po rozmowie sprawdziłam -ja miałam rację)
Pytania: przerysowanie czegoś w cadzie na czas, komentarz nt prawidłowości pod względem p.poż komunikacji z fragmentu projektu, interpretacja mpzp- ile mieszkań można "upchnąć" i dużo, dużo więcej...już nie pamiętam
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-04-01 14:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oktavka80 - 2015-04-01 14:20:17]:
Oczywiście że warto. Mnóstwo doświadczeń i niezłe zarobki wypłacane zawsze na czas. Murapol ma wiele ciekawych, dużych projektów, dla młodych, ambitnych profesjonalistów to szczególnie ważne. Firma Murapol ma wysokie standardy, wiele wymaga, ale również wiele daje w zamian.
zdjecie uzytkownika
Octavka80 - 2015-04-01 15:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karol - 2015-04-01 14:50:37]:
Karol od kiedy pracujesz w Murapolu ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MURAPOL S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MURAPOL S.A?
Zadaj pytanie