Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MURAPOL S.A

Pracowałeś w firmie MURAPOL S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
moli - 2015-08-02 12:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2015-07-31 15:59:27]:
Wynagrodzenie ok. 3000 brutto + prowizje. Czy ciężko sprzedać ? Poczytaj na forach dotyczących ich budów, jaką oferują jakość i obsługę klienta. Rotacja jakiej nie znajdziesz w innej firmie 2-3 miesiące i do widzenia. Stres i bałagan w dużej dawce.
zdjecie uzytkownika
psik - 2015-08-03 10:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [moli - 2015-08-02 12:02:09]:
Potwierdzam. szkoda nerwów i czasu, żeby tam pracować te 2-3 miesiące,
zdjecie uzytkownika
Helmut - 2015-08-07 09:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mieszkania się sprzedają w końcu ? gdyz gazeta na "f" ma kolejny artykul sponosrowany przez murapol o niby "nowej i atrkacyjnej" ofercie zakupu mieszkania , nic nowego , oferuja te warunki od zawsze w murapolu,prawda jest taka , ze maja mase w tym murapolu niesprzedawalnych mieszkan i na dodatek boja sie zmain do programu MDM ktory juz niedlugo ma objac mieszkania z rynku wtornego, duzo tansze od deweloeprskich i one sa "juz wybudowane" co przy murapolowych klopotach z terminowścią ma wielkie znaczenie dla kupujacych.nie wydawajcie kasy na te nachalne sponsorowane artykuly , lepiej kupcie dużo lody dla pracownikow :):):)
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-08-09 01:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zosia - 2015-07-31 09:41:12]:
Prędzej ,czy pózniej Cię wypierd.,może nie raz,ale kasa,jak potrafisz zapierd.zajebista.Jakby nie patrrzeć płacą najlepiej z deweloperów.
zdjecie uzytkownika
tomtom - 2015-08-09 23:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak w innych działach, ale w sprzedaży na pewno nie płacą najlepiej z deweloperów przynajmniej w Krakowie.
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-08-12 13:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odradzam prace w tej firmie inżynierom.duża rotacja.przechodzisz trudna rekrutacje, potem 2-3 dni szkolenia w lotusie, żeby po kilku dniach zostać zwolnionym bo prezes się rozmyślił.upokarzające.
zdjecie uzytkownika
kosiarz - 2015-08-14 03:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prezes źle już wygląda. Sępy krążą. Czas ucieka. $ to nie wszystko. Karma jak u żony powraca.
zdjecie uzytkownika
król Zygmunt - 2015-08-17 11:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kosiarz - 2015-08-14 03:07:50]:
nie jestem takei pewien,MDZ założył niedawno spółkę cavitana sp. zo.o.w warszawie,kapital ok. 83 mln zl, jest tam jedynym wspolnikiem i prezesem zarzadu,wyglada na to ze ma jakas fajna inwestycje w warszawie do zrobienia,spolka ma mataki deweloperski zakres dzialanosci,brawo prezesie,jest dobrze!!!
zdjecie uzytkownika
król Zygmunt - 2015-08-17 11:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [król Zygmunt - 2015-08-17 11:26:45]:
znaczy się cavAtina sp.z o.o. tak sie nazywa ta spolka prezesa w warszawie.
zdjecie uzytkownika
Chris - 2015-08-17 12:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [król Zygmunt - 2015-08-17 11:34:20]:
To dobrze, już dawno powinien przenieść Murapol do Warszawy albo Krakowa. Bardzo mądra decyzja.
zdjecie uzytkownika
benek - 2015-08-18 12:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a widzieliście te reklamy które murapol wykupil w "GW" w ostatnią sobotę i w ten poniedziałek? na całą stronę nazwali to "referendum" (prezes md to wymyślił??), cha, cha, cha, pytanie- jest tak dobrze ze maja taka kase na reklame czy jest tak zle ze musza wydawac taka kase?? a moze wykorzystuja klopoty "GW" i dostali zniżle na reklamę swoich mieszkań
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-08-19 09:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zachęcam wszystkich absolwentów i studentów ostatniego roku studiów magisterskich do skorzystania z PŁATNEGO stażu w Murapol Architects Drive Sp. z o.o. (spółce z grupy lidera rynku deweloperskiego Murapol S.A.) w dziale pozyskiwania i analiz nieruchomości. Taki staż to unikalna okazja do zdobycia doświadczenia zawodowego i kontaktu z doświadczoną i osiągającą bardzo znaczące sukcesy kadrą managerów Murapol S.A. Nie ma co czekać, tylko należy wysłać list motywacyjny i curriculum vitae na: rekrutacja@murapol.pl z dopiskiem, w jakim dziale chcecie odbyć staż. Czeka na Was przyjazna atmosfera pracy, młody i ambitny zespół oraz szansa na pracę w urokliwych miastach: Krakowie i Bielsku-Białej.
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-08-19 09:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Piotr - 2015-08-19 09:43:19]:
Czy to nie powinno zostać wymoderowane przez gowork? tak jak negatywne opinie o murapolu?
zdjecie uzytkownika
zwolennik zimny - 2015-08-19 10:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [król Zygmunt - 2015-08-17 11:34:20]:
E tam, pewnie sobie prezes Dz. kupil jakas grecka wyspe co to rzad grecki teraz sprzedaje, (kto wie moze bezludna???) stad ten aport, bedzie mial gdzie jezdzic na rowerze w przyjaznym klimacie i ciepelku.
zdjecie uzytkownika
Swe - 2015-08-19 14:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Piotr - 2015-08-19 09:43:19]:
ten tekst to antyreklama murapolu, tępa propaganda.
zdjecie uzytkownika
Norek - 2015-08-20 08:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotr - 2015-08-19 09:43:19]:
Przestań, bo jeszcze ktoś uwierzy, wyśle cv, a murapol go przemieli i wypluje.
Tak nie można zaczynać kariery. Z daleka od murapola.
zdjecie uzytkownika
kacper - 2015-08-20 12:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotr - 2015-08-19 09:43:19]:
naprawdę szukacie kogoś na staż czy to tylko wielka "ściema" jest ,żeby sobie zrobić reklamę w internecie isię trochę pod-lansować albo zeby zebrac cv od chętnych i "zbadać rynek"?
zdjecie uzytkownika
kik - 2015-08-20 23:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja myślę, że to faktycznie dobra okazja dla absolwentów. Teraz młodzi są leniwi i roszczeniowi, popracują trochę w Murapolu, zobaczą jaki tam jest bałagan i dziadostwo także następnego pracodawcę będą po rękach całować, wychwalać i szanować :)
zdjecie uzytkownika
Konrad - 2015-08-21 10:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te negatywne opinie o Murapol S.A. na tym forum są dla mnie całkowicie niezrozumiałe. Jest to firma, w której pracuję od dawna i wiem, że bardzo dba się w niej o pracowników i klientów. W szczególności pan przewodniczący M.Dz. (główny akcjonariusz) jest managerem o bardzo dużym doświadczeniu, z wieloma sukcesami i z autorytetem w środowisku biznesowym. Znakomicie porozumiewa się również z młodymi, mniej doświadczonymi pracownikami. Mogę powiedzieć, że pan M.Dz. ma talent pedagogiczny i potrafi budować udane, stabilne i długoterminowe relacje mistrz-uczeń. Na koniec dodam, że to właśnie pan przewodniczący M.Dz. jest pomysłodawcą szeregu działań z zakresu tworzenia "team spirit" w swoich spółkach. Pan przewodniczący jest również inicjatorem wielu akcji charytatywnych. Gorąco polecam pracę w Murapol S.A.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 08:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
janusze hazardu - 2015-08-25 08:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno, murapol jest tak w kiepskiej kondycji finansowej, że się pozbywa czego może. Podobno nawet na sponsorowanie tsp już nie ma pieniędzy? Ktoś coś więcej wie?
zdjecie uzytkownika
mura - 2015-08-25 23:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Konrad - 2015-08-21 10:06:55]:
Konrad! To już nawet nie jest kryptoreklama murapola.

To tak prostacki post, że chyba sam prezes pisze takie idiotyzmy, bo nawet nikt z załogi, by zdobyłby się na cos takiego. Istny bełkot jakiegoś desperaty!
zdjecie uzytkownika
kjk22 - 2015-08-26 10:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mura - 2015-08-25 23:48:57]:
zgadza się,myślę ze mdz sam napisal to jako"konrad"i to po tym jak mdz wlał w siebie za dużo "lyskacza".dno.
zdjecie uzytkownika
karen - 2015-08-27 08:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kjk22 - 2015-08-26 10:17:03]:
Ja tam raczej wyczuwam sarkazm piszącego, który zdał sobie sprawę, że pora zmienić pracę na inną - normalną.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo stresujący. Trzech Panów architektów zadawało pytania i przeprowadzało "testy" z wiedzy praktycznej i teoretycznej. Każdy był chyba specjalistą swojej dziedzinie- rysowanie projektów, załatwianie administracji i prawdopodobnie coś w rodzaju marketingu, wyników ekonomicznych inwestycji (niewiele mówili o sobie, to moje wnioski)przypuszczalnie na niektóre pytania sami odpowiedzi nie znali ( po mojej odp jeden z nich zaczął polemikę- po rozmowie sprawdziłam -ja miałam rację)
Pytania: przerysowanie czegoś w cadzie na czas, komentarz nt prawidłowości pod względem p.poż komunikacji z fragmentu projektu, interpretacja mpzp- ile mieszkań można "upchnąć" i dużo, dużo więcej...już nie pamiętam
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 10:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
China - 2015-08-27 10:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janusze hazardu - 2015-08-25 08:37:22]:
coś jest na rzeczy bo ogłosili teraz rabaty na mieszkania murapolu w Krakowie wiec ze sprzedaza musi byc u nich fatalnie
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-08-27 13:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [China - 2015-08-27 10:31:31]:
Podobno murapol się"konczy", i już do innych społek pieniadze przenoszą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MURAPOL S.A

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MURAPOL S.A?
Zadaj pytanie
alert