Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MURAPOL S.A

Pracowałeś w firmie MURAPOL S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
BB - 2014-09-24 16:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieliczenie się z uczuciami innych, lekceważenie norm, niska tolerancja frustracji i próg wyzwalania agresji, niezdolność przeżywania poczucia winy, skłonność do obwiniania innych, zubożone życie psychiczne, kompensowane przez narcyzm – wyczulenie na przejawy niedoceniania, chroniczny niedobór pobudzenia, brak przyswajania odruchów moralnych i brak empatii. Pytanie do byłych pracowników - do kogo pasuje ten opis ?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-09-25 10:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BB - 2014-09-24 16:10:29]:
Ale podobno on (M.DZ.) jest bardzo dobrym ojcem i mężem, poza tym podobno dużo pomaga w akcjach charytatywnych.
zdjecie uzytkownika
lilka - 2014-10-01 12:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z KRD pana M. Sapoty?? Ma niezapłacone FV ( do podwykonawców ) należne ( i po sądach ) i co ? ma w d... jak i wszystkich w Murapol sa

go work i do sąd... super!
zdjecie uzytkownika
kos - 2014-10-04 19:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a najlepsza zakładka na stronie to referencje - wdzięczni klienci dziękują za usunięcie usterek
patrząc na ilość tych podziękowań to strach się bać
ciekawe czy jak ludzie podpisywali kwity byli swiadomi w jakim celu..
zdjecie uzytkownika
Mura-peace - 2014-10-05 09:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kos - 2014-10-04 19:38:56]:
Te opinie klientów na stronie internetowej m. nie są podpisane imieniem i nazwiskiem tych klientów, więc ja uważam, że to sam murapol sobie takie pisemka napisał.Jakby były autentyczne, to w treści musiałaby być zgoda klienta na opublikowanie na stronie internetowej murapol. Są i opinie zarządców wspólnot, murapol pisze, że wspólnot,nieprawda. Pierwszego zarządcę zawsze zatrudnia deweloper (murapol znaczy się),to wiadomo skąd te pozytywne opinie, jak może być inaczej? murapol im płacił (część z tych liścików może mieć nawet podane inne daty podpisania niż faktycznie), opinia ,,wspólnoty mieszkańców'' to mieszkańcy, więc oni by nie napisali pochwał. Murapol wprowadza więc w błąd na swojej stronie internetowej jak pisze, że to opinie ,,wspólnot mieszkaniowych'', to opinie ,,zarządców wspólnot mieszkaniowych'' są. Dlaczego ci od marketingu i PR dla murapolu mają takie prymitywne pomysły, tak łatwo to wszystko przejrzeć i murapol znowu ośmieszony? zostawcie tylko te nagrody od organizacji biznesowych, a ,,opinie klientów'' i ,,wspólnot'' to wyrzućcie, wstydu murapolowi oszczędźcie.
zdjecie uzytkownika
Thomas - 2014-10-05 19:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mura-peace - 2014-10-05 09:17:59]:
bo tym gościem od marketingu, strony internetowej i wszystkiego zreszta jest sam mdz, teraz w radzie nadzorczej. Nie ma co pytać dlaczego takie prymitywne pomysly, co jego chamskich i prymitywnych e-maili do pracownikow nie pamiętasz?
zdjecie uzytkownika
a. - 2014-10-06 08:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marta - 2014-09-25 10:35:45]:
A mnie zwolnił ze zwykłej wrednej złośliwości, od ponad roku nie mogę znaleźć pracy, nie mam ubezpieczenia zdrowotnego, a za miesiąc komornik sprzeda moje mieszkanie, i co, wystarczy? Wybacz, ale nigdy nie będzie dla mnie "dobrym człowiekiem".
zdjecie uzytkownika
klawo - 2014-10-06 17:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak was pozwalniali to może mnie wezmą do rpacy i przyjmą w końcu to trzeba coś robić, żeby przyjęli ;) nie ma co się obijac i zamartwiać losem innych na pewno dobrze będzie jak mnie przyjmą chociaż nawet jakbym chwile popracował. jak chcę robić to do kogo mam się zgłosić, może mi pomożecie coś?
zdjecie uzytkownika
Szatanik - 2014-10-06 20:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a. - 2014-10-06 08:03:47]:
To może ci chociaż poprawi jakoś humor informacja internetowa, że przychody Murapolu w tym roku są o jedną trzecią niższe niż ich przychody sprzed roku w analogicznym czasie. Może oni też już boją się komornika? ......
zdjecie uzytkownika
Rumun - 2014-10-07 12:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swoją drogą ciekawe czy prezes M.Sapota odpowiada własnym majątkiem za firmę, jako, że jest jej prezesem? Może to był powód przejścia prawdziwego prezesa do rady nadzorczej? Biznes pada to się wynoszą z firmy tylnymi drzwiami.
zdjecie uzytkownika
mru-mru - 2014-10-07 14:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak oni mogą zarządząć taką wielką, wspaniałą firmą, jak nie są w stanie opanować ogłoszeń o pracy na swojej stronie internetowej i na innych portalach. zawsze się różnią. ale może stracili już rachubę, piszą, że zatrudniają 200, a szukają jakieś 50, to chłopakom łatwo się pogubić, jak mają non-stop 1/4 załogi do wymiany (co najmniej 1/4)
zdjecie uzytkownika
jaja - 2014-10-07 16:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale jaja, pytam się kierownika budowy na MIodowej np.czy ta woda musi tak lecieć po murze,zacieka cała ściana a kierownik odpowiada ,że tak musi być bo tak chce Murapol i inspektor nadzoru nie wnosi uwag!
zdjecie uzytkownika
Kandydat na dyrektora - 2014-10-07 18:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szkoda, ze rok temu nie mialem okazji zajrzec tutaj i dalem sie na Murapol nabrac - na pana dyrektora wrecz. Prezes po pijaku w nocy korespondowal ze mna i juz mi warunki finansowe uzgodnil, ja wzialem wiec wolne i zrobilem 800km trasy do pana prezesa, aby na miejscu pan prezes nie mial dla mnie juz czasu. Nawet nie pokazal sie na spotkaniu, bo mial "wazna delegacje". Sorry zenujaca firma, zenujaca kultura. Jesli kto z gowork ma watpliwosci to dysponuje korespondencja z panem presem, gdzie obiecaywal zlote gory po nocach, a pozniej nabeal wody w usta, jak trzeba bylo zwrocic koszty podrozy do zartownisia.
zdjecie uzytkownika
DC - 2014-10-13 12:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Murapol szuka do zarządu, co jest, Md wyrzucił już panów Ms i Ni z zarządu? że sukcesów nie mają,czy o co tam chodzi?Wie ktoś?
zdjecie uzytkownika
kp - 2014-10-14 20:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [DC - 2014-10-13 12:23:38]:
stołki są już obsadzone, to czysty PR aby być na ciągle na tapecie i pokazać się z "dobrej strony", robić dobre wrażenie na otoczeniu.
zdjecie uzytkownika
inżynier - 2014-10-16 20:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,chciałbym się dowiedzieć o wysokość zarobków na stanowisku inżyniera budowy, najlepiej w poznaniu.. jak to wygląda od podszewki.. obowiązki, odpowiedzialność itp
zdjecie uzytkownika
Mirko - 2014-10-16 23:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [inżynier - 2014-10-16 20:32:05]:
Nawet się nie zastanawiaj. Kasa mała, a niezapłacone nadgodziny sprawiają, że jest wręcz śmiesznie mała.
Szkoda zdrowia na murapol.
zdjecie uzytkownika
inżynier - 2014-10-17 21:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirko - 2014-10-16 23:05:28]:
Kasa mała tzn? jakas kwota zebym wiedział od czego zacząc
zdjecie uzytkownika
Mirko - 2014-10-17 22:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [inżynier - 2014-10-17 21:01:57]:
Zaczać? Ty nie mów, że po przeczytaniu tych wpisów masz zamiar wchodzić w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
dziadek - 2014-10-18 07:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcą zwolnić zarząd szukają nowych żadna tajemnica ogłoszenia są.DZ zarządu nie wymienił tylko dlatego ze nikt sensowny się jeszcze nie zgłosił.Przychody im spadły teraz aż o jedną trzecią ale to już usunęli z internetu znaczy kasy może im zacząć brakować.Sprzedają swoje obligacje żeby długi spłacać.O giełdzie pewnie już nie myślą a wejść mieli już na wiosnę tego roku też to jest w Internecie.Latami próbują.Nie weszli ich kondycja jest na to za kiepska.Sprzedaż mieszkań nie idzie tak jak to opisują na swojej stronie.Nowych inwestycji nie ma.W tym roku nic nowego sensownego pod budowę nie kupili. Większość to nadal <dziura w ziemi>albo miodowebagno.Lepiej się tam nie pchać.Analitycy nazwali murapol firmą drugiej czy trzeciej ligi.Poszukajcie wiadomości finansowych w internecie wystarczy wpisać jeśli jeszcze murapol nie załatwił ich usunięcia.Murapol musi podawać info o wynikach,jest na calalyst,to musi.
zdjecie uzytkownika
obozowa - 2014-10-21 12:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co tak właściwie to chyba widać po budowach, że nie dzieje się najlepiej. ja to tak hobbystycznie podglądam budowę na pewnej ulicy w Warszawie i jakoś nie widzę tam za bardzo postępów. Chyba, że mylę firmy i to nie jest murapol. aktualnie poszukuje mieszkania i podgladam budowy domów, żeby jakis dobry wybrać. coś wiecie o tej budowie na obozowej?
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-10-21 16:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepszy mają tekst na swojej stronie - około 200 pracowników :))) OKOŁO. Pewnie kadrowy łamaga nie ogarnia tematu, z tego zwalniania i przyjmowania nowych pracowników.
zdjecie uzytkownika
Mirko - 2014-10-22 08:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan - 2014-10-21 16:00:30]:
Kadrowego się nie czepiaj, bo to super gość.
To nie on jest winny zamieszania tylko michały.
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2014-10-22 09:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirko - 2014-10-22 08:28:12]:
Popieram, bardzo fajnie się z nim, kadrowym pracowało.
Czy MSap i NIs podadzą się do dymisji? Może MDziu wróci do zarządu i przestanie się wygłupiać z tą radą nadzorczą, zamieszanie z tym zrobił nic nie warte, tylko bałagan jeszcze większy.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-22 23:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BB - 2014-09-24 16:10:29]:
to definicja psychopaty :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MURAPOL S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x