Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MURAPOL S.A

Pracowałeś w firmie MURAPOL S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mirko - 2014-10-16 23:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [inżynier - 2014-10-16 20:32:05]:
Nawet się nie zastanawiaj. Kasa mała, a niezapłacone nadgodziny sprawiają, że jest wręcz śmiesznie mała.
Szkoda zdrowia na murapol.
zdjecie uzytkownika
inżynier - 2014-10-17 21:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirko - 2014-10-16 23:05:28]:
Kasa mała tzn? jakas kwota zebym wiedział od czego zacząc
zdjecie uzytkownika
Mirko - 2014-10-17 22:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [inżynier - 2014-10-17 21:01:57]:
Zaczać? Ty nie mów, że po przeczytaniu tych wpisów masz zamiar wchodzić w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
dziadek - 2014-10-18 07:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcą zwolnić zarząd szukają nowych żadna tajemnica ogłoszenia są.DZ zarządu nie wymienił tylko dlatego ze nikt sensowny się jeszcze nie zgłosił.Przychody im spadły teraz aż o jedną trzecią ale to już usunęli z internetu znaczy kasy może im zacząć brakować.Sprzedają swoje obligacje żeby długi spłacać.O giełdzie pewnie już nie myślą a wejść mieli już na wiosnę tego roku też to jest w Internecie.Latami próbują.Nie weszli ich kondycja jest na to za kiepska.Sprzedaż mieszkań nie idzie tak jak to opisują na swojej stronie.Nowych inwestycji nie ma.W tym roku nic nowego sensownego pod budowę nie kupili. Większość to nadal <dziura w ziemi>albo miodowebagno.Lepiej się tam nie pchać.Analitycy nazwali murapol firmą drugiej czy trzeciej ligi.Poszukajcie wiadomości finansowych w internecie wystarczy wpisać jeśli jeszcze murapol nie załatwił ich usunięcia.Murapol musi podawać info o wynikach,jest na calalyst,to musi.
zdjecie uzytkownika
obozowa - 2014-10-21 12:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wiecie co tak właściwie to chyba widać po budowach, że nie dzieje się najlepiej. ja to tak hobbystycznie podglądam budowę na pewnej ulicy w Warszawie i jakoś nie widzę tam za bardzo postępów. Chyba, że mylę firmy i to nie jest murapol. aktualnie poszukuje mieszkania i podgladam budowy domów, żeby jakis dobry wybrać. coś wiecie o tej budowie na obozowej?
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-10-21 16:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najlepszy mają tekst na swojej stronie - około 200 pracowników :))) OKOŁO. Pewnie kadrowy łamaga nie ogarnia tematu, z tego zwalniania i przyjmowania nowych pracowników.
zdjecie uzytkownika
Mirko - 2014-10-22 08:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan - 2014-10-21 16:00:30]:
Kadrowego się nie czepiaj, bo to super gość.
To nie on jest winny zamieszania tylko michały.
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2014-10-22 09:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirko - 2014-10-22 08:28:12]:
Popieram, bardzo fajnie się z nim, kadrowym pracowało.
Czy MSap i NIs podadzą się do dymisji? Może MDziu wróci do zarządu i przestanie się wygłupiać z tą radą nadzorczą, zamieszanie z tym zrobił nic nie warte, tylko bałagan jeszcze większy.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-22 23:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BB - 2014-09-24 16:10:29]:
to definicja psychopaty :)
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-10-24 12:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam wszystkim nowym pracownikom - nie wdawajcie się w dyskusje z kadrowym. Obecnych pracowników też przestrzegam - jak wchodzi do pokoju to nie mówcie nic, a tym bardziej o pracy. W jego towarzystwie najlepiej się uśmiechać i mówić, że wszystko jest ok.
zdjecie uzytkownika
Artek - 2014-10-25 09:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2014-10-22 23:12:22]:
jeden psychopata (niech sobie na wizytówce to napisze, bo magister inżynier to z wiadomych powodów m.dziu ... sobie nie wpisze i to go boli), a drugi alkoholik (m.sap... ciągle na kacu?) ale może wóda, donosicielstwo i lizusostwo to podstawa, żeby pracować i w takim murapolu chwilę dłużej?
zdjecie uzytkownika
mini - 2014-10-26 13:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obozowa - 2014-10-21 12:27:58]:
to Obozową sobie daruj,oddanie mialo być w pierwszym kwartale 2015,hehehe,tylko klientów żal,bo taki zapis mają w umowie,a jak mieszkanie zobaczą pod koniec 2015 to będzie dobrze,ŻENADA
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-10-26 13:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan - 2014-10-21 16:00:30]:
Tak,Krzysiu jest super :)czego nie można powiedzieć o kilku ( usunięte przez administratora ). w tej firmie...
zdjecie uzytkownika
happy - 2014-10-31 02:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Czy jesteście w posiadaniu ciekawych historii z "firemki" lub spotkań firmowych?
Za moich niedawnych czasów krążyła
historia o Tomaszku, który nie wierzył i pojechał po rajtach Bobowi budowniczemu przy świadkach. Chłopa zwolnili szybko, podobno coś znalazł niewygodnego.

Inne ciekawostki ze środka to chlanie na umór, i wzajemne "informowanie"
do zarządu. O zamieszczanych pozytywnych opiniach w prasie i na forach nie chcę już wchodzić w szczegóły, sama rotacja osób na tych stanowiskach już także jest legendą.

Dla +
zdjecie uzytkownika
8c - 2014-10-31 10:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [happy - 2014-10-31 02:02:18]:
nie wierzę, że wszyscy tam donoszą, tacy prawnicy na ten przykład na pewno tego nie robią, nie są donosicielami, a i tak pracują.
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2014-10-31 14:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawy jestem ile rodzin zostało rozbitych przez tą firmę, i ile dzieci jest niewiadomego pochodzenia. Suto zakrapiane imprezy to już legendy. Pewnie już nie mogą się doczekać wigilii i prezentów!
zdjecie uzytkownika
pablo1 - 2014-11-02 19:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wie ktos jak wygladaja płatnows wzgledem podwykonawców ,ewentualnie zanacie jakiegos podwykonawce ?
zdjecie uzytkownika
ZZ - 2014-11-03 09:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pablo1 - 2014-11-02 19:17:13]:
kiepsko,jak możecie to bierzcie zaliczki.Pieniądze co dostali za sprzedaż obligacji już wydali,spłacili najpilniejsze długi,żeby ktoś po upadłość nie poszedł do sądu przeciwko Murapol.Z internetu usunęli informacje o swoich kłopotach finansowych,że przychody im w tym roku zmalały o jednątrzecią i takie tam różne.
zdjecie uzytkownika
pablo1 - 2014-11-03 12:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZZ - 2014-11-03 09:17:18]:
a jest opcja ze upadna ?..pytam bo złozyli mi oferte współpracy.
zdjecie uzytkownika
Murpol - 2014-11-06 13:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wolnym rynku, zawsze się może zdarzyć, że firma upadnie.
zdjecie uzytkownika
BIG - 2014-11-07 08:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciekawy - 2014-10-31 14:02:07]:
Pewnie znowu Murapol będzie się lansować kosztem biednych dzieci i zorganizuje na pokaz tę [szlachetną paczkę] w grudniu. Szlachetne, że pomagają, ale to, że robią z tego rozgłos i chwalą się tym na całą wieś, to żenada i upokorzenie dla tych, którzy te paczki dostają. Są inne sposoby reklamy, nie kosztem słabych i pokrzywdzonych, których tak naprawdę misiek dziudziu ma głęboko w ..... .
zdjecie uzytkownika
Mirko - 2014-11-14 15:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZZ - 2014-11-03 09:17:18]:
O płatności zapytaj na pierwszej lepszej budowie. Zdziwka nie będzie. Te 28 stron opinii o czymś świadczy.
zdjecie uzytkownika
wiem jak jest - 2014-11-18 22:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na Grunwaldzkiej w Bielsku-Białej ludzie mieszkają be meldunku od 3 lat. Bo Murapol nie ma na tą budowę PNU - pozwolenia na budowę. Jakieś pytania ?
zdjecie uzytkownika
mieszkaniec - 2014-11-20 07:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I płacą podwższone kredyty... Zresztą coraz trudniej uzyskać kredyt na iwestycje MURAPOLU:( banki wycofuja sie z kredytowania ich inwestycji.
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-11-20 12:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Murapol ma problemy ze spłacaniem swoich długów . Klienci podpisali umowy , ale banki nie chcą kredytować zakupu mieszkań w Murapol . Wielu z tych ludzi co te umowy podpisali po prostu nie ma teraz pracy i kasy . Murapol nie dostaje kasy od klientów , nie ma czym płacić swoim wykonawcom i spłacać swoich kredytów bankom . Prosta droga do bankructwa . Ludzie biednieją albo wyjeżdżają za granicę , ci co zostają to z tych groszy z umów śmieciowych na żadne mieszkanie nie mają szans . Tłumu klientów teraz nie mają w tym murapolu . Niech nie winią swoich sprzedawców . taki rynek teraz . Murapol po co nabudował tyle tych tandentncyh mieszkań co tak długo puste stoją ? Spłacanie przez Murapol starych długów z kredytów na nowe budowy i z obligacji niczego dobrego nie wróży . Fatalne zarządzanie też murapolowi sytuacji nie poprawia .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MURAPOL S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x