Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MURAPOL S.A

Pracowałeś w firmie MURAPOL S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mirko - 2015-01-20 09:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2015-01-19 21:36:46]:
Garaż ma strop, ściany, KD, więc KONKRETNIE wody tam nie ma prawa być.
Nie wciskaj ludiom głupot, że to norma, jak to zwykły bubel.
zdjecie uzytkownika
X-man - 2015-01-20 10:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młody - 2015-01-19 12:20:42]:
Widzę po tych hasłach co napisali na stronie, że chyba prezes DZ. ogłosił się naczelnym specjalistą od reklamy w Murapol, tak więc trzeba pomóc i trochę zmienić te hasełka: "14 lat budujemy Twoją przyszłość - I WYSTARCZY", "14 lat budujemy Twoją przyszłość - a MOJE MIESZKANIE ILE?".
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-01-20 12:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czepiacie sie ;) jak ma tam byc dobrze jeśli ktos tamnie potrafi sie do trzech policczyć. w internetowym portalu podają ze maja miejsce pracy dla architektow w trzech lokalziacjach: Bielsko,Krakow,Warszawa a na swojejstronie (kariera) tylko w Bielsku. Data ogloszenia ta sama 9 stycznia i co o tym myslec? Może nie wiedzą sami ilu architektow szukaja.
zdjecie uzytkownika
mieszkaniec - 2015-01-20 13:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2015-01-19 21:36:46]:
Nie tylko w Bielsku-Bialej maja wielkie problemy z jakoscia i terminowoscia. To dotyczy wielu murapolowych inwestycji. Zapraszamy na portale spolecznosciowe utworzone przez pokrzywdzonych klientow, jest tam tez wiele zdjec, w tym na ten poswiecony miodowemu bagnu w Bielsku, wpisz w wyszukiwarce "miodowe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;, zobaczysz takie zdjecia, do ktorych jakikowliek komentarz jest zbyteczny.
zdjecie uzytkownika
Inż - 2015-01-20 15:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mieszkaniec - 2015-01-20 13:47:58]:
A ja się w związku z tym pytam, dlaczego ten wszystkowiedzący prezes MDZ co tak zawsze gnębi i zamordyzm stosuje wobec pracowników, dlaczego tą budowę w Bielsku (i inne też ) tak zapuścił? No co? Co mu przeszkadzało wziąć kaloszki,kask i jeździć swoim samochodzikiem na budowę codziennie i sprawdzić, czy jest ok? No pytam co? Siedziba Murapolu jest w Bielsku, budowa też w Bielsku, jaki problem? Co on, k..wa miał pilniejszego do roboty,chyba pisać maile zezjebkami i wywalać kogoś kolejnego z roboty.Na ilu budowach i jak mało razy się tam pojawiał to najlepiej wiedza ci,ktorzy tam pracowali.Zza biurka nic sie nie zbuduje panie prezesie szanowny.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-01-20 20:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirko - 2015-01-20 09:07:53]:
Według mnie taka ilość wody nie "przeciśnie" się przez mury, a wlała się przez wjazd który był na prostej drodze z głównej drogi która jest wyżej. Czy zalało Was więcej niż ten jeden raz? Jakie są problemy z jakością, w którym miejscu są odstępstwa od projektu że "jest źle"? Kupując mieszkanie przecież mogę zawsze przyjechać na budowę i zweryfikować? Rozmawiałem z osobami z budynku drugiego w BB i nie są poszkodowani, ba!! nawet w Waszym budynku są ludzie zadowoleni!!! o co chodzi, czemu jest taka różnica w opinii między wami? Zaszli Wam za skórę czy co? Wchodziłem na Waszą stronę na facebook u i nie wiem o co chodzi bo każda inna budowa wygląda tak samo... nic nowego.
zdjecie uzytkownika
Remek - 2015-01-21 06:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj moj znajomy idealnie podsumowal przedstawiona przeze mnie sytuacje w firmie jednym zdaniem- to stare balkanskie powiedzenie powinni znac wszyscy ktorzy tam pracuja( a pracuje naprawde duza grupa fajnych osob czesto z duza wiedza). Przyslowie to mowi ze " Kilogram g.wna jest w stanie zepsuc nawet 100kilogramow miodu" . Nic dodac nic ujac;)
zdjecie uzytkownika
mieszkaniec - 2015-01-21 15:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2015-01-20 20:41:25]:
Sam piszesz na koniec ze "kazda inna budowa wyglada tak samo..." Rozumiem ze masz na mysli wszystkie pozostale budowy Murapol, ze kazda podobna do tej naszej na Miodowej w BB?
zdjecie uzytkownika
Kama - 2015-01-21 16:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej! chcę wysłać CV na asystenta architekta w tej firmie. Czy wiadomo, ilu tam pracuje architektów i czy to co napisane w ofercie-opisie pracy się sprawdza? Chcą wyłączności? Zatrudniają takich bez doświadczenia? Jest szansa popracować z pół roku i takie tam?
zdjecie uzytkownika
Fanpejdż - 2015-01-21 19:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Inż - 2015-01-20 15:19:10]:
Nie jeździ bo ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poza tym, liczy się tylko kasa a jak ludzie już kupią czyli zapłacą, to co go to obchodzi??
zdjecie uzytkownika
Fanpejdź - 2015-01-21 19:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kama - 2015-01-21 16:33:38]:
Stan architektów, jak tez i innych pracowników to bardzo ruchoma liczba,prawie codziennie kogo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] więc trudno powiedzieć ilu jest ich akurat dzisiaj?
zdjecie uzytkownika
Fanpejdź - 2015-01-21 19:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Remek - 2015-01-21 06:44:18]:
Ty i Twój znajomy powinniście się zakopać z tymi przysłowiami, tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie miód."Fajna grupa osób często z wiedzą", co to za bełkot kurna jest??Trudno żeby pracowali tam ludzie bez wiedzy a to,że wszyscy wchodzą zarządowi do tyłka to inna sprawa.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-01-21 20:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mieszkaniec - 2015-01-21 15:16:00]:
Dobry Wieczór,

mam na myśli wszystkie budowy, nie tylko tej firmy ale również mniejszych oraz większych deweloperów.

Pozwolę sobie przypomnieć że zadałem konkretne pytanie dotyczących nieprawidłowości na inwestycji w Bielsku, do dziś nie otrzymałem odpowiedzi. Państwa zdjęcia niestety o niczym nie mówią... Co jest na nich nie tak? Burzy się Pan "tak dla zasady"? Jakie kroki zostały podjęte z firmą aby wyjaśnić sytuacje? Mnie nie interesują ogólniki, bo takie każdy z Nas może wymyślić, konkrety prosze.

Dziękuję za informacje.
zdjecie uzytkownika
Miodowe Bagno - Facebook - 2015-01-21 20:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko idzie zgodnie z planem. Klienci są nabijani w butelkę czyli jest OK wg. zarządu!
zdjecie uzytkownika
Remek - 2015-01-21 21:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Archiektom odradzam- ludzie tam pojecia niemaja o tym zawodzie dlugiej kariery nie wroze
Tragedia ta firma i dno
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-01-21 21:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Miodowe Bagno - Facebook - 2015-01-21 20:27:16]:
Dobry Wieczór ponownie,

kolejny ogólnik "klienci są nabijani w butelkę'? Widzę, że brak podstawowych argumentów do podjęcia dyskusji. Przykre oczerniać dla samego oczerniania. Byłem, widziałem inwestycję, rozmawiałem z mieszkańcami jednego, drugiego budynku. Dlaczego nikt z tych mieszkańców nie skarżył się, wręcz przeciwnie są zadowoleni? Owszem garaż Wam zalało, ale podobno nie z powodu złego wykonania, a opadów deszczu.... Dla potwierdzenia słów artykuł z tego samego dnia jak zalało całe bielsko...

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Miodowy - 2015-01-22 09:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Janie,a pan to może jest z zarządu Murapol?To może ogłosi pan tutaj,ilu kierowników budowy już pracowało w Bielsku na Miodowej od początku tej inwestycji?Drugie pytanie ile średnio pracują kierownicy budów i kierownicy kontraktu w Murapol niezależnie od inwestycji? Trzecie pytanie czy jest w Murapol w ogole jakis program cyklicznego badania jakosci robót na wszystkich inwestycjach przez ZARZAD,osobiscie,w terenie,nie przez skype a,nie przez maile i telefony,nie przez zwalanie winy na kadrę techniczną.Sa firmy,gdzie zarzady codziennie odwiedzaja place budow,a kiedy ostatnio zarzad Murapol i guru MDziu byli na jakiejs budowie?Wierze ze przyjemniej moze byłoby w garniturkach pokazywać się na giełdzie w Warszawie,ale znowu nie wyszło,"d..a blada".Co,za to że Murapol na gielde od lat nie moze wejsc,to tez budowlanców bedziecie oskarżac?A moze kogos z góry by pora wymienic?
zdjecie uzytkownika
mpw - 2015-01-22 11:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kama - 2015-01-21 16:33:38]:
A wysylaj swoje podanie, wysylaj. A jak Cie przyjma to pamietaj: dbaj o swoja watrobe ale nie odmawiaj picia i podlizuj sie przewodniczacemu rady nadzorczej on tam najwazniejszy we wszystkim sie z nim zgadzaj. Jak jestes mloda i ladna to tez nie zaszkodzi ( odpowiednio sie tez ubieraj ) masz wtedy szanse pobyc tam dluzej. Donosic temu przewodniczacemu na kolezanki i kolegow( i nie tylko )tez jak najbardziej sie oplaca
zdjecie uzytkownika
Anglista - 2015-01-22 12:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Che, che, Murapolowi spadła tzw. dynamika sprzedaży mieszkań w styczniu 2015 (w porównaniu choćby do stycznia 2014) i dlatego pewnie taka nerwówka jego przedstawiciela na tym forum odnośnie Miodowej;)
Może będzie w Murapol S.A. jakaś robótka dla kogoś po filologii angielskiej albo i dla native speakera, bo na angielskiej wersji swojej strony mają takie kwiatki jak "THE Grunwaldzka Street", a "Bażantów" przestłumaczyli na angielski ... Niemiecka wersja jest dużo, dużo lepsza. Więc pewnie na angliście zaoszczędzili ;):);)
zdjecie uzytkownika
Fanpejdż - 2015-01-22 20:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miodowy - 2015-01-22 09:58:24]:
Gdzie tam, to nie zarząd,ten Janek to jakiś cienki Bolek, pewni przyjęli do marketingu aby polemizował na forum.Zarząd ma w (usunąłem sam aby nie kłopotać administratora)to forum.Zresztą, gdyby tu coś napisał MD to by to w 50% wycieli ze względu na niecenzuralność słów!
zdjecie uzytkownika
Fanpejdż - 2015-01-22 20:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anglista - 2015-01-22 12:56:33]:
Zwróć uwagę,że nie piszą ile sprzedali mieszkań tylko ile "podpisali umów",
to trochę dziwne,bo deweloper powinien się chwalić ilością sprzedaży a nie umiejętnością pisania.To ich kreatywna polityka i księgowość, muszą windować wyniki sprzedaży,żeby udziałowcy się nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Vera - 2015-01-23 10:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anglista - 2015-01-22 12:56:33]:
Całość to "The Grunwaldzka Street Estate" :):):):).Mają tam więcej takich ciekawostek.Co się dziwić, prezes DZ.to nie jest gość"języki obce posiadający",więc chłopina dał sobie znowu wmówić , że teksty są cacy....."Polish your English"! jest duzo niedrogich podręcznikow :):) :) Tyle ze chyba to od zawsze tak było i dziwne , że nikt nie zwrócił uwagi wcześniej.
zdjecie uzytkownika
market - 2015-01-26 15:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O proszę od dzisiaj Murapol szuka specjalistów od marketingu między innymi z doświadczeniem na portalach społecznościowych ale dlaczego ukryli te oferty tylko na swojej stronie (zakładka kariera) a nie dali na internetowe portale o pracy ? Celowo czy znowu zarząd zapomniał wydać rozkaz ? Chyba szukają ludzi do wpisywania lizusowskich tekstów na forach klientów i na tym forum pewnie tez i w ogóle do siania propagandy murapolowej;) Władze murapolu tak zdesperowane że nawet nie określiły jakie wykształcenie mają mieć te osoby najważniejsze to co najmniej trzy lata doświadczenia w tego rodzaju marketingu. Ciekawe ile wytrzymaja w Murapol ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Było spox. Facio pytał jak się muruje, jak wygląda pustak i pręt zbrojeniowy. Co to są schody, i dach. Czy widziałem okno z PCV i wiem Że na budowie jest więcej ludzi niż kierownik i ja. Generalnie jak chociaż raz w życiu byłeś na budowie to sobie dasz radę. A no i musiałem policzyć jakieś dupsy tj. ściany w mieszkaniu tynki czy wylewki ale to tak jakby 3+3 było, nawet wyniku nie chciał tylko tak mniej więcej wiec luz na maX :-)
Pytania: Jak Wyżej,przedszkole sobie z tym radzi :-)
zdjecie uzytkownika
Gozer - 2015-01-26 17:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś zamieszcza na swojej stronie internetowej ogłoszenie,że poszukuje pracowników, to trudno to nazwać ukrywaniem!A Ty koleś, to się chyba z koniem na łby pomieniałeś,skoro takie brednia piszesz.Zarząd zarządza a nie wydaje rozkazy, jesteś zawodowym kapralem,czy co? To bardzo dobrze,że ktoś będzie pisać lizusowskie teksty,byle było poprawnie, bo jak czytam wpisy na tym forum, to nie mogę się oprzeć wrażeniu,że większość respondentów nie dostąpiła zaszczytu matury.
zdjecie uzytkownika
wlewo - 2015-01-26 18:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAm pytanko, czy wie ktoś może kto jest głównym wykonawcą budowy murapolu w katowicach przy ul. bażantów (chodzi mi konkretnie o 7-piętrowy apartamentowiec
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MURAPOL S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MURAPOL S.A?
Zadaj pytanie
x