Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Drimpol Sp.j. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kodak - 2011-04-21 08:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Od tej firmy to radze z daleka sie trzymać!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2011-05-28 02:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] żal mi tych kierowców i magazynierów [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-30 00:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam kolegę co kiedyś tam pracował i chciał mnie wkręcić do tej zrytej firmy ale jak widziałem jego warunki pracy po ile godzin jeździ to mu współczułem bo miał żonę i dziecko a zapieprzał od rana do nocy nawet w sobotę i nie miał kompletnie czasu dla rodziny nie polecam tej firmy nikomu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla tych pseudo kierowników liczą się tylko pieniądze a nie człowiek ludzie są tam za bardzo wykorzystywani i robia za marne grosze.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-02-05 14:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie dno, dno, dno. Lepiej być na zasiłku niż tam pracować. Praca od rana do nocy, płaca marna, no i ci popaprani akwizytorzy którzy nic nie robią.Oddzial w Lublinie oczywiście. Totalna porażka [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
bekenbauer - 2012-06-19 22:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc jake zarobki
zdjecie uzytkownika
Aktywny - 2012-06-26 18:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, zależy czego szukasz, kierowcy nie mniej niż 2 tys. na rekę w najgorszym okresie, magazyn i biuro podobnie, no może średnio trochę niżej niż w transporcie. Pracuje od kilku miesięcy i mnie się tu podoba, trochę przesadzają z tą biurokracją na większości stanowisk, kierownicy czasem nie do życia, ale kasa na czas i jedno wspólne na wszystkich stanowiskach - robota aż się leje pot [usunięte przez moderatora] A ha, i nic nie skubniesz.
zdjecie uzytkownika
nick - 2012-06-29 21:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka jest tam atmosfera praca, chodzi o pracowników biurowych? czy często jest tam rotacja?
zdjecie uzytkownika
troll - 2013-01-15 18:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oddział Lublin - tragedia. Brak oznakowania gdzie są biura, na drzwiach do magazynu obleśna i odłażąca naklejka. W biurze brudno, pełno kurzu, brudne drzwi, brudne vertikale. Coś na kształt pomieszczenia w którym można spotkać się w większym gronie koszmarnie brudne, krzesła tak usyfione że strach na tym usiąść. Kultura osób które zastałem w biurze pozostawia wiele do życzenia. Na moje dzień dobry - reakcja zerowa - brak jakiegokolwiek zainteresowania. W pomieszczeniu gdzie wystawiają faktury głośnie rozmowy, akuratnie w trakcie mojej obecności o znakach z zodiaku, bieliźnie i znaczeniu imion, przetykane to wszystko głośnymi przekleństwami. Widać, że nie ma tam nikogo kto by nad tym zapanował i tym zarządzał. Brud syf kiła i mogiła. Jednym słowem TRAGEDIA. Tak się nie zdobywa klientów. Tak się ich traci. To tylko mała część z tego co mnie "uderzyło" po mojej wizycie w tej firmie. Jedno jest pewne. Żadnej współpracy z firmą Drimpol.
zdjecie uzytkownika
były - 2013-02-28 21:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Syf, dno, [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
? - 2013-03-14 15:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do Trolla. Z tego co zauważam,to obsmarowujesz każdą firmę do której próbujesz się przyjąć. Ciekawe czy znajdziesz pracę, która wreszcie łaskawie spełni Twe oczekiwania? Przynajmniej wiem skąd ten twój nick :)). Powodzenia
zdjecie uzytkownika
troll - 2013-03-20 13:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
? - 2013-03-14 15:11:34

Do Trolla. Z tego co zauważam,to obsmarowujesz każdą firmę do której próbujesz się przyjąć. Ciekawe czy znajdziesz pracę, która wreszcie łaskawie spełni Twe oczekiwania? Przynajmniej wiem skąd ten twój nick :)). Powodzenia
mój nick to troll, a nie Troll, tak więc zapewne nie piszesz o mnie. Nie próbowałem się przyjąć do firmy Drimpol, tylko nawiązać tzw. współpracę. Pozwoliłem sobie opisać swoje wrażenia, i to jest tylko i wyłącznie moje subiektywne zdanie. Jeżeli sądzisz że ten oddział wygląda inaczej niż to opisałem, to sprostuj to proszę, a nie wypisujesz cuda o tym jaki ja to jestem czepliwy. Jeżeli tam pracujesz to wiesz doskonale o czym pisze. Nie znalazłem nigdzie, żadnej pochlebnej opinii o tej firmie. Nawet jeżeli to co się czyta podzielić na dwa i wziąć poprawkę na rzeczywistość to i tak nie wygląda to dobrze. Z Twojej wypowiedzi wynika że jesteś albo kimś z kadry zarządzającej (jak widać bardzo kiepsko zarządzającej), albo próbujesz złapać plusy u szefa. A to jest jak najgorsza droga do tego.
Naprawdę, rozejrzyj się, a potem skonfrontuj to z tym o czym napisałem. I dopiero wtedy powiedz że kłamię.
zdjecie uzytkownika
były - 2013-06-27 11:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam, praca w tej firmie to tragedia lepiej poświęcić trochę czasu i znaleźć coś lepszego
zdjecie uzytkownika
puchoc - 2013-06-30 15:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak w tej firmie jest z handlowcami? Duże migracje? faktycznie jest tak jak obiecują? Handlowcy sami się zwalniają, czy oni wyrzucają?
zdjecie uzytkownika
były - 2013-08-02 19:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sami uciekają jak zobaczą jak to wygląda
zdjecie uzytkownika
sylweek - 2013-08-21 12:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego w tej firmie to niema pacy dla przedstawiciela. Tu z Ciebie zabiorą co dobre i wypierdzielą na bruk bez wyplaty. Niestety tak postępują z ludzmi obojętnie czy jesteś kierowca czy kierownikiem. Jeśli powiesz że jesteś dobrym przedstawicielem i tak faktycznie jest to obiecają Ci wszystko!!!! Po prostu życ nie umierać a rzeczywistośc jest całkiem inna, a spróbuj iść na dłuższy urlop to zobaczysz jaką dostaniesz wypłatę. Szef twierdzi że pracownikom się płaci za ich pracę a nie za urlopowanie. Brak słów!!!
zdjecie uzytkownika
supermaks - 2013-11-13 13:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem na rozmowie w Krakowie,firma się otwiera w Skotnikach na prywatnej posesji,był dyrektor oczywiście prywatnych samochodów drogich pełno,rozmowa kwalifikacyjna z cwaniaczkiem od transportu całkowita porażka,zarobki zaproponowane 1800 brutto,jazda po 13 godzin.Odradzam.
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-12-31 12:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
hmmmm pracowałem w tej firmie 4 miesiące jako kierowca powiem tylko tyle nie polecam ale jeżeli nie masz innej pracy to można pracować ogólnie to robi się po 12 h w sezonie a czasami więcej jeżeli masz nadgodziny to nie masz premii masz premie nie masz za nadgodziny itp w sumie nie wazne ile pracujesz to masz wypłate około 2000 zł nie jest źle ale za ten czas pracy i atmosferę to bardzo mało płacą jeszcze jedną mam wiadomość zanim zaczniesz pracować musisz podpisać weksel in blanco jeżeli ktoś nie wiem co to niech poczyta wiadomo coś rozwalisz to mogą zabrać Ci wszystko co masz ale takie czasy ogólna moja ocena po 4 miesiącach pracy 3 na 10 :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
terg - 2014-01-21 18:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
na prawdę szkoda czasu, bardzo dużo obiecują, niesłowni i duże problemy z wypłatami...niestety wszystkie krytyczne uwagi na forach potwierdzają się
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-01-23 16:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie jest tak źle jak piszą,jak ktoś chce pracowac to będzie. Ciekawe dlaczego zawsze złe opinie piszą byli pracownicy.Co większości chcieli by kasę za picie kawy.
zdjecie uzytkownika
smuffy - 2014-02-01 19:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Terg-a i bylego
klamiesz kolego jak szewc,pracuję w firmie kilka lat co do kasy zawsze jest
10-ego na koncie,jezeli jestes taki mądry to znajdz firmę gdzie się pracuję 8 godzin za dobre pieniądze i się tam zatrudnij ,chyba nie znasz dzisiejszych realiów rynku pracy a poza tym jeżeli chodzi o ph to ich zwalniają za slabe wyniki...
zdjecie uzytkownika
dertman - 2014-02-01 19:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
masz racje kot, kto chce to będzie pracował,w Lublinie zmienil się prawie cały skład ludzi i da się żyć, kasa dla kierowców 2000-2600,magazyn 1800-2000,biuro 1500-1900 i się rozwijają bo ciągle kogoś nowego zatrudniają i samochodow przybywa oby nie bylo gorzej
zdjecie uzytkownika
ACER - 2014-03-10 09:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolega smuffy broni swojego szefa,poprostu żenada Twoja wypowiedź.Niestety wszystkie opinie są prawdziwe,pracuję w konkurencji parenascie lat i wiem co tam się dzieje,kierowcy przemęczeni,ph zestresowani do granic możliwosci a kierownictwo buja sie po świecie,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Leon - 2014-03-17 16:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Czy może ktoś napisać jak jest w oddziale Kraków, potrzebują tam kierowców C. Pracuje ktoś tam? Jakie zarobki, czas pracy??
pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-03-19 20:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest?? opinie są jakie są, czyli szału nie ma tak jak wszędzie.Byłem na rozmowie w Krakowie i gość mówił że da się wyciągnąć ponad 2700zł na mies w sezonie a poza nim z 2000zł nie schodzisz!(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
praktyk - 2014-03-23 23:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
..do smuffy-ego: wypłata 10-tego to standard a nie łaska, dobre zarobki za 8 godzin w dobrej firmie to też normalna sprawa. Nie można pracodawcy przyzwyczajać do tego że pracujesz po 10 i więcej godzin za normalną stwkę...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
10 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drimpol Sp.j.
x