Opinie o Krzepina Daria Gabinet Kosmetyczny w Pszczyna

Poniżej zobaczysz opinie obecnych i byłych pracowników o pracodawcy Krzepina Daria Gabinet Kosmetyczny. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Krzepina Daria Gabinet Kosmetyczny o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi dla firm - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Krzepina Daria Gabinet Kosmetyczny w Pszczyna

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis

Czy Krzepina Daria Gabinet Kosmetyczny oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?

Pytanie Nowy wpis

Jakie są warunki zatrudnienia w Krzepina Daria Gabinet Kosmetyczny?

Wiki Nowy wpis
@Pytanie

W gabinecie panuje super atmosfera,kochamy swoją pracę!!! Praca w tym salonie to czysta przyjemność i satysfakcja!

Beata Nowy wpis

Czy wiadomo coś czy salon nie poszukuje asystentki czy też recepcjonistki?

Paulina

Polecam pudrową hennę

Jak wspominasz rozmowę kwalifikacyjną w firmie Krzepina Daria Gabinet Kosmetyczny? Czy warunki oferowane przez pracodawcę zgadzały się z informacjami zawartymi w ogłoszeniu? Jak przebiegło spotkanie? Podziel się swoimi wrażeniami.
Sandra

Pełen.Profesjonalizm

Zośka

Super.Polecam!

Najlepsza Depilacja laserowa

Olka

Najlepszy gabinet w jakim byłam!Polecam

Wasza opinie ma znaczenie! Co wiecie o firmie Krzepina Daria Gabinet Kosmetyczny w mieście Pszczyna? Czekamy na nowe sprawozdania odnośnie pracy!Może znajdzie się osoba aktualnie pracująca, która będzie chciała powiedzieć nam coś o zatrudnieniu u nich?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Krzepina Daria Gabinet Kosmetyczny - Pszczyna

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Krzepina Daria Gabinet Kosmetyczny
4.2/5 Na podstawie 5 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Stefana Batorego 27
    43-200 Pszczyna
  • NIP: 6381653876 REGON: 241706029
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)