brak logo

Drimpol Sp.j.

Rzeszów

Opinie o Drimpol Sp.j.

gość 2015-07-13 18:39:06
też tak słyszałem, ponoć kasa się nie zgadzała
xxx 2015-07-25 23:35:01
jak ktos sie nie nadaje i tylko sie kreci i robi zamieszanie to niech sie cieszy ze tyle tu byl...
wkur...ny 2015-08-15 20:33:34
A ty co odpisujesz przestań robić lody inn...m i pożądnie wazeliny naładuj bo coś cię boli
były pracownik 2015-08-18 10:44:42
Niech szybko zatrudnią nowego kierownika ds logistyki i administracji w oddziale Lublin, bo obecnie pełniący obowiązki kierownika nadaje się tylko do włażenia w d..ę kabanowi...
AHMED 2015-08-19 23:19:24
Z kasą jest tak: Masz podstawę + premię + ewentualnie nadgodziny z tym, że jeżeli zapłacą Ci za nadgodziny to z premii upier...ą i na odwrót. Jeżeli chodzi o odcinki z wypłaty nigdy nie ma na czas, bywa tak że w ogóle nie dostaniesz a tym samym nie wiesz za co Ci potrącili.
1
Ja 2015-08-23 09:10:02
Ok
1
BD 2015-08-23 09:46:38
proponuje abyś włączył sobie mózg i zaczął normalnie się wyrażać. Regulamin paragraf 4 podpunkt 3. Albo weź sobie maść na ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
pracownik 2015-09-02 18:44:33
kompletne
dno
Janosik z gór 2015-10-04 15:07:45
Aha przepraszam Krzysiek z gastronomi jest bardzo w porządku to tyle.
Szczery 2015-10-05 16:23:11
Bardzo się cieszę, że się zwolniłem z tej firmy, teraz pracuję w normalnej firmie, gdzie docenia się pracownika i jego wkład, zaangażowanie w rozwój firmy i jestem bardzo zadowolony z tego faktu, nie będę się tu rozpisywał, ponieważ ten rozdział jest zamknięty, aczkolwiek kto pracuje, bądź pracował w tej firmie, to wie jak się przedstawia sytuacja, każdy człowiek jest dorosły i sam musi decydować o sobie, gdzie chce pracować i czy jest mu dobrze w danej firmie.
1
Janosik 2015-10-16 07:54:40
Przykro mi ze moja prawdziwa szczera opinia na temat Drimpol oddział Kraków została usunięta.Zostalo tylko krótkie sprostowanie które nie jak ma się do tematu.Cóż trudno jeszcze raz nie polecam były pracownik.
Szczery 2015-10-20 22:44:11
chyba dokładnie nie przeczytałeś tego co napisałem, ponieważ ja nic na temat ich oferty detalicznej bądź gastronomicznej nie napisałem, co innego jest dobra atmosfera w pracy (np. w konkretnym oddziale), a co innego brak szacunku do pracownika, który daje dużo od siebie firmie, widać, że chyba raczej nie pracowałeś, albo nie pracujesz w tej firmie, ludzie, którzy tam pracowali, bądź jeszcze pracują doskonale wiedzą jak się przedstawia obraz i sytuacja wewnątrz firmy, ale jak już napisałem to dla mnie temat zamknięty, raz na zawsze i nie mam ochoty już do niego wracać, a każdy normalny człowiek, ma jakiś honor, ambicje i szacunek do siebie i nie pozwoli sobą pomiatać, pozdrawiam.
Tajemnica. 2015-10-27 18:01:49
Przez drimpol małżeństwa się rozpadają...
3
stefan 2015-11-07 18:37:45
skończyły się delikatesy centrum kończy się biznes, Rykowski niech podziękuje swoim super ,,inteligentnym" dyrektorom co się do samochodów nie mieszczą ,darmozjady co ludzi tylko wykorzystują
1
qwak 2015-11-07 18:42:05
czy to prawda że zamknęli oddział w zakopanym ??? jeżeli to prawda to kaban dał popis swojego profesjonalizmu ... całe życie w gastronomii ha ha
były pracownik 2015-11-10 21:30:32
Premie i benefity? hahahahhaha dobre sobie. Przyjdź to sie tak nachapiesz, że Ci bokiem wyjdzie hahahha :D
1
Rozpacz 2015-11-14 21:51:31
Przestań pieprzyć głupoty pracowałem w oddziale Lubelskim prawie 4 lata , nigdy nie nawaliłem i nie byłem na zwolnieniu taka mi dali nagrodę ze teraz pracuję w innej firmie .Jebać ten Drimpol!!!!!!!!!!!!!
2
Lubelak 2015-11-30 18:10:30
Jak ktoś chce w Drimpol pracować to niech spyta poprzedniego kierownika w Lublinie jak go potraktowali, albo byłych PH. Kasa co miesiąc się nie zgadza, ale poskarżysz się Lucjanowi to ci w kolejnym miesiącu coś ekstra dorzuci. Samozatrudnienie powoduje, że przelew za pracę dostajesz z opóźnieniem, także ZUS i VAT to płacisz z oszczędności i czekasz grzecznie na kasę. Szczerze odradzam! Wymagania od PH - nierealne, nie ma Delikatesów Centrum - nie ma Drimpolu. Kolejne zmiany kierowników i przedstawicieli nic nie dadzą. Ciągle kogoś szukają, rotacja pracowników olbrzymia.
2
Deathman 2015-12-13 18:43:40
Romek idź na posła bo bredzisz no tak w końcu żyjemy w państwie prawa a najlepiej zatrudnij się w drimpolu to sobie wyliczysz hhhhhhhaaaaa
Goya 2015-12-13 18:46:54
Fajną mają stronę firmową drimpol.pl hahahi polecam
mleko 2015-12-16 20:51:17
kto jest kierownikiem w lublinie?
W5 2015-12-20 10:27:01
Już nie długo nie będzie Drimpolu .... Są przecieki, że ktoś z Rzeszowa ma przejąć to co zostało bez obsługi DC. A Pan D odejdzie w zapomnienie ...
ktoś 2015-12-22 19:33:40
Kierownikiem w detalu jest naprawdę świetny gość:-)
rozpacz 2015-12-29 17:31:35
Dopuki nie będzie wchodził w drogę Silnemu i dyrektorowi panu L ,to popracuje ,a jak bedzie chciał coś poprawic lub ulepszyć to będzie ogłoszenie w internecie
na jego miejsce .Pozdro dla kumatych .
castlevania 2015-12-29 20:41:32
Taki zajebisty ,że znów dwoje pracowników złożyło wypowiedzenie ,magazynier i kierowca .Dalej ściemniajcie ludzi .
ktoś 2015-12-30 18:22:03
To, że się zwalniąją to akurat nie jego zasługa. Wina leży po stronie osoby pełniącej obowiązki kierownika logistyki.
ALIBABA 2016-01-26 11:14:52
DRIMPOL (Lublin) TO PORAŻKA.
Pracodawca dużo obiecuje i na obietnicach się kończy
To co oni wyprawiają nadaje się do interwencji przez SANEPID czy PIP
3
ALIBABA 2016-01-27 22:53:13
widze ze czesto zaglądasz na forum. Pewnie coś cie mocno boli
Rozpacz 2016-01-28 17:40:13
Boli mnie to , że przez takich pajacy włażących w dupę tak ty ,uczciwie pracujacy ludzie zwalniają się .A ty dalej ściemniaj ,przecież za to ci płacą .
2
ALIBABA 2016-01-30 09:44:37
czy każdy z Lublina to głupek
ryś 2016-02-12 14:41:26
Paliwo tankujesz na flotę...przez weekend jak jeździsz w obrębie miasta masz za free...jak jedziesz gdzieś dalej (urlop) zgłaszasz i tankujesz za swoje...
1
były pracownik 2016-02-16 15:25:39
Bardzo dziwi mnie nakład energii ( na ogół negatywnej), jaką zostawiają na tym forum byli pracownicy. Pracodawca ma prawo mieć swój pomysł na prowadzenie firmy. Jeśli Ci to nie odpowiada, zwolnij się i wyluzuj. Niewolnictwo to przeszłość. A wolny czas można spędzać znacznie lepiej niż opluwając byłego pracodawcę. Co do języka polskiego to piszemy dopóki (!!!)
1
KARTON 2016-03-03 15:03:35
Witam! Pracowałem w firmie Drimpol (Lublin) na stanowisku magazyniera i powiem Wam że jakbym zaczął czytać opinie zanim się zatrudniłem to zapewne dałbym sobie spokój i poszukał innej pracy.
Nie będę się rozpisywał dlatego powiem krótko Wg. mojej opinii atmosfera w pracy jest dobra, kasa zawsze na czas, kierownik(Marcin) jest w porządku.
Nie ukrywam czasami bywała napięta sytuacja wynikająca z nieładu związanego z rozbudową chłodni ale Drimpol ma już to za sobą więc jest ok
2
dziwny 2016-03-03 17:30:33
A jak tam się sprawuje w Lublinie nowy dyr Piotr.C już zaczyna się rozkładanie oddziału??
komo 2016-03-03 17:32:31
Panie i Panowie co się dzieje w Rzeszowie wszyscy odchodzą PH gastronomia cała?????
Pingwin 2016-03-03 21:25:40
Pewnie znów Iglotex przejmuje PH, tym razem gastro. Mają mega ciśnienie na gastronomię. A podkarpackie nadal w większości Drimpolu. Pewnie już niedługo.
Romek 2016-03-03 23:55:43
Komo nie opowiadaj głupot, chyba ci się firmy pomyliły. Mamy się dobrze a ty weź się za robotę bo jak tak dalej pójdzie w tym waszym iglotexie to będziesz musiał żyć z programu 500+ - potrafisz tylko pieprzyć!
2
XYZ 2016-03-09 16:48:09
Czy ktoś z magazynierów, biura obsługi czy też administracji mógłby napisać konkretnie jakie są zarobki?
były pracownik 2016-03-22 19:02:50
być może komuś się przyda moja opinia przy podjęciu decyzji o pracy w tej "pseudo" firmie, ja doradzam omijanie jej wielkim łukiem. Brak jakichkolwiek standardów zarządzania. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to kiepsko, a od czego zależy premia to chyba nikt nie wie tzn zależny od widzi mi się "niby" dyrektorów, których kultura osobista daje wiele do życzenia i którzy o zarządzaniu zasobami ludzkimi nie mają zielonego pojęcia.Jeśli ktoś zatrudniając się w tej firmie liczy na jakikolwiek rozwój zawodowy to się przeliczy.
5
czarny 2016-03-22 21:23:02
Nie przyda, nie przyda się ta opinia ty "pseudo" były pracowniku. Ja pracuję w tej firmie i od razu widzę, że nie masz pojęcia o realiach. U nas jest jeden dyrektor logistyki a nie dyrektorzy. Pewnie pracujesz w konkurencji, albo się ciebie pozbyli bo byłeś leniwy. Dla zainteresowanych - płacą przyzwoicie jak za taką robotę i u nas w okolicy na magazynie nie zarobi się lepiej przynajmniej nie słyszałem. Dziewczyny w biurze też uśmiechnięte, czyli jest nieźle. Polecam!!! dobra firma i dobre kierownictwo, a jak się wyróżnisz to i ciebie wyróżnią.
1
obecny pracownik 2016-03-22 22:32:03
Potwierdzam. To nie jest zła firma.
A teraz pytam się tych wszystkich narzekajacych: czy firmy ze standardami które cholera wie czego chcą od pracownika sa dobre??
W firmie pracuje długo i wiele się zmieniło na lepsze.Na szczęście wszyscy Ci którzy się nie znali już nie pracują.
Atmosfera w biurze- w końcu pozytywna.
Zdecydowanie-polecam
1
były pracownik 2016-03-23 16:12:26
tak jak wskazuje mój nick już nie pracuje w Drimpolu, być może się coś od tego czasu zmieniło jeśli chodzi o strukturę organizacyjną, wówczas było dwóch dyrektorów od gastronomii i od detalu, aż tak rozbudowana struktura o dyrektora logistyki nie była:)Mówiąc o kiepskich standardach miałem na myśli:
- przekonywanie o tym że produkt jest pełnowartościowy pomimo upływu daty ważności cyt"bo to przecież skrobia co mogło się zepsuć" chodziło o produkty sypkie np zupy w proszku
- przekazywanie w ramach paczek świątecznych dla pracowników przeterminowanych produktów ( oczywiście nie wszystkie były przeterminowane uff)
- brak regulaminu wynagrodzeń w którym jasno byłoby zapisane od czego zależny premia, tak to w każdym miesiącu była inna, oczywiście częściej niższa niż wyższa
- warunki lokalowe nie będę komentował bo myślę, że to na pierwszy rzut oka widać itd
Jedyne co mogę potwierdzić to wynagrodzenie na czas, ale to nie łaska pracodawcy ale jego obowiązek wynikający z KP
Jeśli coś się z mieniło na plus to być może zasługa tych negatywnych komentarzy, które dotarły do osób decyzyjnych, którzy zadali sobie sprawę z siły internetu i że ludzie przed podjęciem decyzji o zatrudnieniu sugeruję się takimi opiniami w mojej ocenie prawdziwymi.
fred 2016-03-24 11:59:52
Przełknąłem tę zniewagę, bo pomyślałem sobie, najważniejsze w tej chwili to ubić interes.
xXx 2016-04-17 09:35:06
W ramach wyjaśnienia: kierowca Robert Ł. nie stracił przytomności po całym tygodniu tyrania, tylko rozmroził lody i magazyn tych lodów mu nie przyjął i musiał za nie zapłacić i tak się przejął, że to odbiło się na jego zdrowiu...
1
logistyk 2016-05-15 09:07:39
Zatrudnili już kierownika logistyki w Lublinie? Było kiedyś ogłoszenie- może warto się tym stanowiskiem zainteresować :-)
Łogier 2016-06-02 11:21:00
Umowa o pracę na czas określony, zazwyczaj dwu lub trzy letnia. Najniższa krajowa brutto na umowie+premia. Biuro 1700-1900 netto, magazyn 1800-2000 netto (z premią)
xXx 2016-07-22 17:26:10
A no takim cudem, że na magazynie jest dużo więcej pracy i ta praca wymaga większego nakładu siły. Jest to praca fizyczna... i nie mylić, że w biurze siedzi się na pupie i pije kawkę. Wszędzie trzeba zapinadlać.
2
Andrzej 2016-09-04 17:02:55
Kończy się sezon. Teraz będą zwalniać pracowników. Co roku tak jest dlatego taka rotacja
2
Były 2016-09-23 21:00:53
To wszystko prawda. Pracowałem w Lublinie jako kierowca. Całe szczęście, że już tam nie pracuję.
2
komandorka 2016-09-24 15:23:06
@ Były - ale co jest prawdą? podaj argumenty dlaczego jesteś niezadowolony i czym "zaszli" Ci za skóre ( o ile tak to można określić). czekam na info
Zostaw swoją opinię o Drimpol Sp.j. - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drimpol Sp.j.