brak logo

Drimpol Sp.j.

Rzeszów

Opinie o Drimpol Sp.j.

były 2015-06-12 18:48:00
Jak chcesz jeździc po 15 godzin i mieć 30 punktów do rozwiezienia to powodzenia .Mówię prawdę pracowałem 3 lata .
3
gość 2015-06-19 14:06:46
Praca jak praca. Jeżeli ktoś chce to będzie pracował. Kasa na czas
gość 2015-06-21 17:06:42
ta firma to totalna porażka odradzam ( usunięte przez administratora ) zaliczyłem krótki epizod i nikomu nie polecam zastanówcie się zanim popełnicie mój błąd
gość 2015-06-22 08:24:59
Odnośnie Krakowa: Są dwie zmiany. Atmosfera zależy od nas. Zarobki – zależy czego oczekujesz?
Hary 2015-06-23 17:02:43
Kraków atmosfera raczej nerwowa i napieta pieniadze w zalerznosci ( usunięte przez administratora )i w zależnosci od obrotu praca w godzinach nadliczbowych to norma srednio 12 godz wiec na godz(kierowca)pewnie sprzątaczka zarabia wiecej na godz,Ph nie zapewniają zaplecza towarowego i nie tylko ogólnie firma oszczedza na wszystkim na czym tylko sie da.Nie polecił bym( usunięte przez administratora )
xyz 2015-06-26 21:56:52
Do tych wszystkich wieszających psy na Drimpol'u i do tych którzy zastanawiają się czy tu przyjść do pracy!!
To fakt, momentami w okresie dużej sprzedaży wszyscy mają sporo pracy, ale to raptem trzy miesiące w lecie i jeden w zimie..poza tym wcale nie ma takiej tyrki, w innych firmach też za siedzenie się nie płaci. Ale ja wam wszystkim napiszę plusy w tej firmie, bo wyobraźcie sobie że SĄ!
Po pierwsze Szef nie wisi na głowie swoich pracowników i nie truje dupy z byle powodu, nie ganiają za tobą i nie pytają dlaczego białe nie jest czarne, nie ma terroru psychicznego ani mobbingu, ogólnie jest luźno, zarówno w biurze jak i na magazynie. Wiadomo kiedy jest praca trzeba pracować, ale kiedy się buja na krześle to się buja...a idźcie do firmy gdzie szef ciągle pilnuje wszystkiego..to zobaczycie jak się pobujacie na krześle...
Ja zdecydowanie wolę trochę bardziej popracować ale w firmie bez terroru..a tych wszystkich narzekaczy zapraszam na chwilę pracy do EUROCASHU...zobaczycie jak to można być tylko numerkiem w firmie a nie Janem Kowalskim.Pozdro
1
zielony_ludzik 2015-06-29 12:23:03
Do PH z 3 letnim stażem - zwolnij się, oddaj samochodzik, telefonik, zarejestruj się w UP i przez 90 dni nie pobieraj zasiłku bo miałeś działalność, później podejmij pracę jako telemarketer na akord i sprzedawaj polisy. W końcu masz duże doświadczenie w rozmowach z klientami: "...ile Pani chce lodów, dwa czy trzy...?" Na pewno będziesz opływał w $... A i zawsze zostaje wyjazd do ukochanej Anglii, tam można segregować śmieci za dobrą kasę i rodzinę widywać przez skype...
0na 2015-07-02 20:57:43
Nie dodałam , że ona zatrudniona jest jako przedstawiciel handlowy dla wszystkich którzy szukają takiej pracy super oferta, samochód do dyspozycji, można go komuś pożyczyć, jeżdzić gdzie się chce - super
Dla mnie nie pojęte, że istnieją jeszcze takie firmy. A wy jeszcze narzekacie.
1
Siwa 2015-07-03 11:36:19
Ty"ONA" to powiedź jeszcze gdzie pracuje ta "partnerka" w jakim oddziale to się jakiś kierownik wkurzy i jej łeb urwie - a twoje rączki będą czyste.
1
ona 2015-07-09 10:55:26
chodzi o lublin
swojak 2015-07-13 14:05:22
no i się silnemu dostało od byłej hahah
mamed 2015-07-13 14:08:43
czy to prawda , że nowy kierownik logistyki w Lublinie wytrzymał tylko miesiąc i już go nie ma ???
gość 2015-07-13 18:39:06
też tak słyszałem, ponoć kasa się nie zgadzała
xxx 2015-07-25 23:35:01
jak ktos sie nie nadaje i tylko sie kreci i robi zamieszanie to niech sie cieszy ze tyle tu byl...
wkur...ny 2015-08-15 20:33:34
A ty co odpisujesz przestań robić lody inn...m i pożądnie wazeliny naładuj bo coś cię boli
były pracownik 2015-08-18 10:44:42
Niech szybko zatrudnią nowego kierownika ds logistyki i administracji w oddziale Lublin, bo obecnie pełniący obowiązki kierownika nadaje się tylko do włażenia w d..ę kabanowi...
Ja 2015-08-23 09:10:02
Ok
1
BD 2015-08-23 09:46:38
proponuje abyś włączył sobie mózg i zaczął normalnie się wyrażać. Regulamin paragraf 4 podpunkt 3. Albo weź sobie maść na ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Janosik z gór 2015-10-04 15:07:45
Aha przepraszam Krzysiek z gastronomi jest bardzo w porządku to tyle.
Szczery 2015-10-05 16:23:11
Bardzo się cieszę, że się zwolniłem z tej firmy, teraz pracuję w normalnej firmie, gdzie docenia się pracownika i jego wkład, zaangażowanie w rozwój firmy i jestem bardzo zadowolony z tego faktu, nie będę się tu rozpisywał, ponieważ ten rozdział jest zamknięty, aczkolwiek kto pracuje, bądź pracował w tej firmie, to wie jak się przedstawia sytuacja, każdy człowiek jest dorosły i sam musi decydować o sobie, gdzie chce pracować i czy jest mu dobrze w danej firmie.
1
Janosik 2015-10-16 07:54:40
Przykro mi ze moja prawdziwa szczera opinia na temat Drimpol oddział Kraków została usunięta.Zostalo tylko krótkie sprostowanie które nie jak ma się do tematu.Cóż trudno jeszcze raz nie polecam były pracownik.
Goya 2015-12-13 18:46:54
Fajną mają stronę firmową drimpol.pl hahahi polecam
mleko 2015-12-16 20:51:17
kto jest kierownikiem w lublinie?
ktoś 2015-12-22 19:33:40
Kierownikiem w detalu jest naprawdę świetny gość:-)
ALIBABA 2016-01-27 22:53:13
widze ze czesto zaglądasz na forum. Pewnie coś cie mocno boli
ALIBABA 2016-01-30 09:44:37
czy każdy z Lublina to głupek
ryś 2016-02-12 14:41:26
Paliwo tankujesz na flotę...przez weekend jak jeździsz w obrębie miasta masz za free...jak jedziesz gdzieś dalej (urlop) zgłaszasz i tankujesz za swoje...
1
były pracownik 2016-02-16 15:25:39
Bardzo dziwi mnie nakład energii ( na ogół negatywnej), jaką zostawiają na tym forum byli pracownicy. Pracodawca ma prawo mieć swój pomysł na prowadzenie firmy. Jeśli Ci to nie odpowiada, zwolnij się i wyluzuj. Niewolnictwo to przeszłość. A wolny czas można spędzać znacznie lepiej niż opluwając byłego pracodawcę. Co do języka polskiego to piszemy dopóki (!!!)
1
KARTON 2016-03-03 15:03:35
Witam! Pracowałem w firmie Drimpol (Lublin) na stanowisku magazyniera i powiem Wam że jakbym zaczął czytać opinie zanim się zatrudniłem to zapewne dałbym sobie spokój i poszukał innej pracy.
Nie będę się rozpisywał dlatego powiem krótko Wg. mojej opinii atmosfera w pracy jest dobra, kasa zawsze na czas, kierownik(Marcin) jest w porządku.
Nie ukrywam czasami bywała napięta sytuacja wynikająca z nieładu związanego z rozbudową chłodni ale Drimpol ma już to za sobą więc jest ok
2
Pingwin 2016-03-03 21:25:40
Pewnie znów Iglotex przejmuje PH, tym razem gastro. Mają mega ciśnienie na gastronomię. A podkarpackie nadal w większości Drimpolu. Pewnie już niedługo.
1
Romek 2016-03-03 23:55:43
Komo nie opowiadaj głupot, chyba ci się firmy pomyliły. Mamy się dobrze a ty weź się za robotę bo jak tak dalej pójdzie w tym waszym iglotexie to będziesz musiał żyć z programu 500+ - potrafisz tylko pieprzyć!
2
XYZ 2016-03-09 16:48:09
Czy ktoś z magazynierów, biura obsługi czy też administracji mógłby napisać konkretnie jakie są zarobki?
czarny 2016-03-22 21:23:02
Nie przyda, nie przyda się ta opinia ty "pseudo" były pracowniku. Ja pracuję w tej firmie i od razu widzę, że nie masz pojęcia o realiach. U nas jest jeden dyrektor logistyki a nie dyrektorzy. Pewnie pracujesz w konkurencji, albo się ciebie pozbyli bo byłeś leniwy. Dla zainteresowanych - płacą przyzwoicie jak za taką robotę i u nas w okolicy na magazynie nie zarobi się lepiej przynajmniej nie słyszałem. Dziewczyny w biurze też uśmiechnięte, czyli jest nieźle. Polecam!!! dobra firma i dobre kierownictwo, a jak się wyróżnisz to i ciebie wyróżnią.
1
obecny pracownik 2016-03-22 22:32:03
Potwierdzam. To nie jest zła firma.
A teraz pytam się tych wszystkich narzekajacych: czy firmy ze standardami które cholera wie czego chcą od pracownika sa dobre??
W firmie pracuje długo i wiele się zmieniło na lepsze.Na szczęście wszyscy Ci którzy się nie znali już nie pracują.
Atmosfera w biurze- w końcu pozytywna.
Zdecydowanie-polecam
1
fred 2016-03-24 11:59:52
Przełknąłem tę zniewagę, bo pomyślałem sobie, najważniejsze w tej chwili to ubić interes.
xXx 2016-04-17 09:35:06
W ramach wyjaśnienia: kierowca Robert Ł. nie stracił przytomności po całym tygodniu tyrania, tylko rozmroził lody i magazyn tych lodów mu nie przyjął i musiał za nie zapłacić i tak się przejął, że to odbiło się na jego zdrowiu...
1
logistyk 2016-05-15 09:07:39
Zatrudnili już kierownika logistyki w Lublinie? Było kiedyś ogłoszenie- może warto się tym stanowiskiem zainteresować :-)
Łogier 2016-06-02 11:21:00
Umowa o pracę na czas określony, zazwyczaj dwu lub trzy letnia. Najniższa krajowa brutto na umowie+premia. Biuro 1700-1900 netto, magazyn 1800-2000 netto (z premią)
xXx 2016-07-22 17:26:10
A no takim cudem, że na magazynie jest dużo więcej pracy i ta praca wymaga większego nakładu siły. Jest to praca fizyczna... i nie mylić, że w biurze siedzi się na pupie i pije kawkę. Wszędzie trzeba zapinadlać.
2
Andrzej 2016-09-04 17:02:55
Kończy się sezon. Teraz będą zwalniać pracowników. Co roku tak jest dlatego taka rotacja
2
Były 2016-09-23 21:00:53
To wszystko prawda. Pracowałem w Lublinie jako kierowca. Całe szczęście, że już tam nie pracuję.
3
komandorka 2016-09-24 15:23:06
@ Były - ale co jest prawdą? podaj argumenty dlaczego jesteś niezadowolony i czym "zaszli" Ci za skóre ( o ile tak to można określić). czekam na info
Rafał 2016-12-23 20:25:24
STRONĘ GOWORK MOŻNA TRAKTOWAĆ JAKO SZMATŁAWIEC. DODAWAŁEM KILKA RAZY OPINIĘ O FIRMIE DRIMPOL... OCZYWIŚCIE NEGATYWNA NIE OBRAŻAJĄC PRZY TYM NIKOGO ACZYKOLWIEK PISAŁEM O NIEJ PRAWDĘ JAK JEST JAKIE W TEJ FIRMIE SA WARUNKI, JAKIE SA ZAROBKI ITD. OPINIE ZOSTAŁY USUNIĘTE ZAPEWNE NA PROŚBĘ PANA RYNKOWSKIEGO. TA STRONA NIE JEST OBIEKTYWNA... A SZKODA
4
patrzypajton kr 2016-12-31 08:21:11
Drimpol w czewie to jeszcze funkcjonuje ?
Adrian 2017-01-07 08:15:19
Zamykają albo już zamknęli. Pracuję w Będzinie i wiem, że do Czewy już jeżdżą chłopaki od nas.
Tu jest tak tragicznie, że zastanawiam się, czy nie zwolnić się, chociaż nie mam na oku innej pracy.
Przyjaciel 2017-01-08 14:04:15
Adrian nie trać czasu - idź. Wszyscy ciężko pracujemy. Mnie się podoba i wielu innym również.
1
willy 2017-01-11 10:52:02
Proste, nikt nikogo nie zmusza do pracy
1
Piotr 2017-01-17 10:26:30
Pracowałem w firmie DRIMPOL (Lublin) zdecydowanie ODRADZAM
1
w 2017-01-18 15:06:16
napiszcie ile się zarobi jako kierowca? Prosiłbym o szybką odp.
pracownik 2017-01-19 12:30:51
dostaniesz najniższą krajową i obiecają Ci premię. Tylko że premia jest uzależniona od widzimisie dyrektora. Jak Ci wyjdzie za dużo nadgodzin to premie obetną bo kasy tam zawsze brakuje......
Zostaw swoją opinię o Drimpol Sp.j. - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drimpol Sp.j.