Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Drimpol Sp.j.

Pracowałeś w firmie Drimpol Sp.j. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
iopek - 2015-05-01 22:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I się (usunięte przez administratora) haha a mówią ze nie ma ludzi nie zastąpionych
zdjecie uzytkownika
dexter - 2015-05-01 22:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
król lew pokaz teraz klasę razem z wazelina silnym ha ha może schudniesz
zdjecie uzytkownika
blackhawk - 2015-05-04 22:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do kabana co z fifo ??????????
zdjecie uzytkownika
bombastic - 2015-05-04 22:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Znowu dwóch kierowców opuszcza szeregi oddziału ...łza się w oku kręci ... czy tam ktoś jeszcze został ???
zdjecie uzytkownika
swojak - 2015-05-04 22:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Silny niech zamówi więcej frytury bo jak sam zostanie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie trzeszczeć
zdjecie uzytkownika
adam strong - 2015-05-04 22:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szacunek dla chłopaków że nie dają się wykorzystywać i powiedzieli dziękuję jak ktoś jest konkret to zawsze znajdzie robotę
zdjecie uzytkownika
KINK 9 - 2015-05-14 14:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja na magazyniera w Lublinie czekałem 30 minut az jasnie wielmożny zechce mnie zaprosic do (biura hehe )odpowiem tylko ze 3 rozmowa to była juz : jak do jakiejs agencjii rzadowej by przyjmowali.A magazyn w lublinie ?(usunięte przez administratora)ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
zaint. - 2015-05-27 11:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Czy może ktoś coś napisać o pracy w biurze w Krakowie? Jakie zarobki i jaka atmosfera pracy?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-06-12 15:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzies przeczytałem ogłoszenie,że poszukuja kierowcy do lubelskiego oddziału.I zastanawiam się nad tym faktem....Czy ktoś może mnie oświecic jak to w praktyce wygląda?Bo nie wiem czy zawracać sobie głowę .ż góry dzięki...
zdjecie uzytkownika
były - 2015-06-12 18:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak chcesz jeździc po 15 godzin i mieć 30 punktów do rozwiezienia to powodzenia .Mówię prawdę pracowałem 3 lata .
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-19 14:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-06-12 15:58:47]:
Praca jak praca. Jeżeli ktoś chce to będzie pracował. Kasa na czas
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-21 17:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to totalna porażka odradzam ( usunięte przez administratora ) zaliczyłem krótki epizod i nikomu nie polecam zastanówcie się zanim popełnicie mój błąd
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-22 08:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaint. - 2015-05-27 11:56:31]:
Odnośnie Krakowa: Są dwie zmiany. Atmosfera zależy od nas. Zarobki – zależy czego oczekujesz?
zdjecie uzytkownika
Hary - 2015-06-23 17:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kraków atmosfera raczej nerwowa i napieta pieniadze w zalerznosci ( usunięte przez administratora )i w zależnosci od obrotu praca w godzinach nadliczbowych to norma srednio 12 godz wiec na godz(kierowca)pewnie sprzątaczka zarabia wiecej na godz,Ph nie zapewniają zaplecza towarowego i nie tylko ogólnie firma oszczedza na wszystkim na czym tylko sie da.Nie polecił bym( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-06-26 21:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tych wszystkich wieszających psy na Drimpol'u i do tych którzy zastanawiają się czy tu przyjść do pracy!!
To fakt, momentami w okresie dużej sprzedaży wszyscy mają sporo pracy, ale to raptem trzy miesiące w lecie i jeden w zimie..poza tym wcale nie ma takiej tyrki, w innych firmach też za siedzenie się nie płaci. Ale ja wam wszystkim napiszę plusy w tej firmie, bo wyobraźcie sobie że SĄ!
Po pierwsze Szef nie wisi na głowie swoich pracowników i nie truje dupy z byle powodu, nie ganiają za tobą i nie pytają dlaczego białe nie jest czarne, nie ma terroru psychicznego ani mobbingu, ogólnie jest luźno, zarówno w biurze jak i na magazynie. Wiadomo kiedy jest praca trzeba pracować, ale kiedy się buja na krześle to się buja...a idźcie do firmy gdzie szef ciągle pilnuje wszystkiego..to zobaczycie jak się pobujacie na krześle...
Ja zdecydowanie wolę trochę bardziej popracować ale w firmie bez terroru..a tych wszystkich narzekaczy zapraszam na chwilę pracy do EUROCASHU...zobaczycie jak to można być tylko numerkiem w firmie a nie Janem Kowalskim.Pozdro
zdjecie uzytkownika
zielony_ludzik - 2015-06-29 12:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do PH z 3 letnim stażem - zwolnij się, oddaj samochodzik, telefonik, zarejestruj się w UP i przez 90 dni nie pobieraj zasiłku bo miałeś działalność, później podejmij pracę jako telemarketer na akord i sprzedawaj polisy. W końcu masz duże doświadczenie w rozmowach z klientami: "...ile Pani chce lodów, dwa czy trzy...?" Na pewno będziesz opływał w $... A i zawsze zostaje wyjazd do ukochanej Anglii, tam można segregować śmieci za dobrą kasę i rodzinę widywać przez skype...
zdjecie uzytkownika
0na - 2015-07-02 20:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie narzekajcie, mój były mąż przyjeżdża na widzenia z synem samochodem służbowym swojej "partenerki" samochód oznakowany "DRIMPOL"
ona jest zatrudniona w firmie. ale pożycza mu samochód na wyjazd ok 140km od jej terenu pracy, więc chyba dla pracowników nie jest tak źle
zdjecie uzytkownika
0na - 2015-07-02 20:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dodałam , że ona zatrudniona jest jako przedstawiciel handlowy dla wszystkich którzy szukają takiej pracy super oferta, samochód do dyspozycji, można go komuś pożyczyć, jeżdzić gdzie się chce - super
Dla mnie nie pojęte, że istnieją jeszcze takie firmy. A wy jeszcze narzekacie.
zdjecie uzytkownika
Siwa - 2015-07-03 11:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [0na - 2015-07-02 20:57:43]:
Ty"ONA" to powiedź jeszcze gdzie pracuje ta "partnerka" w jakim oddziale to się jakiś kierownik wkurzy i jej łeb urwie - a twoje rączki będą czyste.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-07-09 10:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi o lublin
zdjecie uzytkownika
swojak - 2015-07-13 14:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i się silnemu dostało od byłej hahah
zdjecie uzytkownika
mamed - 2015-07-13 14:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda , że nowy kierownik logistyki w Lublinie wytrzymał tylko miesiąc i już go nie ma ???
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-13 18:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [swojak - 2015-07-13 14:05:22]:
też tak słyszałem, ponoć kasa się nie zgadzała
zdjecie uzytkownika
sendo - 2015-07-16 21:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-07-13 18:39:06]:
ech to nic dziwnego, w końcu kasa ponad wszystko - dobrze wiedzą o tym osoby zatrudnione w Drimpolu trochę dłużej. Jeśli chodzi o mnie to sam pracowałem tutaj jako przedstawiciel handlowy do spraw detalu i wiem z czym to się wszystko jje. Na szczęście dość szybko zrozumiałem , że moja kariera jest w innej branży
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-25 23:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktos sie nie nadaje i tylko sie kreci i robi zamieszanie to niech sie cieszy ze tyle tu byl...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drimpol Sp.j.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Drimpol Sp.j.?
Zadaj pytanie
alert