brak logo

Drimpol Sp.j.

Rzeszów

Opinie o Drimpol Sp.j.

Były 2016-09-23 21:00
To wszystko prawda. Pracowałem w Lublinie jako kierowca. Całe szczęście, że już tam nie pracuję.
5
komandorka 2016-09-24 15:23
@ Były - ale co jest prawdą? podaj argumenty dlaczego jesteś niezadowolony i czym "zaszli" Ci za skóre ( o ile tak to można określić). czekam na info
1
patrzypajton kr 2016-12-31 08:21
Drimpol w czewie to jeszcze funkcjonuje ?
Adrian 2017-01-07 08:15
Zamykają albo już zamknęli. Pracuję w Będzinie i wiem, że do Czewy już jeżdżą chłopaki od nas.
Tu jest tak tragicznie, że zastanawiam się, czy nie zwolnić się, chociaż nie mam na oku innej pracy.
1
Przyjaciel 2017-01-08 14:04
Adrian nie trać czasu - idź. Wszyscy ciężko pracujemy. Mnie się podoba i wielu innym również.
2
willy 2017-01-11 10:52
Proste, nikt nikogo nie zmusza do pracy
2
Piotr 2017-01-17 10:26
Pracowałem w firmie DRIMPOL (Lublin) zdecydowanie ODRADZAM
5
w 2017-01-18 15:06
napiszcie ile się zarobi jako kierowca? Prosiłbym o szybką odp.
Misiek 2017-01-26 20:43
W Częstochowie jest miłość nie moŻna niego oddzioddzielić. Kochają się wszyscy.
Rajdan 2017-01-27 19:15
Bez komentarza
Mariusz 2017-02-25 18:13
Niestety miałem okazję pracować w tej firmie. (usunięte przez administratora)
1
Marcin 2017-02-27 12:19
Hej! Pracowałem w tej firmie jako kierowca i na całe szczęście już tam nie pracuję.
5
Borys 2017-02-28 19:49
Ta firma to porażka.( usunięte przez administratora )
6
ŁUKASZ 2017-03-01 18:17
PRACOWAŁEM W FIRMIE DRIMPOL LUBLINN I SZCZERZE ODRADZAM. ZANIM MNIE ZATRUDNILI DOSTAŁEM STOS PAPIERÓW DO WYPEŁNIENIA MIN. UMOWĘ O ODPOWIEDZIALNOŚCI MATERIALNEJ. POLEGA TO NA TYM ŻE JEŻELI PO INWENTARYZACJI WYSTĄPIĄ JAKIEŚ BRAKI ODPOWIEDZIALNOŚĆ FINANSOWĄ PONOSI OSOBA KTÓRA TAKI PAPIER PODPISAŁA CZYLI PRACOWNIK. BRAKI CZĘSTO WYSTĘPUJĄ PONIEWAŻ FIRMA DRIMPOL NIE POSIADA MONITORINGU A PRACOWNIKÓW NIKT NIE KONTROLUJE. JEŻELI CHODZI O STAN SZATNI PRACOWNIKÓW TO MASAKRA. TYNK ODPADA ZE ŚCIAN, SZAFKI BEZ ZABEZPIECZEŃ, BRAK PODSTAWOWYCH ŚRODKÓW CZYSTOŚCI TJ. MYDŁO CZY PAPIER TOALETOWY. JEŻELI CHODZI O MAGAZYNY OGÓLNY SYF. TOWAR Z DOBRĄ DATĄ MIESZA SIĘ Z TYM PO TERMINIE. FIRMA DRIMPOL TO FIRMA ZACOFANA NA TYLE ŻE NIE POSIADA ŻADNEGO WÓZKA ELEKTRYCZNEGO NIE WSPOMINAJĄC O WÓZKU WIDLOWYM. MAGAZYNIERZY TARGAJA TOWARU NA ZWYKŁYCH PALECIAKACH A WSZYSTKO PRZEZ PAZERNOŚĆ PRACODAWCY. PRACODAWCA OSZCZĘDZA NA WSZYSTKIM TZN. NA CIUCHACH(CZEKAŁEM PRAWIE ROK CZASU I SIĘ NIE DOCZEKAŁEM), NA POSILKACH ( WG. PRAWA OSOBA KTÓRA PRACUJE NA MROZNI PODLEGA OCHRONIE... PRACA W WARUNKACH SZKODLIWYCH DLA ZDROWIA-PRACOWNIKOWI NALEŻY SIĘ CIEPŁY POSIŁEK) NIE WSPOMNĘ JUŻ O FUNDUSZU SOCJALNYM PRZEZNACZOYM DLA PRACOWNIKÓW NP NA ŚWIĘTA, KOLONIE DLA DZIECI ITD. ZBLIŻA SIĘ SEZON. FIRMA DRIMPOL SZUKA JELENI KTÓRYCH PO SEZONIE WYWALI. ( usunięte przez administratora )
5
słoma z butow 2017-03-01 20:00
Bedzin....coz....: bez skrupułów i zasad - jak czegoś potrzebują od pracownika w sutuacjach kryzysowych proszą się, płaszcza się, obiecują gruszki na wierzbie- kiedy sytuacja kryzysowa mija, przestajesz być niezbędny, już nie potrzebuja twojej łaski i przychodzi do rozliczenia-( usunięte przez administratora ).... a co najśmieszniejsze nawet groźby zwolnienia z pracy..... to trzeba miec tupet.... Podsumowujac: nie szanują ludzi- co doskonale odzwierciedla rotacja w każdym dziale..... żaden mądry, szanujący się, poważny człowiek dlugo tam nie wytrzyma- domniemam ze zostają tylko ludzie ,,bez wyjscia" ale pewnie tak ma wlasnie byc- służy to bezwzglednemu posluszenstwu, pracy ponad sily przy jednoczesnym utrzymywaniu niskich płac....
4
Robert 2017-03-05 18:04
SZKODA CZASU ZAWRACAĆ SOBIE GŁOWĘ ( usunięte przez administratora )POZDRWIENIA DLA KUMATYCH
2
Michał 2017-03-09 16:23
Pracodawca dużo obiecuje i na obietnicach się kończy zwlaszcza w sezonie gdy brakuje rąk do pracy. Przez DRIMPOL przewija się wiele osób dlatego ze pracodawca nie szanuje pracownika a wśród szfostwa panuje jedna zasada "NIE MA LUDZI NIEZASTAPIONYCH"
Zdecydowanie nie polecam tej firmy
5
Augusto 2017-03-10 15:31
Zróbcie w końcu porządek z oddziałem Będzin, bo aż wstyd tam pracować.
4
Rolnik poeta 2017-03-14 20:53
Lepiej koniem orać w polu niż pracować w tym Drimpolu.
4
Kierownik 2017-03-15 16:14
Dress code wam się zachciewa? A może by tak chociaż ubrania firmowe dla kierowców i magazynierów żeby nie wyglądali jak bezdomni?
3
Letni powiew wsi :D 2017-03-16 08:48
Hehehe usuwajcie wpisy o Będzinie :D to i tak nic nie zmieni ludzie i tak śmieją się po kątach :D piszą, że wstyd tu pracować :D ciekawe dlaczego?
2
Orzeł 2017-03-20 16:54
GO WORK TO SZMATŁAWIEC A NIE RZETELNA STRONA. JAK LUDZIE MAJĄ ZNAĆ OPINIE O FIRMIE SKORO USUWANE SA NEGATYWNE LECZ PRAWDZIWE KOMENTARZE. ADMINISTRATOR STRONY TO BURAK A CALA STRONA JEST NIEOBIEKTYWNA. ILE CI PŁACĄ ZA USUWANIE KOMENTARZY PAJACU?
8
siergiej iwanow 2017-03-20 18:17
to ty pajac jeden ty
1
nikita michalkov 2017-03-20 18:20
cyyka bliat
Orzeł 2017-03-20 20:21
To jest Polska Ty ruska dziwko
4
jura 2017-03-20 20:25
a ty PIS
1
Marcin 2017-03-21 09:53
Pracowałem w firmie DRIMPOL
Pracownicy sa traktowani przedmiotowo... jak zło konieczne. Często oszukiwani na wynagrodzeniu
( odcinki z wypłaty po kilku miesiącach). Żeby się czegoś doprosic to naprawdę trzeba cudu.
Dużo obiecują ale to tylko puste słowa.
NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE
4
Były pracownik 2017-03-24 10:11
Pracowałem w tej firmie jako kierowca.
Po 6 miesiącach zostałem zwolniony (dwutygodniowy okres wypowiedzenia) Pracodawca poprosił mnie żebym przez ten czas normalnie przchodzil do pracy i zagwarantowal ze mi zaplaci. Podczas tych dwóch tygodni pracowałem po 10-12 h. Przyszło do rozliczenia... nie dość ze za poprzedni miesiac dostałem sama podstawę (bez premi) to za te 2 tyg mi nie zapłacili. Tak się wychodzi z DRIMPOLEM
3
Łukasz 2017-03-27 19:35
Jako były pracownik mogę potwierdzić ze w tej firmie łamane sa nie tylko prawa pracownika ale również niejednokrotnie dochodziło do przebijania dat jeśli jakiś produkt tracił datę ważności( głównie ryba)
5
sławek 2017-03-29 08:19
sławek
szczery 2017-03-31 18:52
Zaczęli już rekrutację przed sezonem na magazyn i kierowców na Kraków? I znów będą paplać że się rozwijają i szukają na dłużej a po sezonie Pa Pa.I tak co roku.
Z działem Gastro też tak chcieli zrobić.... a tu niespodzianka:-) ludzie się zwolnili!!!!
Teraz kierownik logistyki zasuwa po klientach hahahahaha
Podstawa pensji marna plus premia uznaniowa, co za tym idzie za ostatni miesiąc sama podstawa.
Jak ktoś nie ma pracy, to się zaczepi nawet na parę miesięcy, ale żeby zmieniać na Drimpol to szczerze odradzam bo się przejedziecie.
Magazynierzy na ubrania czekają dłużej niż pracują.
Kierowcy jeżdżą zdezelowanymi samochodami, często przeładowanymi po 12 godzin 6 dni na tydzień.
2
Alojz 2017-04-01 19:40
Akurat co by nie mówić, to kasa się zgadza. Obiecują 2400 zł i jest tyle. Szkoda, że za półtora etatu...
1
Paulina 2017-04-05 13:41
Drimpol Sp.j. otrzymała wiele cennych nagród. Możecie je znaleźć pod linkiem: http://www.drimpol.com.pl/
Mietek 2017-04-05 15:46
Co z tego ze drimpol zdobył wiele nagród?
I jakim kosztem? Oczywiście kosztem pracowników bo to Oni pracują na ten sukces tzn magazynierzy, kierowcy, przedstawiciele a te darmozjady tzw kierownicy, dyrektor przypisuja sobie sukces. Gdyby nie pracownicy to byście g...no mieli. Więc może w końcu zaczęli byście szanować ludzi.
4
Stary 2017-04-09 20:48
Średnia wieku kierowcy w drinkpolu niedługo zejdzie poniżej 20 lat. Przyjmują wszystkich jak leci. Aplikuj, gwarantują przyjęcie huehue.
1
Były pracownik 2017-04-25 20:08
Tragedia i rozpacz. Jak najdalej od tej firmy
3
Paulina 2017-05-05 11:35
@Były pracownik według Ciebie praca w Drimpol Sp.j. to 'tragedia'. Co jest powodem Twojej niechęci do firmy? Dlaczego masz takie negatywne zdanie o Drimpol Sp.j.?
Karton 2017-05-14 18:53
Zróbcie porządek z tym Będzinem, bo chłopaki z Częstochowy długo nie pociągną jak tak dłużej będzie.
1
Przewidywalny 2017-06-06 00:27
Ha ha ha. Będzin to jedna wielka pomyłka. Zobaczymy czy ten sezon to pociągnie.
Czarno to widzę.
4
Wiktor 2017-06-06 19:22
Będzina nic już nie uratuje.
2
Paweł 2017-06-10 16:31
Płaćcie dalej kierowcom kat C mniej niż kat B to daleko na tym zajedziecie.
2
Bankier 2017-06-24 20:42
Jeśli ktoś jest uczciwym człowiekiem, chce dobrze wykonywać swoją pracę i oczekuje, że inni będą mu to ułatwiać, to DRIMPOL zdecydowanie nie jest dla niego. Jeżeli ktoś jest złodziejem, będzie się cieszył, że dzisiaj udało mu się wynieść do domu litrowego Grycana, albo sprzedać za pół ceny jakieś lody na sklep, a do tego kradnie paliwo, to poczuje się w tej firmie jak w raju. Praca w tej firmie ma tylko jedną zaletę, wynagrodzenie rzeczywiście wypłacają w terminie, zasady przyznawania premii są dość niejasne albo i zmyślone ale generalnie płacą mniej więcej tyle ile obiecują, z dokładnością do 200zł. Czasami nawet coś więcej dadzą jakieś 80 zł itp.
Kierownictwo to banda nieudaczników straszących karami, trasy układają sekretarki z biura i często te trasy są beznadziejne, albo mija się 5 kolegów po drodze. Ubrań, rękawic i wody w lecie nie dają. Samochody w większości dobre, kilka starych trupów, gorzej że naprawy nie są na czasami jeździć z uszkodzeniem. Generalnie gdyby zatrudnili kierownictwo na poziomie, to kierowcy mogliby pracować po 8 godzin dziennie, zamiast po 12 i wywoziliby więcej towaru.
4
WIZJONER 2017-07-01 21:28
W DRIMPOLU PRACUJĄ TYLKO FRAJERZY LUB DESPERACI
3
Bazyl 2017-07-02 12:31
I jeszcze nieudacznicy
2
WSPOMNIENIE z DRIMPOL-u 2017-07-13 12:52
Moje wspomnienie z DRIMPOL-u.
Przeterminowany towar, przebijanie dat, bałagan na magazynach, sezonowa rotacja pracowników, lodówki samochodowe które często zawodziły, wózek elektryczny który częściej był w naprawie niż na magazynie, podarte ciuchy po poprzednim (sezonowym) pracowniku, premia uzależniona od widzi mi się pracodawcy, obiecanki cacanki przełożonych a na koniec kwit- Pracownik nie pracował w warunkach szkodliwych dla zdrowia.
Praca na mroźni (-25-30 st. C) to nie warunki szkodliwe?
7
Eryk 2017-07-16 19:30
W tej firmie pracowników mają za nic. Traktują gorzej niż śmieci. Nie polecam. Jeśli myślicie tam w rzeszowie, że pieniadze to wszystko dla pracownika to się mylicie. Godne warunki pracy i traktowanie jak człowieka a nie jak zwierzę są ważniejsze od 100zł podwyżki.
5
Łukasz 2017-07-21 08:49
OSZUŚCI... omijać tą firmę z daleka
6
prezes 2017-08-14 20:59
Jeśli chcesz się narobić, a nie zarobić to zapraszamy!
6
bystrzak 2017-09-05 20:54
W tej firmie odział Lublin to łajzy
5
bystrzacha 2017-09-08 06:06
Na magazynie panuję kiszka
4
Zostaw swoją opinię o Drimpol Sp.j. - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drimpol Sp.j.