Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Drimpol Sp.j.

Pracowałeś w firmie Drimpol Sp.j. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dertman - 2014-02-01 19:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje kot, kto chce to będzie pracował,w Lublinie zmienil się prawie cały skład ludzi i da się żyć, kasa dla kierowców 2000-2600,magazyn 1800-2000,biuro 1500-1900 i się rozwijają bo ciągle kogoś nowego zatrudniają i samochodow przybywa oby nie bylo gorzej
zdjecie uzytkownika
ACER - 2014-03-10 09:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolega smuffy broni swojego szefa,poprostu żenada Twoja wypowiedź.Niestety wszystkie opinie są prawdziwe,pracuję w konkurencji parenascie lat i wiem co tam się dzieje,kierowcy przemęczeni,ph zestresowani do granic możliwosci a kierownictwo buja sie po świecie,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Leon - 2014-03-17 16:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Czy może ktoś napisać jak jest w oddziale Kraków, potrzebują tam kierowców C. Pracuje ktoś tam? Jakie zarobki, czas pracy??
pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-03-19 20:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest?? opinie są jakie są, czyli szału nie ma tak jak wszędzie.Byłem na rozmowie w Krakowie i gość mówił że da się wyciągnąć ponad 2700zł na mies w sezonie a poza nim z 2000zł nie schodzisz!(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
praktyk - 2014-03-23 23:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..do smuffy-ego: wypłata 10-tego to standard a nie łaska, dobre zarobki za 8 godzin w dobrej firmie to też normalna sprawa. Nie można pracodawcy przyzwyczajać do tego że pracujesz po 10 i więcej godzin za normalną stwkę...
zdjecie uzytkownika
kamikadze - 2014-07-13 11:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ALE WY WSZYSCY [usunięte przez moderatora] KAZDY NARZEKA LEPIEJ SIEDZIEC I PIERDZIEC W TAPCZAN ALE KASKA NIE SPLYNIE SAMA A DOBRZE BY BYLO JA PRACUJE I NIE NARZEKAM ZRESZTA KAZDY GADA CO MU SLINA PRZYNIESIE PORABANI JESTESCIE PROPONUJE WAM FIRME PREMIUM NA MAJDANKU TAM TO DOPIERO [usunięte przez moderatora] JEST ZA 1200 POSLUCHAJCIE CO W MOWICIE ALE POLAK ZAWSZE NARZEKA I ZAWSZE MU ZLE WALIC WAS PAJACE
zdjecie uzytkownika
jędrek - 2014-07-13 15:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@kamikadze, to w takim wypadku sami nie narzekasz na warunki, jakie oferuje Drimpol? Zadowolony jestes, że tak prawisz o narzekających?
zdjecie uzytkownika
BYŁY - 2014-08-03 17:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, byłem , pracowałem, widziałem. NIE POLECAM, TYLKO DLA DESPERATÓW
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-09 21:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dyrektor ma sie za cwanego lisa , to klamca .
Dziala na zasadzie obiecam i tak mnie nikt z tego nie rozliczy bo wczesniej albo sam sie zwolni albo go zwolni . Szefostwo na to pozwala w koncu to sprawdzona strategia i niskie koszty.
Oszustwo kidys ma koniec a dorabianie sie na ludzkiej krzywdzie to nie metodyka na prowadzenie firmy ...
Zyce powodzenia pracownikom glowy do gory
zdjecie uzytkownika
anim - 2014-09-21 15:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie spodziewałem się, że tak się dzieje z Drimpolu, co ciekawe ciągle szukają osób do pracy, jak piszą w związku z ciągłym rozwojem ich firmy poszukują osób do pracy w charakterze handlowców, magazynierów, kierowców z kompetencjami komunikacyjnymi i umiejętnością pracy w zespole, gotowością do dalszego podnoszenia swoich kompetencji zawodowych.
zdjecie uzytkownika
Kamczat - 2014-11-17 18:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak długo szukali pracowników i czy w ogóle ich znaleźli bo anim napisał podobną podobna formułka jaka widnieje na ich stronie w zakładce praca http://www.drimpol.com.pl/ Podejrzewam, że rekrutacja prowadzona jest ciągle a chętnych może nie być w ogóle tylko dlaczego ... czyżby nieadekwatne zarobki?
zdjecie uzytkownika
agri - 2015-04-06 15:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mialam "szczescie"pracowac w oddziale lubelskim dobre kilka lat temu.Jak widze,nic sie nie zmienilo.Totalny bałagan,wszystko robi sie naraz i na juz - to o biurze.Brak zainteresowania nowym pracownikiem,brak praktycznego szkolenia,paniusie z biura tylko czekają na jakis błąd nowej osoby,aby donieść wyzej i zniszczyc taką osobę.A napewno za to nie placi firma,wiec w imie czego takie podjazdy?.Chora rywalizacja nie wiadomo o co.Szkolenie w biurze glownym w Rzeszowie ,obietnice rozwoju ,pieniadze...szkoda czasu,firma to dno i bałagan.Na koniec zostaje niesmak,ze mozna sie bylo tak ponizyc w celu zdobycia pracy. DNO!!!!!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
tejo - 2015-04-24 08:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem że ludzie masowo rzucają papierami podobno logistycy w Lublinie i Będzinie podziękował i z dnia na dzień kierowcy i magazynierzy takze odchodza do konkurencji widzę ze nic się nie zmieniło w tym kołchozie dalej wyzysk ludzi porażka...
zdjecie uzytkownika
many - 2015-04-26 20:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Duza rotacja ludzi ogloszenia praktycznie ukazuja sie bez przerwy nawet kierowcow z B przyjmuja szkoda ze nie szanuja dobrych sprawdzonych pracownikow ktorym obiecuja cuda na rozmowie a pozniej porazka nie polecam
zdjecie uzytkownika
iopek - 2015-05-01 22:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I się (usunięte przez administratora) haha a mówią ze nie ma ludzi nie zastąpionych
zdjecie uzytkownika
dexter - 2015-05-01 22:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
król lew pokaz teraz klasę razem z wazelina silnym ha ha może schudniesz
zdjecie uzytkownika
blackhawk - 2015-05-04 22:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do kabana co z fifo ??????????
zdjecie uzytkownika
bombastic - 2015-05-04 22:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu dwóch kierowców opuszcza szeregi oddziału ...łza się w oku kręci ... czy tam ktoś jeszcze został ???
zdjecie uzytkownika
swojak - 2015-05-04 22:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Silny niech zamówi więcej frytury bo jak sam zostanie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie trzeszczeć
zdjecie uzytkownika
swojak - 2015-05-04 22:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki z renu - hortexu niedługo wykoszą wszystko drim jest pozamiatany na lubelszczyźnie niestety trzeba szanować ludzi bo się zostaje w czarnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
adam strong - 2015-05-04 22:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szacunek dla chłopaków że nie dają się wykorzystywać i powiedzieli dziękuję jak ktoś jest konkret to zawsze znajdzie robotę
zdjecie uzytkownika
KINK 9 - 2015-05-14 14:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja na magazyniera w Lublinie czekałem 30 minut az jasnie wielmożny zechce mnie zaprosic do (biura hehe )odpowiem tylko ze 3 rozmowa to była juz : jak do jakiejs agencjii rzadowej by przyjmowali.A magazyn w lublinie ? tego nie mozna nawet ze smietnikiem porównac.ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
floyd - 2015-05-20 14:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odeszli w ostatnim czasie - kierownik z detalu,logistyk,2 kierownicy zmian,magazynierzy,5 kierowców to o czymś świadczy .Przyczyna jest jedna - warunki pracy po 12 godzin i więcej i obcinane wynagrodzenia .Pracują ci co muszą czytaj desperaci lub nieświadome świeżaki ... do czasu
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: jak bym się ubrał jak lump to moze wzbudzilbym litość i być moze by zatrudnili :) kasting na magazyn :) jak do mam talent hehe
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Naiwny - 2015-05-20 20:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH WSPÓŁPRACĄ Z TĄ FIRMĄ ,CHCIAŁBYM PODZIELIĆ SIĘ WRAZENIAMI Z PRACY W TEJ PSEUDO FIRMIE . 1- WŁADZE TRZYMAJĄ PANOWIE DEREKTORZY Z RZESZOWA ,A NIE WŁASCICIEL I DOPIERO JAK PÓŁ FIRMY ODESZŁO I SIĘ ZESRAŁO TO SZEF RACZYŁ PRZYJECHAĆ . 2-PÓŁ GASTRONOMI Z LUBLINA TO KONFIDENCI ,ZAMIAST TRZYMAĆ RAZEM TO WOLĄ SPRZEDAĆ. 3-JEŻELI JEST POTRZEBA ZAŁATWIENIA OSOBISTEJ SPRAWY W RZESZOWIE TO TRZEBA SIE NADZWONIĆ I NAPROSIĆ ,A JAK ONI COŚ POTRZEBUJĄ TO JUŻ NA TERAZ. 4-NIE MA ORGANIZACJI, ANI POROZUMIENIA MIEDZY ODDZIAŁAMI . 5-TOWAR ZAMAWIAJA LUDZIE KTÓRZY SIEDZA PRZED KOMPUTEREM NIE MAJĄC POJECIA O MIEJSCU NA TOWAR I KUBATURZE CHŁODNI . 6-DYREKTOR NA POCZATKU MIESIĄCA OBIECUJE, A NA KONCU OBCINA PENSJE . 7-KSIEGOWĄ Z RZESZOWA O NIC NIE MOŻNA PYTAC BO ODPOWIEDZ JEST TYLKO JEDNA -(JA NIE MUSZE PANU NA TO PYTANIE ODPOWIADAĆ ) WNIOSEK NASUWA SIE SAM . 8-DOPÓKI CI LUDZIE BEDA RZADZIĆ I PATRZEĆ ILE WPŁYWA NA KONTO ,A SZEF BEDZIE MIAŁ KLAPKI NA OCZACH NIE BEDZIE POPRAWY . 9-WSZYSTKIM KANDYDATOM ŻYCZĘ GRUSZEK NA WIERZBIE . 10-MAM NA MYŚLI ODDZIAŁ LUBLIN. 11-SZACUN DLA PRACUJĄCYCH W TYM ODDZIALE - POZDRO
zdjecie uzytkownika
zaint. - 2015-05-27 11:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy może ktoś coś napisać o pracy w biurze w Krakowie? Jakie zarobki i jaka atmosfera pracy?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drimpol Sp.j.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Drimpol Sp.j.?
Zadaj pytanie
alert