Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Drimpol Sp.j.

Pracowałeś w firmie Drimpol Sp.j. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Siwa - 2015-07-03 11:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [0na - 2015-07-02 20:57:43]:
Ty"ONA" to powiedź jeszcze gdzie pracuje ta "partnerka" w jakim oddziale to się jakiś kierownik wkurzy i jej łeb urwie - a twoje rączki będą czyste.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-07-09 10:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi o lublin
zdjecie uzytkownika
swojak - 2015-07-13 14:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i się silnemu dostało od byłej hahah
zdjecie uzytkownika
mamed - 2015-07-13 14:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda , że nowy kierownik logistyki w Lublinie wytrzymał tylko miesiąc i już go nie ma ???
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-13 18:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [swojak - 2015-07-13 14:05:22]:
też tak słyszałem, ponoć kasa się nie zgadzała
zdjecie uzytkownika
sendo - 2015-07-16 21:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-07-13 18:39:06]:
ech to nic dziwnego, w końcu kasa ponad wszystko - dobrze wiedzą o tym osoby zatrudnione w Drimpolu trochę dłużej. Jeśli chodzi o mnie to sam pracowałem tutaj jako przedstawiciel handlowy do spraw detalu i wiem z czym to się wszystko jje. Na szczęście dość szybko zrozumiałem , że moja kariera jest w innej branży
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-25 23:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktos sie nie nadaje i tylko sie kreci i robi zamieszanie to niech sie cieszy ze tyle tu byl...
zdjecie uzytkownika
wkur...ny - 2015-08-15 20:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty co odpisujesz przestań robić lody inn...m i pożądnie wazeliny naładuj bo coś cię boli
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-08-18 10:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech szybko zatrudnią nowego kierownika ds logistyki i administracji w oddziale Lublin, bo obecnie pełniący obowiązki kierownika nadaje się tylko do włażenia w d..ę kabanowi...
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-08-19 16:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były pracownik właśnie kogoś teraz szukają jako kierownika logostyki, wydaje mi się, że nie tylko Ty uważasz, że obecny nadaje się do wymiany skoro pojawiła sie taka oferta. Jeśli chodzi o atmosfere pracy to tylko ta rzecz przeszkadza jak rozumiem.. bo do kasy chyba nie ma jak się przyczepić, słyszałam, ze są terminowi
zdjecie uzytkownika
AHMED - 2015-08-19 23:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaja - 2015-08-19 16:46:34]:
Z kasą jest tak: Masz podstawę + premię + ewentualnie nadgodziny z tym, że jeżeli zapłacą Ci za nadgodziny to z premii upier...ą i na odwrót. Jeżeli chodzi o odcinki z wypłaty nigdy nie ma na czas, bywa tak że w ogóle nie dostaniesz a tym samym nie wiesz za co Ci potrącili.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-08-23 09:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ok
zdjecie uzytkownika
BD - 2015-08-23 09:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wkur...ny - 2015-08-15 20:33:34]:
proponuje abyś włączył sobie mózg i zaczął normalnie się wyrażać. Regulamin paragraf 4 podpunkt 3. Albo weź sobie maść na ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-09-02 18:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kompletne
dno
zdjecie uzytkownika
bengi - 2015-09-19 01:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze jest w tej firmie że nie liczą się same wyniki tylko jednak jest jakaś podstawa, bo nie zawsze praca idzie tak jakby się tego chciało, są dobre i gorsze okresy czasu w tej firmie, no ale przede wszystkim nie można się od razu załamywać tylko jednak trzeba próbować, z czasem wydaje mi się że jest łatwiej.
zdjecie uzytkownika
Janosik z gór - 2015-10-04 15:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha przepraszam Krzysiek z gastronomi jest bardzo w porządku to tyle.
zdjecie uzytkownika
Szczery - 2015-10-05 16:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo się cieszę, że się zwolniłem z tej firmy, teraz pracuję w normalnej firmie, gdzie docenia się pracownika i jego wkład, zaangażowanie w rozwój firmy i jestem bardzo zadowolony z tego faktu, nie będę się tu rozpisywał, ponieważ ten rozdział jest zamknięty, aczkolwiek kto pracuje, bądź pracował w tej firmie, to wie jak się przedstawia sytuacja, każdy człowiek jest dorosły i sam musi decydować o sobie, gdzie chce pracować i czy jest mu dobrze w danej firmie.
zdjecie uzytkownika
Janosik - 2015-10-16 07:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przykro mi ze moja prawdziwa szczera opinia na temat Drimpol oddział Kraków została usunięta.Zostalo tylko krótkie sprostowanie które nie jak ma się do tematu.Cóż trudno jeszcze raz nie polecam były pracownik.
zdjecie uzytkownika
mysiak - 2015-10-19 13:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Szczery - ale jak to firma nie docenia pracownika. Przecież jak pracownik jest zadowolony z atmosfery w pracy to od razu można mówić o sukcesie firmy. Ich oferty są skierowane przecież nie tylko dla odbiorców detalicznych ale również dla segmentu gastronomicznego. Ich produkty mrożone są polecane przez klientów ze względu na ich jakość.
zdjecie uzytkownika
Szczery - 2015-10-20 22:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mysiak - 2015-10-19 13:43:41]:
chyba dokładnie nie przeczytałeś tego co napisałem, ponieważ ja nic na temat ich oferty detalicznej bądź gastronomicznej nie napisałem, co innego jest dobra atmosfera w pracy (np. w konkretnym oddziale), a co innego brak szacunku do pracownika, który daje dużo od siebie firmie, widać, że chyba raczej nie pracowałeś, albo nie pracujesz w tej firmie, ludzie, którzy tam pracowali, bądź jeszcze pracują doskonale wiedzą jak się przedstawia obraz i sytuacja wewnątrz firmy, ale jak już napisałem to dla mnie temat zamknięty, raz na zawsze i nie mam ochoty już do niego wracać, a każdy normalny człowiek, ma jakiś honor, ambicje i szacunek do siebie i nie pozwoli sobą pomiatać, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Tajemnica. - 2015-10-27 18:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przez drimpol małżeństwa się rozpadają...
zdjecie uzytkownika
alexc - 2015-11-06 21:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś z was posiada doświadczenie w kierowaniu zespołem, posiada umj.menadzerskie i organizacyjne to widnieje oferta pracy na ich stronie jako koordynator sprzedaży a warto ponieważ, oferują niezbedne narzedzia pracy takie jak telefon, samochód, adekwatne wynagrodzenie do stanowiska, premie oraz benefity, wieć wydaje mie sie ze warto.
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-11-07 18:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skończyły się delikatesy centrum kończy się biznes, Rykowski niech podziękuje swoim super ,,inteligentnym" dyrektorom co się do samochodów nie mieszczą ,darmozjady co ludzi tylko wykorzystują
zdjecie uzytkownika
qwak - 2015-11-07 18:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda że zamknęli oddział w zakopanym ??? jeżeli to prawda to kaban dał popis swojego profesjonalizmu ... całe życie w gastronomii ha ha
zdjecie uzytkownika
Ggv - 2015-11-09 20:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@alexc a to ciekawe ze oferują premie i benefity to zachęca do złożenia swojego CV do nich do firmy..
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-11-10 21:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Premie i benefity? hahahahhaha dobre sobie. Przyjdź to sie tak nachapiesz, że Ci bokiem wyjdzie hahahha :D
zdjecie uzytkownika
przemek - 2015-11-11 23:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ggv, mnie to zachęca to, że oferują służbowy telefon i służbowy samochód. Takie dodatki w ramach pracy zawsze w cenie.
zdjecie uzytkownika
eze - 2015-11-14 03:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno na dzień dobry każdy pracownik nie ma co liczyć na to, że będize miał jakieś nagrody, najpierw udowodnijcie swoją wartość
zdjecie uzytkownika
Rozpacz - 2015-11-14 21:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [eze - 2015-11-14 03:00:15]:
Przestań pieprzyć głupoty pracowałem w oddziale Lubelskim prawie 4 lata , nigdy nie nawaliłem i nie byłem na zwolnieniu taka mi dali nagrodę ze teraz pracuję w innej firmie .Jebać ten Drimpol!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Lubelak - 2015-11-30 18:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ktoś chce w Drimpol pracować to niech spyta poprzedniego kierownika w Lublinie jak go potraktowali, albo byłych PH. Kasa co miesiąc się nie zgadza, ale poskarżysz się Lucjanowi to ci w kolejnym miesiącu coś ekstra dorzuci. Samozatrudnienie powoduje, że przelew za pracę dostajesz z opóźnieniem, także ZUS i VAT to płacisz z oszczędności i czekasz grzecznie na kasę. Szczerze odradzam! Wymagania od PH - nierealne, nie ma Delikatesów Centrum - nie ma Drimpolu. Kolejne zmiany kierowników i przedstawicieli nic nie dadzą. Ciągle kogoś szukają, rotacja pracowników olbrzymia.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-12-02 20:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem jak kasa co miesiąc może się nie zgadzac, chyba wszystko macie rozpisane na umowie, potraficie obliczyć np. nadgodziny. Co Wam mówią jak pytacie o to, bo może to Wasze błędy?
zdjecie uzytkownika
Deathman - 2015-12-13 18:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Romek idź na posła bo bredzisz no tak w końcu żyjemy w państwie prawa a najlepiej zatrudnij się w drimpolu to sobie wyliczysz hhhhhhhaaaaa
zdjecie uzytkownika
Goya - 2015-12-13 18:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajną mają stronę firmową drimpol.pl hahahi polecam
zdjecie uzytkownika
34567 - 2015-12-13 21:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej no ja widzialem ze u nich rekrutacja nadal trwa ale glownie to szukaja przedstawiciela handlowego do spraw detalu np. w Krakowie czy Lublinie..
zdjecie uzytkownika
mleko - 2015-12-16 20:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jest kierownikiem w lublinie?
zdjecie uzytkownika
W5 - 2015-12-20 10:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już nie długo nie będzie Drimpolu .... Są przecieki, że ktoś z Rzeszowa ma przejąć to co zostało bez obsługi DC. A Pan D odejdzie w zapomnienie ...
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-12-22 19:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownikiem w detalu jest naprawdę świetny gość:-)
zdjecie uzytkownika
JNj - 2015-12-28 22:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dobrze, że kierownicze stanowisko obejmuje człowiek, na którego nie można narzekać :) Bardzo często ludzie narzekają właśnie nad szefostwo i przez to mają złą opinię o firmie. Miło, że tu jest inaczej.
zdjecie uzytkownika
rozpacz - 2015-12-29 17:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dopuki nie będzie wchodził w drogę Silnemu i dyrektorowi panu L ,to popracuje ,a jak bedzie chciał coś poprawic lub ulepszyć to będzie ogłoszenie w internecie
na jego miejsce .Pozdro dla kumatych .
zdjecie uzytkownika
castlevania - 2015-12-29 20:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-12-22 19:33:40]:
Taki zajebisty ,że znów dwoje pracowników złożyło wypowiedzenie ,magazynier i kierowca .Dalej ściemniajcie ludzi .
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-12-30 18:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [castlevania - 2015-12-29 20:41:32]:
To, że się zwalniąją to akurat nie jego zasługa. Wina leży po stronie osoby pełniącej obowiązki kierownika logistyki.
zdjecie uzytkownika
ilala - 2016-01-02 15:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest teraz oferta jakby ktoś był zainteresowany pracą u nich jako koordynator sprzedaży i wydaje mi się, ze to jest raczej na plus dla nich nich, bo chcą podnieść standarty.
zdjecie uzytkownika
ilala - 2016-01-24 14:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako koordynator sprzedaży to możesz ładną kaskę zarobić, tylko nie wiem czy jako przedstawiciel handlowy nie oplaca się bardziej, bo masz wieksze premie tu.
zdjecie uzytkownika
ALIBABA - 2016-01-26 11:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DRIMPOL (Lublin) TO PORAŻKA.
Pracodawca dużo obiecuje i na obietnicach się kończy
To co oni wyprawiają nadaje się do interwencji przez SANEPID czy PIP
zdjecie uzytkownika
sendo - 2016-01-27 21:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ALIBABA - 2016-01-26 11:14:52]:
pewnie tak jak i to co dzieje się w innych firmach z tej branży. Znalazł się specjalista od pipów i takich tam. Znajomy robił na ph i nie narzekał tak.
zdjecie uzytkownika
Rozpacz - 2016-01-27 22:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sendo - 2016-01-27 21:07:00]:
Odezwał sie lizus z Rzeszowa .
zdjecie uzytkownika
ALIBABA - 2016-01-27 22:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rozpacz - 2016-01-27 22:00:07]:
widze ze czesto zaglądasz na forum. Pewnie coś cie mocno boli
zdjecie uzytkownika
Rozpacz - 2016-01-28 17:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ALIBABA - 2016-01-27 22:53:13]:
Boli mnie to , że przez takich pajacy włażących w dupę tak ty ,uczciwie pracujacy ludzie zwalniają się .A ty dalej ściemniaj ,przecież za to ci płacą .
zdjecie uzytkownika
ALIBABA - 2016-01-30 09:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy każdy z Lublina to głupek
zdjecie uzytkownika
edok - 2016-02-01 21:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ALIBABA, nie bój się sanepid kontroluje i wszystko jest w normach. Mnie zainteresowała tu oferta na przedstawiciela handlowego ds. Detalu. Oferują samochód służbowy i telefon, a wystarczy znać lokalny rynek.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drimpol Sp.j.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert