Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Drimpol Sp.j.

Pracowałeś w firmie Drimpol Sp.j. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
alexc - 2015-11-06 21:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś z was posiada doświadczenie w kierowaniu zespołem, posiada umj.menadzerskie i organizacyjne to widnieje oferta pracy na ich stronie jako koordynator sprzedaży a warto ponieważ, oferują niezbedne narzedzia pracy takie jak telefon, samochód, adekwatne wynagrodzenie do stanowiska, premie oraz benefity, wieć wydaje mie sie ze warto.
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-11-07 18:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skończyły się delikatesy centrum kończy się biznes, Rykowski niech podziękuje swoim super ,,inteligentnym" dyrektorom co się do samochodów nie mieszczą ,darmozjady co ludzi tylko wykorzystują
zdjecie uzytkownika
qwak - 2015-11-07 18:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda że zamknęli oddział w zakopanym ??? jeżeli to prawda to kaban dał popis swojego profesjonalizmu ... całe życie w gastronomii ha ha
zdjecie uzytkownika
Ggv - 2015-11-09 20:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@alexc a to ciekawe ze oferują premie i benefity to zachęca do złożenia swojego CV do nich do firmy..
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-11-10 21:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Premie i benefity? hahahahhaha dobre sobie. Przyjdź to sie tak nachapiesz, że Ci bokiem wyjdzie hahahha :D
zdjecie uzytkownika
przemek - 2015-11-11 23:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ggv, mnie to zachęca to, że oferują służbowy telefon i służbowy samochód. Takie dodatki w ramach pracy zawsze w cenie.
zdjecie uzytkownika
eze - 2015-11-14 03:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno na dzień dobry każdy pracownik nie ma co liczyć na to, że będize miał jakieś nagrody, najpierw udowodnijcie swoją wartość
zdjecie uzytkownika
Rozpacz - 2015-11-14 21:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [eze - 2015-11-14 03:00:15]:
Przestań pieprzyć głupoty pracowałem w oddziale Lubelskim prawie 4 lata , nigdy nie nawaliłem i nie byłem na zwolnieniu taka mi dali nagrodę ze teraz pracuję w innej firmie .Jebać ten Drimpol!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Lubelak - 2015-11-30 18:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ktoś chce w Drimpol pracować to niech spyta poprzedniego kierownika w Lublinie jak go potraktowali, albo byłych PH. Kasa co miesiąc się nie zgadza, ale poskarżysz się Lucjanowi to ci w kolejnym miesiącu coś ekstra dorzuci. Samozatrudnienie powoduje, że przelew za pracę dostajesz z opóźnieniem, także ZUS i VAT to płacisz z oszczędności i czekasz grzecznie na kasę. Szczerze odradzam! Wymagania od PH - nierealne, nie ma Delikatesów Centrum - nie ma Drimpolu. Kolejne zmiany kierowników i przedstawicieli nic nie dadzą. Ciągle kogoś szukają, rotacja pracowników olbrzymia.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-12-02 20:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem jak kasa co miesiąc może się nie zgadzac, chyba wszystko macie rozpisane na umowie, potraficie obliczyć np. nadgodziny. Co Wam mówią jak pytacie o to, bo może to Wasze błędy?
zdjecie uzytkownika
Deathman - 2015-12-13 18:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Romek idź na posła bo bredzisz no tak w końcu żyjemy w państwie prawa a najlepiej zatrudnij się w drimpolu to sobie wyliczysz hhhhhhhaaaaa
zdjecie uzytkownika
Goya - 2015-12-13 18:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajną mają stronę firmową drimpol.pl hahahi polecam
zdjecie uzytkownika
34567 - 2015-12-13 21:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej no ja widzialem ze u nich rekrutacja nadal trwa ale glownie to szukaja przedstawiciela handlowego do spraw detalu np. w Krakowie czy Lublinie..
zdjecie uzytkownika
mleko - 2015-12-16 20:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jest kierownikiem w lublinie?
zdjecie uzytkownika
W5 - 2015-12-20 10:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już nie długo nie będzie Drimpolu .... Są przecieki, że ktoś z Rzeszowa ma przejąć to co zostało bez obsługi DC. A Pan D odejdzie w zapomnienie ...
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-12-22 19:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownikiem w detalu jest naprawdę świetny gość:-)
zdjecie uzytkownika
JNj - 2015-12-28 22:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dobrze, że kierownicze stanowisko obejmuje człowiek, na którego nie można narzekać :) Bardzo często ludzie narzekają właśnie nad szefostwo i przez to mają złą opinię o firmie. Miło, że tu jest inaczej.
zdjecie uzytkownika
rozpacz - 2015-12-29 17:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dopuki nie będzie wchodził w drogę Silnemu i dyrektorowi panu L ,to popracuje ,a jak bedzie chciał coś poprawic lub ulepszyć to będzie ogłoszenie w internecie
na jego miejsce .Pozdro dla kumatych .
zdjecie uzytkownika
castlevania - 2015-12-29 20:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-12-22 19:33:40]:
Taki zajebisty ,że znów dwoje pracowników złożyło wypowiedzenie ,magazynier i kierowca .Dalej ściemniajcie ludzi .
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-12-30 18:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [castlevania - 2015-12-29 20:41:32]:
To, że się zwalniąją to akurat nie jego zasługa. Wina leży po stronie osoby pełniącej obowiązki kierownika logistyki.
zdjecie uzytkownika
ilala - 2016-01-02 15:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest teraz oferta jakby ktoś był zainteresowany pracą u nich jako koordynator sprzedaży i wydaje mi się, ze to jest raczej na plus dla nich nich, bo chcą podnieść standarty.
zdjecie uzytkownika
ilala - 2016-01-24 14:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako koordynator sprzedaży to możesz ładną kaskę zarobić, tylko nie wiem czy jako przedstawiciel handlowy nie oplaca się bardziej, bo masz wieksze premie tu.
zdjecie uzytkownika
ALIBABA - 2016-01-26 11:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DRIMPOL (Lublin) TO PORAŻKA.
Pracodawca dużo obiecuje i na obietnicach się kończy
To co oni wyprawiają nadaje się do interwencji przez SANEPID czy PIP
zdjecie uzytkownika
sendo - 2016-01-27 21:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ALIBABA - 2016-01-26 11:14:52]:
pewnie tak jak i to co dzieje się w innych firmach z tej branży. Znalazł się specjalista od pipów i takich tam. Znajomy robił na ph i nie narzekał tak.
zdjecie uzytkownika
ALIBABA - 2016-01-27 22:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze czesto zaglądasz na forum. Pewnie coś cie mocno boli
zdjecie uzytkownika
Rozpacz - 2016-01-28 17:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ALIBABA - 2016-01-27 22:53:13]:
Boli mnie to , że przez takich pajacy włażących w dupę tak ty ,uczciwie pracujacy ludzie zwalniają się .A ty dalej ściemniaj ,przecież za to ci płacą .
zdjecie uzytkownika
ALIBABA - 2016-01-30 09:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy każdy z Lublina to głupek
zdjecie uzytkownika
edok - 2016-02-01 21:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ALIBABA, nie bój się sanepid kontroluje i wszystko jest w normach. Mnie zainteresowała tu oferta na przedstawiciela handlowego ds. Detalu. Oferują samochód służbowy i telefon, a wystarczy znać lokalny rynek.
zdjecie uzytkownika
ojra - 2016-02-11 20:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, że zapewniają samochód służbowy. nie każda firma jest w stanie zapewnić choć takie warunki, ale ciekawe jak wygląda z rozliczeniem za paliwo. Jest szansa, żeby znaleźć tam teraz zatrudnienie? Dzięki
zdjecie uzytkownika
ryś - 2016-02-12 14:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Paliwo tankujesz na flotę...przez weekend jak jeździsz w obrębie miasta masz za free...jak jedziesz gdzieś dalej (urlop) zgłaszasz i tankujesz za swoje...
zdjecie uzytkownika
pejdżer - 2016-02-13 20:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ojra szukają teraz kilku osób do pracy w Lublinie i Rzeszowie. Mnie zainteresowała oferta pracy na kierownika logistyki z doświadczeniem i oferują umowę o pracę, słyszałem że atmosfera w pracy jest dobra
zdjecie uzytkownika
tropomo - 2016-02-16 14:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przydałoby się więc wprowadzić więcej porządku w tej firmie @ABEL stąd też w wymaganiach: wysokie umiejętności organizacyjne, nowy kierownik musi być więc odporny na stres, bez tego chyba nie przejdzie.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-02-16 15:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dziwi mnie nakład energii ( na ogół negatywnej), jaką zostawiają na tym forum byli pracownicy. Pracodawca ma prawo mieć swój pomysł na prowadzenie firmy. Jeśli Ci to nie odpowiada, zwolnij się i wyluzuj. Niewolnictwo to przeszłość. A wolny czas można spędzać znacznie lepiej niż opluwając byłego pracodawcę. Co do języka polskiego to piszemy dopóki (!!!)
zdjecie uzytkownika
KARTON - 2016-03-03 15:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Pracowałem w firmie Drimpol (Lublin) na stanowisku magazyniera i powiem Wam że jakbym zaczął czytać opinie zanim się zatrudniłem to zapewne dałbym sobie spokój i poszukał innej pracy.
Nie będę się rozpisywał dlatego powiem krótko Wg. mojej opinii atmosfera w pracy jest dobra, kasa zawsze na czas, kierownik(Marcin) jest w porządku.
Nie ukrywam czasami bywała napięta sytuacja wynikająca z nieładu związanego z rozbudową chłodni ale Drimpol ma już to za sobą więc jest ok
zdjecie uzytkownika
dziwny - 2016-03-03 17:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam się sprawuje w Lublinie nowy dyr Piotr.C już zaczyna się rozkładanie oddziału??
zdjecie uzytkownika
komo - 2016-03-03 17:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie i Panowie co się dzieje w Rzeszowie wszyscy odchodzą PH gastronomia cała?????
zdjecie uzytkownika
Pingwin - 2016-03-03 21:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie znów Iglotex przejmuje PH, tym razem gastro. Mają mega ciśnienie na gastronomię. A podkarpackie nadal w większości Drimpolu. Pewnie już niedługo.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2016-03-03 23:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [komo - 2016-03-03 17:32:31]:
Komo nie opowiadaj głupot, chyba ci się firmy pomyliły. Mamy się dobrze a ty weź się za robotę bo jak tak dalej pójdzie w tym waszym iglotexie to będziesz musiał żyć z programu 500+ - potrafisz tylko pieprzyć!
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2016-03-09 16:48:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z magazynierów, biura obsługi czy też administracji mógłby napisać konkretnie jakie są zarobki?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-03-22 19:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
być może komuś się przyda moja opinia przy podjęciu decyzji o pracy w tej "pseudo" firmie, ja doradzam omijanie jej wielkim łukiem. Brak jakichkolwiek standardów zarządzania. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to kiepsko, a od czego zależy premia to chyba nikt nie wie tzn zależny od widzi mi się "niby" dyrektorów, których kultura osobista daje wiele do życzenia i którzy o zarządzaniu zasobami ludzkimi nie mają zielonego pojęcia.Jeśli ktoś zatrudniając się w tej firmie liczy na jakikolwiek rozwój zawodowy to się przeliczy.
zdjecie uzytkownika
czarny - 2016-03-22 21:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2016-03-22 19:02:50]:
Nie przyda, nie przyda się ta opinia ty "pseudo" były pracowniku. Ja pracuję w tej firmie i od razu widzę, że nie masz pojęcia o realiach. U nas jest jeden dyrektor logistyki a nie dyrektorzy. Pewnie pracujesz w konkurencji, albo się ciebie pozbyli bo byłeś leniwy. Dla zainteresowanych - płacą przyzwoicie jak za taką robotę i u nas w okolicy na magazynie nie zarobi się lepiej przynajmniej nie słyszałem. Dziewczyny w biurze też uśmiechnięte, czyli jest nieźle. Polecam!!! dobra firma i dobre kierownictwo, a jak się wyróżnisz to i ciebie wyróżnią.
zdjecie uzytkownika
obecny pracownik - 2016-03-22 22:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam. To nie jest zła firma.
A teraz pytam się tych wszystkich narzekajacych: czy firmy ze standardami które cholera wie czego chcą od pracownika sa dobre??
W firmie pracuje długo i wiele się zmieniło na lepsze.Na szczęście wszyscy Ci którzy się nie znali już nie pracują.
Atmosfera w biurze- w końcu pozytywna.
Zdecydowanie-polecam
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-03-23 16:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czarny - 2016-03-22 21:23:02]:
tak jak wskazuje mój nick już nie pracuje w Drimpolu, być może się coś od tego czasu zmieniło jeśli chodzi o strukturę organizacyjną, wówczas było dwóch dyrektorów od gastronomii i od detalu, aż tak rozbudowana struktura o dyrektora logistyki nie była:)Mówiąc o kiepskich standardach miałem na myśli:
- przekonywanie o tym że produkt jest pełnowartościowy pomimo upływu daty ważności cyt"bo to przecież skrobia co mogło się zepsuć" chodziło o produkty sypkie np zupy w proszku
- przekazywanie w ramach paczek świątecznych dla pracowników przeterminowanych produktów ( oczywiście nie wszystkie były przeterminowane uff)
- brak regulaminu wynagrodzeń w którym jasno byłoby zapisane od czego zależny premia, tak to w każdym miesiącu była inna, oczywiście częściej niższa niż wyższa
- warunki lokalowe nie będę komentował bo myślę, że to na pierwszy rzut oka widać itd
Jedyne co mogę potwierdzić to wynagrodzenie na czas, ale to nie łaska pracodawcy ale jego obowiązek wynikający z KP
Jeśli coś się z mieniło na plus to być może zasługa tych negatywnych komentarzy, które dotarły do osób decyzyjnych, którzy zadali sobie sprawę z siły internetu i że ludzie przed podjęciem decyzji o zatrudnieniu sugeruję się takimi opiniami w mojej ocenie prawdziwymi.
zdjecie uzytkownika
fred - 2016-03-24 11:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przełknąłem tę zniewagę, bo pomyślałem sobie, najważniejsze w tej chwili to ubić interes.
zdjecie uzytkownika
KAM - 2016-04-07 17:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PROWADZĄ TERAZ JAKĄ REKRUTACJĘ PONIEWAŻ MAJĄ KILKA CIEKAWYCH STANOWISK PRACY I NAWET CIEKAWE WARUNKI ZATRUDNIENIA, UMOA O PRACĘ.
zdjecie uzytkownika
xXx - 2016-04-17 09:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ramach wyjaśnienia: kierowca Robert Ł. nie stracił przytomności po całym tygodniu tyrania, tylko rozmroził lody i magazyn tych lodów mu nie przyjął i musiał za nie zapłacić i tak się przejął, że to odbiło się na jego zdrowiu...
zdjecie uzytkownika
Taki tam - 2016-04-19 20:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma może zła nie jest ale wku..rw ia poniżanie pracownika np przez Jacka (geja)z Rzeszowa oraz jawne oszukiwanie ludzi regulując wypłate premią w ten sposób zarobisz tyle ile oni chcą i nic wiecej zapomnij o płatnych nad godz,ciecie kosztów do min(sami sie zastanów cie jak może wyglądać ciecie kosztów do min zero socjalu dostaniesz tylko wode w lecie z biedronki po 49 gr zapomnij o paczkach ubraniach srodkach czystosci w skrajnych przypadkach nawet o żarówkach do auta;)które musisz wymienić nie mając nawet firmowego srubokreta::))
zdjecie uzytkownika
alexc - 2016-05-10 10:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie mi powiedzieć, ile tu faktycznie można zarobić?
zdjecie uzytkownika
logistyk - 2016-05-15 09:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnili już kierownika logistyki w Lublinie? Było kiedyś ogłoszenie- może warto się tym stanowiskiem zainteresować :-)
zdjecie uzytkownika
pracownik25@ wp.pl - 2016-05-20 19:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest tak zle jak dogadasz sie z kierowcami przezutowymi to mozna cos kasy podciagnac na lewo a z tym niema problemu kazdy chce zarobic a nadwyzki i tak przy renamecie zabiora a za braki zaplacisz

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Drimpol Sp.j.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drimpol Sp.j.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert