brak logo

Drimpol Sp.j.

Rzeszów

Opinie o Drimpol Sp.j.

mleko 2015-12-16 20:51:17
kto jest kierownikiem w lublinie?
W5 2015-12-20 10:27:01
Już nie długo nie będzie Drimpolu .... Są przecieki, że ktoś z Rzeszowa ma przejąć to co zostało bez obsługi DC. A Pan D odejdzie w zapomnienie ...
ktoś 2015-12-22 19:33:40
Kierownikiem w detalu jest naprawdę świetny gość:-)
JNj 2015-12-28 22:40:55
To dobrze, że kierownicze stanowisko obejmuje człowiek, na którego nie można narzekać :) Bardzo często ludzie narzekają właśnie nad szefostwo i przez to mają złą opinię o firmie. Miło, że tu jest inaczej.
rozpacz 2015-12-29 17:31:35
Dopuki nie będzie wchodził w drogę Silnemu i dyrektorowi panu L ,to popracuje ,a jak bedzie chciał coś poprawic lub ulepszyć to będzie ogłoszenie w internecie
na jego miejsce .Pozdro dla kumatych .
castlevania 2015-12-29 20:41:32
Taki zajebisty ,że znów dwoje pracowników złożyło wypowiedzenie ,magazynier i kierowca .Dalej ściemniajcie ludzi .
ktoś 2015-12-30 18:22:03
To, że się zwalniąją to akurat nie jego zasługa. Wina leży po stronie osoby pełniącej obowiązki kierownika logistyki.
ilala 2016-01-02 15:26:49
jest teraz oferta jakby ktoś był zainteresowany pracą u nich jako koordynator sprzedaży i wydaje mi się, ze to jest raczej na plus dla nich nich, bo chcą podnieść standarty.
2
ilala 2016-01-24 14:45:39
jako koordynator sprzedaży to możesz ładną kaskę zarobić, tylko nie wiem czy jako przedstawiciel handlowy nie oplaca się bardziej, bo masz wieksze premie tu.
ALIBABA 2016-01-26 11:14:52
DRIMPOL (Lublin) TO PORAŻKA.
Pracodawca dużo obiecuje i na obietnicach się kończy
To co oni wyprawiają nadaje się do interwencji przez SANEPID czy PIP
3
sendo 2016-01-27 21:07:00
pewnie tak jak i to co dzieje się w innych firmach z tej branży. Znalazł się specjalista od pipów i takich tam. Znajomy robił na ph i nie narzekał tak.
1
ALIBABA 2016-01-27 22:53:13
widze ze czesto zaglądasz na forum. Pewnie coś cie mocno boli
Rozpacz 2016-01-28 17:40:13
Boli mnie to , że przez takich pajacy włażących w dupę tak ty ,uczciwie pracujacy ludzie zwalniają się .A ty dalej ściemniaj ,przecież za to ci płacą .
2
ALIBABA 2016-01-30 09:44:37
czy każdy z Lublina to głupek
edok 2016-02-01 21:34:48
ALIBABA, nie bój się sanepid kontroluje i wszystko jest w normach. Mnie zainteresowała tu oferta na przedstawiciela handlowego ds. Detalu. Oferują samochód służbowy i telefon, a wystarczy znać lokalny rynek.
ojra 2016-02-11 20:33:48
Super, że zapewniają samochód służbowy. nie każda firma jest w stanie zapewnić choć takie warunki, ale ciekawe jak wygląda z rozliczeniem za paliwo. Jest szansa, żeby znaleźć tam teraz zatrudnienie? Dzięki
ryś 2016-02-12 14:41:26
Paliwo tankujesz na flotę...przez weekend jak jeździsz w obrębie miasta masz za free...jak jedziesz gdzieś dalej (urlop) zgłaszasz i tankujesz za swoje...
1
pejdżer 2016-02-13 20:39:10
@ojra szukają teraz kilku osób do pracy w Lublinie i Rzeszowie. Mnie zainteresowała oferta pracy na kierownika logistyki z doświadczeniem i oferują umowę o pracę, słyszałem że atmosfera w pracy jest dobra
tropomo 2016-02-16 14:19:10
Przydałoby się więc wprowadzić więcej porządku w tej firmie @ABEL stąd też w wymaganiach: wysokie umiejętności organizacyjne, nowy kierownik musi być więc odporny na stres, bez tego chyba nie przejdzie.
były pracownik 2016-02-16 15:25:39
Bardzo dziwi mnie nakład energii ( na ogół negatywnej), jaką zostawiają na tym forum byli pracownicy. Pracodawca ma prawo mieć swój pomysł na prowadzenie firmy. Jeśli Ci to nie odpowiada, zwolnij się i wyluzuj. Niewolnictwo to przeszłość. A wolny czas można spędzać znacznie lepiej niż opluwając byłego pracodawcę. Co do języka polskiego to piszemy dopóki (!!!)
KARTON 2016-03-03 15:03:35
Witam! Pracowałem w firmie Drimpol (Lublin) na stanowisku magazyniera i powiem Wam że jakbym zaczął czytać opinie zanim się zatrudniłem to zapewne dałbym sobie spokój i poszukał innej pracy.
Nie będę się rozpisywał dlatego powiem krótko Wg. mojej opinii atmosfera w pracy jest dobra, kasa zawsze na czas, kierownik(Marcin) jest w porządku.
Nie ukrywam czasami bywała napięta sytuacja wynikająca z nieładu związanego z rozbudową chłodni ale Drimpol ma już to za sobą więc jest ok
dziwny 2016-03-03 17:30:33
A jak tam się sprawuje w Lublinie nowy dyr Piotr.C już zaczyna się rozkładanie oddziału??
komo 2016-03-03 17:32:31
Panie i Panowie co się dzieje w Rzeszowie wszyscy odchodzą PH gastronomia cała?????
Pingwin 2016-03-03 21:25:40
Pewnie znów Iglotex przejmuje PH, tym razem gastro. Mają mega ciśnienie na gastronomię. A podkarpackie nadal w większości Drimpolu. Pewnie już niedługo.
Romek 2016-03-03 23:55:43
Komo nie opowiadaj głupot, chyba ci się firmy pomyliły. Mamy się dobrze a ty weź się za robotę bo jak tak dalej pójdzie w tym waszym iglotexie to będziesz musiał żyć z programu 500+ - potrafisz tylko pieprzyć!
1
XYZ 2016-03-09 16:48:09
Czy ktoś z magazynierów, biura obsługi czy też administracji mógłby napisać konkretnie jakie są zarobki?
były pracownik 2016-03-22 19:02:50
być może komuś się przyda moja opinia przy podjęciu decyzji o pracy w tej "pseudo" firmie, ja doradzam omijanie jej wielkim łukiem. Brak jakichkolwiek standardów zarządzania. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to kiepsko, a od czego zależy premia to chyba nikt nie wie tzn zależny od widzi mi się "niby" dyrektorów, których kultura osobista daje wiele do życzenia i którzy o zarządzaniu zasobami ludzkimi nie mają zielonego pojęcia.Jeśli ktoś zatrudniając się w tej firmie liczy na jakikolwiek rozwój zawodowy to się przeliczy.
5
czarny 2016-03-22 21:23:02
Nie przyda, nie przyda się ta opinia ty "pseudo" były pracowniku. Ja pracuję w tej firmie i od razu widzę, że nie masz pojęcia o realiach. U nas jest jeden dyrektor logistyki a nie dyrektorzy. Pewnie pracujesz w konkurencji, albo się ciebie pozbyli bo byłeś leniwy. Dla zainteresowanych - płacą przyzwoicie jak za taką robotę i u nas w okolicy na magazynie nie zarobi się lepiej przynajmniej nie słyszałem. Dziewczyny w biurze też uśmiechnięte, czyli jest nieźle. Polecam!!! dobra firma i dobre kierownictwo, a jak się wyróżnisz to i ciebie wyróżnią.
obecny pracownik 2016-03-22 22:32:03
Potwierdzam. To nie jest zła firma.
A teraz pytam się tych wszystkich narzekajacych: czy firmy ze standardami które cholera wie czego chcą od pracownika sa dobre??
W firmie pracuje długo i wiele się zmieniło na lepsze.Na szczęście wszyscy Ci którzy się nie znali już nie pracują.
Atmosfera w biurze- w końcu pozytywna.
Zdecydowanie-polecam
były pracownik 2016-03-23 16:12:26
tak jak wskazuje mój nick już nie pracuje w Drimpolu, być może się coś od tego czasu zmieniło jeśli chodzi o strukturę organizacyjną, wówczas było dwóch dyrektorów od gastronomii i od detalu, aż tak rozbudowana struktura o dyrektora logistyki nie była:)Mówiąc o kiepskich standardach miałem na myśli:
- przekonywanie o tym że produkt jest pełnowartościowy pomimo upływu daty ważności cyt"bo to przecież skrobia co mogło się zepsuć" chodziło o produkty sypkie np zupy w proszku
- przekazywanie w ramach paczek świątecznych dla pracowników przeterminowanych produktów ( oczywiście nie wszystkie były przeterminowane uff)
- brak regulaminu wynagrodzeń w którym jasno byłoby zapisane od czego zależny premia, tak to w każdym miesiącu była inna, oczywiście częściej niższa niż wyższa
- warunki lokalowe nie będę komentował bo myślę, że to na pierwszy rzut oka widać itd
Jedyne co mogę potwierdzić to wynagrodzenie na czas, ale to nie łaska pracodawcy ale jego obowiązek wynikający z KP
Jeśli coś się z mieniło na plus to być może zasługa tych negatywnych komentarzy, które dotarły do osób decyzyjnych, którzy zadali sobie sprawę z siły internetu i że ludzie przed podjęciem decyzji o zatrudnieniu sugeruję się takimi opiniami w mojej ocenie prawdziwymi.
fred 2016-03-24 11:59:52
Przełknąłem tę zniewagę, bo pomyślałem sobie, najważniejsze w tej chwili to ubić interes.
KAM 2016-04-07 17:26:55
PROWADZĄ TERAZ JAKĄ REKRUTACJĘ PONIEWAŻ MAJĄ KILKA CIEKAWYCH STANOWISK PRACY I NAWET CIEKAWE WARUNKI ZATRUDNIENIA, UMOA O PRACĘ.
xXx 2016-04-17 09:35:06
W ramach wyjaśnienia: kierowca Robert Ł. nie stracił przytomności po całym tygodniu tyrania, tylko rozmroził lody i magazyn tych lodów mu nie przyjął i musiał za nie zapłacić i tak się przejął, że to odbiło się na jego zdrowiu...
1
Taki tam 2016-04-19 20:49:33
Firma może zła nie jest ale wku..rw ia poniżanie pracownika np przez Jacka (geja)z Rzeszowa oraz jawne oszukiwanie ludzi regulując wypłate premią w ten sposób zarobisz tyle ile oni chcą i nic wiecej zapomnij o płatnych nad godz,ciecie kosztów do min(sami sie zastanów cie jak może wyglądać ciecie kosztów do min zero socjalu dostaniesz tylko wode w lecie z biedronki po 49 gr zapomnij o paczkach ubraniach srodkach czystosci w skrajnych przypadkach nawet o żarówkach do auta;)które musisz wymienić nie mając nawet firmowego srubokreta::))
1
alexc 2016-05-10 10:47:23
Możecie mi powiedzieć, ile tu faktycznie można zarobić?
logistyk 2016-05-15 09:07:39
Zatrudnili już kierownika logistyki w Lublinie? Było kiedyś ogłoszenie- może warto się tym stanowiskiem zainteresować :-)
pracownik25@ wp.pl 2016-05-20 19:59:47
nie jest tak zle jak dogadasz sie z kierowcami przezutowymi to mozna cos kasy podciagnac na lewo a z tym niema problemu kazdy chce zarobic a nadwyzki i tak przy renamecie zabiora a za braki zaplacisz
Łogier 2016-06-02 11:21:00
Umowa o pracę na czas określony, zazwyczaj dwu lub trzy letnia. Najniższa krajowa brutto na umowie+premia. Biuro 1700-1900 netto, magazyn 1800-2000 netto (z premią)
.kmm n 2016-07-05 21:28:04
@Łogier jakim cudem biuro zarabia mniej niż magazyn? to dla mnie dość...niewiarygodne nazwijmy to. Zawsze zdawało mi sie ze praca biurowa lepiej prospe3ruje niż praca na magazynie. Ale jak widac myliłam się. A czy aktualnie pooszukują może ludzi do pracy?
xXx 2016-07-22 17:26:10
A no takim cudem, że na magazynie jest dużo więcej pracy i ta praca wymaga większego nakładu siły. Jest to praca fizyczna... i nie mylić, że w biurze siedzi się na pupie i pije kawkę. Wszędzie trzeba zapinadlać.
2
ilala 2016-08-01 15:39:17
O rany, skoro można liczyć u nich na zarobki przekraczające 5 tysięcy złotych @trobar, to się nie dziwię, że ich oferty sa tak popularne. W końcu dbałosć o takie zatrudnienie sprawia,że atmosfera nawet dopisuje.
Kelner ze spalonej Karczmy Rzym 2016-08-05 17:23:15
Pozwolę sobię napisać kilka słów o właścicielu spalonej karczmy Rzym :) Dużo gratisów przyjeżdzało jak karczma była otwarta. Po za tym, niech właściciele przyjżą się pracy "Silnego". Jak karczma spłonęła, dalej były wystawiane faktury na podtrzymanie sprzedaży, aż gdzieś do końca 2015 roku. Jeden z jego PH z Zamościa wymyślił, żeby wystawiać faktury VAT na klientów, którzy rozwiązali współpracę z Drimpolem, żeby ładnie wyglądało, iż podtrzymują współpracę z firmą. Ten człowiek już dawno nie powinien pracować w tej firmie, ale trzymają go bo wszystkich (usunięte przez administratora) do szefostwa. Na terenie Lubelszczyzny, żadna szanująca się firma, nie zatrudni "Piniądza" bo wiedzą co to za gość. Pozdro dla kumatych:)
Nickomad 2016-08-05 20:45:42
No ja sam nie wiem, mi się wydaje, że warto próbować się tutaj dostać, moim zdaniem właściciel jest na swoim miejscu i jest całkiem dobry, nie wiem skąd te złe, trochę negatywne opinie, może bez problemów nie jest tutaj, nigdzie nie jest, ale jest okej
kamson 2016-08-15 14:07:52
@ Andrzej-były pracownik szkoda że nie przyblizyłeś co konkretnie ci sie nie pododba, nie cchemy tutaj gdybać dlatego wszysyc tu będziemy wdzięczni jak przybliżysz temat. Tak czy inaczej nie szukają ludzi do pracy
MAGAZYNIER 2016-08-28 20:16:27
PRACOWAŁEM W FIRMIE DRIMPOL (LUBLIN) I SZCZERZE ODRADZAM. WIĘKSZEGO BURDELU I WYZYSKU PRACOWNIKÓW NIE WIDZIAŁEM.
TĄ FIRMĄ POWINNY ZAINTERESOWAĆ SIĘ TAKIE INSTYTUCJE JAK SANEPID CZY PIP
WCHODZĄC NA MAGAZYN POŁĄCZONY Z SZATNIĄ MAGAZYNIERÓW I TZW. SOCJALEM NA PIERWSZY RZUT OKA WIDAĆ ODPADAJĄCY TYNK. SZAFKI SĄ ZDEWASTOWANE, NE MAJĄ ŻADNYCH ZABESPIECZEŃ OGÓLNY SYF...NIE WSPOMNĘ O TOALECIE.
W TZW. ŁAZIENCE CIĄGLE BRAKOWAŁO PODSTAWOWYCH ŚRODKÓW CZYSTOŚCI (MYDŁO PAPIER TOALETOWY)
PRACODAWCA OSZCZĘDZA NA WSZYSTKIM A ZWŁASZCZA NA PRACOWNIKACH.
JAKO MAGAZYNIER PRZEZ PRAWIE ROK CZASU PRÓBOWAŁEM DOPROSIĆ SIĘ O OCIEPLANE CIUCHY NA MROŹNIĘ Z MARNYM SKUTKIEM. W TYM CZASIE PRACOWAŁEM W W PODARTYCH CIUCHACH PO POPRZEDNIM PRACOWNIKU.
W WARUNKACH SZKODLIWYCH DLA ZDROWIA A TAKIMI JEST MIN. PRACA NA MROŻNI PRACOWNIKOWI NALEŻY SIĘ CIEPŁY POSIŁEK. FIRMA DRIMPOL NIE ZAPEWNIA TEGO.
JEŻELI CHODZI O MAGAZYN...PRODUKTY Z DOBRĄ DATĄ MIESZAJĄ SIĘ Z TYMI PO TERMINIE.
JEŻELI CHODZI O PŁACE. WYPŁATY SĄ REGULARNE ALE ZAZWYCZAJ ZANIŻANE, ODCINKI Z WYPŁATY NIGDY NIE NA CZAS (TRZEBA CZEKAĆ MIESIĄC I DŁUŻEJ)
JAKO PRACOWNIK DRIMPOLU MUSIAŁEM MIN. TARGAĆ PALETY FRYTKI NA ZWYKŁYM PALECIAKU PONIEWAŻ JEDYNY WÓZEK ELEKTRYCZNY CIĄGLE SIĘ PSUŁ . PALETA FRYTKI WAŻY PONAD 600 KG;-) NIE BYŁOBY Z TYM WIĘKSZEGO KŁOPOTU GDYBY NIE PODJAZD.
POZDROWIENIA DLA SI(L)NEGO KTÓRY ZAMIAST WZIĄŚĆ SIĘ DO ROBOTY CIĄGLE SIEDZI MIĘDZY NOGAMI. CHŁOPIE NIE O TAKĄ PRACĘ CHODZI. FRYZURĘ SOBIE POPSUJESZ I ZAKOLA CI SIĘ POROBIĄ :)
I PYTANIE DO PANA RYKOWSKIEGO... JAK DRIMPOL MA DOBRZE FUNKCJONOWAĆ SKORO PAŃSCY PRACOWNICY NIE POTRAFIĄ NAWET O SIEBIE ZADBAĆ ( WIĘKSZOŚĆ TO GRUBASY) A CO DOPIERO MOWA O PROWADZENIU PAŃSKIEJ FIRMY
5
perke 2016-09-03 23:23:57
Wiecie czy niedługo pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Nie ukrywam, że chętnie bym się załapał, bo sam posiadam odpowiednie doświadczenie, a to się ceni.
Andrzej 2016-09-04 17:02:55
Kończy się sezon. Teraz będą zwalniać pracowników. Co roku tak jest dlatego taka rotacja
2
kiss 2016-09-06 21:33:23
Hej, ale wiecie czy niedługo pokażą się u nich jakies oferty pracy? Chętnie bym się załapał, bo każdy dba o dobre warunki pracy jak i o niezłe zatrudnienei. Ważne jest to, żeby zarobki były adekwatne do powierzanych obowiązków, bo wiedzą że trzeba dbać o niezłe stawki.
Były 2016-09-23 21:00:53
To wszystko prawda. Pracowałem w Lublinie jako kierowca. Całe szczęście, że już tam nie pracuję.
1
komandorka 2016-09-24 15:23:06
@ Były - ale co jest prawdą? podaj argumenty dlaczego jesteś niezadowolony i czym "zaszli" Ci za skóre ( o ile tak to można określić). czekam na info
Zostaw swoją opinię o Drimpol Sp.j. - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drimpol Sp.j.