Budomat Hurtownia Materiałów Budowlanych

Łabiszyn

Opinie o Budomat Hurtownia Materiałów Budowlanych

Mirek 2015-03-12 12:35:37
Bardzo solidna firma. W ubiegłym roku zakupiłem ogrodzenie. Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka dostawa, ceny ok. Polecam.
3
Joanna J 2015-03-12 12:37:32
Zakupiliśmy w tej firmie wiosną ogrodzenie. Firma zamontowała je szybko, sprawnie i solidnie.

Polecamy
4
janina 2016-04-20 19:04:49
piach zamiast betonu uszkodzone zaklejane elementy betonowe trzeba patrzeć na ręce nie polecam
2
ogrodzenie 1000m2 2016-08-23 11:19:00
kompletne zero szef to idiota,cham i prostak.Nigdy więcej nie będę współpracował z tą firmą
3
maxxx 2017-02-28 07:50:16
Zakupiona przeze mnie ogrodzenie spełnia wszystkie wymagania. Zamontowane szybko i dokładnie. Polecam
2
Simon. 2017-05-24 14:52:44
Polecam. Szybka realizacja, solidne produkty i miła obsługa.
1
Moderator 2017-05-24 15:07:27
Beton wykorzystywany do montowania naszych ogrodzeń zakupowany jest w wytwórni betonu jako beton klasy minimum B15 tj. C12/15 w konsystencji półsuchej. Montaż ogrodzenia zakończony jest w każdym przypadku podpisaniem protokołu odbioru w którym zamawiający nie wnosi żadnych uwag do wykonanego ogrodzenia. Firma obecnie nie posiada nieukończonych realizacji dlatego powyższe uwagi uważam za bezpodstawne.
1
Moderator 2017-05-24 15:13:20
Opinia jest wulgarna i bezpodstawna. Prawdopodobnie sytuacja nigdy nie miała miejsca.
1
Maciej K. 2017-05-31 08:40:50
W maju kupiłem ogrodzenie panelowe wraz z bramą. Całość jest wykonana solidnie. Polecam
2
Robert55 2017-07-06 13:49:22
Dobry produkt. Montaż przebiegł sprawnie i bez zarzutów. Solidna firma.
1
Pan Miły 2017-07-15 11:47:07
Nie mam żadnych zarzutów. Montaż przebiegł sprawnie. Dobry kontakt z klientem i szybka realizacja. Polecam
Zostaw swoją opinię o Budomat Hurtownia Materiałów Budowlanych - Łabiszyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budomat Hurtownia Materiałów Budowlanych