brak logo

Budomat Hurtownia Materiałów Budowlanych

Łabiszyn

Opinie o Budomat Hurtownia Materiałów Budowlanych

Mirek 2015-03-12 12:35
Bardzo solidna firma. W ubiegłym roku zakupiłem ogrodzenie. Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka dostawa, ceny ok. Polecam.
Joanna J 2015-03-12 12:37
Zakupiliśmy w tej firmie wiosną ogrodzenie. Firma zamontowała je szybko, sprawnie i solidnie.

Polecamy
janina 2016-04-20 19:04
piach zamiast betonu uszkodzone zaklejane elementy betonowe trzeba patrzeć na ręce nie polecam
ogrodzenie 1000m2 2016-08-23 11:19
kompletne zero szef to idiota,cham i prostak.Nigdy więcej nie będę współpracował z tą firmą
maxxx 2017-02-28 07:50
Zakupiona przeze mnie ogrodzenie spełnia wszystkie wymagania. Zamontowane szybko i dokładnie. Polecam
Simon. 2017-05-24 14:52
Polecam. Szybka realizacja, solidne produkty i miła obsługa.
Moderator 2017-05-24 15:07
Beton wykorzystywany do montowania naszych ogrodzeń zakupowany jest w wytwórni betonu jako beton klasy minimum B15 tj. C12/15 w konsystencji półsuchej. Montaż ogrodzenia zakończony jest w każdym przypadku podpisaniem protokołu odbioru w którym zamawiający nie wnosi żadnych uwag do wykonanego ogrodzenia. Firma obecnie nie posiada nieukończonych realizacji dlatego powyższe uwagi uważam za bezpodstawne.
Moderator 2017-05-24 15:13
Opinia jest wulgarna i bezpodstawna. Prawdopodobnie sytuacja nigdy nie miała miejsca.
Maciej K. 2017-05-31 08:40
W maju kupiłem ogrodzenie panelowe wraz z bramą. Całość jest wykonana solidnie. Polecam
Robert55 2017-07-06 13:49
Dobry produkt. Montaż przebiegł sprawnie i bez zarzutów. Solidna firma.
Pan Miły 2017-07-15 11:47
Nie mam żadnych zarzutów. Montaż przebiegł sprawnie. Dobry kontakt z klientem i szybka realizacja. Polecam
Grzegorz A 2017-08-18 12:39
Zarówno zakup jak i montaż przebiegł bezproblemowo. Bardzo dobry materiał.
do zobaczenia w sadzie 2017-08-23 21:37
zamówiliśmy płot w tej firmie materiał ok spełnia nasze wymagania ale montaż to porażka po miesiacu część płotu leży montują słupki na piach 30 cm trzeba patrzec na rece podejscie do klienta chamskie zero szacunku cwaniactwo pełno gembą każa sobie jeszcze płacic za poprawki tańszy materiał i dobrej jakosci jest dostepny w damasławku!!!! nigdy wieciej z Tymi panami ostrzegam
Wojtek 2017-08-30 23:33
ludzi uważajcie na pana Sławka oszukją daja beton b10 zamiast b15 ilośc betonu rownierz przy montazu stanowczo sie nie zgadza patrzcie na rece!!!
ilona 2017-08-30 23:34
jakie b15 ktory beton o takich włąsciwosciach sie kruszy oszczedzacie jak sie da na montazu !!!!!
MAX 2017-09-11 23:35
Dziady oszuści nie polecam Hamstwo po całej lini towar drogi montaż okropny 2 miesiace po terminie uwaga na podpisywana umowe cwaniaki!!!! beton raz ze mało 2 nie spełnia kryteriów nie polecam!!!!
Zostaw swoją opinię o Budomat Hurtownia Materiałów Budowlanych - Łabiszyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budomat Hurtownia Materiałów Budowlanych