Społem Powszechna Spółdzielnia Spożywców Sklep Ziemowit

Gniezno

Opinie o Społem Powszechna Spółdzielnia Spożywców Sklep Ziemowit

klient 2011-02-13 08:45:20
sklep ładny ,duzo promocji ale z tego o wiem atmosfera miedzy pracownicami jest trudna
btły pracownik 2011-02-17 02:42:10
Tak potwierdzam przepisy w ogóle nie są przestrzegane
klient 2011-02-17 13:13:57
zgadzam sie z Tob a nigdzie nie ma inspekcji pracy zeby zobaczyli na jakich zasadach pracuje pracownik bez umoey o prace na cały etat a płacą za pół to jest skandal
anonim 2011-03-29 08:23:49
witam...z tego co mi wiadomo to co do przepisów kodeksu pracy i ich przestrzegania przez pracodawce to kilka uchybień jest ale to przeciez nasza kochana Polska...a sklep jak sklep nawet mi sie podoba,czysto,ładnie i schludnie...ładne dziewczyny też można spotkać
malutka 2011-04-07 00:43:56
Co jest najlepsze w tym sklepie to sprzedaż pracownikom sklepu gadżetów które dostaje kierowniczka od przedstawicieli. śmiech na sali. fajnie normalnie super.Ciekawe czy kierowniczka i reszta widziały inne wpisy na temat pracy w tym sklepie. pozdrawiam
bezrobotna 2011-04-07 13:07:54
jeżeli jesteś ''niestety jeszcze pracownikiem" to złóż podanie o zwolnienie bo wątpię aby trzymali ciebie tam na siłę a ja chętnie zajmę twoje miejsce i nie będę( usunięte przez administratora )który co miesiąc przelewa pensję na moje konto i myślę że ja nie jestem jedyną chętną
anonim 2011-04-08 09:22:57
Zapraszam już nie długo będzie miejsce wolne.Popracujesz tyle lat co ja to sama zobaczysz jak tam miło jest.( usunięte przez administratora )
bezrobotny 2014-11-05 16:07:46
w społem szukają na magazyn co wiecie o tej pracy? jakie zabrobki,jaka atmosfera
anonim 2014-11-05 17:12:31
Trochę więcej niż minimum. Dużo dodatków jak bony itd.
Jak ogarniesz to nie jest źle. Na magazynie są 2 zmiany, rano i nocki.
bezrobotny 2014-11-06 14:41:43
czyli warto spróbować? a ludzie,atmosfera bo to też ważne
anonim 2014-11-09 10:28:10
Nie masz żadnej roboty to próbuj. Będziesz w porządku to każdy też będzie w porządku w stosunku do ciebie.
korek 2015-11-06 11:24:09
witam mam propozycję pracy w tym sklepie co myślicie? bo opinie są różne
kinga 2016-06-27 08:07:01
Witam,a co powiecie na pracę w sklepach Społem? Prawie na każdej witrynie wisi ogłoszenie-zatrudnię sprzedawcę .Cały czas zastanawiam się nad wysłaniem CV do tej firmy.Proszę o pomoc-jakie wypłaty socjal godziny pracy i przed wszystkim jaka tam panuje atmosfera
Janikis 2016-11-21 20:13:42
Spójrzcie kto jest w zarządzie. Albo stera komuna albo dorobkiewicze bez żadnej wiedzy. Ta firma się sypie.
Tony 2016-11-21 20:15:24
Zobaczcie jak działa Społem w Poznaniu. Tu wszystko się rozwija a gnieźnieński zarząd doprowadzi wkrótce firmę do ruiny
1
Była klientka 2016-11-23 17:19:49
Już doprowadził do ruiny,nikt tu nie chce pracować,w sklepach braki personalne,obsługa jak za PRL-bez uśmiechu ,obsługują jak za karę wiecznie niezadowolone.
babcia 2016-11-23 20:43:39
A zakupy w Ziemowicie to masakra,brak obsługi wieczne kolejki na mięsnym i na kasie sprzedawczynie zajmujące się nie tym co trzeba wciąż obrażone i obgadujące koleżanki.Kierowniczka tego nie widzi?Klienci wam pouciekali
Zostaw swoją opinię o Społem Powszechna Spółdzielnia Spożywców Sklep Ziemowit - Gniezno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Społem Powszechna Spółdzielnia Spożywców Sklep Ziemowit