Bilax Sp. z o.o.

Białystok

Opinie o Bilax Sp. z o.o.

Gr 2015-03-06 12:32:34
Najlepsza firma na Podlasiu w sektorze logistyki. Polecam zdecydowanie!
1
zewkrwi 2015-06-30 21:17:28
Firma spoko, płacą nieżle i umowa o prace. Papierów duzo ale co mi tam. Fajne dziewczyny w biurze, dociekliwe.
rozczarowany 2015-07-20 00:06:54
było nieżle ale słowo klucz to było,szkoda !niepolecam
Vigor Ro 2015-07-28 22:48:52
Popierdolency ! Nie polecam
Krone 2015-08-14 19:54:53
Super firma! Polecam! Jestem kierowcą, jasne, uczciwe zasady. Duża kasa.
2
abc 2015-08-19 08:31:05
Najciekawsze jest kto ze ktos ocenia firme podpisujac sie nie swoją osobą , bardzo odważnie , gratuluje manipulacji
MaRIO 2015-08-28 23:17:35
Placa na czas, wymagajacy, ale kasa jest dobra.
2
Monkey 2015-09-18 13:33:22
W porzadku robota. Kto pracuje, ten ma. Sprawiedliwe kierownictwo. Nie uwazam, ze polewanie kogos g..em jest tu uzasadnione. Wyplacalni, na koniec miesiaca w porzadku jest forsa.
5
SPARTAKUS 2015-09-18 13:59:43
W kamieniolomach moi ludzie pracuja szybko i dokladnie,
Daje sie zauwazyc zapal i szczere zaangazowanie.
Do pracy codzien staja wszyscy nikt sie nie leni i nie kradnie,
Wszystkie okowy i narzedzia sa zawsze w doskonalym stanie.
Praca przebiega zgodnie z planem marmur jest tu najwyzszej klasy
Smiertelnosc niska stan fizyczny kontrolujemy przez badanie
Wydajnosc pracy stale wzrasta, i niezalezna jest od rasy
Chociaz na wszystkich frontach robot wciaz najwytrwalsi sa Germanie
Wszyscy zdajemy sobie sprawe ile dla panstwa trud nasz wazy,
Dzieki ktoremy stana gmachy co swiat zadziwia swym ogromem:
Place ulice proste drogi luki tryumfalne dla cesarzy,
Porty swiatynie i posagi i gospody i publiczne domy...
W nich nasza czastka trudow tlumu duma co przetrwa wieki cale
I stad czerpiemy swoja sile choc po nas nie zostanie znaku
Lojalni i do konca wierni bedziemy marmur kuli dalej
O czym melduje dzis jak co dzien starszy niewolnik
BILAX 2015-09-18 21:34:36
Zadowolenie i zaufanie klientów oraz stały rozwój są jednymi z naszych głównych celów. Dlatego sukcesywnie poszerzamy zakres działalności oraz rozbudowujemy sieć filii. Dzięki temu możemy zarówno transportować i magazynować towary.
2
Podlasiak 2015-09-24 14:15:27
Jedna z lepszych i solidniejszych firm transportowych w Białymstoku. Zdecydowanie polecam! Robią dobrą robotę, płacą na czas, pracuję z nimi już od wielu lat. Pełen profesjonalizm!
5
Szofer8 2015-10-02 21:20:05
nie jest tam rozowo, grabia ile moga, duzo jazdy, malo dosc kasy, generalnie poszedlem stamtad szybko dosc. sa lepsze
2
gucio 2015-10-06 21:50:08
Jest ok, kasa na czas, atmosfera zmienna dziewczyny superowki. Połowa wpisów od kierowcow ktorzy odeszli i muszą się wyszumieć,
rozczarowany 2015-10-11 18:22:39
ukradzione 1000zł miesięcznie nie jest szumieniem kierowców tylko uzasadnioną pretensją a więc niema tu za co ich chwalić dziaostwo
2
Wiedzacy cos niecos 2015-10-15 22:35:32
A kto ukradl? Na Skladowej tez niezle cuda sie widzialo hehe
Szukajcie a znajdziecie, zabierzcie ile możecie.
2
szofer8 2015-10-21 23:46:53
Spie, jade, spie, govno placa. po co tam robic. przychodze, mowia, ze ja winny wszystkiego. delegacje krajowe jak zagraniczne.
Odpowiedź 2015-11-15 14:32:58
Wprowadza Pan ludzi w błąd. Co znaczy delegacje krajowe jak zagraniczne? Większej głupoty nie można wymyślić chyba albo trzeba bardzo dużo złej woli.
5
Marcin 2016-01-27 20:56:22
Super firma! Świetna atmosfera, mili ludzie, dobre zarobki! Polecam!
2
Ro 2016-02-13 16:42:06
Jakiś czas temu tam pracowała. Nic dobrego, najlepsze minęło.
6
onuce baćki 2016-04-18 21:30:00
dobrze to tam ma chyba tylko bialoruskie kierownictwo, reszta pracuje za jedzenie, slabo nawet jak na ten region. NIE POLECAM!!!
7
Pies Reks 2016-06-07 20:54:09
Co nowego słychać w BILAX? Mam przyjemność z nimi pracować, dobra firma.
2
Jastębirze Zdrój 2016-06-11 17:04:41
A mnie osobiście oszukali na kilkaset złotych. Z daleka!!!
1
Obserwator 2016-08-08 21:15:55
Każda firma jest na tyle dobra na ile dobrzy są jej pracownicy. Pochlebne opinie o tej firmie i zadowolenie klientów są dowodem profesjonalizmu i zaangażowania kadry pracowniczej. Oczywiście jak w każdej społeczności zdarzają się także „czarne owce”, które pozostawiają „rysy na szkle” – mam na myśli pana Andrzeja D. Nie wiem jaką funkcję pełni w Bilaxie – z jego opowiadań wynika, że jest „drugim po Bogu”. Reszta pracowników, to hołota - z wyłączeniem części dyrekcji - którą trzeba pilnować za pomocą kamer, bo w przeciwnym przypadku wszystko by rozkradli i to dzięki niemu firma osiąga tak wysokie wyniki. Z doświadczenia wiem, że ci którzy tak mówią, sami mają coś za uszami. Szanowna Dyrekcjo – zwracam się do tej części krytykowanej przez pana D – sprawdzajcie faktury i zakupy, bo to co przywozi do domu ten pan służbową skodą świadczy o sporych niedoborach w firmie. Pozdrawiam
10
Kuchnia Kierowcy 2016-10-14 21:30:28
Obecnie chujnia nie polecam, poobcinali, pozostala reszte placa wedle uznania na lewo spod stolu. Stosunek do kierowcow ponizej krytyki. Masz problem? To twoj problem. Spedytorka nie odbiera, bo po 16, szef od transportu ma w doopie. Za rozne problemy placisz ze swojej kieszeni. Samochody nie remontowane. Firma dla ruskich i wiesniakow z Zascianek w sandalach.
5
volvo 460 govno 2016-10-24 19:58:19
Nie polecam nikomu. Firma dla frajerow, typowe ruskie zlodziejstwo, co najwyzej na poczatek i to nie bardzo. Chyba, ze solary troche zapie*dolic, to sie wyrowna. Odszedlem, robie w firmie pod Poznaniem - niebo a ziemia.
5
Zostaw swoją opinię o Bilax Sp. z o.o. - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bilax Sp. z o.o.