Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: M&L Delikatesy

zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-03-05 23:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Qarniak, nie oceniajmy od razu, może jednak pracownik miał coś na sumieniu lub kiepsko pracował lub brał bezpłatny urlop, czy coś takiego, mi M&L nie wydawały się takie złe.
zdjecie uzytkownika
Qarniak - 2014-02-17 18:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To smutne, jak ktoś tam wyliczył, że mu wychodzi 5,5 zł/h netto to nic tylko współczuć. A takie firmy perfidnie wykorzystują personel... Jak się za takie pieniądze utrzymać??
zdjecie uzytkownika
tajemnicza - 2014-02-02 07:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od nowego roku wprowadzili kilka zmian... moja opinia to ML jest niczym innym jak legalnym(usunięte przez administratora) Warunki są bardzo słabe i jedyne prawo jakie masz to 15 min przerwy. Do tego oczywiście minimalna płaca.
zdjecie uzytkownika
elzbieta - 2013-10-02 17:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
u mnie jest tak, że lizusy dostają nawet co miesiąc kilka dni urlopu, a pozostali raz na pół roku kilka dni
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-03 07:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda kwestia urlopów w M&L Delikatesy Warszawa?
zdjecie uzytkownika
jakto - 2013-07-24 22:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, ktoś wczesniej pisał że pracuje za 5,5 na godzinę na rękę, czy takie stawki nadal oferują? jakieś aktualne wieści?
zdjecie uzytkownika
mmmania - 2013-07-21 13:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
zauważyłem, że nikt nie wspomniał tutaj o L4 czyli zwolnieniu lekarskim. wystarczy, że weźmiesz choćby dzień zwolnienia, możesz być pewiem/pewna, że premii uznaniowej w tym miesiącu nie dostaniesz. nie warto tam pracować, wykorzystywanie i poniżanie na każdym kroku.
zdjecie uzytkownika
anka - 2013-05-03 19:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie szkolenia? chyba jak być poniżanym z uśmiechem na twarzy.
Najniższa krajowa to podstawa, chcesz czy nie chcesz w sobotę i niedzielę musisz być bo wylecisz z roboty.
zdjecie uzytkownika
elka - 2013-04-20 19:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może powiedzieć czy warto zatrudnić się w tych sklepach.Mam tu propozycję pracy ale słyszałam nie najlepsze opinie o ML.Interesują mnie zarobki,czas pracy,atmosfera,itp.
Biedronka podobno podwyższyła pensje.Czy ktoś mi doradzi?
zdjecie uzytkownika
Krycha - 2013-03-16 15:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM!!!!!. Pracowa
zdjecie uzytkownika
anik - 2013-03-02 16:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Józefowie znowu szukają ludzi do pracy.Widzę że personel ciagle tam sie zmienia.Ciągle nowi ludzie.Czy ktoś ma jakies wiadomosci.Czy warto isc tam do pracy?
zdjecie uzytkownika
maxi - 2013-02-18 11:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam do niedawna w m&l company w Józefowie totalna pomyłka kierownictwo to jest poprostu nie do wytrzymania znęcają się nad pracownikami chamsko się odzywaja do pracowników.Traktują cię jak śmiecia jest tam gorzej niż w więzieniu nie polecam nikomu tam pracować jeden wielki [usunięte przez administratora].
zdjecie uzytkownika
wwwwwwwwww - 2013-01-03 21:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie zastanówcie się co piszecie.
Jest teraz mało ludzi którzy szanuja pracę.
Łatwo kogoś oczernić bo "zawsze to jest kogoś wina" nie...!?
Znacie tylko swoje prawa ale o obowiązkach zapominacie i wtedy łatwo powiedzieć ;"nie wiem" lub "to nie ja".....żenada
Ja pracowałam na Marszałkowskiej zwolniłam się z przyczyn niezależnych od pracy - sprawy rodzinne i fakt ze 2 dni w miesiacu to mało wolnego ale bardzo sobie chwalę ta pracę. Miła atmosfera, fajne kierowniczki, jak sie pracuje to się pracuje a nie "[usunięte przez administratora] a każdy bierze takie same pieniądze. Więc weźcie nie chrzańcie tylko SZANUJCIE SWOJA PRACĘ
zdjecie uzytkownika
QQQQQ - 2012-12-14 19:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LUDZIE WY TO BYŚCIE CHCIELI PRACOWAĆ NAJLEPIEJ 5 DNI W TYGODNIU MOŻE JESZCZE OD 9-17 I ZARABIAC 3-4 TYSIĄCE
zdjecie uzytkownika
MAXXX,,,,, - 2012-11-26 11:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę to ok 5,50 za godzinę do ręki,to mniej niż w ochronie.
zdjecie uzytkownika
dora - 2012-11-15 23:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś pracował w 2012 roku tak jak tu wypisano? chyba raczej nie
zdjecie uzytkownika
Były Pracownik - 2012-11-01 17:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w L&M na targowej ogólnie dziadowizna.
Na miesiąc przypadają ci tylko dwie wolne niedziele.
Głównie nadrabia się pracując w weekendy gdzie stawka wynoś ok 10 - 15zł za godzinę zaś w tygodniu 6 - 7 zł za godzinę.
Kierownictwo to koledzy koleżanki po zawodówce. Z braku wykształcenia nie można za wiele oczekiwać.
Uważam co komu mówimy, ponieważ pod uśmiechem i dobrą atmosferą kryję się chęć zaszkodzenia i plotkowania.
Główna wymiana informacja następuję podczas palenia papierosów na tyłach, sklepu. Dlatego nie palący są na przegranej pozycji.
Uśmiec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y się i podlizujemy kierownictwu i koleżanką dzięki temu może przetrwamy i wkręcimy się do zespołu.
Przejście z drugiej zmiany na pierwszą odbywa się z Niedzieli na Poniedziałek, gdzie nie przestrzega się 12 godzonego czasu odpoczynku. Czyli defakto po dojeździe do domu zostaje nam 5 godzin snu.
Wszyscy powinni wystrzegać się [usunięte przez administratora], jest to stary magazynier który dzięki układom, trzyma się na stanowisku. Nie pomoże nam przy dokładaniu towaru czy też układaniu ciężkich zgrzewek napoi na magazynie ale na pewno będzie próbował nami rządzić.
O dzień wolny jest naprawdę ciężko jak już go dostaniemy to możemy liczyć się ze złośliwościami, i plotkowaniem.
Ogólnie brak personelu.
W razie problemów nie liczymy na ochronę, gdyż są to emeryci około przy 60 - 70.
Żywność na magazynie gnije (owoce warzywa).
Plusy pracy to luźna atmosfera.
Możliwość trzymania napojów na magazynie.
30 minutowa przerwa.

Minusy:
Plotkarstwo.
[usunięte przez administratora] Układy.
Mierne wynagrodzenie.
Czas Pracy.
Brak Dni wolnych.
zdjecie uzytkownika
JA - 2012-10-22 10:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi tam się źle nie pracowało. Odeszłam sama, ale z przyczyn zupełnie nie związanych z pracą. Przez prawie rok tylko raz zdarzyła mi się pensja mniejsza niż 1900 zł. Wiem, że niektórzy brali mniej, ale niestety jaka praca taka płaca. Po \"menelu\" zaliczyłam naprawdę dużo gorszych miejsc. Pozdrawiam ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
ABC - 2011-09-16 20:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zależy do kierownictwa sklepu,a na Marszałkowskiej są fajne babeczki M&M .
zdjecie uzytkownika
pajac - 2011-09-05 13:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem w MLu na Marszałkowskiej i raczej nie ma na co narzekać.
Pracowałem jako magazynier, co oznaczało, że robiłem prawie wszystko ;) (kasa, wykładanie towaru, magazyn, czasem dział mięsny).
Praca dwuzmianowa: 1. tydzień 6-14 (pon-sobota), 2. tydzień 14-22 + niedziela 12-22 i tak w koło Macieju :).
Zarobki 1700-1800 na rękę.
Teoretycznie są dwie wolne niedziele w miesiącu, ale z dodatkowym wolnym nigdy nie było problemu. Jeżeli robisz to, co do ciebie należy, nie [usunięte przez administratora] się i nie robisz problemów tam gdzie ich nie ma, możesz spać spokojnie.
Wielki plus dla współpracowników i kierownictwa, bardzo miło mi się tam pracowało.
Powtarzam, pracowałem na Marszałkowskiej i moich wrażeń nie należy traktować jako opinii o całej sieci ML, tylko o tej konkretnej placówce. Podobno w każdym sklepie jest inaczej :)
zdjecie uzytkownika
... - 2011-07-25 19:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mówiac o personelu mowiłem o współpracownikach
zdjecie uzytkownika
... - 2011-07-13 21:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki takie jak wszędzie jakieś 1700zl na rękę tylko że pracujesz średnio 28 dni w miesiącu widz sobie oblicz ile wyjdzie na godzine ale za to personel przyjemny
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-05 20:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie o prace w tych delikatesach no i najważniejsze zarobki?
zdjecie uzytkownika
gościu - 2011-04-01 21:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej nie pytaj
zdjecie uzytkownika
....? - 2010-11-29 19:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chiałam zapytać, może ktoś wie jak pracuje się w delikatesach w m&l?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M&L Delikatesy
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x