Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: M&L Delikatesy

zdjecie uzytkownika
gość234 - 2015-01-10 20:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy Kierowniczki M&L Delikatesy mają prawo zwracać uwagę ochronie (która jest z zewnątrz )zwracać się mało kulturalnie (kliencji nie mają uwag)wręcz stają po stronie ochrony która często jest obrażana przez kierowniczki sklepów.
Stare przysłowie mówi - szanuj drugiego człowieka tak jak byś chciał aby ciebie traktowano.
zdjecie uzytkownika
zenon kiwi - 2014-12-26 16:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja jednak zapytam, mimo tych wszystkich hejtów bezzasadnych i negatywnych komentarzy, czy firma M&L Delikatesy poszukuje może jakichś nowych osób do pracy? akurat z przyczyn niezależnych ode mnie rozstałem się z byłym pracodawcą i szukam nowego. myślicie że obecnie mam szansę na pracę tutaj? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aka - 2014-12-11 23:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie zadaja pytania no wlasnie na rozmowie warto wysłać maila (ewentualnie zadzwonić) do tej firmy z zapytaniem czy proces rekrutacyjny jest już zakończony, czy lepiej czekać cierpliwie, a może po prostu przyjąć, że proces rekrutacji na to stanowisko się już zakończył? z góry dziekuje za informacje pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
CZARNY - 2014-11-29 17:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aka-ZATRUDNIJ SIĘ W TEJ FIRMIE I WSZYSTKO WYJDZIE CI BOKIEM,KIEROWNICZKI BRAK SZACUNKU DLA CZŁOWIEKA ,NAWET W ZIME JAK ZIMNO NA TYCH SKLEPACH TO NIE MOŻNA SIĘ NAPIĆ GORĄCEJ HERBATY BO ZAMYKAJ NA KLUCZ DRZWI,A SAME DUPY GRZEJĄ NA FOTELU I NON STOP COŚ JEDZĄ ,TO JAKIŚ OBÓZ TO JAKIŚ ŻART.NIE POLECAM ZA 1500ZŁ
zdjecie uzytkownika
lojalna - 2014-11-29 17:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
WITAM SERDECZNIE SKLEP ŚMIECHU WARTE ,ZAROBKI PORAŻKA,SZEF MA WSZYSTKO W NOSIE PRZEDE WSZYSTKIM LUDZI A KIEROWNICZKI Z DWORCOWEJ I KOMBATANTÓW W SULEJÓWKU TO WIEŚNIARY JAKICH MAŁO NIE SZNUJĄ LUDZI A UDAJĄ WIELKIE PANIE ;)
zdjecie uzytkownika
aka - 2014-11-27 19:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Patrzę, że większość ludzi tylko narzeka na swoje byłe miejsca pracy. Gdyby to wszystko była prawda to chyba zaden przedsiebiorca juz by nie funkcjonowal... Napiszcie cos jeszcze, wiecej konkretow i przede wszystkim przykladow. dziekuje uprzejmie z gory
zdjecie uzytkownika
wszędzie? - 2014-11-13 16:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ejj to w każdym sklepie jest taka sytuacja jak tutaj piszesz Gościu? powiem szczerze, że nie spodziewałem się jakiś super opinii bo wiadomo, że raczej piszą ludzie którzy są niezadowoleni, ale aż takich rzeczy się nie spodziewałem. Piszcie jak to jest, na prawdę mi zależy na tym - taka rzetelna wypowiedz osoby która pracuje TERAZ w centrum w Warszawie.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-03 11:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-11-02 20:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [playa posse - 2014-10-18 17:36:10]:
Skoro tak ludzi mieszasz z błotem i tak uwazasz to sam jesteś nie lepszy.
ZERO.... Są ludzie, którym nic nie odpowiada i ty do takich należysz.
zdjecie uzytkownika
pedro - 2014-10-27 17:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktoś jakieś namiary telefoniczne albo mailowo do kogoś z firmy kto może mnie umówić na rozmowę rekrutacyjną i ewentualnie opowiedzieć mi co nieco o oferowanych aktualnie stanowiskach?
zdjecie uzytkownika
playa posse - 2014-10-18 18:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ciekawski - 2014-10-10 21:31:30]:
ten sklep jest to zlepienie brudu z najgorszych filmów o karłach
zdjecie uzytkownika
playa posse - 2014-10-18 17:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2014-10-10 21:18:26]:
pewnie od pół litra czystej i ogórów na zagrychę
zdjecie uzytkownika
Sisi - 2014-10-17 15:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwsza umowa na zlecenie przez miesiąc potem na 3 miesiące. Problemy z urlopami, praca dla osób niechorujących, bo premie całą zabierają, jak byś się nie starał to i tak wszystko źle robisz. Pracownik jest poniżany, olewany i niedoceniany!!!! NIE POLECAM!!!
Z drugiej jednak strony ciekawe czy szefostwo tego pierd....nika czyta te opinie? Może powinni zacząć i wziąć je sobie do serca!!!!!
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-10-10 21:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [klient - 2014-10-10 21:18:26]:
a dlaczego już nie pracujesz?
pewnie śmierdzący leń z ciebie był?
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-10-10 21:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [playa posse - 2014-10-04 15:22:57]:
jak się komus robic nie chce to niech spada. wszędzie w każdej instytucji znajdzie się jakis element do "narzekania" i robienia ludziom pod górkę.
a kierowniczki na Marszałkowskiej są bardzo fajne, znam je jako klient.
zdjecie uzytkownika
playa posse - 2014-10-04 15:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracowałem na marszałkowskiej jakiś czas temu.pracuje tam obcy element ludzie o zużytych twarzach.moniśia no.1 i moniczka no.2 przewarznie siedzą w biurze na facebooku. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bananowy john - 2014-09-05 17:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka jest umowa u nich? normalny etat czy o dzieło i na jakiś okres czasu? ja chora latać do roboty nie będe, nic mi według prawa i konstytucji zabrać nie moga jak mam zwolnienie. a coście się tak czepili tych bonów na święta? nie stać was żeby sobie kupić paczką makaronu na własną rękę? a wiecie czy tam się pracuje też w weekendy i ewentualnie w jakich godzinach?
zdjecie uzytkownika
Aaaaa - 2014-08-31 22:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxb - 2014-03-27 09:23:59]:
POTWIERDZAM. GDY MA SIĘ 5 DNI WOLNEGO ZARABIA SIĘ 1500 NO MOŻE JAK BEDZIE DOBRZE 1600ZŁ. WCZEŚNIEJ PRZY DWÓCH DNIACH WOLNYCH ZARABIAŁO SIĘ JAKIEŚ 1900- 2000ZŁ. PROBLEMY Z URLOPEM JAK KTOŚ JEST CHORY TO I TAK PRZYCHODZI BO INACZEJ NIE MA PREMII I ZARABIA 1300ZŁ. ŻADNYCH PACZEK ŻADNYCH BONÓW NA ŚWIĘTA TYLKO PRZERWA 15MIN I ROBIENIE ZA 100 OSÓB BO WIECZNIE MAŁO LUDZI JEST.
zdjecie uzytkownika
dymek - 2014-05-21 15:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tą przerwą na dymka to faktycznie... :) a jak jest z premiami, @dr wiesz coś i możesz napisać? jakie umowy?
zdjecie uzytkownika
Kibu - 2014-04-09 20:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro pracuje się za dwóch to kaska powinna być konkretna. Dlaczego mówisz, że kasa jak dla 1 osoby - a raczej jaki rząd wielkości masz na myśli?
zdjecie uzytkownika
dr - 2014-04-07 23:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem 1 m w sumie chyba 2,5 tyg. :))) cale szczęście jestem PH i w tej chwili leże w hotelu i oglądaj TV nad morzem, w L&M praca ciężka zarobki żadne mnie wykonczyly weekendy i praca od 14-22 masakra. Jeżeli ktoś lubi taka formę pracy i nie czuje się na siłach pracować gdzie indziej i trafi na zgrana zgraje ludzi może przezyc....robisz to co Ci każą nawet jak myślisz ze to co robisz to czysty idiotyzm nie musisz o tym mówić, przerwy 15 min :) jak ktoś pali te minuty mogą się znacznie powiekrzyc a kierownik i z-ca kierownika który pali zawsze zrozumie palacza:)))
zdjecie uzytkownika
NIEROB - 2014-04-05 20:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZANUJE SWOJEGO PRACODAWCE ZA TO ZE MAM PRACE I CIESZE SIE Z TEGO ZE KLIJENCI WYCHODZA Z DELIKATESOW ZADOWOLENI I WRACAJA SA I TACY KTORYCH PIEKNIE WSZYSCY OBSLUGUJA A NA CIAGU KOLEJKA BIG I NIKT NIC Z TYM NIE ROBI SKLEP JAKO CALOSC ROBI 100% A CIAG URYWA 30% JAK USPRAWNIC TO .POZDROWIENIA
zdjecie uzytkownika
nierob - 2014-04-05 20:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm .jak tak czytam te wypowiedzi to .albo jestescie zli na wszystkich .albo macie pecha .ja pracoje juz ponad rok w firmie i znam prezesa prezesow szefa szefow i kierownikow regionu .nie sa tacy zli na jakich wygladaja .a kierownikow sklepu w ciagu roku jest sporo .sa rowni i rowniejsi u mnie jedni zapitalaja jak mrowki w smole a drudzy siedza w biurze i .....rybki .jest ok jak sie robi pozdrowienia nierob.
zdjecie uzytkownika
xxxb - 2014-03-27 09:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierat za półdarmo (zasuwasz za dwie osoby a wypłata za jedną malutką osóbkę ;)), cięcie płac, brak wolnego, poniżanie. Warunki socjalne żadne, właściwie to wcale ich nie ma. Problemy z urlopem. Problemy z L4. Ludzie przychodzą do pracy chorzy bo za jeden dzień zwolnienia traci się premię za cały miesiąc.
Pracownicy (chociaż nie pracownicy a cyborgi) nie mają żadnych praw oprócz 15 minut przerwy chociaż i z tym różnie bywa. I jest coraz gorzej.
Cóż, tak polski pracodawca traktuje swój personel.
Praca dla osób, które nie mają wyjścia i to jest wykorzystywane. Nie polecam pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
wikol - 2014-03-21 21:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale nie wydawały Ci się złe chyba z perspektywy klienta. To znaczy jedynie, że pracownicy dobrze wykonują swoją pracę
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-03-05 23:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Qarniak, nie oceniajmy od razu, może jednak pracownik miał coś na sumieniu lub kiepsko pracował lub brał bezpłatny urlop, czy coś takiego, mi M&L nie wydawały się takie złe.
zdjecie uzytkownika
Qarniak - 2014-02-17 18:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To smutne, jak ktoś tam wyliczył, że mu wychodzi 5,5 zł/h netto to nic tylko współczuć. A takie firmy perfidnie wykorzystują personel... Jak się za takie pieniądze utrzymać??
zdjecie uzytkownika
tajemnicza - 2014-02-02 07:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od nowego roku wprowadzili kilka zmian... moja opinia to ML jest niczym innym jak legalnym(usunięte przez administratora) Warunki są bardzo słabe i jedyne prawo jakie masz to 15 min przerwy. Do tego oczywiście minimalna płaca.
zdjecie uzytkownika
elzbieta - 2013-10-02 17:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
u mnie jest tak, że lizusy dostają nawet co miesiąc kilka dni urlopu, a pozostali raz na pół roku kilka dni
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-03 07:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda kwestia urlopów w M&L Delikatesy Warszawa?
zdjecie uzytkownika
jakto - 2013-07-24 22:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, ktoś wczesniej pisał że pracuje za 5,5 na godzinę na rękę, czy takie stawki nadal oferują? jakieś aktualne wieści?
zdjecie uzytkownika
mmmania - 2013-07-21 13:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
zauważyłem, że nikt nie wspomniał tutaj o L4 czyli zwolnieniu lekarskim. wystarczy, że weźmiesz choćby dzień zwolnienia, możesz być pewiem/pewna, że premii uznaniowej w tym miesiącu nie dostaniesz. nie warto tam pracować, wykorzystywanie i poniżanie na każdym kroku.
zdjecie uzytkownika
anka - 2013-05-03 19:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie szkolenia? chyba jak być poniżanym z uśmiechem na twarzy.
Najniższa krajowa to podstawa, chcesz czy nie chcesz w sobotę i niedzielę musisz być bo wylecisz z roboty.
zdjecie uzytkownika
elka - 2013-04-20 19:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może powiedzieć czy warto zatrudnić się w tych sklepach.Mam tu propozycję pracy ale słyszałam nie najlepsze opinie o ML.Interesują mnie zarobki,czas pracy,atmosfera,itp.
Biedronka podobno podwyższyła pensje.Czy ktoś mi doradzi?
zdjecie uzytkownika
Krycha - 2013-03-16 15:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM!!!!!. Pracowa
zdjecie uzytkownika
anik - 2013-03-02 16:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Józefowie znowu szukają ludzi do pracy.Widzę że personel ciagle tam sie zmienia.Ciągle nowi ludzie.Czy ktoś ma jakies wiadomosci.Czy warto isc tam do pracy?
zdjecie uzytkownika
maxi - 2013-02-18 11:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam do niedawna w m&l company w Józefowie totalna pomyłka kierownictwo to jest poprostu nie do wytrzymania znęcają się nad pracownikami chamsko się odzywaja do pracowników.Traktują cię jak śmiecia jest tam gorzej niż w więzieniu nie polecam nikomu tam pracować jeden wielki [usunięte przez administratora].
zdjecie uzytkownika
wwwwwwwwww - 2013-01-03 21:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie zastanówcie się co piszecie.
Jest teraz mało ludzi którzy szanuja pracę.
Łatwo kogoś oczernić bo "zawsze to jest kogoś wina" nie...!?
Znacie tylko swoje prawa ale o obowiązkach zapominacie i wtedy łatwo powiedzieć ;"nie wiem" lub "to nie ja".....żenada
Ja pracowałam na Marszałkowskiej zwolniłam się z przyczyn niezależnych od pracy - sprawy rodzinne i fakt ze 2 dni w miesiacu to mało wolnego ale bardzo sobie chwalę ta pracę. Miła atmosfera, fajne kierowniczki, jak sie pracuje to się pracuje a nie "[usunięte przez administratora] a każdy bierze takie same pieniądze. Więc weźcie nie chrzańcie tylko SZANUJCIE SWOJA PRACĘ
zdjecie uzytkownika
QQQQQ - 2012-12-14 19:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LUDZIE WY TO BYŚCIE CHCIELI PRACOWAĆ NAJLEPIEJ 5 DNI W TYGODNIU MOŻE JESZCZE OD 9-17 I ZARABIAC 3-4 TYSIĄCE
zdjecie uzytkownika
MAXXX,,,,, - 2012-11-26 11:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę to ok 5,50 za godzinę do ręki,to mniej niż w ochronie.
zdjecie uzytkownika
dora - 2012-11-15 23:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś pracował w 2012 roku tak jak tu wypisano? chyba raczej nie
zdjecie uzytkownika
Były Pracownik - 2012-11-01 17:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w L&M na targowej ogólnie dziadowizna.
Na miesiąc przypadają ci tylko dwie wolne niedziele.
Głównie nadrabia się pracując w weekendy gdzie stawka wynoś ok 10 - 15zł za godzinę zaś w tygodniu 6 - 7 zł za godzinę.
Kierownictwo to koledzy koleżanki po zawodówce. Z braku wykształcenia nie można za wiele oczekiwać.
Uważam co komu mówimy, ponieważ pod uśmiechem i dobrą atmosferą kryję się chęć zaszkodzenia i plotkowania.
Główna wymiana informacja następuję podczas palenia papierosów na tyłach, sklepu. Dlatego nie palący są na przegranej pozycji.
Uśmiec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y się i podlizujemy kierownictwu i koleżanką dzięki temu może przetrwamy i wkręcimy się do zespołu.
Przejście z drugiej zmiany na pierwszą odbywa się z Niedzieli na Poniedziałek, gdzie nie przestrzega się 12 godzonego czasu odpoczynku. Czyli defakto po dojeździe do domu zostaje nam 5 godzin snu.
Wszyscy powinni wystrzegać się [usunięte przez administratora], jest to stary magazynier który dzięki układom, trzyma się na stanowisku. Nie pomoże nam przy dokładaniu towaru czy też układaniu ciężkich zgrzewek napoi na magazynie ale na pewno będzie próbował nami rządzić.
O dzień wolny jest naprawdę ciężko jak już go dostaniemy to możemy liczyć się ze złośliwościami, i plotkowaniem.
Ogólnie brak personelu.
W razie problemów nie liczymy na ochronę, gdyż są to emeryci około przy 60 - 70.
Żywność na magazynie gnije (owoce warzywa).
Plusy pracy to luźna atmosfera.
Możliwość trzymania napojów na magazynie.
30 minutowa przerwa.

Minusy:
Plotkarstwo.
[usunięte przez administratora] Układy.
Mierne wynagrodzenie.
Czas Pracy.
Brak Dni wolnych.
M&L Delikatesy
M&L Delikatesy
"Wywiad z Andrzej Kapela - Dyrektor w firmie M&L Delikatesy"
Jak wygląda proces rekrutacji, z ilu etapów się składa? Rekrutację przeprowadzamy w dwóch etapach. Publikujemy ogłoszenie i zbieramy aplikacje CV. Następnie zapraszamy na spotkanie podczas, którego przeprowadzamy rozmowę kwalifikacyjną. Po wytypowaniu wśród wszystkich kandydatów - najlepszą osobę - przyjmujemy do pracy.   Czy firma uczestniczy w targach pracy, organizuje praktyki, dni otwarte? Dwa razy w roku organizujemy przy współpracy z Gazetą Wyborczą wirtualne targi pracy. Polega to na przygotowywaniu internetowego stoiska. Podczas targów chętne osoby mogą zadawać pytania do specjalisty z działu HR. Osoba, która jest odpowiedzialna za politykę kadrową odpowiada na pytania i uczestniczy w internetowej debacie.   Czy możliwa jest w Państwa firmie praca zdalna np. z innego miasta? Zdalnie pracuje nasz dział marketingowy. Realizując różne projekty i zadania spoza siedziby firmy.   Pracowników na jakie stanowiska poszukujecie Państwo najczęściej? Głównie poszukujemy kasjerów-sprzedawców oraz sprzedawców poszczególnych dzi...
zdjecie uzytkownika
JA - 2012-10-22 10:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi tam się źle nie pracowało. Odeszłam sama, ale z przyczyn zupełnie nie związanych z pracą. Przez prawie rok tylko raz zdarzyła mi się pensja mniejsza niż 1900 zł. Wiem, że niektórzy brali mniej, ale niestety jaka praca taka płaca. Po \"menelu\" zaliczyłam naprawdę dużo gorszych miejsc. Pozdrawiam ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
ABC - 2011-09-16 20:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zależy do kierownictwa sklepu,a na Marszałkowskiej są fajne babeczki M&M .
zdjecie uzytkownika
pajac - 2011-09-05 13:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem w MLu na Marszałkowskiej i raczej nie ma na co narzekać.
Pracowałem jako magazynier, co oznaczało, że robiłem prawie wszystko ;) (kasa, wykładanie towaru, magazyn, czasem dział mięsny).
Praca dwuzmianowa: 1. tydzień 6-14 (pon-sobota), 2. tydzień 14-22 + niedziela 12-22 i tak w koło Macieju :).
Zarobki 1700-1800 na rękę.
Teoretycznie są dwie wolne niedziele w miesiącu, ale z dodatkowym wolnym nigdy nie było problemu. Jeżeli robisz to, co do ciebie należy, nie [usunięte przez administratora] się i nie robisz problemów tam gdzie ich nie ma, możesz spać spokojnie.
Wielki plus dla współpracowników i kierownictwa, bardzo miło mi się tam pracowało.
Powtarzam, pracowałem na Marszałkowskiej i moich wrażeń nie należy traktować jako opinii o całej sieci ML, tylko o tej konkretnej placówce. Podobno w każdym sklepie jest inaczej :)
zdjecie uzytkownika
... - 2011-07-25 19:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mówiac o personelu mowiłem o współpracownikach
zdjecie uzytkownika
... - 2011-07-13 21:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki takie jak wszędzie jakieś 1700zl na rękę tylko że pracujesz średnio 28 dni w miesiącu widz sobie oblicz ile wyjdzie na godzine ale za to personel przyjemny
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-05 20:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie o prace w tych delikatesach no i najważniejsze zarobki?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-01-13
Żródło: Gowork.pl
Sulejówek
(mazowieckie)
M&L Delikatesy, rozwijająca się sieć handlu detalicznego w Warszawie i okolicach, oferuje pracę na następujące stanowisko: KASJER - SPRZEDAWCA Miejsce pracy: Sulejówek, Warszawa, Józefów (pow. otwocki) Nr referencyjny: KS/ML/GW Wymagania: Komunikatywność i łatwość w nawiązywaniu kontaktów Zorientowanie na wysoki poziom obsługi
zdjecie uzytkownika
gościu - 2011-04-01 21:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej nie pytaj
zdjecie uzytkownika
....? - 2010-11-29 19:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chiałam zapytać, może ktoś wie jak pracuje się w delikatesach w m&l?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie M&L Delikatesy!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M&L Delikatesy
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert