M&L Delikatesy

Warszawa

Opinie o M&L Delikatesy

Aaaaa 2014-08-31 22:17:52
POTWIERDZAM. GDY MA SIĘ 5 DNI WOLNEGO ZARABIA SIĘ 1500 NO MOŻE JAK BEDZIE DOBRZE 1600ZŁ. WCZEŚNIEJ PRZY DWÓCH DNIACH WOLNYCH ZARABIAŁO SIĘ JAKIEŚ 1900- 2000ZŁ. PROBLEMY Z URLOPEM JAK KTOŚ JEST CHORY TO I TAK PRZYCHODZI BO INACZEJ NIE MA PREMII I ZARABIA 1300ZŁ. ŻADNYCH PACZEK ŻADNYCH BONÓW NA ŚWIĘTA TYLKO PRZERWA 15MIN I ROBIENIE ZA 100 OSÓB BO WIECZNIE MAŁO LUDZI JEST.
playa posse 2014-10-04 15:22:57
pracowałem na marszałkowskiej jakiś czas temu.pracuje tam obcy element ludzie o zużytych twarzach.moniśia no.1 i moniczka no.2 przewarznie siedzą w biurze na facebooku. (usunięte przez administratora)
2
klient 2014-10-10 21:18:26
jak się komus robic nie chce to niech spada. wszędzie w każdej instytucji znajdzie się jakis element do "narzekania" i robienia ludziom pod górkę.
a kierowniczki na Marszałkowskiej są bardzo fajne, znam je jako klient.
3
ciekawski 2014-10-10 21:31:30
a dlaczego już nie pracujesz?
pewnie śmierdzący leń z ciebie był?
2
Sisi 2014-10-17 15:47:44
Pierwsza umowa na zlecenie przez miesiąc potem na 3 miesiące. Problemy z urlopami, praca dla osób niechorujących, bo premie całą zabierają, jak byś się nie starał to i tak wszystko źle robisz. Pracownik jest poniżany, olewany i niedoceniany!!!! NIE POLECAM!!!
Z drugiej jednak strony ciekawe czy szefostwo tego pierd....nika czyta te opinie? Może powinni zacząć i wziąć je sobie do serca!!!!!
playa posse 2014-10-18 17:36:10
pewnie od pół litra czystej i ogórów na zagrychę
playa posse 2014-10-18 18:03:58
ten sklep jest to zlepienie brudu z najgorszych filmów o karłach
1
klient 2014-11-02 20:06:05
Skoro tak ludzi mieszasz z błotem i tak uwazasz to sam jesteś nie lepszy.
ZERO.... Są ludzie, którym nic nie odpowiada i ty do takich należysz.
1
gość 2014-11-03 11:50:41
(usunięte przez administratora)
1
lojalna 2014-11-29 17:02:37
WITAM SERDECZNIE SKLEP ŚMIECHU WARTE ,ZAROBKI PORAŻKA,SZEF MA WSZYSTKO W NOSIE PRZEDE WSZYSTKIM LUDZI A KIEROWNICZKI Z DWORCOWEJ I KOMBATANTÓW W SULEJÓWKU TO WIEŚNIARY JAKICH MAŁO NIE SZNUJĄ LUDZI A UDAJĄ WIELKIE PANIE ;)
3
CZARNY 2014-11-29 17:13:57
aka-ZATRUDNIJ SIĘ W TEJ FIRMIE I WSZYSTKO WYJDZIE CI BOKIEM,KIEROWNICZKI BRAK SZACUNKU DLA CZŁOWIEKA ,NAWET W ZIME JAK ZIMNO NA TYCH SKLEPACH TO NIE MOŻNA SIĘ NAPIĆ GORĄCEJ HERBATY BO ZAMYKAJ NA KLUCZ DRZWI,A SAME DUPY GRZEJĄ NA FOTELU I NON STOP COŚ JEDZĄ ,TO JAKIŚ OBÓZ TO JAKIŚ ŻART.NIE POLECAM ZA 1500ZŁ
gość234 2015-01-10 20:35:50
Czy Kierowniczki M&L Delikatesy mają prawo zwracać uwagę ochronie (która jest z zewnątrz )zwracać się mało kulturalnie (kliencji nie mają uwag)wręcz stają po stronie ochrony która często jest obrażana przez kierowniczki sklepów.
Stare przysłowie mówi - szanuj drugiego człowieka tak jak byś chciał aby ciebie traktowano.
2
zyczliwy 2015-01-22 22:25:06
Do kierowniczek M&L Sulejówku na Dworcowej to bez kija nie podchodź!
1
prawdaaaa 2015-01-23 19:51:42
(usunięte przez administratora)
2
zyczliwy55 2015-01-23 19:56:18
a co do ochrony -kierowniczka z kombatantow zawsze cos wymysli zeby kogos zwolnic jak sie jej ktos nie spodoba,tak sie chyba nie postepuje badzmy ludzmi,zyjmy w zgodzie jak zespół ale niestety nie w tym sklepie tak wiec zakupy mozna zrobic ale pracować NIE -szkoda zdrowia
Anja 2015-03-02 20:14:31
(usunięte przez administratora)
1
nikola 2015-03-30 19:34:20
Witam! pracował ktoś jako operator baz danych? jak tak to jaka jest pensja? obowiązki? pracuje się od pon do piątku? w jakich godzinach?
Z góry dziękuje za informacje.
Pozdrawiam
monek 2015-05-10 14:41:03
Zarobki dla pracownika magazynowego są tragiczne. 50zł dniówki na umowe zlecenie
1
pracownik 2015-08-17 12:02:33
Witam. Pracuję w tej firmie. Pracownicy są wporządku, choć zdarzają się wyjątki. Za te pieniądzę jest zbyt duzy nakład obowiązków, nadgodziny nie sa wypłacane. Jest duży problem z dniem wolnym oraz urlopem. Generalnie cała firma jest śmiechu warta
pracownik la 2015-10-25 20:21:18
Witam.pracuje w ml na stojsku miesno wedlinierskim.pracy duzo kqsy malo dodam ze coraz mniej placa.sa rowni i rowniejsi.dzwiganie skrzyneki itp.kolejki bo oczywisie jest nas zbyt malo a klientow duzo.zamykane szstnie i socjalny.coraz mniejsze pensje.jedyny plus ze umowa 1 na okolo miesiac zlecenie a potem juz normalna o prace.ogolnie nie polecm.tez szukam nowej roboty.
dostawca 2015-10-28 12:20:54
moze p.Kapela zrobi porzadek z paniami z Kombatantow albo niech sam przyjmuje towar ,co za chamstwo ,czlowiek czeka na przyjecie a panie na papieroska a ty czekaj ,najgorsza firma jaka tylko moze byc !!!!!!!!!
kierownik 2015-11-15 15:05:14
wielkie otwarcie sklepu ml ul.łukowskiej 46 lok.5 w dn.21 11 2015r zapraszam
kierownik 2015-11-15 15:07:48
wielkie otwarcie sklepu ml ul.łukowskiej 46 lok.5 w dn.21 11 2015r zapraszam
mieszkaniec 2015-11-16 20:58:10
Po prostu brak słów,sciana w ściane 2 sklepy,delikatesy Aga i ML na łukowskiej,własciciel ma chyba nie po kolei w głowie i jest zwykła świnia
3
Basia 2015-11-16 21:16:40
Nareszcie będziemy mieli fajny sklep w pobliżu. Mmmmmmmmmmmmmm, kocham was
1
Oferty Pracy
2015-11-19
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
M&L Delikatesy, rozwijająca się sieć handlu detalicznego w Warszawie i okolicach,  oferuje pracę w nowo otwieranym sklepie na stanowisku: OPERATOR BAZ DANYCH Miejsce pracy: Warszawa, ul. Topiel 11 Nr referencyjny: OBD/GW Obowiązki: - Wprowadzanie danych do systemu - Rejestracja faktur przychodzących - Wykonywanie czynności administracyjno-biurowych
Grażyna 2015-11-21 20:40:56
OPERATOR BAZ DANYCH M&L Delikatesy 2015-11-19 Żródło: Gowork.pl Warszawa (mazowieckie) M&L Delikatesy, rozwijająca się sieć handlu detalicznego w Warszawie i okolicach,  oferuje pracę w nowo otwieranym sklepie na [...]">@Oferty Pracy - 2015-11-21 20:40:55
Sklep wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie obsługa na dziale mięsnym bardzo miła ale brak doświadczenia w krojeniu i zapytania klijęta z jaką grubością kroić daną wędlinę lub ser.
Zapytanie mam czy nadal jest pobór do pracy na dział mięsny/kase.
Posiadam 25 letnie doświadczenie w tym zawodzie. Proszę o kontakt e-mail kamkam1916@wp.pl Pozdrawiam.
ja 2015-12-28 08:15:36
Sklep na Łukowskiej jest super. Tylko w ML robię zakupy :)
1
krysia 2016-01-05 19:09:08
Witajcie.Obowiązków cała masa trzeba być w ciągłym ruchu,nawet jako kasjer nie należy siedzieć przy kasie tylko biegać po sklepie.Zarobki łatwo obliczyć 7 zł za godz. 14zł w weekendy tj. 4 soboty i 2 niedziele(w niedzielę 9 godz) trzeba pracować czyli zostają tylko dwie niedziele jako dni wolne.Brak moż. liwości odbioru dni ustawowo wolnych.Żeby naprawdę zarobić te 2 000 trzeba pracować calutki miesiąc bez dnia wolnego!!!!SZATNIA ZAMKNIĘTA mimo tego że szafki są zamykane :-( NIE POLECAM :-(
krysia 2016-01-05 19:10:18
Witajcie.Obowiązków cała masa trzeba być w ciągłym ruchu,nawet jako kasjer nie należy siedzieć przy kasie tylko biegać po sklepie.Zarobki łatwo obliczyć 7 zł za godz. 14zł w weekendy tj. 4 soboty i 2 niedziele(w niedzielę 9 godz) trzeba pracować czyli zostają tylko dwie niedziele jako dni wolne.Brak moż. liwości odbioru dni ustawowo wolnych.Żeby naprawdę zarobić te 2 000 trzeba pracować calutki miesiąc bez dnia wolnego!!!!SZATNIA ZAMKNIĘTA mimo tego że szafki są zamykane :-( NIE POLECAM :-(
dddddddddd 2016-02-03 18:31:29
Drodzy klienci wiecej szacunku dla ludzi pracujacych w handlu.a nie klient nasz pan a sprzedawca to co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko dziala w deie strony.
dddddddddd 2016-02-03 18:33:02
Drodzy klienci wiecej szacunku dla ludzi pracujacych w handlu.a nie klient nasz pan a sprzedawca to co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko dziala w deie strony.
mieszkaniec 2 2016-03-01 22:06:12
Zgadzam się, to ŚWIŃSTWO, a nie uczciwa konkurencja. Tak się nie robi. Sklep Aga zniszczyli. Wszystko im wolno, niszczą teren wokół bloku, nagle można było zmienić trawnik na miejsca parkingowe... Wstyd!
z osiedla 2016-03-02 08:16:08
Pracownicy z AGA mówili że będą pracować w ML. Oni ze sobą współpracują. To nie jest żadna konkurencja
1
wwwwwwwww 2016-03-04 11:38:09
Ml jako firma jest wyplacalna normalns umowa itp.ale zbyt duzo obowiazkow jaj na pensje maxs 1900.a co do lukowskiej to kiencii sami robia problemy.na bazarze stoja po pol godz.w kolejce a tu 5 min i zle bo dlugo.pracownik sklepu to tez czlowiek a nie automat.poza tym wszystko dziala w dwie strony.
Klaudia 2016-03-06 23:09:48
Ludzie!!! Popracujcie sobie trochę w tej firmie jako zwykły pracownik to sami zobaczycie czy jest dobrze...tak jest dobrze, że ciągle poszukują pracowników. I to nie chodzi o to, że otwierają nowe sklepy. Ludzie mają dosyć. Obowiązków coraz więcej za te same pieniądze albo mniejsze. Wyzysk jakich mało!!! Ciągła rotacja pracowników. Kto ma wybór to ucieka stąd. Gnębią ile wlezie. Owszem zależy trochę od sklepu, ale chore zasady wspólne. Żeby tu zarobić te 1800-1900zł trzeba pracować prawie cały miesiąc - na umowie o pracę. Żadnych bonów na Święta, żadnego socjalu-nic!!! Jeszcze jak mogą to urwą na Święta!!! Żadnych zniżek itp. Czemu prawdziwe opinie o tej firmie są usuwane??? O czymś to świadczy...nie polecam. Szkoda zdrowia. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem. Jako klient to inaczej się widzi, ale jako pracownik to tragedia...Jedyny plus to umowa na czas określony po 3mies.-nic więcej!!! Nerwy i bałagan...Zrzucanie obowiązków kierowników na pracowników. WYZYSK!!!
2
Asia 2016-03-07 08:09:31
Pracuję tu 4 miesiące i powiem Ci że nie masz racji. Pracowałam w innych firmach i było tak jak piszesz a w ml jest dużo lepiej. Kasa na czas, można się dogadać z kierowniczką która wymaga jak w innych firmach ale nikt mnie tu nie gnębi. Pracuję z własnej woli bo chce bo tą normalna firma a ja też wiem jak wygląda życie. Dlatego księżniczko wez się ogarnij, posprzątaj syf w chałupie a nie wypowiadaj się jak nie masz pojęcia. Nie zapomnij podmalować oka które podbił ci twój kochaś bo mu piwa nie przepuściłaś przez kasę
Oferty Pracy
2016-01-13
Żródło: Gowork.pl
Sulejówek
(mazowieckie)
M&L Delikatesy, rozwijająca się sieć handlu detalicznego w Warszawie i okolicach, oferuje pracę na następujące stanowisko: KASJER - SPRZEDAWCA Miejsce pracy: Sulejówek, Warszawa, Józefów (pow. otwocki) Nr referencyjny: KS/ML/GW Wymagania: Komunikatywność i łatwość w nawiązywaniu kontaktów Zorientowanie na wysoki poziom obsługi
Ja 2016-03-08 18:46:30
KASJER - SPRZEDAWCA M&L Delikatesy 2016-01-13 Żródło: Gowork.pl Sulejówek (mazowieckie) M&L Delikatesy, rozwijająca się sieć handlu detalicznego w Warszawie i okolicach, oferuje pracę na następujące stanowisko: [...]">@Oferty Pracy - 2016-03-08 18:46:30
Żadna osoba z personelu Agi nie będzie pracowała w ML,tylko właściciele się dogadali a pracownicy zostaja bez pracy...znaczy część z nich...wiem od jednej z osób z Agi
Sylwia 2016-03-09 21:34:10
Niektórzy ludzie widzę w "normalnej" pracy nie pracowali, tylko w takich podobnych do Ml , dlatego piszą, że to normalna firma...skoro ciągle szukają pracowników to na pewno jest tu dobrze...dobrą pracę ludzie szanują. Ile tu złych opinii zostało usuniętych. Takich które w sposób dobitny ukazywało rządy kierownictwa odgórnego i brak szacunku wobec ludzi. Taka jest prawda...ilu pracowników na sklepach z dłuższym stażem pracy w tej firmie zostało...na pewno wielu...:):):)
1
jjjjjjjia 2016-03-17 21:47:44
Jakie 4 tys.pracuje ne miesnym.zarobki maksymalni do 2tys.za miesiac ale wtedy sa tylko 2 niedziele wolne na caly miesiac.jaka ktos njie wie niech nie pisze glupot.
aga 2016-03-17 22:16:52
a ja słyszałam że nawet 8 tys ale za 4 m-ce :)
Migotka 2016-03-19 05:15:35
Jeśli chodzi o kierownictwo to, to zależy kto nią jest. Nie powiem niektórym uderza władza do głowy ale u mnie jest ok
jaaa 2016-04-11 21:42:58
ML jest nieuczciwym pracodawcą. Co jakiś czas, mniej więcej co 2 miesiące lub nawet częściej wymieniają część osób. Obiecują stała pracę, ale to fikcja. Przykład: przyjmuja na umowe zlecenie na miesiąc. Poźniej ma byc umowa o etat. Mówią po miesiacu że nie masz badań, więc albo cię wywalają (nie przedłużaja umowy) albo znów jestes na umowie zlecenie. Potem wylatujesz, bo jest za dużo pracowników. Tak ci mówią, w tym czasie dają ogłoszenie, że przyjmują nowych.
1
ehhh 2016-04-21 21:57:38
Jakieś głupoty piszesz :( nie wiesz a piszesz żal
pierwsza umowa to umowa zlecenie
a następna jest już umową o pracę
czasami zdarza się że pracownik zwleka z badaniami
konczy mu się umowa a niema badan i dlatego druga umowa jest umową zlecenie na kolejny miesiąć
ludzie ale głupoty tu wypisujecie
jak komuś się niechce pracować to niech siedzi w domu
koool 2016-05-14 19:48:20
Pracujesz za dwoje , jakie 4 tys? 1700 . Kierowniczka na Kombatantów siostra szreka, chamka isłoma z butów wychodzi. Pracuje bo mam taka sytuacje wolne wakaty jak najbardziej... no i Czarny.. zal...
3
MU7777 2016-06-30 09:45:00
OBSŁUGA NA UL.ŁUKOWSKIEJ W WARSZAWIE JEST TRAGICZNA , OLEWANIE KLIENTÓW, BO WAZNIEJSZE SA PRYWATNE TELEFONY . MOŻE WŁAŚCICIELE CZĘŚCIEJ MOGLIBY BYWAĆ W SWOICH PLACÓWKACH
7
Aga 2016-09-12 09:15:43
Tak prawie 2000 jak pracujesz 28 - 29 dni w miesiącu ;) ;) ;)
3
PRACOWNIK 2016-09-23 00:44:52
POTRZEBUJĄ PRACOWNIKÓW BO OTWIERAJĄ KOLEJNE SKLEPY
1
Wiadomość 2016-10-14 23:05:55
M&L Delikatesy są naprawdę dobre, jeśli chodzi o Warszawę to ogłoszęń jest mnóstwo, w tym momencie potrzebują ludzi od Operatorów baz danych po Magazynierów czy nawet kasjerów, mnóstwo roboty jak ktoś szuka
Zostaw swoją opinię o M&L Delikatesy - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M&L Delikatesy