Kupowaliście tak duże gabaryty z tego sklepu jak koła do roweru trekkingowego? Jak długo trzeba czekać na przesyłkę? Standardowo w ciągu 2-3 dni, czy na takie specjalne zmówienie czeka się dłużej. Ktoś podpowie?
Szeroka oferta, konkurencyjne ceny i szybka wysyłka. Czego chcieć więcej. Polecam serdecznie zakupy w tym sklepie.
10 dni od uiszczenia wpłaty, i potwierdzenia zaksięgowania tejże, zakończonej nieokreślonym zapewnieniem "O dalszych krokach realizacji będziemy informować Cię mailowo." Do tej pory żadnej informacji ze strony sklepu. Na zapytanie o przedłużający się czas transakcji odpowiedź: "Przelotki są do nas w drodze - jutro / pojutrze wysyłka. Przepraszamy za opóźnienia". Na stronie sklepu żadnej informacji o ograniczonej dostępności artykułu. Minęło kilka kolejnych dni i znów nic się nie dzieje. Sytuacja irytująca, Wszystkie inne sklepy rowerowe, z którymi prowadziłem transakcje, realizowały je w przeciągu 24 godzin. Jeśli towar nie był chwilowo dostępny - informowano mnie o tym zarówno mailem jak i telefonicznie. Przewidywane terminy opóźniającej się dostawy były rzetelnie skalkulowane i realizowane.
Ciekawe, jak w takim razie wygląda tam organizacja. Muszą mieć chyba jakiś magazyn zewnętrzny, wie może Pan? Ja akurat pytam bardziej pod kątem pracy w tym miejscu, właśnie na magazynie.
obsługa klienta na najniższym poziomie, o wysyłkę towaru trzeba się upominać. (usunięte przez administratora) który pracuje na infolinii jest bardzo opryskliwy. Dziwię się, że mają klientów. Już więcej tam zakupów nie zrobię.

Do tej pory na wątku zamieszczane były wyłącznie opinie klientów firmy Bikestacja. Czy ktoś z pracowników mógłby powiedzieć jak wygląda praca w tej firmie? Jakie warunki proponuje pracodawca oraz jaka jest atmosfera pracy?
Kupiłem za pośrednictwem Allegro rower elektryczny Mifa , w przesyłce brakowało jednego kluczyka do baterii , dopiero po opisaniu sprawy na Allegro sprawa została załatwiona , po kilku miesiącach wystąpił problem z ładowaniem baterii , utrudniony kontakt ze sprzedawcą , będę próbował nadal , ale jednocześnie będę dochodził swoich praw , pozdrawiam Zbigniew z Warszawy
Uwaga! Ostrzegam!!! (usunięte przez administratora) Dziwi mnie że po tylu latach tak złej obsługi klienta ta firma wciąż działa i łapie nowe ofiary. Ostrzegam!
(usunięte przez administratora)Sprawa trafia na Policję. Niech oni przywołają ten sklep do porządku.
termin dostawy katastrofa kontakt telefoniczny zero, nie polecam oddaję sprawę do kancelarii prawnej