Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hart-Sm

Pracowałeś w firmie Hart-Sm i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tomasz. K. - 2010-02-14 22:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam 5 lat i to co pisał poprzednik to jest jedno wielkie kłamstwo. zarobki kiepskie, zwolnienia lekarskie trzeba było wymieniać na urlopy żeby nie stracić pracy. Szczerze odradzam.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2010-03-22 15:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak się zwolnię to powiem całą prawdę o tym zakładzie.
A prawda jest szokująca
zdjecie uzytkownika
waldi - 2010-08-18 23:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cała prawda same lizo,,, nie polecam.
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracujacy - 2010-09-03 22:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobiety uciekajcie ile sil w nogach. Dobre zarobki dla wybranych. Nie licz, ze znajdziesz sie w tej grupie. L4 traktowane jest jak dobrowolna chec pozbycia sie pracy.Zero zasad BHP.Wymagana dobra znajomosc podlizywania sie, oraz chec donoszenia na kolegow w zamian za lepsze traktowanie przez kierownika.
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2010-09-24 00:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja kocham każdy dzień spędzony tam:-) hahahahahahaha.........
zdjecie uzytkownika
jabol - 2010-10-21 20:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha zajefajny zakład praca ok naprawde
zdjecie uzytkownika
zxczxc - 2010-12-12 13:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] robi sie PRZYMUSOWE 12 i soboty za marne grosze bo system wyplat opiera sie na 50% premii ktora nie jest wliczana do nadgodzin, masz 150% stawki za nadgodziny ale juz bez 50% premii, wychodzi na to ze dostajesz tyle samo. [usunięte przez moderatora].
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2011-12-21 16:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znowu nic nie dostaliśmy na święta, co to za zakład nie wspominając o właścicielu, jes to najgorsza firma w regjonie,czlowiek nie ma tam zadnego szacunku.!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2013-08-08 13:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To Pëszel już nie pracuje w Harcie? Co się stało że zakończuł karierę?
zdjecie uzytkownika
daniel - 2013-08-10 17:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie mam pojęcia o co chodzi. Zajrzałem tutaj ponieważ chciałem się dowiedzieć na temat zarobków w Hart-Sm
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-01-08 13:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze nie polecam! Ludzie fałszywi. trzeba uważać co się mówi. (usunięte przez administratora) Wstajesz rano i zastanawiasz się jak możesz jeszcze pracować w takich warunkach i nie chcesz tam wracać normalnie...
zdjecie uzytkownika
byczek - 2014-02-13 15:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Do tych wszystkich szyb mają większy szacunek niż do pracowników. Zarobki to szkoda gadać, wypłaty dają na ostatni dzień a na odcinki trzeba czekać nawet miesiąc po wypłacie, trzeba przepracować równo rok żeby na święta dali śmieszne 400zł
zdjecie uzytkownika
Yrek - 2014-02-20 17:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byczek, jak dla Ciebie 400 zł to śmieszna kwota, to chyba jednak w Hart-sm zarabiasz sowicie. Ja bym tego tak nie nazwał.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-03-01 16:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aja tam jestem zadowolona
zdjecie uzytkownika
karl - 2014-03-24 21:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktos, to mozesz napisac jakieś szczegóły pracy w hart-sm, bo większość komentarzy tutaj była niepochlebna, a mnie interesuje firma.
zdjecie uzytkownika
kazik - 2014-04-24 11:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w tym zakładzie w latach 98-2000 jeszcze na Witosa i powiem ze jak się pracowało z sobotami i niedzielami to można było świetnie zarobić.praca na 3 zmiany. dziś 14 lat później mój kuzyn tam pracuje z sobotami i niedzielami i zarabia dużo mniej ode mnie(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ropuch - 2014-04-24 18:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sama praca z sobotami i niedzielami szczerze mówiąc niespecjalnie mi się jakoś podoba. To jest konieczność w Hart-Sm?
zdjecie uzytkownika
Młody - 2014-05-20 21:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję tam od nie dawna a już serdecznie mam dosyć tej pracy.Narobisz się jak wół a dostaniesz marne pieniądze.Jak nie będziesz przychodził na 12 i soboty to szybko pozbędziesz się roboty.Kierownictwo też pozostawia wiele do życzenia,zamówienia musimy robić na szybko bo nikt nie jest zorganizowany i przypomina im się że potrzebują na zaraz tyle i tyle szkla,ludzie wymyślają o tobie najdziwniejsze plotki a najgorsze są te stare babska wredne które dowalają nam młodym,faceci za to robią z siebie wielkich znawców a dobrze wiertła nie potrafią ustawić,tylko my mlodzi zawsze coś robimy nie tak a zapomnieli jak sami zaczynali.Nie na widzę tej roboty i już szukam sobie innej.Odradzam wszystkim!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hart-Sm
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x