Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hart-Sm

Pracowałeś w firmie Hart-Sm i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tomasz. K. - 2010-02-14 22:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam 5 lat i to co pisał poprzednik to jest jedno wielkie kłamstwo. zarobki kiepskie, zwolnienia lekarskie trzeba było wymieniać na urlopy żeby nie stracić pracy. Szczerze odradzam.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2010-03-22 15:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak się zwolnię to powiem całą prawdę o tym zakładzie.
A prawda jest szokująca
zdjecie uzytkownika
waldi - 2010-08-18 23:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cała prawda same lizo,,, nie polecam.
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracujacy - 2010-09-03 22:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobiety uciekajcie ile sil w nogach. Dobre zarobki dla wybranych. Nie licz, ze znajdziesz sie w tej grupie. L4 traktowane jest jak dobrowolna chec pozbycia sie pracy.Zero zasad BHP.Wymagana dobra znajomosc podlizywania sie, oraz chec donoszenia na kolegow w zamian za lepsze traktowanie przez kierownika.
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2010-09-24 00:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja kocham każdy dzień spędzony tam:-) hahahahahahaha.........
zdjecie uzytkownika
jabol - 2010-10-21 20:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha zajefajny zakład praca ok naprawde
zdjecie uzytkownika
zxczxc - 2010-12-12 13:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] robi sie PRZYMUSOWE 12 i soboty za marne grosze bo system wyplat opiera sie na 50% premii ktora nie jest wliczana do nadgodzin, masz 150% stawki za nadgodziny ale juz bez 50% premii, wychodzi na to ze dostajesz tyle samo. [usunięte przez moderatora].
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2011-12-21 16:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znowu nic nie dostaliśmy na święta, co to za zakład nie wspominając o właścicielu, jes to najgorsza firma w regjonie,czlowiek nie ma tam zadnego szacunku.!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2013-08-08 13:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To Pëszel już nie pracuje w Harcie? Co się stało że zakończuł karierę?
zdjecie uzytkownika
daniel - 2013-08-10 17:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie mam pojęcia o co chodzi. Zajrzałem tutaj ponieważ chciałem się dowiedzieć na temat zarobków w Hart-Sm
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-01-08 13:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze nie polecam! Ludzie fałszywi. trzeba uważać co się mówi. (usunięte przez administratora) Wstajesz rano i zastanawiasz się jak możesz jeszcze pracować w takich warunkach i nie chcesz tam wracać normalnie...
zdjecie uzytkownika
byczek - 2014-02-13 15:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Do tych wszystkich szyb mają większy szacunek niż do pracowników. Zarobki to szkoda gadać, wypłaty dają na ostatni dzień a na odcinki trzeba czekać nawet miesiąc po wypłacie, trzeba przepracować równo rok żeby na święta dali śmieszne 400zł
zdjecie uzytkownika
Yrek - 2014-02-20 17:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byczek, jak dla Ciebie 400 zł to śmieszna kwota, to chyba jednak w Hart-sm zarabiasz sowicie. Ja bym tego tak nie nazwał.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-03-01 16:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aja tam jestem zadowolona
zdjecie uzytkownika
karl - 2014-03-24 21:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktos, to mozesz napisac jakieś szczegóły pracy w hart-sm, bo większość komentarzy tutaj była niepochlebna, a mnie interesuje firma.
zdjecie uzytkownika
kazik - 2014-04-24 11:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w tym zakładzie w latach 98-2000 jeszcze na Witosa i powiem ze jak się pracowało z sobotami i niedzielami to można było świetnie zarobić.praca na 3 zmiany. dziś 14 lat później mój kuzyn tam pracuje z sobotami i niedzielami i zarabia dużo mniej ode mnie(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ropuch - 2014-04-24 18:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sama praca z sobotami i niedzielami szczerze mówiąc niespecjalnie mi się jakoś podoba. To jest konieczność w Hart-Sm?
zdjecie uzytkownika
Młody - 2014-05-20 21:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję tam od nie dawna a już serdecznie mam dosyć tej pracy.Narobisz się jak wół a dostaniesz marne pieniądze.Jak nie będziesz przychodził na 12 i soboty to szybko pozbędziesz się roboty.Kierownictwo też pozostawia wiele do życzenia,zamówienia musimy robić na szybko bo nikt nie jest zorganizowany i przypomina im się że potrzebują na zaraz tyle i tyle szkla,ludzie wymyślają o tobie najdziwniejsze plotki a najgorsze są te stare babska wredne które dowalają nam młodym,faceci za to robią z siebie wielkich znawców a dobrze wiertła nie potrafią ustawić,tylko my mlodzi zawsze coś robimy nie tak a zapomnieli jak sami zaczynali.Nie na widzę tej roboty i już szukam sobie innej.Odradzam wszystkim!!!
zdjecie uzytkownika
jozef broda - 2014-07-28 16:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,a ja mam najlepsze zdanie o hart sm ze wszystkich zarskich zakladow,praca wspaniala,ludzie przyjazni,pomocni,kierownictwo super,czujesz sie doceniony,dowartoscioway,zarobki jak na polske,bardzo dobre!pozdrawiam wszystkich serdecznia...
zdjecie uzytkownika
ligowiec - 2014-09-10 23:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do niedawna wydawało mi się , że Hart-Sm zajmuje się jedynie szkłem hartowanym do różnego rodzaju urządzeń. Ostatnio dowiedziałem się , że posiadają również swoje centrum sportowe, które ma dużo lepszą opinie niż sam zakład produkcyjny. Swoją drogą mają niezły rozrzut. Ciekawe czy pracownicy mają na to centrum sportowe jakieś upusty
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hart-Sm
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Hart-Sm?
Zadaj pytanie
x