Radaway Sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 42 ocen.

Opinie o Radaway Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radaway Sp. z o.o.

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@ph dzięki za odpowiedź. Skoro już sobie to wyjaśniliśmy i wynika z nicku, że nim jesteś to może odpowiesz na pytanie użytkownika @fa? I ogólnie opowiesz o pracy przedstawiciela handlowego?

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@ph dzięki za odpowiedź. Skoro już sobie to wyjaśniliśmy i wynika z nicku, że nim jesteś to może odpowiesz na pytanie użytkownika @fa? I ogólnie opowiesz o pracy przedstawiciela handlowego?

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@fa ph to jakie stanowisko? Mógłbyś rozwinąć skrót? Bo może jest więcej użytkowników, którzy nie wiedzą, jak ja i dlatego nie dostałeś jeszcze odpowiedzi odnośnie pracy w Radaway Sp. z o.o.

ph
@Iwona 06.09.2017 12:30
@fa ph to jakie stanowisko? Mógłbyś rozwinąć skrót? Bo może jest więcej użytkowników, którzy nie wiedzą, jak ja i dlatego nie d...

ph - PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY. Skrót niezbyt trudny do rozszyfrowania.

fa

pracował ktoś u nich jako ph?

nikoś

WItam. Pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Kierownika Magazynu Surowców. Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Ktoś coś może powiedzieć odnośnie tego stanowiska? Jaki czas i tryb pracy? Praca w weekendy? Umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące a później? Jakie mniej więcej wynagrodzenie? Ilu pracowników pracuje na tym dziale? Widać, że firma się rozbudowuje bo chyba budują większą halę magazynową. Zależy mi na normalnej atmosferze w zespole i całej firmie. Jakie podejście do pracowników ma zarząd firmy.

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@pracownikdziękuję za odpowiedź. Rzeczywiście, wygląda na to, że firma oferuje sporo benefitów, szczególnie dla rodziców.

zainteresowana

Widziałam że firma potrzebuje do pracy biurowej, zastanawiam się czy składać tam papiery czytając te wszystkie opinie. Czy ktoś wie może jak wygląda praca w biurach i jak wygląda tam atmosfera? Zaznaczę, że byłaby to moja pierwsza praca zaraz, ponieważ właśnie skończyłam szkołę. Polecacie czy bardziej odradzacie ?

pracownik

multisport, ubezpieczene grupowe, dofinansowanie za dojazd do pracy, dofinansowanie do przeczkola, wyprawki dla dzieci w wieku szkolnym itp

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@Fox123a co mieści się w socjalu oferowanym przez firmę?

Fox123

Pracuje w tej firmie od ponad roku i uważam, że naprawdę nie ma na co narzekać. Pracy dużo, jak wszędzie ale to i dobrze bo generalnie widać, że firma się rozwija. Zarobki przyzwoite i socjal OK. W porównaniu do moich wcześniejszych pracodawców to Radaway jest zdecydowanie najlepszy.

Radałej-Rade dej

Praca ciężka pod względem fizycznym jak i psychicznym. Zatrudnijcie jeszcze więcej osób do biura będzie jeszcze większy bałagan,każdy traktowany inaczej. Dobrze mieć znajomosci jak ma to większość osób ... Rodzinna firma tyle na temat . A odnośnie nastolatków: Szkoda psuć sobie zdrowie już w tak młodym wieku ...

Prometeusz

Ludzie! Nie dajcie się omamic rozmowami rekruracyjnymi! Pracuje tu od dawna i jedyne co mogę powiedzieć to, że non stop przyjmowani są nowi pracownicy, którymi zastępują tych co powiedzieli za dużo lub są niewygodni. Do nauki sporo.. Tak na dwa lata przynajmniej. Praca dobra dla nastolatków, mam nadzieje, ze nie ostatnia..

gooość

pracuje w tej firmie od roku, jestem zadowolony. atmosfera ok, zarobki też.

nikt
@gooość 02.01.2017 10:30
pracuje w tej firmie od roku, jestem zadowolony. atmosfera ok, zarobki też.

a co myślisz o Panu Arku?

Sweteryn

Pan Arek tylko udaje

Ewenow

Witam ja dostalem propozycje pracy jako pracownik produkcyjno-magazynowy.Czy ktos moze cos powiedziec na temat pracy na magazynie i jak to jest z premiami.Bardzo prosze o jakies info bo mam tez inna propozycje i chcialbym wybrac lepsza opcje.

ja
@Ewenow 28.10.2016 09:22
Witam ja dostalem propozycje pracy jako pracownik produkcyjno-magazynowy.Czy ktos moze cos powiedziec na temat pracy na magazyn...

Zarobisz tyle co powiedzieli. Niestety się nadzwigasz, jako nowy zapomnij o pracy na wózku. Twoja praca będzie polegala na przekladaniu kabin z palety na palete, jedna wazy ok 60 kg.

Kornel12

Mam mieszane uczucia, byłem nie dawno na rozmowie. Co dziwne zaraz po niej dostałem odpowiedz pozytywną. Czytałem wszystkie opinie na tej stronie i wychodzi jak na moje 60/40 więc prawie pół na pół , że jest źle lub dobrze. Czy ktoś wie czy pan Arek jest normalny czy tylko udaję?

r
użytkownik zarejestrowany

Atmosfera jest całkiem dobra, a zobacz, że relacje między pracownikami znacznie się poprawiły. Zastanawia mnie czy taki przedstawiciel ds. telesprzedaży ma szansę na benefity doliczane do podstawy zarobków.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Pirat

Skoro te rozmowy Cie niepokoją, to dobrze

link

Nie rozumiem twojego rozdrażnienia, czy to czasem nie jest tak że właśnie ludzie tworzą firmę? skoro masz podpowiedź dot. traktowania ludzi na produkcji - uważam, że powinieneś inaczej postawić pytanie. Nie chce mi się wierzyć żeby Dobry duszek ktoś ironicznie napisał o tym że ludzie pracujący na produkcji są niewłaściwie traktowani i że kiero nie potrafi-nie chce zrobić z tym porządku.

calineczka

Jak to pracownicy traktowani jak smiecie?? przecież to taka rodzinna firma gdzie wszyscy dbają o dobrą atmosfere i przyjazne środowisko pracy... a kierownik produkcji to temat rzeka, niech faktycznie zostanie przy rybach, no i może jeszcze przy okazji przepłucze gardło do tej rybki.

Dobry duszek

Hej, czy firma wam sie sypie? Czy to prawda, że pracownicy produkcji są traktowani jak smiecie? Zbyszku, kierowniku, nie umiesz sobie poradzić? Zostań może przy rybach..

Miś

Wypłaty są na dziesiatego i zawsze na czas

Lip

Osoby przyjmowane do tej firmy głównie nie mają doświadczenia i decydują się na niskie pensje, dlatego osoby z doświadczeniem mają problem z dostaniem się tu.

uważam
@Lip 12.04.2016 22:23
Osoby przyjmowane do tej firmy głównie nie mają doświadczenia i decydują się na niskie pensje, dlatego osoby z doświadczeniem m...

Piszesz tak z autopsji?? Druga rzecz to kwestia tzw. niskiej pensji, to pojęcie względne. Może na początek chcą sprawdzić pracownika a później dać mu więcej..??

Karpik

Na pewno awansem

zulus
@Karpik 28.02.2016 12:58
Na pewno awansem

ja wiem że awansem

karpik

hehehe, anitka lepiej ogarnij czym sie firma zajmuje, bo jeszcze mozesz wyladowac na kontroli jakosci albo serwisie.. hahaha

bez
@karpik 26.02.2016 11:05
hehehe, anitka lepiej ogarnij czym sie firma zajmuje, bo jeszcze mozesz wyladowac na kontroli jakosci albo serwisie.. hahaha...

Karpik, pytanie czy asystentka piastuje nową fuchę na kontroli awansem czy karnie

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

śledź

a gdzie masz informacje o nienagannej prezencji? Czy w firmie obowiązuję dress code? bo jakoś nie zauważyłem.

pracownik

ogłoszenie na asystentkę zarządu, hmm.....a co z poprzednią było nie tak?

anonim

Witam. Widziałem ofertę pracy do marketingu. Zastanawiam się nad złożeniem aplikacji. Czy ktoś może napisać coś więcej na temat pracy na tym stanowisku? Czy to nowe stanowisko, czy może ktoś się zwolnił? Z góry dziękuję za info.

chętny do pracy

A od czego zależy premia uznaniowa? Są jakieś przesłanki? I dlaczego zabierają urlop za soboty, słyszałem dobre opinie o firmie i zastanawiam się czy nie złożyć papierów.

pracownik

Za soboty bezprawnie zabierali urlop.. Ale straszyc paragrafami to potrafia..Totalny brak organizacji pracy.. A premia "uznaniowa"..pfff.. Chetnych do pracy zapraszam do przemyslenia sprawy..

Moja opinia

Cześć robię w tej firmie kilka lat, co mogę powiedzieć o tej firmie to że umowa jest o pracę od razu, dobry socja grusza płaca za, dojazd i to jest ok. Pracować trzeba wszędzie atmosfera jest dla mnie ok chociaż są sytuacje nerwowe a gdzie ich nie ma. Nie wiem jak jest na poszczególnych działach ale to zależy od kierownika/brygadzisty. Praca po 8 godz dziennie . I tyle moim skromnym zdaniem w skrócie jest ok. ;)

pracownik

ja nie potrafie zrozumiec jak ta firma funkcjonuje..

wlkp

Każdy ma prawo mieć swoje zdanie i nie ma tutaj znaczenia czy ta osoba obecnie pracuje,szuka lub ma zamiar szukać innej roboty. Zarówno Produkcja jak i inne działy wiedzą jak się pracuje w firmie. Z jednej strony jesteśmy zachęcani do szeroko pojmowanej integracji a z drugiej pracownik produkcji nie może się dogadać z magazynem i odwrotnie.

messi

Może czas poszukać innej, lepszej pracy ???

Pracownik

Szczerze nie polecam! No chyba, że jesteście spokrewnieni z zarządem albo należycie do klubu karpiowego jak kierownictwo.. Praca w sam raz dla ludzi nie posiadających własnego zdania, gotowych poświęcić sporo nerwów.

Pracownik=
@Pracownik 30.06.2015 10:15
Szczerze nie polecam! No chyba, że jesteście spokrewnieni z zarządem albo należycie do klubu karpiowego jak kierownictwo.. Prac...

Nie rozumiem takich wpisów, pracuję tam od nie dawna i nie zauważyłem żebym nie mógł mieć własnego zdania, firma nie najgorzej płaci jest bardzo dobry socjal i jak dla mnie dobra atmosfera, może porostu to twoja pierwsza praca albo nie miałeś jeszcze okazji pracować w gorszych warunkach i nie doceniasz tego co masz. Ja osobiście jestem zadowolony ze zmiany firmy bo tam gdzie ostatnio pracowałem to był kołchoz na maksa

pracownik_
@Pracownik= 03.07.2015 20:07
Nie rozumiem takich wpisów, pracuję tam od nie dawna i nie zauważyłem żebym nie mógł mieć własnego zdania, firma nie najgorzej...

Ty nie rozumiesz takich wpisów a inni nie rozumieją twojego zadowolenia

nowa

produkcja i co na to pracodawca pozwala ???????????????????????????

ruda

Cześć, pracuje w radaway od niedawna. Przyznam, że zaskakujące są dla mnie opinie podawane na tej stronie. Każdy ma prawo do własnego zdania. Ze swojej strony powiem krótko - być może zbyt krótko pracuje w R. ale mi praca w tej firmie naprawdę odpowiada.

produkcja

Mówimy o Pani Em..i ?

jery
@produkcja 24.05.2015 15:56
Mówimy o Pani Em..i ?

Bingo. Tylko o niej nie warto nic mówić i lepiej omijać.

gościnnie
@produkcja 24.05.2015 15:56
Mówimy o Pani Em..i ?

potwierdzam

kandydat

jest ogłoszenie o pracę na księgową jak tam jest jaka jest główna księgowa? jaka panuje tutaj atmosfera ? bo na produkcji piszecie ,że nie szczególna

kandydat

jest ogłoszenie o pracę na księgową jak tam jest jaka jest główna księgowa? jaka panuje tutaj atmosfera ? bo na produkcji piszecie ,że nie szczególna

gościnnie
@kandydat 23.05.2015 19:15
jest ogłoszenie o pracę na księgową jak tam jest jaka jest główna księgowa? jaka panuje tutaj atmosfera ? bo na produkcji pis...

Zerknij na wpis Messiego z 13.04.2015r tam jest wskazówka dot.zarządzającej działem ksiegowości.

ano

Wspaniałe osoby które służą w pracy pomocną ręką? Na pewno ???? poza tym myślę, że dla większości z nas czysta przyjemność kojarzy się nieco inaczej.. Hełm, nie wprowadzaj czytelników forum w błąd.

zainteresowany

a kto wprowadza taką atmosferę konkretna osoba ? właściciel pracownik ? HEŁM kto ty ? przecież wiesz ,że to nie prawda

hełm

A według mnie, praca w administracji w/w firmy to czysta przyjemność (myślę że nie tylko w administracji). Panuje tam bardzo miła atmosfera. Można poznać wspaniałe osoby, które zarażają pozytywna energią i zawsze służą pomocną ręką.

Boniek

W tajemniczych okolicznościach to niedawno zniknęła jedna pani uwikłana w klan ,,Prezesowej,,. A wielka szkoda, osoba o właściwych kompetencjach, niestety za mało się uśmiechała do kogo trzeba. Szkoda że w firmie są pracownicy których się nie słucha, ustawia do szeregu i ucisza.

Messi

Szczególna atmosfera panuje w administracji szczególnie w kadrach i księgowości - co rok ktoś w tajemniczych okolicznościach znika, to dziwne nie polecam wątpie, aby z kilkoma osobami pod rząd było coś nie tak, raczej "Prezesowa" działu księgowego jest dziwna. W dziale handlowym pracy tyle, że chyba w pampersach trzeba siedzieć, żeby się wyrobić, a tak naprawdę doceniany jest ten kto ma układy nie liczy się dobra praca i przywiązanie do firmy.

zelt

ja wiem że w tej firmie panuje specyficzna atmosfera, i nie ma wiele wspólnego z przyjazną. Wrażenie to jedno a rzeczywistość to drugie.

Pongo

Bylem na rozmowie jakis czas temu. Wypadla ok a firma i rekruterzy wywarli na mnie pozytywnie wrazenie. Niestety nie dostalem tej posady pomimo dobrych kwalifikacji a w niedługim czasie bo po okolo 3mies pracodawca znow szuka osoby na to stanowisko. Nie wydaje sie to dziwne?

wawa

Witam, rozumiem ze warto ubiegać sie o pracę w tej firmie? może ktoś ,cos więcej napisze.... wynagrodzenie godziwe? Interesuje mnie praca w administracji... czy atmosfera napieta?

amator

Co możecie w tej chwili napisać o tej firmie i pracy w niej?

przyszły

ile dają na początek, produkcja?

Apok

Apok - 2012-12-20 15:01:25 Będę miał rozmowę kwalifikacyjną w tej firmie także napiszę co i jakie odczucia będę miał po pierwszym kontakcie.Jestem po rozmowie. Pierwszej rozmowie - wrażenie bardzo pozytywne.

Zostaw opinię o Radaway Sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radaway Sp. z o.o.