Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Gimplast

zdjecie uzytkownika
Rafałek, Ten nowy :P - 2010-11-25 19:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to pracuję tam dopiero kilka dni, więc nie mam zamiaru się wypowiadać na temat tego, czy ktoś jest kompetentny na swoim stanowisku, czy też nie. Nie mniej jednak pracuję na zmianie C, na montażu. Nie narzekam. Znaczy na pracę. Bo na stawkę owszem. Ale robić coś trzeba i taka prawda. Co nie zmienia faktu, że dostałem wypowiedzenie, aczkolwiek z mojej winy. Jutro się okaże, czy zostanie anulowane :P Ludzie na mojej zmianie są mili i można z nimi porozmawiać. Czy ktoś donosi? Nie wiem i zwisa mi to. Co się tyczy samego zakładu pracy, faktem jest, że maszyny są stare i ogólnie panuje tam nieporządek. W porównaniu do Ficomirrors, gdzie prawcowałem jakiś czas temu, to dno. Ale jakby nie było, dobrze, że ta praca jest :)
Pozdrawiam wszystkich:)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-11-25 20:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezla dupeczka czarna robi na nowym montazu,na bata by siadla idealnie.
zdjecie uzytkownika
Rafałek, Ten nowy :P - 2010-11-25 20:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2010-11-25 20:04:49

Niezla dupeczka czarna robi na nowym montazu,na bata by siadla idealnie.

Na jakiej zmianie?? Bo nie kojarzę :P
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-11-25 20:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie wazne,wazne ze jest niezla
zdjecie uzytkownika
Rafałek, Ten nowy :P - 2010-11-25 20:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można i tak:P Hehe
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2010-11-25 23:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za co dostales wypowiedzenie???
zdjecie uzytkownika
Ewcia - 2010-11-25 23:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Kierowniku, w bibliotece pracują wykształceni ludzie:P
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2010-11-26 07:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem po co ktoś tak broni [usunięte przez moderatora] ale prawda jest taka że po samej jej minie nie chce się do niej podejść strasznie nie miła kobieta aż normalnie się nie chce z nią dyskutować ani do niej podchodzić taka niestety jest prawda 90%zmiany jej nie lubi..nie pomaga nikomu oprócz jednej takiej koleżance..chodzi tylko i zdaje relacje kierownikowi o wszystkim a co do kierownika to dobrze ze musi mieć kontrole nad wszystkim ze musi trzymać jakiś rygor ale nie powinien śmiać się z ludzi jak nie dają na czymś rady i swoje chandry nie przelewać na pracowników
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-26 09:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czuje won kalu...
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2010-11-26 09:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ewcia - 2010-11-25 23:58:14

Panie Kierowniku, w bibliotece pracują wykształceni ludzie:P

w GIMPLU też :)
zdjecie uzytkownika
Piotruś - 2010-11-26 10:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca pracą ale za to laski jakie tam pracują przynajmniej na kogo popatrzeć i jest z kim pogadać;) sam pracuje od niedawna i na razie jest ok
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-11-26 10:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z tego ze niezla jak pustak z niej 100procentowy.. (facetem jestem)
zdjecie uzytkownika
pracownik1 - 2010-11-26 13:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze że ty jesteś tak uwielbianym pracownikiem przez wszystkich chodzący ideał zamiast oceniać kogoś spójrz na siebie jak to dobrze kogoś oczerniać
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-26 13:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były pracownik - 2010-11-26 07:06:56

nie wiem po co ktoś tak broni [usunięte przez moderatora] ale prawda jest taka że po samej jej minie nie chce się do niej podejść strasznie nie miła kobieta aż normalnie się nie chce z nią dyskutować ani do niej podchodzić taka niestety jest prawda 90%zmiany jej nie lubi..nie pomaga nikomu oprócz jednej takiej koleżance..chodzi tylko i zdaje relacje kierownikowi o wszystkim a co do kierownika to dobrze ze musi mieć kontrole nad wszystkim ze musi trzymać jakiś rygor ale nie powinien śmiać się z ludzi jak nie dają na czymś rady i swoje chandry nie przelewać na pracowników

chciałbym cie poznać czy ty jesteś tak miły lub miła odwagi podpisz się a nie oczerniaj kogoś dla twojego widzi misie ta kobieta ma być uśmiechnięta non stop współczuje jej że musi pracować z takimi ludzmi to zazdrość przemawia przez was
zdjecie uzytkownika
pracownik1 - 2010-11-26 13:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były pracownik - 2010-11-26 07:06:56

nie wiem po co ktoś tak broni [usunięte przez moderatora] ale prawda jest taka że po samej jej minie nie chce się do niej podejść strasznie nie miła kobieta aż normalnie się nie chce z nią dyskutować ani do niej podchodzić taka niestety jest prawda 90%zmiany jej nie lubi..nie pomaga nikomu oprócz jednej takiej koleżance..chodzi tylko i zdaje relacje kierownikowi o wszystkim a co do kierownika to dobrze ze musi mieć kontrole nad wszystkim ze musi trzymać jakiś rygor ale nie powinien śmiać się z ludzi jak nie dają na czymś rady i swoje chandry nie przelewać na pracowników

a jak się patrzy na twoją minę to człowiek ma wielką ochotę do pracy kolego robisz wszystko z wielkiej łaski jako operator też pracowałeś za karę wiecznie niezadowolony domyślam się kto ty jesteś te konflikty zaczęły się gdy ty pojawiłeś się na tej zm więc zajmij się swoją pracą a nie oczerniaj ludzi [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2010-11-26 15:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"""""a jak się patrzy na twoją minę to człowiek ma wielką ochotę do pracy kolego
robisz wszystko z wielkiej łaski jako operator
też pracowałeś za karę wiecznie niezadowolony domyślam się kto ty jesteś te konflikty zaczęły się gdy ty pojawiłeś się na tej zm więc zajmij się swoją pracą a nie oczerniaj ludzi [usunięte przez moderatora]



Pocałuj ,mnie w [usunięte przez moderatora].ciesze sie ze nie pracuje juz w tej firmie i nie musze patrzec na te wredne pyski
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2010-11-26 15:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i fajnie masz pod deklem ja jestem kobieta [usunięte przez moderatora] jeszcze mi nie urósł....wiec myśl dalej bo twój strzał to nie wypał...nigdy w tej pracy nikt nie przyszedł mi z pomocą oprócz takiej pani z jakości w okularach nie pamiętam imienia i pani [usunięte przez moderatora]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
39 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gimplast
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x