Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gimplast

zdjecie uzytkownika
Rafałek, Ten nowy :P - 2010-11-25 19:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja to pracuję tam dopiero kilka dni, więc nie mam zamiaru się wypowiadać na temat tego, czy ktoś jest kompetentny na swoim stanowisku, czy też nie. Nie mniej jednak pracuję na zmianie C, na montażu. Nie narzekam. Znaczy na pracę. Bo na stawkę owszem. Ale robić coś trzeba i taka prawda. Co nie zmienia faktu, że dostałem wypowiedzenie, aczkolwiek z mojej winy. Jutro się okaże, czy zostanie anulowane :P Ludzie na mojej zmianie są mili i można z nimi porozmawiać. Czy ktoś donosi? Nie wiem i zwisa mi to. Co się tyczy samego zakładu pracy, faktem jest, że maszyny są stare i ogólnie panuje tam nieporządek. W porównaniu do Ficomirrors, gdzie prawcowałem jakiś czas temu, to dno. Ale jakby nie było, dobrze, że ta praca jest :)
Pozdrawiam wszystkich:)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-11-25 20:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezla dupeczka czarna robi na nowym montazu,na bata by siadla idealnie.
zdjecie uzytkownika
Rafałek, Ten nowy :P - 2010-11-25 20:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2010-11-25 20:04:49

Niezla dupeczka czarna robi na nowym montazu,na bata by siadla idealnie.

Na jakiej zmianie?? Bo nie kojarzę :P
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-11-25 20:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie wazne,wazne ze jest niezla
zdjecie uzytkownika
Rafałek, Ten nowy :P - 2010-11-25 20:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można i tak:P Hehe
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2010-11-25 23:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za co dostales wypowiedzenie???
zdjecie uzytkownika
Ewcia - 2010-11-25 23:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Kierowniku, w bibliotece pracują wykształceni ludzie:P
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2010-11-26 07:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem po co ktoś tak broni [usunięte przez moderatora] ale prawda jest taka że po samej jej minie nie chce się do niej podejść strasznie nie miła kobieta aż normalnie się nie chce z nią dyskutować ani do niej podchodzić taka niestety jest prawda 90%zmiany jej nie lubi..nie pomaga nikomu oprócz jednej takiej koleżance..chodzi tylko i zdaje relacje kierownikowi o wszystkim a co do kierownika to dobrze ze musi mieć kontrole nad wszystkim ze musi trzymać jakiś rygor ale nie powinien śmiać się z ludzi jak nie dają na czymś rady i swoje chandry nie przelewać na pracowników
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-26 09:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czuje won kalu...
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2010-11-26 09:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ewcia - 2010-11-25 23:58:14

Panie Kierowniku, w bibliotece pracują wykształceni ludzie:P

w GIMPLU też :)
zdjecie uzytkownika
Piotruś - 2010-11-26 10:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca pracą ale za to laski jakie tam pracują przynajmniej na kogo popatrzeć i jest z kim pogadać;) sam pracuje od niedawna i na razie jest ok
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-11-26 10:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z tego ze niezla jak pustak z niej 100procentowy.. (facetem jestem)
zdjecie uzytkownika
pracownik1 - 2010-11-26 13:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze że ty jesteś tak uwielbianym pracownikiem przez wszystkich chodzący ideał zamiast oceniać kogoś spójrz na siebie jak to dobrze kogoś oczerniać
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-26 13:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były pracownik - 2010-11-26 07:06:56

nie wiem po co ktoś tak broni [usunięte przez moderatora] ale prawda jest taka że po samej jej minie nie chce się do niej podejść strasznie nie miła kobieta aż normalnie się nie chce z nią dyskutować ani do niej podchodzić taka niestety jest prawda 90%zmiany jej nie lubi..nie pomaga nikomu oprócz jednej takiej koleżance..chodzi tylko i zdaje relacje kierownikowi o wszystkim a co do kierownika to dobrze ze musi mieć kontrole nad wszystkim ze musi trzymać jakiś rygor ale nie powinien śmiać się z ludzi jak nie dają na czymś rady i swoje chandry nie przelewać na pracowników

chciałbym cie poznać czy ty jesteś tak miły lub miła odwagi podpisz się a nie oczerniaj kogoś dla twojego widzi misie ta kobieta ma być uśmiechnięta non stop współczuje jej że musi pracować z takimi ludzmi to zazdrość przemawia przez was
zdjecie uzytkownika
pracownik1 - 2010-11-26 13:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były pracownik - 2010-11-26 07:06:56

nie wiem po co ktoś tak broni [usunięte przez moderatora] ale prawda jest taka że po samej jej minie nie chce się do niej podejść strasznie nie miła kobieta aż normalnie się nie chce z nią dyskutować ani do niej podchodzić taka niestety jest prawda 90%zmiany jej nie lubi..nie pomaga nikomu oprócz jednej takiej koleżance..chodzi tylko i zdaje relacje kierownikowi o wszystkim a co do kierownika to dobrze ze musi mieć kontrole nad wszystkim ze musi trzymać jakiś rygor ale nie powinien śmiać się z ludzi jak nie dają na czymś rady i swoje chandry nie przelewać na pracowników

a jak się patrzy na twoją minę to człowiek ma wielką ochotę do pracy kolego robisz wszystko z wielkiej łaski jako operator też pracowałeś za karę wiecznie niezadowolony domyślam się kto ty jesteś te konflikty zaczęły się gdy ty pojawiłeś się na tej zm więc zajmij się swoją pracą a nie oczerniaj ludzi [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2010-11-26 15:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"""""a jak się patrzy na twoją minę to człowiek ma wielką ochotę do pracy kolego
robisz wszystko z wielkiej łaski jako operator
też pracowałeś za karę wiecznie niezadowolony domyślam się kto ty jesteś te konflikty zaczęły się gdy ty pojawiłeś się na tej zm więc zajmij się swoją pracą a nie oczerniaj ludzi [usunięte przez moderatora]



Pocałuj ,mnie w [usunięte przez moderatora].ciesze sie ze nie pracuje juz w tej firmie i nie musze patrzec na te wredne pyski
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2010-11-26 15:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i fajnie masz pod deklem ja jestem kobieta [usunięte przez moderatora] jeszcze mi nie urósł....wiec myśl dalej bo twój strzał to nie wypał...nigdy w tej pracy nikt nie przyszedł mi z pomocą oprócz takiej pani z jakości w okularach nie pamiętam imienia i pani [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-26 15:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byly pracownik - 2010-11-26 15:38:44

i fajnie masz pod deklem ja jestem kobieta jeszcze mi nie urósł....wiec myśl dalej bo twój strzał to nie wypał...nigdy w tej pracy nikt nie przyszedł mi z pomocą oprócz takiej pani z jakości w okularach nie pamiętam imienia i pani [usunięte przez moderatora]

jak jesteś taka odważna to się podpisz tchórzu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-26 16:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byly pracownik - 2010-11-26 15:32:42


jak na kobietę masz bardzo wysoką kulturę osobistą jak z rynsztoka
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2010-11-26 19:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawa jestem czemu ty się nie podpisujesz a co do mojej kultury jest wysoka w porównaniu do ciebie ...żegnam cie wieśniaro może ty coś czujesz do tej całej [usunięte przez moderatora] hahahahaha
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-26 21:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byly pracownik - 2010-11-26 19:50:14

ciekawa jestem czemu ty się nie podpisujesz a co do mojej kultury jest wysoka w porównaniu do ciebie ...żegnam cie wieśniaro może ty coś czujesz do tej całej [usunięte przez moderatora] hahahahaha

no [usunięte przez moderatora] jak byś mniej się [usunięte przez moderatora] to byś tu dalej pracowała w nowej pracy też miejsca nie zagrzejesz powodzenia
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2010-11-26 23:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i ile nowych fajnych wpisów :) widzę że dalej tylko wyzwiska i żale a apropo żali to [usunięte przez moderatora] masz w łeb a ty tam wiesz dobrze za co :) oj ludziska spójrzcie na siebie a potem dopiero czepiajcie się innych sa ludzie których lubimy i ci których tylko tolerujemy ze względu na prace ale w każdej pracy tak jest,każdy człowiek jest lepszy w czymś innym i każdy ma swoje plusy i minusy,pozdrowienia dla wszystkich wytrwałych Gimplastu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-27 00:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byly pracownik - 2010-11-26 15:38:44

i fajnie masz pod deklem ja jestem kobieta [usunięte przez moderatora] jeszcze mi nie urósł....wiec myśl dalej bo twój strzał to nie wypał...nigdy w tej pracy nikt nie przyszedł mi z pomocą oprócz takiej pani z jakości w okularach nie pamiętam imienia i pani [usunięte przez moderatora]

były tępy pracowniku rozumu też nie masz raczej jesteś świnią niż kobietą wypad z tego forum
zdjecie uzytkownika
Rafałek, Ten Nowy - 2010-11-27 18:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] A wypowiedzenie, które mi anulowano, dostałem za to, że usiadłem sobie na stole i miałem słuchawki. Ja robię na tempografii, czy coś takiego. W każdym razie nadruk robię, nic ciekawego, ale przyjemnie mija czas:P
zdjecie uzytkownika
:) - 2010-11-28 00:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie!zamiast takie głupoty wypisywać,oczerniać się,a laski krecić dupami,wezcie sie do roboty bo braki robicie i reklamacje przychodzą...
zdjecie uzytkownika
;:) - 2010-11-30 18:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to ma byc znowu jakas nowa kontrol??
zdjecie uzytkownika
Michał Pasternak były pracownik - 2010-11-30 19:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem [usunięte przez moderatora] i nie będę pisać że anonim albo cholera wie kto, praca w gimplaście nie jest łatwa, ale nie jest też trudna tylko trzeba mieć ruchy i mieć czas żeby wszystko sobie ogarnąć kartony etykiety itp, a jeżeli taśma zapieprza to już wiadomo, że będziemy zasypani w [usunięte przez moderatora]. Miałem kane bazamento i koszyczek i jeszcze pewnie jakbym tam pracował to obleciałbym 30 innych maszyn. świetna pomoc ze strony [usunięte przez moderatora] która jest miłą osóbką, a kontrola jakości jest świetna super ludzie, [usunięte przez moderatora] sympatyczna i miła, [usunięte przez moderatora] spoko, [usunięte przez moderatora] też :) Gdybym nie poddawał się tak szybko to praca w tym zakładzie wcale nie jest taka zła. Pozdrowienia dla wszystkich pracujących :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-01 21:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma nawet spoko tylko ze robia tam nie ktore mu??y to sie nie dziwic ze narzekacie....byscie chcieli za siedzenie dostwac kase idioci......jeden synek robi jak czysty debil z sosnowca pogoni istny narcyz podlizuje sie kierownikom jak tylko moze....masakra
zdjecie uzytkownika
anopnim - 2010-12-01 21:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie tepaku narcyz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-02 14:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z ktorej zmiany ten narcyz A czy C......???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-02 18:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kim jest narcyz ?? który to ?
zdjecie uzytkownika
tutajpracuje.pl - 2010-12-03 09:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Wypowiedzi o Gimplast - Sosnowiec na:
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
------ - 2010-12-27 10:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POZDROWIENIA DLA CAŁEJ ZMIAN D I DLA KIEROWNIKA
zdjecie uzytkownika
:) - 2010-12-27 10:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez moderatora)-wcale nie jest pomocna najgorszy (usunięte przez moderatora)na zmianie d za krotko pracowales zeby wiedziec czy jest pomocna ona tylko facetom lubi pomagac bo kolezanka to nawet kartonu nie doniesie polowe dniowki przechodzi z rekami w kieszeni kazdy ci to powie jaka jest koleżeńska
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-27 12:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich mam problem nie mogę znaleść pracy od czerwca może w Gimplascie się uda tylko nie wiem czy trzeba złożyć Podanie CV czy jakieś inne papiery też są potrzebne. Proszę o pomoc mam prawie 21 lat podaje swój email 16kuba1990@interia.pl

Za wszelaką Pomoc Serdecznie Dziękuje I Pozdrawiam
Kuba ;)
zdjecie uzytkownika
::::: - 2010-12-27 13:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wystarczy ze przyjdziesz do kadr z cv.albo przez agencje pracy opteam z katowic
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-30 18:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bardzo (usunięte przez moderatora) lubie, pomaga Wam tak jak jej wy pomagacie proste:) pozatym z jakiej racji ma komus pomagac? kazdy pracuje na swoje i niech kazdy sie zajmie praca a nie wyzywaniem innych.... Ona jak i inni moga robic co chca.. ich zycie... Pozdrawiam D zmiane;)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-30 19:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty! Może się przyznasz coś Ty za jedna, albo powiesz mi to wprost co! A może się boisz, niby dlaczego mam wam pomagać, za to jak mnie obgadujecie? Ty i Twoje dwulicowe koleżaneczki możecie mnie cmoknąć w (usunięte przez moderatora)
Pozdro dla normalnych I kierownika :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-08 14:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ty zakladzie panuje istny(usunięte przez moderatora), Wy laski jestescie wszytskie tu takie same (usunięte przez moderatora) Przykład pewnej blondyny z brygady A, poleciała na młodszego, z tego co wiem rozbiła długoletni związek i co? Przyjdzie jej coś z tego? Zal mi was, Pozdro dla kilku normalnych ludzi z tego(usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
Ja - 2011-01-09 19:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ciebie co interesuje , kto z kim , po co i na co ? Żal Ci zaciska ? Może i długoletni związek - ale nie Twój ! Więc nie piłuj tej mordy tylko patrz w swoją [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ! ;D
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2011-01-12 21:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda gadac wogole o tym wszystkim troche wiekszy bo nazarl sie koksow i laski leca a on grosza nie wart zreszta skoro ma laske a tak robi to kazdej tak zrobi dziewczyny rozumu
zdjecie uzytkownika
Ja - 2011-01-14 15:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej jakby każdy zaczął interesować się sobą , a nie wszystkimi dookoła ! bo to zaczyna się robić śmieszne i żałosne ! zawsze kazdy ma coś do powiedzenia , ale zeby powiedzieć prosto w mor.de to nie ma komu ! z tego słynie ten zakład ...(usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-15 13:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakbyś im pomagala to one pomogłyby tobie a w (usunięte przez moderatora)cie cmoknąć to nie apetyczne mówią prawdę z tego co widać jaka jesteś
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-17 09:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja zauroczylam sie w kierowniku ze zmiany b :( a tak nie powinno byc czlowiek jest tylko czlowiekiem dajcie sobie wszyscy na luz zostawcie innych .....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-21 16:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty chyba zle widzisz na oczy jest dwóch przystojnych kierowników (usunięte przez moderatora) ze zmiany c i (usunięte przez moderatora)ze zmiany D a (usunięte przez moderatora)-nie skomentuje zmień okulary
zdjecie uzytkownika
???????/ - 2011-01-22 16:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto to sie tak zauroczyl w kierowniku ze zmiany b.
zdjecie uzytkownika
zombi - 2011-01-22 16:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zamiast oczerniac osoby ktore sa w pozadku to byscie mogi popisac o najśmieszniejszym czlowieku na zakladzie znany jako (usunięte przez moderatora) wystarczy na niego spojrzeć nate sztuczne niby bary i czlowiek poskladany jest ze smiechu lub jak robi z siebie wielkiego kozaka (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-22 19:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2010-12-30 19:28:47

Ty! Może się przyznasz coś Ty za jedna, albo powiesz mi to wprost co! A może się boisz, niby dlaczego mam wam pomagać, za to jak mnie obgadujecie? Ty i Twoje dwulicowe koleżaneczki możecie mnie cmoknąć w(usunięte przez moderatora)
Pozdro dla normalnych I kierownika :)

oj straszna jestes
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-22 19:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2010-12-30 19:28:47

Ty! Może się przyznasz coś Ty za jedna, albo powiesz mi to wprost co! A może się boisz, niby dlaczego mam wam pomagać, za to jak mnie obgadujecie? Ty i Twoje dwulicowe koleżaneczki możecie mnie cmoknąć w(usunięte przez moderatora)
Pozdro dla normalnych I kierownika :)

oj straszna jestes

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Gimplast!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gimplast
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert