Takoni

Adres: Bestwińska 103 A, 43-346 Bielsko-Biała

NIP: 5470085887 KRS: 0000172327

Takoni
2 112 6 1

Opinie o Takoni

Filtruj opinie po kryteriach:

?
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Na tablicy gdzie piszemy swoje problemy jest pytanie kiedy podwyżki ? kiedy zostanie na to pytanie odpisana odpowiedź ? kazdy kto tam wchodzi to widzi codzienie co tam pisze ale odpowiedzi brak

Pomocna?
To
 Opinia
@? 19.02.2019 07:45

Domagania się podwyżek dyrektor może potraktować jako działanie na szkodę firmy i nas wszystkim zwolni.

Pomocna?
,, UJ wam w piety
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@To 20.02.2019 07:29

Proponuję strajk grupowy. Albo wszyscy na L4.

Pomocna?
Koza
 Opinia
@,, UJ wam w piety 22.02.2019 16:33

Już widzę w tej sytuacji KWAków ...

Pomocna?
To
 Opinia
@,, UJ wam w piety 22.02.2019 16:33

Dobrze znasz chyba obyczaje panujące u nas. Nikogo nie zatrzymują gdy chcą odejść, a nawet sami zwalniają. Robią co chcą, najlepiej było by odejść i zostawić to w diabły. Tu się nic nie zmieni,chyba że na gorsze.

Pomocna?
Armageddon
 Opinia
@? 19.02.2019 07:45

Co to znaczy 6 czy nawet 5 godzin produkcji po przepracowaniu 7 i pół godziny ? Czyżby Mobbing ? A gdzie badania powietrza na hali ?

Pomocna?
Wieloletni pracownik
 Opinia

Tak najerzdzacie na koziniec a sami popatrzcie na siebie!!! Oni dojerdzaja do pracy i tracą 11 h jak by nie chcieli to by nie robili a wy 8h i 5 minut i w domu . Idźcie do innej roboty to się przekonacie co to znaczy robota!!! Zastanówcie się co piszecie.

Pomocna?
Cr
 Opinia
@Wieloletni pracownik 06.02.2019 15:32

O jakiś rycerz się odezwał, chyba dobrze zarabia. Nikt nim nie karze tu pracować nie podoba się to do Wadowic tam też jest dość roboty.

Pomocna?
H20
 Opinia
@Wieloletni pracownik 06.02.2019 15:32

Żal ci ich???

Pomocna?
Olgierd Jedlina
 Opinia
@Wieloletni pracownik 06.02.2019 15:32

Przecież oni nie pracują.Oni tylko przychodzą do pracy. Czyż nie?

Pomocna?
Sama prawda
 Opinia

Pytanie następujące co z podwyżkami? Jak wy coś potrzebujecie to nawet nie prosicie tylko rozkazujecie że ma być to zrobione chodź dobrze wiecie że się nie da ale mamy robić na przerwy nie iść bo normy nie będzie co myślicie że jest to w porządku? Traktujecie nas jak roboty i swoją własność. Dziękuję za wypowiedź i zacznijcie myśleć.

Pomocna?
Sługa
 Opinia
@Sama prawda 31.01.2019 21:11

Kto ma zacząć myśleć? Bądź człowieku poważny.Jedyne co mogą wymyślić to podniesienie normy na innych maszynach i co z tym zrobisz? Kto ci zareaguje???

Pomocna?
Al Pacino
 Opinia
@Sługa 01.02.2019 10:42

Dokładnie i tu właśnie widać ile Koziniec ma do powiedzenia.Porządzić to se możecie ... u siebie na podwórku.Mafia.Hi,Hi,Hi.Mniej Amerykańskich filmów, więcej JAJ panowie!!!

Pomocna?
Sama prawda
 Opinia
@Al Pacino 02.02.2019 23:31

Każdy mądry majster przed pracownikami a jak trzeba się odezwać do kierownika a już nie mówię do dyrektora to każdy się boi i wchodzą nim w (usunięte przez administratora) bez mydła.

Pomocna?
Sama prawda
 Opinia
@Sama prawda 03.02.2019 13:59

(usunięte przez administratora) nas na każdym kroku. Pozdrawiam

Pomocna?
Prawda
 Opinia
@Sama prawda 03.02.2019 13:59

I dlatego właśnie robią co chcą,bo wiedzą , że nikt nie stanie w obronie pracownika . Tu jest tylko jeden prawdziwy brygadzista , reszta to ... rozdawacze roboty.

Pomocna?
Nowak
 Opinia
@Prawda 03.02.2019 17:06

Robią co chcą bo mogą ,są nietykalni na drugich i trzecich zmianach potrafią 3 a nawet 4 razy na na przerwe iść i co im zrobisz ty masz zapier..... Są na tyle bezczelni że nawet się z tym nie kryją a po stylu chodzenia widać którzy to najwięksi cwaniacy tzn nieudacznicy bo robote po znajomosci mają

Pomocna?
Nie jestem błaznem
 Opinia
@Nowak 03.02.2019 18:55

Są nietykalni , bo dla tych z góry są im na rękę ,bo wykonują ich każde polecenie i wiedzą że ci się nigdy nie postawią . Lepiej trzymać z górą , a tu udawać kolegę .

Pomocna?
Czysta prawda
 Opinia
@Nie jestem błaznem 03.02.2019 20:21

Tu układ jest prosty - stanowisko za posłuszeństwo .

Pomocna?
Zrobiony w h
 Opinia
@Sama prawda 31.01.2019 21:11

Ciekawe ile w tym roku będzie wypowiedzeń ?

Pomocna?
Naturalna
 Opinia

Ty się lepiej zainteresuj czy będzie podwyżka, bo zaraz nie będzie miał kto odrabiać...

Pomocna?
kłin
 Opinia
@Naturalna 08.01.2019 18:11

Tak,wczasy pod gruszą

Pomocna?
Cr
 Opinia
@Naturalna 08.01.2019 18:11

Jaka płaca taka praca, niestety ale tak to działa.

Pomocna?
Rodak
 Opinia
@Cr 18.01.2019 06:41

Tu się pracuje a nie zarabia,ta firma nie ma nic wspólnego z dobrymi zarobkami.

Pomocna?
Dziadek Mróz
 Opinia

Droga dyrekcjo czekamy na informację o podwyżkach dla pracowników.... gdzie są obiecane pieniądze za dojazdy do pracy...wszyscy obiecują a nic nikt nie załatwia nawet ciężko wywiesić informację...nie polecam tego pracodawcy

Pomocna?
L
 Opinia
@Dziadek Mróz 24.01.2019 16:40

W Takoni potrafią wymagać, a nie doceniać pracowników. Widać to nawet po wielkiej rekrutacji. Kilka dni i ludzie rezygnują.

Pomocna?
Zainteresowana
 Opinia

Pytanie do pracowników. Czy są wczasy pod gruszą, bony na święta?

Pomocna?
TakNie
dobra informacja :0
 Opinia

Mamy nadzieje ze w tym roku tez bedziemy odrabiac tak dni jak w tamtym roku tzn ze w sobote i tylko na dniowkach chociaz z tym nam pracownikom produkcyjnym poszli na reke :) kazdy był zadowolony bo jak popoludniowka czy nocka i jak miales jakas impreze w domu urodizny albo imieniny np to trzeba bylo braz wolne.To lepiej jak na dniówke sie idzie i duzo ludzi na hali bylo zadowolonych z takiego odrabiania

Pomocna?
Haha
 Opinia
@dobra informacja :0 07.01.2019 08:26

Nadzieja matka głupich :)

Pomocna?
TakNie
Haha
 Opinia

benzen, C6H6 - jeden z najbardziej toksycznych rozpuszczalników. Nawet mało stężone pary benzenu mogą doprowadzić do uszkodzenia szpiku kostnego i mają niekorzystny wpływ na krew. Powodują uszkodzenie wątroby, nerek, spadek odporności na zakażenia, zaburzenia przemiany materii i osłabienie. Przy dużych stężeniach par benzenu możliwy jest efekt narkozy - początkowo obserwuje się podniecenie, po czym pacjent zaczyna odczuwać zawroty i bóle głowy, osłabienie, senność, duszność, mdłości. Mogą się również zdarzyć przypadki całkowitej utraty przytomności i drgawek. Przy bardzo dużych stężeniach, pary benzenu niemal natychmiastowo powodują utratę świadomości i śmierć. Jednorazowa dawka śmiertelna to około 30 g. Bardzo niekorzystny wpływ na zdrowie ma także długotrwałe narażenie na działanie benzenu - może prowadzić do zmian chorobowych w szpiku kostnym i krwi, do uszkodzeń wątroby, nerek i innych narządów. Powoduje także zmniejszenie odporności na zakażenia zewnętrzne i nieprawidłową przemianę materii. Najbardziej niebezpieczny jest dla kobiet i dzieci; COŚ NA ŚWIĘTA ŻEBY WIEDZIEĆ GDZIE PRACUJEMY

Pomocna?
kłin
 Opinia

Wszystkim jątrzącym na stronie życzę spokojnych świąt bez nienawiści i zwady, Dyrekcji Takoni dziękuję za poczęstunek Wigilijny ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT

Pomocna?
Majora
 Opinia

Co najwyżej wykombinują jak uniknąć podwyżek trzeba sie zawijać gdzieś indziej bo robi się nie ciekawie

Pomocna?
Odkurzacz
 Opinia
@Majora 23.12.2018 18:15

Dokładnie,a ten barłóg zostawić Ukraińcom i tym drugim niech se wyMiatają.

Pomocna?
CR
 Opinia

Żeby dostać podwyżkę będzie trzeba dać grupowe wypowiedzenie wtedy może dają 150 więcej. Ale dobrze że otwierają granicę na Niemcy to Ukraińców chociaż już nie będzie. Pozdrawiam i już kombinujcie w biurze co robić.

Pomocna?
Hahaha
 Opinia
@CR 18.12.2018 15:14

Niemcy mogą zaoferować 3-4 razy wyższe zarobki niż w Polsce, co dla pracowników jest bardzo atrakcyjną alternatywą. Już widzę jak zostają w Takoni. Haha sam chyba skorzystam z takich zarobków.

Pomocna?
TakNie
kasia
 Opinia
@Hahaha 19.12.2018 16:19

Karol to racja polskie firmy będą miały mega problem

Pomocna?
TakNie
Hahaha
 Opinia
@kasia 19.12.2018 16:36

A u nas szczególnie bo sami Polacy się zwalniają :)

Pomocna?
TakNie
Paulo
 Opinia
@CR 18.12.2018 15:14

Za to jak ta firma szanuje pracowników zwłaszcza starych,w nadchodzącym roku można tylko życzyć jak najmniej Ukraińców i jak najwięcej wypowiedzeń.

Pomocna?
Haha
 Opinia
@Paulo 19.12.2018 22:21

Masz rację o traktowaniu pracowników brak szacunku zwłaszcza że robimy co się da żeby było dobrze żeby produkcja szła jak najlepiej a wszyscy z góry mają to w (usunięte przez administratora) O Ukraińców nie musimy się bać od stycznia mogą wyjeżdżać legalnie do Niemiec więc można powiedzieć że tania bez sensowna siła robocza już nie pracuje.

Pomocna?
Cr 60
 Opinia
@Paulo 19.12.2018 22:21

Widac w Takoni ze nowa ,,MIOTŁA" wymiata .

Pomocna?
Haha
 Opinia
@Cr 60 21.12.2018 16:14

Masz na myśli tego idealnego kierownika?

Pomocna?
Cr 60
 Opinia
@Haha 21.12.2018 18:37

Lepiej bym tego nie nazwal????

Pomocna?
kłin
 Opinia
@Cr 60 21.12.2018 16:14

...A na wigilię z dzieciakiem przychodzi,żeby mieć z kim pogadać:D

Pomocna?
Zorro
 Opinia
@kłin 22.12.2018 19:11

Bo to byla wigilia rodzinna a nie Firmowa -niewiedzialeś?

Pomocna?
CR 60
 Opinia

Ciekawe po ile podwyżki dostaną pracownicy od nowego roku... jak to może być że pracownik ze stażem 10 lat zarabia tyle samo co pracownik po 2 latach...tą firma nie szanuje starszych pracowników niestety...

Pomocna?
WdychaczCR
 Opinia
@CR 60 15.12.2018 14:58

Takoni ci nawali ,tyle co na święta.

Pomocna?
pablo
 Opinia

czy ktoś pracuje w tej firmie z Czechowic -dz i jaki tam jest dojazd.

Pomocna?
TakNie
EPDM70
 Opinia
@pablo 07.12.2018 12:59

chodzi o filie Takoni?

Pomocna?
TakNie
pablo
 Opinia
@EPDM70 07.12.2018 18:42

Takoni w Bielsku.

Pomocna?
TakNie
Benzen
 Opinia

Załóż sobie maskę i gwizdek ręce do góry i czuj się jak na dyskotece pod nazwą zadyma

Pomocna?
TakNie
Hiob
 Opinia
@Benzen 30.11.2018 17:41

Wg.Wikipedii (usunięte przez administratora) - Niepełnosprawność intelektualna w stopniu lekkim ( upośledzenie umysłowe lekkie ),poziom intelektualny osób dorosłych charakterystyczny dla 12go roku osoby takie są samodzielne i zaradne społecznie , nie powinny jednak wykonywać zawodów wymagających podejmowania decyzji , ponieważ nie osiągnęły etapu myślenia abstrakcyjnego w rozwoju poznawczym.W socjalizacji mogą nabywać zaburzeń osobowościowych.

Pomocna?
Nocka
 Opinia

Ludzie przecież my nie dotrwamy do rana...to nie jest śmieszne...na hali jest siwo nic nie widać...jest takie zadymienie że szczypie po gardle i oczach ... zróbcie coś z tym bo dyrekcja i BHP udają że nic nie widzą...a kontrola jakości tylko chodzi i mówi jak wy możecie w takim (usunięte przez administratora) robić..

Pomocna?
Nbr
 Opinia
@Nocka 30.11.2018 00:17

Telefony do ręki i nagrywać i do odpowiedniego urzędu.

Pomocna?
mis
 Opinia

A paliwo nadal drożeje

Pomocna?
Misss
 Opinia
@mis 04.10.2018 16:21

Ktoś Ci każe tu pracować?

Pomocna?
TakNie
Hapi
 Opinia
@Misss 05.10.2018 09:30

No dokładnie,nie pasuje to wypad,ja na przykład jestem dumny że mogę tu pracować i wspierać Szwecką gospodarkę,mam tu coraz więcej kolegów z Ukrainy.

Pomocna?
Lukas mejier
 Opinia
@Hapi 05.10.2018 09:54

W szwecji nie ma kto pracowac a płacą min 9500 na polskie uchodźcy dostają zasiłki a młodzi Szwedzi wykształceni prefekt angielski w życiu nie podjęli by pracy w fabryce dlatego przenoszą do nas zakłady bo tam chcą czyste powietrze

Pomocna?
Dziod
 Opinia
@mis 04.10.2018 16:21

Zadowoleni z WYNAGRODZEŃ ?

Pomocna?
TakNie
miss senior
 Opinia
@Misss 05.10.2018 09:30

Tak.Twoja matka, moja kochanka.Mówi żebym miał Cię na oku bo ty (usunięte przez administratora) jesteś...

Pomocna?
TakNie
gerk
 Opinia

Z tego co słyszałem na hali to nastepni będą składać wypowiedzenia, i dlaczego nam odbierają premie za wadliwość jeżeli to ukraincy robią buble ?

Pomocna?
Bezłaski
 Opinia
@gerk 29.11.2018 11:08

Punkt kulminacyjny nastąpi jak Niemcy zgarną Ukraińców do siebie i jeszcze z kilku naszych złoży wypowiedzenia,a tak na pewno będzie.

Pomocna?
CR
 Opinia

Witam przede wszystkim wszytkich nie robów z biur oraz dyrekcję. Kiedy macie w planie poprawić zarobki? Chyba każdy zna odpowiedź jak zostaniecie z samymi ukraińcami, którzy mi nie chcą to pracować ???????????????????????? pozdrawiam i zacznijcie myśleć w końcu ????

Pomocna?
marsjanin
 Opinia

coraz mniej polaków w zakładzie, wadliwość coraz wieksza a i ukraińców coraz więcej, kiedy zrozumieja to żeby zatrzymać obecną kadrę pracowników żeby się nie zwalniali, a potem bym się zastanowił jak zachęcic ludzi zeby sie tu zatrudniali jak tak dalej pójdzie to nie zaciekawie będzie jak nawet ci się zwalniają co już tu lata robia czyli coś jest nie tak.

Pomocna?
Lil
 Opinia
@marsjanin 28.11.2018 07:59

A teraz jeszcze chcą zmniejszyć stołówkę. Nie dość ze jest mała to jeszcze ja pomniejsza. Raczej lepiej pomyśleć nad rozbudowa części biurowej. Ciekawe co na to przepisy że na tyle ludzi takie male pomieszczenie socjalne? A druga sprawa po co Karolinie więcej miejsca skoro ona i tak całe dnie przesiaduje u wojtka w kajucie?

Pomocna?
Pracownik
 Opinia

Czy ktoś może mi powiedzieć jaka jest premia za niechorowanie ?czy w ogóle jest?

Pomocna?
TakNie
Murzyn
 Opinia
@Pracownik 09.11.2018 18:18

Czy w tej firmie są jakieś paczki na święta dla dzieci ?

Pomocna?
TakNie
Lilo
 Opinia
@Pracownik 09.11.2018 18:18

W tej firmie nic nie ma.

Pomocna?
Stefan x
 Opinia
@Lilo 18.11.2018 18:50

Przykre i smutne

Pomocna?
Polish Arbaiter
 Opinia
@Stefan x 18.11.2018 19:50

To jest właśnie Takoni

Pomocna?
Borys
 Opinia
@Polish Arbaiter 18.11.2018 22:15

Tylko tu możesz poczuć się jak w wehikule czasu i przenieść się do 19 wieku ...

Pomocna?
TakNie
Co się dzieje...
 Opinia

Miały być dopłaty do paliwa .... cisza......minimalna krajowa od przyszłego roku 150 zł wyższa mamy nadzieję że to wiąże się z podwyżkami dla pracowników

Pomocna?
Romantyk
 Opinia
@Co się dzieje... 11.09.2018 13:44

No coś było mówiane o tych dopałatach do paliwa ciekawe kiedy będą . Może wtedy wiecej ludzie bedzie chetnych do pracy

Pomocna?
Obserwator
 Opinia
@Co się dzieje... 11.09.2018 13:44

Do paliwa? Chyba nie w tym zakładzie. Odchodząc Prezes Adamiec na emeryturę skończył dobroczynnosc na zakładzie. Teraz juz będzie tylko gorzej. Dobrze że stara ekipa na produkcji (pracownicy z stażem powyżej 5lat) się trzyma bo by nie miał kto pracować a przede wszystkim bez nich produkcja by się cofała do tyłu a nie szła ku lepszemu, ale i im już powoli puszczają nerwy i rozgladaja się za inna pracą. W tych czasach że praca szuka człowieka nie trudno o lepsze warunki zatrudnienia. Szkoda mi tylko chłopaków dojezdzajacych z Kozinca bo oni nie mają wyboru. Trzyma ich niestety dojazd który w pojedynkę odpada. Chociaż już kilku zrezygnowało a następni już tylko czekają na przyjęcia w nowych miejscach w swoich okolicach. A Już dawno nie widziałem by ktoś z ich okolicy zawitał w Takoni

Pomocna?
Jonasz
 Opinia
@Obserwator 18.09.2018 12:54

Nic i nikt tu was nie trzyma.Nie podoba się to wypad.Starzy pracownicy łażą i nic nie robią.Młodych w (usunięte przez administratora) kopią.

Pomocna?
TakNie
paliwo
 Opinia
@Obserwator 18.09.2018 12:54

to jest prawda ... dofinansowanie do paliwa coś by zmieniła a tak to musza z kieszeni dokładać do dojazdów , a że szukają pracy w ich rejonach to już nie od dziś wiadomo i zwalniają się po kolei za rok to połowy tej kadry nie będzie chyba że nowi ukraincy przyjdą hehe albo z innego paśtwa zaczną ściągać ludzi

Pomocna?
mark
 Opinia
@Co się dzieje... 11.09.2018 13:44

zrezygnowaliśmy z dofinansowania do busa który miał nas wozic to te pieniądze można przekazac na dojazd pracowników dofinansowanie do paliwa

Pomocna?
Odchodzita
 Opinia
@Jonasz 19.09.2018 13:21

Nie krakaj

Pomocna?
TakNie
ehhh
 Opinia

nie będzie dopłat do paliwa na dojazdy ani busa. Z tego co echo niesie na zakładzie to ludzie sa troche zawiedzeni na tej decyzji bo myslano ze zamiast busa dostana po tym 100 zl na dojazd do zakladu niewazne kto ile ma do pracy kilometrow i gdzie mieszka , niektorzy juz mowia ze beda szukac innej pracy a ludzi brak do roboty czy ktos z tym cos zrobi ??? :/

Pomocna?
Szacun
 Opinia
@ehhh 27.09.2018 07:45

Dlaczego co chwilę zatrudniają Ukraińców?

Pomocna?
Romantyk
 Opinia

Koniec przestoju tuż tuż ????w powietrzu unosi się już zapach gumy ????

Pomocna?
Nbr
 Opinia
@Romantyk 28.07.2018 19:59

Dobra,to kto następny w kolejce z wypowiedzeniem?A raczej ilu ?

Pomocna?
TakNie
realista
 Opinia
@Romantyk 28.07.2018 19:59

Guma to pikuś :-) Nie zapomnij o rakotwórczym benzenie który wydziela się podczas wulkanizacji :-(. Ale o tym to chyba było mówione na szkoleniu BHP

Pomocna?
De pres
 Opinia
@Romantyk 28.07.2018 19:59

Tak przy okazji 10 go .. nie załamujcie się ,są gorsi od nas ... Rumuni,Białorusini,Ukraińcy ... Sorry , ci ostatni (usunięte przez administratora) już na Czechy .

Pomocna?
TakNie
Obserwator
 Opinia

Dajcie spokój z tymi bulkami. O ile można je tak nazwać. Najgorszy chłam jaki może byc. Gumowate pieczywo (a raczej produkt pieczywo podobny).

Pomocna?
Smyk
 Opinia

My dojerzdzamy w kierunku oswicimia prosimy żeby nas po drodze do Wadowic też zabrał jak dla wszystkich to dla wszystkich

Pomocna?
Magik
 Opinia

Lepiej załatwić spowrotem dofinansowanie do bułek za 1 zł żeby każdy skorzystał . Tak logicznie myśląc dojerdza tu Koło 50 ludzi każdemu po 100 zł na paliwo to wychodzi 5000 tys na miesiąc a nie 30000 co najmniej jak na busa będzie trzeba płacić miesięcznie

Pomocna?
ftg
 Opinia
@Magik 23.06.2018 07:56

Dobra propozycja i nikt by juz nie narzekał

Pomocna?
gnom
 Opinia
@Magik 23.06.2018 07:56

to co na busa ma dac zaklad to lepiej na podwyzki niech dadza dla wszystkich

Pomocna?
TakNie
pom
 Opinia
@Magik 23.06.2018 07:56

busowi nie, dofinansowanie do paliwa tak i do bułek

Pomocna?
hym
 Opinia
@pom 28.06.2018 15:30

bułki s powrotem dofinansowanie a nie busa bus jest tylko dla niektorych a nie dla wszystkich

Pomocna?
chieny
 Opinia
@hym 02.07.2018 23:31

Zakład sie podzielił przez tego busa tylko

Pomocna?
TakNie
Sabina
 Opinia

Jak wygląda praca na kontroli jakości. Czy jest ciężko ,czy warto próbować. Mało jest tu opini na temat kontroli.pracują tam kobiety?

Pomocna?
TakNie
Julia
 Opinia

Czy na kontroli jakości zarobki wynoszą przynajmniej 2000zł. Słyszałam że wszystko zależy od brygadzistki. Czy warto tam pracować . Szukają na kontrolę jakości cały czas. Ale przynajmniej 2 zmiany

Pomocna?
TakNie
Jull
 Opinia
@Julia 24.06.2018 07:14

Nie popełniaj tego błędu.Ta firma to kpina.

Pomocna?
Bida
 Opinia
@Julia 24.06.2018 07:14

Tu na produkcji możesz pomarzyć o dwójce na start,a co dopiero na kontroli.A jak nie masz tu znajomości to daj sobie spokuj.Parodia .

Pomocna?
kicz
 Opinia

W Takoni trwa bałagan w wynagrodzeniach, płaca różni się mimo wykonywania tej samej pracy. Nie zależy od niczego oprócz oceny nie wiadomo czego, czyli mówiąc prościej stawka zależy od fartu i umiejętności przypodobania się przełożonemu.

Pomocna?
szybki bil
 Opinia
@kicz 27.05.2018 19:13

Wczorajsza lista .Nie wiadomo czy każdy zdaje sobie sprawę jaki czas dojazdu będzie do pracy poprzez busa 2h do jazd 2 h powrót co daje 12 h nie wierze ze szybciej bo będzie zatrzymywał sie na każdym przystanku, po drodze wyjazd pewnie na dniówki będzie o godzinie 4 min czyli o 3.30 trzeba wstać a niektórzy musza jeszcze zjechać ze swoich wsi do punktów zebrania po drodze, czy to warte tego busa który prawdopodobnie będzie kursował ( narazie to jest tylko propozycja) każdemu na czasie zależy żeby jak najszybciej przyjechać do pracy i wrócic z pracy, lepsza by była propozycja dopłaty do paliwa w zależności kto ile ma kilometrów do pracy 100 zl przykładowo max .w innych zakładach też ludzie dojerzdzaja do pracy i busów nie maja bo kazdy pracownik wie z czym sie to wiąrze z czasem .

Pomocna?
hehe
 Opinia
@szybki bil 07.06.2018 11:57

właśnie niby każdy na tą liste sie wpisywał ale nikomu sie nie usmiecha jezdzic tym busem jedynie co to chca sprawdzic to co zaklad zaproponuje jakie rozwiazanie

Pomocna?
smieszek
 Opinia
@szybki bil 07.06.2018 11:57

haha ladnie ludzie będą naiwni jak beda kursować tym busem tyle godzin poza domem 4h za darmo tak naprawde i jeszcze placic trzeba ze cie beda wozic do pracy

Pomocna?
Daro
 Opinia
@hehe 08.06.2018 12:23

W busie ma się odbywać kontrola wizualna detali stąd też zależy aby przejazd był jak najdłuższy...

Pomocna?
TakNie
iou
 Opinia
@Daro 11.06.2018 13:51

jak do tej pory nikt sie nei chce zatrudnic to nie ma co liczyc ze jak bus bedzie to ludzie beda do niego walic drwiami i oknami nie tedy droga .

Pomocna?
Rokefeler
 Opinia
@iou 12.06.2018 10:47

No nie mów chop,widać ,że wg.niektórych bus może zadziałać jak lep na muchy ,ludzie zaczną walić drzwiami i oknami,kasa czeka,pełny socjal,przyszłość,rozwój,kariera .....

Pomocna?
stronk
 Opinia
@Rokefeler 12.06.2018 11:31

ale tu jest nienawiści :D co do tego busa

Pomocna?
TakNie
Wtryskacz
 Opinia
@stronk 13.06.2018 11:24

Kto wam każe pracować w Takoni...? Zapraszam do Maspexu albo Metchemu dojedziecie w 10 minut i po problemie

Pomocna?
nok
 Opinia
@Wtryskacz 13.06.2018 13:22

i tak zrobiłem już dawno

Pomocna?
Rama
 Opinia
@Wtryskacz 13.06.2018 13:22

Nikt im nie każe, po prostu po znajomości zarabiają więcej niż pracownicy z Bielska i okolic. Dlatego właśnie nie szukają pracy u siebie.

Pomocna?
Jakub
 Opinia
@Rama 18.06.2018 10:07

Takoni się chyli, gdyby nie ruski to cieniutko by piszczeli . Ale jak mówi stare mądre przysłowie - Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.

Pomocna?
ehh
 Opinia
@kicz 27.05.2018 19:13

My tez dojerzdzamy 25km do pracy ciekawe czy nam busa zalatwia a jak ma jezdzic niech jeździ dla każdego

Pomocna?
miki
 Opinia
@ehh 19.06.2018 21:27

widocznie jedni są lepsi drudzy gorsi

Pomocna?
TakNie
Mafia Koziniec
 Opinia
@ehh 19.06.2018 21:27

A co nas to obchodzi :)

Pomocna?
Joke
 Opinia
@Mafia Koziniec 21.06.2018 23:31

(usunięte przez administratora) Koziniec - toś teraz dopierdzielił,do mafi to wam brakuje tyle co Takoni do prawdziwej firmy ,a nie kołchozu.Jaraj dalej !

Pomocna?
X t r
 Opinia

Co powiecie na temat nowych kolegów i koleżanek zza wschodu?Firma się rozwija,nie ma to tamto.A przy okazji ma ktoś do sprzedania słownik polsko ukraiński?Zapłacę wszystkie pieniądze, oczywiście w granicach rozsądku ( jestem operatorem nie z Kozieńca )

Pomocna?
Hej
 Opinia
@X t r 03.04.2018 14:57

No więcej ich jeszcze będzie. Polacy nie chcą pracować za takie marne pieniądze. Rezygnują po okresie próbnym a nawet wcześniej.

Pomocna?
Wwo
 Opinia
@X t r 03.04.2018 14:57

Dostaną firmowe koszulki , nikt się nie kapnie...

Pomocna?
Alelujaidoprzodu
 Opinia
@Hej 03.04.2018 23:04

Ale szefy wymyśliły,znajdź chętnego to dostaniesz bułę.Także szukajcie , kasa czeka.Gorzej jak twój protegowany się spostrzeże w jakie łajno wlazł .

Pomocna?

Zostaw opinię o Takoni - Bielsko-Biała

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Takoni

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.