Witam, nie obwijajac w bawelne zle podejscie do pracownika.. Czytajac wczesniejsze opinie? Hmm to pojecie wzgledne. Zanim trafilem do Pana Kondrada nie moglem do kupy odnalezc sie w tym fachu watpilem w swoje mozliwosci.. Zmierzajac do sedna, skonczylem miesiecz y kurs cnc po ktorym wiedza praktyczna a ksiazkowa wgl nie ida w parze.
zostalem rzucony na tkz,, gleboka wode"popelnialem duzo bledow a nawet za duzo, slstawalem duzo krytyki od strony szefa, odracowanki, w mojej glowie pojawialy sie watpliwosci czy faktycznie nadaje sie w tym fachu czy moze powinienem wrocic do elektryki. Przypominam jest to produkcja jednostkowa gdzie caly team pracuje nad jednym narzedziem, ktora przynosi profit dla wszystkich i wiadomo ze jezeli narzedzie jest wykonane w bardzo zaawansowanym stopniu technologiczny i zchrzaniles swoja robote to uslyszysz od szefa gratylacje i vivaty.. Koniec opowiadanek, w tej firmie, kiedys ja bylem tym przyslowiowym cieleciem i nie stalem sie Wolem wiele sie nauczylem z nie tylko z samej obrobki ale i rowniez z programowania cam, modelowa ia cad, gdzie dotychczas nie mialem nawet wgladu do technolog ktora przygptowywali,
,, technolodzy" w cudYslowie dlatego ze teraz oni nawet w 1/10 nie umywaja sie do mojej wiedzy ktora wynioslem z Toolsa.. I wlasnie zmierzam do tego ze jezeli jestes slamazara i myslisz ze twoja niewiedza umknie sposrod ok 15 osob i ze szef siedzi non stop na kamerach w firmie to jestes w bledzie. W tak malej firmie widac co zrobiles i wykwalifikowa i pracownicy sami zwracaja sobie uwage, Pan Kondrat raczej dobija tylko poeczatke patzrac na to bardzo ale to bardzo z rozznych punktow widzenia zanim wycignie wnioski
WIekszac tych ktorzy wypisuja te bredne opinie przychodA do pracy patrza na, zegarek az 8h minie. W tej firmie kazdy patrzy na kazdego i stara sie go piac w gore, to nie korporacja ze Pan nowak kreci sie od maszyny do maszyny poklepie z kazdym i do domu..podsumowujac w Toolsie zawszy potrzeby jest nowy fachowiec bo starzy odchodza z roznych przyczyn... Nie jestem rzadnym pupilkiem Szefa i nigdy nim nie bylem... jestes ambitny chcesz nauczyc sie cos nowego jak najbardzoej aplikuj. Wynagrodzenie jest bardzo dobre i jest zalezne wiadomo ze od umoejetmosci.