Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o hearing polska s.a

Pracowałeś w firmie hearing polska s.a i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
operator - 2009-12-28 22:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super zakład psychiatryczny chyba;) same szczesańce tam pracuja prawie wszyscy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-11 09:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosfera pracy tragiczna, omijac z daleka, pomiatanie czlowiekiem bez wzgledu na wiek, stanowisko i doswiadczenie!! aby pracowac ludzie biora srodki uspokajajace.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-29 21:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie pracowales w Sierancie tam dopiero pomiataja czlowiekiem
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-16 10:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda w Sierancie oprócz pomiatania jeszcze rewizja osobista
zdjecie uzytkownika
dorcia - 2012-08-02 14:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda sierant to firma gdzie ludzi ma się za nic
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-27 10:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim co masz dokładnie na myśli pisząc o tych rewizjach osobistych? Bardzo proszę o pomoc bo mam rozmowę w sprawie pracy w hearing polska piotrków trybunalski i bardzo mnie zastanowiło to co napisałeś
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-06-12 22:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
codziennie po skonczonej zmianie ochrona sprawdza plecaki kilku wybranych osob czy czegos sie nie wynosi.Jednisprawdzaja inni tylko zapisuja
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-12 23:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają aż tak mało zaufania do swoich pracowników? A na jakim poziomie są teraz tam zarobki miesieczne?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie hearing polska s.a
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x