LUKSMANN HR
4 53 6 1

Opinie o LUKSMANN HR

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LUKSMANN HR

Weronika

Obecnie firma LUKSMANN HR w dalszym ciągu aktywnie poszukuje pracowników na wolne stanowiska pracy: https://www.gowork.pl/praca/luksmann-hr;pr Ktoś z Was rozważa podjęcie pracy na którymś z tych stanowisk? Może są na forum osoby, które mogłyby napisać coś o warunkach na tych poszczególnych stanowiskach? Zachęcam do dyskusji na ten temat.

Dariusz Kołodziej

Serdecznie polecam firmę Luksman, super kontakt, Pozdrawiam!!!

Czarek

Jak się pracuje z firma za granicą? Można zaufać?

Robo

Aktualnie jest dużo firm bez języka? Z dobrymi stawkami. Ktoś wyjechał?

Darek

TML Spedition z Lipska omijać szerokim łukiem.

LUKSMANN HR
pracodawca
@Ola 12.07.2018 23:36

Do firmy TML Spedition z Lispka już nie rekrutujemy. Posiadamy inne firmy w Lipsku, które możemy polecić.

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

radek

firma konkretna, duzo ofert spoko warunki na niemcy

DariuszL

Wspólpraca z firmą luksmann na wysokim poziomie, polecam serdecznie!!

Tymi
@DariuszL 24.05.2018 12:28

Potwierdzam. Dbają o swoich.

robolik

Dziwna sprawa ale może miałem takiego pecha. Firma nie odpowiada na email. Pisałem parę razy (bez wysyłania CV) z pytaniami na poszczególne oferty. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi nawet takiej bym zadzwonił. NIC, ZERO odp. Mimo nie najgorszych ofert na ich stronie ja daje sobie spokój. Może Panie mają dużo pracy, albo mają już sporo zgłoszeń i robią tylko castingi. Ciekaw jestem jak wygląda już po ew. zatrudnieniu "pomoc polskiego konsultanta".

robolik
@Pracodawca 24.05.2018 12:55

Odp na email (ten ostatni) przyszła. Czyli Panie dbają o reputacje. Brawo GOWORK!!!! Pozdrawiam pracowników Luksmann

Daniel

Słyszałem o firmie, że to bardzo dobry pracodawca!!

ANDRZEJ69

CZY JECHAŁ KTOŚ JAKO KUCHARZ????? POZDRAWIAM

pl
@ANDRZEJ69 06.02.2018 11:45

nie polecam (usunięte przez administratora) !

Weronika

@Def, czy dowiedziałeś się czegoś? Chciałbyś zatrudnić się poprzez LUKSMANN HR? @Krzysiek, widać, że jesteś zadowolony. Jak oceniasz warunki, jakie oferuje ten pracodawca? Czy chciałbyś związać się z nim na dłużej?

Def

Witam wszystkich. Szukam pracy jako kierowca ce w Niemczech. I mam pytanie czy jest możliwość zatrudnienia bez znajomości języka niemieckiego? Zaladunkowe zwroty znam...

Krzysiek

Wyjechałem do pracy w Hanoverze. Wszystko tak jak przedstawiła pani z luksmann. Pod czas pracy sami dzwonią z luksmanna i pytają jak się pracuje, czy wszystko ok. Do tego załatwili mi dodatkowy urlop :) Zadowolony polecam

marek

dostałem prace z luksmanna żadnej pomocy do tej pory (usunięte przez administratora)

ANDRZEJ69

CZY JECHAŁ KTOŚ JAKO KUCHARZ????? POZDRAWIAM

Ireneusz Brzozowski

Pierwszy raz do pracy w Niemczech wyjechalem w lipcu 2016 do firmy Dirkschulz. Do pracy skierował mnie LUKSMANN. Do dzis tam pracuje, bardzo dobra firma. Na początku było na umowie 2500€ teraz mam 3000€ Kasa gra :) polecam z czystym sumieniem i pozdrawiam Panie z rekrutacji :)

ANDRZEJ69
@Ireneusz Brzozowski 17.04.2017 19:16

A JECHAŁ KTOS JAKO KUCHARZ??????

Zainteresowany

Słyszałem o LUKSMANN HR, że to bardzo dobra firma. Swoimi wpisami nie pozostawiacie wątpliwości, że warto z nimi pracować. Dzięki

LUKSMANN HR
pracodawca

Ofert pracy dla kierowców CE w niemczech

   
Krzysiek

Czy na stronie Luksmann.pl wszystkie oferty są już aktualne na styczeń?

anonim

(usunięte przez administratora)

były

Na ogłoszeniach o pracę są ich auta tyle że bez logo firmy więc coś jest na rzeczy

Seba

Dużo nowych fajnych ofert pracy na stronie Lukamanna. Czy to dlatego ze okres przedświąteczny. Jak to jest z robota w Niemczech, czy po nowym roku jest sucho ?

wiesio
@Seba 18.11.2017 20:36

słyszałem że na styczeń mają byc spoko oferty na cysterne, a lokalizacje bedzie mozna sobie wybrac

Kwasiak

Luksmann ma dobra opinię jako agencja . Pracowałem z nimi kilka razy i miło wspominam. Dobrze zarobiłem to mogę polecać agencję, widziałem że mają sporą listę ofert pracy? Czy stawki poszły do góry w tym roku?

arek76
@narcyz 15.11.2017 10:14

ja mam oferte z Berlina, jest ok, pracować trzeba jak wszedzie, ale niemiecka umowa zawsze na plus, a nie jak w polskich dziad transach

piraniA

polecam firme luksmann , są w porządku. jestem kierowcom zawodowym i juz 3 razy jechalem do niemiec ale dwa poprzednie razy przez inne agencje gdzie nawet nie znali niemieckiego zeby cos dla mnie zalatwic. a teraz z luksmannem teraz mam kindergeld, niemiecka umowe i fajnego pracodawce, pieniądze zawsze na czas akurat w mojej firmie, wiec mam pozytywne doświadczenia. jakby ktos chcial pracowac tu gdzie ja, to pytajcie luksmanna o oferte na otwarta plalforma w bielefeld

pirania
@dziadzio 15.11.2017 10:28

ja pracuje w samym Bielefeldzie na otwartych naczepach. też mi się wszystko się zgadza. polecam!

anonim

(usunięte przez administratora)

Piotrek
@Lukass 17.10.2017 22:48

W Anglii 3/1 buhaha. Mnie wysłali do Gogol super firma.

Ochotnik

Podoba mi się, że firma udziela informacji na tym forum!

LUKSMANN

LUKSMANN to zaufana firma. Rekrutujemy pracowników dla najlepszych firm logistycznych w Niemczech. Naszych klientów mamy głównie z polecenia. Najważniejsze jest dla nas budowanie pozytywnych relacji pomiędzy pracownikiem, a pracodawcą. Rzetelne przedstawianie ofert pracy i zadowolenie pracowników.

Koleżka

Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego Luksmann ma tak długa listę ofert pracy? Czyżby brak ludzi do pracy zaczął im dokuczać? To fajna firma z ciekawymi ofertami!

LUKSMANN

Nie rekrutujemy do firmy TML. Ktoś pomylił agencje. Ewentualnie konkurencja nie ma innych pomysłów i oczernia. Słuchajcie kolegów na parkingu, którzy wyjechali z nami. Nie hejterów z internetu. Wyjechało już z nami do pracy tysiące kierowców, gdyby coś było nie tak już dawno by nas nie było. Pozdrawiam :)

Kwas

@Darek Czy możesz rozwinąć swoją wypowiedź.? Uważam, że to bardzo niesprawiedliwe, pracuję tu i nie zgadzam się z Tobą. Na jakiej podstawie piszesz , a może ktoś z konkurencji tak mocno Cię inspiruje?

Kostek

Słyszałem o firmie Luksmann , że to bardzo dobry pracodawca. Czy możecie mi coś podpowiedzieć więcej?

kostek
@Kostek 30.09.2017 19:50

Dużo ofert pracy w Niemczech posiadają. wszystkie można przejrzeć na ich stronie internetowej albo zadzwonić do miłych pań w luksmanie. własnie otrzymałem ofertę i sprawdzilem firmę, wszystko ok.

Zostaw opinię o LUKSMANN HR - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LUKSMANN HR