LUKSMANN HR
4 63 6 1

Opinie o LUKSMANN HR

Weronika

@szymek, aplikowałeś może do pracy za pośrednictwem firmy LUKSMANN HR na stanowisko kierowcy? Jeżeli tak, to czy możesz napisać, jak przebiegała rozmowa rekrutacyjna z pracodawcą? Dlaczego akurat zainteresowały Cie usługi tego biura pośrednictwa pracy? Przedstaw, jak to wyglądało w Twoim przypadku.

szymek

Jak wyglądają dojazdy do pracy dla kierowców ? Jedzie sie swoim samochodem czy organizują jakiś przejazd ? Pozdrawiam

Weronika

Firma LUKSMANN HR w dalszym ciągu posiada aktywne ogłoszenia o pracę, które można znaleźć pod tym linkiem https://www.gowork.pl/praca/luksmann-hr;pr Ktoś z Was rozważa chęć udziału w procesie rekrutacyjnym? Może są wśród nas osoby, które wysłały już swoje aplikacje i oczekują na odzew ze strony pracodawcy? Zachęcam do opisania swoich sytuacji w tym zakresie.

Ok Ok

Ja wyjechałem do Dortmund, 3 miesiące jeżdżę i wszysko wszystko Ok, są wolne wakaty jak ktoś jest zainteresowany to priv sebas33@gmail.com

KK
@Ok Ok 28.08.2018 23:39

Napisałem, daj info.

Weronika

@Bolo8181, być może opinie te były niezgodne z panującym regulaminem forum gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin i administrator portalu zdecydował się na usunięcie tego komentarza. Pamiętaj, że przed dodaniem opinii warto zapoznać się z regulaminem, aby na przyszłość takie sytuacje nie występowały.

Wsciekly

Ja osobiście nie polecam. Zwoolnilem się z pracy bo już zaraz miałem wyjeżdżać do pracy w Niemczech. 3 dni przed wyjazdem okazało się że jednak ze pracy niema i na siłę wciskali mi gdzies dalej gdzie pewnie akurat potrzebowali. Zostałem na lodzie. NIE POLECAM!!!!!

Bolo8181
@Wsciekly 24.08.2018 11:15

Napisz gdzie miałeś jechać, też mam ofertę od 3 września i skierowanie do pracy.

Weronika

@Grzechu111, cieszy mnie, że znalazłeś pracę za pośrednictwem firmy LUKSMANN HR, która odpowiada Twoim wymaganiom. Możesz trochę cofnąć się w czasie i opisać, jak wyglądała rozmowa rekrutacyjna oraz wszystkie formalności, które załatwiałeś za pośrednictwem tej agencji? Wszystko poszło sprawnie bez żadnych problemów? Jak wygląda Twój system pracy? Nocujesz w aucie, czy może codziennie zjeżdżasz do miejsca zakwaterowania? Opisz, proszę, jak to wygląda w Twoim przypadku.

Weronika

@Grzechu111, w czym konkretnie polecasz firmę LUKSMANN HR? Twoja opinia jest z poziomu klienta, czy pracownika powyższej firmy? Uzasadnij, proszę, swój komentarz w sposób bardziej złożony, ponieważ na chwilę obecną jest mało precyzyjny i może być różnie odbierany przez czytelników, którzy przeglądają ten wątek.

Grzechu111
@Weronika 06.08.2018 10:32

jestem kierowcom i całą odpowiedzialnością polecam pracę z LUKSMANN. Przynajmniej mi się super trafiło. Zakwaterowanie mamy hacjenta z basenem, codziennie w domu i minimum 2000 euro miesięcznie. Śmigam na czteroośce.

Czarek

Jak się pracuje z firma za granicą? Można zaufać?

Karol Berlin
@Czarek 13.07.2018 10:44

Zależy na jaką firmę trafisz ale z byle kim nie współpracują i w razie problemów masz wsparcie.

Weronika

@lolek, widzę, że zdecydowałeś się podzielić z nami swoją wiedzą, którą posiadasz o pracy w firmie LUKSMANN HR. Piszesz, że nic się nie zgadza, jednak w żaden sposób nie przybliżyłeś, co konkretnie w Twojej opinii nie zgadza się, jeżeli chodzi o tego pracodawcę? Czy miałeś sytuacje, w których pracodawca zapewniał Cię o jakiś warunkach, które w rzeczywistości odbiegały od tego, co było ustalane? Uzasadnij to co napisałeś, ponieważ trudno zrozumieć, co chciałeś przekazać swoim komentarzem.

Grzechu111

Polecam firme Luksmann w 100%!!!!

Weronika

@Kierowca, czy możesz trochę bardziej uargumentować swój komentarz odnośnie pracy w firmie LUKSMANN HR? W chwili obecnej, w żaden sposób nie uzasadniłeś swojej wypowiedzi, jest ona bardzo ogólna i niewiele mówi o podstawowych aspektach pracy w tej firmie. Zachęcam, do sprecyzowania wypowiedzi.

Kierowca

OK...OK...polecam!

Weronika

Obecnie firma LUKSMANN HR w dalszym ciągu aktywnie poszukuje pracowników na wolne stanowiska pracy: https://www.gowork.pl/praca/luksmann-hr;pr Ktoś z Was rozważa podjęcie pracy na którymś z tych stanowisk? Może są na forum osoby, które mogłyby napisać coś o warunkach na tych poszczególnych stanowiskach? Zachęcam do dyskusji na ten temat.

Dariusz Kołodziej

Serdecznie polecam firmę Luksman, super kontakt, Pozdrawiam!!!

Robo

Aktualnie jest dużo firm bez języka? Z dobrymi stawkami. Ktoś wyjechał?

Darek

TML Spedition z Lipska omijać szerokim łukiem.

Ola
@Darek 05.10.2017 10:58

Darek, a co jest nie hallo z tym Lipskiem??

LUKSMANN HR
pracodawca
@Ola 12.07.2018 23:36

Do firmy TML Spedition z Lispka już nie rekrutujemy. Posiadamy inne firmy w Lipsku, które możemy polecić.

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

radek

firma konkretna, duzo ofert spoko warunki na niemcy

DariuszL

Wspólpraca z firmą luksmann na wysokim poziomie, polecam serdecznie!!

Tymi
@DariuszL 24.05.2018 12:28

Potwierdzam. Dbają o swoich.

robolik

Dziwna sprawa ale może miałem takiego pecha. Firma nie odpowiada na email. Pisałem parę razy (bez wysyłania CV) z pytaniami na poszczególne oferty. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi nawet takiej bym zadzwonił. NIC, ZERO odp. Mimo nie najgorszych ofert na ich stronie ja daje sobie spokój. Może Panie mają dużo pracy, albo mają już sporo zgłoszeń i robią tylko castingi. Ciekaw jestem jak wygląda już po ew. zatrudnieniu "pomoc polskiego konsultanta".

Pracodawca
@robolik 23.05.2018 13:03

Witam serdecznie. Jako agencja Luksmann dokładamy wszelkich starań, aby każde nieodebrane połączenie było jak najszybciej przez nas zrealizowane. Dodatkowo na aplikacje, które otrzymujemy drogą mailową od kandydatów odpowiadamy dwukrotnie i robimy wszystko co w naszej mocy aby każda osoba zainteresowana otrzymała od nas informację zwrotną. Bardzo nam przykro, że poczuł się Pan pominięty przez naszą firmę i mamy nadzieję, że to tylko jednorazowy „pech” ???? Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do kontaktu!

robolik
@Pracodawca 24.05.2018 12:55

Odp na email (ten ostatni) przyszła. Czyli Panie dbają o reputacje. Brawo GOWORK!!!! Pozdrawiam pracowników Luksmann

Daniel

Słyszałem o firmie, że to bardzo dobry pracodawca!!

ANDRZEJ69

CZY JECHAŁ KTOŚ JAKO KUCHARZ????? POZDRAWIAM

pl
@ANDRZEJ69 06.02.2018 11:45

nie polecam (usunięte przez administratora) !

Weronika

@Def, czy dowiedziałeś się czegoś? Chciałbyś zatrudnić się poprzez LUKSMANN HR? @Krzysiek, widać, że jesteś zadowolony. Jak oceniasz warunki, jakie oferuje ten pracodawca? Czy chciałbyś związać się z nim na dłużej?

Def

Witam wszystkich. Szukam pracy jako kierowca ce w Niemczech. I mam pytanie czy jest możliwość zatrudnienia bez znajomości języka niemieckiego? Zaladunkowe zwroty znam...

Krzysiek

Wyjechałem do pracy w Hanoverze. Wszystko tak jak przedstawiła pani z luksmann. Pod czas pracy sami dzwonią z luksmanna i pytają jak się pracuje, czy wszystko ok. Do tego załatwili mi dodatkowy urlop :) Zadowolony polecam

marek

dostałem prace z luksmanna żadnej pomocy do tej pory (usunięte przez administratora)

ANDRZEJ69

CZY JECHAŁ KTOŚ JAKO KUCHARZ????? POZDRAWIAM

Ireneusz Brzozowski

Pierwszy raz do pracy w Niemczech wyjechalem w lipcu 2016 do firmy Dirkschulz. Do pracy skierował mnie LUKSMANN. Do dzis tam pracuje, bardzo dobra firma. Na początku było na umowie 2500€ teraz mam 3000€ Kasa gra :) polecam z czystym sumieniem i pozdrawiam Panie z rekrutacji :)

ANDRZEJ69
@Ireneusz Brzozowski 17.04.2017 19:16

A JECHAŁ KTOS JAKO KUCHARZ??????

ANDRZEJ69
@Ireneusz Brzozowski 17.04.2017 19:16

A JECHAŁ KTOS JAKO KUCHARZ??????

Zainteresowany

Słyszałem o LUKSMANN HR, że to bardzo dobra firma. Swoimi wpisami nie pozostawiacie wątpliwości, że warto z nimi pracować. Dzięki

Zostaw opinię o LUKSMANN HR - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LUKSMANN HR