4.4/5

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o LUKSMANN HR

Opinie o LUKSMANN HR Wrocław

Nie przegap nowości o LUKSMANN HR!

Kaja

05.11.2023 12:52

Mąż zadowolony, wszystko się zgadza. Fajne, nowe samochody i wygodne zakwaterowanie! niedługo z synem mamy go odwiedzić :) polecamy i dziekujemy Luksmann za pomoc w znalezieniu pracy
    Karol

04.11.2023 20:59

Wszystko ok. Warunki na piśmie zgodne z tym co na miejscu. Będę polecał
    Kacper

04.11.2023 20:58

Sprawdziłem, wyjechałem i wszystko gra. Miałem do czynienia kiedyś z inną agencją i było do kitu, nic się nie zgadzało, tu wręcz odwrotnie
    Patryk

03.11.2023 10:29

Firma Luksmann pełny profesjonaliz, praca w pełni odpowiada moim oczekiwaniom, jestem zadowolony, polecam
    Kiksu

04.11.2023 08:38

Tak się właśnie zastanawiam nad tą agencją. Napisz coś więcej jak długo przez nich pracujesz, i jak się ma oferta do rzeczywistości. Na czym pracujesz i jakie są zarobki. Pozdro
    Błażej Popławski

24.10.2023 09:34

Polecam. Kontakt z panią Moniką na wysokim poziomie, luksmann znalazł mi pracę, która mi odpowiada i przede wszystkim jest zgodna z tym, co było na papierze. polecam 10/10
    Błażej Popławski

26.10.2023 10:00

No chłopie, jechałem kiedyś z inną agencją, pojechałem do robotu i się okazało, że firma w ogole nie wiedziaa ze przyjade to jedna sprawa, a druga ze wynagrodzenie i warunki byly zupełnie inne niż tamta agencja mi mowila. dlatego z rezerwą podchodziłem do szukania roboty przez agencję, ale w luksmannie zupełnie inna bajka, wszystko na tip top na bieżąco kontakt, same rzetelne ino- dlatego polecam

25.10.2023 22:27

Wszystko ok. Duża pomoc przy formalnościach zgodność warunków na miejscu
    Kazimierz

23.10.2023 09:20

Polecam firmę Luksmann, zgodność warunków na miejscu z ofertą duze wsparcie
    Mariusz

20.10.2023 12:02

Zgodnośc pracy z oferta, potwierdzenie warunków na piśmie, wszystko ok
    Karol

20.10.2023 12:01

Polecam z całego serducha, robota w Bamberg klasa. firma ok, kasa na czas, wszystko sie zgadza a sam mam stały kontakt z Pani a rekruter- na plus!
    Arek

17.10.2023 09:53

Praca załatwiona szybko i sprawnie. Dopytując o szczegolu nie bylo zadnych problemow by uzyskac jasme odpowiedzi, duza pomoc Niemiecki pracodawca bezproblemowy.

17.10.2023 09:52

Bardzo mila obsuga,wszystko jasne I klerowne Pozdrawiam
    Rafał

16.10.2023 09:18

Witam serdecznie polecam firmę Luksmann , naprawdę solidna i uczciwa firma ???? Dziękuję za pomoc w znalezieniu pracy
    Rafał

16.10.2023 09:17

Polecam firmę luksmann. rozpoczolem prace za ich pośrednictwem i musze powiedziec ze wszystko jest bez zarzutu. fajna firma, stały kontakt i wszystko zgodnie z ustaleniami

Oferty pracy - LUKSMANN HR

Mechanik ciężarówek (k/m/x) nowy warsztat- podaj ile chcesz zarabiać

Ulm

5500 - 10000 PLN / m

Mechanik ciężarówek- system 2/1

Munster

2880 - 3200 EUR / m

Mechanik ciężarówek-podaj swoje oczekiwania finansowe!

Ulm

Osoba do naprawy ciężarówek

Norymberga

4000 - 4400 EUR / m

Jan

13.10.2023 11:46

Praca zgodna z opisem podczas rozmowy. zawsze można zwrocic się po porade czy pomoc, nawet jak juz jeżdzę 4 miesiąc i miałem pytania to nikt mnie nie olał. takie zachowania się ceni- wszystko super jest dlatego też brata wciągłem i jeździ ze mna
    Staszek

12.10.2023 08:42

luksmann oceniam 10/10 stały kontak, spoko kasa, zarabiam wiecej niż kierowcy ktorzy już tu pracują i przyjechali bezposrednio wiec to prawda co mowia, ze luksmann negocjuje lepsze warunki

11.10.2023 09:06

zgodność oferty z warunkami na miejscu, duże zainteresowanie ze strony pracowników luksmann, polecam
    Roman

10.10.2023 08:26

Polecam, jeżdzę wywrotką w Kassel mogę powiedziec, ze wszystko gra i jestem zadowolony luksmann 10/10
    Zdzich

10.10.2023 08:24

wszystko ok, sprawne załątwienie pracy i zgodnosc oferty z tym co na miejscu, super kontakt

28.08.2023 10:45

Na stronie GoWork.pl zamieszczono 27 sierpnia kilka aktualnych ofert pracy do firmy LUKSMANN HR. Poszukiwana jest osoba do pracy jako Mechanik. Co sądzicie o warunkach pracy zaproponowanych przez pracodawcę?
    Seba

28.08.2023 11:58

tak sie składa ze ja pracujwe przez nich jakomechanik juz przeszło rok, polecam, wszystko to co w ofercie to było też na miejscu, brdzo fajna koordynatorka pomocna zawsze, juz pare razy jechalem przez agencje ale nigdy nie bylem tak zadowolony jak teraz wiec smialo dzialaj

19.05.2023 10:30

Czy w LUKSMANN HR zaszły jakieś zmiany od momentu pojawienia się ostatnich opinii?
    józekjózek

01.06.2023 10:10

chyba normalni ludzie zaczęli miec dostęp do internetu i piszą ci co serio są normalni i pracują i sa zadowoleni, a nie ci co obsmarowują kogoś, a sami benzynę kradna czy auta rozwalają a sie potem dziwią , ze kasy brakuje czy coś

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LUKSMANN HR?

Dariusz

18.05.2023 15:59

Witam, Serdecznie polecam firmę LUKSMANN . Współpraca od samego początku przebiegała bardzo pozytywnie od przedstawienia oferty pracy , po negocjacje z pracodawcą i finalnie podpisanie umowy. Osobiście polecam Panią Martę Cieciura przesympatyczna, a zarazem kompetentna osoba.Praca zgodnie z moim oczekiwaniem, doskonałe warunki pracy, płacy iz zakwaterowania. Cały czas mogę liczyć na wsparcie Pani Marty. Pozdrawiam
    Ziemniak

03.04.2023 13:21

Ktoś pracuje przez luksmana w Dreźnie na BDFach? Chodzi mi o oferte bez doświadczenia.System 2/1 1800eur to realna wypłata? Bez języka niemieckiego pisza
    alvaroooo

03.04.2023 13:30

jaod paru miesiecy pracuje w okolicy drezna na bdf, nie moge złego słowa powiedziec kasa jest zawsze na konto kiedy trzeba i wszystko sie zgadza, mniej nigdy nie miałaem niż to 1800 euro, czasami wiecej sie zdarzy, smiało uderzaj, bez jakiegos (usunięte przez administratora) sie robi, pozdro
    Piotrek

18.04.2023 09:00

A możesz powiedzieć jak realnie wygląda to 2/1? W piątek kończysz, zjeżdżasz do domu i potem po tygodniu np w niedzielę wracasz? Można dorobić sobie w sobotę pomiędzy tymi dwoma tygodniami? Pozdrawiam
    Pawełson

20.03.2023 15:36

wszystko na plus, polecam za stały kontakt i rzetelnosc- to co obiecali zgodziło się z tym co na miejscu, pozdrawiam
    Piotrek C.

05.03.2023 17:31

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy organizowane są przyjazdy z Polski do firmy (chodzi mi o oferty na kierowcę C+E)? Albo czy są jakieś rekompensaty za paliwo. Mój przykład jest taki, że niedługo będę mieszkał w Warszawie i robota jest w Dreźnie. Trasa to około 630km w jedną stronę. Przy systemie 2/1 to średnio trzy trasy czyli niecałe 2tys km. Bardzo daleko i bardzo dużo kasy idzie na paliwo. Druga sprawa jak to wygląda z parkingami na bazie: czy jest to parking strzeżony, czy nie? Pozdrawiam
    Mariusz T..

04.03.2023 05:16

Napiszę krótko. Wszystko rzetelnie przedstawione. Warunki, jak i umowa z pracodawcą w 100 % zgodna. Ciągły kontakt z pracownikami "Luksmana". Na dzień dzisiejszy, śmiało mogę polecić tą agencję oraz nie mogę pominąć w pozdrowieniach Pana Szymona.
    Krzysztof

23.02.2023 08:56

Pierwsza praca od Luxman trzy lata i wszystko ok. Zmieniłem na system 2/2 też z luxmanem i kolejne trzy lata pracuję w Bielefeld bezpośrednio u Niemca. Wszystko co mi gwarantował pośrednik z Luxmana zgadza się i nie pobierają żadnych pieniędzy od nas. Luxmana polecam każdemu co zaczyna u Niemca bo to profesja a nie ściema jak u innych. Pozdrawiam wszystkich kierowców i nie dajcie się wrobić w żadne opłaty bo to ściema. Luxman pobiera kasę od pracodawcy a nie od pracownika.

Kontakt - LUKSMANN HR

Podwale 1/62 50-043 Wrocław

REGON:160292062

06.02.2023 21:49

Ok
    Jasiu

02.02.2023 11:01

polecam, duże wsparcie przy szukaniu pracy i też w pierwszych tygodniach na miejscu w nowej firmie, polecam
    Staszek

25.01.2023 10:57

Rowniez polecam firme, fajne oferty maja
    Robert

24.01.2023 12:39

polecam oferty
    K

06.01.2023 19:23

Witam czy ktoś pracuje aktualnie przez LUKSMANN i może mi powiedzieć czy warto?
    Łukasz 30

05.12.2022 16:10

Czy jest tutaj kierowca, który zaczął pracę na wywrotkach w Niemczech? Miałbym kilka pytań. Potrzebuję kontaktu, jeszcze byłoby super gdyby był z województwa Lubelskiego. Pozdrawiam.
    Mikołaj

18.10.2022 14:38

Siema. Jeździł ktoś/jeździ na kontenerach w Kassel? Polecacie?
    Szymek

18.10.2022 15:58

siema, ja ich polecam nagrali mi fajna robote jezdze caly czas w kassel jak ty jestes fair wobec firmy to firma jest tymbardziej spoko ja akurat smigam bdf teraz od 5 miesiecy prawie zero problemow jezyk nie jakis super u mnie ale fajnie bo kiedy zadzwonilem do luxmana to mi pomofli w tlumaczeniu pozdrawiam
    Drajwer

23.11.2022 13:14

Chciałbym podjąć pracę , mam kilka pytać jak możesz to odezwij się do mnie 504 683 814
    Elżbieta

14.11.2022 06:32

Cześć, ja w sprawie oferty na Pracownika Produkcji, która mi się wyświetliła tutaj. Czy można wiedzieć, jaką dają stawkę obecnie? Bardzo proszę o informację.
    jano

14.11.2022 14:03

najlepiej tam zadzwonić i zapytać albo na ich strone spojrzeć
    Bart

14.11.2022 13:10

Witam, ktoś pracuje na meblach w Bielefeld przez tą agencję??
    pablo

14.11.2022 13:48

mój kolega tam zaczął pracę pare tygodni temu z tego co mowi to niezle siano tam mozna zgarnac a robota jak na transport mebli bardzo spoko z tego co wiem, sam teraz czekam na info i bede tam uderzał
    Jan

29.09.2022 12:12

Po roku pracy w niemieckiej firmie mogę się na pewno wypowiedzieć obiektywnie w temacie korzystania usług z Luksmann. Po pierwsze wszystkie warunki pracy dostałem na piśmie przed wyjazdem, dostałem dane mojego przyszłego pracodawcy, mogłem sobie sprawdzić sam firmę. Po przyjezdzie okazało się, ze dostaje umowe bezposrednio z niemiecka firma transportowa. Troche byłem na początku zestresowany, bo nie mialem sporego doświadczenia ani nie znalem za dobrze jezyka, ale moj koordynator we wszystkim mi pomagal i cierpliwie tlumaczyl. Staralem sie pokazać jako mlodziak w pierwszych dniach i tak się spodobałem firmie, że po miesiacu dostałem o 100 euro podwyżki, a po 6 miesiącach już 300 euro wiecej. Sama praca jest typowa jak dla kierowcy poczty, jest spokojnie, wystarczy wykonywac polecenie dyspozytora. Przerwy o czasie, wolne 2 tygodnie w systemie. Ja akurat pracuje w okolicy kassel ale inne oddzialy slyszalem tez podobnie. pozdrawiam

13.11.2022 22:08

Skopiowana wypowiedź pod innym nickiem
    Janek K

21.10.2022 15:36

Świeży

08.06.2022 11:13

Witam, czy ktoś pojechał od Luksmanna do Kassel na BDF? Jak warunki płacowe i mieszkaniowe? Dla swieżaka te BDFy do ogarnięcia? Pozdrawiam.
    Antek

26.07.2022 13:36

Zobacz sobie na stronie pracawue.pl tam masz oferty od Luksmanna i masz podane widełki ile zarobisz i mniej więcej ile co kosztuje mieszkanie, jedzenie itd.
    Patryk

14.10.2022 22:30

super stronka konkretna
    szeryf

13.10.2022 20:01

BDF w Kassel dla świeżaka w jakiej firmie?Wystarczy pierwsza litera firmy.

Zostaw merytoryczną opinię o LUKSMANN HR