4.3/5

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o LUKSMANN HR

Opinie o LUKSMANN HR Wrocław

Nie przegap nowości o LUKSMANN HR!

08.03.2024 12:15

Wszystko w porzadeczku, az nad podziw ze są jeszcze agencje ktore faktycznie zalatwiaja dobra prace, polecam
    lalalla

04.03.2024 12:48

jestem pozytywnie zaskoczony poziomem obsługi oraz tym, że wszystko na miejscu zgadzało sie z tym co bylo omawiane przez tel. kiedys jechałem przez deltę i było wszystko odwrotnie, tutaj wrecz przeciwnie! klasa!
    Konrad

16.02.2024 15:42

kasa terminowo, baza socjalna okej, normalna firma, bez gonienia przez dyspo bardzo fajnie, naprawde polecam pracuje w Koblencji na wywrotce
    Bartek

16.02.2024 15:40

bez zarzutu, wszystko załatwione na tip top

13.02.2024 16:24

Jest okej, pracuje na wywrotce kolo Koblencji, kasa na konto terminowo spoko ludzie w firmie i duża pomoc od Luksmann, mimo ze pracuje juz miesiac to i tak dzwonia zapytac co u mnie
    Patryk

13.02.2024 16:23

mogę polecić z czystym sumieniem, trochę się obawiałem wyjazdu do niemiec ale miło się zaskoczyłem, wszystko jak było umówione, zawsze pod telefonem w razie pytan polecam
    Mariusz

12.02.2024 12:20

przerobiłem już wielu takich pośredników, ale do Luksmanna żaden nie ma podjazdu, wszystko się zgadza, wszystko na piśmie, nie ma jakiś (usunięte przez administratora)na miejscu, ja pracuje - firma płaci i wszystko gra- polecam Luksmann jak ktoś szuka pracy w niemczech
    Karol

12.02.2024 12:19

Polecam,szybko i sprawnie załatwiona robota, kasa na konto do 15 tak jak w umowie, klasa, żeby wszyskie agencje tak działały to swiat byłby piękny
    ksss

08.02.2024 11:00

Bardzo miły kontakt. Oferta zgodna z rzeczywistością. duża dawka informacji, jechałem pierwszy raz za granicę, wszystko mi powiedziano - naprawde polecam

08.02.2024 10:59

Nie myślałem że tak szybko i łatwo można zmienić pracę!! Kontakt z firmą, załatwienie formalności i wyjazd do pracy w moim przypadku zajął mi dosłownie jeden tydzień! Na miejscu wszystko tak jak ustalałem, naprawde polecema
    Marzenka

02.02.2024 09:45

mąż zadowlony to i żona też- luksmann dobrze doradził w wyborze oferty, na miejscu bylo tak jak było umówione, duzy plus i kasa tez sie zgadza, mądź jeździ pod Munster na plandece już 2 miesiąc

02.02.2024 09:44

wszystko na plus mogę polecac fachowe doradztwo i proces rreksutacji
    Jarek

30.01.2024 11:35

jak ktos szuka pracy jako mechanik to polecam wybrac ich oferty, sam przetestowałem i nie załuje juz 4 miesiąc pracuje w Kassel jako mechanik, polecam, zgodnosc oferty z tym co faktycznie firma daje, pozdro dla Luksmanna

Oferty pracy - LUKSMANN HR

Pomocnik na budowie: montaż rur kanalizacyjnych, obsługa zageszczarki, pomoc operatorowi koparki

Frankfurt nad Menem

2880 - 3200 EUR / m

Pomocnik budowlany z j. niemieckim- dobra kasa, możliwe systemy

Frankfurt nad Menem

12000 - 17000 PLN / m

Kierowca C+E - blisko granicy!

Chemnitz

3000 - 3000 EUR / m

Rzeźnik poszukiwany! Darmowe mieszkanie- bez języka - dobra stawka

Moguncja

3000 - 3500 EUR / m

Kierowca C+E

Hanower

2600 - 2600 EUR / m

Kierowca C+E - trasy krótkobieżne - wolne weekendy - wysokie wynagrodzenie!

Kassel

3600 - 3600 EUR / m

Michał

30.01.2024 11:34

fachowa obsługa, kasa sie zgadza, stały kontakt
    Jacek

30.01.2024 11:33

polecam kazdemu szukajacemu pracy w niemczech, wszystko na miejscu sie zgadza, duza pomoc ze strony rekrutera z ktorym byłem w kontakcie przed i po do dojeździe, naprawde szacun za ich robote - jacek z munster plandeka 2/2 pozdrawiam
    Kazimierz

24.01.2024 12:57

profesjonalizm, dobry kontakt, zgodność warunków z oferty z tym co na miejscu, polecam
    Jerzy

12.01.2024 10:49

Serdecznie polecam tą firmę. Bardzo pomocni. Konkretne oferty.
    wiktor

12.01.2024 10:48

szczerze polecam. Praca zgodna z całą oferta. warunki sie zgadzają
    Joasia

10.01.2024 10:56

Mąż zadowolony ja też :) pracuje w 2/2, wiec super sprawa bo czesto jest w domu a kase ma taka jak w Polsce za cały miesiąc w trasie, wszystko na miejscu tak jak mąż miał przez firmę Luksmann przedstawione
    Pawel

10.01.2024 10:54

zgodność warunków w firmie z tym co miałem przedstawione, kompetentni ludzie, nie pracowałem nigdy w Niemczech wiec udzielili mi wszystkich najważniejszych informacji, polecam serdecznie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LUKSMANN HR?

KAMIL

03.01.2024 12:15

Praca oraz pieniądze takie jak były przedstawione podczas rozmowy rekrutacyjnej
    Sebastian

03.01.2024 12:13

profesjonalne podejscie, szybka rekrutacja, duzo informacji mozna sie dowiedziec, bede polecał, pozdrawiam kierowca bdf
    Krzysiek W

11.10.2023 09:10

polecam Luksmann, jeżdzę na bdf w Kassel, polecam każdemu, fajne pieniądze zarabiam za 2 tyg roboty, dyspo ok, czego chciec wiecej
    DominL

22.12.2023 08:29

W jakim systemie jeździsz? 2 na dwa? Dojeżdżasz do pracy swoim samochodem?
    Miłosz

18.12.2023 11:22

praca na wykończeniach wnętrz naprawde spoko, wszystko co bylo omówiome zgadza sie z tym co na miejscu, kontakt bez zarzutu, odpowiedzi na wszystkie pytania, bede polecać

18.12.2023 11:20

10/10 miła obsługa, oferta taka jak warunki na miejscu, stały kontakt chyba wszystko bylo co powinno byc podczas zalatwienia pracy, naprawde jestem pod wrażeniem
    Radzio

15.12.2023 11:28

wyjechałem akurat jako mechanik z luksmanna do pracy w Stuttgarcie, polecam , kasa na czas fajni ludzie na miejscu i wszystko sie zgadza z tym co bylo umowione a to sie szanuje. polecam całego luksmanna

Kontakt - LUKSMANN HR

Podwale 1/62 50-043 Wrocław

REGON:160292062

Branża główna: Rekrutacja i HR

Roman

15.12.2023 11:26

polecam, sprawne załątwiwenie pracy, staly kontakt i duzy plus, ze nie zapominaja o kierowcy po dojeździe- dzwonią nawet po miesiącu roboty zeby dopytac jak sie pracuje,bede polecał, jeżdze w kasse na bdf
    Józef

14.12.2023 13:05

kasa sie zgadza to wszystko sie zgadza ;) teraz mój koleg bedzie wyjezdzał z nimi, bo poleciłem
    Filip

21.11.2023 09:42

pełny profesjonalizm szybko i skutecznie załatwiają pracę, wszystko gra, jeżdzę w Kassel na bdf i jeszcze dodatkowe 250€ zgarnąłem, dzieki!
    @VN

14.12.2023 13:00

trzeba było rozpocząć pracę do 11.12 i tak akurat wyjechałem, wiec kasa dodatkowa wpadłą

14.12.2023 12:56

jak najbardziej polecam, szybko załatwiona praca, sprawnie wszystko poszło, jeżdzę akurat na wywrotce w Gerze i mogę polecić, szef spoko i tez na luksmann po podjęciu pracy mozna liczyc
    Mariuszekkk

07.12.2023 09:33

Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Luksmann i zdecydowanie polecam ich. warunki na piśmie wiec wszystko czarno na białym, a to bardzo wazne, miła obsługa i fajna praca
    Michał Sienkiewicz

04.12.2023 10:09

Proces rekrutacji na kierowcę zawodowego w tej firmie był bardzo profesjonalny i przyjazny. Klarowne ogłoszenie, trafne pytania rekruterów sprawiły, że czułem się pewnie i dostałem odpowiednią do moich oczekiwań ofertę. Bardzo pozytywne wrażenie! i super ze warunki są na piśmie potwierdzone- duży plus
    Karol

04.12.2023 10:06

Jestem zachwycony współpracą z tą firmą! cały proces przebiegał szybko i sprawnie. Po podjęciu pracy nie zapomnieli o mnie – regularnie dzwonili, aby upewnić się, że wszystko idzie zgodnie z planem i czy jestem zadowolony. To podejście, które zdecydowanie wyróżnia tę firmę. Szczerze polecam każdemu
    Kajetan

30.11.2023 13:10

wszystko ok, zgodnosc warunków na miejscu z tym co podczas rozmowy, polecam usługi

24.11.2023 11:00

Polecam tę firmę, pojechałem akurat jako mechanik ciężarowy, wszystko zgodne z oczekiwaniami, super kontakt polecam

24.11.2023 10:59

Polecam tę firme, pomogli mi znaleźc prace akurat jako mechanik wszystko na miejscu zgodne z opinią, super kontakt

21.11.2023 09:40

wszystko ok, praca jak było ustalone szef spoko, dyspo tez a auto dostałen nówka sztuka, 12 lat jako kierowca a dopiero teraz pierwszy raz nówką jeżdze
    Tadek

17.11.2023 15:49

super, polecam ich usługi, wszytskon jak miało byc tak jest na miejscu
    Markek

07.11.2023 11:16

Firma Luksmann pomoc i profesjonalizm w jednym, załatwiają pracę nawet w kilka dni, w środe się odezwałem, a w poniedziałek byłem juz w pracy
    Kaja

05.11.2023 12:52

Mąż zadowolony, wszystko się zgadza. Fajne, nowe samochody i wygodne zakwaterowanie! niedługo z synem mamy go odwiedzić :) polecamy i dziekujemy Luksmann za pomoc w znalezieniu pracy

Zostaw merytoryczną opinię o LUKSMANN HR