4.3/5

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o LUKSMANN HR

Opinie o LUKSMANN HR Wrocław

Nie przegap nowości o LUKSMANN HR!

Dariusz

23.10.2024 15:53

agencja godna polecenia, daje 5 gwiazdek

23.10.2024 15:51

Od czerwca jeżdze przez firmę Luksmann, firma z Kassel na bdf, kasa terminowo, tacho jak nalezy, no i robota ułozona, kazdy wie co i jak robic. miłe zaskoczenie, ze luksmann kilka razy dzwonił zeby pytac jak praca, czy wszystko ok, polecam
    Kuba

14.10.2024 11:13

Jestem bardzo zadowolony z pracy w Luksman naprawdę uczciwa firma
    Sławek

14.10.2024 11:12

Witam , polecam wszystkim, wszystko wyjaśnione przed podjeciem pracy , czarno na białym, szybko i bez problemu

25.09.2024 10:00

Zgodność warunków z oferta kasa na czas, fajny szef
    Michał

24.09.2024 13:29

Polecam- najważniejsze ze to co było ugadane przez tel jest na miejscu. Kasa na umowie ok, kontakt stały- naprawde na razie bez zarzutu
    Krzysiek

26.08.2024 20:53

Fachowe doradztwo serdecznie polecam
    Pawel

20.08.2024 14:16

Pomocna firma przy szukaniu pracy w Niemczech. Wszystko przebiegło sprawnie i przede wszyskim zgodnie z ustaleniami. Jeżdze juz 2 miesiąc, kasa wpłynęła tak jak miała- polecam a luksmann ciagle dzwoni zapytac co u mnie- to mile
    Janek

10.08.2024 14:42

Jestem zainteresowany pracąwe Wrocku koordynatora HR z niemieckim. Ktoś coś?
    Kazimierz

16.07.2024 10:22

Luksmann szybko i skutecznie załatwił wszystkie formalności, a moja pierwsza wypłata była nawet wyższa niż oczekiwałem - dokładnie 3155€ netto, gdy zakładałem 3000€. To dowód na ich profesjonalizm i troskę o pracowników. Gorąco polecam tę firmę każdemu szukającemu stabilnej pracy jako kierowca, duża pomoc i wsparcie a przede wszystkim warunki się zgadzają a są nawet lepsze :P

16.07.2024 10:20

Jestem bardzo zadowolony z firmy Luksmann która załatwiła mi pracę jako kierowca CE w Niemczech. Znaleźli dla mnie idealną pozycję jako kierowca plandeki, a dodatkowo moje wynagrodzenie było wyższe niż się spodziewałem. Bardzo profesjonalna obsługa i skuteczność w działaniu. Polecam!

09.07.2024 13:56

znalazłem świetną robotę – dobra pensja, super trasy i fajny zespół polecam luksmann każdemu kierowcy, który szuka nowej pracy. Dzięki nim wszystko poszło sprawnie i bez stresu. Wielkie dzięki, za pomoc w znalezieniu tej świetnej pracy, jeżdze na wywrotce
    Olek

09.07.2024 13:54

Szukałem nowej roboty jako kierowca CE i muszę powiedzieć, że lepiej trafić nie mogłem.Już na starcie byli mega pomocni i szybko ogarnęli, czego szukam. Rozmowy były konkretne i bez zbędnego gadania. W krótkim czasie dostałem kilka ofert, które idealnie pasowały do moich kwalifikacji. Cały proces rekrutacji był prosty, a ludzie z firmy zawsze byli na bieżąco i szybko odpowiadali na moje pytania.pozdrawiam

04.07.2024 15:00

Polecam, duży wybór ofert jest z czego wybrać, można się podpytać o wiele rzeczy związanych z pracą w niemczech i jest miła obsługa
    Kierowca międzynarodowy

18.06.2024 12:25

Witam, chciałbym pozytywnie wypowiedzieć się na temat firmy LUXMAN. Szybko załatwili mi pracę i przede wszystkim sprawdzają firmy. Nie wyślą Cię do (usunięte przez administratora) nie musisz się stresować, że pojedziesz i cos będzie nie tak na miejscu. Warunki na piśmie przed dojazdem, wszystko wiesz, wszystko jest jasne. Polecam
    witek

18.06.2024 12:22

wszystko dobrze, warunki są okej, kasa na konto do 15 jak miało byc, smialo polecam
    Ina

17.06.2024 23:34

Bardzo dobra firma, pani MArlena niesamowicie pomocna, pelne wsparcie, firma @LUksmann godna polecenia

12.06.2024 15:43

Pomogli mi znaleźć pracę jako mechanik w Niemczech. Wszystko poszło gładko i bez problemów. Dzięki nim mam teraz fajną robotę i to w systemie a to sie nie czesto zdarza jesli chodzi o prace dla mechanika. Polecam serdecznie!

12.06.2024 15:42

Mega pomocni! bardzo jestem zadowolony ze współpracy i firmy jaka mi polecili. jeżdzę na plandece w okolicy Poczdamu. Cały proces rekrutacji był szybki i bez stresu. Polecam!

12.06.2024 15:40

Chciałbym serdecznie podziękować firmie rekrutacyjnej Luksmann za profesjonalną i skuteczną pomoc w znalezieniu pracy jako kierowca CE w Niemczech. Proces rekrutacji przebiegał sprawnie i bezproblemowo, a każdy etap był klarownie wyjaśniony i przeprowadzony z największą starannością. Oby więcej takich rzetelnych firm

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LUKSMANN HR?

Ciekawy BDF

06.06.2024 19:57

Dzień dobry, Interesuje mnie praca na bdf w niemczech w systemie 2/2. Mam doświadczenie 1 rok na jeździe plandeką, boxem oraz kontenerem morskim. Czy ktoś mógłby wyjaśnić jak wygląda praca w Niemczech na BDF przez firmę luksmann? Jest to jazda do końca tacho czy raczej w granicach rozsądku? Czasy przejazdu napięte? Pozdrawiam
    Gracjan

03.06.2024 11:57

FirmaLuksmann znalazła i dopasowała do mnie bardzo fajną ofertę pracę jako kierowca CE. To wszystko sprawnie, bez żadnych problemów. Gorąco polecam!
    Patryk

03.06.2024 11:48

Jestem bardzo zadowolony z zaproponowanej pracy. Polecam każdemu!
    Szymon

03.06.2024 11:47

Nie mogę wystawić niczego innego niż pięć gwiazdek dla firmy Luksmann! Jestełem zadowolony z ich profesjonalizmu i zaangażowania. Praca, którą mi zaproponowali, przekroczyła moje oczekiwania pod każdym względem. Zespół Luksmann wykazał się nie tylko doskonałą znajomością branży, ale także empatią i troską o mnie. Gorąco polecam tę firmę każdemu, kto poszukuje nie tylko pracy
    .d

10.05.2024 11:05

Jestem zadowolony z obslugi. Warunki na miejscu się zgadzają. Naprawde spoko
    Kazik

10.05.2024 11:04

Polecam wszystko gra, oferta sie zgadza, kasa na konto wpływa jak w zegarku (pracuje 4 miesiąc) pozdro

Kontakt - LUKSMANN HR

Podwale 1/62 50-043 Wrocław

REGON:160292062

Branża główna: Rekrutacja i HR

Franciszek

16.04.2024 13:29

dziekuje firmie luksmann za załatwienie mi dobrej pracy. wszystko jest okej, dobrze sie pracuje. plus za bycie pod telefonem nawet po dojeździe, nie ma olewania - tak trzymać
    Kazimierz

16.04.2024 13:28

Praca jaka była umówiona taka jest rzeczywiście. Ciągły kontakt, bez zarzutu. Firma w której pracuje też godna polecenia. Jeżdze w kassel na bdf- polecam i pozdrawiam
    Rafał

11.04.2024 10:30

jeżdze na bdf w kassel, dobra firma, kasa na czas, a czasem nawet i przed, wszystko ok

11.04.2024 10:13

Bardzo polecam, okazało się, że mam 150€ więcej na rękę niż goście którzy przyjechali sami poza agencją, tyle sięsłyszy, ze agencje coś zabierają a tu jak widac dają wiecej, polecam wszystkoe sie zgadza
    Barteeek

04.04.2024 11:27

klasa, klasa, klasa! jestem naprawde szczerze zaskoczony poziomem obsługi i tym, że to pierwsza agencja z której skorzystalem gdzie naprawde warunki się zgadzają i że ludzie się interesują a nie tylko załatwiaja prace i zapominaja tak jak w niektórych firmach- tutaj doświadczyłem naprawde super obslugi dlatego bede polecał!
    Andrzej

02.04.2024 10:22

zgadza sie wszystko z tym co miało byc, staly kontakt, duzo informacji przydatnych kiedy sie pracuje za granica ,naprawde polecam

02.04.2024 10:21

Przed wyjazdem warunki na piśmie, na miejscu zgodnosc z tym co było omawiane. wszystko na razie jest ok, a pracuje juz 3 miesiąc :D polecam - wywrotkarz z gery
    Krystian

21.03.2024 11:59

Z całego serca chciałbym podziękować firmie za profesjonalizm i wsparcie, które otrzymałem podczas procesu znalezienia pracy jako kierowca CE w Niemczech. Dzięki zaangażowaniu i skuteczności udało mi się szybko znaleźć satysfakcjonujące zatrudnienie, które spełniało moje oczekiwania pod względem warunków pracy i wynagrodzenia, 3200€ netto co miesiac na koncie
    M.

21.03.2024 11:58

Serdecznie polecam, dużo informacji wszystko jasno przedstawione a co najwazniejsze na miejscu sie wszystko zgadza, kierowca tandemu z Bielefeldu M.M.

18.03.2024 11:03

Firme LUKSMANN polecam każdemu z całego serca, są pomocni załatwianiu spraw
    Grzegorz

18.03.2024 11:00

Super firma polecam i pozdrawiam Panią Monikę
    Sergiusz

12.03.2024 15:54

polecam firmę Luksmann, wszystko sie zgadza, warsztat w którym pracuje bardzo dobrze wyposażony, kontakt z firmą luksmann stały, bez zarzutu, polecam panią Marlene, mechanik
    Radek

12.03.2024 15:53

profesjonalne podejście, wysoki poziom obsługi
    Sławek

08.03.2024 12:16

jest ok pracuje 3 miesiac praca do 15 zawsze jest, tak jak ma byc, firma tez okej, i kontakt z luksmann stały bez zarzutu

Zostaw merytoryczną opinię o LUKSMANN HR

Oferty pracy - LUKSMANN HR

Pomocnik na budowie: montaż rur kanalizacyjnych, obsługa zageszczarki, pomoc operatorowi koparki

Frankfurt nad Menem

2880 - 3200 EUR / m

Pomocnik budowlany z j. niemieckim- dobra kasa, możliwe systemy

Frankfurt nad Menem

12000 - 17000 PLN / m

Kierowca C+E - blisko granicy!

Chemnitz

3000 - 3000 EUR / m

Rzeźnik poszukiwany! Darmowe mieszkanie- bez języka - dobra stawka

Moguncja

3000 - 3500 EUR / m

Kierowca C+E

Hanower

2600 - 2600 EUR / m

Kierowca C+E - trasy krótkobieżne - wolne weekendy - wysokie wynagrodzenie!

Kassel

3600 - 3600 EUR / m