4.3/5

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o LUKSMANN HR

Opinie o LUKSMANN HR Wrocław

Nie przegap nowości o LUKSMANN HR!

staszek

18.07.2016 11:01

no ale to niemeicka umowa jest lepsza czy tak niekoniecznie, jak to teraz wygląda tak naparawde? bo eśli chodzi o benefity to na pewno sie opłaca moim zdaniem, też na pewno kasa z tego jest dobra no i co ważne też jest ta możliwość rozwoju jednak.
    mike jagger

18.07.2016 10:54

dzwoniłem do nich i mają niemiecką umowę o pracę, benefity na tym przysługują, Kindergeld i tak dalej
    każdy

15.07.2016 15:14

Opieka polskiego koordynatora jest potrzebna, bo można prościej wypełniać obowiązki, ale zasanawiam się jakiego rodzaju jest zawierana umowa, wiecie może? W sumie chętnie bym się załapał, bo do tego sa jeszcze odpowiednie benefity socjalne typu ubezpieczenie.
    Zbigniew

15.07.2016 15:05

Teraz mają dużo ofert bez języka. Firmę Luksmann polecił znajomy. Ja wyjechałam do Kassel. Wszystko się zgadza , tak jak w ofercie. Dobra opieka polskiego koordynatora. Polecam.
    Marcel

31.08.2017 12:56

Hej jezdzisz jeszcze w Kassel?tez sie tam chce wybrac?
    Arek

01.09.2017 15:47

Ja pracuje w kassel, wyjechałam z luskamnnem i nie narzekam. Także polecam !!!!
    petru

14.07.2016 21:34

Moze ktos cos napisac o tej firmie kto już zaczą prace jako kierowca
    petru

14.07.2016 21:33

Moze ktos cos napisac o tej firmie kto już zaczą prace jako kierowca
    afa

01.06.2016 18:08

a może mi powiedzieć jeśli bym się starała o stanowisko Kierowca CE w Niemczech to jaki poziom języka wymagany?
    olo

24.05.2016 09:43

dzwoniłem i rzeczywiście taka wysoka stawka.. tylko ze na autotransportery lub na przewóz zwierząt, wiec dlatego tak dużo płacą. na firanki u nich średnio chodzą oferty po 2000 euro
    kazach

23.05.2016 20:34

2650 brutto plus diety. chyba za kwartal - oszusci
    niemiec

25.02.2016 11:08

firma znana i lubiana, przede wszystkim sprawdzona, zajmują sie tylko kierowcami wiec najlepiej sie na tym znaja. duzy wybor spedycji niemieckich, chętnie skusze sie na ofertę na Niemcy- Hiszpania
    adamo

23.02.2016 14:53

pewnie się wypowiada ktos, kto nie pojechał. mi się wszystko zgadza, stawka normalna, bo jestem zatrudniony bezpośrednio w spedycji, a nie przez agencje. wiec bezpłatnie kierowcom pomagaja w dopasowaniu ofert, w przeciwienstwie do tych co biora za to kase. jak dla mnie plus i pomoc duza, bo za granica i tak jest kontakt z opiekunem polskim w razie problemów, zawsze pomocni. pozdrawiam porzadnych kierowcow
    kiero123

22.02.2016 20:15

Nie polecam...Typowa firma która potrzebuje zarobic łatwa kase na naiwnych uczciwych kierowcach.Mają w nosie ludzi kierowanych do pracy za granicą. (usunięte przez administratora)
    kucik

20.02.2016 20:09

Olek, tez widziałem takie ogłoszenia. tutaj zazwyczaj kierowcom proponują około 2000 euro, do tego system pracy 3/1 tzn co 3 tydzien zjazd do domu i jest darmowe zakwaterowanie.
    Olek

15.02.2016 16:27

No przeważnie na weekend się jest w domu, tyko raczej co 2 tygodnie niż co tydzień. Widzę właśnie, że mają fajną ofertę na kierowcę C+E w Magdeburg, gdzie płacą nawet 2 tysiące euro miesięcznie!
    Szuri

17.01.2016 16:56

to zależy od tego gdzie konkretnie się zatrudniasz i jaką umowę podpisujesz, zazwyczaj na weekendy bywa się w domu, albo inne 2 dni w tygodniu, także to jest ok i ważne, że masz opiekę medyczną zapewnioną
    młody

14.01.2016 11:53

czy ktoś wie na temat Drezna podobno przyjmują bez języka jak tam wygląda robota kiedy zaczynasz i konczysz tydzien czy co tydzien w domu
    yollo

11.01.2016 17:06

nie wiem czy wiecie, ale teraz jest oferta od nich jako Kierowca C+E – BDF/ADR no i praca jest w Bawarii, tylko, ze zarobki sa w granicach 2000 do 2400 euro.
    zen

10.01.2016 22:28

fajnie. dzwoniłem do nich i teraz będą mieć sporo ofert od końca stycznia, nowe oferty nawet bez języka podobno.
    gan

08.01.2016 02:29

na przelomie listopada i grudnia widzialem sporo ofert do nich, ale chyba najbardziej zainteresowany luksmmanem i tym jak tutaj dostac w miare dobre by bylo.
    młody

07.01.2016 21:47

ktoś pracuje na BDF w Dreznie często się ogłaszają jaka tam kasa atmosfera i system

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LUKSMANN HR?

olek35

25.11.2015 17:20

kasa jak na umowie, mi sie zgadza. czasem nawet jakas premia wskoczy,auta ok. niedługo pierwsza podwyżka
    gary

04.12.2015 23:46

ej to super że nie trzeba w takim razie liczyć tylko i jedynie na gołą pensję. Zwłaszcza przydatne wydaje się to być w okresie świątecznym który przecież tuż tuz
    gość80

25.11.2015 15:23

Hej olek35 ja mam wyjechać 1.12. do tej firmy.Napisz mi jak tam jet czy kasa się zgadza.
    tratwa

18.11.2015 10:38

panowie, ale to w euro mają, nie zł. i przynajmniej wypłacalni, a nie jak inni mydlą oczy o wysokich zarobkach, a przyjezdza sie na miejsce i wcale złotych gór nie ma. Ja tam jako kierowca w 3.1 mam 2000 euro i nie zmieniam roboty póki co.
    tom

16.11.2015 13:10

zarobki mają inne na każdą ofertę, jak dzwoniłem to babka mi proponowała 1800 netto, ale to za system, bez systemu lepsze stawki mają ponad 2 kółka
    jeepaka

16.03.2016 21:09

mi proponowali 1900 brutto,jak im powiedziałe,ze to niezbyt duzo to sie kobieta zdenerwowała,na kraju ma 3500 zł netto,od 3000 podatek i zus,codziennie w domu

Kontakt - LUKSMANN HR

Podwale 1/62 50-043 Wrocław

REGON:160292062

Branża główna: Rekrutacja i HR

nb

15.11.2015 22:29

@sdsj a czy wiesz może jak tam jest z zarobkami na tym stanowisku, bo ta kwestia jest dla mnie dosyć istotna
    czaszka

13.11.2015 02:33

@sdsj - wcale się nie dziwię, że wymagana jest znajomość języka niemieckiego, skoro trasy odbywają się do Niemiec.
    sdsj

10.11.2015 20:16

agencja posiada widze wiele aktualnych ofert pracy dla kierowcow, wiec jezeli ktos jest zainteresowany praca poprzez agencje to obecnie poszukiwani sa kierowcy CE głownie Berlin, wymagaja prawa jazdy z kodem 95, uprawnienia adr i karte kierowcy, doświadczenia na podobnym stanowisku i dobrej znajomosci niemieckiego
    robson

09.11.2015 08:37

ja jechałem na tandemy ale do neuburga. najpierw rozmowa w biurze, coś tam Niemiec popytał o doświadczenie i u kogo jezdziłem, a potem wziął na plac pokazywać auta firme. pierszy dzien sobie mogłem ocenić czy chce zostać i czy mi sie podobają. dostałem umowę i juz 2 miechy tu siedze, kasa sie nawet zgadza. jedyny minus ze Polaka nie ma żadnego na placu żeby pogodać
    olo

08.11.2015 19:25

no niemiecki wiadomo, trzeba znać. a jechał ktoś to stuttgardu na tandemy?
    fahrer

12.10.2015 09:58

ja też szukałem, znalazłem na ich stronie na luksmann.pl a tu na gowork też mają. z tego co czytałem to tylko niemieckie umowy o pracę mają
    radek

11.10.2015 19:36

@Szurgomin a gdzie widziałeś to ogłoszenia, bo przyznam że ja szukam i nie znalazłem. chciałbym też dowiedzieć się jak wygląda praca, jaka jest atmosfera i jakie warunki zapewniają jeśli chodzi o umowę, zarobki, czy pensja jest na czas i czy dają jakieś dodatkowe ubezpieczenia, zapewniają zakwaterowanie itd.
    olek35

11.09.2015 18:00

ja jestem od nich na bawarii i podoba mi sie, auta w miare nowe w firmie, szef nie ściga, spokojnie jeździ się, także ok
    Szurgomin

11.09.2015 16:33

ja właśnie szukam pracy w niemczech, widzę, że teraz pojawiło się we wrześniu sporo ofert i chyba jestem zainteresowany, dajcie znać ziomki jak to wygląda naprawdę "od zaplecza" bo szukam pracy, a nie problemów z pracą, wiecie co mam na myśli... :) czekam na jakieś info od was będzie to przydatne myślę, nie tylko dla mnie
    fan mercedesa1

07.09.2015 11:26

wszystko w porządku po wyjezdzie
    gowek15

04.09.2015 19:47

nie ma co obiecywać, macie umowa, więc chyba widzisz co podpisujesz. mi tam się zgadzalo wszystko, ludziom się przewraca nie raz jak jadom na dojczlandy. opieki dorosły facet nie potrzebuje. pozdrawiam drajwerów
    rajder

04.09.2015 15:18

Ja od nich jechalem. Na miejscu zero kontaktu z opiekom, Probowalem dzwonic i nic. Obiecuja duzo kasy, (usunięte przez administratora)
    driver

02.09.2015 11:03

ja pojechałem 1 miesiąc temu, wszystko ok na razie. dobry kontakt zawsze
    Przemo

01.09.2015 11:30

Jak ta firma? jechał ktos juz od nich?

Zostaw merytoryczną opinię o LUKSMANN HR

Oferty pracy - LUKSMANN HR

Mechanik samochodów ciężarowych blisko polskiej granicy

Greifswald

2600 - 3020 EUR / m

Pomocnik na budowie: montaż rur kanalizacyjnych, obsługa zageszczarki, pomoc operatorowi koparki

Frankfurt nad Menem

2880 - 3200 EUR / m

Pomocnik budowlany z j. niemieckim- dobra kasa, możliwe systemy

Frankfurt nad Menem

12000 - 17000 PLN / m

Kierowca C+E - blisko granicy!

Chemnitz

3000 - 3000 EUR / m