4.3/5

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o LUKSMANN HR

Opinie o LUKSMANN HR Wrocław

Nie przegap nowości o LUKSMANN HR!

03.10.2019 15:19

Jestem w Kassel na pracy zmianowej, pokoje darmowe jednoosobowe, praca 8-9 godz. dziennie i do domu. Same nocki ale dodatki są i dzięki temu wysokie zarobki. Polecam tą firme
    Staszek 1959

03.10.2019 08:36

Wszystko gra, firme naprawde poolecam na 6 a kierowcą życze: szerokości na drodze buta w podłodze małych mandatów żadnych celibatów konia mocnego zawsze zielonego pozdrawiam serdecznie!!!!
    Norbert W

02.10.2019 16:57

Polecam współpracę z firmą Luksmann wszystko zgodne z ofertą na miejscu :) pozdrawiam mobilki .
    Eres

02.10.2019 16:51

Fajni ludzie, wszystko ok przynajmniej w moim wypadku, pozdrawiam i polecam :-)
    Bolek

01.10.2019 13:10

Chyba jedyna pośrednicząca firma co poważnie traktuje ludzi. Pracuje w wielkiej firmie w Kassel, opinie mieli straszne, miałem obawy ale jak narazie wszystko ok, nie żałuje. Wypłata się zgadza, auta w miare nowe, trasy dalekie, nie ze 5 rozładunków dziennie. Robota konkretna. Polecam i firme i Luksmanna
    Andrzej

27.09.2019 09:21

Już pierwszy tydzien zlecial to moge cos napisac. Razem z kolegom pojechalismy do pracy przez luxmann, spoko podejscie, wszytsko dobrze załatwione, umowa tak jak bylo ugadane. Praca jak praca, trzeba robić bo za nic nie zapłacą, ale jest ok, bez ciśnienia każy robi Swoje. Śmiało moge polecic firme luxmann, jak narazie najlepsza robota jaka mialem.
    Oliwier

19.09.2019 14:00

Polecam firmie LUKSMANN załatwili mi pracę przy oknach. Oferta w 100% zgodna. Jedynym minusem było to, że trochę długo czekałem na akceptację, ale później było wszystko dopięte.
    Andrzej

19.09.2019 12:58

Dojechalem do firmy, jak narazie wszystko spoko. Firma wszystko potwierdzila, dostalem nocleg w mieszkaniu. Umowe tez dali. Zobaczyma jak z praca dalej bedzie. Jak narazie wszystko dziala jak trza
    Kazimierz

14.09.2019 11:22

Dziękuję Panu Adamowi z firmy Luksmann za pozytywne załatwienie sprawy z pracodawcą Niemcem. Niemiec nie chciał mi wypłacić wszystkich piniędzy za sierpień, bo żem mu obrysówkę przy cofaniu uszkodził, to ten za to 200 euro chciał! Po interwencji Pana Adama pieniedzę wczoraj wpłynęły co do euro i dalej pracuję. Obiecałem, że jak będę zadowolony to napiszę. Sam człek się tu nie przebiję. Głową w mur. Pozdrawiam :)
    Cinek556

16.07.2019 16:15

wszytsko ok, polecam
    Dzbanek 12

23.06.2019 16:23

Hejka moze sie ktos podzielic opinia na temat produkcji okien przez luksmanna jak to wyglada w rzeczywistosci warto ryzykowac wyjazd
    Sylvio

20.06.2019 08:53

Na czym dokładnie polega weryfikacja pracownika w Lukssman-ie przed podjęciem pracy w Niemczech?
    OlekOlek221

04.06.2019 09:52

Firma Luksmann godna polecenia, oby wiecej takich!!!! pozdro

17.04.2019 15:45

Kierowca CE – kontenery BDF – Berlin – 2500 € netto
    region zatrudnienia: BRANDENBURGIA, okolice Berlina
    Podstawowe obowiązki:

• prowadzenie zestawu przyczepa z obrotową osią + BDF,

• przewóz poczty DPD i Hermes, w trasach stałych, dalekobieżnych po Niemczech,

• komunikacja z dyspozytorem w języku niemieckim

Oferujemy pracę na przejrzystych warunkach:

• praca stała

• niemiecką umowę o pracę na czas nieokreślony zawartą bezpośrednio z pracodawcą

• stały przydział do samochodu,

• niemieckie zarobki 2300-2500 € netto

• 24 dni płatnego urlopu

Każdemu zatrudnionemu Kierowcy gwarantujemy:

• pracę w stabilnej finansowo firmie – terminowość wynagrodzeń,

• prawo do ubezpieczenia zdrowotnego na terenie całej Unii Europejskiej,

• opłacane składki emerytalne – nabywanie niemieckich świadczeń emerytalnych,

• prawa do świadczeń socjalnych, między innymi Kindergeld,

• urlop wypoczynkowy w przypadku pracy stałej,

• pomoc polskiego konsultanta przez cały okres zatrudnienia

Wymagamy:

• prawa jazdy C+E z kodem 95, karta kierowcy,

• uprawnienia do przewozu materiałów niebezpiecznych – ADR podstawowy

• komunikatywnej znajomości języka niemieckiego,

• doświadczenia jako kierowca CE na przyczepach z osią skrętną

Zainteresowanych kandydatów prosimy o przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres: [email protected]

Szczegółowych informacji udzielamy pod nr tel. 0048 500 800 713, 0048 500 800 309 lub 0048 500 800 596

Prosimy o załączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych zawartych w przesłanym CV na cele aktualnej i przyszłych rekrutacji prowadzonych przez Luksmann HR oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 roku Prawo telekomunikacyjne w celach marketingowych przez właściciela marki Luksmann HR z siedzibą we Wrocławiu, ul. Podwale  1/83 na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres e-mail i numer telefonu informacji handlowej oraz ofert pracy w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną i oświadczam, iż podanie przeze mnie danych osobowych jest dobrowolne oraz iż zostałem poinformowany o prawie żądania dostępu do moich danych osobowych, ich zmiany oraz usunięcia. Wyrażam również zgodę na przekazanie moich danych potencjalnym pracodawcom w celu przeprowadzenia procesu rekrutacyjnego.
    News image
    Tom

07.01.2019 17:04

Witam Wszystkich Chcialabym Wyjechać do Niemiec przez Luksmann jako kierowca C+E mam długoletnie doświadczenie jednak nie znam języka Niemieckiego ale bez problemu dogadam się po angielsku czy będzie to problem dogadania na spedycjach czy zaladunkach ktoś może coś powiedzieć na ten temat?
    Przemo

17.04.2019 10:44

U niemca bywa różnie,(usunięte przez administratora) W jednych firmach sie dogadasz, a w innych glupa pala ze nie rozumieja, a nie jednokrotnie faktycznie ani me ani be po angielsku. Jeżdżę na kontenerach w NL i wszedzie angielski a w D niestety ciezko. Mam to szczescie ze rozumiem i dukam po niemiecku ????????
    Piter1992

15.04.2019 16:40

profesjonalne podejscie i bardzo mila obsługa:)
    Maciek05

10.03.2019 13:01

Witam czy ktoś pracuje w firmie ackmann jako kierowca c+e
    Ok Ok

28.08.2018 23:39

Ja wyjechałem do Dortmund, 3 miesiące jeżdżę i wszysko wszystko Ok, są wolne wakaty jak ktoś jest zainteresowany to priv [email protected]
    Coyot85

27.12.2018 13:43

Mógłbyś podesłać na maila [email protected] więcej info o tej pracy. Próbowałem napisać do Ciebie ale jakieś problemy są z tym mailem. Pozdro.
    Slawex

05.02.2019 10:11

Mi jakoś dziwnie poczta odmawia wysłania pod ten adres wiadomości. Ktoś też tak ma?
    Damiano33333

20.12.2018 16:26

Jade w styczniu do firmy w bremie ktos juz jechal z luksmannem? polecacie?
    Kajetan

21.12.2018 00:00

Zależy na jaką firmę trafisz. Generalnie wyjeżdżając z Luksmann masz pewność ze nie zostaniesz na lodzie, jak coś nie pasi to dzwoni się i załatwiają.
    Kamil

14.12.2018 16:14

Wyjechałem z tą firmą jakiś miesiąc teraz, na razie jest ok, nie znam niemieckiego, ale jak zadzwonisz do nich, to oni sami sie skontaktuja z firma i rozwiaza sprawe, wiec pomoc w sumie jest

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LUKSMANN HR?

Marecki

21.11.2018 16:45

Polecam firme w 100% bardzo profesjonale podjscie, oby wiecej takich!!! pozdrawiam
    Bartek

08.11.2018 13:28

Polecam. Przed wyjazdem do pracy wszystkie warunki są potwierdzone przez LUKSMANN na piśmie. U mnie się zgadzało. Pozdrawiam Panią Beatę :)
    Marek G

24.10.2018 15:43

Slabiutko. Nic ciekawego słabe oferty Nie polecam
    szymek

04.10.2018 10:24

Jak wyglądają dojazdy do pracy dla kierowców ? Jedzie sie swoim samochodem czy organizują jakiś przejazd ? Pozdrawiam
    Wsciekly

24.08.2018 11:15

Ja osobiście nie polecam. Zwoolnilem się z pracy bo już zaraz miałem wyjeżdżać do pracy w Niemczech. 3 dni przed wyjazdem okazało się że jednak ze pracy niema i na siłę wciskali mi gdzies dalej gdzie pewnie akurat potrzebowali. Zostałem na lodzie. NIE POLECAM!!!!!
    Bolo8181

25.08.2018 16:52

Napisz gdzie miałeś jechać, też mam ofertę od 3 września i skierowanie do pracy.
    Weronika

06.08.2018 10:32

@Grzechu111, w czym konkretnie polecasz firmę LUKSMANN HR? Twoja opinia jest z poziomu klienta, czy pracownika powyższej firmy? Uzasadnij, proszę, swój komentarz w sposób bardziej złożony, ponieważ na chwilę obecną jest mało precyzyjny i może być różnie odbierany przez czytelników, którzy przeglądają ten wątek.
    Grzechu111

13.08.2018 16:15

jestem kierowcom i całą odpowiedzialnością polecam pracę z LUKSMANN. Przynajmniej mi się super trafiło. Zakwaterowanie mamy hacjenta z basenem, codziennie w domu i minimum 2000 euro miesięcznie. Śmigam na czteroośce.

Kontakt - LUKSMANN HR

Podwale 1/62 50-043 Wrocław

REGON:160292062

Branża główna: Rekrutacja i HR

Czarek

13.07.2018 10:44

Jak się pracuje z firma za granicą? Można zaufać?
    Karol Berlin

13.08.2018 16:12

Zależy na jaką firmę trafisz ale z byle kim nie współpracują i w razie problemów masz wsparcie.
    Grzechu111

03.08.2018 16:48

Polecam firme Luksmann w 100%!!!!
    Kierowca

21.07.2018 15:26

OK...OK...polecam!
    Dariusz Kołodziej

17.07.2018 13:36

Serdecznie polecam firmę Luksman, super kontakt, Pozdrawiam!!!
    Robo

13.07.2018 10:38

Aktualnie jest dużo firm bez języka? Z dobrymi stawkami. Ktoś wyjechał?
    Darek

05.10.2017 10:58

TML Spedition z Lipska omijać szerokim łukiem.
    Ola

12.07.2018 23:36

Darek, a co jest nie hallo z tym Lipskiem??

13.07.2018 10:36

Do firmy TML Spedition z Lispka już nie rekrutujemy. Posiadamy inne firmy w Lipsku, które możemy polecić.
    radek

01.06.2018 13:45

firma konkretna, duzo ofert spoko warunki na niemcy
    DariuszL

24.05.2018 12:28

Wspólpraca z firmą luksmann na wysokim poziomie, polecam serdecznie!!
    Tymi

25.05.2018 12:54

Potwierdzam. Dbają o swoich.
    robolik

23.05.2018 13:03

Dziwna sprawa ale może miałem takiego pecha. Firma nie odpowiada na email. Pisałem parę razy (bez wysyłania CV) z pytaniami na poszczególne oferty. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi nawet takiej bym zadzwonił. NIC, ZERO odp. Mimo nie najgorszych ofert na ich stronie ja daje sobie spokój. Może Panie mają dużo pracy, albo mają już sporo zgłoszeń i robią tylko castingi. Ciekaw jestem jak wygląda już po ew. zatrudnieniu "pomoc polskiego konsultanta".

24.05.2018 12:55

Witam serdecznie. Jako agencja Luksmann dokładamy wszelkich starań, aby każde nieodebrane połączenie było jak najszybciej przez nas zrealizowane. Dodatkowo na aplikacje, które otrzymujemy drogą mailową od kandydatów odpowiadamy dwukrotnie i robimy wszystko co w naszej mocy aby każda osoba zainteresowana otrzymała od nas informację zwrotną. Bardzo nam przykro, że poczuł się Pan pominięty przez naszą firmę i mamy nadzieję, że to tylko jednorazowy „pech” ???? Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do kontaktu!
    robolik

25.05.2018 12:51

Odp na email (ten ostatni) przyszła. Czyli Panie dbają o reputacje. Brawo GOWORK!!!! Pozdrawiam pracowników Luksmann
    ANDRZEJ69

06.02.2018 11:45

CZY JECHAŁ KTOŚ JAKO KUCHARZ????? POZDRAWIAM
    pl

19.05.2018 07:15

nie polecam (usunięte przez administratora) !
    Def

28.02.2018 09:17

Witam wszystkich. Szukam pracy jako kierowca ce w Niemczech. I mam pytanie czy jest możliwość zatrudnienia bez znajomości języka niemieckiego? Zaladunkowe zwroty znam...
    Krzysiek

22.02.2018 12:16

Wyjechałem do pracy w Hanoverze. Wszystko tak jak przedstawiła pani z luksmann. Pod czas pracy sami dzwonią z luksmanna i pytają jak się pracuje, czy wszystko ok. Do tego załatwili mi dodatkowy urlop :) Zadowolony polecam
    marek

16.02.2018 04:52

dostałem prace z luksmanna żadnej pomocy do tej pory (usunięte przez administratora)
    ANDRZEJ69

06.02.2018 11:44

CZY JECHAŁ KTOŚ JAKO KUCHARZ????? POZDRAWIAM

Zostaw merytoryczną opinię o LUKSMANN HR

Oferty pracy - LUKSMANN HR

Mechanik samochodów ciężarowych blisko polskiej granicy

Greifswald

2600 - 3020 EUR / m

Pomocnik na budowie: montaż rur kanalizacyjnych, obsługa zageszczarki, pomoc operatorowi koparki

Frankfurt nad Menem

2880 - 3200 EUR / m

Pomocnik budowlany z j. niemieckim- dobra kasa, możliwe systemy

Frankfurt nad Menem

12000 - 17000 PLN / m

Kierowca C+E - blisko granicy!

Chemnitz

3000 - 3000 EUR / m