Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.

Pracowałeś w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
c h y j - 2014-02-21 23:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Piszcie kartki ,kablujcie na siebie ,i narzekajcie na siebie tyle wam zostało.Dyrekcja i tak was wydyma bo dla nich ważna jest cyfra i będą wmawiać wam że jest słabo a nigdy nie jest słabo
zdjecie uzytkownika
tyu - 2014-05-04 13:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pracował ktoś z was w Farmacolu, i może porównać warunki pracy?
zdjecie uzytkownika
mati - 2014-05-26 22:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
agus do hiszpani na truskawy hehe
zdjecie uzytkownika
d - 2014-06-15 11:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
?
zdjecie uzytkownika
broź - 2014-06-15 15:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy moglibyście podrzucić jakieś informacje na temat obecnych warunków pracy w pgf ? z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
aaaaaa - 2014-06-15 20:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca po 12-14 godz , podstawa 1680 brutto , stale źle , więcej odchodzi niż przychodzi :))))zapraszamy.......
zdjecie uzytkownika
deja vu - 2014-06-15 21:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ich patent na zatrzymanie ludzi w firmie ( usunięte przez administratora ) Tragiczny brak ludzi doprowadza do tego, że tych ,którzy jeszcze pozostali wykorzystuje się ponad siły normalnego człowieka.Nocki po 14 godzin, albo "podwójne" zmiany.Ciekawe jak długo to jeszcze będzie trwało?,aż wszyscy odejdą, czy padną?.
zdjecie uzytkownika
abne - 2014-06-16 03:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie , zostaną zleceniowy którzy mają wszystko w d...ie i panie w wieku 50-60
zdjecie uzytkownika
broź - 2014-06-16 15:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abne - 2014-06-16 03:53:09]:
ale większość ludzi po za tymi, których wymieniłeś mogliby stąd odejść zamiast pracować w takich warunkach
zdjecie uzytkownika
abne - 2014-06-16 19:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie boją się ruszyć bo uważają ze jak gdzieś pójdą to się nie utrzymają i tak ciągną od rana do rana ....
zdjecie uzytkownika
abc dyrek - 2014-06-20 15:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zamiast rozdawać aptekom nagrody,pierdoły,samochody niech docenią swoich zwykłych pracowników.jak tak ludzi traktują niech dadzą znać chińczykom jeszcze więcej prezes,dyrektor i spółka zarobią
zdjecie uzytkownika
my słowianie - 2014-06-20 21:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mamy nagrania jak się przestrzega bhp.ludzie jak małpy skaczą po regałach bo drabin brakuje!Co za dziady no ale w gazetkach Wielka firma..PGF zgłoś się do MOPS-u może dadzą ludziom na drabiny i inne rzeczy potrzebne w firmie!powodzenia
zdjecie uzytkownika
Wydajny - 2014-06-27 22:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się dzieje od 2 miesięcy przestaje być zabawne Prezes zlikwidował busa, 10 osob zwolnili i nikt nie chce pracować za te ochłapy.Wystarczy zawiadomić PIP i za te nadgodziny dostana kare niektórzy maja po 90 godzin ,w nocy zgodnie z kodeksem pracy w nocy najpóźniej można pracować do 5 rano ,a ostatnio do 9 rano pracują.Srednia wieku na tym magazynie to 50 lat i jak oni chcą mieć wydajność nikt nie jest maszyna.Raz Prezes dał na pizze i cole i tyle teraz jak proponuje ekstra kase to wszyscy maja go w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ten facet myśli tylko o swojej posadzie założe się ze maja wieksze pieniądze na wyplaty tylko wiecznie zasłaniają się kosztami.Czas z tym skończyć i stanać na magazynie wtedy może wymienia zarząd na taki co szanuje ciężko pracujących ludzi.Zawsze można zadzwonić do Łodzi i powiedzieć co się tu dzieje.
zdjecie uzytkownika
abne - 2014-06-28 10:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież w łodzi jest tak samo mówiła Agnieszka ze powinniśmy się cieszyć bo lodź ma tak na co dzień :)))
wiec po co tam pracować za ochłapy ???? od lat tylko jeden temat- brak pieniędzy !!!!

nie ma na tytki , foliówki , zszywacze, zszywki,pisaki, długopisy ciągle tylko człowiek musi żebrać!!!!!

zdjecie uzytkownika
1......... - 2014-06-28 13:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyrabiacie sie?, wyrabiacie, a czy to bedzie godzina 9, czy 10 to naprawde nikogo tutaj nie interesuje.Tutaj nie liczy sie człowiek jako jednostka, nie wazne jest ile masz lat, ani jakiej jestes płci,wazna jest sztuka.Dlatego tak łatwo pozbywaja się ludzi, bo jak nie Ty to bedzie inny, im nie zależy, nie jest im żal danej osoby.Ty myślisz jestem "dobry" powinni być mi wdzięczni, a tu "guzik" znajdzie sie inny naiwny, nie ważne, ze popracuje miesiac, czy tydzień, przyjdzie nastepny.Widzicie, że pozbywaja sie tez dobrych pracowników.A bedzie jeszcze gorzej, bo tak przemeczone i niewyspane organizmy zaczna szwankowac i zaczna sie chorobowe L4, wiec znów nas bedzie jeszcze mniej.A kto na tym ucierpi? Ci co pozostaną, bo jeszcze więcej beda musieli pracowac.Zmęczenie i niewyspanie daje o sobie znac i na magazynie panuje atmosfera złosci i buntu, a co gorsze bo ludzie zaczynaja sie wyzywac sami na sobie, warcza na siebie,a praca tez nie jest wydajna bo ile mozna chodzic niewyspanym i jeszcze na dodatek myslec?.
zdjecie uzytkownika
broź - 2014-06-28 18:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że jeżeli nie zmienią podejścia do indywidualnej jednostki i jej wydajności to to wszystko prędzej czy później...wiadomo co
zdjecie uzytkownika
abne - 2014-06-29 10:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po co oni mają patrzeć się na jednostki skoro mają na nasze miejsce po 20 nowych chętnych :)))))
zdjecie uzytkownika
tańcząc...z lekami - 2014-06-29 23:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdy by ci nowi i chętni czytali te opinie, już nie byli by chętni. I ja też, kiedyś... A teraz, wierzcie lub nie, nie chcę odejść czy pozbyć się tej pracy i wciąż mam nadzieję, matkę głupich, że będzie lepiej... Przecież było kiedyś lepiej? Czy mi się wydawało? :)))
zdjecie uzytkownika
broź - 2014-06-30 12:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tańcząc...z lekami - 2014-06-29 23:45:48]:
tylko, że już w żadnej firmie nie zmienia się wszystko na lepsze, a właśnie wręcz przeciwnie, tak jak i tu
zdjecie uzytkownika
abne - 2014-07-02 20:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec pozwalajmy sobie żeby weszli nam na głowę bo to pracodawca który może wszystko a ty nic albo od razu pracujmy za miskę ryżu
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2014-07-14 14:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abne - 2014-06-28 10:37:35]:
na dzień dzisiejszy nic się nie zmieniło.praca za marne grosze.po12-14 godzin .na dodatek jak ludzie mają pierwszą zmianę ,to ściągają ich w nocy telefonami i smsami aby pomóc zrealizować zamówienia .jak nie przyjdą to zostaną "docenieni".jedyne co się zmieniło to to że firma ma coraz większe problemy z zatrudnieniem nowych ludzi.proponują nawet ludziom tu pracującym premię jednorazową 500zł za zwerbowanie osoby która przepracuje min.4 m-c .moim zdanie to nic nie zmieni.jedyne wyjście "SZANOWNA DYREKCJIO ZMIENCIE SWÓJ STOSUNEK DO PRACOWNIKÓW,AWY KOLEDZY I KOLEŻANKI STWÓRZCIE ZESPÓŁ ABY NIKT NIE MÓGŁ WAMI POMIATAĆ I WYKORZYSTYWAĆ".POZDRAWIAM ZZZZ
zdjecie uzytkownika
jest tak jak jest - 2014-07-19 15:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem wam dlaczego tak jest, bo tym magazynem nie zarządza dyrekcja, tylko ludzie tu pracujący, a szczególnie "starszyzna" dawniej zwana "Trójcą" (i żeby ich tak nie nazywać zostały rozdzielone na inne zmiany:))).Kiedy tylko coś im się nie spodoba "biegną" do dyrekcji na skargę i już jest tak jak one chcą.Tak jakby dyrekcja kompletnie nie miała swojego zdania, tylko inni decydują jak ma być.A jeżeli już nie wiedzą co mają zrobić to zaczynają nas "karać" jak małe dzieci,.....nie damy im premii, albo dowalimy taki grafik , że popamiętają........To jest zachowanie dorosłych osób , (dyrekcji) w stosunku do pracowników.Nie raz to,aż śmiać się człowiekowi chce na to ich zarządzanie.Mówicie, że dają 500 zł premii za zwerbowanie nowego pracownika, a kto chciałby narażać swojego znajomego na takie warunki pracy i mieć go później na sumieniu:)).Widać ,że ich desperacja sięga już zenitu!!.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-08-13 07:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hahahaha widzę że nic się tam nie zmieniło i nigdy się nie zmieni, za moich czasów to była ekipa ale jak widać dobrzy ludzie podchodzili.
zdjecie uzytkownika
# - 2014-09-15 09:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I znowu zarzadza nami osoba z zaburzeniami emocjonalnymi,sama ma problemy ze sobą, a ząrzadza ludźmi.Taką osobę już kiedyś przerabialiśmy i niezbyt dobrze sie to dla niej skończyło,teraz znowu jest to samo.Kiedy ona prowadzi zmianę jest jeden wielki halas i krzyk, niektóre jej polecenia sa takie bzdurne, że aż głowa boli,kłóci się ze wszystkimi i o byle co.Cały czas chce być "najważniejsza", a ktoś kiedyś powiedział, że...... nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.......Inni zmianowi przecież wykonują tą samą pracę i jest spokój i normalnie, a u niej to tragedia.Może jest zorganizowana, ale to jednak nie wszystko, trzeba też umieć żyć z ludźmi, a nie wszędzie szukać problemów.Takie osoby przyjmowane na takie stanowiska powinny przechodzić testy psychologiczne, żeby później nie było takich niespodzianek.
zdjecie uzytkownika
daro - 2014-09-18 16:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie sposkoj to bylo wiadome ze wcześniej czy później chętni się skończą. Przecież każdy szuka jakiejś stabilności. Ciekawe czemu szefostwo nie zauważa tego że ma słabych pracowników jak ma ciągle nowych, bo nikt nie może dobrze wdrożyć się w system pracy, tylko ciągle jest albo przestraszony że go zwolnią albo wycieńczony kilkunastogodzinna robota
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x