Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.

Pracowałeś w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pig - 2015-10-06 14:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze jak? jak te umowy niby maja wygladac? 6zl na umowie + dodatek od linijki (czyli srednio 1000linijek dziennie daje 70zl dziennie brutt) ? No to zacznie sie oszukiwanie na sprawdzaniu :D
zdjecie uzytkownika
kawosz - 2015-10-08 00:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyglądają tutaj święta (Wigilia, 11.11, Nowy Rok, Sylwester) itp. Też się pracuje?
zdjecie uzytkownika
Święta - 2015-10-08 08:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście ze sie pracuje, tylko nie myśl,ze za jakąś dodatkową opłatą:), dostaje sie za to wolny dzień.A jak wygląda wtedy grafik?, ulubienice dyrekcji (co roku te same) dostaja zawsze wolne Świeta, a pozostali do roboty!.Chociaz też nie wszyscy bo ci co są w miarę dość szybcy i ogarnięci to w nagrodę co roku idą do pracy, a ci co są wolniejsi to w prezencie dostaja wolne Święta i tak to wygląda, ale co się dziwić skoro pracują tutaj osoby przez lata, a nigdy w życiu np. jeszcze w ręku nie mieli "sklejarki", bo cały czas te same osoby pracują, a pozostałe są "pod ochroną" i są nietykalne, ale pieniądze dostaja takie same jak pozostali, wiec o czym tutaj mówić:)
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-10-09 09:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak to ma wyglądać, 6zł brutto za godzinę plus 7 groszy od linijki ,plus kara 2zł za błąd.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-10-21 02:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zorro, a możesz napisac ile tych linijek się robi w ciągu godziny orientacyjnie średnim tempem, bo próbuję przybliżyc sobie zarobki, jakie oferuje polska grupa farmaceutyczna. Pytanie też za co sa owe błędy, bo jednak 2 złote to niby nie dużo, ale w stosunku do linijki za 7 groszy to błąd kosztuje nas 29 linijek.
zdjecie uzytkownika
mmm - 2015-10-23 23:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem po rozmowie kwalif. Firma wygląda na porządną, ale zarobki są malutkie, niecałe 1.800 zł brutto. To jest tylko 1200 na rękę. Hmmm, trochę mało.
zdjecie uzytkownika
rewelka - 2015-10-24 23:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nad czym się zastanawiasz ? Zdobędziesz doświadczenie w jeździe wózkiem niezbędne przed świętami w hipermarkecie
zdjecie uzytkownika
zzzzzz - 2015-10-25 11:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego abdykował nasz król Maciuś I?,ponieważ odważył się dac wypłatę wieksza niz norma przewiduje.A to jest tutaj niedopuszczalne.Ale zeby ten magazyn ruszył z tego marazmu to potrzeba zainwestować jakieś pieniądze, ale nie tutaj.Teraz wrócimy do starego systemu biedy, a wy będziecie bić brawo:).
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-10-26 10:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jakie teraz będą zarobki?
zdjecie uzytkownika
TRC - 2015-10-26 14:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zzzzzz - nie bredź. Jednym zabrał (i to sporo), żeby innym dać. I nie było to przyczyną zwolnienia, więc nie opowiadaj bzdur. Z dwoma sprawami masz rację - potrzebne są inwestycje i wróci stary, "bieda - system", a PGF Wroc. dalej będzie tkwić w marazmie bez pomysłu na samą siebie.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-10-26 21:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy pisze to co chce więc ja tez,p.Maciek pokazał ze mozna więcej zarobić, pewnie i zabrał jednym żeby dać innym ale dał tym co im się należało a nie jak do tej pory lizusy zarabiały dobrze a ci co uczciwie pracowali a nie byli najgorsi wręcz dobrzy tylko że nie byli lizusami dostawali resztki.Ja bardzo żałuję że odszedł p.Maciek bo wiele mógł zrobić dobrego dla firmy i ludzi.A teraz niestety wrócimy do starego systemu jak to :ZZZZZZ określił "bieda-system" i tak już to zostanie.Więc i my musimy się dalej z tym męczyć.
zdjecie uzytkownika
zzzzzz - 2015-10-27 09:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całkowicie popieram twoje zdanie @xyz,taka jest prawda jak napisałes,a @TRC ma widocznie inną wiedzę na temat zwolnienia p.Maćka jest chyba lepiej poinformowany.Bo moja to była tylko taka sugestia,że chodziło o pieniądze (nie wiem jak było naprawdę) i dalej tak sądzę, ale inni jednak wiedzą lepiej:).To był jednak człowiek z zewnątrz i nas nie znał, więc oceniał nas w/g wyników, a nie znajomości.Chociaż niektóre nazwiska na górze tej listy też byly pewnym zaskoczeniem, nagle stały się bardzo wydajne:).Ale to już przeszłość, teraz bieda-system,będzie królował:)I mamy tak funkcjonować, szczegolnie w tych warunkach pracy, gdzie nie można się już ruszyć normalnie tak jest zawalone, a teraz jeszcze mamy palety na środku magazynu!.Ciekawe, czy to jest twórczy pomysł na stałe, czy chwilowy, miejmy nadzieję ,że to drugie, bo tutaj nie da się już żyć:ciasno,brak leków, niewygodnie, bałagan na półkach, innymi słowy horror w biały dzień!
zdjecie uzytkownika
JoB - 2015-10-28 09:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O kurcze od miesiaca nie pracuje a tu taki szok czytam ze najfajniejszy( i najmilszy z ktorym wszystko szlo zalatwić) gosciu sie zwolnil, Maciuś niewytrzymał rządów SS tyle lat lubiłam swoja prace ale SS mnie do niej zniechęcał.
zdjecie uzytkownika
takie tam.... - 2015-10-31 21:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A tak a propo tego SS najbardziej boli mnie to,że tutaj osoby,ktore są zaradne , szybkie i daja sobie radę w kazdej sytuacji są "karane" przez nich (zmianowych).W jaki sposob?, a taki ,że jak tylko zobacza taką osobe, że jest dobra to nie dadza jej tak długo spokoju, aż wykończą ja psychicznie i fizycznie.Będą ciagłe nadgodziny, zmuszanie do zostawania i wczesniejszego przychodzenia,wykonywania róznych prac na róznych stanowiskach i to wszystko dotyczy tylko i wyłacznie jednej osoby.Będa tak długo Cię wykorzystywać,aż nie wytrzymujesz psychicznie i się zwalniasz no bo ile może wytrzymać jeden człowiek?.A oni jak gdyby nigdy nic szukaja następnej ofiary i tak w kółko.Tutaj najlepiej nie wychylać się ponad szereg i udawać niedojdę, bo takie osoby mają tutaj najlepiej ich nikt nie rusza, bo sa mało wydajne, a przecież jakąś pensję dostają.Bez urazy dla tych osob,ale one maja jednak najlepiej.Nie wiem,czy istnieje jeszcze gdzies taka druga firma jak tutaj,że zamiast doceniać dobrego pracownika, bynajmniej finansowo,żeby miał jakąkolwiek satysfakcję, to się go gnębi....gnębi...gnębi, aż się zwolni.Ile już dobrych ludzi odeszło z tego powodu.Jedni cie gnębia,a inni nie płacą i tak w tobie poteguje się złość i niska samoocena.
zdjecie uzytkownika
@takie tam... - 2015-11-03 22:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powyzszy wpis to jest przecież jawny i otwarty mobbing i wy nic z tym nie robicie?.Dziwni ludzie tam pracują, przeciez na to są paragrafy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-11-07 00:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO nie jest mobbing!~Bo zawsze zwracają się do ciebie z prośbą a że jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie umiesz odmówić to już co innego.Nikt nigdy nie karze i nie zmusza cię żeby przyjść,zawsze decyzja należy do ciebie,i naiwniaki przychodzą.
zdjecie uzytkownika
takie tam.... - 2015-11-07 14:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ pracownik.To widocznie pracujemy w dwóch roznych firmach,bo do jednych może zwracaja sie i z prośba, a innym wydają polecenie i kazdy tutaj doskonale wie, że jak odmówi to z czasem zemszczą sie na tobie.Chyba,że masz układy, albo nie nalezysz do tych zaradnych, więc cię nie prosza o zostawanie, bo nie maja z ciebie pozytku.Tutaj doskonale kazdy wie jak wygląda sytuacja tylko nikt sie nie przyzna.W takim razie ciekawe dlaczego tyle ludzi już stąd odeszło jak jest tak wspaniale?.
zdjecie uzytkownika
jas - 2015-11-09 16:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale chyba jakos sporo nie odeszlo bo az tak sporo ofert nie ma pracy. wiem ze traz poszukuja osoby na stanowisko doradcy handlowego- czym ja jestem zainteresowany i oferta wydaje sie super: niezbędne narzędzia do wykonywania pracy (samochód służbowy, telefon komórkowy, laptop), Dofinansowanie pakietu sportowego Fit Profit. wiec dla mnei na plus mimo wszystko
zdjecie uzytkownika
takie tam.... - 2015-11-11 17:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jas.Wszystkie te wpisy są o pracy bezposrednio na magazynie, gdzie pracuje się cięzko i fizycznie, a nie za biureczkiem , czy kółkiem samochodu, więc o czym my mówimy.Popracowałbyś trochę fizycznie i z tymi ludźmi to zmieniłbyś zdanie.A tobie życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy bo widzę ,że to juz twój nie pierwszy wpis tutaj i mimo tak świetnej oferty nadal szukasz pracy, zapraszam na magazyn;)
zdjecie uzytkownika
fit - 2015-11-11 19:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jas - skoro zapewniają dofinansowanie do pakietu sportowego, to wiedzą jak dbać o pracownika oprócz jeszcze dobrych zarobków.
zdjecie uzytkownika
nim - 2015-11-13 22:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec jest dofinansowanie, trzeba sie dopytac u pracodawcy jaka czesc pokrywaja karnetu a jaką trzeba dopłacić
zdjecie uzytkownika
mash - 2015-11-15 18:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy zmianowi są w porządku?
zdjecie uzytkownika
macienio - 2015-11-16 01:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mimo wszystko Grupa jest spora i posiada znaczną część rynku - tego się nie da zaprzeczyć, sukces pracowników powinien być porównywalny.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-11-16 22:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mash-zmianowi sa tylko małymi trybikami całej tej machiny, raczej nie maja tutaj swojego zdania, wykonują tylko odgórne polecenia, a że oprócz tego maja jeszcze swoje humorki to już inna bajka....@macienio-ciekawe sukces jakich pracowników masz na mysli?, bo na pewno nie tych szarych, wykonujacych najgorsza robotę.
zdjecie uzytkownika
ancymonek - 2015-11-28 18:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie, czy na święta dostaje się jakieś paczki/premie ?
zdjecie uzytkownika
a_ - 2015-11-29 17:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest premia - dyżur :)
zdjecie uzytkownika
Jowita - 2015-12-03 13:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polska Grupa Farmaceutyczna S.A. ma ugruntowaną pozycję, dobrze płacą jeśli nie śpisz po kątach, wiadomo branża ciągle potrzebna, ludzie chorują cały czas
zdjecie uzytkownika
myśliciel - 2015-12-03 18:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jowita-Polska Grupa jako oficjalnie na rynku krajowym, zagranicznym na pewno ma ugruntowaną pozycję, ale nie PGF jednostkowy jak akurat ten właśnie.Warunki pracy jak za Króla ćwieka,bałagan,wszędzie ciasno, ale co się dziwić, magazyn jest zbyt mały na takie obroty jakie tutaj się robi.A jeżeli chodzi o zarobki, to ciekawe gdzie tak dobrze płacą?, może przyjmę się tam, bo na pewno nie tutaj:-).
zdjecie uzytkownika
Były Pracownik - 2015-12-06 13:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja powiem krótko omijajcie szerokim łukiem Farmacollllll we Wrocławiu panuje tam jeden wielki dziki kapitalizm A jeśli chodzi o umowę o pracę to czarna magia ... Zrobią z Ciebie idiotę ... latasz po każdym możliwym stanowisku pracy wykonujesz swoją prace a po okresie próbnym powiedzą Ci bezczelnie że nie miałeś szansy się wykazać na swoim stanowisku pracy żenada ludzie którzy są tam kierownikami za dużo sobie pozwalają śmieją się nawet potrafią obgadywać za plecami powiem nawet krótko że spotkałem się z tak zwanym Mobingiem ... Czopek debil jakich mało P.Kowalska Dobra ściemniara czego więcej ... no i czas pracy to już zobaczycie sami :) NIE POLECAM TEJ FIRMY POD ŻADNYM WZGLEDEM ...
zdjecie uzytkownika
źrebak - 2015-12-13 16:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem, że jest teraz oferta pracy na doradcę klienta. Super, że jest możliwość ubezpieczenia grupowego a także ubezpieczenie lekowe. Ciekawe tylko jakie są zarobki.
zdjecie uzytkownika
ancymonek - 2015-12-20 01:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wyglądają dyżury sobota/niedziela?
zdjecie uzytkownika
muszka - 2015-12-23 17:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostaliście dzisiaj jakieś paczki na święta?
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-12-28 01:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, cieawki mnie to jak wyglada praca w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A. na stanowisku specjalsity do spraw planowania operacji logistycznych
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2016-01-12 17:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałam,że Pani Dyrektor Borys zakończyła już swoją karierę w PGF-ie...po długotrwałym zwolnieniu chorobowym...o jak mi przykro :) Byłam w tej samej sytuacji, kiedy przebywałam na zwolnieniu lekarskim 11 miesięcy i zapewniano mnie,że będą na mnie czekać, a wypowiedzenie przyszło pocztą.I tak nie miałam zamiaru wracać :) to była najgorsza praca w moim życiu, która wykończyła mnie psychicznie i fizycznie,ale sami rozumiecie- co innego jest być zwolnionym a co innego zwolnić się samemu.Pani Borys, jak szybko wraca do ludzi wyrządzona krzywda :)))) Pozdrowienia dla nielicznych z załogi PGF-u.
zdjecie uzytkownika
feks - 2016-01-13 03:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaintrygowalo mnie to, co napisał ancymonek, jak w ogóle czesto pracujecie tu w weekendy? Ja myslałem, czy nie zaaplikowac jako pracownik działu telemarketingu i nie napisali nic o pracy w weekend, za to podobno jest duzo szkoleń wewnętrznych.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-01-13 08:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Agnieszka-Jak to mówią, zla karma zawsze powraca.Jednak nie wszyscy przebywający na długotrwalym zwolnieniu lekarskim sa zwalniani.Mamy tutaj taką pracownicę, pracującą tylko na pól etetu, a przebywajacą na zwolnieniu L4 prawie co miesiąc w chwili obecnej nie ma jej chyba już ze trzy miesiące.Następnie wróci, popracuje tydzień, bądź dwa i znów pójdzie na zwolnienie i w ten sposob można ciągnąć do emerytury:)), ponieważ pracownika przebywającego na L4 nie można zwolnić to można tak ciągnąć w nieskończoność.To też jest sposób na życie:))
zdjecie uzytkownika
Pamiętamy - 2016-01-13 10:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P Agnieszko przytoczę jeden cytat "Nie rozumiem ludzi ,którzy palą za sobą mosty" i kto teraz jest thebeściak.Życzę pracy fizycznej,wtedy docenisz wkład innych ludzi w ciężką pracę . Nie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kris - 2016-01-14 17:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nigdy nie życzyłem nikomu niczego złego i dalej nie życzę ,ale DZIĘKUJCIE BOGU , że ta Dyrektorka od siedmiu boleści spadła ze stołka!!!
Współczuję bardzo mocno kolejnym ofiarom jej działalności...Mam nadzieję, że zasila grono bezrobotnych...
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2016-01-14 22:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do "Pamiętamy" akurat wyobraż sobie,że praca w tym burdelu i spalenie za sobą mostów jak to określiłaś/eś było najlepszą decyzją w moim życiu :)I hamuj ze słownictwem, bo ja nikomu niczego złego nie życzę,tak jak Ty to zrobiłaś/eś .A napisałam na forum tylko po to aby pokazać,że każdy może znaleść się w takiej sytuacji jak ja czy Pani Borys, tylko róznica polega na tym,że ja nigdy nie nosiłam tak wysoko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A skoro składamy sobie życzenia to również życzę "samych " pomyślności w poszukiwaniu pracy,ale na pewno nie na takim wysokim stanowisku i zapraszam do kolejki w PUP-ie we Wrocławiu.I również nie pozdrawiam, bo nie ma kogo :D
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-01-15 22:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże, ludzie bierzecie sie za pisanie na forum, a nie umiecie czytać ze zrozumieniem.Przecież ten "Pamiętamy" zwracał się do naszej p.dyrektor,a nie do ciebie "Agnieszka":)))).No, ale to trzeba trochę pomyśleć nad tym co sie czyta, a tutaj widać jest z tym problem:).Trzeba było wybrać inny nick, wtedy może nie byłoby takich śmiesznych nieporozumień:)).
zdjecie uzytkownika
jarek - 2016-01-18 20:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
porażka, ale nie firma, tylko treść poniższych komentarzy. Kompletnie nie rozumiem rozstrząsania takich rzeczy na forum, zwłaszcza, że nie dotyczą one PGF S.A.
zdjecie uzytkownika
piotruś - 2016-01-23 17:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie @jarek, ja tak samo... ale nic z tym nie zrobisz. widziałem w ogóle, że szukają teraz pracownika magazynu w ktaowicach oraz w gdańsku, około 2800 pensja
zdjecie uzytkownika
fleksi - 2016-01-25 08:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj nikt, niczego nie roztrząsa,ludzie wyrażają tylko swoja opinie, do tego to forum sluży.A ja nie rozumiem tych twoich @Piotruś dziwnych reklam,ktore tutaj cały czas serwujesz.
zdjecie uzytkownika
broź - 2016-01-25 17:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fleksi - 2016-01-25 08:37:11]:
nie uważam @fleksi aby to były jakieś reklamy. @piotruś pisze o tym o czym ludzie chcą usłyszeć czyli o kasie i ofertach pracy. a szukają i doradców handlowych i magazynierów - to się chętnie czyta
zdjecie uzytkownika
cotam - 2016-01-31 15:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co się stało Pani Dyrektor ? Sama odeszła czy pomogli jej odejść ?
zdjecie uzytkownika
prezes - 2016-01-31 18:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cotam, a ty coś taki ciekawy/a?
zdjecie uzytkownika
bgnhjk - 2016-02-01 14:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, no ale sa tez od nich inne oferty pracy np. na doradce klienta w Rzeszowie fajnie ze oferuja cykl szkoleń niezbedne narzedzia do wykonywania zawodu
zdjecie uzytkownika
szeryf - 2016-02-05 16:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bgnhjk - 2016-02-01 14:22:58]:
czy tobie placa za pisanie takich bzdur ?
Czy dostarczenie niezbednych narzedzi do wykonywania zawodu uznajesz za jakis benefit ? To tak jakbys zostal zatrudniony do kopania rowow I cieszyl sie, ze dostaniesz lopate.

A zeby nie odbiegac od tematu. Generalnei z natury nie ciesze sie z cudzego nieszczescia. Jednak po kilku latach przerwy od PGFU, mimo wszystko, ciesza mnei informacje, ze 'szefostwo' dopadla karma. Jakas sprawiedliwosc na swiecie musi istniec ;).
zdjecie uzytkownika
majki - 2016-02-05 21:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze żadnych szczególnych benefotów się nie dostaje z tego tytułu i można spokojnie zaorbic bez tego 3000 zł jako doradca na podstawie oczywiście.
zdjecie uzytkownika
fleksi - 2016-02-05 22:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak grochem o ścianę on @majki dalej swoje:).Kolejna reklama:).Czy ty człowieku nie możesz zrozumieć,ze nikogo nie interesują jakieś oferty z Rzeszowa,Gdańska, czy Katowic?, mieszkamy we Wrocławiu!!.I to ,że za każdym razem zmienisz nick to myślisz, że nikt sie nie domyśli ,że to ta sama osoba:).Jeżeli tak ich reklamujesz to może sam się tam zatrudnij i zarabiaj te 3000:).

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert