Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.

Pracowałeś w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
źrebak - 2015-12-13 16:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem, że jest teraz oferta pracy na doradcę klienta. Super, że jest możliwość ubezpieczenia grupowego a także ubezpieczenie lekowe. Ciekawe tylko jakie są zarobki.
zdjecie uzytkownika
ancymonek - 2015-12-20 01:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wyglądają dyżury sobota/niedziela?
zdjecie uzytkownika
muszka - 2015-12-23 17:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostaliście dzisiaj jakieś paczki na święta?
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-12-28 01:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, cieawki mnie to jak wyglada praca w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A. na stanowisku specjalsity do spraw planowania operacji logistycznych
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2016-01-12 17:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałam,że Pani Dyrektor Borys zakończyła już swoją karierę w PGF-ie...po długotrwałym zwolnieniu chorobowym...o jak mi przykro :) Byłam w tej samej sytuacji, kiedy przebywałam na zwolnieniu lekarskim 11 miesięcy i zapewniano mnie,że będą na mnie czekać, a wypowiedzenie przyszło pocztą.I tak nie miałam zamiaru wracać :) to była najgorsza praca w moim życiu, która wykończyła mnie psychicznie i fizycznie,ale sami rozumiecie- co innego jest być zwolnionym a co innego zwolnić się samemu.Pani Borys, jak szybko wraca do ludzi wyrządzona krzywda :)))) Pozdrowienia dla nielicznych z załogi PGF-u.
zdjecie uzytkownika
feks - 2016-01-13 03:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaintrygowalo mnie to, co napisał ancymonek, jak w ogóle czesto pracujecie tu w weekendy? Ja myslałem, czy nie zaaplikowac jako pracownik działu telemarketingu i nie napisali nic o pracy w weekend, za to podobno jest duzo szkoleń wewnętrznych.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-01-13 08:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Agnieszka-Jak to mówią, zla karma zawsze powraca.Jednak nie wszyscy przebywający na długotrwalym zwolnieniu lekarskim sa zwalniani.Mamy tutaj taką pracownicę, pracującą tylko na pól etetu, a przebywajacą na zwolnieniu L4 prawie co miesiąc w chwili obecnej nie ma jej chyba już ze trzy miesiące.Następnie wróci, popracuje tydzień, bądź dwa i znów pójdzie na zwolnienie i w ten sposob można ciągnąć do emerytury:)), ponieważ pracownika przebywającego na L4 nie można zwolnić to można tak ciągnąć w nieskończoność.To też jest sposób na życie:))
zdjecie uzytkownika
Pamiętamy - 2016-01-13 10:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P Agnieszko przytoczę jeden cytat "Nie rozumiem ludzi ,którzy palą za sobą mosty" i kto teraz jest thebeściak.Życzę pracy fizycznej,wtedy docenisz wkład innych ludzi w ciężką pracę . Nie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kris - 2016-01-14 17:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nigdy nie życzyłem nikomu niczego złego i dalej nie życzę ,ale DZIĘKUJCIE BOGU , że ta Dyrektorka od siedmiu boleści spadła ze stołka!!!
Współczuję bardzo mocno kolejnym ofiarom jej działalności...Mam nadzieję, że zasila grono bezrobotnych...
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2016-01-14 22:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do "Pamiętamy" akurat wyobraż sobie,że praca w tym burdelu i spalenie za sobą mostów jak to określiłaś/eś było najlepszą decyzją w moim życiu :)I hamuj ze słownictwem, bo ja nikomu niczego złego nie życzę,tak jak Ty to zrobiłaś/eś .A napisałam na forum tylko po to aby pokazać,że każdy może znaleść się w takiej sytuacji jak ja czy Pani Borys, tylko róznica polega na tym,że ja nigdy nie nosiłam tak wysoko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A skoro składamy sobie życzenia to również życzę "samych " pomyślności w poszukiwaniu pracy,ale na pewno nie na takim wysokim stanowisku i zapraszam do kolejki w PUP-ie we Wrocławiu.I również nie pozdrawiam, bo nie ma kogo :D
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-01-15 22:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże, ludzie bierzecie sie za pisanie na forum, a nie umiecie czytać ze zrozumieniem.Przecież ten "Pamiętamy" zwracał się do naszej p.dyrektor,a nie do ciebie "Agnieszka":)))).No, ale to trzeba trochę pomyśleć nad tym co sie czyta, a tutaj widać jest z tym problem:).Trzeba było wybrać inny nick, wtedy może nie byłoby takich śmiesznych nieporozumień:)).
zdjecie uzytkownika
jarek - 2016-01-18 20:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
porażka, ale nie firma, tylko treść poniższych komentarzy. Kompletnie nie rozumiem rozstrząsania takich rzeczy na forum, zwłaszcza, że nie dotyczą one PGF S.A.
zdjecie uzytkownika
piotruś - 2016-01-23 17:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie @jarek, ja tak samo... ale nic z tym nie zrobisz. widziałem w ogóle, że szukają teraz pracownika magazynu w ktaowicach oraz w gdańsku, około 2800 pensja
zdjecie uzytkownika
fleksi - 2016-01-25 08:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj nikt, niczego nie roztrząsa,ludzie wyrażają tylko swoja opinie, do tego to forum sluży.A ja nie rozumiem tych twoich @Piotruś dziwnych reklam,ktore tutaj cały czas serwujesz.
zdjecie uzytkownika
broź - 2016-01-25 17:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fleksi - 2016-01-25 08:37:11]:
nie uważam @fleksi aby to były jakieś reklamy. @piotruś pisze o tym o czym ludzie chcą usłyszeć czyli o kasie i ofertach pracy. a szukają i doradców handlowych i magazynierów - to się chętnie czyta
zdjecie uzytkownika
cotam - 2016-01-31 15:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co się stało Pani Dyrektor ? Sama odeszła czy pomogli jej odejść ?
zdjecie uzytkownika
prezes - 2016-01-31 18:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cotam, a ty coś taki ciekawy/a?
zdjecie uzytkownika
bgnhjk - 2016-02-01 14:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, no ale sa tez od nich inne oferty pracy np. na doradce klienta w Rzeszowie fajnie ze oferuja cykl szkoleń niezbedne narzedzia do wykonywania zawodu
zdjecie uzytkownika
szeryf - 2016-02-05 16:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bgnhjk - 2016-02-01 14:22:58]:
czy tobie placa za pisanie takich bzdur ?
Czy dostarczenie niezbednych narzedzi do wykonywania zawodu uznajesz za jakis benefit ? To tak jakbys zostal zatrudniony do kopania rowow I cieszyl sie, ze dostaniesz lopate.

A zeby nie odbiegac od tematu. Generalnei z natury nie ciesze sie z cudzego nieszczescia. Jednak po kilku latach przerwy od PGFU, mimo wszystko, ciesza mnei informacje, ze 'szefostwo' dopadla karma. Jakas sprawiedliwosc na swiecie musi istniec ;).
zdjecie uzytkownika
majki - 2016-02-05 21:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze żadnych szczególnych benefotów się nie dostaje z tego tytułu i można spokojnie zaorbic bez tego 3000 zł jako doradca na podstawie oczywiście.
zdjecie uzytkownika
fleksi - 2016-02-05 22:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak grochem o ścianę on @majki dalej swoje:).Kolejna reklama:).Czy ty człowieku nie możesz zrozumieć,ze nikogo nie interesują jakieś oferty z Rzeszowa,Gdańska, czy Katowic?, mieszkamy we Wrocławiu!!.I to ,że za każdym razem zmienisz nick to myślisz, że nikt sie nie domyśli ,że to ta sama osoba:).Jeżeli tak ich reklamujesz to może sam się tam zatrudnij i zarabiaj te 3000:).
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-02-28 14:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
halo Wrocław , halo Wrocław , odbiór .Zadowoleni ?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2016-02-28 22:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-02-28 14:02:19]:
Jak zawsze
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2016-02-29 00:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-02-28 14:02:19]:
a niby z czego mamy być zadowoleni?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-03-12 05:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
....spoko Panowie, PIP szykuje między innymi we Wrocławiu, kontrole łamania zawartych umów zlecenie, tj.: pracy w święta (już w Wielkanoc), i niedziele, wysokości dodatków za pracę w godzinach nocnych oraz za prace w niedzielę i święta oraz wydawania poleceń wbrew prawu dla tak zatrudnionych pracowników na umowę zlecenie, przez kierownictwo.
zdjecie uzytkownika
dolcze - 2016-03-12 12:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech oni najpierw zaczna szanowac tych ktorzy im jeszcze zostali,bo to co oni w tej chwili odstawiają to przechodzi ludzkie pojecie.Przychodź na 5 na 6 rano, nie wychodź!,zostań! 1 godz. 2 godz. dłużej i tak w kółko i rano w nocy.W dzień wolny w dni urlopu itd.Bo przeciez nie liczy sie człowiek tylko pewnie wykonanie planu, a jakim kosztem to już nieważne.A ja się pytam w imię czego?,pracy charytatywnej?, bo przecież w dalszym ciągu pieniądze sa tak śmieszne,że głowa boli i to bez wyjątku, czy jesteś wydajny , czy nie.Przeciez ludzie nie maja swojego życia, domu, rodziny tylko praca:) Gdyby ludzie byli godnie opłacani to na pewno by sie tak nie zwalniali,proste i logiczne.No,ale cóż kolejne apteki sa przyjmowane,czyli kolejne tys.linijek dla nas, a ludzi coraz mniej.Jak długo jeszcze?
zdjecie uzytkownika
Jak długo jeszcze - 2016-03-13 22:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapamiętaj ten jęk. 12.03.2016r. Jak długo jeszcze? Nie mam już sił. Zobaczymy co będzie za rok? Jak dożyjemy
zdjecie uzytkownika
Jak długo jeszcze - 2016-03-13 22:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapamiętaj ten jęk. 12.03.2016r. Jak długo jeszcze? Nie ma już sił. To wszystko prawda. Może w końcu coś się zmieni.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2016-03-14 09:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...to chyba trzeba pracować w formie strajku włoskiego.
zdjecie uzytkownika
Jowita - 2016-03-14 11:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No chyba to Ty przesadzasz z tym strajkiem, nie widze tutaj opcji na takie zachowania, no już może zajmijmy się rozmowa o tym jak jest w tej firmie co?
zdjecie uzytkownika
abcde - 2016-03-14 23:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta czarna kręcona kudła pseudo kierowniczka jeszcze pracuje ? :D
zdjecie uzytkownika
beata - 2016-03-16 11:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie po to jest forum, by o takie rzeczy wypytywać, bez urazy :) Szukam informacji tak jak @Jowita, ale obawiam się, że niewiele się dowiem, jeśli chodzi o stanowisko doradcy klienta
zdjecie uzytkownika
puszek - 2016-03-17 23:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam pytanie, kto układa grafik - kierownik czy zmianowi?
zdjecie uzytkownika
pupil - 2016-03-18 09:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [puszek - 2016-03-17 23:03:43]:
kierownik ze swoimi pupilami.Pupile mają grafiki na życzenie
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-03-18 09:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abcde - 2016-03-14 23:11:25]:
jeszcze pracuje a panoszy sie tak jakby była prezesem firmy a nie tylko zmianową
zdjecie uzytkownika
pax - 2016-03-18 11:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś, tak patrząc na to z góry to wszyscy powinni mieć równe prawa i równy dostęp do zmian w grafiku/ ustaleń etc. Z tego wnioskuję, że na stanowisku magazyniera jakbym chciał aplikować nie spotka mnie wiele dobrego ?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-03-20 11:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pax jak dla mnie, nie powinno się sugerować opiniami. Jak czytam ofertę na magazyniera, to nie widzę, by coś było nie tak. Może po prostu trzeba pracować i nie przejmować się wszystkim dokoła.
zdjecie uzytkownika
wox - 2016-03-22 15:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktoś.Przekraczając próg tej firmy tracisz swoją godność,szacunek do siebie i innych ludzi,wszelkie cechy człowieka.A zyskujesz, zupełny brak poczucia własnej wartości,bezpodstawne poczucie winy,oraz skrzywienie psychiczne.Wybór nalezy do Ciebie.
zdjecie uzytkownika
marchew - 2016-03-22 18:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno przesadzasz i dramatyzujesz. to największy w kraju dystrubutor leków i wiemy jakie w biznesie farmaceutycznym biznesie miliardy się obraca, ty nie umiesz tego docenić chyba
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-24 12:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marchew - 2016-03-22 18:20:21]:
a co ma piernik do wiatraka ? Firma moze posiadac setki miliardow obrotu a nie ma to nic do tego jak traktuje pracownikow - w tym wypadku jak smieci. A firmy polskie sa jeszcze gorsze niz zagraniczne, nikt tak Polaka nie wy*yma jak rodak. A najgorsi kierownicy to tacy ktorzy maja kompleksy nizszosci I chca sobie je odbic na gnebieniu podwladnych. No i tak wlasnie wyglada przepis na PGF.
zdjecie uzytkownika
robol - 2016-03-28 21:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam zbieranie według serii i dat, idzie wam dobrze :P
zdjecie uzytkownika
tame - 2016-03-31 11:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym wiedzieć @pracownik co masz konkretnie ma myśli pisząc, że firma traktuje kogoś jak śmiecia czyli co robi konkretnie? bo z takiego gadania to nic nie wynika a tutaj ludzie czekają na jakieś konkrety bo w firmie jest duża rekrutacja
zdjecie uzytkownika
plastyk - 2016-03-31 21:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tame, może rekrutacja jest duża ale po miesiącu i tak wiele z osób odchodzi z "kochanej" firmy.
zdjecie uzytkownika
premia - 2016-04-01 09:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tame ,poczytaj sobie wcześniejsze wpisy. Jeśli dalej nie kumasz , to przyjdz do pgf-u i po pierwszej wypłacie sam wyciągniesz wnioski.Zobaczysz jaką dostaniesz premię i ile godz. bedziesz pracował.A jak postanowisz zostać to w tym momencie ukręcisz na siebie bat.Bo już w następnym miesiącu jak nie raczysz zostawać po godzinach to szybko sprowadzą cie do pionu.
zdjecie uzytkownika
ep - 2016-04-02 12:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@plastyk nie odchodzi ale rotuje, a to inne pojęcie. może nie są też zbyt dobrymi specjalista, a największa i jednak z najstarszych grup farmaceutycznych potrzebuje super fachowców
zdjecie uzytkownika
plastyk - 2016-04-02 18:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ep, rotuje - dobre sobie XD. Oni odchodzą, bo za takie pieniądze i takie warunki pracy (nadgodziny; brak premii, które motywują do lepszej wydajności) to wolą gdzie indziej poszukać.
zdjecie uzytkownika
ehem - 2016-04-04 15:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie taka wielka firma więc myślałem, że mają jakieś lepsze warunki @plastyk ale może wiesz czy jest jakaś ścieżka awansu? bo mają teraz dużo ofert więc może gdzieś jest lepsza kasa
zdjecie uzytkownika
Anka - 2016-04-08 18:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ehem - 2016-04-04 15:54:55]:
W tej firmie Ci , którzy szybko awansują szybko też spadają jak pokazuje historia pewnej dyrektorki...bez wykształcenia bez doświadczenia została P.Dyrektor robiła co Jej kazali , ale jednak i tak się znudziła jak to ludzie bez charakteru i ją zwolnili..
zdjecie uzytkownika
pupil - 2016-04-12 10:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anka - 2016-04-08 18:52:16]:
historia pokazuje nie jeden upadek tych głupio mądrych,bez twarzy i charakteru , uległych "wszechmocnych"Była też jedna taka niezniszczalna też dostała kopa
zdjecie uzytkownika
Ray - 2016-05-02 12:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ancymonek - 2015-12-20 01:56:33]:
liche :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert