Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.

Pracowałeś w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cotam - 2016-01-31 15:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co się stało Pani Dyrektor ? Sama odeszła czy pomogli jej odejść ?
zdjecie uzytkownika
prezes - 2016-01-31 18:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cotam, a ty coś taki ciekawy/a?
zdjecie uzytkownika
bgnhjk - 2016-02-01 14:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, no ale sa tez od nich inne oferty pracy np. na doradce klienta w Rzeszowie fajnie ze oferuja cykl szkoleń niezbedne narzedzia do wykonywania zawodu
zdjecie uzytkownika
szeryf - 2016-02-05 16:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bgnhjk - 2016-02-01 14:22:58]:
czy tobie placa za pisanie takich bzdur ?
Czy dostarczenie niezbednych narzedzi do wykonywania zawodu uznajesz za jakis benefit ? To tak jakbys zostal zatrudniony do kopania rowow I cieszyl sie, ze dostaniesz lopate.

A zeby nie odbiegac od tematu. Generalnei z natury nie ciesze sie z cudzego nieszczescia. Jednak po kilku latach przerwy od PGFU, mimo wszystko, ciesza mnei informacje, ze 'szefostwo' dopadla karma. Jakas sprawiedliwosc na swiecie musi istniec ;).
zdjecie uzytkownika
majki - 2016-02-05 21:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze żadnych szczególnych benefotów się nie dostaje z tego tytułu i można spokojnie zaorbic bez tego 3000 zł jako doradca na podstawie oczywiście.
zdjecie uzytkownika
fleksi - 2016-02-05 22:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak grochem o ścianę on @majki dalej swoje:).Kolejna reklama:).Czy ty człowieku nie możesz zrozumieć,ze nikogo nie interesują jakieś oferty z Rzeszowa,Gdańska, czy Katowic?, mieszkamy we Wrocławiu!!.I to ,że za każdym razem zmienisz nick to myślisz, że nikt sie nie domyśli ,że to ta sama osoba:).Jeżeli tak ich reklamujesz to może sam się tam zatrudnij i zarabiaj te 3000:).
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-02-28 14:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
halo Wrocław , halo Wrocław , odbiór .Zadowoleni ?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2016-02-28 22:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-02-28 14:02:19]:
Jak zawsze
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2016-02-29 00:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-02-28 14:02:19]:
a niby z czego mamy być zadowoleni?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-03-12 05:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
....spoko Panowie, PIP szykuje między innymi we Wrocławiu, kontrole łamania zawartych umów zlecenie, tj.: pracy w święta (już w Wielkanoc), i niedziele, wysokości dodatków za pracę w godzinach nocnych oraz za prace w niedzielę i święta oraz wydawania poleceń wbrew prawu dla tak zatrudnionych pracowników na umowę zlecenie, przez kierownictwo.
zdjecie uzytkownika
dolcze - 2016-03-12 12:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech oni najpierw zaczna szanowac tych ktorzy im jeszcze zostali,bo to co oni w tej chwili odstawiają to przechodzi ludzkie pojecie.Przychodź na 5 na 6 rano, nie wychodź!,zostań! 1 godz. 2 godz. dłużej i tak w kółko i rano w nocy.W dzień wolny w dni urlopu itd.Bo przeciez nie liczy sie człowiek tylko pewnie wykonanie planu, a jakim kosztem to już nieważne.A ja się pytam w imię czego?,pracy charytatywnej?, bo przecież w dalszym ciągu pieniądze sa tak śmieszne,że głowa boli i to bez wyjątku, czy jesteś wydajny , czy nie.Przeciez ludzie nie maja swojego życia, domu, rodziny tylko praca:) Gdyby ludzie byli godnie opłacani to na pewno by sie tak nie zwalniali,proste i logiczne.No,ale cóż kolejne apteki sa przyjmowane,czyli kolejne tys.linijek dla nas, a ludzi coraz mniej.Jak długo jeszcze?
zdjecie uzytkownika
Jak długo jeszcze - 2016-03-13 22:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapamiętaj ten jęk. 12.03.2016r. Jak długo jeszcze? Nie mam już sił. Zobaczymy co będzie za rok? Jak dożyjemy
zdjecie uzytkownika
Jak długo jeszcze - 2016-03-13 22:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapamiętaj ten jęk. 12.03.2016r. Jak długo jeszcze? Nie ma już sił. To wszystko prawda. Może w końcu coś się zmieni.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2016-03-14 09:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...to chyba trzeba pracować w formie strajku włoskiego.
zdjecie uzytkownika
Jowita - 2016-03-14 11:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No chyba to Ty przesadzasz z tym strajkiem, nie widze tutaj opcji na takie zachowania, no już może zajmijmy się rozmowa o tym jak jest w tej firmie co?
zdjecie uzytkownika
abcde - 2016-03-14 23:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta czarna kręcona kudła pseudo kierowniczka jeszcze pracuje ? :D
zdjecie uzytkownika
beata - 2016-03-16 11:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie po to jest forum, by o takie rzeczy wypytywać, bez urazy :) Szukam informacji tak jak @Jowita, ale obawiam się, że niewiele się dowiem, jeśli chodzi o stanowisko doradcy klienta
zdjecie uzytkownika
puszek - 2016-03-17 23:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam pytanie, kto układa grafik - kierownik czy zmianowi?
zdjecie uzytkownika
pupil - 2016-03-18 09:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [puszek - 2016-03-17 23:03:43]:
kierownik ze swoimi pupilami.Pupile mają grafiki na życzenie
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-03-18 09:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abcde - 2016-03-14 23:11:25]:
jeszcze pracuje a panoszy sie tak jakby była prezesem firmy a nie tylko zmianową
zdjecie uzytkownika
pax - 2016-03-18 11:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś, tak patrząc na to z góry to wszyscy powinni mieć równe prawa i równy dostęp do zmian w grafiku/ ustaleń etc. Z tego wnioskuję, że na stanowisku magazyniera jakbym chciał aplikować nie spotka mnie wiele dobrego ?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-03-20 11:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pax jak dla mnie, nie powinno się sugerować opiniami. Jak czytam ofertę na magazyniera, to nie widzę, by coś było nie tak. Może po prostu trzeba pracować i nie przejmować się wszystkim dokoła.
zdjecie uzytkownika
wox - 2016-03-22 15:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktoś.Przekraczając próg tej firmy tracisz swoją godność,szacunek do siebie i innych ludzi,wszelkie cechy człowieka.A zyskujesz, zupełny brak poczucia własnej wartości,bezpodstawne poczucie winy,oraz skrzywienie psychiczne.Wybór nalezy do Ciebie.
zdjecie uzytkownika
marchew - 2016-03-22 18:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na pewno przesadzasz i dramatyzujesz. to największy w kraju dystrubutor leków i wiemy jakie w biznesie farmaceutycznym biznesie miliardy się obraca, ty nie umiesz tego docenić chyba
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-24 12:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marchew - 2016-03-22 18:20:21]:
a co ma piernik do wiatraka ? Firma moze posiadac setki miliardow obrotu a nie ma to nic do tego jak traktuje pracownikow - w tym wypadku jak smieci. A firmy polskie sa jeszcze gorsze niz zagraniczne, nikt tak Polaka nie wy*yma jak rodak. A najgorsi kierownicy to tacy ktorzy maja kompleksy nizszosci I chca sobie je odbic na gnebieniu podwladnych. No i tak wlasnie wyglada przepis na PGF.
zdjecie uzytkownika
robol - 2016-03-28 21:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam zbieranie według serii i dat, idzie wam dobrze :P
zdjecie uzytkownika
tame - 2016-03-31 11:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym wiedzieć @pracownik co masz konkretnie ma myśli pisząc, że firma traktuje kogoś jak śmiecia czyli co robi konkretnie? bo z takiego gadania to nic nie wynika a tutaj ludzie czekają na jakieś konkrety bo w firmie jest duża rekrutacja
zdjecie uzytkownika
plastyk - 2016-03-31 21:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tame, może rekrutacja jest duża ale po miesiącu i tak wiele z osób odchodzi z "kochanej" firmy.
zdjecie uzytkownika
premia - 2016-04-01 09:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tame ,poczytaj sobie wcześniejsze wpisy. Jeśli dalej nie kumasz , to przyjdz do pgf-u i po pierwszej wypłacie sam wyciągniesz wnioski.Zobaczysz jaką dostaniesz premię i ile godz. bedziesz pracował.A jak postanowisz zostać to w tym momencie ukręcisz na siebie bat.Bo już w następnym miesiącu jak nie raczysz zostawać po godzinach to szybko sprowadzą cie do pionu.
zdjecie uzytkownika
ep - 2016-04-02 12:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@plastyk nie odchodzi ale rotuje, a to inne pojęcie. może nie są też zbyt dobrymi specjalista, a największa i jednak z najstarszych grup farmaceutycznych potrzebuje super fachowców
zdjecie uzytkownika
plastyk - 2016-04-02 18:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ep, rotuje - dobre sobie XD. Oni odchodzą, bo za takie pieniądze i takie warunki pracy (nadgodziny; brak premii, które motywują do lepszej wydajności) to wolą gdzie indziej poszukać.
zdjecie uzytkownika
ehem - 2016-04-04 15:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie taka wielka firma więc myślałem, że mają jakieś lepsze warunki @plastyk ale może wiesz czy jest jakaś ścieżka awansu? bo mają teraz dużo ofert więc może gdzieś jest lepsza kasa
zdjecie uzytkownika
Anka - 2016-04-08 18:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ehem - 2016-04-04 15:54:55]:
W tej firmie Ci , którzy szybko awansują szybko też spadają jak pokazuje historia pewnej dyrektorki...bez wykształcenia bez doświadczenia została P.Dyrektor robiła co Jej kazali , ale jednak i tak się znudziła jak to ludzie bez charakteru i ją zwolnili..
zdjecie uzytkownika
Ray - 2016-05-02 12:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ancymonek - 2015-12-20 01:56:33]:
liche :)
zdjecie uzytkownika
marcheweczka - 2016-05-04 18:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja po prostu wierze przyjaciele że jeśli ktoś wypada to był za słabym fachowcem. polski rynek farmaceutyczny w Polsce to grube miliardy w obrocie więc nie dziwię się żem potrzebuję tylko super fachowców, nawet w przypadku doradców klienta musi być poziom
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-05-04 23:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marcheweczka - 2016-05-04 18:14:20]:
Nie rozśmieszaj mnie XD
zdjecie uzytkownika
bejbik - 2016-05-05 21:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@marcheweczka myślę, że możesz mieć rację odnośnie tego, że w tej branży są spore pieniądze jak i to, że no trzeba się na rzeczy znać by być zatrudnionym w takim miejscu. Dlatego też na doradcę klienta trzeba mieć wykształcenie wyższe oraz doświadczenia w pracy w handlu.
zdjecie uzytkownika
jo - 2016-05-13 19:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i doświadczenie sprzątaczki się przyda w tej firmie no i angielski żeby porozumiewać się z ludźmi lepszego sortu coby kierowniki nie rozumieli co się mówi.Bo ludzie mądrzejsi od kierowników.No łacina jest konieczna .Coby kierowniki wiedzieli co się do nich mówi bo po polsku nie potrafio zrozumieć
zdjecie uzytkownika
jakiś tam ktoś - 2016-05-14 22:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jo - 2016-05-13 19:24:22]:
i tu masz rację :)
zdjecie uzytkownika
Nighu - 2016-06-03 00:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tak forum ucichło?
zdjecie uzytkownika
wiesiu - 2016-06-03 22:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie wszyscy zadowoleni
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-06-06 07:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to trzeba zwijać szybko manatki, wszystko się wali, pracownicy olewają i nie przychodzą na zmiany, nie ma podwyżek płac tylko poniewieranie ludźmi, niech sami zasuwają, zobaczymy jak będzie to funkcjonowało w lipcu !
zdjecie uzytkownika
majki - 2016-06-11 15:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wypłata jest zawsze terminowa? Z góry dzięki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
tańczac... z lekami - 2016-06-12 23:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko ta jedna jedyna zalet-terminowa wypłata! A co, dużo firm się nie wypłaca terminowo?
zdjecie uzytkownika
tentędy - 2016-06-13 08:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@majki, tak, tentędy, tak, wypłata jest terminowa. Ale to jej jedyna zaleta. Wal śmiało.
zdjecie uzytkownika
majki - 2016-06-13 11:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to naparwde nie ma innych zalet niż to, ze wypłaty sa na czas? no a co z atmoasfera w takim razie się dzieje?
zdjecie uzytkownika
tentędy - 2016-06-14 01:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera jest przepełniona zazdrością, podejrzliwością, frustracją i Bóg wie, czym tam jeszcze. Ale tak jest chyba w każdej pracy. W każdym razie nie znam innej. Najlepiej to nie myśleć o tym, żeby nie czuć się skrzywdzonym. Wtedy możesz pracować. Póki dasz radę
zdjecie uzytkownika
pola - 2016-06-15 11:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wydaje mi się, że troche przesadzasz z tą atmosferą w pracy, w sumie można spokojnie pracować na pewno dobrze.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-06-16 10:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha,ha,ha spokojnie pracujesz jak komu trzeba kapujesz.Wtedy zlecenia dobre od zmianowych,norma wzrasta jak żyjesz dobrze z pakowaczkami,paluszek sie omsknie i zlecenie powędruje do znajomej ,lubianej.Przecież zawsze sie można pomylić z numerem.I tym oto sposobem inni palą faje i norme mają ok.a drugi nawala i norma słabiutka.No cóż grunt to wiedzieć z kim trzymać.
zdjecie uzytkownika
nim - 2016-06-16 10:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile realnie wypłacane jest miesięcznie doradcy klienta? Widzę, że rekrutują osoby na te stanowisko w wielu województwach.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert