Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.

Pracowałeś w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2016-01-12 17:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałam,że Pani Dyrektor Borys zakończyła już swoją karierę w PGF-ie...po długotrwałym zwolnieniu chorobowym...o jak mi przykro :) Byłam w tej samej sytuacji, kiedy przebywałam na zwolnieniu lekarskim 11 miesięcy i zapewniano mnie,że będą na mnie czekać, a wypowiedzenie przyszło pocztą.I tak nie miałam zamiaru wracać :) to była najgorsza praca w moim życiu, która wykończyła mnie psychicznie i fizycznie,ale sami rozumiecie- co innego jest być zwolnionym a co innego zwolnić się samemu.Pani Borys, jak szybko wraca do ludzi wyrządzona krzywda :)))) Pozdrowienia dla nielicznych z załogi PGF-u.
zdjecie uzytkownika
feks - 2016-01-13 03:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaintrygowalo mnie to, co napisał ancymonek, jak w ogóle czesto pracujecie tu w weekendy? Ja myslałem, czy nie zaaplikowac jako pracownik działu telemarketingu i nie napisali nic o pracy w weekend, za to podobno jest duzo szkoleń wewnętrznych.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-01-13 08:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Agnieszka-Jak to mówią, zla karma zawsze powraca.Jednak nie wszyscy przebywający na długotrwalym zwolnieniu lekarskim sa zwalniani.Mamy tutaj taką pracownicę, pracującą tylko na pól etetu, a przebywajacą na zwolnieniu L4 prawie co miesiąc w chwili obecnej nie ma jej chyba już ze trzy miesiące.Następnie wróci, popracuje tydzień, bądź dwa i znów pójdzie na zwolnienie i w ten sposob można ciągnąć do emerytury:)), ponieważ pracownika przebywającego na L4 nie można zwolnić to można tak ciągnąć w nieskończoność.To też jest sposób na życie:))
zdjecie uzytkownika
Pamiętamy - 2016-01-13 10:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P Agnieszko przytoczę jeden cytat "Nie rozumiem ludzi ,którzy palą za sobą mosty" i kto teraz jest thebeściak.Życzę pracy fizycznej,wtedy docenisz wkład innych ludzi w ciężką pracę . Nie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kris - 2016-01-14 17:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nigdy nie życzyłem nikomu niczego złego i dalej nie życzę ,ale DZIĘKUJCIE BOGU , że ta Dyrektorka od siedmiu boleści spadła ze stołka!!!
Współczuję bardzo mocno kolejnym ofiarom jej działalności...Mam nadzieję, że zasila grono bezrobotnych...
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2016-01-14 22:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do "Pamiętamy" akurat wyobraż sobie,że praca w tym burdelu i spalenie za sobą mostów jak to określiłaś/eś było najlepszą decyzją w moim życiu :)I hamuj ze słownictwem, bo ja nikomu niczego złego nie życzę,tak jak Ty to zrobiłaś/eś .A napisałam na forum tylko po to aby pokazać,że każdy może znaleść się w takiej sytuacji jak ja czy Pani Borys, tylko róznica polega na tym,że ja nigdy nie nosiłam tak wysoko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A skoro składamy sobie życzenia to również życzę "samych " pomyślności w poszukiwaniu pracy,ale na pewno nie na takim wysokim stanowisku i zapraszam do kolejki w PUP-ie we Wrocławiu.I również nie pozdrawiam, bo nie ma kogo :D
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-01-15 22:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże, ludzie bierzecie sie za pisanie na forum, a nie umiecie czytać ze zrozumieniem.Przecież ten "Pamiętamy" zwracał się do naszej p.dyrektor,a nie do ciebie "Agnieszka":)))).No, ale to trzeba trochę pomyśleć nad tym co sie czyta, a tutaj widać jest z tym problem:).Trzeba było wybrać inny nick, wtedy może nie byłoby takich śmiesznych nieporozumień:)).
zdjecie uzytkownika
jarek - 2016-01-18 20:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
porażka, ale nie firma, tylko treść poniższych komentarzy. Kompletnie nie rozumiem rozstrząsania takich rzeczy na forum, zwłaszcza, że nie dotyczą one PGF S.A.
zdjecie uzytkownika
piotruś - 2016-01-23 17:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie @jarek, ja tak samo... ale nic z tym nie zrobisz. widziałem w ogóle, że szukają teraz pracownika magazynu w ktaowicach oraz w gdańsku, około 2800 pensja
zdjecie uzytkownika
fleksi - 2016-01-25 08:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj nikt, niczego nie roztrząsa,ludzie wyrażają tylko swoja opinie, do tego to forum sluży.A ja nie rozumiem tych twoich @Piotruś dziwnych reklam,ktore tutaj cały czas serwujesz.
zdjecie uzytkownika
broź - 2016-01-25 17:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fleksi - 2016-01-25 08:37:11]:
nie uważam @fleksi aby to były jakieś reklamy. @piotruś pisze o tym o czym ludzie chcą usłyszeć czyli o kasie i ofertach pracy. a szukają i doradców handlowych i magazynierów - to się chętnie czyta
zdjecie uzytkownika
cotam - 2016-01-31 15:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co się stało Pani Dyrektor ? Sama odeszła czy pomogli jej odejść ?
zdjecie uzytkownika
prezes - 2016-01-31 18:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cotam, a ty coś taki ciekawy/a?
zdjecie uzytkownika
bgnhjk - 2016-02-01 14:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, no ale sa tez od nich inne oferty pracy np. na doradce klienta w Rzeszowie fajnie ze oferuja cykl szkoleń niezbedne narzedzia do wykonywania zawodu
zdjecie uzytkownika
szeryf - 2016-02-05 16:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bgnhjk - 2016-02-01 14:22:58]:
czy tobie placa za pisanie takich bzdur ?
Czy dostarczenie niezbednych narzedzi do wykonywania zawodu uznajesz za jakis benefit ? To tak jakbys zostal zatrudniony do kopania rowow I cieszyl sie, ze dostaniesz lopate.

A zeby nie odbiegac od tematu. Generalnei z natury nie ciesze sie z cudzego nieszczescia. Jednak po kilku latach przerwy od PGFU, mimo wszystko, ciesza mnei informacje, ze 'szefostwo' dopadla karma. Jakas sprawiedliwosc na swiecie musi istniec ;).
zdjecie uzytkownika
majki - 2016-02-05 21:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze żadnych szczególnych benefotów się nie dostaje z tego tytułu i można spokojnie zaorbic bez tego 3000 zł jako doradca na podstawie oczywiście.
zdjecie uzytkownika
fleksi - 2016-02-05 22:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak grochem o ścianę on @majki dalej swoje:).Kolejna reklama:).Czy ty człowieku nie możesz zrozumieć,ze nikogo nie interesują jakieś oferty z Rzeszowa,Gdańska, czy Katowic?, mieszkamy we Wrocławiu!!.I to ,że za każdym razem zmienisz nick to myślisz, że nikt sie nie domyśli ,że to ta sama osoba:).Jeżeli tak ich reklamujesz to może sam się tam zatrudnij i zarabiaj te 3000:).
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-02-28 14:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
halo Wrocław , halo Wrocław , odbiór .Zadowoleni ?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2016-02-28 22:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-02-28 14:02:19]:
Jak zawsze
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2016-02-29 00:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-02-28 14:02:19]:
a niby z czego mamy być zadowoleni?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-03-12 05:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
....spoko Panowie, PIP szykuje między innymi we Wrocławiu, kontrole łamania zawartych umów zlecenie, tj.: pracy w święta (już w Wielkanoc), i niedziele, wysokości dodatków za pracę w godzinach nocnych oraz za prace w niedzielę i święta oraz wydawania poleceń wbrew prawu dla tak zatrudnionych pracowników na umowę zlecenie, przez kierownictwo.
zdjecie uzytkownika
dolcze - 2016-03-12 12:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech oni najpierw zaczna szanowac tych ktorzy im jeszcze zostali,bo to co oni w tej chwili odstawiają to przechodzi ludzkie pojecie.Przychodź na 5 na 6 rano, nie wychodź!,zostań! 1 godz. 2 godz. dłużej i tak w kółko i rano w nocy.W dzień wolny w dni urlopu itd.Bo przeciez nie liczy sie człowiek tylko pewnie wykonanie planu, a jakim kosztem to już nieważne.A ja się pytam w imię czego?,pracy charytatywnej?, bo przecież w dalszym ciągu pieniądze sa tak śmieszne,że głowa boli i to bez wyjątku, czy jesteś wydajny , czy nie.Przeciez ludzie nie maja swojego życia, domu, rodziny tylko praca:) Gdyby ludzie byli godnie opłacani to na pewno by sie tak nie zwalniali,proste i logiczne.No,ale cóż kolejne apteki sa przyjmowane,czyli kolejne tys.linijek dla nas, a ludzi coraz mniej.Jak długo jeszcze?
zdjecie uzytkownika
Jak długo jeszcze - 2016-03-13 22:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapamiętaj ten jęk. 12.03.2016r. Jak długo jeszcze? Nie mam już sił. Zobaczymy co będzie za rok? Jak dożyjemy
zdjecie uzytkownika
Jak długo jeszcze - 2016-03-13 22:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapamiętaj ten jęk. 12.03.2016r. Jak długo jeszcze? Nie ma już sił. To wszystko prawda. Może w końcu coś się zmieni.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2016-03-14 09:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...to chyba trzeba pracować w formie strajku włoskiego.
zdjecie uzytkownika
Jowita - 2016-03-14 11:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No chyba to Ty przesadzasz z tym strajkiem, nie widze tutaj opcji na takie zachowania, no już może zajmijmy się rozmowa o tym jak jest w tej firmie co?
zdjecie uzytkownika
abcde - 2016-03-14 23:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta czarna kręcona kudła pseudo kierowniczka jeszcze pracuje ? :D
zdjecie uzytkownika
beata - 2016-03-16 11:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie po to jest forum, by o takie rzeczy wypytywać, bez urazy :) Szukam informacji tak jak @Jowita, ale obawiam się, że niewiele się dowiem, jeśli chodzi o stanowisko doradcy klienta
zdjecie uzytkownika
puszek - 2016-03-17 23:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam pytanie, kto układa grafik - kierownik czy zmianowi?
zdjecie uzytkownika
pupil - 2016-03-18 09:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [puszek - 2016-03-17 23:03:43]:
kierownik ze swoimi pupilami.Pupile mają grafiki na życzenie
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-03-18 09:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abcde - 2016-03-14 23:11:25]:
jeszcze pracuje a panoszy sie tak jakby była prezesem firmy a nie tylko zmianową
zdjecie uzytkownika
pax - 2016-03-18 11:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś, tak patrząc na to z góry to wszyscy powinni mieć równe prawa i równy dostęp do zmian w grafiku/ ustaleń etc. Z tego wnioskuję, że na stanowisku magazyniera jakbym chciał aplikować nie spotka mnie wiele dobrego ?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-03-20 11:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pax jak dla mnie, nie powinno się sugerować opiniami. Jak czytam ofertę na magazyniera, to nie widzę, by coś było nie tak. Może po prostu trzeba pracować i nie przejmować się wszystkim dokoła.
zdjecie uzytkownika
wox - 2016-03-22 15:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktoś.Przekraczając próg tej firmy tracisz swoją godność,szacunek do siebie i innych ludzi,wszelkie cechy człowieka.A zyskujesz, zupełny brak poczucia własnej wartości,bezpodstawne poczucie winy,oraz skrzywienie psychiczne.Wybór nalezy do Ciebie.
zdjecie uzytkownika
marchew - 2016-03-22 18:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na pewno przesadzasz i dramatyzujesz. to największy w kraju dystrubutor leków i wiemy jakie w biznesie farmaceutycznym biznesie miliardy się obraca, ty nie umiesz tego docenić chyba
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-24 12:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marchew - 2016-03-22 18:20:21]:
a co ma piernik do wiatraka ? Firma moze posiadac setki miliardow obrotu a nie ma to nic do tego jak traktuje pracownikow - w tym wypadku jak smieci. A firmy polskie sa jeszcze gorsze niz zagraniczne, nikt tak Polaka nie wy*yma jak rodak. A najgorsi kierownicy to tacy ktorzy maja kompleksy nizszosci I chca sobie je odbic na gnebieniu podwladnych. No i tak wlasnie wyglada przepis na PGF.
zdjecie uzytkownika
robol - 2016-03-28 21:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam zbieranie według serii i dat, idzie wam dobrze :P
zdjecie uzytkownika
tame - 2016-03-31 11:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym wiedzieć @pracownik co masz konkretnie ma myśli pisząc, że firma traktuje kogoś jak śmiecia czyli co robi konkretnie? bo z takiego gadania to nic nie wynika a tutaj ludzie czekają na jakieś konkrety bo w firmie jest duża rekrutacja
zdjecie uzytkownika
plastyk - 2016-03-31 21:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tame, może rekrutacja jest duża ale po miesiącu i tak wiele z osób odchodzi z "kochanej" firmy.
zdjecie uzytkownika
premia - 2016-04-01 09:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tame ,poczytaj sobie wcześniejsze wpisy. Jeśli dalej nie kumasz , to przyjdz do pgf-u i po pierwszej wypłacie sam wyciągniesz wnioski.Zobaczysz jaką dostaniesz premię i ile godz. bedziesz pracował.A jak postanowisz zostać to w tym momencie ukręcisz na siebie bat.Bo już w następnym miesiącu jak nie raczysz zostawać po godzinach to szybko sprowadzą cie do pionu.
zdjecie uzytkownika
ep - 2016-04-02 12:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@plastyk nie odchodzi ale rotuje, a to inne pojęcie. może nie są też zbyt dobrymi specjalista, a największa i jednak z najstarszych grup farmaceutycznych potrzebuje super fachowców
zdjecie uzytkownika
plastyk - 2016-04-02 18:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ep, rotuje - dobre sobie XD. Oni odchodzą, bo za takie pieniądze i takie warunki pracy (nadgodziny; brak premii, które motywują do lepszej wydajności) to wolą gdzie indziej poszukać.
zdjecie uzytkownika
ehem - 2016-04-04 15:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie taka wielka firma więc myślałem, że mają jakieś lepsze warunki @plastyk ale może wiesz czy jest jakaś ścieżka awansu? bo mają teraz dużo ofert więc może gdzieś jest lepsza kasa
zdjecie uzytkownika
Anka - 2016-04-08 18:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ehem - 2016-04-04 15:54:55]:
W tej firmie Ci , którzy szybko awansują szybko też spadają jak pokazuje historia pewnej dyrektorki...bez wykształcenia bez doświadczenia została P.Dyrektor robiła co Jej kazali , ale jednak i tak się znudziła jak to ludzie bez charakteru i ją zwolnili..
zdjecie uzytkownika
Ray - 2016-05-02 12:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ancymonek - 2015-12-20 01:56:33]:
liche :)
zdjecie uzytkownika
marcheweczka - 2016-05-04 18:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja po prostu wierze przyjaciele że jeśli ktoś wypada to był za słabym fachowcem. polski rynek farmaceutyczny w Polsce to grube miliardy w obrocie więc nie dziwię się żem potrzebuję tylko super fachowców, nawet w przypadku doradców klienta musi być poziom
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-05-04 23:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marcheweczka - 2016-05-04 18:14:20]:
Nie rozśmieszaj mnie XD
zdjecie uzytkownika
bejbik - 2016-05-05 21:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@marcheweczka myślę, że możesz mieć rację odnośnie tego, że w tej branży są spore pieniądze jak i to, że no trzeba się na rzeczy znać by być zatrudnionym w takim miejscu. Dlatego też na doradcę klienta trzeba mieć wykształcenie wyższe oraz doświadczenia w pracy w handlu.
zdjecie uzytkownika
jo - 2016-05-13 19:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i doświadczenie sprzątaczki się przyda w tej firmie no i angielski żeby porozumiewać się z ludźmi lepszego sortu coby kierowniki nie rozumieli co się mówi.Bo ludzie mądrzejsi od kierowników.No łacina jest konieczna .Coby kierowniki wiedzieli co się do nich mówi bo po polsku nie potrafio zrozumieć
zdjecie uzytkownika
jakiś tam ktoś - 2016-05-14 22:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jo - 2016-05-13 19:24:22]:
i tu masz rację :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert