Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.

Pracowałeś w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tańcząc...z lekami - 2014-06-29 23:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdy by ci nowi i chętni czytali te opinie, już nie byli by chętni. I ja też, kiedyś... A teraz, wierzcie lub nie, nie chcę odejść czy pozbyć się tej pracy i wciąż mam nadzieję, matkę głupich, że będzie lepiej... Przecież było kiedyś lepiej? Czy mi się wydawało? :)))
zdjecie uzytkownika
broź - 2014-06-30 12:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tańcząc...z lekami - 2014-06-29 23:45:48]:
tylko, że już w żadnej firmie nie zmienia się wszystko na lepsze, a właśnie wręcz przeciwnie, tak jak i tu
zdjecie uzytkownika
abne - 2014-07-02 20:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec pozwalajmy sobie żeby weszli nam na głowę bo to pracodawca który może wszystko a ty nic albo od razu pracujmy za miskę ryżu
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2014-07-14 14:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abne - 2014-06-28 10:37:35]:
na dzień dzisiejszy nic się nie zmieniło.praca za marne grosze.po12-14 godzin .na dodatek jak ludzie mają pierwszą zmianę ,to ściągają ich w nocy telefonami i smsami aby pomóc zrealizować zamówienia .jak nie przyjdą to zostaną "docenieni".jedyne co się zmieniło to to że firma ma coraz większe problemy z zatrudnieniem nowych ludzi.proponują nawet ludziom tu pracującym premię jednorazową 500zł za zwerbowanie osoby która przepracuje min.4 m-c .moim zdanie to nic nie zmieni.jedyne wyjście "SZANOWNA DYREKCJIO ZMIENCIE SWÓJ STOSUNEK DO PRACOWNIKÓW,AWY KOLEDZY I KOLEŻANKI STWÓRZCIE ZESPÓŁ ABY NIKT NIE MÓGŁ WAMI POMIATAĆ I WYKORZYSTYWAĆ".POZDRAWIAM ZZZZ
zdjecie uzytkownika
jest tak jak jest - 2014-07-19 15:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem wam dlaczego tak jest, bo tym magazynem nie zarządza dyrekcja, tylko ludzie tu pracujący, a szczególnie "starszyzna" dawniej zwana "Trójcą" (i żeby ich tak nie nazywać zostały rozdzielone na inne zmiany:))).Kiedy tylko coś im się nie spodoba "biegną" do dyrekcji na skargę i już jest tak jak one chcą.Tak jakby dyrekcja kompletnie nie miała swojego zdania, tylko inni decydują jak ma być.A jeżeli już nie wiedzą co mają zrobić to zaczynają nas "karać" jak małe dzieci,.....nie damy im premii, albo dowalimy taki grafik , że popamiętają........To jest zachowanie dorosłych osób , (dyrekcji) w stosunku do pracowników.Nie raz to,aż śmiać się człowiekowi chce na to ich zarządzanie.Mówicie, że dają 500 zł premii za zwerbowanie nowego pracownika, a kto chciałby narażać swojego znajomego na takie warunki pracy i mieć go później na sumieniu:)).Widać ,że ich desperacja sięga już zenitu!!.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-08-13 07:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hahahaha widzę że nic się tam nie zmieniło i nigdy się nie zmieni, za moich czasów to była ekipa ale jak widać dobrzy ludzie podchodzili.
zdjecie uzytkownika
# - 2014-09-15 09:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
I znowu zarzadza nami osoba z zaburzeniami emocjonalnymi,sama ma problemy ze sobą, a ząrzadza ludźmi.Taką osobę już kiedyś przerabialiśmy i niezbyt dobrze sie to dla niej skończyło,teraz znowu jest to samo.Kiedy ona prowadzi zmianę jest jeden wielki halas i krzyk, niektóre jej polecenia sa takie bzdurne, że aż głowa boli,kłóci się ze wszystkimi i o byle co.Cały czas chce być "najważniejsza", a ktoś kiedyś powiedział, że...... nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.......Inni zmianowi przecież wykonują tą samą pracę i jest spokój i normalnie, a u niej to tragedia.Może jest zorganizowana, ale to jednak nie wszystko, trzeba też umieć żyć z ludźmi, a nie wszędzie szukać problemów.Takie osoby przyjmowane na takie stanowiska powinny przechodzić testy psychologiczne, żeby później nie było takich niespodzianek.
zdjecie uzytkownika
daro - 2014-09-18 16:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie sposkoj to bylo wiadome ze wcześniej czy później chętni się skończą. Przecież każdy szuka jakiejś stabilności. Ciekawe czemu szefostwo nie zauważa tego że ma słabych pracowników jak ma ciągle nowych, bo nikt nie może dobrze wdrożyć się w system pracy, tylko ciągle jest albo przestraszony że go zwolnią albo wycieńczony kilkunastogodzinna robota
zdjecie uzytkownika
Pgf - 2014-10-03 09:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi pewnie o Ele, Ewe?
hahahha
zdjecie uzytkownika
sambo - 2014-10-08 21:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daro - 2014-09-18 16:22:52]:
niestety , ale idąca z zachodu moda na to , aby wszyscy robili wynik, bo przecież wynik jest w pracy najważniejszy , nie pozwala pracownikom na chwilę oddechu. Zgadzam się z Tobą @daro, że pracownicy potrzebują trochę czasu , aby się wdrożyć. Jednak niestety nie mogą liczyć na taką możliwość w PGF ...
zdjecie uzytkownika
juta - 2014-10-11 19:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w koncu jakas wyplata, docenili. Cisza na forum to chyba wszyscy zadowoleni. Jak sie pracuje to sie ma. Do roboty sie wezcie.a.nie w regalach bajery.
zdjecie uzytkownika
murzynek bambo - 2014-10-11 21:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to szczere gratulacje z powodu wysokiej wypłaty!.Teraz juz na pewno bez żadnych skrupułów bedziesz zostawać po godzinach aż do rana, przychodzić na każde wezwanie, a twoja wydajność to pewnie w tym miesiacu wyniesie 200%.Szkoda tylko ,że pozostałych pracowników sie nie docenia.
zdjecie uzytkownika
kapusniak - 2014-10-17 21:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tym razem dostalem tyle ile powinienem dostawac caly czas. 2300.. tyle nie odstalem od poczatku. Szkoda tylko, ze tyle godzin trzeba nap... No nic, w kolejnym miesiacu trzeba sie bardziej postarac. A Wy jak z .. wplywem na konto ?
zdjecie uzytkownika
olsen - 2014-10-22 14:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kapusniak - 2014-10-17 21:44:28]:
Dostałeś, chyba w snach. Przestan podkradac psychotropy pani Uli.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-22 14:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ze mimo braku ludzi i płakałem na ogrodzeniu o wakacjach nic się tam nie zmienilo.
Pracowałam tam jakieś trzy lata temu, zgłosiłam ich nawet do PIP-u, ale to nic nie dalo, mają jakieś znajomości bo nie zapowiedziana inspekcja była jak najbardziej zapowiedziana.

Jedyne wyjście z sytuacji to strajk ogolny (co pewnie ni gdy się nie zdazy, albo się zwolnić :)

Powodzenia :)
zdjecie uzytkownika
PL - 2014-10-31 07:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można wyciągnąć pewne wnioski - firma oferuje stawkę bez premii i nadgodzin i jest ona do uzyskania w przypadku gdy pracownik zostaje po godzinach? Przecież takie rzeczy nie mają sensu i jaką wartość ma w takim razie zawarta umowa o pracę na dane pieniądze skoro to i tak nie zależy od niej... Kpina...
zdjecie uzytkownika
Metro - 2014-11-02 16:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już nawet w Metrze,sie ogłaszają że potrzebują do pracy ludzi.Niech sami zap. Za takie pieniadze i po tyle godzin
zdjecie uzytkownika
oszukani - 2014-11-18 09:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak zbliza sie Nowy rok i beda podwyzki płacy minimalnej, więc musieli cos wymyslić żeby znowu "obciąc" nam premie.Z tego co pamiętam to zawsze były te "progi" wydajnościowe i obliczanie wskaźników przy rozdzielaniu premi, tak przynajmniej było cały czas mowione:)Jednak teraz okazuje się że te premie były z Kosmosu, albo przyznawane po znajomości, jeżeli dopiero teraz będą brane pod uwagę "progi" wydajnościowe!.Znowu zaczną się kombinacje z fakturami i te "progi " zrobią się naprawdę "wysokie".
zdjecie uzytkownika
sidor - 2014-11-18 17:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie moze wiecie, gdzie to siętrzeba zgłosić, żeby dostać pracę w polskiej grupie farmaceutycznej? wiem,ze tam w gazetecie co,s o tym bylo ale niestety nie wiem gdize mam ta gazete i kontaktu do firmy nie mam. Jak to z tymi warunkami tam jest, napiszcie mi dokladnie bo nei chce sie w cos wpakowac, ok ?
zdjecie uzytkownika
abne - 2014-11-18 20:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poczytaj sobie komentarze to zobaczysz jak tam jest :)))) każdy kto może spiernicza gdzie może , tam zostają tylko ludzie około 50+ :)
zdjecie uzytkownika
doopa - 2014-11-22 18:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli nie wiesz jakie są warunki ,to szybko wyjaśniam .Zapie... za friko ale szklankę wody dostaniesz i przygotuj się na 12 godz . pracy. Na początek dostaniesz zdezelowaną deskę i długopis ,albo nic nie dostaniesz.Będziesz pisał na kartonie bo też można,a premie którą obiecuje dyrekcja w wysokosci tysiąca złotych to dostaniesz ale jak sprzątaczce wyczyścisz patelnie
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-12-02 06:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miodoński pracuje jescze ? a ta beach ewelina kapuś kochanica co lubi kochanków młodszych robi też???
zdjecie uzytkownika
acf - 2014-12-03 05:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi ci o tA wysoka EwelinE to robi jeszcze :)
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-12-09 23:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O mala wsza (usunięte przez administratora)się wypowiedziała
zdjecie uzytkownika
pol - 2014-12-10 16:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oooooooooo duza wsza p...a odpowiedziala
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.?
Zadaj pytanie
x