brak logo

Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.

Wrocław

Opinie o Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.

fleksi 2016-02-05 22:11:27
I jak grochem o ścianę on @majki dalej swoje:).Kolejna reklama:).Czy ty człowieku nie możesz zrozumieć,ze nikogo nie interesują jakieś oferty z Rzeszowa,Gdańska, czy Katowic?, mieszkamy we Wrocławiu!!.I to ,że za każdym razem zmienisz nick to myślisz, że nikt sie nie domyśli ,że to ta sama osoba:).Jeżeli tak ich reklamujesz to może sam się tam zatrudnij i zarabiaj te 3000:).
ktoś 2016-02-28 14:02:19
halo Wrocław , halo Wrocław , odbiór .Zadowoleni ?
nikt 2016-02-28 22:06:58
Jak zawsze
pracuś 2016-02-29 00:22:19
a niby z czego mamy być zadowoleni?
xyz 2016-03-12 05:12:11
....spoko Panowie, PIP szykuje między innymi we Wrocławiu, kontrole łamania zawartych umów zlecenie, tj.: pracy w święta (już w Wielkanoc), i niedziele, wysokości dodatków za pracę w godzinach nocnych oraz za prace w niedzielę i święta oraz wydawania poleceń wbrew prawu dla tak zatrudnionych pracowników na umowę zlecenie, przez kierownictwo.
2
dolcze 2016-03-12 12:58:37
Niech oni najpierw zaczna szanowac tych ktorzy im jeszcze zostali,bo to co oni w tej chwili odstawiają to przechodzi ludzkie pojecie.Przychodź na 5 na 6 rano, nie wychodź!,zostań! 1 godz. 2 godz. dłużej i tak w kółko i rano w nocy.W dzień wolny w dni urlopu itd.Bo przeciez nie liczy sie człowiek tylko pewnie wykonanie planu, a jakim kosztem to już nieważne.A ja się pytam w imię czego?,pracy charytatywnej?, bo przecież w dalszym ciągu pieniądze sa tak śmieszne,że głowa boli i to bez wyjątku, czy jesteś wydajny , czy nie.Przeciez ludzie nie maja swojego życia, domu, rodziny tylko praca:) Gdyby ludzie byli godnie opłacani to na pewno by sie tak nie zwalniali,proste i logiczne.No,ale cóż kolejne apteki sa przyjmowane,czyli kolejne tys.linijek dla nas, a ludzi coraz mniej.Jak długo jeszcze?
1
Jak długo jeszcze 2016-03-13 22:13:16
Zapamiętaj ten jęk. 12.03.2016r. Jak długo jeszcze? Nie mam już sił. Zobaczymy co będzie za rok? Jak dożyjemy
Jak długo jeszcze 2016-03-13 22:37:48
Zapamiętaj ten jęk. 12.03.2016r. Jak długo jeszcze? Nie ma już sił. To wszystko prawda. Może w końcu coś się zmieni.
bolo 2016-03-14 09:54:59
...to chyba trzeba pracować w formie strajku włoskiego.
Jowita 2016-03-14 11:12:28
No chyba to Ty przesadzasz z tym strajkiem, nie widze tutaj opcji na takie zachowania, no już może zajmijmy się rozmowa o tym jak jest w tej firmie co?
abcde 2016-03-14 23:11:25
A ta czarna kręcona kudła pseudo kierowniczka jeszcze pracuje ? :D
beata 2016-03-16 11:20:07
chyba nie po to jest forum, by o takie rzeczy wypytywać, bez urazy :) Szukam informacji tak jak @Jowita, ale obawiam się, że niewiele się dowiem, jeśli chodzi o stanowisko doradcy klienta
puszek 2016-03-17 23:03:43
ja mam pytanie, kto układa grafik - kierownik czy zmianowi?
pupil 2016-03-18 09:54:06
kierownik ze swoimi pupilami.Pupile mają grafiki na życzenie
ktoś 2016-03-18 09:55:18
jeszcze pracuje a panoszy sie tak jakby była prezesem firmy a nie tylko zmianową
pax 2016-03-18 11:28:25
ktoś, tak patrząc na to z góry to wszyscy powinni mieć równe prawa i równy dostęp do zmian w grafiku/ ustaleń etc. Z tego wnioskuję, że na stanowisku magazyniera jakbym chciał aplikować nie spotka mnie wiele dobrego ?
ktoś 2016-03-20 11:35:47
@pax jak dla mnie, nie powinno się sugerować opiniami. Jak czytam ofertę na magazyniera, to nie widzę, by coś było nie tak. Może po prostu trzeba pracować i nie przejmować się wszystkim dokoła.
wox 2016-03-22 15:14:39
@ktoś.Przekraczając próg tej firmy tracisz swoją godność,szacunek do siebie i innych ludzi,wszelkie cechy człowieka.A zyskujesz, zupełny brak poczucia własnej wartości,bezpodstawne poczucie winy,oraz skrzywienie psychiczne.Wybór nalezy do Ciebie.
1
marchew 2016-03-22 18:20:21
na pewno przesadzasz i dramatyzujesz. to największy w kraju dystrubutor leków i wiemy jakie w biznesie farmaceutycznym biznesie miliardy się obraca, ty nie umiesz tego docenić chyba
1
pracownik 2016-03-24 12:35:45
a co ma piernik do wiatraka ? Firma moze posiadac setki miliardow obrotu a nie ma to nic do tego jak traktuje pracownikow - w tym wypadku jak smieci. A firmy polskie sa jeszcze gorsze niz zagraniczne, nikt tak Polaka nie wy*yma jak rodak. A najgorsi kierownicy to tacy ktorzy maja kompleksy nizszosci I chca sobie je odbic na gnebieniu podwladnych. No i tak wlasnie wyglada przepis na PGF.
robol 2016-03-28 21:33:01
Jak tam zbieranie według serii i dat, idzie wam dobrze :P
tame 2016-03-31 11:04:26
Chciałbym wiedzieć @pracownik co masz konkretnie ma myśli pisząc, że firma traktuje kogoś jak śmiecia czyli co robi konkretnie? bo z takiego gadania to nic nie wynika a tutaj ludzie czekają na jakieś konkrety bo w firmie jest duża rekrutacja
plastyk 2016-03-31 21:14:49
@tame, może rekrutacja jest duża ale po miesiącu i tak wiele z osób odchodzi z "kochanej" firmy.
premia 2016-04-01 09:42:13
@tame ,poczytaj sobie wcześniejsze wpisy. Jeśli dalej nie kumasz , to przyjdz do pgf-u i po pierwszej wypłacie sam wyciągniesz wnioski.Zobaczysz jaką dostaniesz premię i ile godz. bedziesz pracował.A jak postanowisz zostać to w tym momencie ukręcisz na siebie bat.Bo już w następnym miesiącu jak nie raczysz zostawać po godzinach to szybko sprowadzą cie do pionu.
ep 2016-04-02 12:42:42
@plastyk nie odchodzi ale rotuje, a to inne pojęcie. może nie są też zbyt dobrymi specjalista, a największa i jednak z najstarszych grup farmaceutycznych potrzebuje super fachowców
plastyk 2016-04-02 18:10:23
@ep, rotuje - dobre sobie XD. Oni odchodzą, bo za takie pieniądze i takie warunki pracy (nadgodziny; brak premii, które motywują do lepszej wydajności) to wolą gdzie indziej poszukać.
ehem 2016-04-04 15:54:55
w sumie taka wielka firma więc myślałem, że mają jakieś lepsze warunki @plastyk ale może wiesz czy jest jakaś ścieżka awansu? bo mają teraz dużo ofert więc może gdzieś jest lepsza kasa
Anka 2016-04-08 18:52:16
W tej firmie Ci , którzy szybko awansują szybko też spadają jak pokazuje historia pewnej dyrektorki...bez wykształcenia bez doświadczenia została P.Dyrektor robiła co Jej kazali , ale jednak i tak się znudziła jak to ludzie bez charakteru i ją zwolnili..
Ray 2016-05-02 12:02:38
liche :)
marcheweczka 2016-05-04 18:14:20
ja po prostu wierze przyjaciele że jeśli ktoś wypada to był za słabym fachowcem. polski rynek farmaceutyczny w Polsce to grube miliardy w obrocie więc nie dziwię się żem potrzebuję tylko super fachowców, nawet w przypadku doradców klienta musi być poziom
kolo 2016-05-04 23:09:40
Nie rozśmieszaj mnie XD
1
bejbik 2016-05-05 21:42:32
@marcheweczka myślę, że możesz mieć rację odnośnie tego, że w tej branży są spore pieniądze jak i to, że no trzeba się na rzeczy znać by być zatrudnionym w takim miejscu. Dlatego też na doradcę klienta trzeba mieć wykształcenie wyższe oraz doświadczenia w pracy w handlu.
jo 2016-05-13 19:24:22
i doświadczenie sprzątaczki się przyda w tej firmie no i angielski żeby porozumiewać się z ludźmi lepszego sortu coby kierowniki nie rozumieli co się mówi.Bo ludzie mądrzejsi od kierowników.No łacina jest konieczna .Coby kierowniki wiedzieli co się do nich mówi bo po polsku nie potrafio zrozumieć
1
jakiś tam ktoś 2016-05-14 22:33:39
i tu masz rację :)
Nighu 2016-06-03 00:24:12
Co tak forum ucichło?
wiesiu 2016-06-03 22:27:12
Widocznie wszyscy zadowoleni
xyz 2016-06-06 07:56:46
No to trzeba zwijać szybko manatki, wszystko się wali, pracownicy olewają i nie przychodzą na zmiany, nie ma podwyżek płac tylko poniewieranie ludźmi, niech sami zasuwają, zobaczymy jak będzie to funkcjonowało w lipcu !
majki 2016-06-11 15:55:05
A wypłata jest zawsze terminowa? Z góry dzięki za odpowiedź
tańczac... z lekami 2016-06-12 23:47:01
Tylko ta jedna jedyna zalet-terminowa wypłata! A co, dużo firm się nie wypłaca terminowo?
tentędy 2016-06-13 08:36:11
@majki, tak, tentędy, tak, wypłata jest terminowa. Ale to jej jedyna zaleta. Wal śmiało.
majki 2016-06-13 11:16:43
no to naparwde nie ma innych zalet niż to, ze wypłaty sa na czas? no a co z atmoasfera w takim razie się dzieje?
tentędy 2016-06-14 01:55:56
Atmosfera jest przepełniona zazdrością, podejrzliwością, frustracją i Bóg wie, czym tam jeszcze. Ale tak jest chyba w każdej pracy. W każdym razie nie znam innej. Najlepiej to nie myśleć o tym, żeby nie czuć się skrzywdzonym. Wtedy możesz pracować. Póki dasz radę
pola 2016-06-15 11:32:04
wydaje mi się, że troche przesadzasz z tą atmosferą w pracy, w sumie można spokojnie pracować na pewno dobrze.
1
ktoś 2016-06-16 10:30:54
ha,ha,ha spokojnie pracujesz jak komu trzeba kapujesz.Wtedy zlecenia dobre od zmianowych,norma wzrasta jak żyjesz dobrze z pakowaczkami,paluszek sie omsknie i zlecenie powędruje do znajomej ,lubianej.Przecież zawsze sie można pomylić z numerem.I tym oto sposobem inni palą faje i norme mają ok.a drugi nawala i norma słabiutka.No cóż grunt to wiedzieć z kim trzymać.
1
nim 2016-06-16 10:42:31
Ile realnie wypłacane jest miesięcznie doradcy klienta? Widzę, że rekrutują osoby na te stanowisko w wielu województwach.
1
KPW 2016-06-28 15:40:07
Wydajność?,ha,ha jaka wydajność?, czy naprawdę pracują jeszcze tutaj tacy ludzie, ktorzy wierzą,że tutaj płacą za wydajność?.Naiwność ludzka nie zna granic.
1
edzik 2016-06-29 00:40:29
Napoleon jeszcze pracuje ???
edzik 2016-06-29 13:23:40
a taka dziewczyna co na czarno chodzi ciągle ubrana chyba Hanna ma na imię jeszcze pracuje? czy już wszyscy się wypalili i odeszli z tej "kochanej" firmy ?
puk puk 2016-07-16 15:42:06
Co tak cicho? Czy to cisza przed burzą? Dziewczyna pracuje a czemu nie. Tylko słabeuszy nie wytrzymują. Trzeba mieć mocne nerwy. Kapusie panoszą się jak karaluchy a każdy uważa się za gwiazdę. Szefowym coraz młodszym odbija.. woda sodowa do głowy, oczywiście. Reszcie nie mieści się to w głowie i może dlatego nie maja nic do gadania.
ooo 2016-07-22 06:37:13
...chciałbym zobaczyć wzór umowy o pracę i wzór umowy o dzieło ? Jakie są stawki godzinowe i czas rozliczeniowy.
Zostaw swoją opinię o Polska Grupa Farmaceutyczna S.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.