Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pgf

Pracowałeś w firmie pgf i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jeden z wielu - 2012-11-20 11:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawi mnie bardzo jak długo teraz będzie funkcjonował ten magazyn, kiedy odchodzi nasz główny filar?.Nie prędko znajdą drugą taką osobę,konkretną, zorganizowaną, a przede wszystkim umiejącą zarządzać.Co dostaliśmy w zastępstwie? jakiegoś " oszołoma", który dopiero co przyszedł do nas i "szarą myszkę", która wszystko musi robić w/g ściągi.Teraz nie będzie żadnych za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owań ,każdy będzie robił co będzie chciał, no bo przed kim tu mieć respekt?. A swoją drogą czy naprawdę nie dało się zatrzymać takiego wieloletniego pracownika?.Ja osobiście bardzo żałuję, że nie.
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2012-11-22 17:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba za krótko pracujesz w tej firmie żeby nazywać kogoś filarem a na pewno nie taką osobę jak on, nie ma ludzi nie zastąpionych bycie zmianowym w tej \" firmie \" nie jest żadną wielka sztuką wystarczy być na pstryknięcie i zjawiać się o 4 rano aby dokończyć zlecenia i wchodzić w tyłek dyrekcji jak ci śmieszni zmianowi. Jedyną właściwą osobą na tym stanowisku jest[usunięte przez administratora] którego wiele osób darzy szacunkiem. Jest osobą nie ingerującą w prywatne życie pracowników a nie tak jak pozostała dwójka, która nie widzi samych siebie. To co tu się wyrabia to nie mieści się w głowie załoga bez doświadczenia która jak sądzi ,, nie przyszła z ulicy \'\'
zdjecie uzytkownika
do magazyniera - 2012-11-23 12:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje juz wystarczajaco długo, żeby wiedziec kto jest jakim zmianowym.Piszesz, że [usunięte przez administratora]nie ingeruje w zycie osobiste pracowników, a z tego co ja wiem, to jako pierwszy wydzwania ciągle po ludziach bo nie potrafi sobie poradzić na zmianie.Jezeli jesteś człowiekiem powolnym to taki zmianowy Ci pasuje, mnie odpowiadaja ludzie , ktorzy wiedzą czego chcą.A jezeli poczekasz jeszcze trochę, to dopiero zobaczysz, jakie beda " rządy" nowej zmianowej,ha,ha.
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2012-11-23 19:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba mylisz pojęcia ingerencja w życie prywatne nie oznacza tego,że[usunięte przez administratora] dzwoni z prośbą o pomoc, chodzi o to kto z kim i co robi po pracy i łatwo jest mówić o kimś a zapominają kim oni są i co robią. A co do [usunięte przez administratora] to chyba za krótko pełni funkcję zmianowego aby pisać czy jest dobra czy zła, skoro tak długo pracujesz i wypowiadasz się z takim profesjonalizmem to należało zgłosić swoją kandydaturę do pokoju nr 6 i wtedy byś się wykazał/a bo z tego co piszesz to wiem,że któtko pracujesz i przeszłeś/aś z innej firmy.
zdjecie uzytkownika
._.__ - 2012-12-29 11:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie czemu ma sluzyc to ciagle mieszanie ludzi?.Nic to kompletnie nie daje, a wrecz przeciwnie powoduje chaos i zamieszanie,oraz uszczęsliwianie ludzi na siłe.Zmiany które były do tej pory były zupełnie w porzadku,a pracownik zadowolony to pracownik wydajny,ale widocznie nie kazdemu to pasuje.Po prostu tutaj ewidentnie brakuje rąk do pracy i z" pustego i Salomon nie naleje" i mimo głębokiego kryzysu i bezrobocia jakoś nie ma chetnych tutaj do pracy, ciekawe dlaczego?.Komus wydaje się, że takie przetasowania coś dają i zmieniają , ale to tylko pozory,a najlepiej jak kazdy z nas bylby Alfą i Omegą w tej firmie, wtedy nie byłoby potrzeba tylu pracowników.Tak więc do Siego Roku!
zdjecie uzytkownika
abc - 2013-01-03 10:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przetasowanie zmian jest to następny ruch w kierunku ulepszenia tej firmy bądź kara dla pracownika za naganne zachowanie, widocznie obcięcie pensji już nie satysfakcjonuje władzy, więc należy pokazać swoje rządy w taki oto sposób. Każdy super plan, który powstał triumfował tylko i wyłącznie w momencie przedmowy Pani Dyrektor i to tylko ona SAMA biła sobie brawo, a w rzeczywistości te wszystkie decyzje doprowadziły do tego, że gorzej nam się pracuje. W czasach kiedy funkcjonował jeden dyrektor nie było takiego zamieszania i pracownik nie był traktowany w taki sposób jakby odbywał kare, posiadał jakieś prawa a dziś niestety ich nie ma. Problem jaki tu panuje drodzy Państwo, to brak świadomości z Waszej strony, że GDYBY NIE MY I NASZA CIĘŻKA PRACA TO WAS NIE MA, ale wam to ciężko uświadomić!
zdjecie uzytkownika
.-.-.-.- - 2013-02-08 09:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zalecam wiecej obiektywizmu w ocenie wydajności "numerka",bo tutaj jest masę rzeczy na które my nie mamy zupełnie wpływu np. potworny tłok i ścisk na magazynie, gdzie człowiek sam ledwo chodzi, a tutaj jeszcze wymaga sie 'predkości".Braki leków na półkach, których fizycznie nie ma , ale w komputerze są i człowiek tylko na darmo szuka.I jeszcze wiele innych rzeczy, które wpływaja na wydajność, ale to tylko dobry dyrektor byłby zorientowany o co chodzi.Tutaj liczy sie tylko wydajność "po trupach" bez kontroli jaka jest rzeczywistość.Ludzie nie dajmy się zwariować!.
zdjecie uzytkownika
Przekombinowane - 2013-02-23 13:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się jak długo jeszcze wszyscy bedą tolerować i "przymykać oko"[usunięte przez administratora].Wprawdzie sama pani dyrektor mówiła ,żeby nie patrzeć na nikogo tylko pracowac na swoje konto.Tak więc pracują:).Chowają sie miedzy regałami i czekają aż zmianowy wyciągnie następną trasę , a wtedy to trzy faktury na raz!, jak nie chowanie sie to udawanie, że szuka się np. koszyka, albo inne kombinacje i oczywiście tylko magazyn "B", bo tam prościej, szybciej.Wiem , że powoduje to ten "chory" system oceny wydajności, ale co z pracownikami uczciwie pracującymi?.Jeżeli , wiec nie pokombinujesz to juz nic nie zarobisz?, bo nikt nie jest w stanie nad tym zapanować?.
zdjecie uzytkownika
abc - 2013-02-24 14:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo wszyscy zmianowi mają to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo to nie ich wydajność , ktoś robi tylko krótkie lub ilościówki , szuka kartonów bo oczywiście koszyki są zostawiane dla koleżanek pod stołem, bo niektóre osoby przebierają nawet w 3 trasach do przodu za długimi ładnymi fakturami, bo są osoby które biorą faktury z obu magazynów na jeden razi nic z tym nie można zrobić :)))))
zdjecie uzytkownika
jaa - 2013-02-26 20:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam tam i pamiętam jako najgorsze to ,że o którejś godz notorycznie brakowało kartonów. A teraz pracuje niedaleko Apteki Dbam o Zdrowie i widzę codziennie ok 20 kartonów ciągniętych na śmietnik -nie można dogadać się aby to wracało do hurtowni???A ile takich aptek jest?
Może kadra chciałaby się trochę postarać...?
zdjecie uzytkownika
abc... - 2013-04-18 09:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A najciekawsze w tym wszystkim jest to, ze zwalnia sie ludzi, ktorzy sa uczciwi wobec firmy, zostaja po godzinach i staraja sie wykonywac swoja prace jak najlepiej.A takiego "lesera" , ktory jest non stop na zwolnieniu, bo przeciez nie bedzie pracowac na drugiej zmianie, nie jest zbyt szybka, ani w zbieraniu, ani w sprawadzaniu,a jakie ma mniemanie o sobie! trzyma sie i jeszcze ma powazanie:).Bo jest tutaj taka osoba i jakos nikt jej nie widzi?, ale to jest własnie ta niesprawiedliwosc, ktora tutaj "króluje".
zdjecie uzytkownika
12345 - 2013-04-18 18:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie poczuwam się do winy , bo sam zapierniczam w tej pracy jak mogę i jestem do końca i przychodzę kiedy jest potrzeba :)

dużo jest osób w tej firmie które są "przeciętne" ale pracują
zdjecie uzytkownika
doa - 2013-04-18 22:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i właśnie zamiast czepiać sie kierownictwa żeby zatrudnili trochę osób na nocki , żeby wróciły wczasy pod gruszą , żeby premie były większe, żeby znów nie pracować na weekendy bo u weekendowców tez trochę osób odpadło to my kłócimy się miedzy sobą i patrzymy sobie na ręce.
[usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
++++ - 2013-04-19 09:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dlaczego mamy sobie nie patrzec na rece,skoro jedna osoba musi ciezko zapracowac na te swoja marna wyplate,a drugi leciutko "przesliznie" sie przez miesiac na zwolnieniach, badz urlopach i wierz mi ,ze dostanie taka sama wyplate jak ten co ciezko harowal.[usunięte przez administratora].Nie zeby popierac takie osoby, ale to powinno dac do myslenia dyrekcji dlaczego takie sytuacje powstaja.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2013-04-20 07:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak niech da do myślenia że lista wydajności jest bez sensu skoro każdy robi inne faktury np krótkie czy ilosciowki, niech da do myślenia dlaczego osoby na pol etatu które nie pracują w NOCY!!!!! i pracują po 4-5 godzin zajmują na liście pierwsze miejsca , niech da do myślenia skoro w tygodniu można zrobić 60 godzin i mi po takim zapieprzu jest mierzona wydajność !!!!
zdjecie uzytkownika
******** - 2013-04-20 13:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Faktycznie powinny byc dwie listy jedna dla całych etatów, a druga osobna dla połówek, może wtedy bylaby jasność.Tylko nie rozumiem czym tu sie podniecać, przecież ta lista nie jest zupełnie adekwatna do naszych wypłat, to jest zwykly chwyt "marketingowy" dyrekcji, abyśmy rywalizowali miedzy sobą!.Tylko, że nie potrafią wymyślić "mądrej" oceny pracownika.A Ty im wiecej umiesz, im bardziej jestes lepszy, tym bardziej masz[usunięte przez administratora]).
zdjecie uzytkownika
123 - 2013-04-20 15:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poza tym połówki nie sprzątają regałów czy nie rozwożą przez półtorej godziny nadwyżek , co to za lista skoro przez godzinę robię fakturę bo mam po 200-300 sztuk jakichś wacików i opasek???? albo pieluch po które jadę na 2 razy ????nie chodzę i nie opieprzam się a to powinno być najważniejsze a nie jak niektórzy co 2 godziny chodzą na papierosa czy gadają i plotkują na innych miedzy regalami, spóźniają się do pracy i wychodzą przed czasem
zdjecie uzytkownika
00000 - 2013-06-05 09:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Zastanawia mnie jaka jest zasadnosc pisania kartek o wolne dni do naszej p.dyrektor?.Wydawało mi się, że takie kartki powinno sie pisać w razie"nagłej" sytuacji, bądź wyjścia do lekarza.Ja widze jednak tutaj osoby, które notorycznie pisza te kartki na wszystkie wolne dni jakie istnieją w kalendarzu i co najśmieszniejsze to wolne otrzymuja zupełnie bezpodstawnie.Niestety później osoby , które faktycznie potrzebują tego wolnego maja z tym problem, a inni wręcz muszą "odpracowywać" za taką osobe , która "siedzi" sobie w domu i śmieje sie z "naiwnych", którzy "tyrają" za niego.Tutaj zawsze "ukarany" zostaje ten, który jest najmniej winny, a kombinatorzy żyja jak pączki w "maśle".Tak, więc niech zyje kombinatorstwo!!
zdjecie uzytkownika
mmm - 2013-12-06 19:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezu... przeciez warunki płac i pracy są przedstawiane od razu więc jak komus sie nie podoba to po co przychodzi... te "kartki" to fajna sprawa, jak potrzebujesz wolne to je masz :) jak nie przyjdziesz do pracy to kasy nie ma wiec co to za głupoty wypisuje ktoś ze ludzie siedza w domu i się snieja z pracujących za nich ... pózniej takiemu przyjdzie wyplata i kolejne wąty i zale, a za darmo nic nie ma ...
zdjecie uzytkownika
00000 - 2013-12-09 09:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest właśnie logiczne rozumowanie ludzi tutaj pracujących:).Chodziło mi o to,że niektórzy specjalnie wymyślają jakieś przyczyny ,żeby mieć wolne,wcale niezgodne z prawdą(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
M............. - 2013-12-09 19:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie i ludzie bardzo chetnie korzystaja z tego przywileju chociaż nie zawsze w uczciwy sposób:)Chociaz mnie też by zastanowiło, dlaczego ciągle te same osoby, co miesiac gdzies wyjeżdżają;)
zdjecie uzytkownika
eX - 2013-12-17 22:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, az zal sciska czytac Wasze komentarze. Szukacie sobie wrogow miedzy soba, skaczecie sobie do oczu (poki co na forum), ze ktos chce miec wolne ... w wolny dzien (sic!)?. Ze ktos sobie wybierze lepsza fakture ?!.. czy sa tam dalej osoby myslace, ze wydajnosc im cos da ?. Nie wiem kto tam dalej szefuje (usunięte przez administratora) - smieja sie tylko z Was, najstarszy pomysl aby trzymac ludzi podporzadkowanych to ich sobie sklocic !. Dlatego mydla Wam oczy tym aby miec wydajnosc itp. Premia (o ile jakas przysluguje) zalezy tylko i wylacznie (jak to kiedys waldo powiedzial) - 'od ogolnej oceny pracownika'. Tak wiec to czy zbierzecie najwiecej na calym magazynie to i tak ni jak ma sie do koncowej premi bo licza sie inne 'atuty - im mniej wymagasz, im mniej sie odzywasz, im dluzej zostajesz, im mniej.. isteniejesz jako czlowiek - tym masz wieksza szanse na dostanie kilku zloty... doslownie. Ludzie, skaczecie sobie do oczu, obgadujecie, donosicie ... jakby to porownac do sytuacji w obozie koncentracyjnym w czasie II WS - ktos dostal kawalek chleba wiecej ! (usunięte przez administratora) . Obudzcie sie, prawdziwego przeciwnika nie macie miedzy osobami w regalami ale za tymi szklanymi drzwiami ktore zamykaja Was w tym magazynie jak jakis podludzi/potencjalnych zlodzieji...
zdjecie uzytkownika
eX - 2013-12-17 22:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie patrzy na to z perspektywy osoby ktora to przezyla to naprawde az zal sciska. Byla tam masa w porzadku ludzi ale system ktory tam panuje stworzony przez.. pozwole sobie nei wymieniac tych imion bo szkoda gadac... sprawil, ze ludzie ktorzy zarabiaja doslownie grosze, sa zmuszani do tego aby skamlec i blagac o dodatkowy grosz. Zdajcie sobie sprawe tez z tego, ze sami dopuszczacie do takiego traktowania, co z tego, ze jedna - dwie osoby sie postawia jak reszta potulnie skuli ogon i wbrew wczesniejszym obietnicom ("ja to ma wszytko gdzies, o 2 wychodze .. bla bla bla) nagle zapomni o tym, ze wszyscy mieli sie zsolidaryzowac i zostanie do 6 nad ranem - narzekajac pozniej jak to dlugo trzeba siedziec w pracy. O ile jeszcze jestem w stanie zrozumiec starsze osoby dla ktorych ciezko bedzie znalezc nowa prace to jezeli chodzi o mlodych - to pokazcie jaja (plec piekna - nie koniecznie doslownie ;) ) i postawcie sie razem przeciwko zasadom tam panujacym - jedna osobe latwo zgnoic/wyrzucic. Ale ciekawe jak beda gadac jak przez tydzien/dwa towar bedzi wyjezdzac z kilkudniowym opoznieniem. Eh, tyle ;) - ale sie rozpisalem. Pozdrawiam tych ktorzy jeszcze nie oszaleli w tym (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
00000 - 2013-12-21 13:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jednak bede bronić swoich racji bo widzę,że nie możecie zrozumieć o co mi chodzi z tymi kartkami.Przez te " głupie" kartki ciągle te same osoby maja wolne, czy to w Święta , czy w weekendy, bo przecież napisali kartki!.Idąc takim tokiem rozumowania to wszyscy powinni napisać kartki i wszyscy powinni dostać wolne, bo dlaczego jedna kartka jest lepsza od drugiej?.A do pracy pozostaje ciągle ten sam "zestaw" ludzi,rzadko sie zmieniają.Dlatego uważam, że wolne na kartki powinno być uzasadnione, a nie napiszę sobie karteczkę i już mam wolne, to lepiej od razu dać wszystkim wolne, po co ta cała biurokracja!.
zdjecie uzytkownika
c h y j - 2014-02-21 23:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Piszcie kartki ,kablujcie na siebie ,i narzekajcie na siebie tyle wam zostało.Dyrekcja i tak was wydyma bo dla nich ważna jest cyfra i będą wmawiać wam że jest słabo a nigdy nie jest słabo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
26 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pgf
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x