brak logo

Medtronic Poland Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Medtronic Poland Sp. z o.o.

flover1234 2015-11-22 15:57
Witam, jestem po rozmowie w Medtronic. Przemaglowali na wszystkie strony, po wyjściu czułem się jakby mnie ktoś przemielił w maszynce do mięsa. Pytań mnóstwo, bardzo szczególowe, dokładnie pytają o wykształcenie, doświadczenie. SPrawdzane były też języki obce ale nie na zasadzie " Jakie masz hobby". Pytania w jezykach obcych były na prawde trudne i wymagały przemyślanej odpowiedzi. Dwa testy, jeden w Excelu, drugi na papierze bardziej z kojarzenia na czas. Rozmowa ze strony rekruterów rzeczywiscie profesjonalna ze względu na sposób zadawania pytań. Wyszedłem jednak zmęczony po 1,5h.
Blabla 2015-11-24 16:24
Miałem dokładnie tak samo. Tak maglowali ze sie sam w zeznaniach gubiłem, choć niczego nie ściemniałem. Niby staniwisko opierające sie na klepaniu danych do sap, a sadzą sie jakby rekrutowali na stanowisko prezesa :P
5
Violetta 2015-11-24 17:52
Ja mam zupełnie inne doświadczenie z rozmowy rekrutacyjnej. Pracuję w Medtronicu od 1,5 roku i jestem zadowolona. Jest sprawdzana wiedza,doświadczenie i znajomość języka obcego. Ale tak jest przecież we wszystkich zagranicznych firmach.
3
ala 2015-11-25 11:21
a jak długo sie czeka na odpowiedz po rozmowie? czy jesli sie nie uda to tez informują?
Oferta pożyczki 2015-12-22 09:20
Czy potrzebujesz pożyczki na rozpoczęcie działalności gospodarczej, finansowanie projektu lub wyczyścić długów? Dajemy szybkie i łatwe kredyty z oprocentowaniem 3% w okresie time.Kindly wysyłanie żądań poprzez e-mail: (jozsef_zsebe@yahoo.com)

Wniosek o pożyczkę,

Imię:
Seks:
Data urodzenia:
Adres:
Kraj:
Numer telefonu:
Kwota pożyczki Potrzebny:
Kredyt Czas trwania:
Pożyczka Cel:
Zawód:
Miesięczny dochód:
Czy stosowane przed:

Z poważaniem
szpigel 2016-03-03 19:17
Obecnie jestem po rozmowie w Medtronic i czekam na decyzję. Jak długa czekaliście? Czy informują nawet jeżeli jest decyzja negatywna?
Violetta 2016-03-04 08:11
@Szpigel,to zależy. Pracuję w Medtronicu od prawie 2 lat. Na odpowiedź czekałam tydzień, ale zdarza się że odzywają się po miesiącu.
1
konto 2016-04-17 22:19
Violetta napisz do mnie na priv, chciałem podpytać o firmę ... konto-fikcyjne@wp.pl

będę wdzięczy, jeśli odezwie się ktoś kto pracuje/pracował w Medtronicu
eve 2016-05-03 23:48
pracuje pół roku wrażenie średnie, szukam czegoś ciekawszego a przede wszystkim lepiej płatnego. praca prosta, mało ambitna, masa nadgodzin ale płacą za nie, wydzwaniaja podczas chorobowego i chcą nakłonić do pracy na l4. praca w święta np poniedziałek Wielkanocny, majowy weekend, 3 Króli itp.amerykańska firma ale zarządzana po polsku :/ wynagrodzenia wg mnie nieco poniżej poziomu rynku. spora rotacja ale szeregowi pracownicy dość mili. gorzej z managerami bez względu na staz. firma aby się zaczepić i pójść dalej.
7
Violetta 2016-05-06 08:22
Nie wiem w którym zespole Eve pracuje,ale nie chce mi się wierzyć że w jej zespole ściągają ludzi z urlopów, ponieważ Medtronic jest dużą organizacją respektującą kodeks pracy. Pracuję w Medtronicu od ponad 2 lat,znam tam naprawdę dużo ludzi i nigdy nie słyszałam o takiej sytuacji! A co do zarobków - jest to sprawa indywidualna. Ludzie z mniejszym doświadczeniem - przedział między 5500- 6000 brutto. Ci z większym - ponad 6000 tyś brutto. Jeżeli ktoś zna jeden z języków skandynawskich to może liczyć na najwyższe zarobki w Customer Service. To są naprawdę dobre zarobki,tym bardziej że nie ma kontaktu z klientem. Po dogadaniu się z szefem można czasami też pracować z domu,każdy ma osobisty laptop. I podkreślam - mój szef nigdy do mnie nie dzwonił podczas urlopu.
2
zainteresowany 2016-05-09 22:56
a jakiego rzędu może być to przedział dla osób znających język skandynawski?
Violetta 2016-05-25 12:51
Pomiędzy 6000 -7000 tys brutto. Ale oprócz języka dużo też zależy od doświadczenia.
1
@szukający 2016-08-16 21:39
@Violetta to znając język i mając ponad rocznej doświadczenie z SAPem mogę ładnie się uśmiechnąć i negocjować 6tys. brutto?
Violetta 2016-08-17 13:25
@Szukający, rok doświadczenia to nie jest bardzo dużo ;) Ale śmiało możesz próbować :)
szukający 2016-08-17 20:37
@Fggdd wiem, że są stanowiska gdzie szukają osób z 5-letnim doświadczeniem, ale wydaje mis ise, że to gdzie aplikuje nie jest takim, przyjmują tam w ogóle bez SAPa, więc chyba mogę próbować

@Violetta dzięki za pomoc!
2
Violetta 2016-08-18 14:17
@Antek, sprawdzaj na stronie Medtronica, pojawiają się czesto nowe oferty. Z dobrych rzeczy : wszystkie zespoły przeniosły się już na Polną, a więc super lokalizacja, przy stacji Metra Politechnika.
1
Ela 2016-08-18 20:51
Cześć,

Zostałam zaproszona na rekrutację na stanowisko Customer Service Representative z językiem Hiszpańskim. Podpowiedzcie proszę jak przygotować się do rozmowy oraz czego można się spodziewać. Jak wygląda praca na takim stanowisku? Jaka jest kultura organizacyjna firmy? Będę wdzięczna za odpowiedzi :)
Ela 2016-08-18 20:51
Cześć,

Zostałam zaproszona na rekrutację na stanowisko Customer Service Representative z językiem Hiszpańskim. Podpowiedzcie proszę jak przygotować się do rozmowy oraz czego można się spodziewać. Jak wygląda praca na takim stanowisku? Jaka jest kultura organizacyjna firmy? Będę wdzięczna za odpowiedzi :)
1
something? 2016-08-22 15:08
Cześć, z tego co wiem to sprawdzaja głownie umiejestnosci jezykowe, np. gdzie nauczyls sie hiszpanskiego? dlaczego chcesz u nich pracowac i ogolnie o sobie. Ale to bylo 1,5 roku temu. Daj znac jak poszlo, sama czekam na telefon :/
something? 2016-08-22 15:08
Cześć, z tego co wiem to sprawdzaja głownie umiejestnosci jezykowe, np. gdzie nauczyls sie hiszpanskiego? dlaczego chcesz u nich pracowac i ogolnie o sobie. Ale to bylo 1,5 roku temu. Daj znac jak poszlo, sama czekam na telefon :/
something 2016-08-22 16:49
nie, znajomy byl u nich na rekrutacji 1,5 roku temu, stad mam te informacje :p ale czekam juz dobry miesiac na odpowiedz :/
gość 2016-09-01 12:53
nie polecam. Dużo się zmieniło od kiedy firma przejęła Covidiena. Brak poszanowania pracownika i zmuszanie do nadgodzin i pracy w weekendy.
13
gość 2016-09-27 18:51
Płatne powyżej pół godziny z tego, co pamiętam, ale nie każdy jest dyspozycyjny, aby codziennie zostawać nawet tą godzinę... Jeśli się ma inne zobowiązania, zajęcia, uczelnię, dzieci, opiekunki, przedszola, lekarzy - często trudno pogodzic.
1
Violetta 2016-09-28 07:18
Tak, na czas - jak w zegarku :) Nigdy się nie spóźniają.
sławek 2016-09-28 11:48
Regionalny Medyczny Przedstawiciel Handlowy jest u nich teraz z tego co widze no i zastnawiam się jak konkretnie może wyglądac praca w ogóle, czy zarobki są jednak adekwatne.
2
Klient 2016-11-13 10:55
Od ponad tygodnia dzwonię do firmy z reklamacja na uszkodzony transmiter. I za każdym razem słyszę "skonsultuję się z kolegą w Pani sprawie i kolega oddzwoni". Od zeszłego tygodnia usłyszałam to pięć razy i NIKT do mnie nie oddzwonił. Dzwonie sama. Raz oddzwonił konsultant po raz kolejny spisał dane i powiedział "skonsultuję się z kolega i oddzwonię..."
Tak traktują klientów.
W zeszłym roku dzwoniłam w sprawie sensorów i tez usłyszałam oddzwonimy. Nadal czekam :/
Ich motto: KUP, DAJ NAM ZAROBIĆ A NA PEWNO ZAPOMNIMY O TOBIE.
Opinia NEGATYWNA. Jeżeli będzie to możliwe zmienię pompę na innej firmy.
Rozczarowany 2016-11-29 21:31
Kategorycznie odradzam !!!! Rekrutacja w tej firmie jest prowadzona na poziomie rynsztoku ! Na samym początku dział HR przyporządkował moją aplikację do stanowiska kompletnie nie zgodnego z ofertą pracy, na którą aplikowałem, po wyjaśnieniu całe sytuacji zaproszono mnie na 2 (tą właściwą) rekrutację, która pomimo bardzo pozytywnego przebiegu,również zakończyła się fiaskiem z powodu zamrożenia danego projektu, następnie poproszono mnie o udział w rekrutacji do kolejnego działu ponieważ moje kompetencje zostały zauważone i idealnie miały wpasować się w zakres obowiązków tego zespołu - zespół pracował na projekcie, którego nie chciałem wykonywać (wspominając o tym przy 1 etapie rekrutacji). Po 3! różnych rozmowach kwalifikacyjnych dział HR nie raczył sobie zadać najmniejszego trudu i poinformować mnie o wyniku całego procesu. Po roku ponownie kontakt ze strony firmy z działu, w którym chciałem pracować. Moja kandydatura została oceniona pozytywnie wraz z wymaganiami finansowymi. Miałem w krótkim czasie otrzymać umowę przedwstępną, która również była przygotowywana w nieskończoność, a gdy wreszcie ją otrzymałem okazało się, iż widnieje na niej wynagrodzenie sprzeczne z tym, które wskazałem (przy aprobacie zarządu). Podsumowując proces rekrutacyjny prowadzony w tej firmie to jedna wielka pomyłka, a sposób traktowania potencjalnego pracownika jak półgłówka, który być może nie dopatrzy się uchybień lub zaakceptuję wersję umowy niezgodną z wcześniejszymi ustaleniami jest karygodny i poniżej poziomu, do którego żadna szanująca się organizacja nie powinna się zniżać.
11
xris 2016-12-17 03:11
Standard w Medtronicu....
3
ciągnij z korporacji ile możesz 2016-12-29 14:18
a pracuje tam jeszcze ta "generalicja" sikorska czy też świerczewska? to dopiero jest dno i 10 metrów mułu.
Raz a Dobrze 2017-02-16 22:16
NIE POLECAM.

Firma oferuje stosunkowo dobre zarobki w zamian za:
- Niekompetentnych supervisorow, ktorym brak nie tylko wiedzy merytorycznej w zakresie pracy zespolu, ktorym "zarzadzaja" ale rowniez miekkich kompetencji potrzebnych do wspolpracy z ludzmi. Czesc kadry jest mloda i zachlysnieta sama soba (niektorzy jeszcze niedawno sami byli specjalistami o czym skutecznie zapimnieli)lub zainteresowana swoimi wynikami a nie atmosfera w zespole i samopoczuciem pracownikow. Jest kilka wyjatkow ale niestety tylko kilka..
- Brak szacunku dla pracownika
- Tragiczny proces rekrutacyjny. Czekasz nawet tygodniami na odp od HR.
- opryskliwe traktowanie i ciagle narzekanie ze wyniki sa slabe nawet jak sa dobre
-Stwarzanie sztucznego wyscigu szczurow miedzy kolegami w zespolach. Liczy sie ilosc a nie jakosc
- Podzialy miedzy zespolami
- brak rownego traktowania pracwnikow i faworyzacja
-nadgodziny
-Nadgodziny w weekendy jak bedzie taka potrzeba- chcesz czy nie chcesz..
- system punktow recognize umarl w butach- jak sie udzielasz i robisz dodatkowe zadania nie wchodzace w zakres twoich obowiaxkow to moze "laskawie" supervisor da ci punkty jezeli akurat ma na to ochote i czas
- bardzo slabe HR albo ich brak
- Brak sciezek rozwoju - tylko mozna nauczyc sie troche o SAPie
- Bardzo slabe podwyzki (jak uda ci sie wywalczyc ) przy zmiamie stanowiska na specjaliste, starszego specjaliste czy koordynatora- mogliby juz nic nie dawac taka to podwyzka

Firma ktora z dobrego pracodawcy zamienila sie w oboz pracy. Kilka osob wartch zainteresowania z kadry kierowniczej- reszta brak slow.
24
Obcokrajowiec 2017-02-20 11:56
Proces rekrutacyjny odbiegający od normy. Firma nie chce u siebie obcokrajowców dla których trzeba
formalizować zatrudnienie w Polsce w Wydziale Spraw Cudzoziemców. A szkoda, że w ten sposób marnują czas ludzi szukających pracy. Wystarczyłaby informacja (na stronie, w ogłoszeniu), że firma nie chce zatrudniać u siebie obcokrajowców. Jeśli chodzi o całościowy proces rekrutacyjny ocena negatywna.
Co do pracy nie wypowiadam się.
apsik 2017-02-21 15:31
Dziękuję za cenne informacje!
Szkoda tylko, że już jestem po rozmowie:)
Odnośnie zarobków to nie zostałem o nich poinformowany na żadnym z etapów, więc jak dla mnie to tylko mity:)
1
Gościu 2017-04-17 21:25
teraz biorą wszystkich, jest tak źle, że decydują się na naprawdę słabych graczy :) później chcą ich wyciągać bo to oczywiście ich rekrutacyjny błąd!
Gościu 2017-04-17 21:31
hahah, śmiech mnie ogarnął czytając Twój komentarz! - Twój z zachowaniem grzeczności :) oczywiście się mylisz, jest tylu obcokrajowców na stanowiskach w MDT , że często możesz się pomylić w którym kraju aktualnie jesteś ! firma otwarta na obcokrajowów! chyba ci nie poszło ! pozdro
1
Violetta 2017-04-18 07:33
@Gościu,niestety masz rację ;)Rekrutacja zeszła na dużo niższy poziom, obecnie często zatrudniają ludzi bardzo młodych, z małym doświadczeniem albo nawet bez i za dużo niższe stawki. No cóż,tych doświadczonych z wyższymi pensjami którzy rozkręcili SSC już mieli. Nie muszę dodawać chyba że tacy w większości już podchodzili do innych firm. Naprawdę szczerze - to jest praca na max 2-3 lata. Potem człowiek się w niej wypala, bo ciągle robisz to samo.
1
Violetta 2017-04-18 07:43
Nie zgodzę się z Tobą. W firmie jest bardzo dużo obcokrajowców, wszystkie oficjalne i nieoficjalne spotkania są w języku angielskim ze względu na nich. Nawet szefowie zespołów są czesto cudzioziemcami i nie znają języka polskiego.Medtronic bardzo wychodzi obcokrajowcom naprzeciw. Więc również wydaje mi się że po prostu nie spodobałeś się na rozmowie.
Pawel 2017-07-04 11:07
W dziale Pricing juz na rozmowie kwalifikacyjnej zastraszaja ludzi i tworza sztuczna atmosfere.
Managerzy, Supervisorzy i wiekszosc pracownikow to kolchoz, ludzie bez kultury, ktorzy podniecaja sie tym ze mieszkaja w duzym miescie i zarabiaja 1tys. eur na lape.
Manager Pricingu to najwiekszy wiesniak i prostak jakiego kiedykolwiek spotkacie. Czlowiek ma jakies kompleksy, robi prymitywne zarty, nie szanuje pracownikow i stara sie codziennie ponizac ludzi. Moze jakis kredyt nie daje mu spokoju w zyciu?
Cudzoziemcy sa traktowani troszke lepiej, aby dac Polakom poczuc sie "gorzej".
Jezeli chcecie robic kariere w "klepaniu" i byc traktowani jak murzyni przez ludzi ze wsi — to polecam.
11
Piotrek 2017-07-06 11:43
witam..czy pani jeszcze pracuje w tej firmie? Jakie sa godziny pracy?
NN 2017-07-08 18:37
I bardzo dobrze, ze firma nie chce cudzoziemców ! Sa przecież Polacy
Violetta 2017-07-13 11:55
Piotrek, nie pracuję już w tej firmie :) Ale mam cały czas kontakt z pracownikami Medtronica, więc jestem na bieżąco. Godziny pracy są uzależnione od godzin pracy rynku dla którego będziesz pracować.

Niektóre zespoły zaczynają od 8 rano, niektóre od 9, 10, Portugalski zespół nawet czasami o 11.

Ludzie, nie słuchajcie tych bredni że Medtronic nie zatrudnia cudzoziemców. Obcokrajowców jest chyba tak samo dużo jak Polaków. To firma otwarta na wszystkie narodowości, powtórzę raz jeszcze że nawet supervisorzy są cudzoziemcami. Wszystkie oficjalne spotkania firmowe są w języku angielskim.
adam 2017-07-19 12:20
Mam 1 pytanie - najpierw przeszedlem do 2 kola rekrutacji,potem rozmowa telefoniczna i pozniej spotkanie na interview mam nadzieje s mojimi przelozonymi - przelozonym - powiedzieli ze sie odezwa tak do 1-2 tygodni - i moje pytanie jest czy informuja kandydatow o wynikach ?
Marta 2017-07-20 08:39
@adam Widzę, że byłeś na rozmowie rekrutacyjnej. Możesz napisać coś więcej o tym, jak przebiegała rozmowa? Jakich pytań może spodziewać się kandydat? Jesteś zadowolony z przebiegu rozmowy i atmosfery?
Koko 2017-07-27 17:17
Byłam na rozmowie w firmie Medtronic w czerwcu 2017 na Stanowisko Customer Care Specialist z j. obcym. Rozmowę prowadziły dwie osoby (managerowie). Całość trwała około godziny. Rozmowa po polsku, angielsku i hiszpańsku (choć już wcześniej robiłam testy, które wyszły pozytywnie). Standardowe pytania: dlaczego Medtronic, motywacja, czego oczekujesz od pracodawcy, dość szczegółowe, podawanie wielu przykładów z poprzednich miejsc pracy np. jak udało rozwiązać ci się trudny problem itp. Poziom trudności oceniam jako przeciętny. Osoby były uprzejme i uśmiechnięte. Pracy jednak nie dostałam, o czym zostałam poinformowana przez automatycznego maila.
3
Violetta 2017-08-01 11:25
Adam, tak powinni poinformować o wyniku rekrutacji, im bardziej przypadłeś im do gustu tym szybciej Cię poinformują. Mnie poinformowali po tygodniu od rozmowy i zaraz potem dostałam ofertę pracy.
McGregor 2017-08-01 23:37
Chcialem cos napisac od siebie ale wypowiedz Pawla oddaje wszystko. popieram.
3
nnnn 2017-08-02 08:13
Bardzo się cieszę, że w końcu ktoś napisał prawdę, o firmie Medtronic, a zwłaszcza o kadrze zarządzającej. Myślałam, że jestem przewrażliwiona - wiadomo czasami człowiek obwinia się za to, co dzieje się w miejscu pracy, jak coś się nie układa... Firma oferuje dobre warunki płacy i zatrudnienia, jednak potwierdzam, to co zostało napisane powyżej - brak szacunku do pracownika to norma. Kierowniczka OTD ośmieszała mnie i poniżała publicznie, a nie miała powodu by się mnie czepiać, pracę wykonywałam dobrze. Medtronic zatrudnia na 7 mies. i przez ten czas dobierają sobie ludzi, jak ktoś poczuje się zagrożony to wypad.
5
@@@ 2017-08-03 18:21
@nnnn Rozumiem, że nie zgłosiłaś oficjalnej skargi do HR, jej szefa, itp. Szkoda... może udałoby się jakoś rozwiązać problem, w przyszłości ktoś mógłby uniknąć mobbingu. Poza tym, pracodawca ma obowiązek przeciwdziałać mobbingowi.
1
user1 2017-08-10 11:15
tez potwierdzam slowa pawla - manager pricingu to wiesniak. brakuje im tam kultury ;-)
5
xyz 2017-08-11 15:23
Jestem miesiąc po procesie rekrutacyjnym - najpierw rozmowa telefoniczna i zaproszenie do wypełnienia testu online, który zajmował ok. 1 godz. czasu, potem rozmowa telefoniczna z pracownikiem działu HR trwająca pół godziny w celu dowiedzenia się jak najwięcej informacji o mojej osobie. Za kilka dni zostałam poinformowana, że przechodzę do następnej części rekrutacji i zostałam zaproszona na spotkanie z przełożonymi. Spotkanie przyjemne, bardzo szczegółowe, na wysokim poziomie profesjonalnym jak cały proces rekrutacyjny (prawie). Niestety pomimo zapewnień, że do 2 tygodni zostanę poinformowana o wyniku rekrutacji, tak się nie stało. Więc firma Medtronic pozostawiła wrażenie, że nie szanuje kandydatów, którzy się fatygują i poświęcają swój czas nawet na tyle, żeby wysłać maila z informacją, że się kandydat nie zakwalifikował.
4
Marta 2017-09-07 14:42
@Man masz prawo napisać negatywną opinię, ale porównywanie do kołchozu jest nie na miejscu. Rozumiem, że stawka jest dobra, ale atmosfera pracy przezwyciężyła, że odeszłaś? Inni pracownicy też mają takie odczucia, co do pracy w Medtronic Poland?
2
Zostaw swoją opinię o Medtronic Poland Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medtronic Poland Sp. z o.o.