Apteka Sp. z o.o. Apteka Słoneczna

Bielawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 61 ocen.

Opinie o Apteka Sp. z o.o. Apteka Słoneczna

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apteka Sp. z o.o. Apteka Słoneczna

Kwz

Ludzie nie polecam tej firmy nawet za 3300!!! Odradzam zwłaszcza apteka Grojecka warszawa!!!!

Katrrin

Odradzam pracę w tej firmie, najgorszy pracodawca,NIE POLECAM

Nie polecam

Nie polecam tej firmy,jest to najgorszy pracodawca wyzysk i nic więcej,Technicy szanujcie się!.Czasem kasa to nie wszysko jak się chce ktoś nabawić choroby proszę bardzo, Nie polecam!

Nie polecam

Najgorsza firma nie polecam!!

Mmm

Nie polecam tej firmy,jest wyzysk nie dbają o pracowników, miałam niestety przyjemność pracować w tej firmie...I bardzo żałuję po za tym, zwalniają ludzi za nic jak nie wyrobisz normy nie polecam pracy w tej firmie i odradzam Aptekę w Tychach!!!

Hhh

Nie polecam tej firmy,firma nie dba o swoich pracowników każą sprzedawać suplementy firmy krzak i zamienniki a nawet nie ma za to nagród nie ma socjala pakietów zdrowotnych zwykły mobbing jest.....oczekują a nic w zamian jeśli chodzi o apteke na grojeckiej nie polecam szczerze Kierownik która tam jest obecnie moim zdaniem nie nadaje się na tą funkcje potrafi tylko rządzić choć i rządzenie jej nie wychodzi nie polecam pracy w tej firmie ps a za wypadek w pracy zwalniają!!!!

A.
@Hhh 03.01.2018 18:40

Osobnik wyżej zdaje się, że pracował w każdej aptece skoro zna tak sytuacje :D Pracuje na Grójeckiej od września, wcześniej pracowałem w innym mieście. Ai razu nie doświadczyłem żadnego mobingu, nie słszałem też żeby ktokolwiek go doświadczył, no ale jak wszyscy wiemy w internecie gdy się jest anonimowym to wyobraźnia szaleje :) Elastyczny czas pracy, własna marka jak w każdej sieci, podwyżki. Wypadek przy pracy? Masz na myśli skaleczenie? :D bo nie wiem :D

xxyz

a jak apteka przy ul. Wilczej w Warszawie? może ktoś pracował?

Kkg
@xxyz 27.12.2017 21:42

Nie polecam wszędzie wyzysk i mobbing

zaganiacz kur

Śmierdzi mi tu leniwymi technikami, gardze wami, wychodzicie z podrzednych szkół, często bez matur, siano w głowie a potem rozpisujecie sie jak to źle sie pracuje, trzeba bylo skonzyc studia to byście w gabinecie siedzieli i rp sprawdzali a nie kartony przenosili, jak sie nie podoba to zmieńcie fach. Podsłuchy, kamery - wymiencie gdzie teraz tego nie ma, napiszcie ile razy użyli to przeciwko wam co? Brud-weź mopa i posprzataj, chcesz żrec- prosze bardzo masz 15 min a nic wiecej, a ztego co mi wiadomo brak pacjentów równa sie nic nie robienie, kawka herbatka a to przeciez tez przerwa. Wszyscy co tu pisza to plebs!

Technik
@zaganiacz kur 28.10.2017 19:47

Ogarnij się bo jesteś trybikiem w maszynie jak technicy i cała reszta.Przyjdzie co do czego polecisz również.Sporo osób się zwalnia ostatnio magistrzy,technicy,kierownicy.Pewnie poczułaś moc bo masz kogoś pod sobą i wydaje Ci się ze coś możesz.Aptek jest wiele zarobki podobne wiec z takim podejściem nie licz ze się długo utrzymasz „Zaganiaczu Kur” bo skończysz podobnie.

technik z wieloletnim stażem
@zaganiacz kur 28.10.2017 19:47

BOŻE! Ludzie miałam przyjść do tej Apteki na rozmowę ale podziękuję --"ZAGANIACZ KUR ??? -cóż za słowa ?? Jeżeli jest brud -to sprząta pomoc -technik to człowiek który skończył 2 lata szkoły + 2 lata stażu. Chcesz chyba jeść --- kultury osobistej za grosz. I komu wystaje słoma to wystaje ....... TECHNICY SZANUJCIE SIĘ !!!!!!!!!!!!!

Kst

Nie polecam apteki na grojeckiej nie wiem co było wcześniej...Natomiast widzę jak jest teraz byłam na parę dni w tej aptece i rzeczywiście jest to Fatalna firma,pani koordynator zaproponowała mi pracę w tej aptece grzecznie Podziękowałam nie jestem łosiem do pracy w takim b.....lu! Pozdrawiam ludzi którzy odeszli z tej obleśnej firmy NIE POLECAM PRACY W APTECE SŁONECZNEJ!

A.
@Kst 17.12.2017 00:23

A gdzie sie podziała interpunkcja? :D

Radwańska

Witam! Wszystko Co piszecie to bzdury. Apteka Słoneczna płaci najwięcej na rynku więc też wymaga od pracownika uczciwej pracy - sorry za siedzenie i picie kawy nie dostaniecie kasy! Ja i moi znajomi pracujemy już długo w tej sieci i jesteśmy bardzo zadowolenie Koordynator jak robisz co do Ciebie należy jest bardzo w porządku ale za opierdalanie się w pracy ma prawo powiedzieć kilka niemiłych słów!!! Znam Panią Koordynator z Warszawy jest Miłą i ciepłą osobą ale trzeba wykonywać obowiązki które są normą we wszystkich sieciach - a przepraszam w której sieci nie ma leków które należy sprzedawać??? tam jak nie sprzedasz nie masz premii i mały chajs a tutaj masz go od razu nie ważne czy sprzedaż 5 czy 10 opakowań - więc popatrzcie na siebie jak pracowaliście a pózniej wyrażajcie opinie.

ktoś.
@Radwańska 15.12.2017 21:05

wcale nie płaci najwięcej.. inne apteki płacą lepiej tylko trzeba poszukać. a po 2 wolę mniej zarabiać i mieć głowę spokojną. Po 3 nie siedzieliśmy i nie piliśmy kawy tylko pracowaliśmy bo zawsze było co robić. nawet jak robiliśmy wszystko co trzeba było zrobić to nawet nie było słowa pochwały... wiec nie wiem czy mówimy o tej samej Pani koordynator....

Odpowiedź
@Radwańska 15.12.2017 21:05

Haha to chyba pisze sama koordynator z ^^Warszawy ^^ żenada i jeszcze raz żenada każdy wie jaka to beznadziejna firma po za tym jest to KARY GODNE OSZUKIWAC PACJENTOW I SPRZEDAWAĆ IM ZAMIAST LEKI SUPLEMENTY DIETY!!!!! Nie przebadane i nic nie warte to się zakrawa o kryminał struktum lek!!!! Za jakiś hydrostik madsona i inne rzeczy do telewizji by się nadawało nie dość że ludzi trzeba oszukiwać to jesteśmy traktowani gorzej niż zwierzęta współczuję ludziom którzy muszą pracować w takim (usunięte przez administratora) a koordynator i kierownik z grojeckiej to porażka!!!!

Były pracownik

Witam serdecznie chciałam bym też podzielić się swoją opinią o tej firmie...jeśli chodzi o Aptekę na grojeckiej to od początku otwarcia apteki było wspaniale Pan koordynator wspaniale umiał zarządzać apteka jak i wszyskimi aptekami na terenie Warszawy i okolic był to człowiek który naprawdę bardzo dobrze zarządzał jak i był dobrym człowiekiem Pani kierownik była bardzo ogarnięta wszystko było zrobione w aptece każdy wiedział co do kogo należy Apteka na grojeckiej tętniła życiem!... A teraz od kad jest nowa pani Kierownik jest gorzej niż źle odradzam pracę na grojeckiej,jeśli ktoś ceni swoje zdrowie...co się teraz tam dzieje to nie do pomyślenia Pani kierownik obecna niestety nie nadaje się do tak ogromnej apteki nie potrafi nic tylko wyręczac się pracownikami i o wszysko ma pretensje,praktycznie ludzie którzy tam od początku pracowali poodchodzili wraz z kierowniczką był wspaniały zespół apteka działała rewelacyjnie i każdy byl zadowolony teraz to (usunięte przez administratora)....NIE POLECAM!!!!

xxx

A jak wygląda praca i atmosfera w aptece Słonecznej na ulicy Zbaraskiej lub Wilczej?

Ghj
@xxx 12.12.2017 21:12

Nie polecam wyzysk koordynator ktora jest obecnie jest okropna rządzi wszędzie jest mobbing odradzam

ups

Ile może na rękę zarobić technik w tej aptece?

A.
@ups 08.11.2017 15:51

3300+

Taki ktoś

Apteka słoneczna jest najgorszym pracodawcą na rynku potwierdzam wszystkie negatywne opinie o tej firmie NIE POLECAM!!

BYŁY PRACOWNIK

Byly pracownik To co sie dzieje w tej sieci aptek - to jest NIENORMALNE. A szczególnie na ul. GROJECKIEJ. Odkąd odszedl Pan koordynator i Pani kierownik, i Przyszła nowa Pani koordynator to sie posypały zwolnienia, i idzie sie tam jak do obozu pracy. Nowa 'pani kierownik' nic nie umie i zwala cala prace na pracownikow a nam mowi, że nic nie umiemy. Jej praca to tylko sprawdzenie kilku recept a jak pojdziesz sie o co zapytac to ona nie wie. To kto ma wiedziec jak nie kierownik? Poprzednia kierowniczka zajmowala sie całą dokumentacja i kazdy wiedzial co ma robic, nie musiala nic mowic.A teraz nowa 'pani kierownik'? Daje 10 rzeczy do zrobienia w kilka minut a jak nie zrobisz to musisz zostac po godzinach(dodam ze za darmo) i to zrobic bo ja to nie obchodzi ona ma miec to na teraz. Dodam jeszcze ze owszem dodaja osoby na nadgodziny platne ale to swoja droga. Oczywiście dodaja nie pytajac sie Ciebie o zdanie. Jak ktos pojdzie na L4 bo jest chory to sie wielce burza bo po co ktos idzie na l4? Moze ja odpowiem. Bo jest chory? Bądź sie zle czuje? Nie wiem czy sie śmiać czy płakać naprawdę. 'pani kierownik' i Pani koordynator sa to osoby ktore zamiast serca maja niestety chyba kamien. Kiedy przyszlam tutaj do pracy bylo IDEALNIE kazdy wiedzial co mial robic. Atmosfera miedzy nami farmaceutkami byla bardzo dobra. Mowilam ze nie moglam nigdzie trafic lepiej. I tak bylo do czasu.. a teraz przez jedna Panią tyle osob odeszlo... Podnieśli pensje.. dlaczego? Bo nie moga nikogo znaleźć i jakos chca czlowieka zachecic. Pacjent:Czy jest pradaxa? Pracownik: za chwilke sprawdze. (sprawdzamy po peselu.. o niestety nic Pani u nas nie brala) NIESTETY nie ma czekamy na dostawe. (MIMO ZE JEST CALA SZUFLADA)... Nie no co sie dzieje teraz to jest tragedia. Współczuję wszystkim osoba ktore tam pracują. I mam nadzieję, że znajdziecie lepsza prace tak jak ja :) Pozdrawiam serdecznie.

Była technik

Witam jeśli ktoś chce mieć zdrowe nerwy to z serca odradzam pracę w tej firmie wyzysk na maxa co z tego że kasa dobra jak ciągle stres nerwy.....każą wciskać klientom suplementy firmy krzak nie można wydawać tego co dobre np każą wydawać za lek suplement.....nie liczą się z ludźmi ani pracownikami ani klientami liczy się tylko hajs!!! Ponadto mobbing straszny nie można normalnie skorzystać z toalety czy zjeść na spokojnie wykorzystywanie na maxa koordynator jest bez serca......nie liczy się dla niej człowiek tylko kasa jak źle to następny jeśli ktoś chce dorobić się ciężkiej depresji to proszę ja podziekowalam tej firmie wole pracować za mniej a mieć spokojna głowę pozdrawiam.....

Wodzia

Nie polecam apteki Słonecznej w Tychach , najgorsza apteka w jakiej można pracować , totalny wyzysk i brud jednym słowem , po 8h czlowiek myśli ze wyszedł z kopalni ;) a najwiecej do życzenia pozostawia Droga Pani Kierownik .

legeartis
@Wodzia 12.10.2017 22:51

To pewnie dlatego teraz szukają do jakiejś apteki w Tychach... Cóż, jednak ta strona jest pomocna i odzwierciedla faktyczny stan rzeczy.

Pim94
@Wodzia 12.10.2017 22:51

Donosicielstwo na kazdym kroku

Wodzia

Nie polecam apteki Słonecznej w Tychach , najgorsza apteka w jakiej można pracować , totalny wyzysk i brud jednym słowem , po 8h czlowiek myśli ze wyszedł z kopalni ;) a najwiecej do życzenia pozostawia Droga Pani Kierownik .

Hardi

nie polecam tej firmy....Wyzysk na maxa każą sprzedawać suplementy firmy krzak za leki wydawać suplementy wszędzie są podsłuchy pracowników traktują jak śmieci....ludzie z tamtąd po miesiącach sami odchodzą nie ma tam możliwości pracy w dobrej atmosferze odradzam firmę słoneczna

Hardi

nie polecam tej firmy....Wyzysk na maxa każą sprzedawać suplementy firmy krzak za leki wydawać suplementy wszędzie są podsłuchy pracowników traktują jak śmieci....ludzie z tamtąd po miesiącach sami odchodzą nie ma tam możliwości pracy w dobrej atmosferze odradzam firmę słoneczna

Zła apteka

Nie polecam pracy w tej firmie nie traktują ludzi dobrze podluchuja nie można iść do toalety czy zjesc straszny mobbing szczerze nadaje się do nagłośnienia do telewizji!

Tinka12

Zgadzam sie z wpisami powyżej. Odradzam pracę w aptece w Nowym Targu. Mnie zwolnili za nic. Ciągle tylko towar i towar a przychodziło nieraz 40 pudeł. Koordynatorka to wredna baba która tylko straszy i straszy! Pacjenci i technicy omijajcie tą aptekę w Nowym Targu szerokim łukiem!

Ademarie

Bardzo nie polecam apteki słonecznej w Tychach , przede wszystkim kierowniczka i jej córka ktore chyba maja problemy z sobą . W aptece totalny wyzysk , pracuje przede wszystkim stażystki ktore na każdym kroku popełniają błędy .

Ademarie

Bardzo nie polecam apteki słonecznej w Tychach , przede wszystkim kierowniczka i jej córka ktore chyba maja problemy z sobą . W aptece totalny wyzysk , pracuje przede wszystkim stażystki ktore na każdym kroku popełniają błędy .

gość

Apteka Słoneczna w Krakowie na Stradomiu,bardzo miła cierpliwa obsługa szanująca klienta.Za to w Rzeszowie tej samej sieci na ul.Hetmańskiej na moją prośbę o maść dokładnie sprecyzowałam o jaką chodzi i podałam nazwę oraz szatę graficzną,podsuwała mi szereg innych tego typu,aż wreszcie zniecierpliwiona przyniosła tę właściwą,jakby nie mogła od razu przynieść wszystkich,przecież nie ważą tony.Więc moje opinie są różne ,widać co kraj to obyczaj,a apteki same budują sobie atmosferę pracy wśród personelu.

Katarzyna M

Ludziska apteki te maja w trzy dupy pacjentów dziennie (ok 550) o czym prywatne apteki moga jedynie śnić, wiec nic dziwnego że towar jest nie zrobiony na bieżąco, przsunięcia to tez kilkanaście kartonów wiec sie gromadzi, a jak zatrudnaiaj takie leniwce pospolite czyli stażystów to nie dziw że brud i syf. Przychodzą takie po nieudanej karierze zawodowej w barze czy tez sklepie z ciuchami i myślą ze bede sobie stac za okienkiem i nic nie robic a tu im sprzątac każą! Cóż za hańba. W siec iach zawsze jest wiecej roboty niz w prywatnych aptekach i każdy o tym wie, więc po co sie zatrudniacie tutaj. W sieciach zawsze trzeba wciskac ich leki wiec ćóz to za nowość. Więc irytuja mnie te opinie byłych pracowników ktorzy najcześciej zostali wywaleni albo sami sie zwolnili bo za duzo roboty, ręce opadaja. Ale dzieki takim zarabiam 4 tys na reke a nie 3 jak moja poprzedniczka, wiec dziekuje jej bardzo:) pozdrawiam wszystkich mgrów z pensją ledwo 3 tys którzy siedza na zapleczu i bąki zbijają gdzie przez 7 godz udają że cos robia, na pewno czujecie sie spełnieni w pracy!

Pracownik

Wyzysk i charówka od rana do nocy - no i wciskanie pacjentom tego szitu tj. zamienników które nie leczą tylko szkodzą

dominika

buhahahha

Janekcytryna

Atmosferę w aptece tworzą ludzie, którzy tam pracuja. Ja pracuje od niedawna w tej sieci i jestem zadowolony. Pacjencie chętnie przychodzą do naszej apteki ponieważ sa bardzo dobre ceny i są również zadowoleni z produktów madsona i nie narzekają. Ktoś wypowiadał się o stażu. Z doświadczenia wiem, że w każdej aptece staż wygląda tak samo. Sprawdzanie towaru i sprzątanie to norma. Nie puszą przeciez początkujacego stażyste za stół. To nie logiczne. Wyzywająca kierowniczka to nie zasługa sieci słonecznej tylko podejścia danej osoby do pracownika. W DOzie też była kierowniczka, która wyzywała pracowników i cisnęła o premię. Więc nie piszcie, że każdy kierownik tak postepuję, bo moja kierowniczka jest świetna osoba i sama bierze się za mop i sprzatamy rano przed otwarciem apteki. Brak osoby do sprzatania. Owszem, może minus ale gdyby była osoba do sprzatania to na pewno w każdej aptece było by o jednego technika mniej, a sami wiemy, że nie łatwo jest o pracę ostatnio, zwłaszcza za godziwe wynagrodzenie.

Gość

A co powiecie o Apteka Słoneczna Kwiecień Kraków szkolne sp.j. ?

Legumin123

Za dużo ludzi jest i etopiryna powinna być o 3zł tańsza, polecam.

berenikaannakopec

Witam, chciałabym ròwnież dodać kilka słòw na temat Aptek Słonecznych, a mianowicie ,,koordynatorzy,, nie mają za grosz szacunku do swoich pracownikòw. Ciągłe zastraszanie wypowiedziami typu: albo będziesz robił to co Ci karzemy albo Cię zwolnimy. Serdecznie wspòłczuję wszystkim, ktorzy kiedykolwiek mieli tą PRZYJEMNOSC pracować w ktorejś z Aptek Słonecznych,bo życie w ciągłym strachu przed utratą pracy i tym kiedy dział IT zrobi analizy to nie jest życie. Widzê, ze nie tylko u Nas był brak osoby do sprzątania....Mam nadzieje, ze wejdzie w życie ustawa zakazująca sprzedaż suplementòw diety, wtedy ludzie nie będa musieli kupowac tych dennych madsonow i totali.... a farmaceuci nie bèda musieli ich sprzedawać by przetrwać kolejny dzień w tym horrorze. Pozdrawiam serdecznie wszystkich, ktòrzy uwolnili się od tej sieci.

zniesmaczony

Nie polecam !!! Traktuja Cie tam jak smiecia...nie dosc ze na stazu musisz zapierdzielac jak wòł to zero przerwy.... zmuszaja Cie do sprzedazy firmy madson i total, ktora nie powinna byc dopuszczona do obrotu, tabletki ponadgryzane, poprzebarwiane....zamiana lekow na suplementy za co grozi kryminal np. Structum na hydrostik hrn......Nie wspome juz o Pradaxie i Xarelto nakazuja sprawdzanie pacjentow po peselu bo przeciez jednym sie nalezy a drugim nie!!! Notorycznie nakazuja Ci tam klamac. Nie pozwalaja sprzedawac magne b6, rutinoscorbinu, tylko tansze z ich firmy. Pracownicy pracuja bez magistrow w brudzie, nie stac ich na sprzataczke, trzeba wchodzic na wysokie drabiny ok 2 metrow na polki z lekami na magazynach po czym jak pracownik spadnie i zlamie noge zostaje zwolniony.

farmaceuta

Poza Słoneczną 2017-01-03 23:43:18 ,,W każdej aptece bezprawnie zainstalowane podsłuchy przy okienkach i kamery Czysty wyzysk pracowników, masa pretensji o wszystko do personelu aptecznego, nic nigdy nie jest dobrze''. Dodam jeszcze, że magistrzy są traktowani jak zło konieczne, i jak bezużyteczne, bezwartościowe pionki, które pierdzą w stołek i są potrzebne tylko do spełnienia wymogu prawnego obowiązkowej obecności mgra na zmianie w aptece. Kierownicy także traktowani są jak zło konieczne, tylko kasa,kasa i kasa, kasę pogania, tylko słupki i słupki i wioooo do roboty!!! w końcu żyłka Ci pęka a im tak ciągle mało i tak jest ku.....wa wszystko źle i mało!!! i dalej opieprz za opieprzem. Paranoja, odradzam pracę w tej firmie. To nie jest praca dla normalnych ludzi. Wystarczy spojrzeć na ogłoszenia na izbach, wszystko mówi samo za siebie...żadna sieć nie ma takiej liczby ogłoszeń i to też o czymś świadczy. Tak wysoka rotacja pracowników nie jest spotykana w dobrze prosperującej, szanującej się firmie. Wynika z tego jeden ważny, pozytywny wniosek: to wszystko świadczy o małym zainteresowaniu farmaceutów pracą w tej firmie i trudnością znalezienia kandydatów, więc nie pozostaje im nic innego jak ciągłe zalewanie portali internetowych ogłoszeniami.

Poza Słoneczną

Potwierdzam wszystkie negatywne opinie o Aptece Słonecznej W każdej aptece bezprawnie zainstalowane podsłuchy przy okienkach i kamery Czysty wyzysk pracowników, masa pretensji o wszystko do personelu aptecznego, nic nigdy nie jest dobrze Zmuszanie do wciskania marki własnej Madson - bezwartościowych suplementów oraz wymiana leków rx na wątpliwej jakości odpowiedniki firmy krzak, jeżeli tego nie robisz tracisz pracę Brak wystarczającej liczby mgr w aptece (2 na aptekę), więc w trakcie urlopów, L4 czy innych losowych wypadków zmuszanie do nadgodzin - siedzisz w aptece od 7:00 do 21:00, chyba że ktoś z innej apteki, mając nadzieję że ty odwdzięczysz się tym samym, zgodzi się przyjechać na nadgodziny po swojej zmianie Koordynator w Warszawie sam jest mgr farmacji (według mnie BMW = Bierny, Mierny, ale Wierny firmie Apteki Słoneczne), ale nic nie robi poza jeżdżeniem służbową bryką po aptekach, wpisywaniem w zeszytach i wygłaszaniem wydumanych uwag oraz namawianiem do nieetycznych zachowań (sprzedaż poniżej kosztów leków deficytowych ale tylko wybranym pacjentom), ma swoich faworytów, a reszta personelu to tylko konie robocze Odradzam pracę w tej firmie wszystkim, którzy mają do siebie szacunek

tajemniczy

Potwierdzam opinie moich poprzedników-CZYSTY WYZYSK LUDZI, KŁAMSTWO i łamanie kodeksu pracy na każdym kroku. Absolutnie odradzam pracę w tej sieci, gdzie apteki są po prostu obozami pracy...panuje ogólny chaos, zaczynając od szczebla biurowego. Pracownicy pracują bez umów, "na gębę", które przychodzą im z około miesięcznym opóźnieniem. W pracy nie istnieje definicja przerwy w pracy przewidziana ustawowo przez K.P. i pracownicy nie mają nawet czasu skorzystać z toalety, a co dopiero zjeść kanapkę...kompletny brak docenienia pracownika. Koordynatorzy, a przynajmniej niektórzy, przyjeżdżając raz na jakiś czas do apteki, mają swoich ulubieńców, o których pracy nie mają większego pojęcia (ważne,żeby słupki się zgadzały), ale solidnie potrafią o nich zadbać...cała reszta, tzw. plebs, drugi sort pracuje niewolniczo bez docenienia a i zaraz i tak dostaną opieprz od koordynatora z lawiną wymyślonych pretensji w ich kierunku. Ogółem, baaaaaaaardzo nie polecam pracy w tej sieci, bynajmniej tym osobom, którzy mają szacunek do siebie. A zarząd, żeby ujrzeć prawdę, powinien wysyłać pracownika z zewnątrz do aptek, żeby poznał pracę apteki od środka na codzień i zweryfikował obiektywnie pracę każdego pracownika. Bo żeby móc ocenić aptekę, trzeba ją poznać od środka, a nie po kilkugodzinnej wizycie koordynatora, w dodatku jego opinii odbiegającej często od rzeczywistości.

prawda

najgorszy pracodawca. nie ma przerw wbrew kodeksowi pracy! na grafiku opis kierownika: "to mi ma byc wygodnie a nie wam"!! chcecie zdjęcie grafiku? praca w sobote. myslisz ze kasa esktra? nie bo w tygodniu niby pracujesz krocej. tylko ze jak np pracujesz do 15 to o 15 zaczynasz sie rozliczac. i to nie sa godziny pracy! prawa pracownika łamane na każdym kroku tylko że każdy sie boi bo żeby tam pracować to musisz mieć wykształcenie kierunkowe. jak masz wykształcenie kierunkowe to nie znajdziesz pracy gdzie indziej i to wykorzystują. lepiej zarobicie na kazie w sklepie osiedlowym i lepiej was beda traktowali niz w tym obosie pracy apteka sloneczka

Gaga

Wyzysk ludzi

admin

Wiesz co aktualnie dzieje się w firmie Apteka Sp. z o.o. Apteka Słoneczna? Podziel się z nami tą wiedzą i dodaj swoją opinię.

Zostaw opinię o Apteka Sp. z o.o. Apteka Słoneczna - Bielawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apteka Sp. z o.o. Apteka Słoneczna