brak logo

wRodzinie

Toruń

Opinie o wRodzinie

AGENT 2* 2009-12-28 23:53:24
Zgadzam się, pan [usunięte przez moderatora]. daje sobie radę, może być, ale pan [usunięte przez moderatora]....to co on wyrabia to istny terror, tylko czekać jak komuś "przywali", nie wiem co się z nim stało, ale podobno ktoś go podkablował i teraz szuka cały czas tej osoby, myślę że jego zwolnienie poprawiło by w dużym stopniu atmosferę w pracy, a co do tej młodej agentki.....bez komentarza, są ludzie różni i nic tego nie zmieni, ale zmienić SVR można, to nie jest trudne.
Z drugiej strony mnie to już zbytnio nie interesuję, myślę że niedługo się zwolnię, praca w święta......tak się nie umawiałem, i do tego pan [usunięte przez moderatora]..
LACHON 2009-12-29 00:11:07
Racja, święta miały być wolne, jednym słowem czuję się oszukana przez [usunięte przez moderatora].....wszystko miało być inaczej....
A prezent na święta dostaliśmy?..... obcięli nam przerwy !!!!!, Nie mam słów, jeszcze nie spotkałam się z takim traktowaniem pracowników, a co do pana [usunięte przez moderatora].....powiem tak....to co robi ostatnio to istny cyrk, niech nie myśli że mnie zastraszy, jest żałosny, nie nadaje się na to stanowisko.
Klemens 2009-12-29 12:33:03
Pan [usunięte przez moderatora] wprowadza spory kwas do tej pracy a najmłodsza ona sama chyba nie wie co tam robi . Bez tych dwóch osób byłoby spoko.
Robin 2009-12-29 13:19:38
Przerw nie obcinali. Spisali czarno na białym jakie są zasady i już. A swoja drogą jak komuś przez osiem godzin wychodzi ponad 1,5 godz. przerwy... :( to jego problem. Moim zdaniem jest ok. Dostaliśmy tyle samo, ile było - prosta matematyka!

Co do Pana [usunięte przez moderatora] - nie skomentuję. Widać tylko, że się chłopak przejął. Słyszałem jednak - że ma się zajmować czymś innym, i że szukają nowego superwizora. Ktoś wspomniał o zamknięciu oczu na 5 sekund - przesada. Fakt - można się uspać, jak nikt nie dzwoni - ale tutaj mają oni świętą rację. Nie odebrać telefonu - bo akurat się spało!!!
Alfred 2009-12-29 22:47:06
Praca w święta? Nie przesadzajcie - nie było tak źle. Nikt nie był przymuszany do niej. Po prostu pytali - czy chcemy przyjść do pracy i już. Nie możemy tejpracy traktować jak robotę od 7 do 15 czy 15 - 22 i koniec. Pracujemy, bo pomagamy tym, którzy tej pomocy potrzebuuą (po to się chyba dzwoni na infolinię, prawda?). A swoją drogą - skąd tyle pretensji do pana [usunięte przez moderatora]. Ma facet taki charakter i nic go nie zmieni. Ale - jak popatrze na niektórych z nas - to się mu nawet wcale nie dziwie.
Jakby nie pan [usunięte przez moderatora] i jego przeciwwaga pan [usunięte przez moderatora] - całe call center wyglądałoby jak pobojowisko!
Marco 2009-12-30 17:51:17
Nie przesadzajcie, takich luzów jak tutaj to nigdzie nie miałem,a pracowałem już w paru firmach(mam tu na myśli czytanie książek,rozwiązywanie krzyżówek itp.)!Pan [usunięte przez moderatora]. rzeczywiście jest czasem stanowczy,ale gdyby nie to ,to byśmy im juz dawno na głowy powchodzili.Praca w święta? to rzeczywiście byla przeginka z ich strony,podobnie z sylwestrem i nowym rokiem :/
Anonimek 2010-01-04 12:07:17
Przesadzacie. Jaki terror? Nikt nie zabrania czytania książek - gdy nie ma telefonów. Gazet - fakt nie można, ale czy w jakiejkolwiek innej pracy można czytać gazety czy książki?
Odcięte godziny? Ile ich było? Mi zdjęto 1 godzinę za to, że zawiniłem (świadomie). To, że [usunięte przez moderatora] mówi, nie oznacza, że robi? Ludzie! Bądźcie poważni i dorośli!!!
Anonimek 2010-01-04 12:25:16
Do Dj Lajla: [usunięte przez moderatora] nie prowadzi krucjaty. A ten paluszek - kolega trzy razy nie reagował, śmiał się w twarz - więc o czym tu gadać? [usunięte przez moderatora] -widziano jak dostał opiernicz od szefa. Ludzie, czy nie widzicie, że czas zacząć pracować?
A te donosy na kolegów z pracy do RM? Dla mnie to nie jest zrozumiałe. Pracujemy w takim miejscu, że powinniśmy szanować siebie, a nie donosić, poniżać czy wyzywać się na wzajem!.
Agent000 2010-01-04 22:34:06
Brudów prania już wystarczy.
Teraz coś o samej pracy.

Ogólnie praca jak praca - ma swoje plusy i minusy.
Minusem jest oczywiście praca w "dni ustawowo wolne", natomiast w większości jest wtedy dobrowolna.

Plusem jest swobodny wybór zmian, który można dostosować do np. planu studiów i nikt nie robi przy tym problemów.
Jeśli ktoś potrzebuje sobie "dorobić" wystarczy, że weźmie więcej zmian w tygodniu (płacone jest od godziny).
Ogólnie praca jest luźna, w czasie mniejszego ruchu można czytać książki czy notatki z zajęć.
Trzeba tylko dodać, że do sporej części klientów potrzebna jest duuuża cierpliwość.
PICIA 2010-01-04 23:47:27
...Co to pisanie !!!, na stanowiska już !!!, za karę minus godzina i minus godzina !!! czyli minus dwie godziny !!!.....NA MIEJSCE !!!!!
vicePICIA 2010-01-05 09:19:36
PICIA - 2010-01-04 23:47:27

...Co to pisanie !!!, na stanowiska już !!!, za karę minus godzina i minus godzina !!! czyli minus dwie godziny !!!.....NA MIEJSCE !!!!!

Picia - sam siadaj do pracy :) Wczoraj podpytałem ile w sumie zdjęto godzin z ewidencji (ile wymierzono kar). Zdzwiłem sie, że tylko 6 w całym miesiącu! Słuchajcie - te gadanie o karach, to przesada :)
A plusy? Fajna mimo wszystko atmosfera. Nie znam nigdzie takiego miejsca, w którym za naukę do np. kolokwium czy sesji można się pouczyć. Sporo pomagają "kołczingi" u [usunięte przez moderatora]. Powiem szczerze, że człowiek mimo wszystko się rozwija w tej pracy. Zgrana ekipa - mam nadzieje, że będzie tak nadal. Jak ktoś chce się wyciszyć - nie ma z tym problemów. Ludzie na poziomie!
HeHeHe 2010-01-06 11:25:07
Ty Robin z liczeniem kiepsko u Ciebie chłopcze.
Pan 2010-01-07 08:19:51
Widzę że poziom ten dyskusji jest żenujący. Jak się komuś ta praca nie podoba to niech się zwolni. Nikt nikogo na siłę nie trzyma. Praca w święta i Sylwestra?? To co - wiele instytucji pracuje w te dni i ludzie żyją i cieszą się że mają pracą.
W innej robocie to byście byli krótko trzymani. Po prostu brak na was słów. Jestem ciekawy czy przy takim bezrobociu znajdziecie tak fajną pracę jak nasza.

002 2010-01-07 11:54:34
jest mi za was wszystkich wstyd jak nie wiem co ! brak słów na to wszystko ! fajnie było ale ktoś oczywiśie musiał to popsuć ! teraz macie pretensje sami do siebie że jest tak a nie inaczej ! jak się komuś nie podoba to niech zmieni pracę . ciekawa jestem czy znajdzie cos lepszego . wielki szacunek dla pawła że po przeczytaniu tego wszystkiego zachowuje się normalnie ...wieli szacunek . ja na jego miejscu nie wiem co bym zrobiła ! wstyd mi za was !
buble 2010-01-09 12:47:18
Dokładnie jest mi za Was wstyd. Wyciągacie brudy, nie macie odwagi powiedzieć prosto w oczy [usunięte przez moderatora] i innym wymienionym co do nich macie tylko wypisujecie to tutaj. Zastanówcie się czy chcielibyście aby o Was tak było pisane, agentów jest dużo, SVR jest jeden, TL też był jeden (bo już jest 2) więc wiadomo o kogo chodzi. Dokładnie podzielam zdanie, że zachowanie [usunięte przez moderatora] jest ok po tym jak to przeczytali. Oczywiście nie powiem, bo trochę SVR przeginał, ale bez przesady nie traktujmy go jak śmiecia tutaj. Podkładacie świnie sami sobie. [usunięte przez moderatora] za wyluzowany [usunięte przez moderatora] za sztywny, ludzie czego wy tak naprawdę chcecie?? zdecydujcie się!! Jeszcze jedno osądzając, że ktoś się do tej pracy nie nadaje najpierw osądźcie siebie czy wy się nadajecie a dopiero osądy stawiajcie innym !!!!!!!!!!!!!!!
pysia 2010-01-09 23:43:14
nie wyobrażam sobie jak można tak pisać na necie o osobach z którymi sie współpracuje!!!!!! każdemu ma prawo sie cos nie podobać ale ludzie tego nie załatwia sie w ten sposób!!!!! ŻENADA!!!!!!!! generalnie praca jest super bo jest fajna atmosfera i poza tym można zarobić niezłą kaske ale najwyraźniej niektórym to nigdy sie nie dogodzi!!!!! pozdrowionka
Agentka3 2010-01-10 23:11:32
SVR jest super, nie mam do niego zastrzeżeń, ale jeśli chodzi o inną osobę to ...... jest niesprawiedliwa, bo dlaczego np. jedna osoba może czytać jawnie co tydzień gazetę motoryzacyjną, słać sms-y, i gadać, a inne osoby jak się odezwą to zostają przesadzone.....to mnie ciekawi...dlaczego tak się dzieje....a tak na marginesie....ośla ławka....to obciach !!!
AGENT`KA 2010-01-14 18:58:44
"SVR jest super", "SVR zachowuje się normalnie po tym wszystkim" - co to za głupie teksty??!! On jest super bo opowie jakiś głupi i prostacki żart? Bo rzuci jakimś głupim i dennym tekstem?! Jestem zbulwersowana, że kogoś bawią takie głupie i tępe rzeczy!!! Można by było pisać, że jest super gdyby był pomocny, a jak jest? Jak chciałam się dowiedzieć ile mam przerwy to wiecznie nie ma czasu, jak jest jakiś problem to też nic nie wie i ma wielkie pretensje. Rozumiem, ze takim panienkom te jego opowieści i prostackie zachowanie odpowiada, ale w pracy przełożony tak się nie zachowuje!!! Jego po prostu nie można poważnie traktować, bo zachowuje się jak gówniarz!!!
Papilion 2010-01-14 22:48:58
To ja proponuję, aby podczas rozmowy telefonicznej SVR poprosił Ciebie o podanie np. twoich danych dot. konta bankowego. Przyznasz mi, że nie zrobisz tego, bo rozmawiasz z klientem. Prawda? A może PG rzeczywiście nie może sprawdzić Ci przerwy, bo właśnie robi jakiś raport? A widziałem trochę tego co robią svrzy - to dla mnie czarna magia. Zapytaj [usunięte przez moderatora], a przyzna mi rację... A jak Ci się nie poda jak PG coś mówi - kto Ci każe go słuchać? Dziecinada!
WIEWIÓRA 2010-01-14 23:22:33
Pan [usunięte przez moderatora]..jak to się mówi ostatnio : "wierna kopia mistrza" - s[usunięte przez moderatora]!, a co do pana [usunięte przez moderatora] i konsultantki pani [usunięte przez moderatora]. to myślę że coś z tego będzie albo już jest....te wspólne wzdychanie, umizgi do siebie....jasne że można to robić ja nie bronię nikomu ale nie w pracy !!!, ale za to pani [usunięte przez moderatora]. może się spóźnić do pracy a jej "przyjaciel" ją zaloguje zanim będzie w pracy i minus godziny nie będzie.... i jeszcze jedno jak Pan [usunięte przez moderatora]. ma coś do kogoś to niech go weźmie do akwarium i tam rozmawia, a nie robi przedstawienie przy wszystkich.
Żal mi " Agentki" 2010-01-14 23:29:04
Jeśli z każdym "[usunięte przez moderatora]" lecisz do niego to się nie dziw, że go to denerwuje!!! jeszcze ani razu nie było tak w mojej sytuacji że PG nie udzielił mi informacji dotyczącej problemu lub sprawdzenia czegoś dla klienta!!! a jeśli chodzi o przerwy to bez przesady, nie są one priorytetem naszej pracy, SVR i TL mają swoje obowiązki z których też muszą się wywiązywać i na każde Twoje zawołanie nie będą rzucać tego co akurat robią (np. raport) aby Jaśnie Pani sprawdzić przerwę. I racja pomyśl sobie, że w trakcie rozmowy SVR lub TL Ci nie przeszkadzają abyś mogła się wywiązać z obowiązku który masz w umowie. Ludzie trochę zrozumienia.
..... 2010-01-14 23:40:01
Sorry "[usunięte przez moderatora]" chyba jesteś zazdrosna, albo strasznie Ci źle, że Pani [usunięte przez moderatora] i Pan [usunięte przez moderatora] się dogadują i on ma swoich sprzymierzeńców w pracy a nie jak prawie wszyscy są przeciwko niemu. Widzę, że bardzo sie w tej pracy nudzisz skoro widzisz "umizgi" tej dwójki, może udaj się do lekarza "[usunięte przez moderatora]" bo widzisz jakieś rzeczy których nie ma!!! Albo pomyliły Ci się osoby z przemęczenia!!!! Zajmijcie się lepiej rzeczami, które należą do Waszych obowiązków, bo jak tak dalej będziemy sobie doły kopać to niedługo będzie przegwizdane i atmosfera do [usunięte przez moderatora]!
Jeden jest fakt pracuje z cholernie fałszywymi ludźmi, na sali jest och i ach a na forum byście utopili człowieka w łyżce wody!!!!!!!!
dżin 2010-01-14 23:47:56
Szkoda, że się "Agentko" nie popłakałaś, że SVR nie sprawdził Ci przerwy !!!!!!!!! dokładnie dziecinada jeszcze porządnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dostaliśmy bo Wam się w głowie poprzewracało !!!!!!!!!!!
I odczepcie się od Pani [usunięte przez moderatora] a zajmijcie sobą i zastanówcie się czy sami jesteście ok !!!!!!!!
Sami sobie doły kopiecie !!!!!!!!
Anonimowo 2010-01-15 11:45:50
Hmmm czytając te wasze posty dochodzę do wniosku że co niektórzy za bardzo przesadzają . Po pierwsze jeżeli nie było by [usunięte przez moderatora]. - a umówmy się on odpowiada za całość i on zbiera najwięcej za nas ( a ma doświadczenie w tej branży ) czyli jest odpowiednią osobą na tym stanowisku , co ujmując musi trzymać w jakiś sposób rygor . Kończąc naszego koordynatora , chyba za mało pracowaliście i nie wiecie jacy mogą być kierownicy . Do reszty spv niema co się czepiać tak . Każdy się stara jak może a wy wypisujecie tu takie rzeczy że aż głowa boli . Zasada jest jedna jak się niema doświadczenia w jakieś branży to niema się stanowiska a co niektórzy widzę bardzo byście pozmieniali .Każdy ponarzekać może ale zasada jest jedna Jak krówka dużo ryczy mało mleka daje . Pozdrawiam wszystkich tych którym się należy ta praca a także starają się w niej ażeby wizerunek był jak najlepszy .!
Ja 2010-01-16 15:50:25
Ja mam propozycje skińczmy już z tym !!!!!!!!! Każdy już się wypowiedział więc zamknijmy ten temat bo jest już nudny , bardzo nudny .Nikt przeciesz się nie przyzna że tu coś napisał a taka prawda że każdy z agentów się wypowiedział . Koniec tego tematu proszę !!!!!!
SAM 2010-01-17 15:56:42
Na prawdę nie doceniacie tego co macie. Normalnie dziecinada.
Ciekawe czy przy ponad 15% bezrobociu w Toruniu znajdziecie tak fajną pracę jak nasza.
Życzę powodzenia tym "którzy oczerniają innych na forum i nie mają cywilnej odwagi mówić prosto w oczy o różnych kwestiach" i pozdrawiam tych odważnych, którzy nie boją się mówić o tym co ich boli - publicznie i przełożonym.
Pamiętajcie tylko kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada.
koko 2010-01-18 08:36:54
Podzielam opinie SAM-a jest takie powiedzenie SZANUJ SZEFA SWEGO BO BĘDZIESZ MIAŁ GORSZEGO Ludzie opamiętajcie się to co się u nas dzeje woła o pomstę do nieba a nasi przełożenie są odpowiednimi ludźmi na odpowiednich stanowiskach

Pozdrawiam i przemyślcie to sobie
Kubuś Puchatek 2010-02-01 22:54:41
Miało być już odpuszczone, ale widzę, że chcecie dyskutować i nadal zaciemniacie obraz więc nie ma problemu.

Heh, jasne – ty mnie będziesz o politycznej poprawności uczył. Zadaje pytanie – gdzie jest granica? Oczywiście – granica została przekroczona poprzez wyrok trybunału w Strasburgu. To jedna sprawa. Druga to chamstwo…
[usunięte przez moderatora]
========= 2010-02-09 12:29:28
Ostatnia wypowiedz potwierdza fakt że nie jest ważne jakim jesteś pracownikiem tylko z kim w tej pracy trzymasz !!
loona 2010-02-09 23:15:10
Dokładnie tak jak piszesz, nie jest ważne jakie masz rozmowy ważne jest to z kim przystajesz, z kim chodzisz na piwo, lub z kim idziesz w czasie pracy na papierosa, taka prawda, a ta powieszona lista na której są nazwiska i popełnione błędy w postaci jakiś niezrozumiałych punktów....każdy podchodzi, czyta......poniżająca sprawa.
I co ważne Ci którzy są "zżyci" z pewnymi osobami, wiadomo jakimi są na końcu listy czyli mają najmniej błędów.....a niektórych osób to nawet nie ma na tej liście.....ja się przysłuchuję czasami tym osobom które są "najlepsze" wg pewnych nadgorliwych osób, to nie zgadzam się z tymi punktami ponieważ jednej osoby nie rozumiem podczas rozmowy gdy rozmawiamy a ciekawa jestem czy klient po drugiej stronie słuchawki coś słyszy.....wiadomo trzeba się "przyjaźnić" z pewnymi osobami i wtedy jest się najlepszą, ale ja niestety nie będę się upadlała i robiła wszystko żeby mieć najlepsze wyniki.
Życzę miłej pracy kochani......
KL 2010-04-18 23:15:42
Ja ja się dowiedziałam to też nie mogłam uwierzyć, no proszę Was !!! jak ja się cieszyłam !!!!, Duży plus dla naszego kierownika z Warszawy - wielki szacun !!!! Nareszcie skończyło się niekulturalne zachowanie, wywyższanie, podkreślanie swojego stanowiska, oraz hałasowanie SVR, bo gdy on był i zaczął się wydurniać od razu robił się taki hałas że nie można było rozmawiać z klientami, ale jak on to mówił: "nie zależy mi na tej pracy, bo mam wszędzie znajomości i od razu mnie przyjmą i to za dużo większe pieniądze"......i ciągłe powtarzanie tego że ma umowę do 2012 i że "mogą mu skoczyć" Po drugie może przez chwilę poczuł się tak jak wyrzucony przez niego [usunięte przez moderatora], nasz kolega, jestem zadowolona, zobaczymy, czy będzie taki mądry i zarozumiały gdy stanie w kolejce do Urzędu Pracy...nie sądzę, bo on nie nadaję się do pracy z ludżmi, gdyż nie umie z nimi współpracować przez swoje zarozumialstwo i wieczne szpanowanie....Sprawiedliwości stało się zadość, ktoś nas wreszcie wysłuchał !!!!
J 2010-05-05 21:33:24
Słuchajcie. O co chodzi z tymi zmianami? Jak usłyszałam ogłoszenie [usunięte przez moderatora], to się zaniepokoiłam. Co jest grane? Dlaczego znowu nie jesteśmy o niczym informowani?
LOLA 2010-05-06 23:38:38
Jeśli zmiany będą do 24 to ja z miejsca podziękuję, a tak na marginesie: nie jesteśmy o niczym informowani także wcale nie jestem pewna czy nie zmienią nam zmian. W tej firmie na żarty nie ma miejsca.
anonim 2010-05-08 00:54:50
Ale wy jesteście popaprani, takie rzeczy na forum wypisywać, przecież z tą 24 godziną to był żart, Znów próbujecie zrobić zamieszanie by doprowadzić do zwolnienie SVR -a, zastanówcie się, przecież lepszego i kompetentnego SVR-a nie będzie, odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Zastanówcie się i dajcie sobie spokój z tym pisaniem na forum.
PS-. Wiadomo kto zamieszanie wprowadza: ludzie nie mogący się pogodzić ze zwolnieniem poprzedniego SVR-a, oraz Ci którzy sami chcieli być zając to stanowisko.
anonim 2010-05-08 01:03:11
Zgadzam się z tą wypowiedzią, ludzie zacznijmy szanować pracę, dosyć tych obelg, jesteście jak dzieci.....więcej szacunku do SVR !!
anonim 2010-05-12 11:55:51
Zgadzam się z wszystkim co tu napisane
ryszard 2015-01-20 16:48:36
no dostęp do wody to raczej każdy pracodawca powinien Ci zapewnić @callfemina, to jest zapisane prawnie już od jakiegoś czasu. Co do reszty niestety nie wiem i sam się nie znam, ale w sumie to ciekawy temat, więc też będę wdzięczny za udzielenie odpowiedzi w takim razie, czekam i pozdrawiam wszystkich pracowników.
kotomki 2015-03-24 15:07:45
nawet w kodeksie pracy jest wszystko jadno opisane odnośnie samej wody, ile jej powinno przypadać na ilu pracownikóe jak daleko ono powinno się znajdowac od stanowsika pracy itd, więc tutaj akurat prawo jest po naszej stronie i warto też o tym pracodawcę uświadomić. Czekam na dalsze informacje i pozdrawiam!
e0 2016-05-20 14:17:15
fakt, to jeszcze mało znana sieć komórkowa ale jednak po ofertach widzę że z potencjałem sporym
Zostaw swoją opinię o wRodzinie - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie wRodzinie