brak logo

Arka-Druk Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Artur Bach

Białystok

Opinie o Arka-Druk Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Artur Bach

tomek 2011-12-28 10:38
pracowalem 2 lata było fajnie , dobre pieniadze fajni ludzie szefostwo ok , a imprezy...
4
Anka 2011-12-28 11:42
żałuje ze juz tam nie pracuje , dobre wynagrodzenie spore wymagania , firma przyszłosciowa, pacodawcy fair
1
murzyn 2014-01-23 07:00
teraz nie jest tak różowo, dają ogłoszenie, (usunięte przez administratora)nowa kierowniczka choć się nie zna czepia się wszystkigo
9
zmiasta 2014-02-02 23:06
Te podglądanie na kamerach na tych kilku m2 też ma wydźwięk lekko dewiacyjny
1
noname 2014-04-07 11:07
Płaca słaba,(usunięte przez administratora). Ale pracownicy w deche!
majster 2016-05-25 14:51
pracuje kilka lat jest naprawde ok dobry pracownik zarobi godnie bedzie mial umowe itp wszystko cycus i fajny klimat, ludzie, impry, slaby pomarudzi zarobi przecietnie zepsuje powietrze i odejdzie i to chyba wszystko w temacie
1
Produkcyjny 2016-06-09 10:44
Pracodawca godny polecenia, ale tylko i wyłącznie dla osób które chcą pracować i zarabiać więcej niż przeciętnie. Inni się nie utrzymają. W porównaniu do pracy w poprzednich firmach pieniądze zawsze na czas. Dyrektor jak w każdej firmie potrafi przypieprzyć się za nic...
3
Bezrobotmy 2016-07-14 21:56
Witam. Przyjmują do pracy ?
rt 2016-07-14 22:20
@Bezrobotny wiesz co chyba nie..przynajmniej tutaj na gowork niestety nie maja zadncyh ofert pracy ale warto jeszcze na ich stronie cos popatrzec w sumie
denim 2017-03-14 22:21
nie polecam !
4
Wądzisław 2017-03-15 00:57
Zwalnia sie sporo osob zarowno z produkcji jak i z biura wiec etaty do wziecia na jakis czas są.
lapiak 2017-03-23 15:36
jest ok dobre zarobki , firma jak firma , ostry rozwoj konkurencje poniewieraja, ja napewno zostaje jak wszyscy najlepsi
2
Łapianka 2017-03-25 19:09
Hehehe trzeba pracować A nie durna kleić
2
Bodzio 2017-03-25 20:53
Nie polecam. Wynagrodzenia z grudnia nie dostałem.
7
fachowiec 2017-03-28 09:41
akurat placą najlepiej w regionie w tej branzy i na czas, dodatkowo dojazdy platne, ida troche w strone koncernowa i najslabsi odpadaja, firma z wizja i perspektywa, mi pasuje . aha jeszce jedno bywa weslo fajny sklad
1
lapiak 2017-03-30 11:39
akurat szukalem pracy w poligrafii w bialym i stawki byly nizsze niz tu, dlatego zostaje z chęcia ,a kasa na dojazdy zostaje w kieszeni,
1
śledz 2017-04-05 11:13
pracowałem w 3 drukarniach w bialymstoku , w arce bylo najlepiej, kasa na czas, fajny klimat i ludzie, zaluje ze juz tam nie pracuje, ale coz czlowiek uczy sie na bledach, zycze im powodzenia bo sa najlepsi
1
PracowałemWarce 2017-04-17 01:58
Wesoły skład? Płacą za dojazdy? Może jeszcze godne wynagrodzenie?
Hahaha istny śmiech
6
pracownik 2017-05-30 10:45
pracuje w tej firmie kilka lat, przeczytalem te opinie wiekszosc pisze ktos kto na pewno tu nie pracowal, ogolnie jest ok i oby tak dalej
1
etee fachman 2017-06-02 06:19
sluchaj ile masz na mysli ze najlepiejj w regionie ?
Były pracownik 2017-06-13 21:02
hahaha... a te pozytywne opinie to chyba pisze dyrekcja lub [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nikt się nazwiskiem nie podpisze? Szaraki robią na 10 stanowiskach na raz, za psie pieniądze. Dobre pieniądze mają niektórzy operatorzy , reszta traktowana jest jak śmieci / zło konieczne. Wiadomo że Białystok się wykruszy, bo dojazdy robią swoje, a pracownik miejscowy jest bardziej dyspozycyjny. Przyjdzie na telefon, jak mniej pracy to pójdzie do domu bez ceregieli.... Praca może być atrakcyjna, lecz dla pracownika z Łap, gdy innych ofert braknie.
Pracowałem to wiem. Wypłaty na czas. Prezes w porządku, dyrekcja mniej. Trzeba mieć oczy wokół głowy, i stalowe majty - bo albo do d.py się dobiorą albo wyr.chają ;-) Ale jak zapie.dalasz to się nikt nie czepia. Tylko zarobki nie zawsze są adekwatne do obowiązków. Atmosfera może i była fajna. Ale przy takiej rotacji pracowników to wszystko się zmienia, więc bez sentymentów. W sumie mile wspominam ludzi. Szczególnie tych co odeszli...
9
Marta 2017-08-21 12:06
@Były pracownik nie do końca rozumiem Twoją wypowiedź i pewnie inni użytkownicy też. Czy jesteś zadowolony czy nie z pracy w Arka-Druk Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Artur Bach? Prosiłabym o określenie się. To ułatwi komunikację na forum.
Złociński 2017-09-03 10:18
Co tu nie rozumieć? Podał wady i zalety pracy w tej firmie, a wnioski wyciągnij sama no chyba że to za trudne pozdrawiam
Marta 2017-09-14 08:53
@Złociński ale chciałabym, żeby tamten użytkownik określił się, bo to jego wypowiedź. Ty też pracowałeś w Arka-Druk Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowym Artur Bach? Możesz powiedzieć o swoich doświadczeniach? To ważne, by na forum pojawiało się sporo opinii różnych osób.
Przemo 2017-09-14 13:51
Nie dowiesz się tutaj prawdy bo administrator usuwa niewygodne posty. Tylko przez ostatnie 4 miesiące usunięto więcej niż zostało. Ktoś dba o wizerunek upadającej firmy
4
Marta 2017-09-26 11:37
@Przemo Jeśli jakieś posty naruszały dobra osobiste firmy albo pracowników to serwis gowork miał prawo je usunąć, ponieważ naruszały regulamin serwisu. Dostępny tutaj: www.gowork.pl/regulamin. Inne komentarze, również te o negatywnej treści na forum pozostają. Zatem ponawiam swoje pytania i proszę o odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o Arka-Druk Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Artur Bach - Białystok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arka-Druk Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Artur Bach