brak logo

Protector Ochrona Sp. z o.o.

Myszków

Opinie o Protector Ochrona Sp. z o.o.

emeryt 2015-12-23 19:32
ludzie a raczej chamidła, przestancie komus zatruwac zycie a wezcie sie za robote.myslicie ze praca w ochronie polega na lezeniu ,siedzeniu na internecie i wozeniu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] słuzbowym samochodem udajac cwaniaków? ja na miejscu szefostwa juz dawno bym was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z pracy..nie pasuje wam to sie zwolnijcie .Tez pracuje w tej firmie i zapewniam ze wcale tak nie jest jak tu pisza,głupim szczeniakom sie w głowach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o ale mysle ze czytają to normalni ludzie.
ktoś 2015-12-23 20:51
Jeden zadowolony!
To już coś.
zresztą nie trudno zgadnąć który
2
ojciec dyrektor 2015-12-24 19:22
Emeryt co chyba dobrze Ci robi skoro stajesz w jego obronie!
emeryt 2015-12-28 16:13
człowieku nigdzie nie ma idealnie,pracowałem w paru miejscach i wszedzie jest jedna zasada..to szef własciciel ustala decyduje rządzi itp a kierownicy wykonuja tylko jego polecenia,niestety nikt o tym nie pomysli tylko odgrywa sie na kierowniku,tez nim kiedys byłem w pewnej firmie i wierzcie mi nie ma czego pozazdroscic
zul 2015-12-28 19:48
Wystarczyłoby trzymać z pracownikami a nie z szefową
ojciec dyrektor 2015-12-28 22:11
Są tacy kierownicy,którzy wykonują polecenia szefostwa ale robią to z głową i tak,by pracownicy równiez go szanowali . By mógł spojrzeć im w oczy nie zastanawiając się nad tym,czy jak się odwróci to ktoś nie wybije mu w plecy noża.
lenny 2015-12-30 12:04
No jak widać wszyscy są happy. A połowa komentarzy wzięła się z powietrza. Większość narzeka ale kasa się zgadza to każdy się trzyma.
młody 2015-12-31 14:52
Panu kierownikowi życzymy żeby w Nowym Roku był bardziej człowiekiem niż świnią
1
melon 2016-01-06 12:19
a gdzie mają iść ludzie którzy nic nie umieją robić i na niczym się nie znają są leserami ,nierobami to posiedzieć za 5 zł lub pojeżdzić samochodem za 7zł to żadna filozofia[A JAK ŻYĆ ZA TAKIE PIENIĄDZE TO NIE WIEM] a myszków i okolice to raczej spokojny teren to i interwencji mało i nie zbyt niebezpieczne w stosunku do dużym miast a jak się ma jeszcze emeryturkę policyjną to pasi
1
gruby 2016-01-07 18:34
Poczekajcie jeszcze trochę wprowadzą minimalną stawkę 12 zł na godzinę to takie firmy jak Protector natychmiast upadną i nie będzie Rafała M i nie będzie Protectora.
1
lenny 2016-01-07 19:16
Dokładnie jest odpowiedzialność, przecież nie bez powodu część osob ma licencję. Różne sytuacje na dniowce się zzdarzają. Najlepiej powiedzieć,ze wszyscy nie nadają się do niczego,a zrobić z siebie wszechwiedzącego i wszystkoumiejącego,niezastąpione bożyszcze.
melon 2016-01-08 09:35
polak potrafi,protektor jak i inne firmy z branży jakoś sobie poradzą ,zawsze znajdą jakąś lukę prawną czarnej strefy nigdy się nie zlikwiduje a jedynie ograniczy,protektor ma dużo prywatnych posesji a to wystarczy
melon 2016-01-12 16:47
czy jest fajnie,zależy jakie kto ma podejście do pracy no i jeszcze jedno musisz być przygotowany na 300 h/m-ąc płaca jak prawie wszędzie w branży.ale jak umiesz i chcesz robić coś innego to się tu nie pchaj
gruby 2016-01-20 18:27
Tak będziesz pracował jakieś 300 godzin miesięcznie dostaniesz za to 1500 zł w domu będziesz gościem a kierownik Rafał M będzie cię ciągle kontrolował czy aby w nocy ci sie oko nie przymknęło. Zastanów się chłopie nad tym.
brunet 2016-01-21 21:45
w takiej robocie sie chłopie nie spi,co Ty pieprzysz..jeszcze jak sam pilnujesz obiektu,chcesz pospac to spij w domu.to jest za duza odpowiedzialnosc.kontrola musi byc,kto za to obrywa jak Ty nawalisz.no kto?chyba nie masz człowieku pojecia co to znaczy pracowac
siwek 2016-01-23 15:46
melon - 2016-01-12 16:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nax - 2016-01-12 03:05:00]:
czy jest fajnie,zależy jakie kto ma podejście do pracy no i jeszcze jedno musisz być przygotowany na 300 h/m-ąc płaca jak prawie wszędzie w branży.ale jak umiesz i chcesz robić coś innego to się tu nie pchaj

to znaczy ,że jest dobrze bo odradzasz mu przyjść by Ci roboty nie zabrał - widać tutaj jak musi być "źle" ha ha ha
brunet 2016-01-23 23:17
szkoda ze jeszcze robisz,powinni Cie wypieprzyc...bedziesz mial czas na spanie hehehe załosni sa tacy jak Ty
młody 2016-01-24 01:17
Ja nie mam problemu z zasypianiem i nie o sobie tu pisałem
gruby 2016-01-24 09:56
Hej brunet widzę żeś ty kumpel pseudokierownika, weż po uwagę że jak pracujesz w miesiącu 300 godzin i w większości nocki to kiedy masz się wyspać, więc naturalne jest dla organizmu ludzkiego , że na którejś kolejnej nocy ci sie oko przymknie ale widzę że ty jesteś cyborg i snu nie potrzebujesz, niech płacą po 15 zł na godzine to ludzie będą pracowali po mniej godzin i będą mieli czas na sen.
brunet 2016-01-24 12:57
a Ty gruby jak i inni twoi kumple jestes leser do roboty....w wielu miejscach tak jest i trzeba przezyc,jak Ci tak zle bo narzekanie to wszystkim tu najlepiej wychozi to poszukaj innej pracy skoro jestes taki mądry
młody 2016-01-24 20:29
Przecież w tej robocie to same lasery tylko pan kierownik pracuje
gruby 2016-01-25 17:20
Pewno,że poszukałem bo już dawno w tym syfie nie pracuję, a swoją drogą jak to jeden człowiek potrafi wprowadzić tak zasraną atmosferę w pracy
romek atomek 2016-01-25 17:43
gruby nic dziwnego - wyleciałeś za wódkę tak jak w solidzie wiec nie robisz
brunet 2016-01-25 18:40
łooo jakis ty biedny...to po co to przerabiasz,soba sie zajmij
wojak 2016-01-25 20:17
Po to jest właśnie ten serwis żeby wyrażać swoje opinie. Każdy jeśli ma jakąś wiedzę na temat zakładu o którym mowa może to tu zamieścić i o to chodzi. A, że akurat w tym wypadku niewiele dobrego można powiedzieć to tak to wyglada marnie. Mam tylko nadzieję, że właściciel to przeczyta i wyciągnie wnioski.
Poszukujący 2016-01-26 20:24
Co z tym kierownikiem jest nie tak, że tak narzekacie? nie daje żyć??
gruby 2016-01-27 18:29
romku atomku w żadnym solidzie nie pracowałem chyba ci się podupiło z kimś innym a jesli chodzi o wódę to nie piję, mam wrażenie, że po stronie pseudokierownika stoi ciagle ta sama osoba czyli sam pseudokierownik.
młody 2016-01-27 18:51
No patrz, to samo pomyślałem. Wydała go pisownia
spidi 2016-01-27 22:21
ci co najmniej robia to najwiecej piszą,ciagle te same osoby truja,młody gruby,gruby młody i tak w kółko......wy nie macie swojego zycia,nie macie co robic? do obrzydzenia jestescie
gruby 2016-02-01 21:40
Jeśli chodzi o właściciela to taka osoba mu pasuje, bo prawie cały czas spędza w pracy, najwyraźniej z tego co widać jego jedyna miłość to Protector i po co mu żona, żeby musiał z nią przebywać zamiast w pracy, urlopu też nie potrzebuje bo po co. Panowie to się nazywa poświęcenie dla firmy, choć można byłoby to nazwać całkiem inaczej, nie bedę używał słów nieprzyzwoitych.
lenny 2016-02-01 23:05
Trafnie napisane. Firma to jego jedyna miłość, mając żonę chyba nie byłby w stanie jej zaspokoić bo kiedy. Współczuję takiego kierownika ,bo chyba na takim stanowisku wypadało by ograniczyć swój czas pracy,zająć się życiem a Wam dać odetchnąć.
open 2016-02-02 19:20
czytając te wpisy dziwię się tym osobom które obecnie pracują jak dają radę wytrzymać z takim kierownikiem no chyba że to nie prawda lub przyzwyczaili się albo olewają go lub nie mają wyboru bo praca 300 g za marne pieniądze to koszmar.już IKEA WPROWADZIŁA MIN.PŁACE 15 ZŁ/H
xxx 2016-02-03 11:56
a ja sie dziwie ze tak wam sie chce tu wszystkim marudzic i narzekac...pracuja ludzie młodzi a pisza jak to maja zle,sa biedni,kierownik ich kontroluje,gnebi itd...ja pierd....ale sieroty z siebie robicie heheh nikt wam nie kaze robic po 300godzin,zmiencie sobie roboty to zobaczycie w innych miejscach jacy potrafia byc kierownicy
nikt 2016-02-03 15:39
Mając już porównanie możemy ocenić jaka to była praca w tym miejscu i z takim kierownikiem.
gruby 2016-02-04 10:17
Wierzcie mi pracowałem już w wielu firmach nie tylko ochrony ale w innych też i pracowali tam różni ludzie ale takiej osoby jak Rafał M nigdy nie spotkałem, żeby się przekonać o czym mówię to trzeba by z nim popracować choć kilka dni i samemu się przekonać.
Skierniewice 2016-02-05 12:54
Pracowałem w Protector w Skierniewicach wyrzucili mnie bo zmiennik coś nagadał kierownikowi na mnie i on mu uwierzył.Tam rządzi pracownik a nie biuro.Zobaczymy czy mi wypłaca za te dni które przepracowałem.
interwał 2016-02-19 09:41
może by tak właściciel firmy dokonał zmiany wizytówki firmy na właściwy adres bo przyjeżdżam w sprawie pracy NA UL KRASICKIEGO a firmy nie ma,ale i tak zrezygnowałem bo dowiedziałem sie ,że nadal tam rządzi rafał m.
interwał 2016-02-28 10:46
biuro jest na ul słowackiego na przeciw królika ni wiem jaki tam jest numer ale na pewno parzysty
wiki 2016-04-14 18:30
wydaje mi się że pracownicy się do tego ,,mobingu przyzwyczaili'' i jest im z tym dobrze albo to co piszą jest lekko przesadzone albo trzecia sprawa to dalej pracować te 300 g/m [prawie 2/m w miesiącu ale to ich sprawa no i może PIP] bo nie widzą dla siebie innych prespektyw
obiektyw 2016-04-14 21:07
o jakim mobingu wy tu gadacie,robisz 300g bo im wiecej godzin tym wieksza kasa logiczne nie,ludzie wszedzie tak jest,cos za cos,nie pasuje to szukajcie innej roboty
znajomy 2016-04-24 14:00
pieniądze w życiu nie są ,,najważniejsze''przynajmniej nie kosztem rodziny ,niedzielnej mszy itp uważam ,że 40 g/tydzień to jest norma i większość pracowników tego właśnie pragnie a osoby które pracują te 300 g to większość z przymusu i dotyczy to przedewszystkim branży ochroniaarskiej i latem budowlanej [specyfika klimatu]
Kasia 2016-09-26 23:14
Czy ktoś z Państwa wie w jakim banku forma PROTECTOR ma swe konto, z kórego nasze pensjesa przelewane? Chce założyć konto w tym samym banku, co firma ma konto by pensja już o 11 rano byłana mym koncie. Dziękuję za odp. jeśli ktoś wie. Pozdrawiam aisak8@wp.pl to mój email
J 2016-10-02 22:43
Z tego co wiem to są jedną z najlepszych firm ochroniarskich w regionie, generalnie polecałbym. @Kasia niestety nie wiem, ale zapytam i wrócę do Ciebie z opowiedzią jak najszybciej, a po co Ci taki pośpiech?
Robalowski 2017-01-14 22:06
Pamientam kilka lat temu, mam ochote nawyzywac od [usunięte orzez administratora] i wszystkiego co najgorsze, wtedy chcialo mi sie ryczec, nie mialam sily sie podniesc, totalna depresja plus pernamentna presja w pracy/nauce. I [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja to wszystko rozumialam,nie mam nawet ochoty od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ich wyzywac.chociaz mam ochote zabic.nie musze wystawiac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cyckow [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wierzch zeby udowodnic ze cos potrafie, szef byl [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedynie koordynator do rzeczy, drugi szef na etapie poznawczym... Celem jest awans na szefa ochrony, na szczescie pod okiem koorynatora - nie bylego szefuncia. ja serio na wspolprace moglabym isc. w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mam reszte,eyrabianie komus ooini dz*wki swiadczy o nich samych. :-D Pozdro security safe - płochliwa sarna z wisienką na torcie.
Rodu 2017-01-26 23:14
Mam pytanie . Czy ten sam kierownik tyran jeszcze pracuje w tej firmie ? Czy może coś się zmieniło
Alicja 2017-05-23 14:00
Zainteresowani pracą w Protector Ochrona Sp. z o.o.? Na stronie internetowej firmy możecie znaleźć oferty pracy: http://www.protector-security.pl/praca.php
Macie już jakieś doświadczenia z pracą na stanowisku - pracownik ochrony?
uprzejmy 2017-08-06 16:54
Zwracam się z prośbą do Państwa Białych - jeżeli chcecie by wasza miała dobra opinię zastanówcie się czemu ludzie nie chcą u Państwa pracować - tylko i wyłącznie przez Pana Rafała M. Zarówno nie ma dobrej opini wśród współpracowników jak jak okolicznych firm. Dla mnie porażką byłoby jako szefa że nikt nie chce pracować w mojej firmie. Dlaczego to do Państwa nie dochodzi?
czesiek 2017-08-11 00:36
A ja uwazam ze gdyby nie Rafal M. to tej firmy by juz nie bylo,jest wymagajacy i czepia sie ale cos z tego jest,nie podoba sie to ludziom bo musza troche popracowac a nie polezec to jest problem i płacza na goworku,a Bialy wie co ma
Alicja 2017-08-16 23:40
Czy pracodawca zapewnia szkolenia podnoszące kwalifikacje dla pracowników? W dzisiejszych realiach jest to kluczowa kwestia dla osób szukających pracy umożliwiającej rozwój zawodowy. Ciekawi mnie jak sytuacja wygląda w Protector Ochrona Sp. z o.o.
Lolo 2017-08-21 17:26
Dawno nie byłem na tym Forum ale Czesiu masz rację, może Rafał M. jest bucem uważającym się za najpiękniejszego, najmądrzejszego i co najmniej o kilka poziomów przewyższających inteligencją innych pracowników ale to on jest faktycznym Szefem trzymającym firmę w ryzach. Co do wiedzy z zakresu funkcjonowania firmy to trzeba przyznać, że ją ma ale nie potrafi lub nie chce jej przekazać pracownikom a w relacjach pracowniczych stawia się zawsze w pozycji Pan / sługa ( może nie zdaje sobie sprawy z tej postawy) ale to rodzi konflikty i niesnaski. Co do Szefa Arka B. to jest on zapatrzony w Rafała jak w obrazek i chociażby ten odciął mu głowę to i tak przyznałby mu rację. Co do zatrudnianych ludzi to niestety ekonomia bierze górę nad kwalifikacjami i tu zatrudnia się najpierw ludzi którzy przynoszą zysk a nie ludzi posiadających wiedzę i umiejętności
Zostaw swoją opinię o Protector Ochrona Sp. z o.o. - Myszków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Protector Ochrona Sp. z o.o.