brak logo

Protector Ochrona Sp. z o.o.

Myszków

Opinie o Protector Ochrona Sp. z o.o.

fachowiec 2015-12-17 01:13:08
Cała prawda..można by napisać wiele więcej..ale on sam musi dostrzec,dlaczego ma tylu wrogów.Cóż kierownikiem się bywa..wszystko kiedyś mija
Tomek 2015-12-19 20:51:37
Myślicie, że na panu kierowniku robią wrażenie wasze opinie ?? otóż jestem przekonany, że NIE!!!
Pluć świni w oczy to powie, że deszcz pada. I z nim właśnie tak jest !!!
xyz 2015-12-20 15:21:03
Bo przy byciu kierownikiem trzeba zachować normalność i być człowiekiem, czego temu panu jak widać ewidentnie brakuje. A dalsze loty zweryfikuje życie. Nie tacy mocni byli.
kierownik 2015-12-22 10:09:22
dla właściciela firmy widocznie taki kierownik pasuje bo rządzi jak dyktator a pracownicy przecież mogą wystąpić o odwołanie no chyba że to koleś ze służby w milicji czy policji lub przyspawany do stołka.Ale skoro uczniowie doprowadzili do odwołania dyrektorki szkoły to warto spróbować.
ojciec dyrektor 2015-12-22 16:04:55
Chyba nie czasy na dyktaturę. .to nie lata 80. Trzeba mieć zasady. A szef protectora ma wyprany mózg,więc myśli ze jest wszystko ok nie patrząc na to,iż najważniejszy jest zespół.
Tomek 2015-12-23 00:13:35
On się już nie zmieni. Takim świnią i lizusem trzeba się urodzić. Nie może sobie baby znaleźć to mu sperma do łba uderza i odgrywa się na nas, pracownikach.
fachowiec 2015-12-23 00:56:27
Ha,która wytrzymała by z kimś takim. Traktując was w taki sposób jednocześnie podnosi swoje ego i dowartościowuje się. Z drugiej strony po co mu kobieta jeśli już znalazł miłość - protector.A skoro sperma bije mu na mózg,to może poradźcie mu do pomocy chociaż koleżankę łapkę.!Prowadząc te swoje "dyktatury" firma na tym traci.Ludzi obecnie pracujących nie zastąpisz lepszymi.Bez zgranego zespołu będzie Ci ciężko kierowniku,więc może już zacznij gromadzić słonecznik.
emeryt 2015-12-23 19:32:03
ludzie a raczej chamidła, przestancie komus zatruwac zycie a wezcie sie za robote.myslicie ze praca w ochronie polega na lezeniu ,siedzeniu na internecie i wozeniu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] słuzbowym samochodem udajac cwaniaków? ja na miejscu szefostwa juz dawno bym was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z pracy..nie pasuje wam to sie zwolnijcie .Tez pracuje w tej firmie i zapewniam ze wcale tak nie jest jak tu pisza,głupim szczeniakom sie w głowach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o ale mysle ze czytają to normalni ludzie.
ktoś 2015-12-23 20:51:29
Jeden zadowolony!
To już coś.
zresztą nie trudno zgadnąć który
ojciec dyrektor 2015-12-24 19:22:10
Emeryt co chyba dobrze Ci robi skoro stajesz w jego obronie!
emeryt 2015-12-28 16:13:04
człowieku nigdzie nie ma idealnie,pracowałem w paru miejscach i wszedzie jest jedna zasada..to szef własciciel ustala decyduje rządzi itp a kierownicy wykonuja tylko jego polecenia,niestety nikt o tym nie pomysli tylko odgrywa sie na kierowniku,tez nim kiedys byłem w pewnej firmie i wierzcie mi nie ma czego pozazdroscic
zul 2015-12-28 19:48:55
Wystarczyłoby trzymać z pracownikami a nie z szefową
ojciec dyrektor 2015-12-28 22:11:09
Są tacy kierownicy,którzy wykonują polecenia szefostwa ale robią to z głową i tak,by pracownicy równiez go szanowali . By mógł spojrzeć im w oczy nie zastanawiając się nad tym,czy jak się odwróci to ktoś nie wybije mu w plecy noża.
lenny 2015-12-30 12:04:20
No jak widać wszyscy są happy. A połowa komentarzy wzięła się z powietrza. Większość narzeka ale kasa się zgadza to każdy się trzyma.
młody 2015-12-31 14:52:22
Panu kierownikowi życzymy żeby w Nowym Roku był bardziej człowiekiem niż świnią
melon 2016-01-06 12:19:23
a gdzie mają iść ludzie którzy nic nie umieją robić i na niczym się nie znają są leserami ,nierobami to posiedzieć za 5 zł lub pojeżdzić samochodem za 7zł to żadna filozofia[A JAK ŻYĆ ZA TAKIE PIENIĄDZE TO NIE WIEM] a myszków i okolice to raczej spokojny teren to i interwencji mało i nie zbyt niebezpieczne w stosunku do dużym miast a jak się ma jeszcze emeryturkę policyjną to pasi
gruby 2016-01-07 18:34:52
Poczekajcie jeszcze trochę wprowadzą minimalną stawkę 12 zł na godzinę to takie firmy jak Protector natychmiast upadną i nie będzie Rafała M i nie będzie Protectora.
lenny 2016-01-07 19:16:44
Dokładnie jest odpowiedzialność, przecież nie bez powodu część osob ma licencję. Różne sytuacje na dniowce się zzdarzają. Najlepiej powiedzieć,ze wszyscy nie nadają się do niczego,a zrobić z siebie wszechwiedzącego i wszystkoumiejącego,niezastąpione bożyszcze.
melon 2016-01-08 09:35:09
polak potrafi,protektor jak i inne firmy z branży jakoś sobie poradzą ,zawsze znajdą jakąś lukę prawną czarnej strefy nigdy się nie zlikwiduje a jedynie ograniczy,protektor ma dużo prywatnych posesji a to wystarczy
melon 2016-01-12 16:47:27
czy jest fajnie,zależy jakie kto ma podejście do pracy no i jeszcze jedno musisz być przygotowany na 300 h/m-ąc płaca jak prawie wszędzie w branży.ale jak umiesz i chcesz robić coś innego to się tu nie pchaj
gruby 2016-01-20 18:27:01
Tak będziesz pracował jakieś 300 godzin miesięcznie dostaniesz za to 1500 zł w domu będziesz gościem a kierownik Rafał M będzie cię ciągle kontrolował czy aby w nocy ci sie oko nie przymknęło. Zastanów się chłopie nad tym.
brunet 2016-01-21 21:45:09
w takiej robocie sie chłopie nie spi,co Ty pieprzysz..jeszcze jak sam pilnujesz obiektu,chcesz pospac to spij w domu.to jest za duza odpowiedzialnosc.kontrola musi byc,kto za to obrywa jak Ty nawalisz.no kto?chyba nie masz człowieku pojecia co to znaczy pracowac
siwek 2016-01-23 15:46:38
melon - 2016-01-12 16:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nax - 2016-01-12 03:05:00]:
czy jest fajnie,zależy jakie kto ma podejście do pracy no i jeszcze jedno musisz być przygotowany na 300 h/m-ąc płaca jak prawie wszędzie w branży.ale jak umiesz i chcesz robić coś innego to się tu nie pchaj

to znaczy ,że jest dobrze bo odradzasz mu przyjść by Ci roboty nie zabrał - widać tutaj jak musi być "źle" ha ha ha
brunet 2016-01-23 23:17:18
szkoda ze jeszcze robisz,powinni Cie wypieprzyc...bedziesz mial czas na spanie hehehe załosni sa tacy jak Ty
młody 2016-01-24 01:17:55
Ja nie mam problemu z zasypianiem i nie o sobie tu pisałem
gruby 2016-01-24 09:56:30
Hej brunet widzę żeś ty kumpel pseudokierownika, weż po uwagę że jak pracujesz w miesiącu 300 godzin i w większości nocki to kiedy masz się wyspać, więc naturalne jest dla organizmu ludzkiego , że na którejś kolejnej nocy ci sie oko przymknie ale widzę że ty jesteś cyborg i snu nie potrzebujesz, niech płacą po 15 zł na godzine to ludzie będą pracowali po mniej godzin i będą mieli czas na sen.
brunet 2016-01-24 12:57:55
a Ty gruby jak i inni twoi kumple jestes leser do roboty....w wielu miejscach tak jest i trzeba przezyc,jak Ci tak zle bo narzekanie to wszystkim tu najlepiej wychozi to poszukaj innej pracy skoro jestes taki mądry
młody 2016-01-24 20:29:27
Przecież w tej robocie to same lasery tylko pan kierownik pracuje
gruby 2016-01-25 17:20:14
Pewno,że poszukałem bo już dawno w tym syfie nie pracuję, a swoją drogą jak to jeden człowiek potrafi wprowadzić tak zasraną atmosferę w pracy
romek atomek 2016-01-25 17:43:55
gruby nic dziwnego - wyleciałeś za wódkę tak jak w solidzie wiec nie robisz
brunet 2016-01-25 18:40:32
łooo jakis ty biedny...to po co to przerabiasz,soba sie zajmij
wojak 2016-01-25 20:17:19
Po to jest właśnie ten serwis żeby wyrażać swoje opinie. Każdy jeśli ma jakąś wiedzę na temat zakładu o którym mowa może to tu zamieścić i o to chodzi. A, że akurat w tym wypadku niewiele dobrego można powiedzieć to tak to wyglada marnie. Mam tylko nadzieję, że właściciel to przeczyta i wyciągnie wnioski.
Poszukujący 2016-01-26 20:24:32
Co z tym kierownikiem jest nie tak, że tak narzekacie? nie daje żyć??
gruby 2016-01-27 18:29:36
romku atomku w żadnym solidzie nie pracowałem chyba ci się podupiło z kimś innym a jesli chodzi o wódę to nie piję, mam wrażenie, że po stronie pseudokierownika stoi ciagle ta sama osoba czyli sam pseudokierownik.
młody 2016-01-27 18:51:24
No patrz, to samo pomyślałem. Wydała go pisownia
spidi 2016-01-27 22:21:01
ci co najmniej robia to najwiecej piszą,ciagle te same osoby truja,młody gruby,gruby młody i tak w kółko......wy nie macie swojego zycia,nie macie co robic? do obrzydzenia jestescie
gruby 2016-02-01 21:40:26
Jeśli chodzi o właściciela to taka osoba mu pasuje, bo prawie cały czas spędza w pracy, najwyraźniej z tego co widać jego jedyna miłość to Protector i po co mu żona, żeby musiał z nią przebywać zamiast w pracy, urlopu też nie potrzebuje bo po co. Panowie to się nazywa poświęcenie dla firmy, choć można byłoby to nazwać całkiem inaczej, nie bedę używał słów nieprzyzwoitych.
lenny 2016-02-01 23:05:01
Trafnie napisane. Firma to jego jedyna miłość, mając żonę chyba nie byłby w stanie jej zaspokoić bo kiedy. Współczuję takiego kierownika ,bo chyba na takim stanowisku wypadało by ograniczyć swój czas pracy,zająć się życiem a Wam dać odetchnąć.
open 2016-02-02 19:20:13
czytając te wpisy dziwię się tym osobom które obecnie pracują jak dają radę wytrzymać z takim kierownikiem no chyba że to nie prawda lub przyzwyczaili się albo olewają go lub nie mają wyboru bo praca 300 g za marne pieniądze to koszmar.już IKEA WPROWADZIŁA MIN.PŁACE 15 ZŁ/H
xxx 2016-02-03 11:56:35
a ja sie dziwie ze tak wam sie chce tu wszystkim marudzic i narzekac...pracuja ludzie młodzi a pisza jak to maja zle,sa biedni,kierownik ich kontroluje,gnebi itd...ja pierd....ale sieroty z siebie robicie heheh nikt wam nie kaze robic po 300godzin,zmiencie sobie roboty to zobaczycie w innych miejscach jacy potrafia byc kierownicy
nikt 2016-02-03 15:39:45
Mając już porównanie możemy ocenić jaka to była praca w tym miejscu i z takim kierownikiem.
gruby 2016-02-04 10:17:20
Wierzcie mi pracowałem już w wielu firmach nie tylko ochrony ale w innych też i pracowali tam różni ludzie ale takiej osoby jak Rafał M nigdy nie spotkałem, żeby się przekonać o czym mówię to trzeba by z nim popracować choć kilka dni i samemu się przekonać.
Skierniewice 2016-02-05 12:54:57
Pracowałem w Protector w Skierniewicach wyrzucili mnie bo zmiennik coś nagadał kierownikowi na mnie i on mu uwierzył.Tam rządzi pracownik a nie biuro.Zobaczymy czy mi wypłaca za te dni które przepracowałem.
interwał 2016-02-19 09:41:41
może by tak właściciel firmy dokonał zmiany wizytówki firmy na właściwy adres bo przyjeżdżam w sprawie pracy NA UL KRASICKIEGO a firmy nie ma,ale i tak zrezygnowałem bo dowiedziałem sie ,że nadal tam rządzi rafał m.
interwał 2016-02-28 10:46:10
biuro jest na ul słowackiego na przeciw królika ni wiem jaki tam jest numer ale na pewno parzysty
wiki 2016-04-14 18:30:27
wydaje mi się że pracownicy się do tego ,,mobingu przyzwyczaili'' i jest im z tym dobrze albo to co piszą jest lekko przesadzone albo trzecia sprawa to dalej pracować te 300 g/m [prawie 2/m w miesiącu ale to ich sprawa no i może PIP] bo nie widzą dla siebie innych prespektyw
obiektyw 2016-04-14 21:07:42
o jakim mobingu wy tu gadacie,robisz 300g bo im wiecej godzin tym wieksza kasa logiczne nie,ludzie wszedzie tak jest,cos za cos,nie pasuje to szukajcie innej roboty
znajomy 2016-04-24 14:00:49
pieniądze w życiu nie są ,,najważniejsze''przynajmniej nie kosztem rodziny ,niedzielnej mszy itp uważam ,że 40 g/tydzień to jest norma i większość pracowników tego właśnie pragnie a osoby które pracują te 300 g to większość z przymusu i dotyczy to przedewszystkim branży ochroniaarskiej i latem budowlanej [specyfika klimatu]
Kasia 2016-09-26 23:14:19
Czy ktoś z Państwa wie w jakim banku forma PROTECTOR ma swe konto, z kórego nasze pensjesa przelewane? Chce założyć konto w tym samym banku, co firma ma konto by pensja już o 11 rano byłana mym koncie. Dziękuję za odp. jeśli ktoś wie. Pozdrawiam aisak8@wp.pl to mój email
J 2016-10-02 22:43:43
Z tego co wiem to są jedną z najlepszych firm ochroniarskich w regionie, generalnie polecałbym. @Kasia niestety nie wiem, ale zapytam i wrócę do Ciebie z opowiedzią jak najszybciej, a po co Ci taki pośpiech?
Zostaw swoją opinię o Protector Ochrona Sp. z o.o. - Myszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Protector Ochrona Sp. z o.o.